DO YOU WANT A PIECE OF ME?

Godmorgon, eller god förmiddag!!!

Nyårsafton idag, så mysigt. Ska infira det nya året med Carro, Emma, Issa, Tilda, Bonnie, Danni och Sandra. Ingen nyårskyss denna nyår heller... :( Men min älskling finns ju hemma i Manchester och väntar på mig :) Har precis varit på systemet på Väla, inte alls farligt med folk, trodde det skulle vara kaos!!! Lilla Alexandra ska till Thailand imorgon och jag är avis!!! Daniella ringde mig igår, hon är just nu i Sidney, saknar min Donna jätte mkt.... Vill bara köpa en biljett och åka ner till henne.!!!

Måste berätta lite mer om New York. Sista nätterna bodde vi på "The New Yorker Hotel" som låg i de lite skruffigare områdena... Seriöst, som jag och carro kallade det, IN DA HOOD! Det stod seriöst nu killar med huvor och förstora kläder (mörka killar då) vid varje "block", kvarter, och typ skyddade sitt eget "hood". Haha. Sånt som man ser i filmer ni vet?? Så jag och Carro strollade runder där IN DA HOOD och fnissade åt deras konstiga syn på livet. Vågade dock inte gå där på kvällarna!!! Haha. Med våra sjuka humor så kan det bli roligt att bo lite skruffigt!!! Speciellt när allt känns som en enda stor film! När vi åkte till flygplatsen så åkte vi förbi västa fängelset där vi såg in på deras "gård". Stod massa "hoods" i overaller och tränade i sitt utomhus "gym". Precis som i filmer!!!! Vi bara tittade på varandra och sa i kör "okeeeeeeeej".

Jag saknar NY redan... Det var så underbart och så livfullt. Här i Sverige är allt så grått och trist.!!

Nej, nyår, vi ska städa och fixa sen ikväll blir det alkohol och tre-rätters!! MUMSFILLIBABBA!


HAPPY NEW YEAR BABIES!!!


KISSES

I AM BACK!

New York i mitt hjärta!

Vi har hunnit med så mkt men vi hade kunnat göra så mkt mer, ska absolut dit igen någon gång i mitt liv. Underbar stad med mkt liv och rörelse, jag förstår uttrycket; "the city that never sleeps". Det är verkligen aldrig tyst i stan, jag tycker bara det är mysigt. Men så stort allt är, man känner sig som en liten skit mitt i smeten... Men verkligen en helt magisk upplevelse, a dream come true.


image842
image843
I LOVE IT....

Imorgon är det nyårsafton och ett helt år har gått sen förra gången då vi satt hemma hos Mathilda och jag var så nervös för jag skulle flyga och flytta till England med Andreas. Känns som flera år tillbaka, så mkt som har hänt detta året, har verkligen varit ett bra år!!!

x Flyttat till England, bott i Wigan och Manchester
x Lärt mig mkt mer Engelska
x Skaffat mig ett jobb i Manchester
x Varit i Spanien med familjen
x Haft en underbar sommar i Sverige med mina flickor
x Haft många mysiga besök i England från Sverige :)
x Skaffat många nya vänner
x Varit i New York med min bästa vän Caroline och haft det så underbart!!!
x Lärt mig mkt om mig själv och om vad jag är kapabel till

Jag tror inte jag har missat någon händelse... Förmodligen har jag det men jag tycker ändån 2007 har varit ett mkt bra år! Jag är nöjd.

Mitt nyårslöfte;
GÅ NER I VIKT, GODIS ENDAST 1 DAG I VECKAN!

Nu ska jag och Carro gossa, ska lägga oss tidigt ikväll, är helt jetlaggade.... Usch... Men vi hörs.

