I AM THE BEST, today...

Var bäst idag iallafall! Sålde för 1650pund. Gånga det med 14!! Skoj när man säljer lite, tjänade ju 16 pund på det. Inte fel på en dag. Dagen har väl gått hyffsat snabbt, var sjukt trött och seg idag bara... Ändån lyckades jag sälja en Prada klänning, ett par Fendi skor och en Gucci väska. Bara imorgon kvar, sen är jag ledig två dagar. Och imorgon kommer Björn och Mikie också juuu! Ska bli så skoj och massa mys. Fredag = shopping!!! Andy har varit en duktig pojke idag och städat och lagat mat till mig, älskar han extra mkt idag faktiskt! Har precis varit och handlat, fyllt på kylen och skafferiet lite! Skööönt. Älskar när allt är rent och fint och påfyllt! Bästa känslan! JAG HAR SJUKT ONT I MINA FÖTTER!!! Jobbat i kilklackskor hela dagen, döda mig.

Sålde dessa Fendi skorna & den Gucci väskan;
image712

Ska kolla film nu, "I now pronounce you Chuck and Larry"

KISSES

JUST GOT HOME

Som vanligt blev det en drink på HA!HA! bar med kusinerna och Jenna och JP. Haha de känner verkligen igen oss nu och vet exakt vad vi vill ha, vi behöver inte ens beställa! Perfekt.! Ska sova nu, är sjukt trött faktiskt, jobba imorgon också juuu... Sen Torsdag kommer Mikie och Bönne. Ska bli så skoj!

Issapissa i miss u. Är du sjukis? Awe... Allt bra i el stockholmoo?

Godnatt kära läsare. Hörs imorgon.
KISSES

JUST ANOTHER DAY

Jobbat idag 10 - 17. Segt, men bossen kom inte in idag, så det var skönt. Fick precis reda på att Ying ska sluta och börja på Chanel, hon är en stor gris! Så då blir vi en bra tjej mindre... Tråk!

Yesterday we went down to HAHA! bar and had some drinks with Jenna and JP. Very nice, as always!

Skriver på engelska för att Jenna läser, (Jenna, I just said that I am writing in english couse ur reading)

Sålde ett par Prada jeans och ett par Prada skor idag. Helt ok men tanke på att det har varit helt dött idag. Alla ska by the way fria och gifta sig på jobb. Haha.

Ska snart ut och äta på Zizzi tror jag, är så sugen på pasta;

Spinach Tortellini with Alfredo Sauce
















KISSES

HAHA!


Andy visade precis mig denna filmen, vi skrattade ihjäl oss. Programledaren intervjuar en kille som har opererat bort mandlarna. Haha.

Har jobbat fem timmar idag bara. Skönt. Imorgon jobbar jag dock hela dagen + att the big fucking boss kommer in igen så man måste se och uppträda perfekt. ÖH. Jag och Louise har bara softat idag, provat skor och sånt. Haha Kosta hade dödat oss om han visste. Iallafall, ska ner och ta en drink med Andy, Steffi, Cassandra, Jenna, Nathalie och JP om nån timme. Nice. Men BARA en drink för faaan. Får inte vara bakis imorgon, verkligen inte.

Mitt engelska Visa kort har kommit, jippie!!! :)

KISSES

Ready for work

Nu drar jag till jobbet mellan 12 - 17. Sen blir det nog en drink ikväll! Men bara en, jobbar imorgon också!

Dagens;

 

Can't help it, the girl can't help it..

KISSES

I went shopping again

Had so much fun yesterday with Jenna. We danced the night away. Åt först på HAHA! med Andreas JP och Kate och Daniel. Helt ok mat, godare dricka dock! Hehe. Sen stack vi till Label, men där var dålig musik så vi stack vidare till Lime bar. Där splittrades vi alla. Kate och Daniel gick hem, Andy och JP drog till Casino och jag och Jenna till Birdcage! Hade jätte skoj. Dansade tills vi bokstavligt talat inte kunde gå, vi gick barfota hem! Haha, så ont hade vi i fötterna!!! Men en mkt rolig kväll, verkligen.

Imorse mådde jag sjukt bra, trodde att jag skulle vara bakis och ha huvudvärk men icke! Stack och hämtade Steffi och Cassandra på flygplatsen och nu har vi varit ute och shoppat en massa!!! Ikväll blir det nog takeaway och film! Mys! Imorgon jobbar jag 12 - 17. Sen tre hela dagar. Här är lite bilder på min shopping;

image706

image707

image708

Kände mig lite dum så jag köpte en present till Andy också, han har ju tjatat om ett biljardbord så länge nu så jag köpte ett till honom, kostade bara 4 pund ;)

image709
Hahaha, han blev faktiskt glad!

Pratade med  caroline och tjejerna från jobb igår, jag saknar er så himla mkt...
KISSES

Nice dag på jobb

image705

Jag har faktiskt haft en bra och rolig dag på jobbet idag. Både min chef och affärens chef har varit på bra humör, skrattat och skojat och det har varit och göra nästan hela tiden. Sålde en DVF kjol och ett par Gucci skor idag, helt okej, glad att jag sålde nåt alls, har varit rätt lite folk för en Lördag! Iallafall så fick jag dessutom sluta en timme tidigare!! Så nice!!! Jenna och JP skulle ut och äta med ett annat par idag så bjöd de med mig och Andreas, så vi ska förmodligen med dem. Äta och dricka gott, kan aldrig slå fel eller hur? Perfekt Lördag må jag säää. (måste slänga in lite skånska när jag skriver, saknar ju att prata svenska om dagarna) haha. Imorgon kommer våra kära söta gäster hit, då ska vi ut och göra stan osäker :) Shoppiiiing! I love it. Ska inte dricka för mkt idag... I'll try!

