You´re poison running trough my vains

Tack Sara för kommentaren! Tråkigt och vara sjuk, krya på dig sötnos!

Nu tänkte jag lägga in lite bilder som jag tycker om, har gjort en ny header också, I LIKE IT. Men om några dagar har jag förmodligen tröttnat på den och skapar en ny i mitt underbara Photoshop.





Idag ska jag och Andy förmodligen till Manchester och kanske träffa Henke om han inte har något bättre för sig. Jag vill köpa Vänner boxen också, har blivit inspererad av familjen Dellgren! Andy ligger i soffan och kränger chips, jag funderar på att försöka få med han till Manchester nu så vi kan gå och lulla lite i affärer, aldrig fel. Nu ska jag leka vidare, kram på er alla.

Och juste, jag fick en kommentar innan av Anna, att jag liknade systrarna Olsen, jag tar det som en komplimang! Andy skrattade dock bara ;) Haha! Ha en underbar Onsdag.


Panik på mig själv

27377-133

Gateway to heaven?

Är det bara jag eller får ni också ibland panik på er själva? Idag efter Andy hade stuckit till sin match så satte jag mig här och njöt av ensamheten, ibland är det skönt och vara själv faktiskt, men inte mer än nån timme :) Iallafall så började jag äta jordgubbar och kom på den brillianta (?) idéen att smälta choklad och doppa jordgubbarna i. Det gjorde jag, sen fick jag panik på min fethet och började göra situps och sen städade jag badrummet kliniskt rent men jag var fortfarande inte nöjd, så jag tog på mig och gick ut och gick en lång skön promenad och när jag kom hem tog jag en sval skön dusch, så nu är jag nöjd. Andy kom precis hem, de förlorade i sista minuten mot Manchester City. Tråkigt men sant. På Torsdag kommer Danne och jag har övertalat honom att ta tåget hit från Manchester så jag inte behöver stångas i trafiken för att komma och hämta honom. Så jag hämtar honom i Wigan Town istället. :)

Nu ska jag slänga mig framför teven och sluta leka i Photoshop som ni kanske ser på bilden att jag gör hela tiden? Det är som en drog!!!

Sleep well (cykelställ)

Saknar dig daniella.

Playing in Photoshop

27377-132

Äntligen har jag fått mitt Photoshop så det enda jag har gjort idag är att leka där. Jag har dock tvättat och lagat tidig middag till mig och Andy också, han ska snart iväg och spela match. Så då blir det antaglingen mer lekande i Photoshop :) Snart börjar min kurs så jag måste ju färska upp mitt minne, don't you think?

På Torsdag kommer Daniel hit och stannar till Tisdag, så roligt att få besök så ofta. Då händer det liksom lite i vår Engelska vardag :) Sen blir det nog Manchester United match på Lördag, iallafall för mig och Danne om vi kan fixa biljetter. Imorgon är Andy ledig, blir väl en mysdag! Aldrig fel det inte.

Saknar er därhemma.. Och mina flickor som är ute på resor ;) Ni skulle bara veta hur mycket jag hade kunnat ge för en helkväll med "gänget". Åh det hade varit så underbart.

Nej, nu ska jag röja upp i köket efter vår kycklinggryta, sweet and sour. Igår fick jag välja och det blev tacos, såå gott! Puss & Kram på er.


GLAMMIGT

Sen familjerna åkte så har jag hunnit storstäda och när andy kom hem så åkte vi och storhandla. Så nu har vi käkat lite pizza och ligger och degar, jag surfar mest på nätet och råkade hitta Victoria Beckhams hemsida, rätt skoj att läsa och se bilder + videos faktiskt, om man inte har ngt bättre för sig, som då jag inte har ;) Vill ni också se så gå in på; http://www.dvbstyle.com/news/index.html



Ja.. Det blir tacos ikväll, jag fick välja ;) Sååå gott. Fast just nu är jag mätt av vår otroligt sena lunch, så det får nog bli en sen middag också känns det som. Jag snackade med Carro på msn innan och fick hennes välsignelse på väskan jag bestämt mig för, Emelie godkände också. Även Kate Moss har den;



KISSES

Monday, the first day of the week

27377-131

För en halvtimme sen åkte hela familjen hem, så nu är här såå tomt, Andy är och tränar så jag är heeelt själv. Men jag ska ta tag i städning och lite sånt tänkte jag, och tvätta behövs det med! Blir skitigt när man bor 7 pers i en trea över en helg! Jag och Andy kommer hem så fort han får nån dag ledigt, de har bara 2 matcher i Mars för exempel. Så lätt blir ni inte av med oss ;)

Nej om man skulle städa lite.. See ya later!

