Bad day

Usch jag är på kasst humör idag. Legat hemma och kollat film i soffan och hela tiden tänkt åka och träna men när Andy blev försenad så tickade klockan på och jag kände verkligen inte för det alls! Så jag åkte och handla grejer till en god middag och lagade köttfärsbiffar och gjorde en god couscous-sallad till mig och potatis och brunsås till min man, det uppskattades och jag blev mätt!

Tagit en dusch nu och varit ute på sista rundan med Dexter. Sitter i soffan och är sjukt sugen på choklad.... Brukar bli det denna perioden i månaden if u know what iäm saying. Andy och Petter sitter i andra soffan och spelar något skjutspel. Jag ska antingen kolla O.C eller Black Swan, har inte bestämt mig. Och så blev jag faktiskt glad över en sak idag, Ida har bokat in oss på ridlektion på Fredag, fun fun fun! <3


Tatuering

Lånat bilden av söta Tilda!



Nu har jag banne mig bestämt mig, ska tagga mig på samma ställe som Tilda ovan fast en rad bara, med mitt fina budskap jag velat ha så länge. Det får bli min födelsedagspresent, okej Mami och Papi? :)
XOXO

Drinkar

Lite drinkar i fin(nskt)t sällskap! <3

Yes, vinst!!!!

De klarade det, å de klarade av det jävligt bra måste jag säga! Killarna var på G idag och det gick riktigt bra borta mot Heerenveen, 1 - 4 närmare bestämt! Så vi åkte därifrån med glada miner, dock INTE ALLS roligt att Petter skadade sig, stackaren! Får hålla tummarna att han är tillbaka snart igen!

Var jätte roligt och träffa Heerenveen tjejerna, härligt gäng där med! Är så sjukt många skandinavier här i Holland, det gillas!


Såhär såg jag ut idag;
Tröja - H&M
Jeans - Gina Tricot
Ha en fin Söndagskväll!
XOXO

Melissa Horn

Sitter och äter världens godaste frulle (grekisk yoghurt, hallon, banan, valnötter och ringlad honung) och lyssnar på Melissa Horn. Peppar inför derbymatchen halv tre borta! Vi tjejer ska roadtrippa dit och heja fram, förhoppningsvis, en seger! Det kommer bli tufft men vi klarar det om killarna skärper till sig! Ska träffa några andra 'fotbollsfruar' innan och snacka lite! Mys!

Nej jag måste ut på en mega långis med Dex som ska vara hemma själv länge, så måste jag även fixa mig själv! Puss på er, ha en fin Söndag!

Vardagsskor

På tal om skor... Så hittade jag ett par fantastiska, enkla sommarskor från Acne, mega sugen blev jag på dom!
Perfekta vardagsskor liksom, don't u think?
€190 på net-a-porter.com

Våra nya soffor

This times two.
Vad tycks?

Pump, lunch & kaffe

Hej alla fina.
Haft en mysig dag hittills. Började dagen med pump-pass på gymmet med Ida och Lena, och fy vad jag är klen, skämms över mig själv. Står med minst vikter av alla på passet och så tycker jag verkligen att det är skitjobbigt, haha! Måste tuffa till mig lite och bygga muskler känner jag! Pinsamt ju!

Efter passet handlade jag hem lite käk från Jumbo och mötte upp A vid bilen så körde vi hem ihop, därefter ner i stan igen och lunchade och fikade med Petter & Ida och snackade livet, mycket mysigt!
Nu ligger jag i min fina soffa och njuter, den är så skön.
Bild på den kanske?
XOXO

Godmorgon darlos!

Jag just nu.



Är sjukligt trött. Brukar sova till minst tio, bortskämd i know! Men nu har jag lämnat A på borgen och snart ska jag dit igen för lite bodypump med brudarna! Laddar med smoothie, activia yoghurt och två äggknäckemackor!
So let's go!

Rituals

Nu längtar jag till duschen imorgon efter pumpen! Lyxigt!

Räkfrossa!

Puh vad jag är mätt nu! Andy pelade alla räkor och jag koka ägg och gjorde en stor sallad. Nu är vi proppmätta, nästan lite fööör mätta! Men gott var det! Fredagsmys i våra nya soffor! Hihi! Imorgonbitti blir det Bodypump, yes yes yes me like! Ska dock jobba med 1kg:s vikter så jag inte dör dagen efter!

