PISS VÄDER

Idag har det regnat nonstop, men det stoppar inte oss svenskar från att dra till Amsterdam och shoppa och gå och lulla. Varit där hela dagen, köpte en finfin Filippa K tröja som är grå och väldans oversize, kn ha den som klänning också. Mkt mysig nu till kylan som väntar oss. På Fredag ska jag och E dit igen och shoppa i alla mysiga tjejaffärer där vi inte får in våra pojkar i! Precis käkat pyttipanna (tänkte på caroline då eftersom det är hennes "jag bor själv" - rätt, hihi) och MFF - HIF är på tv. Imorgon blir det förmodlgen träning. PUMP IT UP!!!

Just det, det går typ inte och sms:a till min holländska mobil. Bara så ni är medvetna, jag får inte alla sms, I DO NOT DISS YOU! ;)


Kusseen och moi... Är vi inte lika???

Har tagit lite foton på huset, ska lägga upp dom imorgon tror jag. Orkar inte idag. När jag kommer hem ska jag nog sätta in extentions, har iallafall köpt hår nu! :) Så nu ska jag bara boka en tid med en snäll tjej som ska fixa :)

Nej nog med babbel från mig eller?
Hoppas ni har det bra, ses snart.
XOXO

IKEA, Träning & en god middag

När A kom hem drog vi till IKEA med E och F och käkade och köpte två byrås. :) A har redan skruvat ihop den ena. Efter IKEA drog jag och E och tränade! Vi var mega duktiga idag, svettades så sjukt mkt och såg ut som två blodsprängda iglar eller nåt liknande. Men duktiga var vi iallafall, var där i över en timme och bara körde! ;) Sen handlade jag lite grejer på Jumbo (mataffär). HIttade oxfilé så jag köpte det och gjorde en underbar middag till mig och A innan. Nu är vi mätta och ska sätta på en film. Imorgon kanske det blir Amsterdam!!! :)


Saknar...

Ha en mysig kväll!
XOXO

Tradera, mitt nya tidsfördriv

Har kastat in en tvätt, donat i köket och pausar för lite frukost bestående av en äggmacka och vatten. Har också blivit beroende av Tradera. Hittat ett par jätte fina stövlar där samt jeans. Stövlarna leder jag med på 270kr och jeansen har jag bjudit 80kr på. Både fornarina och replay. Inte fel om man vinner. Det dumma är att aktionerna slutar den 5:e och då sitter jag i en bil hela dagen på väg hem... Men men, man får hoppas helt enkelt. Ska kolla vidare lite där, finns små guldgruvor om man orkar leta. :)



XOXO

Usch vilket tråkigt väder

Vad tråkigt allt blir när vädret är piss. Regnade hela kvällen igår och idag är det bara grått och trist. Behöver nog solarie så jag får lite ljusenergi. Ska iallafall träna idag, måste dock börja tvätta och städa nu. Är kanske inte så sugen på det. Vill hellre krypa ner under det varma täcket igen och kolla SATC... Men men, städning först!

Om en vecka är jag i HBG! Bara så ni vet!
Ha en bra dag!
XOXO

We're gonna win we're gonna win! And when we're gonna win we're gonna win.

Fan vad bra FC Groningen är, vinst idag! Jag och E skrek och hojtade som två söta idioter under hela matchen och förstod som vanligt hälften och om folk runt omkring hade kunnat svenska hade de nog inte tyckt vi var kloka någonstans men skoj var det. Killarna (gästerna) åkte hem efter matchen och vi hängde i spelar loungen tills vi åkte hem och käka tacos och kolla på...............gissa??....................................fotoll såklart!!! Ska slänga mig i sängen och glo nån tjejfilm, eller dexter, eller kanske SATC?? Nåt av det iallafall. Imorgon blir det städdag, men ska också hinna med träning. Jag måste bli duktig med det nu, få det till en vana.

Ha en bra söndagskväll.
XOXO

I did'nt know to kiss them of if I prefer to miss them...

Goodmorgeeeen bitte.

Vaknade för ca 20 minuter sen. Skööönt och sova ut. A står och lagar lunch och killarna (som var ute igår) börjar vakna till liv. Idag är det match! Ska bli så himla skoj! Allt blir så mkt roligare när min A är på plan + att det går så bra för laget. Sen är hela kill-ligan här också. De drar idag så imorgon får väl jag ha en städ och tvätt dag kan jag tänka mig. Min älsk Carrsan ringde i förrgår, så skönt och höra din röst baby. SAKNAR MEGA MKT!!!!