A football day

Hello!

Idag har vi haft en fotbollsdag, även mamma har blivit huligan :) Jätte bra match; Wigan - Newcastle och Wigan vann med ett noll! Det roligaste var när Wigan gjorde mål så började de spela "hif-sången" Nananana nananana nananananananana! Saknar Helsingborg! Wigans klack är det inget krut i. Nu är vi äntligen hemma och äter lite gottis och myser. Imorgon åker våra familjer hem, tråkigt! Men sånt är livet. Nästa gäst är Emma Härle ;) Så HÄRLIGT! Nej om man skulle äta lite mer chips och försöka bestämma sig om man ska käka kinamat, pizza eller fish and chips ikväll ;) Kramar på er!!








KISSES

MY BIRTHDAY

WET IN I VUXENLIVET (plus presenter)

Smycken
Imorse vaknade jag av att andy pussade mig och sa grattis och sa att jag hade två alternativ till födelsedagspresent, nummer ett var ett hemligt kuvert och nummer två var en "Pretty Woman" - dag, altså en shoppingrunda. Jag fick betänketid eftersom mamma, pappa, svärmor och svärfar kom in och sjöng för mig. Sen var det frukost buffé och presentöppning från familj och släkt;

- Armband (av faster)
- Örhängen (av farmor)
- Ring i silver och guld (mamma&pappa)
- Morgonrock & mystofflor (mormor&morfar,morbror)
- Ett halsband från SNÖ (moster)
- Body butter + body gel (svärmor&svärfar&svärbror)

Sen valde jag det "hemliga" kuveret av Andy, där i stod det att jag fick välja en väska som jag ville ha! Jag blev såå glad, så nu har jag spanat in mig på Mulberry väskan (har dock spanat in den i 100 år) och nu äntligen ska jag få den! Så i denna veckan eller nästa är jag en väska rikare. Sen har det blivit en del shopping idag också; En vit trenchkoat, ett par sheepboots, calvin klein trosor och ett par underbara högklackade lackskor, JA jag är GALEN i skor. Så än så länge har min dag varit HELT perfekt, snart ska vi ner och käka på en finfin restaurang och äta kinamat och friterad banan och glass :)

LOVE ME TODAY, HATE ME TOMORROW


Klackarna på mina skor är dock svarta, annars likadana.

MY BIG FAT FAMILY



Här över har ni en bild på vår shopping-gata inne i Wigan Centrum.

Där har jag sprungit hela dagen med min mamma, svärmor och lillebror. Männen har bytat grejer på vår bil och druckit öl som riktiga män, inte Andy dock eftersom han har ett seriöst jobb! Jag har shoppat en tröja (randig), en klänning (svart och rosa) som faktiskt var cool, sån klänning som är inne nu jag vet inte vad dom kallas, och sen köpte jag en söt pjamas i rosa och två nagellack, ett svart och ett överdrags lack ;) Så nu sitter hela familjen (Granqvist & Richter) i vårt vardagsrum och dricker lite drinkar och Andy och Sebbe spelar Fifa på Xbox och bråkar som vanligt om vem som är bäst. Snart nog ska vi försöka få bord på "The Horseshoe" där vi ska dricka vin och öl och äta god mat, och imorgon fyller jag 20! Då ska vi till Manchester och shoppa järnet :) Och sen ska vi äta kinamat på en mycket fin restaurang!

Issa, jag kan tänka mig att du dog när du läste om våra äventyr på Grove Lane, haha. Jag skrattade åt oss båda under tiden! Jag saknar er, så självklart kommer jag hem så snart jag kan baby!

Tack för alla kommentarer ;)

Pussar och kramar till er!

Psst! Igår såg jag sista avsnittet av Sex & the City och jag gråter varje gång, det är såå bra!

I MISS THEM ALL

27377-129
Här har jag er alla samlade mina älsklingar, och varje dag ska ni veta att jag saknar er alla en gnutta!!

