you only hold me when i sleep

familj, vänner och helsingborg. just nu är saknaden så enorm.
om jag vore hemma skulle jag inte sitta på min blogg en lördagkväll.

I carry your heart with me
i carry it in My heart
i am never without it
Anywhere I go you go, my dear
and whatever is done by only me is your doing
My darling
I fear
I carry your heart with me
i carry it in My heart


gud läser förmodligen min blogg

Idag är det strålande solsken, altså har jag kommit fram till att Gud läser min blogg. Satt ute och åt flingor och bara njöt, jag och andy fick ett cepe ryck, eller mest andy. han började städa som en galning så jag hakade på och nu är här jätte fint och behagligt. Får kanske besök ikväll av Andreas och Anna. Hade varit trevligt. Nu ska jag ut och gå i solen.

Sometimes I feel
sometimes i don't
sometimes i'm angry
sometimes i'm not
sometimes i feel restless
and then i wanna run
run from everything that makes me angry
run from everything that makes me restless
but suddenly i stop
standing there thinking
and always, always i turn back
wondering how life would be if i ran..


image222

is it cool to be dead?


Topmodel fotografering, det är tydligen mode/inne att vara död.
Jag är sååå ute isåfall...


EMELIE is comming tooo meee. Den 18 april, då ska det busas som aldrig förr. Ser verkligen fram emot det gumman! U n' me. Sis for life. Haha. Nej men verkligen, jätte skoj. London hoppas jag på också. Tradit att det är så satans dyrt bara. Har sett massor med avsnitt av Greys nu, och ska in och se fler. Nej jag har inget liv för tillfället. Imorgon skulle det iallafall kanske bli lite socialt med den andra andreas, norsken christoffer och andreas tjej. I hope so. Need it. Nej. Nu så ska jag tråka vidare. Emsan, underbart och höra din sexigt hesa röst idag! Love u bitch. ;)

KISSES

♥ England har förstört min Fredag, jag som älskar fredagar..

♥ Idag när andy förmodligen ska till London hade jag tänkt och ligga ute och sola och bara mysa i min ensamhet, MEN NEJ då har solen bestämt sig för att INTE finnas här och sticka till Sverige där jag inte ÄR. Buhu vad jag är sur på vädret, vi har typ disigt småkallt bajsväder. Sitter och funderar på vad jag ska äta till frulle; flingor, bagel eller omelett? Hmm.. Lutar mot en bagel.. Det är såå gott, också en kopp kaffe till det. JA det får det bli. Får väl åka och shoppa sen i min ENSAMHET. Har laddat hem Greys säsong två som jag ska mysa med sen! Den serien är SÅ min nya favorit.


Me love love love.

KISSES BITCHES

Svenskt i england



Miss Richie.. Jag vill ha hennes gardrob!

Nu har jag och Andy the man käkat svenska korv och bröd från IKEA. Pallade inte göra något annat idag. Nu sitter vi och avnjuter dillchips. Jag med 50% less fat och han vanliga! Kollar på nån film också. Kan bli "Face off" sen, den är så bra! Innan vi käkade la jag mig i ett hett bad med ljus och en modetidning, finns INGET skönare!

Love u bitches.
KISSES

Rain rain and rain here in england



Kört jääätte långt för att köpa svensk mat och desto mer chips och godis på IKEA i Manchester. Chips för en armé, vad ska man säga, andy saknar sina favvo chips. Marabou choklad, korv och bröd, Daim, Bilar, Vanilj drömmar och gräddbullar. Haha. Jag ska INTE äta mkt av det, isåfall bara i helgen ;) Usch, konstigt att man har gått upp liksom... Ska leva på vatten i sommar..

Emma älskling, I MISS U TO. I sommar gliiider vi.
Tuudis. Du får komma in på msn och skicka bilder då ju!

KISSES

why can't i have everything

image219
Donna Madonna, fan vad snygga vi var! Balen var en av de bästa dagarna i mitt liv!

Gick upp lite över elva och la oss i soffan och tittade på film och åt frulle. Så mysigt. Legat och kliat varandra på benen och fjantat oss. Nu ska jag försöka få med andy någonstans, så vi iallafall hittar på ngt. Han var inte sugen på Manchester som jag var.. Vi har inte ens varit på Trafford Center! Menmen... Ska iallafall hoppa in i duschen och fixa till mig, sen om andy inte ska nånstans så ska jag! :)

Miss my girls back home, and my family.
KISSES

Inte trött alls.

Sitter och myser jag och andy, har glott prison break precis, SÅ SPÄNNANDE. Helt sjukt.. Så nu är ingen av oss trötta så vi kopplar av med varsin öl. Aldrig fel, andy är ledig imorgon också så ingen klocka som ringer vid halv nio, skönt. Nu ska jag försöka göra om min blogg lite... Men jag tror inte att jag lyckas, är inte helt het på det.