Haha jag och A kollade på Stephens Kings "The Mist" igår. De som inte vill veta innehållet, sluta läsa! Iallafall så hade typ världen övertagits av mega spindlar och en grupp människor var instängda i en mataffär. Till sist när alla blivit crazy drog en pappa med sin son, en kvinna och ett gammalt par iväg i en bil och körde tills bensinen var slut och utanför hörde de spindlarna. De var 5 och hade en pistol med 4 kulor. Pappan sköt då alla, tillochmed sin egen son sen gick han ut för att bli uppäten av spindlarna, vet ni vad som händer då!?!??!?! HAHAHAHA, då kommer räddningspatrullen (militären) som ska rädda alla. Jag dog så dålig film!!!! Drömde dock om spindlar hela natten och jag var nog inte ensam!!!!

Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva.
Ha det super!!
XOXO

Where did u get your body from?


Bild lånad från http://plazasportiva.stoneart.nl/
När A kommer hem tar jag bilen iväg till träning, nu jävlar E ska vi bli heta! :)

Man måste nästan träna med någon så man peppar varandra. Tänkte mest träna lite löpband och så idag, lite fettförbränning, så får det bli styrka senare i veckan. Jag vill få bort de överflödiga kilona innan jag börjar bygga upp muskler. Gymmet är super fräscht! Stora lokaler, pool och massa trevligt. Jag måste få E till att vilja simma lite nån dag! Tycker om och vara i vattnet. :)

Har precis käkat frulle och dammsugat kök och vardagsrum. När 5 killar hänger i samma hus blir det lätt skitigt. De väckte mig vid tio och började mobba mig för min ögonbindel som jag inte kan leva utan! De stack och kolla på A:s träning.

Imorgon är det match, ska bli jätte skoj. Groningen - Feyenoord (eller hur det stavas)!
Hörs.
XOXO

Nätshopping

Zooma
Zooma

Zooma

ellos.se
Behöver lite basgrejer, det är roligare att shoppa det på nätet än i affärerna.
XOXO

Hey

Nu är huset fullt med öldrickande gäster. Ska ner på stan och fika och visa dom stan. Har fixat träningskort nu, fixade det igår med Elena så det blev gjort. Hihi. Sen åkte vi och shoppade loss på IKEA och Trädgårdslandet och nu är det så fint här hemma. Ska fota sen och visa. Mammi hade blivit stolt över mig för att jag gjort så fint, jag är så huslig ;) Nu kom A hem, får bli till att köra ner och fika lite i underbara (!) Groningen!

Jag och E ska träna tomorrow. :) Jag är peppad.
Saknar mina donnor där hemma, och fammen såklart.
XOXO

Oops, sov lite för länge..

Japp, jag vet inte vad som hände idag men jag vaknade när A kom hem och klockan inte var inte mindre än ett!!!! Jag blev helt chockad för jag har sovit som en sten! Iallafall så skyndade jag mig in i duschen och käkade lite frulle sen ner till stan och mötte upp Elena (hon är den som sminkade mig i inlägget "What goes around comes around", hon är grym) så fikade vi lite på News kafé sen gick vi lite på stan. Köpte Body Shops Moringa bath igen, den är underbar att duscha med, man blir mjuk som en bebis efteråt, bra tips till er som är torra och behöver mkt fukt!!! Fungerar altså utmärkt som duschkräm! Nu har jag gjort en massa nytta här hemma. Har fyllt min gardrob, därav tömt två och en halv väska som jag haft alla mina kläder och skor i. Jag har städat badrummet, dammsugat övervåningen och organiserat alla mina grejer. Nu sitter jag med A i soffan och glor på Americas funniest home videos... Ska laga lite mat sen. Imorgon kommer massor med gäster också, fast det är inte förrens sent på kvällen så jag och E ska nog bege oss till trädgårdslandet och kanske käka en sen lunch eller tillochmed middag då våra män är borta för en cupmatch eller vad det är. ..


SO WHAT? I'M STILL A ROCKSTAR!