Men alla sitter ovanför min säng, så jag ser er varje dag när jag vaknar, och varje dag när jag går och lägger mig. Så det är mysigt. Nu har jag och Andy precis haft filmmaraton, vi såg en skräckis "Turistas" och "Beck - Advokaten". Bra filmer.. Men nu har jag ätit för mycket glass + choklad att jag får banta i typ en vecka, haha. Varför kan ingen komma på något som smakar lika gott som allt kaloririkt och få det till något som är JÄTTE nyttigt, jag hade typ varit världens lyckligaste då.

HAHA jag dog åt emma på msn nu, jag skrev; andy är dum!
Hon kontrade med;
"naaj, säg till att plumsan kommer o ger honom en shottablängare mellan lysmaskarna så han får åka dindong bilen till plåsterhuuuset om han inte är snäll!"

Haha jag dog av skratt, jag frågade om hon hade knarkat. ;)

Våra blommor som kostade 5 pund!

Nu är våra familjer på väg hit, hoppas dom kommer hit i ett och samma paket ;) PUSS


ÄVENTYR PÅ GROVE LANE

Nej jag bor inte på Wisteria Lane som alla andra desperata hemmafruar men jag bor dock på Grove Lane och där händer det saker, som idag tex; Jag och Andy kom hem efter att ha varit och shoppat lite nyttigt tills inatt då våra päron dyker upp, på Grove Lane ;) Vi börjar bli smått irriterade på två hundar som skäller som galningar utanför så vi börjar kolla ut vad som händer, då sitter det en dam på trottoaren med sin hund och en man står bredvid med sin hund och hundarna fajtas för livet. Mannen börjar skrika åt oss "Call an ambulanse!" Så Andy, räddaren på Grove Lane, springer ut och hjälper till.. Damen hade förmodligen brutit benet. Ambulansen kommer och kvinnan är helt förtvivlad eftersom vem ska passa den galna hunden tills hennes kompis kommer och hämtar den, jo jag och andy. Så vi blev fast med "Max - the crazy dog" här utanför på vår "altan", för in i lägenheten skulle han inte, verkligen inte. Så jag har i 20 minuter suttit och lugnat ner "Max - the crazy dog" tills han tillochmed lät mig klappa honom, han var ju dock skräckslagen.. Så nu känner vi oss som hjältar på Grove Lane! Det var dagens äventyr ;)

Nu har vi lite fixing to do.. Bädda till päronen och laga lite mat och montera sängar och grejer, eller rättare sagt blåsa upp sängar ;) Nu får jag väl hjälpa andy med det och inte baara sitta vid datan. Just det, skulle köpa min hårfärg idag som jag älskar så var min "mörkbrun" slut så jag fick ta ett snäpp mörkare, black! Men det är ju typ svart nu, så det blir perfekt, i hope. KISSES



PSST, igår åt jag den berömda "Ben & Jerry" glassen, och jag är så kär att jag DÖR, måste äta lite nu!!



Sainsbury´s

Har precis varit och handlat massor med
gott på Sainsbury´s. Jag hittade ingen Sushi
så jag är inte helt nöjd men jag hittade otroligt
goda Bagels, jag åt en precis med
Philadelphia Extra Light, UNDERBART gott.

Om en timme ska jag göra mat;
Kycklingfilé, klyftpotatis, majskolvar och
en god sallad, låter gott va?

Nu ska jag slappa framför teven en stund.

Så puss på er.

VÅRT HEM

27377-128


Här är vårt kära lilla hem, idag har jag städat och nu är här dammfritt som bara den! Nu ska vi åka och shoppa mat och jag SKA hitta sushi. KISSES

CLEANING DAY FOR SOPPAN

27377-127
Idag ska Soppan STÄDA, jag ska faktiskt börja
på direkten, när detta inlägg är skrivet.

Har sovit som en stock inatt, somnade till
Sex & the city, ovanligt att jag tittar på det va?

MEN DET ÄR BÄST.

Nej, lite städning nu hade inte varit fel.

