I'M GOING HOME

Okej, Andy fick ett ryck och bokade hemresa för han och mig hem till Sverige. Han åker tillbaka på Söndag och jag stannar till Torsdag och åker till Manchester tillsammans med min familj. Nu hinner jag ju verkligen med Intersport festen också ju!!! Perfekt! Nej jag får väl börja packa lite nu. Wii, snart ses vi HååååBeeeeGeeee!

xoxo
image917

Busväder

Regn, blåst och mega kallt.

Snuvig, hostig och fryser.

Usch vilken tråkig dag att vakna upp till. Man vaknade ensam av att man fryser halvt ihjäl, ingen gossig Andy bredvid som kan värma. Sen börjar hostan hosta av sig själv så jag var tvungen att gå upp och dricka vatten. Sen när jag kom tillbaka var sängen iskall igen så då var det liksom inte lönt. ÖH vad jag hatar kyla! Ska lägga mig i soffan snart och bara glo film och försöka få denna tråkiga dagen att försvinna. Imorgon ska jag och Andy iallafall gå på match och lite sånt, måste må bra då. Saknar er där hemma!



I need värme!
xoxo
image917

Her face is a map of the world

It's been a while
I know I shouldn't have kept you waiting
But I'm here now
  - Britney Spears, Break the ice


Allt som jag hört av hennes nya album är dansbart, hoppas
på en rejäl comeback så man kan dansa rumpan av sig
i sommarnätterna som väntar oss.

När Andy kom hem stack vi ner på Café Rouge och käkade mega god mat, sen drack vi massa kaffe och satt och snacka i över en timme. Länge sen man tog sig tid till att bara sitta och snacka massa skit med sin pojkvän, jätte mysigt faktiskt. Sen sprang vi upp i lägenheten, han skulle iväg med Erik till sjukhuset och jag skulle möta upp Jenna för en sväng på stan. Vi fastande på Body Shop som hade nån 20% rabatt dag och köpte massa ansikts krämer och grejer! Älskar Body Shop. Sen handlade jag potatis som jag ska skala strax, att skala potatis är nog något av det tråkigaste som finns, kan inte någon uppfinna en maskin som skalar potatis? Haha.

Nej om man skulle.
xoxo
image917

Fina grejer

ZoomaZooma
ellos.se

Nu kom Andy hem, vi ska ner och luncha på Strada tror jag och sen skulle han och Erik på nån kontroll på sjukhuset i Bolton, så då ska jag gossa ner mig med någon mysig film tänkte jag. Jag snuvar som en gris idag! Pallar inte vara förkyld, örhkish. Iallafall, ha en fortsatt trevlig dag.
xoxo
image917

28 Februari

image977

Heeey!!


Snart kommer min familj hit och hälsar på! Ska bli mega mysigt. Idag ska jag försöka tvätta lite och så ska jag gå och köpa potatis till ikväll, tänkte ha falukorv och potatismos. Annars blir det nog en lugn dag. Ska kasta in en tvätt sen lägga mig framför teven och bara chilla, är helt seg idag känner jag. Fryser och snuvar! Usch..

xoxo
image917

Börjar bli lite trött

Varit ute och käkat med Erik, Hanna och deras son Elias på Wagamama, mega god mat! Sitter nu och lullar vid datan, snackade lite med både Alex och Carro innan på tele. Saknar Alexandra ju, sjukt länge sen, faktiskt dåligt av oss! Men sommaren är vår på IS, jag alex och carro en hel sommar där, kan det bli bättre? Med mina prinsessor.


Me as a princess.. Haha.

xoxo
image917

Wednesday 080227

Hej hej!!

Igår lämnade jag och Jenna av Carro och Donna på flygplatsen :( Sen drog vi till Wigan och kollade när Andy spelade match, sjukt kallt var det. Sen idag så har jag och Andy varit på IKEA och sen Sainsbury's, nu har vi städat upp lite och organiserat i skåp och skit och tänkte glo en film och mysa. Ikväll ska vi ut och käka med Erik och hans familj tror jag.

Har haft mega skoj med mina girls. Älskar er mest av allt så ni vet.

image960
Love.

xoxo
image917

THE LAST DAY WITH MY BABES

Idag / ikväll åker de hem. Hade jätte mysigt igår, verkligen. Först HA!HA! sen Hilton "Cloud 23" och drack dyra drinkar och snacka skit. Nu ska vi ner på stan och mysa tills typ tre fyra snåret sen ska vi möta upp Jenna och käka sen lunch.

image971
Cloud 23, the best sky bar in Manchester.

image972
Jenna, Carro och Donna. My 3 angels :)


Bilder från taxibilen, som Donna är kär i by the way.

Frulle nu.
xoxo
image917

6 timmar av shopping

Jahapp, det blev inte så mkt shopping för mig, köpte sängkläder och lakan, ett par skor och två trosor. Tjejerna köpte lite mer. Vi tog först en god kaffe på Starbucks, sen yrade vi runder lite, lunchade på Hard Rock Café och avslutade på Primme. Mysig dag.


image968
image969
image970

Ikväll blir det drinkar på Hilton! Ska bli nice..
xoxo
image917

WHAT A BEAUTIFUL MORNING!