Köpte en jävligt tajt kjol idag för ynka 10€. Inte likt mig med tajt kjol men om man har en stor oversize tröja till så tror jag att jag klarar av det, är ju ingen kjoltjej egentligen! Vad tycker ni om kjol?
XOXO

Shoppilopp


De satt som en smäck och jag blev kär, lycklig att de är mina <3

Busy busy

Min dag:
x Vaknade vid halv tio, ringde IKEA och fick reda på tiden då sofforna skulle komma (mellan 16 - 18)
x Åt frukost (yoghurt, fullkornsmacka och ett glas juice)
x Drog ut på en joggingrunda med Dexter, samt lekte med honom i parken
x Kom hem och duscha sen ner i stan och luncha och shoppa med Lenis
x Väl hemma igen kom sofforna inrullandes
x Montering av sofforna
x Just nu ligger jag och A i varsin och njuter, ni får se imorgon, får inte till någon bra bild i mörkret!




Dagens outfit.
Dubbla leggings (brr kallt) - Gina Tricot
Tisha - Femme
Skor - Din sko
Päls - Paris Vintage

Happy

Sofforna kommer imorgon. Blev inte den vi hade planerat, jag visar er när de är på plats!
För att vi blev så glada att vi äntligen köpt nytt så ska vi fira med Fredagsmys imorgon; Räkfrossa! Längtar! Köpte hem massa räkor från IKEA och imorgon ska vi frossa i oss dom vettni! Gött!
Nu kallar sängen tror jag bestämt.
Godnatt kära vänner, godnatt.

Grått är flott

Dagens outfit




Tröja; Zara
Leggings; Pieces
Underlinne: H&M


Klätt mig i svart & grått från topp till tå idag. Kanske för jag ska matcha i den nya soffan som är grå? höhö! :D

Övertalning Soffa!

Min övertalning om en ny soffa har pågått länge. Vår soffa just nu ser ut som en gammal slashas från någon slags soptipp... Altså, not nice! Den hänger och ser mest ledsen ut, och för att inte tala om att den en gång i tiden varit vit.... Så under ett år har jag försökt övertala A om och köpa något nytt. Inget mega fint utan bara VADSOMHELST så länge jag slipper se denna soffa, och idag gav han med sig. Ska till IKEA efter hans träning. Tror det blir en KARLSTAD hörnsoffa i grå, bättre det än denna iallafall! Så "övertalning soffa", avklarat!


Var precis ute med min gossiga hund och busade i parken, han hittade en stock typ som han hade som pinne. Nu däckade han precis i vår hemska soffa, haha.
Ser ni så fint väder vi har? Längtar tills våren nu vettni, fast soliga dagar går bra det med!
Nej om man ska fixa till sig lite.
XOXO

Take one, action!

Sådärja, redo för ikväll.
Har på mig en vit lätt transparant skjorna by H&M
Halsband från Six
Samt ett par ljusa jeans från H&M
Hoppas på vinst ikväll, cupmatch - allt eller inget!
XOXO

Out for a run

PUH!
Skulle dra till gymmet vid tre med han Internet-killen var sjukt seg och stannade jätte länge så Andy fick åka själv och då blev jag billös! Redo som jag var i mina träningskläder gav jag mig ut på en joggingrunda istället. Och fy säger jag bara. Vad jag är otränad. Nu ska jag ut och springa massa igen och få upp flåset, för nu efter 25minuter är jag dödens, svettas som en gris och har precis fått tillbaka normal puls! Not okey! Gymmet och joggingrunder blir det! Nu ska jag käka kycklingfilé couscous-sallad och dricka vatten, how fun life is right? :)
Ikväll blir det tjejmys hos fina Lena, och ja, matchtittning.
XOXO

Längtar...

Jag har lärt mig att försöka att inte längta alltför långt bort. Som att längta till sommaren när det är vinter och så vidare. Jag försöker (notera försöker) att längta till saker som är lite närmare. Idag längtar jag efter min renbäddade säng, visst finns det inte mycket bättre än att gå och lägga sig i en renbäddad, tvättluktsdoftande säng mellan rena gosiga lakan? Not much beat that feeling. Punkt.
Goodnight lovers.


Today



Sooo. Idag mår jag primaskinka! Precis som jag hoppades på! Så jag har städat köket tipp topp, storhandlat med min man på Jumbo och även bäddat rent och städat vårt sovrum! Fortsättning följer med städningen... Haha. Ska lägga mig i soffan och kolla lite Gossip Girl nu och dricka smoothie! Ikväll är det holländska lektion, puh, se om jag kommer ihåg något från sist! :)

XOXO

Beautiful things





Och min nya egendesignade blombukett får mig att le!