KISSES

We do what we have to do

Pengarna brinner i fickan och det ar rea i hela New York, och vi ska shoppa sa mkt nu. Aker in med taget om en timme sen ar det shopping shopping shopping. Ska hinna med ett museum ocksa, modern art museet, sen ska vi branna pengar. Jag och Caroline har bestamt oss for att ga in och kolla lite pa Tiffanys, iallafall kolla sen far vi se om vi hittar ngt i miniatyr som inte ranar oss totalt! Macy's har mega rea sa vi borjar dar idag! Vi har 11% off pa rean ocksa for vi ar visitors!!! Wiii. Livet ar harligt. New York, here we come again!!!

image838
Don't u just love it?

Miss u back home, love u.
KISSES

Christmas day in New Jearsy

Mysdag idag. Varit ute med lilla hunden Lisa och tittat pa alla MEGA hus i omradet pa gatan som heter "Butternut lane" istallet for Wisteria Lane, verkligen. Alla hus ar sjuka, allt ar i megatyr om det nu ar ett ord. Lisa ar helt nockad efter den lilla rundan och ligger och sover bredvid mig, sa sot att man hade kunnat gosa ihjal henne. Jag vill ocksa ha en hund. Andy ringde precis och var lite forvanad att jag inte hade spenderat mer pengar har.... Jag har inte shoppat sa mkt som jag trott, men vi har fyra hela dagar kvar i NY sa det ska vi nog losa pa ngt satt!!! Ikvall ska vi till nagra vanner till familjen o ata middag, mysigt. Jag o Caroline har planerat att dricka massor med vin! Imorgon ska vi in till NY igen och bo pa New Yorker hotel.... Saaa nice. Ska pa museum och sen China Town, SoHo och Little Village. Nice nice nice, langtar redan. Igar var det julafton, fick ett jatte fint armband av familjen har och fran grete o bear, COACH var market som tydligen at jatte poppis har.Mega fint. Av Carro fick jag ett Lancome lappglans som jag alskar och av mami papi och brossan fick jag ett julfoto av dem, saaa sooota!!!!


YES, I LOVE NY!


Jag och lillen Lisa!!! Vill ha med hem by the way...

Saknar er alla men stannar garna har ett bra tag till. Hihih.
KISSES

Merry Christmas!!!

Idag ar det julafton och har i New Jearsy skiner solen som bara den. Vi har bara atit godis och glott film hela dagen och om en halvtimme ar det julmat sen ikvall ska vi ga o kolla pa nan kor som sjunger och sen massa klappar, eller massa och massa, jag har tva att oppna, har ju redan oppnat resten innan jag akte! Dem julklapparna spenderar jag for fullt! Hihihi. Saknar min familj idag.... Ni vet att jag alskar er!!!

Jag o Carro bara langtar tillbaka till NY, sista kvallen ska vi ta hast o vagn i Central Park, saaa mysigt!!!

image837
Don't u just love it?

Why do u not see me at all?

KISSES

NEWWE IS GREAT!

image830
Pa planet upptackte vi ett fel pa vart hemresebesked.... 28 Januari??? Ehhh lite fel... Sa pappa bear fick boka om det hela, vi som trodde vi skulle fa hanga har langre, hade ju inte varit FEL!

image831
SHOPPING

image832
EH JA

image833
I feel so at home here...

image834
NICE PRICE....

image835
Carries doorstep!!!!!! YES we've been there.

image836
Vovvarna i New Jearsy dar vi ar just nu o ska fira jul o sa imorgon!


New York is beautiful, i just loooove it. We are now in New Jearsy at some friends house and spending the holydays here, then NY is waiting again! Me and C got an extra day just because Daddy Bear booked the home ticket a month to late. Haha so funny! But another day at "The New Yorker"!!! Miss u all back home, love and miss you!!!!


Skriver pa eng mest till min van i england. Saknar er alla. GOD JUL!!!!!!

