BEAUTIFUL

BEAUTIFUL
Kate Moss

Vilken ikon. Jag vill dock ha hennes kropp. TACK! Jag måste banta ner mig några gramm känner jag, hösten = friskis&svettis JO TACK.

Ångest.. Puss


HARD WORK WORK

HOT

Ja tänk om man hade haft den kroppen.

Tänk om tänk om tänk om... Tänk om jag säljer idag, tänk om Bosse säger att jag är redo för uppkörning, tänk om HIF vinner ikväll, tänk om tänk om tänk om. Sitter på jobb nu och har precis käkat frulle, ska snart börja ringa. Iallafall så har jag fullspäckat idag, först efter jobb körlektion sen direkt efter det HIF sen efter det mat och sen mys med Andy hoppas jag :)


Nej om man SKULLE.


Lay your hopes on me.


MYS HELA DAGEN



Igår var vi hemma hos Emma och käkade underbar mat, tacka vet jag räkor :) Eller hur Carro? Andy kom och hämtade mig innan midnatt så blev det Prison Break och mys, hela denna dagen har vi kollat klart på serien och jag LÄNGTAR tills fortsättningen kommer. Sjukt bra! Nu ska vi snart käka grillat här i Påarp sen ska jag sova hemma inatt för det är pissjobb imorgon. Men iallafall så är det HIF match imorgon + körlektion och Tisdag är det halka hela dagen typ. Så jag har och göra.

Pussar och Kramar


Vandra aldrig på festival i guldskor

Vandra aldrig på festival i guldskor
BY THE WAY, jag har så ont i mina fötter efter mina skooor. Det är inte exakt samma som bilden men iallafall guldiga ;) Fy fan med blåser jag har, Carro mobbar mig. Men jag får ha mina guldballerinor idag istället, fast att det överhuvudtaget gör ont att gå!!!

Party snart. Kisses.

OH MY GOD

OH MY GOD

Ojojoj vad spriten kan ställa till det, men skoj är det!

Igår festade jag med mina underbara snäckor. Satt och snacka och flabba hela kvällen sen stack vi ner till La Festivala där jag träffade min prins, för två år sedan träffades vi exakt där på hamntorget och kysstes för första gången någonsin, vem av oss kunde då tro att två år senare skulle vi stå där igen och kyssas och vara lyckligare än någonsin? Älskar dig Andreas till den dagen jag slutar andas.

Ikväll ska vi hem till Emma och festa lite till! Andy har dock träning imorgon så han får mysa hemma och ställa upp som min personliga taxi senare ikväll tycker jag :) Om man inte slinker ner i stan en sväng, vem vet?

Nu ska jag bestämma vad jag ska ha på mig, några högklackade blir det inte, mina fötter ser ut som söndersprättade inälvor men snygga var mina nya guldskor igår iallafall, så det var det värt! ;)

IT IS SO HOT

Puh! Det enda man gör är att svettas. Fy fan vilken värme. Och nu ska jag ovanpå ALLT sätta mig i gassande vindstilla sol. Allt för HIF eller? Sen blir det lite festivaaal. Och vi ska vinna mot Degerfors. Annars sliter jag av mitt hår. Haha. Men iallafall så har allt varit bra på min semestervecka. Klarade teorin och sen läger med HIF. Och idag är det match + att festivalen börjar idag. Imorgon drar det igång på riktigt :)

I love my bitch boy. ;P

PUSS


Andy

Andy

Nyss hemkommen från en mini semester med Andy my love + hela fotbollslaget. Har varit mycket mysigt och det var skoj och umgås med lite nytt folk också. Sandstranden i Åhus har man också spenderat mycket tid på :) Ikväll är det fete grillning som gäller om jag inte har svettats bort vid det laget, JAG ÄR SÅ VARM! Det är CP sjukt så varmt det är asså. Jag pallar knappt trycket. Men men, klaga ska man inte dock. Nej nu ska jag måla mina naglar.

Puss och Kram

Moi

Moi
Är man het så är man.. ;)

Snart drar jag och Carro till Malmö "vi drar till malmöö, vi drar till malmööööö" för att möta  upp det kompletta paret Mike & Bear. Sen blir det kubb och grillning på hög nivå! :) Om jag får säga det själv så kan jag faktiskt inte dricka så mycket idag med tanke på att jag ska till Backen imorgon, haha. Karuseller + Bakis är nog INGEN bra kombination! Sov hos Andy inatt, mycket mycket mysigt. Kollade på "Return of Superman" och den var ingen höjdare. Så vi pussades istället. :)

Ha det bra era kakooor. Kisses&Hugs

OLD IS GOOD

As gammal bild
Naaaw så söta vi är när vi myser...

