NOW IT'S DONE

Vem är lyckligast i världen just nu? JAG!



Nu är flygstolar bokade till USA den 10 Juni med våra fina vänner från England. I mer än 2 veckor ska vi avnjuta San Francisco, Los Angeles och Las Vegas och jag ser det framför mig så fort jag stänger mina ögon. Andreas skäller på mig och ber mig att inte glömma Thailand, att jag inte får längta till USA än för det är ett halvår dit, att jag måste lugna mig och sluta dansa runt i huset och sjunga antingen "We're going to San Fraaaaanciscoooo" eller "Viiiiva Laaaaas Vegas", att jag snart kommer få ont i ansiktet om jag inte slutar le... Men jag hör inte honom, JAG SKA TILL VEGAS BABY!! Jag ska till LOS ANGELES och spana The Hills-stjärnor och uppleva Hollywood och jag ska ha så sjukt roligt! Men men men, jag ska drömma i ett halvår till, men nu vet jag att mina drömmar kommer besannas.!

Förlåt om ni blir trötta på mitt tjatande men jag älskar och resa och jag är så glad just nu.
Ni får helt enkelt stå ut.
Jenna vet vad jag snackar om! ;)


XOXO

Här sitter jag

Här sitter jag och käkar yoghurt med hallon & kiwi samt ett kokt ägg och laddar inför träning. Borde dra ner på stan och köpa julklappar men får se om det blir i eftermiddag eller om det blir imorgon. Shit då är det måndag idag igen och dagarna flyger förbi. Om lite mer än en vecka så ska jag och A ta vår sista spruta inför Thailando och sen är det 2 veckor kvar till avgång! Helt sjukt. Vi ska även boka vår sommarresa med Jenna och JP i dagarna, den kommer bli helt fantastisk underbar, kan inte beskriva i ord! Det är väl nu man ska passa på och resa en massa innan man blir stor? Jag menar A fyller 25 i april! Jag är dock fortfarande ung som en nyponros ;)


Later.
XOXO

Matchdag!

Ska iväg på match strax, kommer inte bli lika roligt och kolla då varken Andy eller Fredda spelar, men men, vi hoppas på vinst iallafall! Gotta go!
XOXO

En Lördagskväll.

Är helt inne i dimman idag, vet inte vad det är med mig. Har sovit bort halva dagen omedvetet och sen försökte jag träna bort tröttheten men gäspade mest, har druckit redbull och käkat köttfärs med spaghetti. Jag och A är rätt roliga när vi ska ha det till middag, vi tar varsin stekpanna, delar upp köttfärsen och gör vår egen köttfärs. Han gör sin mammas variant med kryddor, grädde, vatten och mjöl och jag gör min på kryddor, cream fraiche, heinz tomatsås och massor med färsk svamp! Min är godast! ;)



Blir en lugn Lördagskväll och imorgon ska vi kolla match, A är avstängd och Elenas kille är skadad. Får hoppas att laget klarar av att vinna ändån! We need it.
XOXO

Saffran i provrörsglas?

Heey

Efter en hård och effektiv träning idag (så jag kan käka lussekatter med gott samvete) så sprang jag in på Jumbo och handlade grejer till att baka både lussekatter och hallongrottor, just nu är det lussekatterna som är i sikte, degen ligger på jäsning. Iallafall, jag letade som en galning efter saffran och hittade den tillslut, i små provrörsglas?? Dom är allt konstiga här i Holland...



Folk kommer ju undra om jag ska göra en dödlig sats av deg!!! Haha. Håll nu tummarna att de små katterna blir goda! :)
 

P.S Varför finns det inte en mute-knapp på ens pojkvän? Det hade jag behövt ibland!
XOXO

Dags för träning!

Träning träning träning, sen blir det fredagsmys med julbak! Mumma!
XOXO

Såhär på kvällskvisten...

Har käkat popcorn och kollat på Criminal Minds med min man. Hittade en fin bild på mig, Fieke och Elena från tjejkvällen här i Groningen för någon vecka sen, tänkte dela med mig! :)
Godnatt.
XOXO

Har ju glömt och visa...

Har ju inte visat er min Jimmy Choo väska in real life in my hands ;) 

Blev inte så bra foton dock men here it is.

I love love love it.
Har städat hela huset, lagat mat till min man, funderar på vad jag ska laga till mig själv, funderar på om jag orkar åka och handla grejer till lussebullar så jag kan baka ikväll eller imorgon.... Hmmm....