KISSES

Min första lista nånsin;

Fyra saker du kanske inte visste om mig:

A) Fyra jobb jag haft:
1. Kassör
2. Vårdare på pensionat
3. Mjukvarukonsult
4. Butiksbiträde Intersport

B) Fyra filmer jag kan se om och om igen:
1. Pretty Woman (best of the best)
2. When a man loves a woman
3. Björn Bröder
4. Hitta Nemo :)

C) Fyra ställen jag bott på:
1. Drottningg. HBG
2. Tågaborg HBG
3. Ringstorp HBG
4. England, Wigan

D) Fyra TV-program jag älskar att titta på:
1. Sex & the city
2. Grey's
3. Vänner
4. Desperata hemmafruar ;)

E) Fyra platser jag har semestrat på:
1. Thailand
2. Kreta
3. Mallorca
4. Bornholm (hahaha)

F) Webbsidor jag besöker dagligen:
1. blogg.se
2. Hotmail
3. Aftonbladet
4. Min kurs-hemsida

G) Fyra favorit-maträtter:
1. Oxfilé
2. Tacos
3. Grillat
4. Pasta

H) Fyra ställen jag hellre skulle vilja vara på just nu:
1. Med Caroline och Tilda i Australien
2. På en strand på Phi Phi (min favvo ö)
3. Hemma i HBG med vännerna (finare väder där idag tydligen)
4. I Stockholm med Daniella


Min första lista. Har aldrig pallat göra sånna innan.. Men vad gör man inte när man har tråkigt? Jag och min retsticka till man var och fikade inne i stan innan idag, sen åkte vi till tesco och handlade mat. Han letade tillochmed upp Sushi till mig, så det har jag ätit mig mätt på nu. SÅ GOTT. Sen stack vi då hem och nu sitter jag här och han ligger i soffan och spelar sitt (beroendeframkallande) bärbara Nitendo. Carrsan, så tråkigt att jag inte kan komma hem till nästa helg, men jag letar flyg så jag kan komma hem typ mitt i veckan eller nåt.. Så då får vi ses. :) I can't wait.


Nej, får väl sätta mig och flippa lite på teven.

KISSES and HUGS


Old stuff

Åh jag hittade massor med gamla foton, varför var det alltid bättre förr? Alla fester, alla utgångar, alla mysiga stunder.. Känns som allt bara är PUTTS väck nu, alla har växt upp eller ifrån varandra..

I MISS THE GOOD OLD DAYS;

image209
Jag och Caroline hemma i Michaelas studentlägenhet.

image210
Michaela och jag

image211
Tove och Daniella

image212
daniella, louise och jag (i like my hair)

image213
Bonnie den galna och jag ;)

image214
Smokin' HOT. Me and Carrie.

Visst blir man nostalgisk?


I MISS MISS MISS IT.

All I need is you

Baby, just hold me
Simply control me
Because your arms
They keep away the lonelys
When I look into your eyes
Then I realize
All I need is you in my life









Godnatt.

Med brist på saker att göra..

image205

Vi hade ingenting och göra, så vi gick upp och luncha på La Mama, vi är stammisar där nu ska ni veta. Den la vi oss på en filt i solen, andy sov och jag läste lite.. Himla varmt och mysigt.. Sommaren är verkligen på väg. Man känner det i luften. Imorgon vet jag inte vad jag och andy bestämmer oss för men vi är lite sugna på att gå på P.Diddy's konsert i Manchester, se om vi hittar några biljetter på svarta marknaden, brukar inte vara så svårt. Eller så blir det lungt imorgon igen, börjar bli lite rastlös men det finns knappt nåt och göra i tråkiga Wigan/Standish. En och en halv månad kvar här bara.. Inte så farligt.

Me and my cam;

image206

Foto och grafiskt är min passion..

Vad är din?


jag drömde om min vovvis.

Jag vill ha ha ha.

När jag och andy vet att vi ska stanna någonstans för en längre tid så ska jag tvinga honom att köpa en golden retriever valp. Han är mer inne på en schäfer men jag vill ha denna!! Nu ligger andy och kollar på "300" igen. Han älskade verkligen den filmen. Solen skiner ute och jag funderar på en promenad. Aldrig fel. Fast jag älskar att gå ut och gå innan middagen för man blir så himla hungrig av det.

Sleep until the eyes are wide open.

KISSES


PRECIS VARIT OCH SETT FILMEN; "300"

image204

Enligt mig och Andreas så var detta en mycket bra film.

Sjukt pumpade killar som slåss för sitt land, mycket "Troja" över hela filmen men mycket coolare. Om man gillar filmer som Troja och liknande så gå och se denna. Jag brukar inte vara ett "fan" av krigsfilmer med sånna här filmer bara älskar jag, från den tiden. Troja och Sparta tiden. Så har ni inget och göra i helgen? Gå och se denna.

Nu är klockan fem i tolv, ska dra mig in till sängen och dra min snygga man med mig in :) Imorgon ska jag tvinga mig själv till en lite mildare powerwalk för jag hoppas min träningsvärk har lagt sig. Har knappt kunnat sätta mig på toaletten juu. Haha, snacka om otränad! Usch.. Men men, en mage utan en deg på är mitt mål för sommaren. Haha. Men som Carro och jag alltid brukar säga; "Det är sååå inne och ha kagge just nu". Nej, vi hörs imorgon mina kära bloggläsare.

Och om ni har några bra filmtips, dela med er? I love love love movies..

KISSES and GOODNIGHT

 / Soppan

LOVE THE SPRING

image203

Jag måste erkänna att våren är himla underbar dock är sommaren min favvis årstid. Men på våren känns allting så nytt, så ljuvligt och så spännande. Hela sommaren ligger framför en och man gör upp massor med planer på vad man ska göra hela sommaren, trots hälften av planerna går i lås. Men bara denna väntan på sommaren, väntan på "the time of your life" känns så himla bra. Sommaren kommer bestå av ljuvliga dagar på stranden, kvällar på gröningen, bus i båstad och massa segling på carros båt. Kommer också bestå av en vecka med familjen i Spanien, Barcelona då jag ska pressa som aldrig förr och bara njuta av det underbara livet. För erkänn, en vårdag som denna så är livet underbart, no matter WHAT.

