Lunch, fika och rabies...

Hej hopp.

Varit iväg och lunchat samt fikat med mina babes här i Groningen, nu är vi äntligen samlade igen. Började så smått planera året och allt skoj vi ska ha. Me like. Tydligen någon gala i slutet av månaden i Amsterdam också, skoj. Det första jag gjorde när jag kom till stan var att springa in på Sephora och köpa läppglans, it's the best. Sitter och installerar The Sims 3 nu i den stora Mac-datan, börjar bli smått beroende av det faktiskt. 

Var ute och tog en cigg innan och blev överfallen av en jävla katt som bet hål i mitt ben, ska övervaka det noga så det inte svullnar, då får jag åka in på akuten och få spruta, hoppas inte på det. Var bara ett litet ytligt sår och katten var dum i huvudet! Hatar lömska katter.

Imorgon ska jag på stan med A:s mamma och sen på Söndag är det premiärmatch, Groningen - Ajax, kommer bli ett jädrans tryck! Längtar...


Ha det bra sålänge.
XOXO


Jenna, here I come!

Bokade flyg till Manchester precis. Jenna ringde och berättade att hon hittat billiga biljetter till mig + att hon var ledig så jag hoppade på och bokade direkt. Åh ska bli så skoj och träffa henne och min älskade stad, ska nog hinna med att träffa söta Lucie också. Åker nästa måndag - fredag. Primark, YoSushi och Starbucks here I come ;) Haha. Nu är jag glad. Och imorgon ska jag äntligen få träffa Elena, Ida och Fieke på en långlunch och bara snacka massor med skit, längtar! 

Har inte gjort mkt idag heller, haft huvudvärk och vädret är skit, hoppas på att må prima imorgon :)

Saknar mina söta gossisar!
XOXO

Powerwalk och snart brunch



XOXO

Back in Holland.



Äntligen tillbaka i mitt hus. Bilden tog precis av paparazzin Tommy (andys pappa) som köpt ny kamera. Slappe idag. Har skrubbat hela huset för A verkar inte ha hittat städgrejer när jag varit borta. Det är rätt trist väder här faktiskt. Men men. Vi livar upp det hela med att leta Thailand resor eller möjligtvis Dubai resor till vintern, kommer bli mega mys. :)

Ha en bra dag mina finingar! Saknar er redan.
XOXO

The summer of 2009.









Jag måste vara världens lyckligaste tjej som har turen att ha världens bästa vänner  ♥  ♥

So long Sweden, Holland is waiting...
XOXO

Baby we can do it, we can do it all night!



Vin på hampan på Carolines födelsedag med jobbet:


Lelle och Poppekväll på Gröningen med varsin cider :)


Strandmys i Rydebäck med Donna och Emma:




Fest hos Stepheanne med jobbet i Fredag:






Lite bilder ifrån vad jag gjort de senaste dagarna. Har jobbat 3 dagar i rad nu, sista imorgon, sen ledig i 2 hela dagar, nice ;) Åker snart hemmåt mot Hollando igen! Saknar ju min man och Elena som snart fyller 25, jag ska hitta på något skoj och ge henne, det kommer icke bli lätt! Haha. En vecka kvar med mina underbaringar, är ju Helsingborgsfestivalen i veckan, där jag träffade min man för 5 hela år sen, det är helt sjukt! Haha, tiden går snabbt när man har skoj! Ha det så bra!

XOXO

Balkongmys och rosé

Har precis suttit några timmar med LillEmma och Carro och snackat skit och druckit vin på min balkong. Orkar dock inte gå ut. Emelie smsade och frågade om jag skulle med till båstad och det hade varit så sjukt skoj men lite sent påtänkt kanske. Haha. Ska lägga mig och sova nu. Imorgon ska det bli fint väder så då ska det solas ;)

Saknar Elena som jag pratade med nyss. Hon är bäst.
Saknar min man.
Saknar Groningens uteliv där man kan gasta utan att någon höjer ett ögonbryn.
Saknar mitt hus.

Aaa, livet är väl jobbigt? ;) Neeej, det är rätt jävla underbart.
XOXO

Födelsedagslunch och ansiktsbehandling

Varit och lunchat med födelsedagsgrisen Caroline idag med My och gått i stan lite. Hittade jätte fina underkläder på Gina, sen fikade vi lite på K&Co. Sen åkte jag ut till min moster på Råå som har salongen Hvita och fick världens skönaste ansiktsbehandling! Nu känner jag mig som en ny människa med plockade ögonbryn och len och fin hy ;) Ska iväg och träffa några från jobbet och Caroline för en födelsedagsdrink :) Hihi. Hoppas det inte börjar regna bara, molnen ser lite mörka ut därute.