XOXO

H&M fashion studio

Man kan välja olika looks på en modell på H&M:s hemsida. Jag gillar det starkt.


Man blir rätt sugen på shopping. 
XOXO

Vill baka lussebullar!

Är sååå sugen på nybakta lussebullar, tänkte bara idag eller imorgon! Mumma! Får synda lite i min diet! Jag älskar doften av nybakat, älskar när mamma bakar hemma!! Hon är dessutom bäst på det. Mammas grejer är alltid bäst, och pappas köttfärssås såklart :)


Ska nog ut och gå nu tänkte jag.

Uppdatering: Har varit ute och gått i rask takt i 40 minuter, nu situps.
XOXO

Julen närmar sig

Var på Tuinland innan och där har julen flyttat in minsann. Köpte en fin ljusstake till köksfönstret och letade fram vår julren och placerade honom i vardagsrummet, nu känns det lite juligt iallafall, jag menar, jag kommer fira min julafton på ett flygplan så jag får mysa till det nu innan känns det som! ;) Varit och tränat precis, ska verkligen försöka att gå varje dag och hittills har jag klarat det, kan bli svårt på Söndag när det är match dock. Andy ska iväg och sparka boll med små fotbollspojkar så jag tänkte passa på att kolla lite Gossip, 90210, The Hills och The City, en riktigt tjejig kväll! Sen kommer han nog hem vid halvåtta så då ska jag laga fläskfilégryta! 

Hoppas ni mår bra.
Saknar min sis <3

XOXO

Julshopping nu med Elena!

This is me today.
XOXO

Kvällens sötsugstips

Tog ett vanligt glas och gjorde olika lager bestående av mager naturell yoghurt, hackade äpplen, frysta hallon, jordgubbsyoghurt och hackade nötter. Nu när jag avnjutit min mini-efterrätt så är jag nöjd och känner inte sug för choklad, glass eller kakor! Taadaa!

Något liknande denna:

XOXO

Food for today

Fisk och grönsaker!
XOXO

Las Vegas, Los Angeles & San Francisco

En av mina drömmar kommer förhoppningsvis bli sanna i Juni 2010. Jag, Andreas, Jp och Jenna planerar för fullt en tripp till U.S.A då vi landar i San Fancisco och tar oss vidare till Las Vegas och Los Angeles under 2 veckors tid. Alla pusselbitar ska bara passa sen ska vi boka. Jag håller verkligen tummarna! Vilken dröm!

Kollade lite hotell, varför inte bo på det berömda Palms hotell?


Och i San Francisco så kan man åka till Alcatraz och gå rundtur, ni vet fängelset som ligger på en ö där massor med filmer spelats in?

Åh jag drömmer drömmer drömmer. Jag älskar att resa, det är det bästa som finns. Idag är det exakt en månad till Thailand och ni förstår inte så skönt det ska bli och komma iväg på en solsemester. Gaah.

XOXO

I am alone today

Tack för alla tips hörrni Super bra! Drog och tränade vid elva och när jag kom hem käkade jag ägg och bacon, mättande!! Ska fixa och dona här hemma idag, A är borta tills sju - åtta ikväll. Lite bildregn från helgen kanske?


Har massa mer på Facebook för er som är vän med mig där. :)
XOXO

Tips

När man är sugen på kvällen på något sött och ens man sitter bredvid och trycker glass, chips och dricker cola så är det inte lätt att hålla sig. Kom och tänka på när Samantha skulle gå ner i vikt i SATC och då beställde hon varmt vatten med citron hela tiden, så jag hällde upp en stor kopp med varmt vatten och massor med citron och det fungerade faktiskt. Det mättar bra och sötsuget försvann, ska snart gå och lägga mig så det inte kommer tillbaka!!!

Sleep tight.
XOXO

Nu börjas det

Heey!

Idag är dagen då min träningsperiod börjar på allvar igen. Mitt mål är att motionera varje dag och inte äta godis eller socker samt försöka dra ner på kolhydraterna. Nu jävlar är det Thailand om en månad!!! Känns skönt när man har ett mål! Emelie åkte hem imorse, hon tog tåget 06:04 och jag skjutsade henne till stationen. Har varit så himla skoj och haft henne här!!! Och emelie, skicka alla bilder till mig eller lägg upp på face tack!


Har precis tagit en lång dusch och smort in hela kroppen i BUS, är sjukt blek! 
Nu ska jag försöka mig på att laga en god thaigryta med bastamiris!