Nej, ska in i duschen, försöka få tag på Andy och sen bara njuuuta av Lördagen i all sin ära.
Vad ska ni göra ikväll?

Åh vet ni vad Jenna sa till mig igår??? "Puss puss hej" Haha, en kompis hade lärt henne svenska, såå coolt. Jag bara "Whaaat did u just say!?" Lärde alla på jobb idag och säga Puss Puss Hej också. Jag blir ju förövrigt kallad IKEA på jobb! Hahaha. That's life, beeing swedish!

KISSES eller pusspuss hej!

You got me trippin, stumbling, flippin, fumbling

Jag bara ÄLSKAR Fergies nya låt. Lyssnar på den 24/7!!! Jenna gick precis hem, har haft en mysig kväll med god mat och lite vin och självklart lite SATC. Imorgon är det jobb. Erin kunde inte gå ut med mig imorgon, så det blir väl jag andy jp och jenna :) Vi hämtade mat idag från Wagamama, mkt mkt mkt gott. Ska fixa lite med mitt hår nu sen väntar en stor skön säng på mig! Saknar er därhemma MEGA MÖÖ!



Godnatt babes.
KISSES

Varit igång hela dagen

image701

Vid lite över elva kom Lucie och hämntade mig nedanför. Så stack vi till Picadelly station och köpte en tågbiljett till henne, hon ska ju till London och se Spice Girls! ;) Sen lämnade vi hennes syster Faye på flygplatsen, hon skulle till DK och hälsa på sin fotbollskille! Sen när vi äntligen kom till Trafford Centre var det rätt smockat med folk, höstlov här nu! Hittade en jätte fin svart rock på H&M som jag tror jag ska köpa, ska kolla runt lite på Söndag med Andys söta kusiner också bara. GLÖM EJ; på Söndag drar vi tillbaka klockan en timme, eller ja, Lördag natt. Iallafall så hittade jag inte så mkt att shoppa... Hittade en klänning på Topshop som jag inte vet om jag ska behålla eller inte... Ni måste säga vad ni tycker... Om inte att lysa upp vintermörker så kanske den passar bra till en nice bränna på sommaren??? Jag vill ha lite åsikter, okeeey? Ni vet hur velig jag är. Snart kommer Jenna över för en SATC - night! Imorgon är det jobb som gäller!

Här kommer mina köp (förutom ett vitt linne från H&M som jag inte fick nån bra bild på);
image702

Lite åsikter om klänningen tack!

KISSES

You will never see me cry

Gjort vid mig på raketfart, Lucie ringer vilken minut som helst. Ska till Trafford Centre! Ska leta efter en jacka. I need it. Så ska dra mig neråt nu. Ska lämna hennes syster på flygplatsen först bara!

Hörs senare med uppdatering på shoppingresultat ;)
KISSES

You got me trippin'

Sååå, många inlägg idag, har varit ledig ju. Har städat heeela lägenheten, är rätt nöjd över mig själv faktiskt. Drog hem till Jenna och sen stack vi till Starbucks och tog en kaffe och kaka :) Välförtjänt. Precis käkat pasta carbonara. Mkt gott faktiskt. Ska och se bio med Andy vid nio förmodligen. Mys! Imorgon åker han ju för han har borta match på Lördag. Då jobbar jag, ska ut och dricka drinkar med Erin på kvällen. Imorgon ska jag shoppa med Lucie och förmodligen ha en "vin/sex and the city"-kväll med Jenna. Skönt att man börjar få lite vänner här. Det behövs. Men ingen kan ersätta er där hemma, ni är ju absolut bäst!

image699

image700

That's all for today. Längtar tills Mikie och Björn kommer över också... Ska bli så skoj.

KISSES

Clean and colour..

Tydligen inte bara jag som städar idag, två män står på vår balkong just nu och tvättar fönsterna. Sammanträffande! Tur att vi har gardinerna för, jag har en tendens och springa runt lite hur jag vill här hemma. Har färgat mitt hår nu, vet inte hur det blev, sitter med vått hår och en handduk i håret. Har städat köket och toaletterna, ska dammsuga och bädda rent och lite så också, Andy är hemma om en halvtimme så vi kanske ska ut och luncha eller nåt, kanske ta en kaffe. Det får bli min paus i städandet. Jag gick in på ASOS.com by the way... Jag blev så kär i SEX hela saker;

image698
Fint va???

Åh jag vill ha lön! Men neeej, måste vänta till nästa månad tack vare bajsbanken här i england. Men jag ska ändån inte ha mer skit, ska vänta till NY! Då är det shopping kan ni tro, eller hur Cajjo?? ;)

Bästa låten just nu; Fergie - Clumsy
You got me trippin, stumbling, flippin, fumbling
Clumsy cuz I'm fallin in love
You got me slippin, tumbling, sinking, fumbling
Clumsy cuz I'm fallin in love
So in love with you


KISSES

Sleeping in...

Vaknade vid nio när Andreas drog till träningen, hade svårt och somna om. Men jag ville inte gå upp klockan nio på min lediga dag, jag ville få lite sovmorgon. Till sist somnade jag, vaknade 12:40 och fråga mig inte hur det hände! Haha. Snacka om lång sovmorgon, jag som hade mkt att göra idag. Har precis käkat frukost. Ska färga mitt hår, ska städa lägenheten, ska bädda till Cassandra och Steffi, måste ner om stan och köpa cigaretter och kaffe, hade tänkt sola men det hinner jag inte... Så ja, sovmorgonen som blev fööör lång helt enkelt.


But the best thing is sleeping...