Nej.. Kanske ska börja med maten.
Puss på er mina söta. Saknar er.
XOXO

Mysig dag

Fast än det har varit en regning dag så har den ändån varit mysig. Åkte och handlade när A kom hem så nu är huset fullt med gottigheter. Har haft massor med kompisar över och beställt hem mat, kollat idol, spelat spel och snackat skit. Tycker om när huset är fullt. Och det blir det igen på Torsdag kan ni tro, 4 killar flyttar in på besök. Hehe. A sprang upp och började skruva och greja igen. Jag glor på "Vem kan slå Filip och Fredrik". Dom är sjuka i huvudet altså, på ett bra sätt. :) Kanske blir en fika imorgon och fixing av träningskort.


Sommaren försvinner alldeles för snabbt.... Nu väntar mörkret...


Nej nu så. Hörs imorgon!
XOXO


What goes around comes around

Vaknade vid tio, låg och drog mig ett tag, ute på tennisbanan håller dom på med nåt konstigt och dom skrek och hade sig, så det var inte på talan att somna om, fast det var trist och grått ute. Gick ut och gick en lång promenad på 40 minuter. Verkar inte finnas någon slags affär på denna sidan kanalen, jag har finkammat området. Det blir till att gå över kanalen. Har precis duschat en lång sval dusch, kastat in en tvätt och kokat ett ägg som jag tänkte käka nu. Jag hann hem precis innan regnet började ösa ner. Tur man har :)

Mammi, jag saknar dig, ring mig sen! :) Jobbigt att vi inte har hemtele ännu!! Vill prata med dig och med alla andra lite oftare...

Nu ska jag käka lite frulle och skriva en inköpslista på mat. A fick upp ena gardroben igår, han är händig min man :) Tror att kanske Freddan och Elena kommer över senare och hjälper oss med att skruva. :)


Ha en bra dag!

Dagens låt: Pink - So What

XOXO

Vilken "skruvad" dag


F och E, samt jag och E on the dancefloor. :)

A ringde vid halv tre och föreslog IKEA, vi har ju fortfarande rätt mkt vi behöver till vårt lilla hus. Så vi åkte dit och skulle egentligen bara köpa två byrås men det blev två stora gardrober och en bäddsoffa samt en hylla till badrummet. Hälften är klart, mycket skruvande och bärande idag. Beställde hem mat från typ världens coolaste hemsida. Man kan välja på ALLT mellan himmel och jord i matväg... Sushi, grillat, kinesiskt, japanskt, thai, hemlagat.. you name it. Så bara klickar man på det man vill ha och lägger i sin "matkorg" och sen beställer man, 20 minuter senare kommer de hem till en med maten... Jag är frälst, känns som om den hemsidan kommer besökas väldans mkt. Vi beställde Mixed grill (olika kött grillade) och revben samt mini-kycklingklubbor, MEGA gott. Är sååå mätt nu, och hälften står i kylen, lunch till imorgon :) Hihihihi. Imorgon MÅSTE jag gå ut på en lång powerwalk. Sen måste jag fixa träningskort, jag vet E jag är seg som ett helvete. På Torsdag kommer massor med gäster och A spelar bortamatch, då ska jag och E nog hinna gå och se SATC the movie one more time. Den är så bra.... Imorgon vet jag inte vad som händer, måste nog åka och handla, har inget bröd eller nåt hemma...

Nej nu börjar jag bli pömsig..
XOXO


HEY


Our "Kräftskiva" from Saturday.

Jenna, I hope ur ok in america, hopefully ur having a fab time, i miss u hunny.
Bloggen fuckar sig mega mkt, uppdaterar senare.
XOXO

Sunday SLAPP

Tack för alla kommentarer mina söta :) Carro, det är så typiskt dig och koppla ihop en bild på en trappa och mina fötter med The Ring. Haha jag saknar dig så. Tildis, jag kommer hem den 5:e och är hemma en hel vecka, då blir det massa mys va? :) Alex din lilla gris, du ligger väl på en playa och sippar rosé hela dagarna nu, inte alls avis, inte alls, inte alls.... :) Och ja Anja, tjejkvällar är verkligen det bästa! :)