This is me right now.

XOXO

Sis and I

Vi är upp-piffade och sugna på party!
Seeya!
XOXO

På väg in till stan

Sis är på besök och igår hade vi en heldag samt kväll i Groningen. Vinlunch med tjejerna, shopping, sen vin igen, och sen restaurangbesök och sen hem vid tio och sussade kudden så sött. Idag har vi varit och shoppat grejer till en god sallad till ikväll, Elena kommer på besök och vi ska kolla fotboll och dricka vin och sen ut en sväng i Groningens spännande nattliv ;)

Em ville inte vara med på bild just nu, så ni får nöja er med mig;

köpte denna mysiga igår också:

Nej nu går bussen.
XOXO

LYCKLIG!

Yeeiiiyyy!!

Idag kommer min fina Jimmy Choo väska, hade den kommit en dag senare så hade jag inte fått se den förrens nästa år! Vilken bra start på dagen, den ska jag hämta ut ikväll! :) Nu ska jag snart iväg på lunch med Emelie, Farmor och Faster nere i stan. Sen ska jag träffa Emma och lite senare i eftermiddag kommer Alexandra (om inte sprutan har övertagit hennes kropp) och Caroline såklart. The Fantastic 4 ;)


Och nej Alex är inte en giraff, hon ville bara va määää ;)

XOXO

Monday

Hej allihopa!

Efter helgens bravader så bestämde jag och min emelie oss för att dra och träna på gymmet för att förbränna bort alla drinkar och alla glas vin från Lördagen. Så vi tränade hurtigt på Friskis sen käkade vi sushi på Fuji, mega gott. Nu har jag badat bubbelbad och funderar på Väla en liten sväng med Issa.

Imorgonkväll blir det mys med Caroline och Emma, förhoppningsvis lunch med Em, farmor och faster och Onsdag blir det mysdag med Alexandra och Emma. <3


Jag och Emma i Lördags, visst är vi lika?

XOXO

Meet me at the Hotel Room






Vi lyssnade på bra musik, vi spelade kort, vi skrattade tills vi grät, vi drack vin, vi drack drinkar, vi drack shotts, vi snackade skit, vi mös på bonasera, vi smet in på Helsing, vi tog mest fula foton, vi dansade på Le Cardinal, vi var fulla, vi mår inte bra idag,
MEN VI HADE SJUKT JÄVLA KUL!


XOXO

Världens bästa Lördag!

Om Lördagen börjar med att man lyckas roffa åt sig en Jimmy Choo väska i  webbshopen så tycker jag att det är en väldigt bra start på dagen! Den är så fin!



Nu ska jag iväg och träna med sis på Friskis och Svettis, jag kommer nog mest känna mig som en svettis! :) Och sen ska jag hämta Emmas hund på vägen hem och sen ska vi gå ut och gå! Sen ikväll, ikväll vettni, då blir det girls night out för hela slanten och Lady Gagas nya låt kommer spelas mååånga gånger :) Jag längtar!

Ha en bra helg!!!!
Köpte ni något på Jimmy Choo kollektionen?
XOXO

Ett avslappnande bad



Åh vad är bättre än ett varmt bad och tända ljus när man är trött och frusen? Kom precis upp från ett och känner mig sömning och avslappnad. Har packat det mesta av grejerna som jag ska ha med hem, vi åker imorgon direkt efter Andys träning. Förhoppningsvis så missar vi köerna på vägarna... Håll tummarna för det!

Ikväll är det någon slags Halloween här i Holland och ungarna i kvarteret knackar på och sjunger och vill ha godis, så jag ska förbreda det också! Inte kan man stå där tomhänt när småbarn sjunger för en! ;)

XOXO

Tjejkväll

Igår hade vi tjejkväll som började med vin och mat tillsammans och sen skulle vi gå iväg på en överraskning! Överraskningen var att vi fick en hel affär för oss själva att shoppa i med lite rabatt sen fanns där make up artist som sminkade en om man ville och där fanns också en fotograf som tog fina foton på mig och mina girls, ska försöka få tag i dom så ni kan se! Sen efter det så fick vi och drack lite bubbel sen blev den hem i sängen. Har haft så ont i mina armar inatt, har varit tvungen att ligga och sova på rygg, jädrans sprutor!



Köpte den tunikan jag köpte förra veckan fast i offwhite istället för grå och så hittade jag en liten söt jacka.
Fick även en goodiebag :)
Imorgon ska vi åka hemmåt så jag tänkte ha en "fixar" dag här hemma.