Nej, ska fixa mitt hår nu, ska bli "Medium brunette". Wish me luck!
KISSES

DAY OFF

Sov till lite över tio, gick upp, drack lite juice, kollade lite saker på datan, sen väckte jag min pv som låg och snarkade rätt länge faktiskt. Vi fixade oss och sen stack vi till IKEA och köpte svensk mat och svenskt godis, käkade en svensk korv också faktiskt! Haha. Sen åkte vi och storhandla massa mat och tråkiga nödvändiga saker. Sånt som behövs ni vet. Köpte hårfärg också, en nyans ljusare, tänkte färga imorgon. Har rensat och städat min gardrob idag. Känns skönt faktiskt.

Nu uppskattar jag att vara ledig mkt mer..

Vad tycks om min nya design by the way?

Längtar tills jag kommer hem till HBG också, bara tre veckor kvar! På Söndag kommer andys kusiner hit, ska bli skoj. Sen kommer min Mikie och Björn och gör vår helg rolig. Samtidigt kommer andys päron + vänner, de ska bo i samma korridor. Då är det stormatch och jag känner att det kommer bli en mkt rolig helg faktiskt.

Dagens bild;

Coola skor (sandaler?) faktiskt...

Nej nu ska jag byta om till mys och gossa ner mig med Heroes när Andy glor fotboll, like always! ;)

KISSES

Nice and bad day

Kom till jobbet, mega nervös för att bli granskad av the big boss bitch.... Hon kom in, hälsade, och höll ett öga på mig de närmaste timmarna. Jag försökte att ha något att göra at all times... Det gick bra, hon var nöjd med mig enligt Ying. Fick springa ett ärende till posten med massa paket och när jag kom tillbaka var det tydligen kris på Outleten by Flannels... Så jag fick hoppa in i en taxi och dra dit till outleten, allt var 50% eller mer... Blev kär i ett par Miu miu stövletter.... Men de var för tajta över smalbenen, annars hade jag lätt köpt dem, fast de var mega dyra trots rabatten. Hängde med världens bög i nån timme (som by the way hade biljetter till Spice Girls och skulle förfölja dem till hundra procent, i am not kidding) sen vid sex slutade jag. Visste knappt vart jag var, men hittade ett tåg som jag hoppade på och hoppade av vid Hilton och gick hem. Eller ja, till HAHA bar och mötte upp Andreas och några vänner, tog en mkt god redbullvodka och slappnade av, äntligen 3 dagars ledighet! YES!!!

Gick och hämtade takeaway från GBK och glodde matchen, JP och hans flickvän Jenna och en annan kompis till dem kom över för matchen. Slutade med att JP, Andy och han andra killen stack och spelade fotboll (inte andy då han kollade bara). Och jag och Jenna var själva kvar. Så vi bestämde oss för att gå ner till HAHA och dela en vinare, och det gjorde vi, jätte trevlig tjej, verkligen. Satt och snacka skit och skrattade och hade oss. Sen kom Andy och joinade oss för det sista vinglaset. Nu ligger han i sängen och glor teve och jag ska också krypa ner.

Saknar mina vänner hemma, och min familj såklart.
Imorgon är jag ledig, mega sovmorgon har jag och Andy bestämt!

KISSES

CHOCKAD

Shit, väpnat rån på Väla, min gamla arbetsplats, så fort jag hörde kastade jag mig över telefonen för att se att min Caroline var okej. Det var hon. Några sjuka idioter hade sprängt och skjutit inne på Väla för att komma åt Forex pengar. Hoppas poliserna hittar de idioterna och låser in dom för evigt, hur jävla desperata får man bli? Shit asså. Hoppas alla mår bra, jag tänker på er.

http://hd.se/helsingborg/2007/10/22/vaepnat-raan-paa-vaela/



Är så nervös inför imorgon, högre chef bitch kommer in och ska typ vara där hela dagen och granska mig bara för att jag är ny. Pallar verkligen inte. ÖH, men efter det är jag ledig i tre dagar, nice! Kom precis hem från Wings med Andy. Mkt god mat. Vegetariska vårrullar och kyckling med cashewnötter blev det för mig. Men efter dödsdagen imorgon hörs vi! Ska kanske ut och käka med JP och hans tjej. Who knows?

KISSES

Annorlunda dag på jobbet

Jobbade i affären till halv två ungefär, sålde ett par skor för 235 pund, så visade sig att de var förra säsongen så jag fick 5% av pengarna! Så jävla gött, 10 pund extra bara sådär. Det låter inte mkt men när man säljer lite då och då så blir det en bra slant på slutet! Ja sen behövde de hjälp borta på huvudkontoret i Trafford park, altså på lagret, så där har jag och Tom suttit och jobbat. Var massa photoshoots going on också, rätt coolt, bara sitta bland de dyraste kläderna i världen och bara pricka av vad som är där och inte där. Vi var busiga och stack en timme innan vi borde sluta också, men det är hemligt, don't tell...

Jag använder Loreal's toning till mitt hår, den rosalila förpackningen, mörk brun. (någon som frågade)

Nu ska jag och andy ut och äta på Wings, är sååå sjukt hungrig, tur jag har en man som också är det! Jag har förresten ÄNTLIGEN fixat mitt bankkonto, thank god! Mamma, jag ringer dig senare. Nu ska jag äta massor med kinamat!



KISSES

Another Super Sunday?

Japp, stack ju ut en sväng igår, hade några goda drinkar och snacka skit med tjejerna. Var hemma strax över tolvslaget, så jag mådde bra idag, lite trött bara. Sålde tre saker idag med, three is my thing ;) En klänning från D&G som jag visar bild på, en Gucci plånbok och ett par Galliano jeans. Fick ledigt den 12 nov så då drar jag till Sverige, om det blir Stockholm eller Helsingborg vet jag inte ännu! Hoppas på stockholm först. Men vi får väl se. Ledig och fri är jag iallafall. Em, nu ska jag äta pizza och vara allmänt söndagsfet! Gossa lite med min nalle också kanske?

image694
Don't u just love it?