Sommaren 2007.. Jag längtar så mycket så jag spricker! Eller vad säger ni tjejer?
KISSES

I miss my best friend..

image202
Carrrrsan, på nyårsafton, i miss u so... Jag var så ledsen när jag skulle åka.. Men nu är det
inte lång tid kvar.. Ska göra allt för att komma hem snart. :)

Nu kom andy precis hem och jag har ätit en god stor frukost. Så gott. Ska nog upp till La Mama så får jag ta en kaffe och andy var sugen på att käka lite. Det är ju fint väder idag med, i love it. Nej en snabb dusch nu.

KISSES

Caroline ar pa G... nu vantar uppfor, uppfor, uppfor o sen en ljuvlig nerforsbacke.. Detta ar Wategoes Beach, surfarnas paradis
Haha carro jag var tvungen, du är ju så söt! Och nu kan du inte klaga på att jag inte har bilder på dig ;) LOVE U

Powerwalk.




Har precis kommit hem från en lång promenad/powerwalk. Tog en timme och tjugo minuter, hoppas man brännt lite kalorier iallafall. Nu ska jag hoppa in i duschen, man är ju inte för fräsch, sen ska jag laga mat, sen snackar andy om bio ikväll, mysigt. GUUD så trött jag är. Lite sån motion varje dag så kanske jag loosar lite kilon, jag hoppas på det.

Jag bara älskar älskar älskar vädret och hur blommor och allt börjar slå ut, välkommen våren ;)

KISSES

Njuter i solen och sörjer Emma.

image201

Nu sitter jag här ute i solen men laptopen i knäet och sörjer att Emma åkt hem, tiden har gåt himla snabbt, men det gör den när man har roligt :) Har precis varit och handlat lite med andy på somerfield. Ikväll blir det enkel mat, blommig falukorv, makaroner och sallad. Har ätit massa gott i helgen, i fredags blev det cp god fisk med sås och ris på La Mama och igår blev det vegetariska vårrullar och kyckling med svamp och egg fried rice :) Så gott. Nej.. Nu börjar det blåsa en massa, kallt! Puss på er

Myspys i Wigan Town .

image192
Min söta klänning från TopShop , ME LOVE

image193
Emmas söta top, från TopShop.

image194
Andy & Jag i Wigge

image195
Igårkväll blev jag o Emma lite berusade :P

image196
Vi drack CAVA, i love it emelie :)

image197
Jag, redo för mys på stan ;)

image198
Denna tjejen måste varit psyko, hon gick i mini-shorts och t-shirt, det var 12 grader ute!!!

image199
Vi ute i solen, myspys.

image200
Coolingarna i parkeringshuset ;) Haha.

Nej vad ska man säga, vi har roligt :) Ikväll blir det kinamat. Gottis.l KISSES

Underbart med sällskap.

Bilder från igår och från iförrgår;

image186
Onsdags på La Mama, mycket vin ;)

image187
Emma i Onsdags

image188
Kisses i Standish

image189
Torsdag, på väg till Manchester

image182
Shopping

image183
Underbara Manchester

image184
We love Topshop

image185
Söta Emma

image190
Jag? Gillar skor? Neeej inte alls...

image191
Me like shopping!

Helt underbart, idag ska vi in till Wigan, det får Emma inte missa ;) Igår käkade vi Tacos och drack öl, och nu har vi precis käkat en mega stor frukost, så gott. Är proppmätt. Ska in till Wigan så fort ANDY kommer hem.

OCH CARRO, jag GILLAR inte dig, JAG ÄLSKAR DIG ;) Miss you bitch :P

Ikväll blir det vin vin och mer vin, snart åker solbrillorna på och så blir det kaffefika i solen :)

KISSES

Vin vin och pizza..

Nu sitter jag och Emma och käkar pizza och har varit på La Mama och druckit vin, vi fick tillochmed ett vinglas gratis för de tycker om oss, de frågade också var min "husband" var. HAHA. Precis som om vi var gifta!! Nu ska vi snacka ännu mer skit och titta på "The Holiday". I LOVE IT. Och emelie, det är bättre att vi delar med oss av våra tips, världen blir ju snyggare pga av oss baby, längtar tills du kommer sis. LOVE U.

Vi ses snart babes.

KISSES

psst. bildkollage kommer innom kort, imorgon är det Manchester och SHOPPING!!!!



Nu är min Emma här..

Har hämtat Emsan på flygplatsen, så skoj! Har varit och handlat vin och när andy drar till matchen ska vi dra till La Mama och dricka kaffe, sen ikväll blir det hämtemat, vin och film. Imorgon blir det Manchester och MASSOR med shopping, Madonnas kollektion på HM och lite sånt MYS.

More to come.
Mys på.

KISSES

Things I like or even love

image181

Nu har jag städat badrummet och gästrummet och bäddat klart till Emma, så nu är det bara för henne att dyka upp tycker jag :) Andy har precis varit och klippt sig, så fin han blev, min snutte. Vet inte vad det blir för food ikväll.. Är inte alls hungrig... Men men. Imorgon har jag fullt upp med Emma :) Andy ska spela match så vi har kvällen till vin och mys ;)

Kisses and Hugs.

