The gym & Foodshopping


Hola!
Hoppas allt är bra med er. Vart på gymmet i en timme och körde crossen i en halvtimme (död) samt styrka i en halvtimme, puh. Är typ överansträngd, är inte alls van vid mina normala vikter men jag kämpade på ändån. Har dock lite ont i baksida lår nu, ops! Handlade hem lite käk och annat gott nödvändigt till hemmet och gjorde en mega god wok när jag kom hem, var ju vrålhungrig! Sen tog jag en dusch och har precis varit ute med Dexter, han är seg idag, jag har bestämt mig för att vara seg resten av dagen så jag hoppade i mitt gråa mysställ och ska kolla lite serier och dricka cola zero, så mysigt, speciellt när det regnar ute, ska nog tända lite ljus också för att få en mega mys-stämning!


Förresten, jag tänkte ha en frågestund eftersom så många verkar ha det nu, så bara fråga på ifall ni har några frågor, vet knappt om jag har många läsare? Men iallafall så kan ni ju fråga i detta inlägg ifall ni har något på hjärtat!
Mums va?
XOXO

Spring i bena!



Vaknade vid nio av att A bad mig ta första rundan med Dexpex så han kunde sova en halvtimma till, han har match idag och kommer vara borta hela dagen och kvällen, borde vara hemma vid tio så jag har PF (pojkvänsfritt). Så jag började min dag men en halvtimmes rask prommis med världens bästa Dexter sen gossade jag med min man lite innan han drog.
Käkade en god frukost och var precis ute och tränade och kastade boll med min favvis. Ska dra till gymmet nu och träna sen handla hem massa god mat och nödvändigheter till hemmet. Man kan ju käka något gott ikväll som inte A gillar då han inte är hemma, perfekt! Hihi. Kanske ska få för mig att baka eller nåt? Vem vet? Har mkt energi idag! Ska tvätta massa också tänkte jag, berget bara växer!!!
Ha en underbar Lördag!


XOXO

Bio!


Städa städa stäääda!

Shit vilket jävla ryck jag fick, knappt nöjd!!!! Dammat, dammsugat och våttorkat golven, I am the best!!! Nu luktar det nystädat och allt är tipp topp, älskar det! Ska iväg vid sex och käka på Ni Hao och sen kolla bio.  Ska se Predators tror jag den hette. Nu ska jag dricka min smoothie och bara mysa i soffan ett tag, det är jag värd!
Såhär ser jag ut idag:
XOXO

Godmorgon!

Håller på och städa för fullt här hemma, huset är FULLT av hundhår, överallt och ingenstans!! Ska dammsuga klart sen gå ut med gnällvovven, han fick väl understimulans igår när han fick vara ensam så länge så idag vill han ha ALL uppmärksamhet kan jag lova!
A ringde och började skrika om bio och biotider så det kanske blir en eftermiddagsbio, mys.
Ha en fin dag.
XOXO

Amsterdam

Har haft en mysig dag i Amsterdam med tjejerna. Höll i shoppingen för jag väntar på Manchester, snäppet bättre faktiskt ;) Men jag fick ändån hem lite lite.. Mannen kollar fotboll och jag ska nog kolla lite UB (Ugly Betty). Ha en mysig kväll mina lovers!
XOXO

I rather stay awake

Nu drar jag, Ella och Ida till Amsterdam på mysuppdrag! Älskar det! Ses ikväll!
XOXO

Hur lyckas man?

Hur i helvete lyckas man få ett megastort myggbett på vänster ringfinger?




Buhu...

Gymma gör mig glad


Låg och degade i soffan innan och var svintrött och ville bara gå och lägga mig igen. Då fick jag en snilleblixt, gymmet! Drog på mig gymkläderna och körde i 190 dit och körde tills jag var så anfådd att det var löjligt! Haha. Har inte tränat ett skit på hela sommaren mer än promenader så det kommer nog kännas imorgon. Orkade med 40 min kondis och så lite rygg, mage och rumpa! Nu mår jag primaballerina! Man får så mycket energiiii! Imorgon ska jag och tjejerna till Amsterdam, ska bli sååå mysigt! Heldag med mina fina!