KISSES

Like Erin says; See you laaater Slaaaaaaaaamppaaa!

Change of heart


Andy stack ut med några polare så jag gör väl detsamma, ska till Lucie nu! Puss och kram!

Outfit;

image693

Byee, KISSES


Started bad, ended well

Dagen började med att det var hundra minusgrader i sovrummet och jag frös och snuvade, vaknade också av något knackande ljud som varken jag eller andreas fattade vad det var. Wierd.. Kom till jobb där alla var sura och stressade, utom Erin såklart. Så stämningen var rätt tryckt fram tills lunch då massa kunder började strömma in. Sålde;
image692
Äntligen har jag sålt lite, har varit så dött i affären annars. Iallafall, kom hem lite i sju, då hade andy precis kommit hem också, han har ju också "jobbat" idag, dvs spelat match. Så han är nog lika trött som jag.. Massa godis och mys är aldrig fel. Elva till fem imorgon är inte så farligt, ska försöka få Louise att jobba för mig den 12:e så jag har fem dagar ledigt i rad, so I can come home! Nej, ska se om jag hittar någon bra film på teve ikväll.

Köpte min söta mössa på H&M, och Caroline, jag saknar dig så sjukt mkt.. Och alla mina flickor och våra mysiga tjejkvällar...

KISSES

So why don't you come over here?

Hey mates.

Första dagen av fem jobbdagar avklarade. Only four to go! Öh, känns tråkigt ändån... Känns inte som om det är fredag ens.. Käkat makaroner och korv med min man som ÄNTLIGEN är hemma. Igår när han kom hem hade jag lagat hans älsklingsmat (pommes, kött och sallad) sen badade vi bubbelbad tillsammans och sen blev det lite film, andy somnade dock innan nio för att han var sjukt trött. Så går det när man inte sover på nätterna! Haha. Så idag har jag jobbat. Imorgon är det lördag, brukar vara lite mer folk då så det går nog snabbare, plus att  Erin jobbar, hon är så bra! Jag lärde henne att säga "Kom igen slampa" på svenska, hon tycker det är skit coolt och säger det hela tiden till mig! Haha!

Ser ut som att jag nog kommer hem en sväng vid den 13 november. Är ledig fyra dagar där, kanske skulle med på någon gala den 12 november med andy, fotbollsgalan eller nåt, men han skulle kolla upp det, jag jobbar så han får kolla det snabbt så jag kan byta eller få ledigt. Hade ju varit glaaam och hänga på gala :)

image691
Nu ska vi titta på Criminal Minds.... Tjoheeej.

KISSES

Jag har tråkigt, och jag saknar min man...

Så vad gör man då?

x Slappar framför teven
x Äter goda bagels
x Badar bubbelbad
x Tvättar håret
x Fixar håret tills jobb imorgon (så jag kan sova längre)
x Lyssnar på sjukt hög och sjukt bra musik
x Längtar efter Andreas
x Tar en massa "pose" foto på mig själv

image688

Ja det är helt enkelt min dag, funderar på att gå ner och ta en Latte på Starbucks och kanske köpa en tidning till det.. Hade varit mys. Andy kommer om några timmar...


Någon frågade hur man lägger in en header.

Först går du in på Skapa - Bild, där lägger du upp bilden som du vill ska vara din header i storlek 800px.
Sen klickar du upp bilden du lagt in i ett inlägg för att hämta html - koden på bilden, som du gör genom att trycka på den lilla knappen "HTML" som finns bredvid knappen man klickar fram bilder med i själv inlägget. Kopiera hela bildkoden!
Sen går du in i Design - Kodmallar, under " <div id="header"> " kopierar du in hela bildkoden som du har och VIPS så har du en finfin header.

Nej, kanske lite kaffe nu? Och en ny skvallertidning.
KISSES

Jag hatar alla dumma flygplan!

Vaknade rätt tidigt och har bara legat och tittat på dörren och väntat på att Andreas ska stampa in... Så ringer han och säger att flyget är inställt, så han och de andra killarna som ska hit fick ta in på hotell bara för att ha någonstans att vara, och nästa flyg går halv fem... Jag saknar honom, men han lovade massor med mys och en go film när han kommer hem.. Så ännu en dag helt jävla själv. Börjar bli riktigt trött på det nu faktiskt. Och igår blev det bara 1 - 1. Dåååligt. Ska käka lite frukost nu, bagels med philadelphia ost och skinka, mkt gott! Sen ska jag laga andys favoriträtt ikväll, kött, pommes och sallad. Jaha... Vad ska jag göra idag då? Förslag?

Och Tilda, hoppas du mår bättre!! Pussar

image686
Looking out the window...

KISSES

Promenad + Shopping, så effektivt!

image682
Köpte denna koftan som jag bär på denna coola bild. Köpte också den gråa stickade baskern.

  




Köpt bacon och svamp till min Carbonara special (med kyckling). Ska städa lägenheten lite, kanske glo Heroes och bara njuta av att vara ledig. Puss och kram.
KISSES

I am losing my way

Har precis avnjutit ett skönt bad, ska ut och gå i det fina vädret nu, köpa hem lite mat till ikväll, det blir strimlad kycklingfilé i en krämig sås med bacon och svamp, serverat med pasta! Tänkte ta en kaffe på Starbucks på vägen också, kanske in om primark? Se om de har fått in något nytt. Ah en mysig promenad, sen ska jag dammsuga lite, har precis slängt in en tvätt och så! Jag är så himla bra vettni! ;)

Är rätt kär i denna sång by Justin;

It is breaking me down
No more friend around...
And my dreams fall down...
Is anybody out there?