Jag passar som "Sexy Maid" ;)

Pussar och kramar

Carro och Tilda, I ENVY YOU

HITTADE EN SJUK SIDA

27377-126

Orginal bild till vänster, sen kunde man bli vad man ville, Mona lisa, en tecknad figur, en bebis osv.. Haha.. Snacka om att jag inte har något bättre för mig just nu. Om ni inte heller har ett liv så gå in på;
http://www.dcs.st-and.ac.uk/~morph/Transformer/  AND HAVE FUN!

Kisses.

ROADTRIP IN THE RAIN

Yes vi är i England, och ja, här regnar det mycket. Jag och Andy bestämde oss för att åka till Manchester och träffa Andreas Johansson för att se Manchester United matchen. Vi såg den på världens största sportsbar. Åt god mat, iallafall jag, jag åt fajitas med kyckling, mumsigt värre. Har ni provat det?
Det var första gången för mig, but i liked it. Sen fick jag köra hem och det regnade som aldrig förr, lite läskigt faktiskt, men mamma var inte rädd, jag kör försiktigt :)

Nu blir det antingen film eller Prison Break. Sen THE BED. Imorgon ska jag på Sushi jakt, om jag inte får Andy med mig så får jag ge mig ut och jaga själv! :) Sleep Well, cykelställ!


Fajitas..

Förresten, vad tycks om min bloggdesign? Andy säger bara "Mmm fint".. Ni vet killar..

DESIGNAT HEELA DAGEN

27377-125Ja, min dag började med Sex & The City och frukost
i sängen. Inte helt fel. Sen har jag suttit framför
denna data föör länge ;) Men det är skoj, I CAN'T
WAIT tills min kurs börjar.. Ska bli så skoj och få
proffs att kommentera det man skapar.

Blir kanske Manchester ikväll eller en lugn
hemmakväll.

Vi får se vad vi är sugna på.

Men iallafall så ger jag er alla en slängpuss ;)



I love redbull...

SICK AND TIERED

Guuud vad skönt och vara "hemma" i England, Standish igen. Flygresan igår gick smidigt och vi sprang dock runt och letade efter bilen ett tag på Stansted flygplats men vi hittade vår kära Audi till sist. Andy tog första passet, han körde fram till två, sen körde jag sista passet fram till fyra tiden där vi blev så överlyckliga av att se "vår" gatas pub, "The Horseshoe" och vårt söta hus vid slutet av gatan, in och kastade oss i sängen och BOM så sov vi. Jag vaknade precis, ska glo lite Sex & the city sen blir det frulle.. Andy har bett om en riktig slappe dag men film och mys så det får det bli tycker jag.

So long.

Och jobbarkompisar, det är alltid lika skoj och träffa er, I LOVE U ALL.

Mina flickor, tack för Lördagkväll, kan inte beskriva känslan jag hade, UNDERBAR!!


27377-116



I WAS SO DRUNK, I NEED A NEW WORD FOR DRUNK

27377-121
Detta är min klänning från Ellos som kom igår, nice va?

27377-120
Jag och Heddan pussas på The Tivoli
27377-119
Tove och Hedvid dricker drinkar, goooda
27377-118
Jag i bilen på väg ner i stan.
27377-117
Hittade Emma och Steffi på Utposten, mkt drinkar där...
27377-116
Förfest, finns inget bättre än vin och skvaller!
27377-115
Plumsan och Soppan, PIE and CAKE
27377-114
Jag posar som vanligt...

Vilken raketutgång. Jag har så ont i mitt huvud idag att jag behöver ett nytt ord för ont. Haha. Vi skvallrade så mkt igår och drack dock ännu mer så det blev en fylla att minnas. Massa Cosmopolitans på The Tivoli där Luthon Shelton hängde med oss och vi glassade på med vår underbara engelska; "You are fast on the plane"... Eh?? Iallafall så var det den roligaste kvällen på hur länge som helst, önskar bara att den hade slutat lite mer normalt, men sånt är livet. Vi behövde verkligen detta, jag och Andy. Komma hem och träffa kompisar och festa lite. Aldrig fel. Ikväll åker vi tillbaka och jag ska tydligen köra hem från London.. Får se hur det blir med det, nu ska jag ta en Ipren till och hoppa in i duschen, även fast jag mår bajs, så får jag inte spilla denna hela dag! Så Väla it is, bara inte polisen har blåskontroll! Wish me luck.