KISSES

PACKAT OCH KLART

Carrie, snart lever vi ditt liv;



Carro kommer och hämtar mig efter jobb vid halv nio, har packat klart och är redo att springa runder på Manhattan och shoppa, fika och försöka dricka drinkar, vi är ju inte 21 ännu! Hur frustrerande är det!?? Men vi får klä upp oss och hoppas på att de inte frågar om leg helt enkelt! För en cosmo i NY är ju faktiskt ett måste! Imorgon förmiddag kör vi från Laröd, jag hinner nog med ett inlägg till. Tar med mig Iphonen så är där internet på hotellet kan jag ju uppdatera därifrån. iiih, jag är som ett litet barn på julafton just nu! Carro kommer väl på panik på mig om inte hon är lika gastig, då kommer väl resten av Dellgren få panik på oss! Haha. Nej, ska käka lite med familjen snart och gå igenom min packning igen!

Tusen tack för alla tips om NY! Har verkligen gjort en lista baserad på era kommentarer!

KISSES

GOOD MORNING!

Varit uppe en timme och fixat mig och så. Nu kom Mamma hem så vi ska vidare till Väla och fika och gå lite i affärer. Mys!!! Sen ikväll kommer Carro och hämtar mig så ska jag sova där inatt, jag fattar inte att vi åker imorgon!!!! Imorgon kväll/natt sitter jag på Manhattan och käkar middag liksom!!! Döda mig, drömmer jag!? :P

Nyhet:
Brittans syrra är gravid!?

Bilder lånade från Aftonbladet.se

Verkar som om det bara går utåt för den familjen... Hon är liksom 16 år... Usch usch usch. Inte helt ok. Iallafall, Väla väntar!!!

See ya!
KISSES

MY BIG FAMILY!!!

AND WE ARE ALL NAMED RICHTER
Från vänster: Mamma, Sebastian, Tommy, Siw, Jan, Pappa, Emelie. I fåtöljen; Jag och Farmor
image826

En bild till på Richters och självklart en bild på Mormor och Morfar plus Moster och Morbror!

Så där har ni nästan hela släkten på bild, saknar Moster Lottas barn och man samt min kusin Markus som inte kunde komma. Mamma och Pappa har kommit hem nu och pappa provar sin nya dammsugare och mamma lagar mat. Sen ska vi hem till Andys päron och lämna lite saker och gosa med kisarna som jag saknat mega mkt!

Imorgon ska jag och mamma ha en mysdag tillsammans!
Sen på Torsdag är det dags.
Miss you Jenna!!

KISSES

New York New York

What to buy and where to go in NY:


Must haves:
27377-824
Classic UGG's and a Nice Juicy Couture set

What to do:
Precis bokat och betalt SATC - turen som innehåller;
  • Sit on Carrie's apartment stoop
  • Shop at The Pleasure Chest where Charlotte bought her 'Rabbit'
  • Have a cupcake at the bakery where Miranda stuffed cupcakes into her mouth
  • Stop at a bar used on Sex and the City
  • Visit the church where Samantha meets "The Friar"
  • Go on location to the gallery in SoHo where Charlotte worked
  • See the furniture store where Aidan designs his tables and chairs
  • And much much more...

  •  

    Och vi måste gå till:


    Barneys och Macy's

    Och om vi hinner:
    Madame Tussaud's Wax Museum


    Jolie, Brad, Beckham and Posh, here we come

    Mkt planer. Ska börja packa lite smått, ska försöka att inte ha med så mkt och shoppa desto mer! Det var jätte mysigt och träffa hela släkten igår, verkligen. Min älskade kusse åker iväg till St.Anton och är inte hemma förrens i Maj... Kommer sakna henne. Andy ligger hemma och är sjuk och tycker jag är dum som inte är där och tar hand om honom, gubben lilla då. Jag har fullt upp här, planera NY. :) Nu har jag också samlat på mig massa dollar (som ser ut som monopol pengar) så jag kan shoppa julklappar till mig själv! Wii.

    Tipsa mig om vad jag ska shoppa i NY, jag vill shoppa få fina saker, typ stövletter, rock, fina nyårs skor/klänning... Vad finns där som inte finns här? ALLT?? Haha. Puss på er, ha en underbar dag. Jag ska bara slappa och äta smörgåstårta (rester sen igår)!!