Can anybody out there hear me?
'Cause I can't seem to hear myself
Can anybody out there see me?
'Cause I can't seem to see myself...
There's gotta be a heaven somewhere
Can you save me from this hell?
Can anybody out there feel me?
'Cause I can't seem to feel myself


Nej lite kläder på mig nu och mina kära uggs, solbrillor, sen är jag redo!
Önskar bara jag hade någon att gå ut och gå med...
KISSES

JAG ÄLSKAR VÄNNER

Såg sista avsnittet idag, äntligen Ross och Rachel, tvillingar till Monica och Chandler och Joey is Joey och Phebs är lycklig. Ahh I love it, helt ledsen för att jag inte kan se mer avsnitt som jag inte sett...




Ska kasta mig i sängen igen och glo lite Heroes och Prison Break. Imorgon kommer min psyko man hem igen, bara en natt kvar. Sen jobbar jag ihjäl mig lite, fre - tis. Faktiskt länge för att vara deltid... Skällde på Kosta för det igår.. Blöeä. Saknar er därhemma redan... Jätte jätte jätte mkt... Usch.

Nej. Öh.
KISSES

Nu är jag hemma från jobbet

När jag kom till jobb idag så frågade Ying om jag ville hänga med ut och äta middag i min ära (för att jag är ny och så). Så självklart tackade jag ja eftersom jag inte har någon eller någonting skoj att komma hem till. Så vi gick till en restaurang som hette Crom, käkade förrätt huvudrätt och efterätt och massa drinkar. Sen gick vi till Lime och drack vin, avslutade i Gay Village med alla bögar och massa Corona! Mkt trevlig kväll med massa skratt och dricka. Var ute med Kosta, Erin och Ying. Saknar min älskling, har ingen att komma hem till... Men han kommer på Torsdag, ska ägna morgondagen åt att slappa och shoppa lite kanske?



Åt till förrätt ungsbakade kantareller på mozarella bädd, huvudrätt pizza med salami och mozarella, efterrätt (jag var sjukt mätt) så det blev en latte och en mini kaka. Mkt god mat.

Nej, ska ta bort mitt smink, av med jobbkläderna och gå och lägga mig, imorgon ska jag sova läääänge länge. Och mamma, du är världens sötaste som blir orolig när jag inte är hemma från jobbet direkt. Jag älskar dig så. Och Carro, jag vill alltid dela med mig med dig när någonting händer som du kanske märkte. Bara för du är min bästa vän. Aja, lite sömn nu, hade inte skadat.
KISSES

SÅG GWEN OCH HENNES SON PÅ FLYGPLATSEN IDAG


I kön bredvid mig till säkerhetskön står ingen mindre än Gwen + unge :)

Sjuuukt snygg! Feg som man är vågar man inte gå fram o fota eller fråga om autograf. Men det är ändån coolt att jag har sett henne live. Hon var tydligen i Köpenhamn för detta. Nån konsert. Aja, jag är iallafall back in Manne all alone. Ni får stå ut med mitt "det är synd om mig"-tjat tills Andy kommer hem helt enkelt. Han hänger ju i Stockholm nu med grabbarna grus och fikar och shoppar :) haha, och tränar såklart.

Jag ska in och lägga mig och glo Vänner faktiskt. Käkat makaroner, hade inget annat hemma, ska nog göra nån god kyckling nånting tills imorgon. Man får ju liva upp dagen med nåt ju. Ska iof jobba imorgon. Så kommer vara trött, men hungrig, like always ;)

Nej, puss på er.
KISSES

I don't wanna leave...

Vill inte åka "hem" till en tom lägenhet, jobba och sova ensam i massa dagar igen. Det är så tråkigt att man bara vill dö... Andy hänger med grabbarna och kommer inte hem förrens på torsdag... Blöö. Varför började jag jobba, nu kan jag inte åka hem när jag vill ju... Nu ska jag och pappi till banken och se om de kan fixa så jag kan öppna bankkonto i england. Sen kör han och mammi mig till kph, skööönt.

Saknar min bajsandy... Så jag hejjar på Sverige!
image681

KISSES

En trevlig Lördagskväll

image671
Isabelle, Vanessa och Caroline.
image672
Diana och Jenny.
image673
Emma och Emma.
image674
Issa och Vanessa.
image675
Jag och Diana.

Donna och jag hade inte setts på ett tag:
image676
image677

image678
Jag och mimi-emma!
image679
Carro och Danni, fråga mig inte vad de gör?
image680
Jaja en Cosmo i vanligt glas??? Inte helt ok! Men det gick...

Var så skoj och träffa alla mina flickor igår, ni vet att ni betyder så mkt för mig. Tack Emelie för att jag fick hänga i din lägenhet, och tack Donna för en mysig natt, fylld av kebabsnarkningar! Mysig frulle vid TRE tiden, inte helt hundra men gott. Sen har vi bara gossat i sängen. Blev Bara Vara, Tivoli och Tempel igår. Tempel är dock tråkigare än tråkigast. Öh. Men jag och Donna hade skoj, och vi åt en sjukt god kebab innan vi åkte hem vid tretiden. Så det ska vara. Tråkigt att Carro och Emma skulle jobba idag bara... Och att vår Vanessa gick på kryckor, och att Tilda var sjuk! :( Men allt kan inte alltid falla på plats!

Nu ska vi sova lite.
KISSES

Tjejkvällen nästa!

Nu slutar Caroline om två minuter, sen kommer hon och hämtar upp mig så drar vi ner till emelie och beställer pizza, inväntar folket sen draaaar vi igång. Kommer bli så skoj, känner det på mig, kan inte gå fel asså! Kameran i högsta hugg må ni tro! YEAH.