Ses snart!
XOXO


This is me tonight




Nu blir det middag och drinkar med tjejerna!
XOXO

Aj aj och åter AJ

Spruträdda Sofie har idag överlevt 3 olika sprutor... En för Hepatit A, en för Hepatit B och en stelkrampspruta (!). Den arm där de tog stelkrampen är mer eller mindre in pain. Jag klarade av att inte svimma, blev dock likblek i huvudet och A samt sjuksköterskan skrattade lite glatt åt mitt håll, det är inte roligt! Usch vad jag inte tycker om sprutor.! Men jag är stolt över att jag klarade mig. Nu väntar bara en spruta till om 4 veckor och sen ytterligare en i sommar sen borde jag kunna resa de närmsta 25 åren utan att bli stucken av stålnålar in i armen!

Ikväll ska jag iväg med tjejerna på middag i stan. Ska bli trevligt! Sen imorgon måste jag storstäda hela huset så här är fint tills min sis kommer och hälsar på, kan inte presentera ett skitigt ostädat hus inte!


XOXO

Imorgon ska vi få 2 sprutor....

Tjena!

Idag har vi varit på stan och lunchat med E & F sen har vi gått lite i affärer och kollat. Vi funderar på att köpa en liten videokamera till Thailand, det är faktiskt sjukt kul och ha videos! Och imorgonbitti ska vi vaccinera oss... Vi måste ta 2 sprutor och sen om 4 veckor måste vi ta två till! Ni som känner mig vet att jag hatar sprutor och för det mesta så svimmar jag av! A bara retar mig för tillfället men jag tror inte att han kommer tycka att det är så skoj imorgon om jag nu svimmar (peppar peppar ta i trä).


This is me today:

XOXO

JAG ÄR HAPPY

På bion så känner jag vibrationen i min ficka, ser att det är Em som ringer. Skickar mess till henne att jag inte kan svara och då får jag tillbaka "Jag får ledigt, jag kan komma". Wiii, jag är så glad för det. Så nu har jag altså bara massa skoj framför mig. Tjejmiddag på Tisdag, hem till älskade HBG på Torsdag, sen vara hemma i en hel underbar vecka för att sen köra en roadtrip med min älskade sis tillbaka till Holland igen och sen ha sällskap av henne över helgen! Åh helt underbart, jag är väldans lycklig!


Filmen "This is it" vad väldigt sevärd. MJ var verkligen en av tidernas största och bästa artist. Jag fick rysningar nonstop! Men jag tycker ändån att han var en väldigt annorlunda människa och jag kan inte hjälpa det men pedofilryktena dyker ändån upp i mitt huvud när jag ser honom, tyvärr. True or not! We will never know.

Perfect could not keep this thing alive.
XOXO


THIS IS IT

Nu fick jag med mig min man på bio. Ska se "This is it".
Elena är söt och skickade lite bilder från vår utgång.
Här är en på mig:
XOXO

Silly boy

Godeftermiddag.

Har skickat in mitt plugg för inlämning och jag har varit iväg och tränat en timme. Stod på dendära rumpmaskinen i 5 minuter, fy vad jobbig den är. Den man trampar upp och ner på ni vet? Som om att springa upp för trappor, men den är bra for my as! ;) A käkar chips och jag ska nog ta en knäckebröd. Som vanligt så är Söndagar tråkiga. Ska kolla ett avsnitt av 90210 och se om det muntar upp mig.

Min uppgift i min kurs var att göra en ny logga och ett "nytt" McDonalds och såhär blev mitt förslag;

 

Hihi. Hittade även lite suddiga bilder på min iPhone från Fredags:



Får be Elena skicka lite bilder också!
XOXO


Söndagsdimma

Godmooorgon. Eller ja, god förmiddag.

Här sitter jag och käkar en god frulle, ska iväg och träna när A kommer hem, har lite ångest över allt jag drack i Fredags och över allt jag bakiskrängde igår så nu ska jag bränna kalorier minsann!! Det är mega dimmigt ute idag och har inte sett ett tecken på liv utanför mitt hus, lite skäckfilmsaktig - känsla.... Nu ringde A precis och var på väg hem! Ska käka upp nudåååå. Pooosshaaaj.

This is my brunch;
 

Gurka, tomat, avocado, kycklingskivor, bacon och två ägg.