Idag har jag pluggat röven av mig på Lantztrafikskola och känner mig relativt redo för att skriva upp. Om jag failar, tar jag mitt liv. Haha. Ikväll blir det bara mys med mitt älskade mongo Andreas. Imorgon sticker jag och Carro till Malmoe och umgås och festar lite. OKEJ nu fick jag precis reda på att äcklet HEDVIG har fått världens bästa au pair jobb, i San Fransisco typ. Åhh vad jag är avis!!! Jag vill bara skjuuuta mig själv, Andreas, vi flyttar, NUUU! Gud vad nice det hade varit... Bara dra. Med älsklingen då såklart. Nej nu ska jag slänga mig på soffan och vänta på att Andy kommer med en go film :)

Pussar och kramar

Tjejmys ikväll

Ikväll blidde det visst lite tjejmys hemma hos Caroline, jag tror jag spenderar min natt där med :) Ska bli mys. Jag och Bim mötte upp Carro på Petters där Tove jobbade och käkade en korv och dog, sen tog vi en glass, köpte massa onödigt på HM och sen tillbaka hit, jag går dock om en och en halv timme, så det är skönt. Ska dock upp till Lantz då men det blir säkert bra. Plugga plugga plugga...

nej om man skulle göra något vettigt? eh neeeej.

WHAT TO DO

I don't know what to do with my life?
Eh jo iallafall några veckor frammåt.

  • Imorgon är jag ledig, då blir det mest plugg på LantzTrafikskola, kanske playan?
  • På Lördag sticker jag och Caroline till Malmö och festar hos Mike & Bear, de har inflyttningsfest, sen på kvällen kommer Andy också så kör vi hem miss i nassen.
  • På Söndag drar jag och Andy till Backen men halva hans släkt, JAG SKA ÅKA KARUSELLER!
  • På Måndag har jag uppskrivning som jag hoppas på att klara om jag inte får blackout, sen efter det sätter jag mig i en bil tillsammans med Andy, Oskar och Ida och drar till Åhus där jag och HIF ska hänga i tre dagar (läger).
  • På Onsdag kommer jag hem från Åhus, SLAPPA!!
  • På Torsdag börjar HBG:s folkfest och varar ändans till Lördag, Torsdag är det även HIF match.
  • Söndag: VILA efter en hektisk vecka.


Och det var bara DENNA veckan ;)


Snygging

Snygging
Blåsigaste dagen på länge, klart vi bodde i en segelbåt då!

Nu har mamma & pappa tagit bort mitt löshår, mest mamma iof för pappa tröttnade efter några minuter. Men iallafall har jag världens tunnaste hår. Jag som alltid har haft så tjockt. Det är GONE. Sliter SOM FAN men löshår, iallafall om man lyckas som jag. Jag vill ha stort hååår, the bigger the better..

Nu kallar min sköööna säng "har en säng som är bred".
och tack andy för inatt, jag älskar att lägga min hand i din mitt i natten och veta att du är min..

Båstad 2006

Emelie & Co
Här ser ni min kusin Emelie, Sara och deras vän som jag glömt namn på!

Båstad 2006, hur var nu det då?
Vi kom dit vid tvåtiden med två bilar och alldeles för mycket packning för 2 nätter, men vi är ju brudar så vem hade förväntat sig mindre? Sen bosatte vi oss i vår kära båt, skaffade koden till omklädningsrummen och konstaterade att vår brygga var båstads familjebrygga. Men det sket vi i och langade in mat och annat i båten och började lyssna på hög musik som vanligt "om du hör en bra låt och din partner är kåt är det, GLASSIIIGT"  Vi började fixa till oss och sen käkade vi på bryggan då alla stekare mobbade oss kändes det som. Det blev en kväll av vin på båten och massa trevliga stunder med brudarna. Eftersom där var överfullt med folk överallt blev det tyvärr ingen utgång men vi nöjde oss rätt bra med vår båt. Nästa morgon var det playan som gällde, PRESSA! OH MY GOD, båstad strand, jag hittade ett massageställe, och efter en natt i båten, BEHÖVDE jag massage. Så jag tackade och tog emot. Lördagkväll kom Donna upp och det fick upp mitt humör som alltid. Vi var sjukt mycket folk på båten och hade jätte skoj. Ingen utgång då heller men mycket trevligt iallafall "han gör mål på alla sätt" haha, och allt annat sjukt. Jag måste bara utse Båstads bartender: CAROLINE DELLGREN! HAHAHAHA, sjukt bra carro, jag gillar också vatten + sprite. På morgonen var det packning och hemresa, blev en sväng till Fria också. Men som jag och Caroline sa; INGENTING SLÅR BÅSTAD 2005!

Igår längtade jag hela dagen till matchen men den blev bara en besvikelse, faaan vad sur jag var. Men andy sköter sig såklart, men det räcker inte hela vägen tyvärr. Sjuk stämning men guud så tråkigt med förlust. Snart inflyttningsfest i Malmö, Backen? och läger och hbg-festival. Mycket händer, mycket är på gång.

Här på jobb är det dött, men jag måste väl ta tag i det nu. PUSS

bla bla bla bla bla



same same but different.

vad skulle jag göra



vad skulle jag göra om du inte fanns
jag skulle letat efter dig någonstans
på gator i gränder och på alla torg
skulle jag letat förgäves och dött av sorg

RSS 2.0