Ses i dimman HBG!
KISSES

Som en trogen fotbollsfru så kommer fotbollen att vara på i bakgunden ;)

Godmorgon, det är en helt underbar dag!

Solen skiner, det är sådär mysigt kallt, sån underbar höstdag då man bara vill ut och sniffa frisk luft, helt sjukt underbart. Man blir bara så glad, längtar tills tjejkvällen ikväll! Massa vin och bara mina flickor! Åh I CAN'T WAIT! Jag struntar fullständigt i vart vi hamnar ikväll också, bara jag får dansa och ha skoj med mina bästa vänner så är jag mer än nöjd och glad!

Ska försöka hinna med och sola idag, kan bli knappt med tid. Är sugen på att gå ut och gå också i det finfina vädret. Vill upp på Väla och kolla lite också, och fika på Roberts... Mumsigt värre. Ska käka lite frukost nu, hoppa in i ducshen och starta en dag som jag vet kommer bli så underbar!

Ses ikväll.
KISSES

Home in helsingborg

Nu är jag hemma. Otur som jag har så var mitt flyg försenat nästan två timmar! Sjukt. I hate SAS! Kön var ok idag, men så lätt kom man inte undan... Kan man ha en flygplansförbannelse!? För isåfall har jag det! Lätt...

Nu ska jag kolla Idol med familjen, Carro kommer snart också :) Har käkat räkor och varit på Väla och träffat hela IS och min älskade Alex som är världens finaste :)

Lääängtar tills imorgon!
KISSES

Does fame change u?

That's something to think about...

Jobbat idag igen, sprungit lite ärenden och jobbat lite med nya kollektioner som kommit in så tiden har gått rätt snabbt idag faktiskt. Imorgon kommer jag hem till min älskare, han heter Helsinborg :) Ska bli så skoj. Ska träffa Alexandra på dagen, upp till Väla, sen mysa med mamma och pappa, caroline kommer hem till mig efter jobb, sen på lördag ska jag sola sola sola. Sen är det fest med tjejerna på kvällen! Ska bli så skoj, I DIE! Daniella ska sova hos mig, såå länge sen jag såg henne... Andy leker kändis och hänger på tennisen med lagkamrater. Sitter tydligen bakom Björn Borg, mamma och pappa ringde hysteriskt. Haha.

Nej, ska börja packa nu tänkte jag, så jag kommer hem imorgon!
Ses imorgon tjejer!
KISSES


Home alone

Nu har jag jobbat, kommit hem från jobb och ätit lasange. Dagen idag har gått ganska fort. Två av Andys lagkamrater kom in, självklart skulle killarna förklara att jag var Andreas flickvän, men trevliga som de var kom de fram och hälsade och snacka skit. Sen vid lite i sex höll jag på och städa upp och låsa och så, går och nynnar lite på lagret, går ut, och står face to face med Ryan Giggs. Hallå ja! Haha, inte så farligt pinsamt! Sen sålde jag ett par Prada skor till hans fru. Värsta kändis magneten, Flannels då, inte jag. Nu är jag dock kär... I en Gucci väska, halfmoon messenger bag...

Okeeej, tänkte lägga upp en bild på väskan men hittar ingen!? Men den är mega fin iallafall.


Den liknar denna lite, fast beige med de röd och gröna handtaget, plus att jag ska ha den som sidoväska... Men tyyyyp som denna. Haha. Öh nej nu slutar jag leta efter den.

Iallafall, sitter här hemma och glor... Andy är på bio med Landslaget i stockholmo... Jag saknar honom. Han hade shoppat lite idag, jag är också sugen på det... Sugen på en mega fin, tjock kofta från H&M som jag såg igår... Runt 500:- lappen men det är den nog värd. Ska prova den imorgon. Jaha, vad gör man när man är själv? Duschar och lägger sig framför teven, men först ringer man sin bästa vän :)

KISSES

Höstpromenad resulterade i shopping, tänka sig!


Inhandlade en vit top, ett par gråa jobb byxor och ett läppglans.
Hittade också min drömkofta som jag tror jag ska lägga pengar på imorgon.. Hittar inte den på internet så jag kan inte visa ännu. Sorry.


Kände mig rastlös strax efter Bamse stack så jag slängde på mig en höstoutfit och gick ut i stan, mest för att få luft, se de färgade skiftade löven och självklart för att köpa en latte på Starbucks. Så gott. Hamnade dock på H&M. Hihi. I love it. Faktiskt. Och fyyy fan by the way, vad jobbigt det är att skaffa ett bankkonto här i england, troligtvis hinner jag inte få lön denna månad. Yeeeah baby! Skit skoj juu. Men men, det är för en dag. Haha. Sitter här helt själv och saknar min man... Han sitter på sitt hotellrum och försöker förstå Itunes som är världens svåraste skit. Ska fixa mitt hår till imorgon sen glo lite Vänner tror jag. Aldrig fel. Sussa sött.

KISSES

My dream is to fly



MY DREAM IS TO FLY, OVER THE RAINBOW, SO HIGH

Åh tänk så hade jag bara kunnat flyga hem när jag ville och krama min mammis och pappis, tetas lite med min bror, fikat med mina flickor och sovit i min säng. Sen på nolltid hade jag kunnat flyga tillbaka hit när jag ville. Andy åkte imorse... Kommer sakna honom mega mkt, speciellt när jag kommer vara själv om nätterna. Buhu. Tacka gud att jag iallafall ska hem över helgen. Varför tog jag ett jobb innan detta? Jag hade kunnat vara hemma i två hela veckor... Blöö. Men jag kommer hem den 17 dec, hemma några dagar, NY med Carro, sen Nyår hemma. Så det blir ferre. Iallafall så åker Bamse snart också hem, om nån timme. Sen är jag TOTALT SJÄLV. Blä igen. Men jag jobbar imorgon och Torsdag så hoppas dagarna går snabbt, i hope i hope.