I love HBG & tack alla igår för ni gjorde min kväll sååå bra!

Kisses & Hugs,

Tilda+Carro; I WISH U WHERE HERE!!!!

God morgon

Gutten morgen meinen damen und herren.

Vaknade för ett tag sen och snart ska jag börja på en picknick som jag och Andy kan ha på vår roadtrip! Vi ska ju köra till London om nån timme. Igår brände vi två skivor med musik så det blir dunka dunka hela vägen! Kan alla lova mig att hålla tummarna så vi hinner till planet i tid och att trafiken är gles! DO THAT PLEASE. Jag vet inte vad jag gör om vi missar planet... Tar mitt liv... Nej det var kanske lite kryddat. Igår var jag och andy på bio och såg Epic Movie, jätte dålig film + att jag råkade köpa SOCKRADE popcorn, blöö! Men men, nästa vecka ska vi se nya Hannibal :) Sådeså.

Nej om jag ska leka HOUSEWIFE nu.

Puss på er. Ses i svängen imorgon!

Drömma får man

27377-113
En liten söt outfit, jag är så shoppingsugen, känns som om jag kommer "råka" shoppa lite hemma.. Jag och Andy ska dela på en väska, det får gå bra. Får bara ta med ett par skor hem... :(

Jag längtar efter Helsingboooorg. På Lördagkväll ska jag försöka dra ihop så många som möljligt för att dricka vin och drinkar med mig, sen på Söndag ska jag vara med Mikaela!




Jag går på en väg, så ödslig och tom
Så frusen och rädd, vågar ej vända om
Så många gånger jag vandrat här förut
Tillräckligt för att veta att vägen ej tar slut
Bakom mig finns rädsla, tvivel och gråt
Jag vågar ej vända om, snälla förlåt
Men aldrig förr, när jag vandrat förut
har jag känt mig så trygg och så länge hållt ut
Jag känner en närhet och jag känner mig stark
Du vandrar bredvid mig på samma mark
Vi ler mot varann och du tar min hand
Det finns ingen rädsla när vi har varann


Jag älskar min Andreas...



COMMING HOME

Kära vänner

Om allt går som det ska så flyger jag och Andy hem över helgen! Åker från London Stansted vid halv åtta på fredag kväll och flyger tillbaka Söndag natt. Så om ni vill pussas med oss så hör av er :)

Jag hinner nog inte med lika mycket som sist men några ska jag försöka träffa :)

Pussar på er.

Jag måste skärpa mig

Hej hopp i lingonskogen!

Jag sover alldeles för länge, när Andreas gått till träning DÖR jag bokstavligt talat i sängen, vaknade för 10 minuter sen... Inte bra, ändring på det! Fast sovmorgnar är skönt och vi brukar vara uppe länge men att sova till halv två är inte ok. Inte varje dag! Igår gjorde jag potatis, köttbullar och gräddsås och så bjöd Andy hit Henke. Mycket lyckad middag och vi fick fin inflyttningspresent, en riskokare ;) Mkt mkt bra!

Tilda min älskling du är så söt. Men du blir bättre och bättre på datan ju! Ja det är såå skönt att jag snart ska börja plugga och ta tag i mitt liv :) Och tack själv för sist, var bara skoj och bara snacka skvaller med dig :) Får vi göra om någon dag i framtiden :)

Och PS, jag shoppade faktiskt klänningarna online på ellos ;P Kunde inte stå emot :)

Caaaarro I miss you also..

Glad alla hjärtans dag, ni som vet att jag älskar er; JAG ÄLSKAR ER :)



JAG FUSKAR



Godmiddag allihopa.

Idag vaknade jag och var avis på Carro och Tilda, så jag tog en rask promenad till stans solotek och gassade lite. Jag får nog gå dit några gånger till om det ska ge resultat, men det är ju inte så att jag är upptagen när Andreas är på träning så det blir väl fler besök. Andy kom precis hem och hade varit och handlat, SJÄLV. Anledning; han vill ha köttbullar, potatis och gräddsås ikväll :) Så jag får väl laga det till honom. :) Mamma ringde och väckte mig imorse från en hemsk mardröm, jag blev jagad och Andreas stod och dansade i kalsonger och brydde inte sig alls om att någon försökte mörda mig. Så tack mamma för du väckte mig ;) Saknar att mobba dig mammisen ;P

Carro, jag har ännu inte fått ditt kort men jag väntar :)

You know I love you all.