    KISSES


    3 dagar kvar!!!

    Torsdag.... Skynda dig!!

    Snart strosar jag och Caroline ner för dessa gator med massor med shoppingpåsar i händerna!

    image819




    Har varit nere i stan med min lillebror och handlat lite nödvändigheter till mig och lite kläder till honom. Han är så fin så. Kan inte fatta hur snabbt han har växt upp, känns som om det var igår JAG var längre än honom. Vid sex tiden kommer tjocka släkten hit på smörgåstårta och chokladtårta, MUMS. Ska kanske ta mig en tripp till IS snabbt innan. Ska börja fixa mitt hår nu som är en enda stor knut mitt på huvudet för tillfället.

    Snackade med Emma och My precis över msn, dom är på Phi Phi, min favvo ö, och bara njuter, är så avis. Men mitt roliga kommer snart, jag måste lära mig att hålla ut, men det är så nära nu!!!! Ska ladda min kamera och fota lite ikväll, har knappt några foto på mig och släkten.

    Växlade pengar till dollar idag, så för tillfället har jag 520 dollar i cash att spendera i underbara New York. Jag längtar.!


    KISSES

    HOME SWEET HOME

    Home in sweden but I already miss my love ones in England, you know who you are back there!

    Flyget och allt gick bra, nu har jag pappa och sebbe suttit och snackat skit, är mega trött. Ska tvätta bort sminket och krypa ner i min renbäddade säng som min mammi bäddat åt mig, sååå nice!!!! Imorgon ska jag ner på stan, hjälpa min bror med en kavaj och förhoppningsvis hinna träffa Lina!! Sen är det släktkalas, det ser jag verkligen fram emot!!! Smörgåstårta och massa människor man älskar!? Inte fel, neej då!

    Sov gott. Puss puss hej ;)


    Me and my hunny Jenna back in Manchester, had a great  nite out, did'nt we??!

    KISSES

    Pics från igår

    Hade mega skoj igår med tjejerna. BTW, I love Birdcage. Haha.

    image810
    Birthdaygirl Jenna, firade henne igår men hon fyller år den 21.

    image811
    Becky och jag

    image812
    The girls at HA!HA!

    image813
    Lucie, jag, Linds och Jenna

    image814
    Jag tittar på när Jenna dansar

    image815
    The gang, haha.

    image816
    The girls, I look afraid..(?)

    image817
    Linds och Becky

    image818
    LOVE BIRDCAGE ;)

    Okej, Andy kom hem kl fem inatt och skrämde livet ur mig Jenna och Linds som alla tre låg och gossade i vår säng. Andy blev lite kinkig för vi hade snott sängen och däckade snabbt i gästrummet, dock efter lite nudlar. Så han ligger i soffan och glor film, Linds snarkar fortfarande och Jenna sover sött. Jag ska börja fixa mig för jobb, hur skoj är det? Men det bästa med allt är att jag kommer hem ikväll, jag ska verkligen flyga hem ikväll. ÅH vad mysigt det ska bli, ska bara gossa ner alla där hemma!!! Ska packa det sista nu så allt är klart tills jag kommer hem från jobb, sen drar soppis till flygplatsen!

    Hoppas alla på IS hade skoj igår!!!

    Ses snart babes.
    KISSES

    God morgon!

    Jobba jobba jobba idag sen lite fest ikväll, sen flyger jag hem imorgon, efter jobb DOCK. :) Kan inte fatta det. Längtar så jag håller på att skita i brallan. Haha. Nej, nu ska jag vandra bort och stååå på jobb och le och se trevlig ut. Ska pussa gosse goodbye också... Ser typ han 5 min imorgon bara sen är det 3 veckor apart... :(

    Ha en bra dag.
    KISSES

    Packapackapacka

    Okej, GRATTIS MAMMA OCH PAPPA på ER stora dag! Hoppas ni har en underbar dag, önskar så att jag kunde vara hemma idag. JAG ÄLSKAR ER MEST I HELA VÄRLDEN, ni är bäst!