Saknar redan min baby, men han är borta för att tjäna sitt land, precis som en soldat back in the old days. Haha.

Nej nu ska jag in i duschen faktiskt. Sen kanske ut och gå en sväng?
KISSES

Åh vilken mysig slappedag

Bara legat i sängen och glott Vänner idag, varit och handlat hem lite mat så jag klarar mig när andy är borta... Ska försöka njuta av att vara själv men nätterna kommer inte bli roliga... Men man måste växa upp någon gång. Mikie, så skoj att ni äntligen bokat hit! Ska kolla upp ledighet på Onsdag med min chef så att jag iallafall är ledig den helgen! Ska bli såå skoj! Nu ska jag laga mat åt killarna, och mig själv. Fläskfilé, sallad, vitlöksbröd! Mumsigt.

Och tildis, vi ska ha så skoj på lördag! :) Ska bli så skoj och träffa alla igen. Jag vill också ha skumpa! Puss! ;)

Lite maat nu.
KISSES

Meeeeh

Ni kan inte tycka Lacoste skorna är fula juuuuu. Jag är ju kär! Jag ska kolla upp hur de ser ut på mina fötter, tänk dem och en go svart poncho.... Blööö nu blev jag ledsen, bad start of the day!

Har knappt frulle hemma heller. Pannkakor??? Mmmm...

Imorgon åker Andy på morgonen och Bamse på kvällen, då är jag HELT själv som alla vet att jag hatar och inte klarar av. Men måste för jag skaffade mig ett jobb! Stöööörigt.

Nej... Nu är jag hungrig.
KISSES

Just another lazy sunday

Usch vad tidigt man vaknade idag, mådde inte helt ok, inte dåligt men man ville inte jobba, bara sooova. Men jobb blev det, såg ut som fan i lägenheten innan jag gick så jag tvingade andy och bamse och städa tills jag kom hem. Jobbet gick bra, dagen gick rätt snabbt, sålde ett par Prada stövletter för 300 pund, så ja, jag fick hela tre pund där. Haha. Men om man säljer lite varje dag så blir det en del på slutet av månaden hoppas jag. Lite extra pengar. Alltid bra. Mina arbetskamrater är rätt konstiga, i slutet av dagen gick alla runt och sa "GURKA" på svenska som finska Päjvi hade lärt dem. Helkonsigt, men skojsigt. De kan verkligen inte uttala svenska ord så jag skrattade sjukt mkt. Kom hem vid halv sex och då jäääävlar i det höll killarna på att städa, man kan nästan säga att jag  har pli på dem. :)

Hungriga var vi, så efter en mysig dusch åkte vi till Drive In på McDonalds och köpte hem massor med hamburgare och nu har vi krängt ner oss totalt! Sjukt gott faktiskt.

De glor självklart på ..... FOTBOLL (överraskad?) så jag ska in i sovrummet och glo Vänner, det är ju så bra, ska nog gotta mig med en magnumglass också, och bara vara EXTRA fet idag.

Blivit kär i en kofta för nästan 300 pund idag, by Joseph, kan inte hitta en bild på den tyvärr, men den är smal i armarna och så lite större och plufsigare resten, påminner om en poncho... Och så drömmer jag om Lacoste mys-stövlarna.. Dom hade variit perfekta för NY! ;)
image665
Ska köpa dem  så fort jag kan. Vad tycks???

Längtar till nästa helg, min sis är bäst om jag får låna lägenheten om hon jobbar, annars tvingar jag nog på henne en förfest ändån :) Okey sis??

Vänner nu... KISSES

Saturday, work all day

Hard work work.

Neej det var inte så jobbigt idag, sålde t.o.m en tröja värd tvåtusen svenska kronor. WOW, jag fick två pund av det. Haha. Men men.. Det går frammåt iallafall. Nu sitter självklart killarna och spelar xbox och jag dricker redbullvodka, after work, som man säger här i englandet ;) Jobbig jävla kund som kom in klockan sex och var kvar när jag gick halv sju!!! Så oförskämt, bara för de har pengar tror de att de kan ändra öppetiderna. ÖHHH.

Alex, äntligen kan man ha lite kontakt med dig!! Var på tiden du skaffa internet.
Anonym, skoj att du gillar min blogg! Skriva är typ min terapi, så det är bara och läsa vidare!

Och nu, lite foton från igår;
EGOGIRL
  

Idag hade jag svart pennkjol från H&M och en svart kofta, samt svarta strumpbyxor och svarta skor. The black lady helt enkelt. Idag fick jag två kommentarer; att jag hade "baby-eyes" och att jag var lik Sadie Frost, eller ja typ.
Sadie Frost-SPX-013867.jpg
Sadie är hon i mitten. Liknar jag henne???

Nej nu ska jag vara social, ska bara kolla min facebook ;) Hehe.
KISSES

WHAT A BEAUTIFUL DAY

Solen skiner, vindstilla, men kallt, allting ligger så fint, löven faller sakta ner... Det är höst.



Grattis Caroline till jobbet, ta väl hand om mitt gamla jobb nu!

Vaknade av att Andy stack iväg på träning och resten stack till Old Trafford för en rundvandring. Själv har jag ätit en god frukost och kollat ett avsnitt Vänner. Andy bor på hotell inatt sen möter de ju Man U imorgon, jag missar dock matchen, have to work. Jobbar söndag också, lite segt men sånt är livet. Sen drar Gill och Ted på Söndag, och Bamse och Andy drar Tisdag. Då ska ju Andy med landslaget. Så jag är hemma själv tills Fredag då jag åker hem till HBG! Ska bli så skoj. Vanessa kommer också hem från USA så det kommer bli braaa.