U make me happy





Mitt fina korallfärgade läppstift gör mig glad.

Let's hope

Efter att ha ätit vitlök, svalt vitaminer i både tablettform och brusform och äntligen köpt hem mitt nässpray så mår jag faktiskt lite bättre. Be till gud att jag mår prima skinka imorgon när jag slår upp ögonen. Fick vila riktigt ordentligt idag också, tror min kropp behövde det. Var ute på en liten runda med Dex nyss och fick lite frisk luft, bra för själen!



Var precis inne på Kenzas.se och såg hennes nya kollektion, älskar dessa jackorna:
Visst är de fina?



Och förresten, resan till Grekland är preliminärbokad nu, vet att det är långt kvar men jag längtar!
XOXO

Nu är jag trött!

Jävligt trött på och vara sjuk.
Så jag har dubblat doserna med vitaminer och käkat en klyfta vitlök! Ska även springa till affären och se om de har ingefära! Ska tydligen vara bra, och citron och honung! Nu är jag trött på dethära!
Mår som en påse skit och har ont i hela kroppen och huvudet bara dunkar, nu får det vara nog!
Har ni några tips på huskurer när man mår dåligt?
XOXO

Grekland, Kreta

Imorgon bokar vi in Grekland till sommaren, can't wait....

BUHU

Försöker dricka mycket vatten och varm choklad...

Så fort A åkte till samlingen inför matchen så hoppade jag in i duschen och tog en lååång varm dusch
inehållande inpackning för håret och bodyscrub! Kände mig lite bättre för ett tag men efter lite ansträngning (bestående av hårföning) så blev jag helt matt i kroppen igen. Känner mig iallafall lite fräschare när jag ligger och snuvar i soffan. Försöker göra lite nytta och tvätta samtidigt som jag ligger och tycker synd om mig själv.
Är så sur för jag missar matchen idag. Det kommer bli en bra och spännande match känner jag på mig, det trodde Andy också.! Och våra kanaler fungerar inte! Så jag får följa genom LiveScore typ! Men men, sånt är livet.
Håll tummarna för att jag blir av med denna jädrans förkyldningen!
XOXO



Update: Hittade matchen på Canal+ SportExtra, så jag avnjuter spänningen från soffan, nu i halvlek står det 1 - 1!!! Håll tummisarna!

Sjuuuukis

Det blev värre.
Min man är dum som köpte hem äckligt godis (ingen Ben & Jerry) också hittade han inte nässprayen! Dumma karlar finns det gott om. Och ja just det, han glömde även choklad. Det är ett måste när man är sjuk.
Får väl pallra mig iväg till affären i mitt snörvliga skick.
Nu ska jag käka makaroner, made by Andy.
Tur man kan ha han till något? ;)
Make me better soon please.
XOXO

Atschoo!

Usch.
Kunde inte kunnat komma mer olägligt. Nu när min fina vän Emma åkt hem så var det dags att ta tag i gymmet och träningen igen. Hade redan siktat in mig på Bodypumpen imorgon. Men neeeej, då såklart ska jag bli förkyld. Kan inte andas med min ena näsborre, fryser en massa och det kliar i halsen. Har druckit vitaminer, har en toarulle bredvid mig at all times (så jag kan snyta mig) och jag har ätit lite glass för halsen! Håll tummisarna för att jag blir bättre och inte sämre mina vänner. Jag är sjukt pepp på och börja träna vettni. Vill inte att en dum förkyldning ska stoppa mig!
Puss på er!

New in


Massa mys

Igår var vi ute och käkade på Ni Hao. Det var jag, Emma, Andy, Ida, Petter och Niklas! Hade jätte trevligt. Efter det drog vi tjejer till News Café och drack kaffedrinkar och lite vin!
Idag har både lunch och shopping i stan stått på schemat! Är helt slut nu. Har även varit och handlat hem tacos! Mums! Ska på bio ikväll och se "Love and other drugs"! Ska bli sååå mys. Jag tänker mig en Ben & Jerrys glass till filmen, how about that? ;)
Hoppas ni alla mår fint, couse i do.
Är även glad för en sjukt fin kavaj från Modström som jag fyndade på REAN idag, love it.
Visar sen!
Och grattis Josie & Maxi. <3
XOXO

FINALLY!!!!