Och på tal om ballerina, slängde på mig en söt outfit;
XOXO

Wednesday



Det är Onsdag och jag vet inte vad som händer idag. Ska käka nåt kanske.... Har glömt käka frukost. Ska iväg och handla hem lite käk och grejer sen också, kanske träna, det hade behövts... Väntar tills A kommer hem. Sen jävlar ska denna kropp börja jobbas på! ;)


Vad tycker ni om min nya bloggdesign förresten?


XOXO

Off to Ida



Ska mysa och beställa hem lite käk.
XOXO

.


Oops...



Jag och A missade vår spruta imorse för vi var för trötta!!! Skulle fylla på med Hepatit B grejen men vi var döda. Båda sover askasst i sängen här, har skitont i min rygg så jag tror jag dör, fattar inte varför!!! Iallafall gick jag upp vid nio och gick en halvtimme / 40 min morgonpromenad med min vovve för att sen gå och lägga mig och sova till 12, så skönt! Sover kasst på nätterna och har gjort nu flera nätter i rad! Buhu :(


idag känner jag mig som dessa bilder, som om jag vill gömma mig bakom en slöja och
ta en cigg. som om jag inte betyder något, som om jag inte har en talan...



Idag har killarna match vid sju, kanske ska möta tjejerna eller nåt ikväll, eller bara va hemma.
Ha en bra dag.
XOXO

Hola!

Hej mina fina.
Har inte haft så mycket bloggsug på senare, blivit lite mindre, sorry! Ida har lagt upp lite mer bilder från i Lördags om ni vill se, jag glömde såklart min kamera, eller ja, den fick inte plats i min partyväska, haha! Precis käkat pasta och köttfärs och nu avnjuter jag kaffe med mörk choklad med hallon, mums! Berättade jag att vi köpt kaffemaskin? Sån som mamma och pappa har, man har i små pads till varje kopp och så finns det massa olika pads och smaker, perfekt och väldigt gott! Det är bäst och ha den kaffemaskinen här då de inte säljer padsen i Sverige, så jag får frakta hem till mami och papi titt som tätt, men det är det värt! :)
mums.
Har idag lunchat med tjejerna på Kaap Hoorn, sen drog jag till IKEA och köpte en klädstång och förvaring så jag har fixat och trixat lite i gästrummet och faktiskt hängt upp alla mina klänningar där inne, de ska inte tryckas in i en mörk garderob, de förtjänar bättre! Köpte även hem massor med räkor och kräftor, får bli en liten kräftskiva här hemma i veckan tror jag bestämt!
Nej nu ska jag nog kolla lite Ugly Betty medans A kollar HIF på tv.
XOXO

Grattis Ella!



Idag fyller Ella år och det firade vi igår med räkor, kräftor, jordgubbar, prinsesstårta, vin och champange! Mycket mys med tjejerna! Rätt sliten idag, jag och A har legat i varsin soffa och goffat och kollat massa film. MYS! Älskar slappedagar! Precis käkat och A är ute med hunden, blir nog en film till snart. Hihi.


Hoppas ni har en mysig Söndag!
XOXO

Jag kallar pooo dig!



Hittade en mega fin klänning på stan precis, mycket nöjd faktiskt.! Hittade även denna söta kjol också;
Hur kan man inte älska H&M?

So, all set for tonight. Längtar så himla mycket!
Massa kräftor, räkor och bubbel!!!

Uppdatering senare med klänning och grejer.
XOXO

Längtar tills imorgon



Denna låt ska spelas tack.


Igår hade jag en slappedag och gjorde bara det nödvändigaste (storhandla). Jag kollade även hela säsong 2 av The City, hihi. Avskyr Olivia i den serien!!! Idag är det lite svalare ute, har regnat inatt. A hade vaknat av det men jag hade bara sovit som en stock, var jätte trött imorse när jag gick upp också. Har tryckt i mig kaffe, smoothie och 2 mackor nu så jag BORDE vakna till, kanske en kaffe till.....