Hade jätte trevligt igår med Elena och Fike (som egentligen heter Sofie men kallas Fike, de har underliga smeknamn här i holland). Åt en helt underbar kräftskiva (once again yes) och en mega god rabarberpaj med vanlijsås till efterrätt, man blir bortskämd hemma hos E kan jag lova. Låten som genomsyrade hela kvällen var Bryan Adams - We're gonna win som poppade upp i huvudet på E när vi kollade matchen. A assisterade till målet igår, han är väldans duktig. Efter matchen drack vi lite mer vin och satt och snacka skit, sen drog vi till News Coffe för mer vin sen vidare till Rumba för dans och redbullvodka, vidare till Enzo för ännu mera dans och blåsor på fötterna, sen taxi hem. :)

Tack babes för en rolig kväll/natt!
Frågan är om jag ska lägga mig i sängen och glo något annat än fotboll? EH ja. Sen hoppas jag att E kommer hit med KFC fried chicken lite senare. Hihi. Annars kanske jag åker och köper det själv. Ha en mysig Söndag.
XOXO

Getting ready

Nyduschad, fixad i håret, lagt bas sminket och börjar bli redo att dra hem till E. Hittade en bra radiokanal och lyssnar på bra musik. Ska nu packa ihop det sista. Behöver nog inte ta med mig mitt smink då E har sjukt mycket, och ikväll ska hon sminka mig också, det blev såå fint sist. :) Älskar och känna mig såhär fräsch och förväntansfull, tjejkvällar is the best. :) Har ännu inte kommit på vad jag ska ha på mig... Hmm.. Sitter i en enkel svart klänning med sidenband... Kanske blir den, men det är så tråkigt... I need to shoppaaa... :)


Jag springer ner för trappan, fixad och klar. :)

XOXO

You got me begging


I don't know what this is, But you got me good, Just like you knew you would, I don't know what you do, But you do it well, I'm under your spell...


XOXO

Godkväll

Hey.

Har inte gjort så mycket idag, mest lekt hemmafru och dammsugat, tvättat och lagat mat. Blir för tillfället tvingad att titta på sporten av underbara A. Haha varför är man inte förvånad? Mitt i en film så måste man ju ha en paus för sport, yes! Längtar lite tills imorgon, ska bli så mysigt med tjejerna och dricka lite vin och äta gott. Får hoppas att pojkarna vinner också så dom är glada när dom kommer hem :)

Läste precis en artikel om Pussycat dolls... Rubriken "Pussycat Dolls hatar strippstämpeln"...
Eh är inte det deras grej? Läs: " Tjejgruppen Pussycat Dolls tycker inte att de är för sexiga och anser att strippstämpeln de fått är allt annat än rättvis. De hävdar att de inte är strippor bara för att de dansar sexigt på scen, utan att de faktiskt när allt kommer till kritan är professionella musiker."
Okej klart de är musiker men hella grejen med Pussycat dolls är ju att de har så lite kläder som möjligt på sig, ser sjuuukt bra ut och har världens snyggaste kroppar.. Och de dansar och beter sig som sexiga heta strippor... har jag fel?


xoxo
Soppis

Vad tycks om Becks nya frisyr?


Jag tycker den är sjukt tantig och får henne bara att se äldre och tråkigare ut.

xoxo
Soppis

Back when I was young

Hey och goddag mina vänner.

Var uppe tidigt idag igen med A för killen med sateliten skulle komma. Nu har vi svenska kanaler, jag får dock inte in ljudet, men det fixar A när han kommer hem. Efter satelitkillen gått så gick jag och la mig i sängen igen och kolla ett avsnitt PB och ett avsnitt Dexter. Nu har jag käkat mellanmål/lunch, det blev äggmackor. Har lite svårt med gasspisen fortfarande, men jag klarade ju i England så jag ska nog bara vänja mig. Blir nog falukorv och potatismos ikväll tror jag, gottis. Tog ut räkorna till imorgon också, såå gott det ska bli. Så du behöver inte påminna mig E!! ;) Jag får inte igång tvättmaskinen, får vänta med det tills A kommer hem också. Så här sitter jag nu, lite halvrädd i soffan. Varför jag är rädd? Satelit killen påpekade att det satt en "thick spider" bakom denna soffan och jag hittar inte den... I HATE SPINDLAR. Och dom är inte små här i Holland, de är stora så in i helvete och de sitter och vaktar utanför VARJE fönster, jag vågar verkligen inte vädra.... Hellre att det luktar ugg än ha feta spindlar som husdjur.


Bakom denna soffan bor en spindel...