Favvisar

Personer jag gillar;


Fergie

Gwen Stefani on the cover of Elle magazine
Gwen

Paris and Nicky Hilton
Paris & Nicky (just becouse)

Lindsay Lohan in a see through top
Lindsay såklart


Jag & Andy kom precis hem från La Mama, vårt lunchställe, där de tydligen älskar oss och bjuder på kaffe :) Emma, dit ska vi imorgon :) Klockan tio anländer Emma och sen är hon min tills söndag :) Så nice. Och vår säng är såå skön nu by the way, andy fick väcka mig när han kom hem (halv ett). Vadå skön säng? Den är perfekt mjuk and i love it, min rygg mår redan bättre. Nej, nu ska jag plugga lite. See you soon.


KISSES


Fergie - Glamorous

G-L-A-M-O-R-O-U-S, yeah G-L-A-M-O-R-O-U-S

We flying the first class
Up in the sky
Poppin' champagne
Livin' the life
In the fast lane
And I wont change
For the glamorous, oh the flossy flossy

Wear them gold and diamonds rings
All them things dont mean a thing
Chaperons and limousines
Shopping for expensive things
I be on the moovie screens
Magazines and boogie scenes
Im not clean, Im not pristine
Im n queen, Im no machine
I still go to Taco Bell
Drivethrough, raw as Hell
I dont care, Im still real
No matter how many records I seel
After the show or after the grammys
I like to go cool out with the family
Sippin', reminscing on days when I had a Mustang
And now I'm in...

Såå bra låt.

Någon påstod att mitt liv var glamoröst, I WISH! Hahahaha.

Idag har jag städat nästan hela lägenheten. Sen så fort andreas kom hem stack vi till IKEA och köpte MASSOR med svensk mat och svenska chips! Köpte också en bäddmadrass mamma! Som är 9 cm så vår säng är typ 2 meter hög nu. HAHA. Men den var mjuk och gosig, så jag hoppas min rygg gillar den! Sen stack vi till Tesco och handlade mat, fritös och mixer. Har precis käkat en underbart god middag, fläskfilé, sallad och pommes, det slår aldrig fel. Nu glor andy på manchester united matchen så jag får väl sysselsätta mig med grey´s :)

Någon frågade vad jag hade på läpparna; Tar alltid lite foundation på läpparna sen lipgloss :) Har jag lärt från min kära sis emelie :)

Om man skulle äta lite Ben & Jerry glass.. På Onsdag kommer Emma. ÅH jag längtar! EN VÄN! ;)



image180
PSYKO sofie gives u all a kiss!




Cleaning dag

27377-178
Fin min väska är va? Jag är så glad!

Det ser ut som F - A - N i vår lägenhet så idag ska jag städa städa städa, måste vara fint tills emma kommer ju. Har avklarat hallen och sovrummen, dammigt värre. Nu har jag vardagsrum, kök, toalett och gästrum. Kanske sparar toaletten eller gästrummet till imorgon, får se hur långt jag orkar :) Andy är på träning, när han kommer hem får jag dra med honom så vi kan handla lite. Det är typ dagens sysslor, ska försöka få med honom på bio också ikväll, en film med Sandra Bullock verkar vara riktigt bra. Nej allt för mig för tillfället. Och Carro och tilda, njut för mig med. Och tilda, I love mulberry, du och jag får glassa på stan snart!! Saknar er så, jag kommer gråta när jag ser er, vet inte om jag kan komma hem den helgen men annars nästa! :) me love you.

Pussar och kramar

Grått grått grått..

image177

Detta har varit en grå och regnig dag. Mycket slapp i sängen, aldrig fel dock. Imorgon ska jag städa, tvätta och storhandla. Andy ska dock storhandla med mig :) Köpa hem lite vin tills Emma kommer, jag längtar så. Nu ska jag in och se ett Grey´s anotomy avsnitt till innan jag somnar. Det är sååå bra. ME LOVE.

KISSES babes.

Don't speak to me.

Hade jätte trevligt igår, var på Wigan matchen, en kille sprang naken över planen, det var typ matchens höjdpunkt! Sen stack jag andy andreas och hans tjej anna till manchester, drack vin hemma hos dem, ut och åt på en jätte nice restaurang, gick ut en sväng och sen körde anna oss hem. Hade verkligen jätte skoj, skönt med svenskar i england :) Idag har vi bara slappat.. Blöö det är rätt tråkigt att slappa efter ett tag. Carro och tilda, faaan vad skoj att ni kommer hem!!!!

Nej nu ska jag dö. Ha de.

Jag dööör av lycka..

I flera år har jag suktat efter denna underbara väska, i flera år, och idag fick jag min älskade födelsedagspresent, en aning försenat men jag fick den! I love you andy! Sååå fin och den luktar bara läder, me likiiie. Hittade också Grey´s anatomy boxen som ska utnyttjas flitigt i dvd spelaren :) Jag är så himla glad.. Idag blir det micromat, haha så kasst, men vi har inte tagit ut nåt ur frysen och vi pallar inte hämtemat. :) Så micron, here we come.

I AM HAPPY



KISSES

Och issa, jag visste att mitt tips skulle funka, det är vad ALLA chefer vill höra! I love you baby.