När A kommer hem ska vi till vetrinären och ta blodprov på vår hund och kolla så rabies-sprutan har tagit! Hoppas hoppas hoppas!!!! Måste se vad han väger också, jag tippar på 30 - 35....

Nej det får bli en kaffe till.

XOXO

Bad blogday!

Ligger i soffan och kollar The City och käkar mörk choklad med smak av hallon. Har varit iväg och avslutat mitt gymkort och storhandlat massor med mat så nu är kyl/frys fullt igen, nice! Jag och baby ska grilla ikväll så jag har lagt en fläskfilé i god marinad och till detta blir det potatisgratäng, mumma right?! Ska gå ut och gå en liten sväng med mr dog snart också, sen behöver jag en dusch efter allt springande!!!
Hoppas ni har en bra dag!

XOXO

Mys



Väldigt mysig kväll. Blev vin, ostron (som både Ida och Elena spottade ut) och god fisk idag på Kaap Hoorn. Jätte mysigt och snacka om allt som hänt under sommaren och planera roliga grejer som SKA hända. Roligt och träffa Fieke igen och på Lördag blir det fest med alla, så skoj!


Nu har jag inte tid, måste klia A i nacken, annars blir han kinkig! ;)
XOXO

Off to Girlsdinner!

what i wear tonight.
XOXO

På hemligt uppdrag!



Vid halv elva möttes jag och min kompanjon Ida för att leta födelsedagspresent till Ella. Vi hittade snabbt och lätt och sen ringde vi in henne så hon kunde joina för lunch och lite shopping. Hittade en klänning och en tröja på H&M sen köpte jag lösnaglar till Ellas hollywoodfest på Lördag, längtar!!!

Detta fyndade jag idag:
Det är bastuvärme ute, 28 grader idag och INGEN vind whatsoever. Man dör typ. Men jag svalkar mig som vanligt med Cola Zero och tänkte slappa i soffan lite. Min hund vill knappt gå ut i värmen heller, han är helt slut.
XOXO

stop crying your heart out



jag funderar alldeles för mycket.
jag funderar ofta på vad jag kanske missar i livet,
saker jag kanske borde göra.
jag funderar på vad som egentligen är meningen
med själva livet.
jag tror att det är att vara lycklig.
men vad gör man de få tillfällen då man inte är lycklig?
det kan handla om 5 minuter.
ska man glömma dom eller göra något åt att få tillbaka dom?
jag orkar inte spendera med än 5 min
med att vara olycklig.
livet är för kort.
men man kanske måste uppleva olycka för att uppskatta lycka?




Godmorgon.

Sitter med en kaffe och en smoothie. Ska ut och busa med Dexpex snart. A gick nog inte en långis imorse så han har massor med energi, bollkast och bus brukar köra slut på fisen. Sen ska jag och Ida på hemligt uppdrag!
Ha en mysig Onsdag!
XOXO

Cola Zero I looove.

I 27 graders värme sitter jag och min man och svalkar oss med varsin cola. Han med en vanlig och jag med en cola zero. ;) I love it. Varit på stan med Ida och Petter och lunchat och postat brev! Nu är vi typ döda, det är så himla varmt! Puh! Men jag klagar inte!
XOXO

.


On my wishlist!

Hur fin är denna klocka? Jag vill jag vill jag vill haaaa!
XOXO

Lite shopping gör en glad!


Köpte en skön sommarklänning på H&M, en jätte söt tröja och en fin ring. Köpte även 2 olika duschgel som luktade himmel!!

Nu sitter jag med en iskall cola zero och tänkte googla lite matideér tills ikväll, inte skoj och käka själv men vafan, min man kommer ju inatt så jag ska inte klaga. Har faktiskt varit rätt skönt och vara själv (förutom på kvällarna). Tycker ni om och vara själva?

XOXO

Redo för staden.