Jaha, får väl kolla facebook lite då...
Ha det så bra.
xoxo
Soppis

Piff i hemmet

Slappade lite i sängen sen vid halv två kom söta taxi Elena och hämta mig (ja jag bor en bit utanför stan). Sen åkte vi till underbara Tuinland där det finns mega mkt piff till hemmet. Köpte massor med fina växtliknande saker, fotoramar, kuddar till sängen osv. Blev verkligen ett lyft för vårt lilla hus, kommer nog hänga där tills jag är nöjd med mitt hem, allting där ser typ så antikt ut, såå fint. Så när jag kom hem från min och Elenas piffdag (som jag vill kalla den) så packade jag upp allting och ställde allt på plats. Otroligt nog så fick jag sen på mig joggingskorna och gick en powerwalk vid området, kom hem efter 20 minuter (kanske inte världens längsta runda men jag gick iallafall ut!) då gjorde jag lite situps, hundra situps fakiskt, sen avslutade jag det hela med en cigg och en iskaffe på altanen. Efter det fick jag lite panik på mig själv igen så jag började damma och damsuga i vardagsrum och kök, nu är det sjukt fint iallafall. A kommer bli glad när han kommer hem. Ska laga lite god mat till honom snart också, kyckling sweat and sour med ris. Gottis.

Vill ni se lite bilder på hemmet vårt? Jag vet att ni vill ;)

Vardagsrummet Uppifrån köket


Köket med mitt fina piff i fönsterkarmen


Nyskrubbat kök

Vad tycks? Sorry om bilderna inte är de bästa, tog bara med telefonen. Åh jag längtar tills Lördag. Då ska jag Elena och en hollänsk tjej som heter Fike (vet inte om det var rätt stavning) träffas och käka räkor, kräftor och dricka vin :) Hihi, en kräftkväll till Elena! ;) Nej vi får ta det liiiite lugnare denna gång, man vill ju minnas kvällen ju!

Nu kommer snart min man hem med en TV.
Haha måste berätta om killen som kom idag. Det plingade på dörren så jag sprang och öppnade:
- Hello, rrhhare eijofakeo esifhoseihfoeifh soeifhosief, säger killen utanför (holländska).
- English please, bad jag
- Oh ok, hello. I come from Saturn and I just want u to know that ur TV is in the store.. I tried to call this number (han visar upp A:s nummer) but I did'nt get an answer.
- No by boyfriend is training at the moment.
- YES I THOUGHT SO! I saw that it was Andreas Granqvist, hihihihihi. But I just came here to say that u can pick up ur TV when you want, it's in the store...
- Eh okey, thank you.

Ehhh han körde hit (till området i the middle of nowhere) för att säga det!? Snacka om psyko!
Nej nu ska jag börja på maten. Och tända lite ljus. :)
xoxo
Soppis

Hello and goodmorning

Ligger fortfarande i sängen med laptopen i knäet... Tänkte kolla lite prison break snart... Känner lite för en slappedag men kanske blir rastlös så småningom... Tänkte dega lite i sängen, gå ut och gå en sväng, käka nåt och sen kanske stan om jag pallar... A skulle på nån sponsormiddag grej ikväll så jag är själv hela dagen. Har dock ingen bil och börjar känna mig smått handikappad. Längtar tills på lördag, då ska jag och Elena dricka vin, lyssna på bra musik, kolla pojkarnas match och gå ut och dansa lite :) Aldrig fel. Nej, nu ska jag inte ligga här och babbla på min blogg. PrisonBreak it is. :)


Jag nördar mig i webbcam från hotellet

xoxo
Soppis

I kissed a girl and I liked it

Kollade precis på 10.000 BC med A. Tänk så enkelt livet var tiotusen år innan kristus liksom! Det enda man oroade sig över var hur man skulle få mat och hur man skulle hålla sig varm om nätterna! Nu två 2008 handlar det bara om vad man har på sig, vad man äger, hur mkt pengar man har, vem man dejtar, vilka vänner man har, vilket jobb man har... Man oroar sig för sitt älsklingprogram på TV inte ska sluta sändas, att ens mobiltelefon är coolast, att man måste gå och handla för att få mat osv... Man kan ju säga att man blivit bortskämd genom åren som gått. Tänk så mkt vi tycker är viktigt som verkligen inte är viktigt om man tänker efter. Det enda som alltid är viktigt är att man har de man älskar runt omkring sig, att man har mat och dryck och att man är lycklig... Men men... Vi lever som vi lever, tror inte det kommer ändras direkt.