    Heej, idag har jag jobbat i tre timmar, vilken perfekt jobbdag. Trodde att jag och Andy skulle ut och julshoppa hans julklappar idag också men som vanligt är han död efter träningen. Med död menar jag ligga i soffan framför teven och slappa. Jag ska in och packa nu. Kom på att jag inte hinner det i helgen, imorgon har jag jobb sen lite tjejfest här hemma, och lite drinkar! :) Kan aldrig gå fel. Kanske inte kommer vara på topp på Söndag men det skiter jag i. Pappi kommer och hämtar mig på flygplatsen i kph så jag behöver inte tåga och båta hem iallafall! Nej, packa var det ja... ÖH, finns det något tråkigare.... Ja... Packa upp!



    Nej, vi ses.
    KISSES

    Erhk, shut up!

    Heeey alla glada (och sura?)

    Heeeeeeeeeeeeeeelt vanlig dag på jobbet med besök från Christiano Ronaldo och Wes Brown. Yummie. Dagen har ändån gått hyffsat snabbt. När jag kom hem hade min man lagat mat till mig, såå söt. Nu är han dock mindre social. Em imorgon jobbar jag tre timmar, nice!!! Ska kanske hjälpa Andy julshoppa eller typ börja packa så smått. Vet inte hur jag ska få plats med alla julklappar OCH kläder, skor, jackor och smink/hårgrejer. Meeen det är ett problem av många känns det som... Som förmodligen går att lösa....

    Jag vill tacka Bonnie som försvarade mig mot en spydig kommentar i min förra inlägg. Den anonyma "arbetaren" droppade av med värsta storyn. Snacka om att inte veta någonting om mig? Så mkt jag har gett upp, så mkt jag har kämpat med olika saker, så mkt skit jag fått ta och så mkt jag hade gett för att ha min pojkvän, familj och vänner i samma stad, eller tillochmed land! Jag jobbar iallafall, som många andra i min situation inte hade gjort. Jag står på egna ben och jag är stolt över det. Förstår inte ens varför jag lägger ner energi på att försvara mig mot en anonym avundsjuk kommentar, men jag är en sådan person som inte vill att någon ska ha fel uppfattning om mig... Ähe..



    image809
    Glad Lucia förresten. Försökte förklara vad det var för en kille på jobb, allt han sa var; how gay is that?

    Dumma engelskmän, Lucia är mysigt, och jag ska tvinga mamma baka lussebullar till mig när jag kommer hem! ;)

    KISSES

    JOBB

    Längre dagar på jobb nu mot jul. Tråkigt. Idag hade vi en gästkväll som inte gick så bra. Lite folk och inte så mkt sålt. 20% på allt lockade inte så många som vi trodde. Köpte med mig take away mat hem till mig och andy, andy som nu spelar xbox och gastar med sitt headset?? Jag ska krypa ner under täcket och titta en film, jobb hela dagen imorgon igen... Böööhööö. Sorry att jag gnäller så mkt, men längtar bara hem nu!

    Godnatt mina käraste!
    KISSES


    God morgon alla glada!

    Vaknade lite i elva, såå skönt att sova ut. Andy ville nog mest dö när han gick upp, han surade och mumlade om att sängen var så skön. :) Imorgon och fem dagar framöver så är det jag som jobbar. Jobbar dock från 11.30 imorgon men ska jobba till 20.00. Så tråkigt. Sen heldag på Torsdag och tre timmar på Fredag. Sen självklart helgen. Ska dock ut och dricka drinkar med tjejerna på Lördag! Skiter i hur bakis jag är på jobb. :P Ska bara fixa mig nu sen ska jag och Jenna ner på stan och lulla runder. Sen ska jag tvinga Andy glo lite film med mig sen kanske HA!HA! bar ikväll igen för lite sällskap och nån god drink! :)


    Smokin' hot!