Idag är det måndag och jag tror att affärerna öppnar vid tolv/ett idag om jag inte minns fel, så jag får snällt vänta ett tag till med och åka in. Ska kolla om tjejerna ska med! Jätte fint väder, det gör mig sugen på alkohol, har man problem då? ;)
XOXO

Smoothie



Börjar dagen med en smoothie, måste köpa hem mer bär och frukt så jag kan variera. Idag blev det hallon, apelsinjuice, grekisk yoghurt och honung! Mumma! Varit ute med gangstern i 40 min precis, han är helt slut! Han har försökt leka med grannens hundar halva vägen hem men de var inte lika pigga som honom ;)
Är sjukt sugen på shopping idag så det blir nog en runda in till stan! Mys!
XOXO

Michael Kors.

Har nog inte visat en bra bild på mitt otroliga kap i Vegas!?
En Michael Kors väska som fick följa med hem, jag älskar den.
Jag är stolt över mig själv att den inte är svart!
XOXO

Placering på tatuering?



vart är snyggast och tatuera sig? längs med armen eller tvärsöver (som är rätt vanligt)?
XOXO

Lunchtime

Egopics x3.
XOXO

Biomys!



Kom precis hem, varit och sett bio med snyggingarna! Vi såg "Killers" med Ashton Kutcher och OMG så het han är, jag dööör! Mega bra film, vi fnissade oss genom hela filmen. Nu är jag himma hos min fina fina vovve som bara är världens underbaraste, i promise! Han vaktar mig så bra när A inte är hemma och gosar med mig så fort jag behöver, det är kärlek det ni!


Förresten, jag hade ett expriment här hemma innan bion. Jag skulle prova mig på att göra en god soppa till middag och jag är så förvånad över att jag lyckades! Wanna know?
Finhackade räkor, vitlök och svamp
Hällde ner 3 dl vatten, en halv fiskbuljong, en skvätt matlagningsgrädde och heinz tomatpuré
Sen kryddade jag lite med salt, peppar och piffiallkrydda (A har fått mig besatt)
När det hade kokat upp i ca 5 minuter så mixade jag soppan i en mixer så det inte blev klumpar och voilá!
Mega god soppa av soppan herself.


Ska se "Handen som gungar vaggan" nu.
Men först ett glas smootie (jordgubb, banan från innocent)
XOXO

En liten dagens outfit?

Jacka: H&M Garden Collection
Klänning: Köpt i Manchester, England
Väska: Michael Kors

Såhär ser jag ut idag, precis varit på Kaap Hoorn och lunchat med Ella, mys. Vid sju ska vi på bio. Nu ska jag gossa sönder min söta vovve!
XOXO

Tatuering tack!



Nuså ska jag bara få Ida med mig på lite tatueringsuppdrag!
Ska även komma på vilken stil som är snyggast, vilken gillar ni bäst?
XOXO

17 - o7 - 1o



Idag fyller min fiskorv 8 månader! 


Vaknade vid halv nio och drog på mig träningskläder och gick ut en långrunda med min finaste. Innan frukost är det bästa och gå ut och gå! Ska göra det till en vana, minst 15 - 20 min. Idag blev det 40, gick genom parken vid alla hästhagar, mycket mysigt. Sitter och dricker kaffe + smoothie och ska snart göra mig 2 äggknäckemackor!


Ikväll blir det bio för mig, Ella och Ida. Vi ska se "Killers"


Ska städa och fixa i huset hela dagen tänkte jag. Vågar inte åka in till stan och parkera i små parkeringshus med A:s monsterbil, den är helt enkelt för stor för sånt + att det är Lördag = mycket folk och bilar... Annars skulle jag lunchat med Ella. Men jag skickade precis mess att vi kan luncha på Kaap Hoorn vid sjön, mega mys!



Nej lite äggknäcke ;)
Ha en fin dag.
XOXO

Three nights...



ska försöka sova nu...

Jag försöker...