Äntligen är vi hemma i Holland! Yeeeeiii! Vi blev så arga igår på Audi så vi åkte upp och tog tillbaka bilen (utan att den var fixad) och körde raka vägen hem till Groningen! Får lämna in den här istället och hoppas på bättre service! Nu ska jag släppa detta och njuta! Har varit ute på promenad med Emma och Dex precis och nu har vi duschat och gjort oss fina för en sväng på stan. Ikväll blir det dubbeldejt på Ni Hao sen lite vin! Mucho behövligt!

XOXO

Still waiting

Ja ni..
Vi sitter fortfarande hemma med allt packat och klart, redo för att åka till Holland men Audi verkar inte få tummen ur och fixa vår bil som det "konstigt" nog blev fel på efter vi lämnat in den på fullservice! Det är helt sjukt att de inte prioriterar att bara fixa den snabbt som fasen. Usch vad jag är arg! Vill bara sätta mig i bilen och köra ner nu, saknar min man och mitt hem och såklart mina tjejer där nere!


Tillochmed Dexter är helt orolig och vill åka. Han saknar sin pappa.
Håll tummarna för att vi kommer iväg idag.
XOXO

Värsta dagen!



Efter en dag av väntan på att bilen ska bli klar så har vi fixat massa inför resan. Jag fick mina underbart fina klockor (de måste dock bli lite mindre) och vi åt en god lunch på Etoile. När vi insåg att de på Audi totalt skiter i oss och att vi ska köra iväg till Holland och inte ens ringer tillbaka på samtal och bara "går för dagen" så fick vi nog av väntandet och gjorde en sjukt god middag och vi öppnade faktiskt vin som plåster på våra sår! Vi vill bara köra till Holland nu och om Audi inte fixar bilen imorgon blir det fan bråk! ;)

Middagen:
Couscous blandat med tomat, gurka, avokado, fetaost, pressad citron & vitlök samt olivolja.
Till detta kycklingfilé och kall sås "Fetaost & soltorkade tomater"
Sjukligt gott.


Nej nu sitter vi och dricker lite vin och ska kolla film, Caroline kommer förbi senare! Så mysigt! En extra dag i Sverige! :) Håll snälla tummarna för att vi kommer iväg imorgon annars sliter jag av mig håret!
Puss på er!
XOXO

I väntans tider

Går runt och väntar på min bil men de på Audi trodde inte att den skulle bli klar idag så vi har inga mega förhoppningar! Men vi hoppas ändån! Ska ner i stan snart och fixa lite så vi ska sminka oss lite nu och dra ner. Puss på er mina darlings.
XOXO

Lasange & mys

Notera Carolines underbara huvud i bakgrunden, haha!



Har precis avnjutit en jätte god lasange med Caroline & Issa och nu sitter vi och väntar på att en film ska börja! Har varit hemma hos min Faster & Farbror idag och fikat, även Farmor var med, mysigt! Hon mår mycket bättre nu! Så skönt! Skulle bara uppdatera er lite, puss på er!
XOXO

Mysig dag

Hej darlings.
Började dagen vid niotiden och en runda med Dexter på ca en halvtimme, efter det hoppade vi ner i sängen igen och sov tills halv tolv, skönt! Sen packade jag ihop mina saker (ska spendera 2 nätter hos mamma och pappa) och så drog vi till Bruces skog och gick långrunda sen fikade jag med Steffi i stan, mycket trevligt. Käkade en jävla morotskaka på fiket och fick ångest så jag drog och träna, gick jätte bra och springa på löpbandet idag, så skönt när man känner att en kondis börjar komma tillbaka!

Nu har jag precis duschat och ska göra vid mig lite, ska hem till Issa med Caroline och laga mat och dricka vin, ska bli så mysigt! Behöver lite god mat och vin känner jag!

Hoppas allt är bra med er! Och sorry för att jag inte bloggar lika mycket när jag är hemma, men ni har överseende, visst? ;)
Puss på er!

Bjuder på en bild från älskade San Francisco <3

The Tourist

Var på bio med Caroline och såg "The Tourist". Gillade faktiskt det väldigt mycket.
Kan mycket bero på att jag dreglade hela filmen över denna underbara man, så vacker!
godnatt


Lost myself in words

Tänk vad allt var enkelt när man var liten.... Bild på mig och Emelie när vi var småttisar.