Jag längtar så sjukt mkt till NY nu. Ska spara alla pengar jag tjänar nu och bara shoppa loss som en crazy person i NY. Ska bli så underbart fantastiskt! LOVE IT!

Lite SATC?







Bilder lånade från TvPlaneten.se

Nu ska jag hoppa in i duschen, kanske hinner med ett Vänner avsnitt till, sen ska jag ut på stan med gänget, köpa hem lite tacos till ikväll. Man måste ju underhålla sina kära gäster!
KISSES

Nu är bankkontot fixat i think..


Bankmannen var här innan och  hade möte med oss. Han ska fixa ett konto till mig så jag kan få min lön, tackar! Jobbade dock bara en dag i sep, men det blir väl några pund kan jag tänka mig. Sen nästa lön ska jag ha till NY, och där blir det shopping! Sen i vår tycker jag att jag och caroline drar till Paris med tilda och glassar lite! Nu ska jag förresten ringa Carrsan.. Se hur det gick idag. Varit på stan med Gill idag och shoppat lite lite lite. Ett par mysbyxor, en kudde till sängen, ett par knästrumpor och ett par svarta strumpbyxor + ett par sköna ballerina skor. Vet att det kanske börjar bli lite för kallt för det men ja... De kosta 4 pund. Fanny, vad händer?? Kommer du??

YEAH, nej nu ska jag väl vara social.
KISSES

Gäster nu

Vaknande lite över tio, sprang ner och hämtade Gill och Ted. Så nu har vår gästkrets utökats till tre, jag hoppas på att FANNY bokar snart?? Hallooo. Iallafall så ska vi ner i stan en sväng nu. Sen har jag och andy möte med hans bankman. Jag måste öppna ett konto så jag får lön tack!

Nej, manne väntar.
KISSES

OM MAN VORE SNYGG


Ja tänk om man vore lika snygg som Keira... Och smal... Åh vad jag HATAR underbart perfekta människor. Kan det inte vara hett och se ut fan??? Haha. Godnatt gott folk, och Carro, än en gång; LYCKA TILL!

Oh mamma!!! RING MIG när du läser detta, fick ett sms från HM att varorna har kommit med pinkod och så som du behöver ditt shoppingfreak ;) Love you!

JUST ANOTHER DAY

Hemma från jobb med en jävla huvudvärk..

Trots två par nya skor som jag bytade några gånger under dagen så blöder mina fötter... Jag kommer döö. Hade jag varit heltid hade jag varit död! DEAD som man säger på engelska! Vi hade en stjärna på besök i affären idag, jag tyckte jag kände igen honom när han kom in, och så rätt hade jag, Manchester United spelare Wes Brown;

image655

Nu är BAMSE THE MAN här och vi ska ner på Wings och käka nu. Sååå hungrig jag är, heeelt sjukt. KRÄNGA! Haha.
Och nu skulle jag vilja säga några rader till min bästa vän Caroline;
Lycka till imorgon min älskling, jag saknar diig. Länge sen ju!
TiiioTuuusen ååår, på en pytteliten bostadsyta! Haha.
LOVE YOU, du kommer få jobbet bara så du vet!

Nej, give me some food got dammit.
KISSES

Nu är vi båda glada!

Jag är glad för att jag har hittat skor och byxor (+ två linnen från topshop och en svart cardigan och lösnaglar), altså jag är glad pga av shopping. Och Andypandy min duktiga man är glad för att han kom med i landslaget. Det betyder dock att jag kommer vara ensam jätte mkt eftersom de ska spela två macher, men det betyder också att jag kommer hem den 12 - 15! Så alla är nöjda och glada.

Ska åka och handla snart, imorgon kommer Bamse, men jag jobbar, sen kommer Ted och Gill på Torsdag, jag är ledig tor - fre. Jobbar dock helgen. Men men. BY THE WAY, så har ett sugmärke mysteriskt dykt upp på min hals!!! Inte helt lugnt och se ut som en fjortis på Flannels;

image653
Hot or not? Haha.
image654
Nu ska jag fixa till Fanny, PB!!!

KISSES

En ledig dag

Måste shoppa jobbkläder...



Ska ut på stan snart, ska bara tvätta håret och kasta i mig lite frulle.

KISSES

Lugn dag på jobbet

Idag har vi inte haft mkt kunder, måndagar brukar vara rätt lugna tydligen. Så jag har städat hyllor, försökt lära mig alla märken och kollektioner. Försökt printa in alla olika storlekar, italienska och amerikanska.. Mkt matte för mig. Haha. Men det ska nog gå bra... Har blivit lite kär i denna rocken från Matthew Williamson;
Exaggerated shawl collar coat large view
Den är faktiskt jätte fin, men den kostar 700 pund, gånga det med 14 så har du priset... Men jag tror jag får 40 goa procent på allt, det är ju inte fel, är rätt kär i en PRADA väska också... Dream away...

Imorgon är jag ledig, ska lulla lite på stan, leta SKÖNA skor och byxor att jobba i. Precis käkat middag, andy fick flygande jakob och jag fick fahijias! Sjuukt gott. Mumsigt, käkade sushi till lunch. Boots har jätte bra måltidspaket. Jag tog en måltid sushi, en fruktsallad med yogert + en evian vatten, allt för tre pund. Billig lunch! Me like. Jag och andy ska kolla film nu, Breach heter den. Och vi ska LÄTT massera varandras fötter, DET behövs verkligen, kan knappt gåå.

I miss my girls and my family.

KISSES

RSS 2.0