 

XOXO


Vinst och vin

Igår vann äntligen Groningen och det var sååå skönt!!! Jag och E började redan på matchen dricka vin sen drog vi med oss killarna ut på stan och drack drinkar och snacka skit. Mycket trevlig kväll. Trött idag dock! Kollat lite Johan Falk och käkat pannkakor ;) Mumma!

Hoppas ni har en bra Lördag!
Nu är det tydligen fotboll.... Booooring.
XOXO

Photoshop

Vad kul man kan ha en fredagseftermiddag.

Före och efter.... Haha!

XOXO


Ryanair.com

Bästissamtal nu såhär till morgonkaffet. Jag och C planerar en liten tripp, vi har ju rest rätt mycket (New York, Paris exempelvis) och nu var det faktiskt ett tag sen. Funderar på Barcelona, hittade sjukt billiga biljetter på ryanair! Ännu billigare till London. Bara en resa med shopping, vin och massa mys! I vår drar vi!! Längtar redan! Ska lätt typ boka så fort C fått schema och grejer, hon är dessutom en fattig student nowadays ;)

Nu skickar hon en massa pics från deras senaste fest, här är en bild:
sötnöt.


XOXO

FIX URSELF UP!



Kollade precis senaste avsnittet av The Hills. Stephanie och Heidi har fixat till sig rätt rejält genom säsongerna, eller vad tycker ni?

XOXO

Träning och nya nyheter

Gokväll!
Vaknade lite sömning och låg och kollade Entourage i sängen tills tolv sen kom A hem vid ett tiden och då drog jag och tränade. Kom hem vid tre och gjorde lite fullkornspasta med tonfisk & tomatsås, mega gott, tips från E. Sen har jag babblat i tele med Issa, duschat och fixat mig (skrubb skrubb skrubb, bodyshops är bäst) och så har jag kollat ifatt desperata hemmafruar + the city (me love).


Nu till nyheterna. Trodde att vi skulle åka hem nu på Lördagmorgon men nu blir det inte så. Kommer hem på Torsdagkväll istället. Men en positiv sak är att jag hinner med att gå på tjejmiddag på Tisdag med alla fotbollstjejer! Ska bli jätte skoj!

En bild från catwalkdagen på mig och E.
XOXO


Lite lunch, lite vin och lite shopping

Hola!

Massa mys idag med tjejerna. Käkade lunch och drack vin på NewsCoffee sen har vi lullat i affärer och bara haft mysigt. Hittade en fin tunika och söta leggings med små små nitar på sidorna. :)



Nu blir det kycklinggyta och ris :)

XOXO


YOGA

Jag vill bli grym på yoga... Man kan kanske köpa ett träningsband och öva hemma? Provade precis i 20 minuter från youtube och fy fan vad ovig jag är, det måste tränas upp för faaan. Min vän Fieke är grym på yoga! Nästa projekt är altså att hitta en yogadvd hemma (så där är svenskt tal) och sen träna massa, måste nog köpa en sån matta då också, det kan jag leta efter i stan idag :) Ska möta tjejerna på lunch, myspys!

XOXO


Varit ute och gått en 40minutare och nu har jag duschat, sminkat mig och sitter och dricker ett glas äppeljuice!

Hösten är vacker.

Ska nog se "This is it" med A sen på bio, är den bra?
XOXO


Höstig Tisdag

A sprang upp klockan halv nio för och åka till sjukhuset och kolla blodgrejs och grejer, han kom hem med ett plåster en timme senare. Vi velade om vi skulle åka till Amsterdam med Ella och Fredda men A var inte så sugen då vi förmodligen ska ta den trippen på Fredag efter matchen så vi kan åka hem så tidigt som möjligt på Lördag! Idag är det också lite buissnes på g. Ska göra lite frukost nu tänkte jag, bacon och äggröra.   
Bjuder på en gammal bild från "stranden" i Holland från förra året.
Sen kanske jag kan få med min man på bio ikväll :)

XOXO

Monday bloody monday

Heey mina söta läsare.
Kom inte in på blogg.se igår så då kunde jag inte blogga, sorry!

Idag har jag tränat med E. Blev 50min kondis och 20 styrka. Skönt och komma igång. Har bara käkat godis i 3 hela dagar tack vare besök ;)

This is me today:

Ska laga fiskpinnar och potatis till mat idag, A:s föräldrar köpte med remouladsås som man bara MÅSTE ha till, åh det ska bli så gott. Hoppas ni har en bra start på veckan, här hemma sitter jag och A och drömmer om framtiden. :)

XOXO

RSS 2.0