Sitter i soffan och min man tvingar mig att glo jävla fotboll, funderar på att döda honom... Eller så går jag upp till sovrummet, tar med datan, sätter på en romantisk komedi, tar av mitt smink, kanske en snabb dusch och sen kryper ner och myser... Blir nog det sistnämnda! :) Nu ska jag hitta en cool bild att lägga in i detta inlägget:


Ja det fick bli Lindsay, hon är den jag hade gift mig med om jag vore lagd åt det hållet, kanske Angelina Jolie också, jag älskar vackra människor.

xoxo
Soppis

Shit, where am I?

Jävlar. Min jakt på buss var lättare sagt än gjort. Sprang runt som en galning med Elena i luren, förbannad var jag. Till sist hittar jag bussjävlen som självklart kör förbi för jag inte har hittat busshållsplatsen heller, så jag fick vänta i nästan en halvtimme på nästa buss och så skulle jag möta Elena i stan, sa bara att vi skulle ses på stationen. DÅ DÖR MIN MOBIL! Fan vad man är handikappad utan sin mobil. Jag fick panik och stod vid gatan och svor för mig själv. Tillsist kom bussen och självklart går den genom hela stan, så jag och Elena hade kunnat ses där istället för på stationen som är mega långt bort. Så då blev jag ännu mer förbannad och iphonen sa fortfarande "connect to power". Väl på stationen är inte Elena på sin buss och jag har ingen mobil. PANIK. Till sist kom jag på att hon kanske står och väntar vid min busshållsplats och precis när jag går dit kommer Elena från parkeringsplatsen med raska steg och skriker: JAG HADE JU BIIIIL! Freddan var tydligen skadad så han hade kommit hem så Elena hade snott bilden, men då kunde hon inte ringa mig för min mob var ju dödens död. Haha jag var så förbannad. Lugnade ner mig med en club och pineapple juice! Sen lullade vi runder i halva stan och bara kolla affärer. Nu är jag hemma och A är hemma efter två träningar. Känns som om det blir en tidig kväll i sängs.


Ibland känner man sig bara överkörd.....

xoxo
Soppis

Tell me how...

Tell me how i'm supposed to breath with no air.
There is no air no air..















xoxo
Soppis

Jag hatar att gå upp tidigt

 

Vårt hus från baksidan vid vår altan...

Nu sitter jag i soffan och tittar på en man som står på vår altan och försöker fixa med sateliten... Det går inte så bra då vi har många träd runt vårt hus, vi som ville ha svenska kanaler! A jagade upp mig lite över åtta för denna man skulle komma, jag hatar att gå upp tidigt. Tack för alla kommentarer, jag blev lite ledsen dock när jag hörde att Martin skulle sluta på IS! Men hoppas han är glad ändån, hälsa honom från mig tjejer!!

Ska försöka ta mig härifrån idag, A är borta hela dagen på dubbelträning.. Jag och Elena funderar på att ta bussen till Euroborg och sno våra mäns bilar, eller iallafall en av dom :) Om man skulle gå ut och gå en powerwalk? Så kan jag kolla bussarna också... Mmm får nog bli så.

Ha en underbar dag!
xoxo

ÄNTLIGEN!

Åh äntligen internet. Jag och A har saknat det så mkt! Har fixat nåt tillfälligt internet tills vi får vårt trådlösa! Har saknat och skriva av mig här inne! Jaha vad har hänt sen sist då? Jag och A har flyttat in i vårt fina mysiga lilla radhus! Trivs faktiskt bra än så länge, kanske lite jobbigt att inte bo närmre stan men jag får bara kolla upp busslinjer och saker. Har mest varit på IKEA, träffat svenskarna, skruvat ihop möbler och sånt trams. Sista matchen gick över förväntningar för min pojk som ni kanske vet om ni är intresserade av fotboll, han fick in ett sånt sjukt snyggt mål och jag, elena, pappa och A:s pappa har nog aldrig skrikit och hoppat så mkt på läktaren som vi gjorde då!! Skitroligt för A faktiskt. Hur har ni det där hemma? Phel jag saknar dig också, vet inte när jag kommer hem igen men vi måste ses snart... Och alla mina girls hemma i HBG det är sjukt så fort man börjar sakna er... Så fort jag skaffat hemtele så kommer jag ringa och tracka sönder er, bara så ni är förbredda. :) Imorgon ska vi få svenska kanaler på TV:en och så ska jag nog träffa Elena om jag hittar en satans buss som går in till stan. Sen på Lördag när killarna har match så ska jag och E dricka vin och äta god mat och gå ut och dansa. Denna gången ska vi INTE dricka bubbel, det blir inte så bra då! Ojojoj vad jag skriver, får hoppas att jag kan uppdatera det hela. Nu ska jag mejla en gammal vän som tydligen skulle till groningen om nån vecka. Ha det så bra! xoxo Soppis