-  Soppan

Psst, jag shoppade precis lite kläder, wanna see?

ZoomaZooma
Zooma
Två finfina sommarklänningar och en scarfs. :)

Bye bye babies.

IKEA


27377-112
Vår gardrob

Idag var vi på IKEA och storhandlade. Vi shoppade:
- Tallrikar, skålar, bestick och stekpannor
- Underlägg och kökshanddukar
- Mega fin stor växt
- Filt, överkast och 2 par påslakan (brun ton)
- SPEGEL och badrumsmatta

Jag är så nöjd, nu ska vi äta kinamat, jag tror jag kommer utvecklas till en kines här i england för det är det enda vi äter, men det är GOTT. Och jag älskar dig Emma för att du har bokat biljett, så skoj vi ska ha! Massa skvaller och massa vin :)

Puss & Kram

FÖRSLAG TILL MINA BITCHES

Okej, jag har ett förslag till mina närmaste vänner, ni vet vilka ni är.

- Jag tycker att eftersom vi alla är i olika ändar av världen och ingen har träffats på hur länge som helst så har jag ett förslag. I sommar, båstadveckan, snor vi Carros båt (med carros tillstånd) och har en hel vecka där bara vi njuter och har THE TIME OF OUR LIFES!? Okej, vad tycker ni om det förslaget? Om ni dissar det så har jag fler planer att få ihop oss alla så tro inte att ni kommer undan. :) Jag saknar mina flickor.

PUSS (jag hoppas på BÅSTAD -07)


LIFE is short, BREAK the rules, FORGIVE quickly, KISS slowly, LOVE truly, LAUGH uncontollably AND never regret anything that made you SMILE


Just another day













Sarah Jessica Parker

Fabulous!




Idag har jag tvättat och glott sexan hela dagen, kollade på arsenal - wigan också. vilken match! wigan förtjänade att vinna, de hade vunnit om andy hade varit med, det är jag övertygad om :)
Nu ska jag fortsätta min slappa dag framför teven och nu börjar jag vänta på Andy, han kommer väl
vid elva tiden skulle jag tro. Då ska vi pussas :)

Saknar er alla, och carrsan jag väntar på post!

- Soppan

WHAT IF?




Jag ligger hemma i lägenheten själv och ser på min BIBEL, Sex & the City. Genom att se på den serien så saknar jag bara mina vänner så mycket mer.. Genom livet går man genom så fruktansvärt mycket, men det man alltid vet är att ens riktiga vänner finns kvar, även om man inte träffar dem under en längre tid. Jag hoppas alla mina vänner är medvetna om hur ont det gör i mitt hjärta vissa dagar, att jag bara lämnade allt och alla därhemma. Jag önskar jag kunde dela på mig så iallafall hälften av mig kunde vara med Caroline och Mathilda just nu. Och en liten del med min kusin, och en liten del på Intersport och en liten del hos Daniella i Stockholm och en liten del hos Emma och Issa och alla där hemma.. Det finns så mycket man vill men man kan inte göra allt. Jag säger inte att jag ångrar mig, det gör jag verkligen inte. Jag och Andreas har det super bra och han är verkligen den killen jag föralltid kommer att älska, men som sagt, jag saknar dem som alltid finns för mig. Ni måste veta det, bara för vi inte ses får ni inte glömma mig!

WHAT IF, jag kunde vara med er alla, jag hoppas jag är med er alla, en liten del av ert hjärta tillhör mig så som mitt hjärta är fyllt av er?

Jag ligger här och funderar på mitt liv, när jag är såhär tankspridd är det bästa att skriva, det har jag alltid gjort. Jag är så nyfiken på hur framtiden kommer att bli, detta liv jag valt att leva är verkligen så oförutsägbart. Till sommar kanske jag flyttar hem igen, eller till något annat land, vilket? Men som jag ser det, Livet är ett äventyr..

So let's play


Sjukis

Godmiddag.

Sitter/ligger fortfarande i sängen, mår inte helt ok. Är helt seg, ont i örat och gud vet allt. Ska ta lite medicin (Sex&the City) och bara tycka synd om mig själv eftersom andy är i london. Nu vet jag inte vad mer jag ska skriva förrutom; tyck synd om mig!