    KISSES

    Mat, Vin och SATC

    Varit först på Starbucks och fikat med Jenna, sen gick vi och käkade en mega god måltid på Zizzis, sen HA!HA! bar för massa vin. Nu tar vi en tiominutare på varsin data sen är det SATC. Andy är hemma hos Jennas pv och spelar playstation. Surfade precis in på skopunkten.se och hittade några nice skor;

    JULIANA    Sue-Ellen       Deborah

    Kanske ska ta en ta 3 för 2 när jag kommer hem!?

    Nej, cigg oh SATC är det dags för nu!
    KISSES

    WHAT DON'T KILL ME CAN ONLY MAKE ME STRONGER

    I know I got to be right now.

    Håller på att städa som en besatt här hemma, organiserar, dammsugar, dammar och våttvättar golven. Känner mig väldans på g. Fast egentligen inte. Men det är skönt och bara hålla igång och inte tänka så mkt på annat. Ska se om Jenna vill ner och fika lite sen när hon slutar. Andy tränar nu två sen kommer han antagligen inte hem förrens vid sju, de skulle på nåt event i Wigan hela laget och skriva autografer till småkillar. Så jag är själv tills dess helt enkelt. Ledig imorgon också sen jobbar jag fem dagar i rad. Sjukt tråkigt, men jag är ledig i tre hela veckor sen och det ska inte smaka bä kan jag säga! Längtar sååå mkt. Kommer gå mega fort. Ska ringa Jenna nu och tvinga med henne till Starbucks eller nåt.  

    image808
    Helsingborg och New York, snart kommer jag!

    KISSES

    EVERYTHING IS GONNA BE ALRIGHT?

    Igår var det fest som gällde med jobb, två stycken gick hem från jobb idag pga bakfylla. Haha. Det är inte lätt. Först åt vi på en mysig liten restaurang, jag åt en sjukt god förrätt (skaldjurssoppa) och sen åt jag fisk till huvudrätt och sen cheesecake till efterrätt. Jag tyckte det var gottis, de andra som hade beställt griskött fick in en bit med fett på tallriken så killarna började klaga och beställa in nytt och skit. Haha, så pinsamt. Men men! Sen gick vi alla vidare till Probition där Tim hade fixat VIP bord och en alldeles egen hörna, där drack vi drinkar och dansade en massa. Sen försvann de flesta och det var bara jag Erin och Päivi kvar med Tim och hans kompisar. De ville dra till Panacea (som är ett av de finaste och svåraste ställena att komma in på). Vi tjejer hade aldrig varit där men hört mkt om stället eftersom det är så poppis, så vi hängde på. Tim fixade in oss utan problemos men det var ingen höjdare där inne, dålig musik, bara äldre killar och yngre mega sminkade tjejer men dock goda drinkar. Vid halv ett kastade vi in handduken och stack hem. Men det var mkt trevligt iallafall. Jobba idag var mindre skoj!

    Här kommer lite bilder;
    image799
    Jag och Erin, the model ;)

    image800
    Killarna på Flannels, Scott och Tom, förfest där innan middag.

    image801
    Snygga Erin som normalt är 1.80 lång, igår var hon 1.90! Psyko snygg!

    image802
    Päivi och jag, the scandinavian girls have to stick together!

    image803
    Stuart, Söta Roxy och Tom på restaurangen!

    image804
    Erin och Kostas

    image805
    Andi och Erin är puss sugna!

    image806
    Päivi och Moi!

    image807
    Ying och Kostas


    Oj det blev en del bilder, det är bara att njuta :) Snart kommer en besegrad Andy hem. Ska bara slappa idag och glo film. Mys. Om en vecka idag är jag snart hemma!




    Har tänkt mkt idag på en händelse igår.
    Jag kom hem från utekvällen och gick in i hissen.
    I hörnet stod en man som log.
    Jag tittade på mig själv i speglen och suckade högt.
    - Don't worry sweetie, u still look beautiful, sa han.
    - No. No, I am falling apart, svarade jag.