Igår gosade jag och Dexter hela dagen sen drog jag och tränade vid femtiden sen käkade jag hos Mamma och Pappa. Efter det drog jag hem till Tessan och passade hennes sovande barn så hon kunde gå ut med hunden sen kom Caroline hem till mig och höll mig sällskap inatt, that's what friends are for.

Idag ska jag försöka få liv i Issa och hitta på något, kanske dra ner i stan. Vill sola också, gjorde det igår och det var SÅ skönt och få känna lite fejkade solstrålar mot ens kropp!
Hoppas allt är bra med er!
XOXO

What I do for you



Igår var ingen bra dag.
Min älskade Farmor blev inlagd på sjukhus och skrämde därmed livet ur oss men det visade sig att inte vara så farligt som det verkade. Var och hälsade på henne och hon mådde bättre och får förhoppningsvis åka hem idag. Efter det besöket och efter allt som pågår i mitt liv så behövde jag ett glas vin med min bästa vän så vi åkte ner på Bonasera och drack lite vin och skrattade åt dumheter och glömde världen för en stund...

Bored...

Jackpot!
Har länge letat efter en snygg klocka, hittade 3 på ASOS.com som jag råkade klicka hem.... Blir lätt så när man har tråkigt. Hihi! Älskar dom!
XOXO

Sweet music


Sol



Altså jag och Andy är så sugna att dra till Vegas igen. Så himla fint hade det varit. Men i sommar blir det iallafall en solsemester och den ser jag fram emot. Lutar mot Grekland men jag måste faktiskt säga att jag hade inte tackat nej till Viva Las Vegas. Tråk att flygresan är sjukt dryg! Vill ha sol och värme, funderar faktiskt att lägga mig i ett solarium bara för att få känna på solsken, trots det är fejk.
XOXO

News and must haves!

Muberry Dreams.
Den svarta skönheten samt weekendbagen hade jag kunnat dö för! Love love love.
Sitter och smaskar i mig fukost och ska städa lite här hemma för att sen gå långprommis med lillkillen. Vid halv tre kommer Farmor, Faster och Farbror på besök så jag får antingen köpa hem lite fika eller kanske rent ut sagt baka? Vi får se hur tiden räcker till. Ikväll ska jag dock träna, jag ska träna tills tårarna rinner som straff för allt gottit jag har klämt i mig dessa veckor! Bestraffning kallas det!
Ha en fin dag.
XOXO

Night thoughts

Ligger i sängen och ska sova. Dexter hoppade precis ner på golvet. Känner mig ensam när jag sover själv. När inte Andy ligger tryggt bredvid mig så brukar alltid någon av mina vänner fylla hans plats, mestadels Caroline! Redan nu efter några dagar utan Andy så känner jag mig lite tom, halv. Jobbigt detdära, att man kan bli så beroende av någon annan. Jag vill vara den som klarar sig själv, som inte alls är rädd för att ligga ensam i en dubbelsäng. Men jag är nog inte så tuff som jag vill vara. Jag mår som bäst när min hund ligger på ena sidan och min man på andra.

Tycker även att det ska bli jätte jobbigt och lämna Sverige om en vecka. Emma och jag ska köra ner och hon ska stanna några dagar hos mig, ska bli jätte mysigt. Men det kommer bli så tomt. Har haft vänner och familj runtom mig nonstop här hemma och jag stormtrivs. Älskar vårt hem här hemma och att allting känns så äkta.


Jag vill bygga en stad och samla alla mina favoriter på ett och samma ställe och bo där resten av mitt liv.



Godnatt babes.
XOXO

Miss u darlo


<3


Fix & Trix

 


Vad tycks om min nya "pälshud" till dressingroomet? Min sängkappa samt gardiner i sovrummet? I love it.
Älskar och pyssla i mitt hus. Ska käka här hemma hos Mamma & Pappa sen ska jag hem till mitt hus med
Carro och Emma och bara mysa.
Puss på er.
XOXO


That's alright



Vart på Väla imorse då jag ändå skulle lämna Caroline på jobbet. Blev lite smått och gott från H&M, Bingo Rimérs bok och en jätte fin tröja från Femme, Spirit Store! Sen åkte jag inom ICA och köpte lite fika för min moster och kusin är på ingång! Monterade även ihop min klädställning som jag ska ha tills jag funderat ut hur vi ska inreda min walkin. Trivs så bra i mitt hus men jag börjar sakna min man redan....