Idag började jag med att försöka käka lite nyttigare, jag måste ner sommarkilona (eller ska man kalla det rosékilona?) igen. Var precis ute med Dex en långis och sprang hem (mest för det började regna) men alltid nåt eller hur? Ska försöka gå mycket med honom i helgen!
Detta har / ska jag käka idag:

Och jag vill inte ljuga för er, jag syndar lite lite med cola zero, kan ej låta bli!
Har laddat hem massa filmer så jag ska ha en riktig gossekväll.
So long.
XOXO

Here we go!



3 nätter on my own, OMG hur ska detta gå? Jag hatar att vara själv, ännu mindre sova själv. Tycker inte om det alls faktiskt. Nåja, jag har iallafall en stor lurvig vakthund som tar hand om mig.
Precis tryckt i mig sushi. Var hemma hos Ida idag med en sväng och snacka skit, blir nog bio imorgonkväll tror jag, mys! Älskar tjejmys, det är faktiskt det bästa!

Ska lägga mig och kolla serier men först ut och kissa med Dexpex.
XOXO

Today they go home....



Mina fina päron lämnar mig idag, mega tråkigt! Och A kommer inte hem förrens på Måndag, it's just me and Dex. Vi har haft det så mysigt, mina fina. Vill inte att de ska åka!!!!

ska hem en sväng till Ida och katten efter jag droppat päronen vid tåget. ella skulle också dyka upp, gillas ;)
XOXO

When the sun goes down.



when the sun goes down
when the darkness falls
i want you to be there
i want you to hold me
when the silence comes
when the night takes over
i want you to comfort me
i want you to love me


sleep tight. goodnight.
XOXO

Lilla Lea



Var hemma hos Ida, Petter och Lea innan. Vilken söt liten sak, blev helt kär!
Drack kaffe och uppdaterade varann om sommarens bravader, saknat min lilla Lillis ;)
Har käkat mellanmål med Mamsen och Papsen och ska dra iväg en sväng till Tuinland och kolla lite heminresning, man kan aldrig få för mycket utav det inte!
Ha det fint sålänge.
XOXO

Godmorgon!



Godmorgon Darlings.
Redan varit ute 2 rundor med Dexter, han har mycket energi idag då det inte är lika varmt som förgående dagar. Nu ska jag käka lite frukost med Mami och Papi sen ska jag hem till Ida och fika och leka med hennes nya kattunge, Lea! Jag återkommer med bilder!
XOXO

Grillning på Gång



Har suttit ute på altanen och druckit lite svalkande drinkar och käkat ost & kex.
Nu är det dags att börja tänka på maten. Grillat kött, stooor sallad och baguette!
MUMMA!
XOXO

I'm feeling hot hot hot



35 goa grader på altanen, nog lugnt! Haha. Varit i stan och shoppat lite med päronen. Så skönt att ha dem här <3
Dexter är helt död idag, får DRA ut honom på kissrundor, han bara ligger i källaren och sover, där är det svalt och skönt. Ikväll ska vi grilla. Mys. Köpte en fin silvrig  vas (står på bilden nedanför) idag, ett par shorts på Zara, 3 par ringar (min nya fetisch) och en kaffemaskin, måste få Andy och dricka annat än bryggkaffe ;)

Nya favoritlåten: Rihanna ft. Eminem - Love the way you lie

XOXO

To hot to wear clothes!

Det är så varmt att jag dör, men jag klagar inte ;)
Ska ner till stan och hoppas på att affärerna är svalare! Dexpex får ligga i källaren där det är svalt och skönt. Andy åker till Portugal idag och kommer inte tillbaka förrens på Måndag, trist!
Nej om man skulle!
XOXO

Baby I'm back!

Home sweet home.