Solen skiner och efter detta SATC avsnitt och frukost så beger vi oss ner på stan för lite shopping och fika och mys! Ska bli mysigt! Wii. Iallafall, ska fixa mig nu.


Carries apartment

xoxo
image917

Snart är min födelsedag över

image962
Happy birthday to me!!!

Tjejerna bjöd mig på lunch nere på ljuvliga Strada sen har vi sovit lite och bara softat, helt mega bakis är vi alla idag. Blev kanske lite hårt igår! ;) Så det ska va! Imorgon ska vi ha en shopping dag! Ska bli mega mysigt. Ahh, nej nu ska jag  vara social. Puss på er.

xoxo


HAPPY B-DAY TO ME

Hade mega roligt igår med mina änglar.

image956

image960

YEAH we're the best, fuck the rest.
fyllemat nu.

xoxo
image917

Nu är mina puppies här

 

Mina söta änglar är här och förgyller min dag!!!

Danni sover och Carro somnar väl snart, vi sket i matchen för mina puppar var trötta, vi laddar för ikväll istället. NICE! En tupplur!? Ahh då. Alex, vi smider planer till sommaren som fan nu duuu. :)

xoxo
image917

What would you do?

Jag fick ett val precis; Gå och se nya Rambo (som jag aldrigg sett innan i hela mitt liv + att de filmerna verkar mega töntiga) med erik och andy eller rensa och städa min gardrob... Det var mina val, jag valde min gardrob faktiskt, det behövdes så sjukt mkt, nu är där fint, har dock ett problem, tog ut mina lock/platt/kryll - tångar ur en låda så jag kunde få plats med mer, nu har jag ju ingen plats för dem!! Åh, måste hitta på något smart. Haha. Ska lägga mig i soffan strax och kolla sista avsnittet som jag har på Greys, sen hoppas jag att Andy och Erik hämtar mig och går ut och äter med mig, mega sugen på det faktiskt.

Emma, jag ska försöka komma hem så snart jag kan! Annars har vi ju hela sommaren också! Längtar så sjukt mkt!
Alex, jag vet att jag är Lindsay freaky, men i like it, GRATTIS till jobbet, hoppas allt går bra.
DONNA OCH CARRSAN, VI SES IMORGON!!!!


Faktiskt en bra låt...

xoxo
image917

Pannkakor och Greys

Nu har jag sovit länge, gjort pannkakor och kollat massa Greys avsnitt, så skönt och bara softa, ska börja städa så smått tills imorgon sen måste ut och köpa hem lite frukost och grejer för brödet är slut likaså mjölken. Intressant att veta va? Det visade sig dock att det inte var Carros pappa på YouTube, jag hade dock tyckt det var coolt. Igår lagade jag och Jenna mat och kollade på "Juno" och på "Blonde Ambition" med Jessica Simpson. Jag gillade båda filmerna faktiskt, Juno var såhär mysig och realistisk då Blonde Ambition var såhär tjejigt nördig men mysig! Nu ska jag städa lite smått sen slänga in mig själv i duschen och fixa håret tills imorgon så jag inte behöver tänka på det då! Sen kan det bli mer Greys, i love it. :)



xoxo
image917

You can stand under my umberella

Hey sweeties.

Varit på ASDA med Jenna och köpt snacks och dylikt till Lördag. Ja Carro, jag köpte brie! ;) Haha. Andy har stuckit iväg på match och jag är lämnad ensam, men Jenna kommer förbi snart så ska vi ha filmkväll och laga mat. Ska bli mysigt, sen imorgon ska jag städa det sista och förbreda mig inför två sötnosar som anländer Lördag morgon, måste fixa med planering och så också! Iallafall, nu ska jag ringa Daniella tror jag. Och planera lite. :) Carrsan, dig ringer jag förmodligen imorgon.

Vänta nu här, Carro, jag kollade precis på ett klipp från Johan Glans komediklipp, är detta din pappa i publiken eller har jag knarkat!?? SVARA MIG!
image955

Och måste bara säga välkomna hem till Sweden My och Emma ;)
xoxo
image917

Det är ju så varmt och skönt i sängen

Hatar att gå upp från sängen! Man tittar ut och ser mulet tråkigt väder, man sträcker ut handen utanför täcket och känner hur kallt och omysigt det är utanför sängen och vill inget hellre än att stanna i sängen hela dagen! Jag vaknade halv tolv (ja jag är en sjusovare) sen har jag legat med min iPhone och surfat tills typ nu. Så skönt, ville egentligen inte gå upp men Jenna håller på och ringer och vill göra nåt, så vi ska ta tag i min fest och köra och fixa allt man behöver till den, det är egentligen inte stor fest, mest lite dricka och snacks innan utgång, men ändån! Måste dock kolla upp om jag kan få lite bidrag då jag är pank ;P

image3280image3275
You know how much I love her

Jahapp, nej om man skulle försköna sig själv lite?
xoxo
image917

God natt

Skulle mest bara säga godnatt, såg att jag fått lite kommentarer.