Nu åker vi till Manchester och shoppar.

image176

Idag blir denna underbara väska min min min miiiiiiin! Ni får snart ett foto på när jag håller den i min hand okeej? Ska bara få upp andy ur soffan sen ska vi åka, ska se om jag hittar "Grey´s anatomy" boxen säsong ett.. Me wanna have. Iallafall, i am happy today.

Have it. KISSES

Jag skriker; "Andy, nu gåååår vi"

God morgon..

Sitter och laddar in lite låtar på min ipod för jag ska ut och powerwalka innan min frukost/lunch. Då bränner man tydligen mest fett. Så det ska jag.. Och GRATTIS ISSA min älskade söta! Gud vad skoj att du fick jobbet! Hoppas du använde några av mina tips :) I love and miss you baby..

Nej om man skulle bränna lite FETT. Hörs senare.

It's never easy beeing me..

KISSES

Så många ideal..


Wanna kill them? I DO!

Själv är men ett fetto om man jämför. Förjävligt, jag ska sluta äta. Neeej, det är det bästa med livet! En liten kagge får inte stå ivägen. Kränga är det bästa som finns, vad gör man då? Cp tränar ihjäl sig? Förmodligen.. Orka.. Får väl börja gå mina powerwalk rundor om man ska kunna visa sig i bikini detta året.. "WATCH OUT, EN VAL" blir det annars.. Haha. nej nu ska jag trycka ner andy i sängen och tvinga honom titta på en komedi som han fixat idag, nämnde jag att jag såg "Step Up" häromdagen, såå bra film... Vänta, jag har ändrat mig, jag ska döda andy och titta på en film själv. KISSES

MAKE ME HAPPY

Never lie, drink or cheat
But if you must lie,
lie in the armes of the one you love
And if you must drink,
suck up the happy moments of your life
And if you must cheat,
cheat death


Why can't we just cry when we want to
Why can't we just say what we want
Why can't just everything stay the same
Why can't the one i love, be with me forever
Why do we all have to be on different places
Why do i doubt everything i do
Why do i don't know myself
Why am i afraid
What am i afraid of
Deep down i know, but i don't like to dig..

Make me happy, ge mig en söt golden retriever puppie;



KISSES


THAT´S HOT

Precis avverkat två timmar framför teven och sett en dokumentär om Paris och Nicky Hilton, vilka lirare.




"When life is boring, amuse yourself with others"

Andy börjar bli sjuk och sover på soffan = jag är cp rastlös och börjar snart dra av mitt hår i tristess.
I don´t know what to say. När man har jobbat och gjort saker i hela sitt liv, så blir en kurs över datan för lite och göra. Jag längtar tills Emma kommer på Onsdag, då får hon inte en lugn stund kan jag lova. Vi ska springa i affärer, gå ut och dansa, fika, dricka vin och snacka massor massor med skit. Finns inget bättre. Jag önskar jag hade nån tjejkompis här.. Ibland har man dagar då man verkligen BEHÖVER någon.. Men iallafall, jag får väl gå ut och gå eller nåt. Fast det regnar.. Blöhö. Bad day.

Miss everybody. KISSES

Om man skulle bege sig till sängen..

image175

I miss min absoluta bästa vän, Carrie my love.. Nu känns det verkligen i hjärtat att vi har varit ifrån varann för länge.. Jag saknar även min spralliga Daniella som jag inte heller har träffat på hur länge som helst! De andra har jag ändån träffat rätt så nyligen men självklart vill jag träffa er varje dag. Jag hoppas och tror på sommaren, att vi kommer ha en underbar tid då.. För jag vill verkligen det, promise me girls!?

Nu har jag och andy krängt kinamat och inte kommit överens om en film och se, så jag hamnade vid datan och andy hamnade flippandes framför teven, trött är jag så sängen verkar lockande, i think i dive in! ;)

Sov gott och dröm sött.

KISSES

Spring is here!

image172

Vi öppnade våra altandörrar och märkte att våren är verkligen här, vi ska snart ta en promenad upp till ett mysigt fik och dricka lite kaffe tänkte vi. Man kan faktiskt inte sitta inne denna dag, denna underbara dag. Ikväll orkade inte någon av oss laga mat så vi tänkte beställa lite kinamat, gott gott. Sen ska vi se om där är någon bra bio vi kan se, alltid lika mysigt :)

Ut i solen nu, det är så underbart.

KISSES 

http://www.myheritage.com

image169


image170
image171

Jag är lik Ashley Olsen och Andy är lik Christian Slater, vilket par vi är ;)


Photoshopping..

image168

Play play play as long as you can..

Alone at Grove Lane..

En liten stund för mig själv.. Har ätit en UNDEBART god mozarella pizza och nu är jag mätt mätt mätt. Nu ska jag ta ett mysigt bad och sen ska jag krypa upp i soffan och titta på den underbara filmen "the holiday" med cameron diaz och kate winslet. Såå bra. So long.



KISSES


Jesus Krist..

image165

image166

Vanessa, här har du våra "jesus krist" bilder! Vi ska altså föreställa Jesus på korset,
Vanessas sjuka uttryck! Haha vad lite vin kan göra.