    KISSES

    I hate that I love you so

    I hate how much I love you boy
    I can't stand how much I need you
    And I hate how much I love you boy
    But I just can't let you go
    And I hate that I love you so..



    Har legat i sängen och degat med massa tv och filmer tills nu, Andy är lite sjuk så han har sovit så gott så, han vaknade precis. Fotboll på tv ju! Det kan man bara inte missa! Julfest ikväll, inte alls peppad att gå. Blåser och regnar ute. Inte så lockande att gå utanför dörrarna alls. Men tänkte hoppa ner i ett varmt bad och gotta mig lite. Vet inte vad jag ska ha på mig heller. Kan bli silverklänningen som jag hade på fotbollsgalan. Men jag vet inte rikigt. Eller bara en vanlig svart. Vi får väl se. Nu ska jag tappa upp ett varmt bad iallafall. I need it.

    Om en vecka och en dag är jag hemma igen.
    KISSES

    WHY WHY WHY

    Why can't only things be like they were
    It's not the same when I no long can speak to her
    I may be changed but so have she
    It's like we're prisoners and we just can't get free
    I see her eyes the same old eyes
    But then she breaks me down and makes our feelings die

    I got a life on my own
    I have to be on my own sometimes
    I have to stand on my own two feet's and I know I treat her good
    But why do we always fight
    I can't look at you
    I can't be with you tonight
    And I know that this ain't right
    Because I love you so but I have to go alone

    Why can't only I for one just be
    It's not the same when I no long can speak to him
    I may be changed but so have he
    It's like we've locked us up and thrown away the key
    I see your smile the same old smile
    But then he takes me down and make our feelings die

    I got a life on my own
    I have to be on my own sometimes
    I have to stand on my own two feet's cause I know I treat him good

    But why do we always fight
    I can't look at you
    I can't be with you tonight
    And I know that this ain't right
    Because I love you so but I have to go alone..

    Helt okej dag

    Jobbat idag, fick sluta en timme tidigare, eller två timmar tidigare. Trodde att jag skulle jobba till sju, sen imorse fick jag reda på att det bara var till sex, sen klockan fem så fick jag gå hem. Perfekt faktiskt. Så nu softar jag mest framför datan, ska laga mat till mig och Andy nu. Han får klycklingfilé med pommes och sallad och jag tänkte göra pasta, pastasås och kycklingfilé. Vi har lite olika åsikter om mat! :) Iallafall, jag är glad idag för att jag fick sluta tidigt och att jag är ledig två dagar i rad nu! MYS!

    image798
    This is me happy!

    Snart bara en vecka kvar tills jag åker hem! Ska bli så nice. Kommer sakna puppe lite men som sagt, alltid bra och sakna varann lite. Dock är det rätt mkt saknande i vårt förhållande, men så är det bara. Ska få vara med min familj och mina bästa vänner hemma iallafall! Can't wait.

    Ikväll ska Jenna förmodligen komma över och färga mitt hår, kommer väl inte synas som vanligt, men har köpt en ljusbrun färg, mest för att ta bort det rödaktiga i mitt hår, så har jag köpt hem lite vin :) Mys.
    KISSES

    Jobbat idag, ledig imorgon!

    Idag blev det köttbullar och makaroner, orkar inte laga något seriöst och jobbigt när jag precis kommit hem från jobb. Men detta var gott det med. Imorgon är jag ledig, vet dock inte vad jag ska laga för det. Men jag ska iallafall shoppa! Måste shoppa klart de sista julklapparna och sen måste jag hitta en fin kalender till mig själv, kanske en jacka och ett par skor. Billiga då, inget dyrt inte. Primark eller H&M får det bli. Fatta att nästa Söndag åker jag hem till HBG sen bär det av till NY på Torsdagen därefter. Jag kan verkligen inte vänta längre. Åh ska bli så skoj. Wiii. Fick precis reda på att Alex min älskling är i HBG den 17 så vi hinner ha en heldag innan hon drar till Talleland, (ja jag är avis). Men jag har ändån mitt NY att nöja mig med.. Nästa år blir det Talle med Carro, visst!?