Sista kvällen i hbg

Ska hem till Caroline strax. Har lunchat med min underbara faster samt kusin idag sen hängde jag lite med Em och blonderade hennes hår ;) Nu har jag packat det mesta, åker hemmifrån vid elva imorgonbitti. Hittade två bilder från i Lördags från fotografen som verkligen gillade oss, haha.


Stef, Jag och Carro

Jag, Carro och OKÄND (har ingen aning om att den håriga personen hoppade in i vår bild?)

Iallafall, sköt om helsingborg till mig okej?
xoxo

11 September

Jag vet inte varför jag har en stor klump i magen... Är det för att jag flyttar imorgon? Är det för jag sovit dåligt inatt och haft mardrömmar? Är det för att det helt enkelt är en väldigt ledsam dag, den 11 september?

Vaknade egentligen vid sju men tvingade mig själv att sova till halv tio, sen gick jag upp och duschade och hade mig. Har en konstig känsla över mig idag, kan inte riktigt sätta fingret på den... Jobbigt. Ska ner och luncha med faster och kusin vid tolvtiden.. Mina skor passade igår men var meeega höga, men det är bara och lära sig att gå snyggt i dom :) I love them. Kollade matchen med några från jobb och beställde hem mat igår, innan det var jag hemma hos A:s päron och hämtade massa vintergrejer från Manchester samt kollade läget med allt som ska med flyttlastet imorgon... Köpt en vitt högblankt bord med 6 svarta skinnstolar till. Sen ska vi ta A:s krämvita soffor med tillhörande valnötsmöbler till vardagsrummet. Själv längtar jag till det mindre pysslet, köpa växter, fotoramar, tavlor och sådana saker, me love.

Hittade en bild på vårt matbord:


Nej om man skulle fixa sig lite.
xoxo

Vad små saker kan göra en lycklig

Fick precis reda på att mina skor ligger och väntar på mig några steg från min lägenhet, ska lätt springa dit och hämta dom alldeles strax. Fick även hem en massa fina kort (mest på mig och A) som jag ska fylla hela vårt hus med. Åh vad mysigt. Ska hem till A:s päron idag där jag tydligen har två bjässe kartonger med ännu mer skor, jackor och kläder. Hur mkt har jag egentligen? Nu får det vara stopp. Det var så farligt att bo i Manchester där man hade massa billiga affärer och mega stort utbud på allt! Jag ser dock inte fram emot packningen och resan till Holland i en lastbil, jag kommer kola av... Kommer ta sååå lång tid. Men nu ska jag sluta gnälla. Ska hämta mina shoes nu. Sen ska jag väl börja packa lite.. Ångest! Än en gång lämnar jag min älskade stad...

Nej... Nu får jag sluta sitta här och glo, ut och hämta mina älskade skor va det ja!
Här är dom:

(be till gud att de passar)

xoxo

Varje vecka startar med en måndag

Hey

Måndag idag. Åker tillbaka till Holland på Fredag så ska iväg och fixa två par skor och sola lite sen jobbar jag två dagar i rad, har knappt tid, måste packa och grejer också. Ska åka med ett flyttlast bestående av sängar soffor och massa annat samt min egen far och svärfar. :) Igår låg jag bara i sängen hela dagen och kollade massa kärleksfilmer och somnade mega tidigt. Så skönt! Är utvilad till max, vaknade lite över nio och DET är inte normalt för mig inte! Kom på nu att jag förmodligen glömt min kamera hos min sis, hoppas den ligger kvar! Ska kolla upp det sen men hon vaknar nog inte förrens senare :) Min klänning jag har på mig på bilden i förra inlägget kommer från fab HM faktiskt. Nej om man ska ta på sig mys och promenixa bort till skomakare och solarium! :)

See you later.