Igår var det min officiella "starta-plugga" - dag. Så nu har jag tankarna fyllda med det... Så svårt och bli nöjd med något, men jag har två veckor på mig, så det är cool lungt. Andy ska spela reservmatch mot Liverpool idag så jag blir själv hemma från fyra till typ elva. Ska nog göra mig en go Ristorante Pizza med mozarella på och så ska jag plugga lite + kolla på the holiday. Andy har fixat "Perfume - The Story Of A Murderer" så det kan bli den också, fast andy ville nog se den så jag kanske är snäll och väntar på honom :)

Nej, lite slappe.. KISSES

En mysdag med min baby..

Har precis sett en skräckfilm själv eftersom min älskling somnade i soffan. Surfade lite på aftonbladet.se och såg att snoop hade blivit gripen i stockholmo, haha. Så typiskt sweden. Ikväll ska jag laga falukorv med makaroner, så svenskt så det är inte sant, men gott :) Sen om vi pallar ska vi gå upp och fika lite och mysa. Imorgon ska andy spela match i liverpool så då blir jag själv, blir "the holiday" igen då, den är så bra! Nej, jag skriver mer snart, ska fixa lite med bilder från helgen.

image164
Wanna be famous?? I don't...


Kisses


Home sweet home..

Nu är man hemma i England igen, jag och andy har precis sett "The pursuit off happiness" med Will Smith, den var riktigt bra. Resan gick bra, jag fick en Dolce Gabbana bh av andy på flygplatsen, en svart, i need it! Skit skön va den, tur det, för jag hann inte prova den. Sen köpte andybandy en ipod, vi ska typ ha en sån högtalare till ipoden och ha det som cdspelare istället för en cdspelare, om ni fattar ;) Nu ska jag tvätta bort sminket och gå och lägga mig i sängen och glo lite teve tills jag somnar. :) Imorgon är en ny dag, see you then.

KISSES


Just det... Lite bilder perhapps?


image159
Me and Em

image160
Min outfit igår

image161
The gang hos Nessa

image162
Plumsan fick ryck ;)

image163
Nessa och tara

More to come...

En underbar helg

image158

























En helhelg med Plumsan! Vi har haft så roligt och mysigt, tack älskade för att du gjort min helg så bra!

I fredags kom jag hem till hbg, träffade emma och stack ut och käkade kinamat och sen dahlberg för ett glas vin och lite mer skvaller. Sen hade vi en go myskväll med massage och film, våra kvällar är så bra! Låg och gastade hela kvällen, hade ont i magen av allt fnitter. Folk, emma är en sjuk människa ibland, speciellt när hon tror att jag är kingkong när hon håller på att somna! Ääälsklingen ;) Sen på lördag morgon sken solen över hbg och jag och emma tog med oss luggen och solbrillorna till stan och väla. Gick och lullade, kollade lite affärer, träffade folket, käkade lunch OCH fete fika på roberts! Sen kvällen var det reunion hemma hos Nessa, jätte mysigt, satt och snackade och drack vin, emma, vi skulle gått hem efter det! Bajs hbg! Same old same old... Man kan inte ens ta en taxi från Tempel utan att bli trackad av två äckel! ÖH vad jag ville döda någon igår, och ANDY var inte till så mkt stöd när jag ringde honom och försökte få ut mitt agg, klockan var dock fyra men ändån! ;)

Så jag fick iallafall skydd i en taxi från "the crazy fuckers" och hem till min sköna säng kom jag, tacka gud för det. Hbg måste skärpa sig, som emma sa, det är inte skoj och gå ut längre... Så jag drar mig tillbaka till mitt Standish med min man och hänger där istället. :) Emma från jobb kommer snart, ska bli så skoj.

Detta blev ett långt inlägg, men det har varit en lång helg! Köpte skor;

Dom ska jag resa hem i idag. Mycket sköna!

Nej nu får jag sluta skriva, skriver imorgon eller ikväll när jag kommer hem till vår lägenhet! KISSES

I am home in HBG now..

Och jag har fullt schema! SEE YA.

Helsingborg (förhoppningsvis) Here we come!

image157

Kan alla som läser snälla BE för mig och andy att vi ska hinna planet, är där kö nånstans så är vi körda! Så be be be för oss. Och tack för era kommentarer under bikini inlägget, jag tror jag ska satsa på ngn av de färgade, för som sagt emelie, med en go bränna till de! ;) Nej nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag hämta andy på träningsanläggningen. Ses snart hoppas jag.

- you know u love me

KISSES

Jag har gjort en anslagstavla med bilder som jag tycker är fina!

image156
Fina bilder och betydelsefulla bilder.. Jag borde skaffa mig en riktig anslagstavla och inte bara leka i Photoshop :) Jag och andy hittade varsin resväska som passar som handbagage för endast 8 pund styck, as billigt, 100 svenska kronor. Jag fick en röd och andy en svart, så imorgon blir det att GASA till flygplatsen om vi ska hinna planet.. Men vi måste hinna, jag måste hem och mysa lite med mina flickor :)

Nu är det film och glass time :) KISSES

Sugen på att köpa bikini..

image155

Viken ska jag köpa? Alla är såå fina.. Svart är alltid snyggt men lite färg är heller aldrig fel, hjälp mig, vilken är snyggast?