Nej nu får jag nog bege mig.
Ha en underbar Måndag!
XOXO

Helt död idag

Jag har bara legat och sovit hela dagen, inte gjort ett piss, mått rättså uselt också. Inte lugnt att jag var hemma halv sex, hatar och komma hem när solen skiner! Haha. Men skoj hade jag! Hade jätte trevligt på släktkalaset, jag och Emelie drog inte ut förrens vid halv två typ! Men det var skoj! Saknar min man ännu mer sådana här dagar, han verkar dock inte sakna mig så han har en älskarinna att sysselsätta sig med (Xboxet). Men ja, klarar inte så jätte många dagar till... :( Två veckor till sen får det vara nog! Inte lätt och vara ifrån någon som man normalt är med alltid, varje dag, varje natt...

Nej nu ska jag inte gnälla, här är lite pics:








Fina va?

Nu ska jag gråta lite över att jag saknar min man, får nog göra det i tysthet, han tycker att jag är rätt jobbig. ;)
XOXO

Släktfest ikväll!


Idag är det fest med detta gänget + Markus kusin och hans tjej tror jag!

Blir ett glatt gäng. Tycker om släktkalas, det är mysigt. Man ses inte så ofta tyvärr! Detta är pappas sida av släkten, det är min farbror som fyller år. Grillning och rosé står på menyn ;)

Kanske kanske kanske blir en utgång ikväll också. Hihi.
XOXO

Saknar min goss

Nu börjar saknaden av min man kännas lite extra.. 2 veckor har snart gått och det är 3 hela veckor kvar tills jag får se honom igen... Jobbigt... Men får försöka koppla bort det och njuta av mina underbaringar här hemma istället.

Här är en fin bild på mig och Åke (rättså internt skämt)


Igår var vi ute en liten sväng med jobbet. Hade väldigt trevligt. Kanske lite för mkt rosé, haha. Imorgon är det släktkalas och grillning hos min farbror, ska bli väldigt skoj.
XOXO

En dag som denna



Jag är barnvakt åt lilla Nelson idag. Ikväll blir det lite balkongmys och vin hos Hanna.K med brudarna. funderar på att ta en powernap nu efter min powerwalk med Lelle och Nelle ;)

Ska lägga mig med Nelson i sängen tänkte jag. Mys. Ska fika med Carolina senare.

Saknar min man.
XOXO

NO SIGNAL BUT ALOT OF FUN!

Hej mina älsklingar.

Har varit ute i Alex sommarstuga nu i 3 nätter utan täckning på mobilen, lite jobbigt men ändån rätt skönt! Bara softat och tagit det lugnt... Fast inte igår förståss, då blev det Peppes Bodega och MASSOR med dans och alkohol!

Vad har jag då gjort sen sist?

Jag har varit på Födelsedagsfest hemma hos Caroline då vi firade Issa och Carro;








Och igår var det Peppes Bodega i Båstad med Alex, Milla, Vickan, Mia & Ia;






HERE COMES THE GIRLS.

Nej det var jätte skoj igår. Prinsen satt i ett hörn och festade och musiken var på TOPP! Tråkigt att de stänger redan två bara! Nej nu kommer snart Carro och hämtar mig så ska vi hem till henne och gossa lite. Ska snabbt byta om och sen iväg igen! Busy busy. Måste ta vara på varje dag hemma. Min goss är skadad i Holland... Tråkigt för honom, önskar jag kunde pussa lite på honom.... Nu ska jag ta en snabbtitt på E:s blogg och sakna helle lite mer!

XOXO


MulberryDreams

Jag blev precis helt totalt förälskad....Mulberry Daria leather clutch


Mulberry Daria leather clutchMulberry Daria leather clutch

XOXO

Jag saknar...

Jag har mkt jag behöver just nu. Min familj, mina vänner, min släkt och jobb här hemma. Ändån så saknar jag Groningen, livet där, mina vänner där, min pojk och så har jag Jenna i England som jag saknar. Vart jag än är i världen kommer jag alltid sakna någon känns det som. Men jag vet att hur länge jag än är ifrån dom så kommer allt vara som vanligt igen den dagen vi ses, för så bra vänner är vi. Det känns skönt och veta.

Hittade lite taggade foton på mig på face av Matilda A;

Jag och min sis, är vi lika?


Bra början på kvällen!


Lite värre slut, haha!

Detta är bilder från i Torsdags när jag och Caroline hade en bästis-utgång, alltid lika skoj! ♥

Imorgon ska jag vina med min gamla vän Anja, ska bli mega skoj och snacka massa gamla minnen!
XOXO ♥

RSS 2.0