    Dagens perfekta kropp:

    Modell: ALEX MILLS, bild lånad av whynotmodels.com

    Öh, varför sträva efter något onåbart? Kan man inte njuta av livets goda (mat) och fortfarande ha en mega het kropp? Den som kommer på den medicinen är bäst.

    KISSES

    Hemma igen

    Varit på IKEA och Sainsburys med Andy nu. Hittade ingen självstående spegel på IKEA... Jag = ledsen. När vi skulle köra därifrån så var det något fel på bilens däck, ngt med lufttrycket. Så vi har hängt på en mack ett tag och pumpat in luft men skiten piper fortfarande, eftersom Andy älskar sin bil väldigt mkt så sitter han kvar i garaget (och har suttit där en halvtimme) och läser handboken eller vad han håller på med. Jag har hängt tvätt och skalat potatis. Idag blir det potatismos och blommig falukorv. Vi kände för att vara lite svensson idag! Dom jävla gubbarna som skulle komma idag har heller inte kommit, blir så förbannad! De har ringt och jagat oss som galningar och när vi sen bestämmer en tid med dem så dyker de inte upp alls. Öh idioter.

    Sånhär färg på håret vill jag uppnå;

    Sen kan man ju önska sig själva kroppen i julklapp..

    Nej... Vi hörs... Och Carro, jag dör av längtan till NY med dig älskling!
    KISSES

    FIN UTSIKT

    Bara titta på den fina regnbågen som uppenbarar sig utanför min balkong. Jag älskar regnbågar;

    image797
    Fint va?

    Nu ska jag städa sen duscha. Andy ringde precis, han skulle inom och klippa sig sen sa han ja till att åka till IKEA och titta på spegel, så jag är glad :)

    KISSES

    Vaknade precis..

    .. och fick sån mysig julkänsla

    Läste i en tidning igår att i Manchester så är det en mega julmarknad mellan den 19 - 30 december som ska vara bland de bästa i europa, den missar självklart jag. Här är en julmarknad nu också med små trähus som säljer glögg och tyska bratwurst och så, faktiskt mkt mysigt. Jag sitter hemma och väntar på någon som ska komma och fixa vår balkongdörr som är cp. Men inget tecken på att någon kommer ännu. Ska käka lite frulle, allt vi har är knäckebröd så det får väl bli det. Regnigt och tråkigt väder idag ska ni veta, typiskt engelskt. Ska se om Andy vill åka till IKEA idag och handla hem lite mat och en stor spegel... Jag har tjatat om det sen vi flytta hit men han går verkligen inte med på det, visst måste en tjej ha en helkroppsspegel??? Annars dör man ju!?


                                                                                                                                                                                                   





    Daddy, du ska få samma julklapp igen! + en mega bra födelsedagspresent! Love u. :)





    Nu har min älskade Donna också åkt iväg på långresa...
    Saknar dig redan snuffenuffenuffisen!

    Nej frukost nu tack.

    KISSES

    SJUK

    Anmälde mig sjuk imorse, har bara legat i sängen hela dagen. Varit uppe typ hela natten, mått mega illa och haft jätte ont i magen. Astrist. Det enda bra är att jag slapp jobb. Min chef ringde och gav mig ledigt imorgon också, men får dock jobba tisdag och torsdag istället. Men jag och Andy ska shoppa på Onsdag tror jag, han har övergett mig och hänger hos JP och spelar tvspel. Mkt stöd den killen. Han var också ute hela natten med Ted o Daniel. Så jag fick ligga här helt själv och tycka synd om mig. Jag har inte ätit något ännu idag, vet inte om jag vågar....


    Idag är jag allt annat än en pornstar kan man ju lugnt säga.


    Dagens miss; kom på att jag har råkat slänga min pappas julklapp, så jag får helt enkelt köpa en ny, snacka om irriterande!

    Längtar hem...
    KISSES

    RSS 2.0