Saknar er därhemma + alla ute i vida världen! Puss på er.


WORK BUDDIES


SNOW IN ENGLAND

27377-111
Hej mina kära läsare!

Jag är cpsugen på Sushi Fanny! Skicka hit lite! :P Idag sov jag och Andy länge eftersom han är ledig. Idag blir det nog en dag framför teven och på teven kommer 24 att spelas. :) Igår blev det Manchester, fika på Starbucks och sen Koreansk hämtemat och lite fotboll, som dock var en jätte tråkig match. Sen åkte jag och Andy hem och nu idag är det typ snöstorm här i England. Men Wigan har klarat sig bra, det viner lite snö men det lägger inte sig. Skolor och så har dock stängt där snön har stannat och så, engelskmän är INTE vana vid snö, de har liksom inga vinterdäck. Men sånt är livet in england :) Om två veckor kommer familjerna! Jag längtar, sen hoppas jag att Emma har bokat en resa också, vi ska ha så roligt! Nej om man skulle mysa lite! Puss på er. Saknar er...

Och Carrsan my love, tänker på dig.!

Good Night

Idag har vi varit ute en sväng och handlat lite mat, sen lagade mästerkocken spagetti och köttfärssås. Han är för bra lilla Andy. Jag, Bamse och Dennis drog till The Horseshoe och drack lite vin och öl medans Andreas agerade lekledare på Valentines party ;)

Nu ska jag och andy kasta oss i sängen och glo Prison Break.

Till alla som tar världen på blodigt allvar:
Sleep Well cykelställ!

-  Nördarna

Vår underbara utsikt i solsken

27377-109
Utsikt mot golfbanan från vår "altan"
27377-110
Utsikt mot gatan

Mer bilder kommer från själva lägenheten men här är lite stökigt nu så det får bli efter vi har städat!
Andys polare, Bamse och Dennis, missade flyget hem imorse pga trafiken, så de ska åka imorgonbitti istället. Nej nu ska vi åka och handla data-kablar så vi kan kolla prison break på vår 42:a ikväll :)

Saknar er era snyggingar!

You know you love me.

- Soppan

Just another Monday

27377-107

Idag vaknade jag av att Andreas satt bredvid mig och åt flingor i sängen. Idag kommer vår nya mega tv och vi får äntligen en tv i sovrummet! Sen efter de har kommit med teven så ska vi alla dra till Manchester och shoppa lite (Jiiiippiiiiieee) Nej om man skulle duscha lite och fixa till sig... Om ett tag iallafall ;)

Saknar er där hemma.
Snart kommer min söta familj hit, ska bli så skoj!

Pussar & Kramar

U know U love me

GOSSIP GIRL


 
27377-106

Jag har blivit narkoman, BOK - narkoman.
Jag har börjat läsa Gossip Girl - serien och är helt fast, sträckläst 4
böcker och nästa kommer inte ut förrens i Mars, KILL ME.
Böckerna handlar om rika överklass ungdomar i New York och jag
försvinner flera timmar in i den världen. Så bra!

27377-105

Nu är jag cp utråkad, andy sitter liksom och spelar Zelda.
Bara det säger väl det mesta?

Ni vet att ni älskar mig.
                    - Soppan

Live from UK

Heeej, äntligen har vi internet!

TACKA GUD!

Vi har besök av andys polare, bamse och dennis vilket resulterar i mycket alkohol och cigg. Men det är bara trevligt. Jag måste säga till alla därhemma att GUD vad skoj det var och träffa er alla. Jag har saknat varenda en av er ska ni veta! Hann med så himla mycket, ute och åt med steffi o emma, gick på stan, på väla, intersport , frissan, mormor o morfar, farmor o faster, K&Co och träffade nästan precis alla jag ville. NÄSTAN.

Nu sitter vi i vardagsrummet och slappar en massa. Funderar vad vi ska käka ikväll.. Jag är dock ganska mätt.

NEWS, jag har fått plats på två grafiska kurser jag ska läsa på distans från folkuniversitet över internet. Jag börjar altså plugga den 26 februari! Ska bli skönt och få något att göra. :)


Love

Me.

RSS 2.0