Har suttit vid datan ett tag nu och käkat två mackor och druckit kaffe, Andy kom precis hem, vi ska upp och fika lite sen hämta ut lite pengar och se om jag hittar en mindre resväska för min är mega stor! För stor även gör mig när det handlar om två dagar hemma :) Nu ska jag ta ut köttfärsen ur frysen till tacosen ikväll, sen ska jag fixa till mig. Och snälla hjälp mig välja bikini. Jag ska dock leta lite här i England också, det är bäst och ha någon som ingen annan har. Tråkigt och ha samma. Fria bad, here i come. Haha, nej båstad strand ;) Visst tjejer? Kanske lite träning på det så man vågar visa sig? YES INDEED.

KISSES

Manchester United - Lille

image154

Ja så vann man united igen tack vara henke, det var hans sista match så det var klockrent att han gjorde mål. Jag och Andy satt med några av hans kompisar sen gick vi till Players Lounge och tackade och grattade henke, snart åker han hem ju. Nu sitter andy och käkat nudlar och jag ska gå och tvätta bort mitt smink och krypa ner under duntäcket. Imorgon ska vi äta tacos :) Jag älskar det! Vi ska förmodligen också gå på bio och se den nya Hannibal. Läskigt men sant ;) Nej gott folk, sov som små prinsar och prinsessor och dröm sött.

KISSES
- Soppan

With nothing to do you get bored..

image153

Tja alla glada.

Här sitter jag i vår röda skinnsoffa och har ingenting att göra.. Inget vettigt iallafall, bara lite photoshop stuff.. Och jag längtar så till helgen mina vänner, ska bli kalas roligt. Andy ligger och vilar, funderar på att gå in och hoppa i sängen, ja, jag ska nog göra det. För nåt måste vi göra. Ikväll är det Manchester United - Lille på Old Trafford, andy älskar ju Man United, så jag hänger med, det är rätt skoj! Ja vad mer? Vi ska nog dra och handla lite mat snart, det ekar i kylen! Nej, hopping i säng och irritera Andy nu vad det ja.

KISSES

In the hot spot..

image152

Wanna be famous?

Nu har jag gjort lite nytta, jag har varit ute och gått i ca 30 - 40 minuter sen städat vår lägenhet så den är fin och fräsch igen. Nu är det Prison Break TIME. Såå bra ska det bli, det är det bästa, eller iallafall bland det bästa. :) See you all tomorrow.

Godnatt och sov gott, och Mikiee, du vet att du finns i mitt hjärta!
KISSES

What's in my heart?

image148
Dessa underbara människor finns i mitt hjärta, ni har alla en stor plats!

Jag får inte rätt på min himla bakgrund, förstår inte vart man ska lägga in htmlkoden och jag är SÅ sur just nu. Åt sushi innan, såå gott. Om en timme ska jag laga chicken mcnuggets, ris och sötsur sås. Andy måste ha lite mat innan sin match ikväll. Han ligger bredvid mig och sover, så söt.

Ikväll ska jag städa lägenheten, låter skoj va? Noooot. Pratade precis med Hedvig, verkar bli lite "reunion" hos Vanessa på Lördag, så jag måste ju dit och sen hinna med Idas fest en sväng med! Blir säkert skit bra. So long.

KISSES

Tuesday does'nt come to soon..

image145

Good morning my friends.

Läste precis Carro & Tildas resedagbok och som vanligt avudas jag dom till tusen.. Men vaddådå? Jag sitter i England, the land of rain! Haha, fast just nu skiner solen! Mycket nice. Idag ska jag äta sushi när vi har lämnat danne på flyget, ska bli sååå gott. Idag vaknade man av att Danne rev hela lägenheten när han skulle försöka städa, haha. Emelie... Jag saknar dig! I helgen ska jag ha cpmys med plumsan, jag längtar älskling! Hoppas nu att vi kommer hem bara! Pallar inte att flygen  ska krångla! Men vi hoppas på det bästa!

I have nothing more to write at the moment.
Be well, cyckelställ.
KISSES


Beauty comes from within..

image144

Ännu en dag i Manchester. Det enda jag shoppade idag var två sushi - boxar som står i min kyl, en av dem ska jag äta imorgon FANNY! Ska se om Andy vågar smaka. Både Andy och Danne hittade byxor idag, men jag orkade faktiskt inte kolla kläder. Belive it or not. Sen träffade vi Henke och gick och åt på Wings, vilken mat de har där! Sååå gott. Yummie yummie. Imorgon åker Danne hem så vi ska köra han till flyget vid halv tolv tiden. Nu ska jag dock gå och lägga mig, är så trött. Och Vanessa, vi måste ses??? Iallafall en go fika! Jag hoppas verkligen på att vi ska hem över helgen. Det är 99% säkert. Och folk, i miss u all!

Godnatt mina sötaste!
KISSES

Monday you can fall apart...

image141
Sommaren 2007?

Haha eller inte. Kanske sommaren 2025! KANSKE! Iallafall så är det måndag idag, igår gjorde vi absolut ingenting förutom att ligga i soffan. Mysigt med sådana dagar ibland. Snart ska vi in till Manchester, danne är shoppinggalen. Sen vet jag inte vad som händer mer idag, kanske ut och äter, danne åker ju hem imorgon. Sen i helgen kommer jag och Andreas förmodligen hem en sväng. Då ska jag och plumsan ha en hel myskväll + en helmysdag! Aldrig fel. Nej nu har jag inte så mkt mer att skriva. Let´s go.

KISSES

En utekväll i Wigan!