Så får man iallafall upp lite av kläderna från resväskan.
XOXO

Hang with me

Sitter hemma i mitt hus och väntar på att Caroline ska komma hit med sin mamma & syster för lite fika. Sen ska vi brumma iväg till IKEA / Väla och kolla lite mys och sen ska jag laga mat och mysa med Issa ikväll! Mycket bra dag känner jag. Bil bil gjorde dock dagen lite sämre då han är på verkstaden igen, inte okej. Men jag fick mig en lånebil så jag klarar mig, trots jag fick tanka den!

Vill tillbaka till just denna dagen i Paris. <3
XOXO

Godnatt från oss


Prima skinka, yupp yupp


Bild från Nyår på Alexandra, mig och Carro

Hej alla glada.
Sitter hemma hos Caroline och har kollat hyrfilm och käkat chips & dipp. Blir att ta tag i träning och kost snarast altså! Haha! Har idag haft besök hemma i huset av mamma, pappa, mormor, morfar & morbror. Mycket mysigt. Mamma hade bakat muffins och jag briljerade med min kaffemaskin och ballerinakex!

Varit en långrunda i skogen med Dexter i sjukt mycket snö och massor med rådjur som sprang förbi hejvilt. Mycket mysigt. Nu har jag tagit mig en dusch här hemma hos Caroline och ska faktiskt sova över här. Dexter är hemma hos Mamma & Pappa, han älskar och vara där och jag tror han är väldigt välkommen :)

Har inga planer imorgon, eller jo, Carro och hennes Mami kommer på besök, det gillas!
Saknar redan min man. Imorgon åker han till varmare breddgrader, inte alls avis........
XOXO

Ögonbryn



Bästa Moster Lotta fixar alltid till mina ögonbryn till perfektion!
L O V E   I T  !

Myskväll

Drog ner på stan och fikade med tjejerna och lämnade Dexter i källaren med galler för så han inte skulle springa i hela huset! Gissa vart han stod och väntade när jag kom hem? I hallen! Haha. Han är mästare på och ta sig ur mina anordningar. Får bygga bättre nästa gång!
Caroline kommer hit lite senare och ska sova här, mysigt!


Bjuder även på en bild från vår "serveringsbänk" som befinner sig vid matbordet.
Där finns kaffemaskin, vinkyl och annat mys. Även våra fina kristallkaraffer och vas & blommor som jag fick av min fina Mami & Papi. Love it.
Vad tycks?
XOXO

Detaljer

Fint med detaljer i huset, snodde med dessa från Andreas gamla pojkrum! :)

Love is what i feel

Om man kan bli finare än såhär så får ni säga till! Min fina bebis.
Är i huset nu. Andy åkte "hem" igår. Så himla trist. Vet att han hade gett sitt lillfinger för 2 veckor till här hemma. Men livet är hårt ibland! Jag stannar ett tag till iallafall, tror Emma följer med mig ner till Holland, så mysigt! Lämnat in bilen IGEN på Audi för nån lampa började lysa igår så jag vågade inte köra hem så jag och Dex har spenderat natten hos Mamma och Pappa, mycket mysigt.
Var hos Lotta imorse ute på Råå, Hvita och fick vegjort mina hårda fötter och så fick jag en ansiktsbehandling! Så underbart skönt! :) Nu ska jag ut med doggelito och busa i snön sen in till stan och mysa med vänner.
Sorry för kass uppdatering.
XOXO

Last day

Imorgon åker min man tillbaka till Holland och jag och min lilla hund stannar kvar i Sverige i typ två veckor till då killarna ska på träningsläger och grejer! Kommer sakna honom! Har knappt hunnit umgås här hemma då det har varit så mycket med hus & vänner! Men vi ses ju snart igen! Jag klarar mig nog ;)
Ikväll ska vi bjuda våra familjer på middag, ska bli mys. Lite toast skagen och så kyckling med klyftpotatis till varmrätt! Mummis!


Hoppas allt är bra med er! Lite städning nu.
XOXO

Outfit ala New year!


Klänning: H&M
Skor: Nelly.com

Halsband: Six



Början på 2011

Hade mycket trevligt igår med Alexandra och Caroline.
Åt god trerätters & drack bubbel.
Skrattade och dansade och skålade.
Nu är jag hemma i vårt hus och ska mysa massor med min
man innan han åker ifrån mig.
God fortsättning på er sötisar.
XOXO

RSS 2.0