Nu är man hemma i sitt hus, älskar hur det doftar och hur det låter, jag har saknat mitt gossiga hus, min man och mitt andra hem! Kom vid sex-tiden igår. Beställde hem mat och pappa fick kanelpizza?? Haha. Sen gick jag, A och Dex ut en kvällspromenad i ljummet regn, väldigt mysigt. Det är så varmt att man nästan kolar av. Tyskland ska vi inte prata om, när vi gjorde ett raststopp där DOG vi när vi öppnade bildörrarna, 36 grader! Man kunde inte ens vara ute för fasen! Idag blir det goss och mys och ikväll åker jag, mamma, pappa och Dex och kollar A:s träningsmatch. Nu ska jag sätta mig på altanen bakom mig och ta en morgoncigg med mami.

Saknar er redan där himma!

XOXO

HOT HOT HOT

Jag dööör så varmt det är men jag ÄLSKAR det!!! Legat på Gröningen hela dagen med gänget, käkat lunch på BC och badat i havet! Älskar det, vill ha både HBG och Groningen på ett och samma ställe, vill inte dela på mig... BUHU! Ska fira Caroline idag med att gå och käka på fiskrestaurang, ska bli mega gott. Sen kan jag tänka mig lite svalkande drinkar på någon uteservering och bara gossa med mina fina.

Nej nu kommer snart tjejerna och hämtar mig.

Bjuder på en bild på de nya vännerna, Emelie och Dexter.
Hihi.
XOXO

Klädproblem.


Min nya klänning från Cirkus.

Vet inte vad jag ska ha på mig ikväll. Blir nog lite drinkar och dans. Varit lite halvkrasslig nu i nån dag men nu mår jag bättre, det är ju Torsdag!? ;) Får ta vara på varje minut nu här hemma sen drar jag ju igen, jävla farande.!

Ses ikväll.
XOXO

Fina grejer!

Fina maxiklänningar på ASOS.com


XOXO

unikdekor.se

Skickade precis efter lite söta texter till mitt hem, hoppas jag hinner få dom innan jag drar...

väggord,väggtext,väggdekor,väggdekoration,dekor,text,vägg,inredning,a dream is a wish


Dessa tre skickade jag efter. Fina va?
Och Bon Appétit ska vara i köket, så ni vet ;)
XOXO

Beautiful Monster...



Sitter i Påarp med min lilla gossehund, tänke käka lite frukost sen bara kolla någon go film. Var lite krasslig igår men mår bättre idag. Ska dock ändån ta det lugnt. Ska på bio med Caroline vid sex tiden, ska bli mys. Twilight 3. Har sett både ettan och tvåan de senaste dagarna. Carro är numera besatt av "Edward Cullen". ;)

Jag saknar min man och mitt hus. Vill bara hem och fixa och trixa och träffa alla därborta! Speciellt nu när Holland är i final, hela landet kokar av glädje! Är även lite bitter över att USA-resan gick så fort... Nu är allt blott ett minne fast med många foton och skratt kvar! ;)

På bilden ovan är vi i Santa Barbara på en restaurang med skitmat precis vid stranden (piren). Vi var även mega bakis denna kväll, haha. (Dagen efter sambucakvällen).

Nej lite frulle och en film.
XOXO

Monday sunny monday!

Sol sol sol, jag älskar det! Man blir så glad när man vaknar på morgonen. Jag ramlade hem hos Emma igår så hade vi massagekväll innan vi somnade, mega gossigt. Sen har jag varit med min vovve hela dagen. Hämta upp Danni och åkte till hundbaden för lite sol och bad med Dexpex, han älskar och bada och simma runder med sin boll, söte!!! Igår firade vi Issa på Barfota, hade jätte mys! Ikväll blir det goss med Carro, ska nog träna lite gym också om jag inte kör en go PW-runda i skogen medans hon tränar! Tänkte ha filmkväll! MYSMYSMYS!

Puss på er.

Jag käka musslor igår. SÅ GOTT!

Daniella och Caroline <3

Älskade HBG!!!! Det är så fint så jag dör!

En bild från Torsdagens bravader på Tempel!

Love the life you live I live the life that I loooove <3
XOXO

Redo för en Lördagkväll!


Mina nya skor från Steve Madden, I LOVE.
Ses på Beach Club.
XOXO

RSS 2.0