Herregud, är allt jag har och säga.
Vi trodde aldrig att det ens fanns ett uteliv i denna stad men ACK så fel vi hade.
Igår satt vi tre här hemma och började dricka så smått,  vid tolv gick vi till vår pub, The Horseshoe som tyvärr stängde. Då gick vi vidare till The Globe, som ligger precis bredvid ;) Där kände de igen kändisen andy och de började bjuda på dricka och grejer. Sen fick vi några tips om lite partyställen i Wigan och vi tänkte, what a fuck? Vi kan ju alltid åka in och kolla, annars åker vi bara hem igen. Observera att jag trodde att det skulle bli en kväll på puben så jag hade mina uggs-skor och en rosa kashmir tröja på mig, haha! Helt fel party-outfit om man säger såå.

Men iallafall så kom vi till denna underbara gata "King street" som var fylld med pubar, disco och folk! Vi gick och ställde oss i VIP kön på det discoteket som hade längst kö, eftersom vi förmodade att det var det bästa stället, och hoppades på att vakten skulle känna igen andy! Och det var inga problem, och vilket ställe, typ Cardinal fast bättre! Danne tappade ögonen så fort vi kom in, brudarna hade knappt något på sig, kortkort eller hotpants typ.

Så vi tre in där och drack ännu mer! Men skoj hade vi, var hemma vid tre tiden. Så folk, det finns ett uteliv i Wigan. Emma, dit ska vi när du kommer ;)

Idag har jag och Andy bara softat framför teven, mysit och kollat film, Danne vaknade precis. Haha.

Och Carro, jag måste berätta vad jag åt precis; Pizza! Och inte vilken pizza som helst. Pizza Ristorante - Mozarella! Den du älskar ;) Jag tänkte på dig då :) Hälsa jon och tilda från mig. Jag LÄNGTAR tills vi ses.

Bild från "The Horseshoe" i Fredags.

image140

VILKEN budget shopping!

En heldag med Daniel i Manchester visade sig bli en underbar shoppingdag. Som vi har budget shoppat och jag är så glad, som vanligt efter mina små turer. Men iallafall, för 800kr fick jag sååå mycket så jag tror jag dööör.

27377-138
Och Carro min älskling, jag hittade, en nästan finare klänning än den jag tänkte beställa;

27377-139

Vad tycks ???

Igår gick jag och Danne upp för att ta ett glas vin på The Horseshoe. Idag var vi och såg Liverpool - Manchester United, sjukt bra var det, vilket tryck i ManUnited klacken, haha sååå bra!

. KRAMAR


Utan Andy tills imorgon kväll...



Gillar blogg.se nya design, hoppas detta funkar bättre. Nu ska jag och Danne in till Manchester, andy kom med i truppen så han ser vi inte förrens imorgonkväll, så jag är helt ensam med galningen Danne.. Haha. Bilden ovan visar köpcentrat där vi brukar hänga i Manchester, såå fint, visst? ANDY, jag saknar dig redan..

Nu ska jag se om jag hittar en klänning tills imorgon, mitt konto bara sinar...

KISSES

Sista inlägget för idag



"Hon har tröttnat på sina silikoninlägg och vill för sin egen skull inte bli förknippad med ett par jättebröst. Dessutom vill hon vara en förebild för unga tjejer som känner trycket att göra om sig för männens skull."

Jag tycker Carolina är cool som tog ut silikonet. Hon går sin egen väg och gör exakt vad hon känner för, det ska man göra tycker jag.. Man ska alltid följa sitt hjärta..

Andy och Daniel mobbar mig för jag är beroende av att läsa och skriva blogg. Men det är såå skoj. Mindre skoj är att bloggen alltid ALLTID ska krångla, kan ni inte fixa det? Himla segt och allt blir alltid fel, man får liite panik. Nu ska vi dock sova lite, jag får ju köra Andy till träningen imorgonbitti. Prison Break i sängen nu!

KISSES

Time to cook and relax

27377-137

Nu har jag och Andy visat Danne själva Wigan Town och druckit kaffe och kollat i affärer lite. Nu ska jag snart laga fläskfilé, pommes och sallad till oss. På Lördag ska jag och Danne (kanske andy om han inte kommer med i truppen) se Liverpool - Manchester United sen på kvällen skulle det kanske bli lagfest i Manchester så då ska jag och Danne fan hänga på :) Måste se utelivet i Manchester för fasen. :) Jag funderar starkt på att ta en mysigt bad efter maten, det hade varit såå skönt.

Nej nu får vi väl väcka danne sen skulle andy ha datan för han har fixat så han kan se sitt kära hif genom datan. Så jag får väl överlämna laptopen.

Kisses.

I just love love LOVE music!

27377-136
Music, makes the people, come together...

Seriöst nu, vad skulle man gjort utan musik? Man lyssnar på det när man är ledsen, när man är glad, när man är uttråkad, när man ska festa, när man är ensam, när man är med vänner, när man är ute och dansar, när man fikar och när man kör bil! Alltid så är musiken med, den är så otroligt viktig, iallafall för mig. Körde Andy till träningen för en timme sen, och när jag åkte hem drog jag på volymen ja jääävlar i det, det är så underbart! Snart ska jag köra och hämta yre Daniel som yrar med tågen hit. Haha. Nej jag får dra mig nu, med HÖG volym! ;) Bäst i steron nu är Fergie!

Jag funderar på denna klänning (30pund), vad tycker ni?

TFNC High Waisted Pinafore Dress


















Bye bye babies.

RSS 2.0