En bild från i Onsdags när vi tog "After Shopping"-drinks på Dahlberg. Jennie, sis, jag och Emelie

xoxo


Bakis Söndag


Bilden är ej från igår

Igår var det fest och inatt har det mest varit tuttar och ben överallt (3 brudar i en liten säng) men det har varit mys, trots jag legat som en mask i mitten hela natten. Haha. Men tack för igår mina babes, som vanligt mega skoj.

xoxo


Night - time

Nananananananananna The Sounds - Painted by numbers.
Det är ÝouTube på festen, massa mysiga låtar.
Jag tycker om mina underbaringar. :)

xoxo

Tonight it's Saturday night

Hey.

Igår blev det vin och drinkar med Caroline och söta Tilda, mkt trevligt. Sen idag har vi brunchat på The Tivoli (jag, carro och steffi) sen gick jag och Stef på stan och fikade och mös. Köpte en söt liten koftjacka och upptäckte precis att där är ett mega hål i sömmen så jag ska köra upp på Väla och byta skiten, jag vill ha den ikväll! Jobbigt värre. Detta är andra gången Gina saker har hål i sig, me don't like at all. Ska hem till Tessan ikväll och mysa med massa vin och cigaretter. :) Sen blir det nog lite dans på stan verkar det som. Ska bli skoj.

Elena, längtar också tills vi ses igen! En vecka till så, ha så mysigt med din pojk!!

Längtar efter mina skor (förlåt att jag tjatar), de borde komma i nästa vecka!! Be till gud att de passar.
xoxo

It's Friday, I'm inlove

Jobba lite nu vid tolv sen blir det lite vin ikväll med Carro och Tilda. Ska bli mega mys, det är imorgon det smäller. Lite fest med hela gänget då! De har stängt av vattnet här i huset, tur att man duschade igår, dock ser mitt hår ut som FAN + att jag får borsta tänderna med en vattenflaska. Idag åker A till Albanien och vi kommer nog höras mest på sms idag och imorgon pga cpdyra mobilräkningar. Saknar honom redan lite... Har ju ingen och gossa med. Men ska nog sova hos Carro ikväll, måste packa en sleepoverbag. Ha en bra dag!


Kisskiss.

Pssst! Jag längtar efter mina beställda skor....

xoxo

Life is to short

Livet är verkligen för kort för allt egentligen. Det man vill göra ska man göra. Det man vill och kan köpa ska man köpa. Beställde SATC-skorna idag, känner mig lycklig. Tänk att så små saker kan göra en lycklig. Har hängt med kusinen Emelie och hennes vänner hela dagen, är hemma hos henne nu och ska hem och sova om fem minuter. Har käkat lunch, druckit lite vin och snackat skit. Och efter ett sött SATC-avsnitt precis så insåg jag att livet är för kort för att oroa sig, för att vela och för att tveka. Ändån gör man det, varför?

Aja,ska inte sprida ut alla mina grubbeltankar.
Sov så gott.
xoxo
Soppis

Hey, it's raining.

Hann precis hem innan regnet kom. Jobbat idag med, jag och Hanna Kåå har stått i kassan och söta lillan har också varit på jobbet och självklart skoexperten Carrsan. :) Rätt skönt och ha något och göra istället för att gå och dra. Jag är mega sugen på att dra till aktiverum imorgon och träna lite, duktigt sugit att det kostar 150:- dock.. Men det kanske kan vara värt det? Lite träning, lite solarium och lite ångbastu... Hmm ska se hur jag känner imorgon, kanske sover bort morgonen istället. Blir nog det sistnämnda... Min man vägrar ta kontakt med mig idag så jag får väl skita i honom.. Och förresten, idag bjuder jag på en bild där jag hänger med den sötaste i världen, Teddy (Carolines familjs hund).


Hur söta är vi inte då?

Och just det, håller på att beställa mina ÄLSKADE skor, men måste vänta 30 minuter innan jag får logga in igen för jag råkade skriva fel password 3 gånger... Eeehhh hur cp är inte det?? LÅT MIG SHOPPA!!! Här är dom:
ASOS Leather Heavy Gladiator SandalsASOS Leather Heavy Gladiator Sandals
Style by Sarah Jessica Parker

xoxo

RSS 2.0