Tilda vännen, lycka nu till i Paris!!! Du kommer ha så roligt och jag och Carro kommer så snart vi kan och hälsar på!!! Tänker på dig gumman!

Och sen köpte jag min vita skjortklänning på H&M, the best store ever ;)

Jag och Jenna har druckit vin, käkat choklad och sjungit singstar! Haha sjukt mysigt. Imorgon ska Andy iväg på kvällen och spela match så jag och Jenna ska ha date här hemma med hemmalagad mat och filmen "Juno".

So long!!!
xoxo
image917

Mysdag med min pojkvän

Som sagt så degade vi i sängen, kollade klart en film, duschade sen sprang vi iväg på bio och såg Jumper. Nu har vi precis käkat förrätt (räkmackor med ägg) och jag ska strax börja på maten för Andy skriker snällt att han är hungrig! Ibland är det bara så mysigt med sånna här dagar, han kanske hade dåligt samvete för han skulle tvunget glo på både hockey och fotboll.. Men men!

Jag och Andy kom fram till att filmen "Jumper" fick en trea av fem, kanske tre ½.

Bra och snygga skådisar, bla Rachel Bilson från O.C

Nej nu ska jag börja på maten.
xoxo
image917

Shoppade igår

Heej!

Jag och Andy har legat och dragit oss i sängen och glott film tills typ nu. Så himla skönt. Han hade också köpt hem gott kött och räkor som vi ska ha till förrätt ikväll, ska bli mumma! Kanske ska försöka hinna med att gå och se den nya filmen Jumper idag också, måste dock hjälpa Jenna lite med bilen, hon är helt ledsen för den ju. (Jenna I just wrote that we need to fix ur little car because u don't like it when it's broke) Iallafall så stack jag och Jenna ut och shoppade igår, hittade följande;

x Två svarta vanliga linnen (som jag tänkte ha till kjol)
x Halsband med matchande öronhängen
x Skärp med söt liten rosett framtill
x Strumpbyxor
x En mega fin skjortklänning, vit (blir nog den på Lördag)

image953

Hoppas ni alla får en bra dag! Jag ska ha en riktig mysdag!
xoxo
image917

Fick precis lite panik

Kom på att jag inte har något att ha på mig på Lördag på min fest! Ahh pallar inte. Jag har en grå klänning från New York men jag tycker grått är lite trist... Har också en brons kjol från New York, den kanske man kan ha? Fast vad ska jag ha till den? Hmm, ska springa ut en sväng på stan och kolla lite tror jag. Jag har inte ens hunnit tänka på en outfit och det är bara några dagar kvar (för alla killar som läser så är det katastrof i en tjejs liv när hon inte vet vad hon ska ha på sig, speciellt på sin egen fest).

Har precis städat hela lägenheten, känns skönt nu när allt är rent. Fattar inte vad som hände med städaren som skulle komma varje vecka? (andy har glömt att beställa honom) Han nämnde dock att jag hade kunnat städa och ta städarens lön, eller drömde jag bara?

Ikväll ska vi ut och äta, ska bli mys.image
Som ni kanske märker så har jag en Lindsay Lohan vecka.

xoxo
image917

You got the love

Heeey!!!

Andy fick mega sovmorgon idag igen och tvingade mig stanna i sängen till halv tolv tiden, så skönt! Käkat äggknäckebröd och flingor. Tänkte städa lite och tvätta ännu mer, känns som tvätten aldrig tar slut, killar är otroliga. Ska ringa Alex my love nu och snacka lite skit. Var länge sen.


Once again... <3

xoxo
image917

PUH

Jennas car is broke!!! Har varit nere i garaget i typ 2 timmar och fixat med startkablar och puttat på bilen som fan, helt slut nu!!! Jävla skit bil, haha. Blir sängen snart känner jag, imorgon får vi dra och handla, jag ska städa lite och glo lite mysiga filmer. Allt för att få dagarna att gå så att det blir lördag snart!

She is hot:


Jag vet inte varför jag gillar Lindsay Lohan så mkt men jag bara gillar hennes look och perfekta kropp, tycker också om fräknarna så mkt, ser så fräscht ut! You can see more in the new issue of NY.

Nej, nu ska jag börja göra mig redo för sängen.
Sov gott mina små gossar!
xoxo
image917

Slappe dag

Mysig dag, bara suttit vid laptopen och glott massa Greys på datan, hunnit tvätta och laga mat till killarna (andy o erik). Mega mätt nu faktiskt. Ska springa över till Jenna sen vid halv tio när hon slutar men mina ögonlock börjar redan kännas tunga. Ska lägga mig i soffan med Andy efter jag hängt upp tvätten.

image952
Andreas är inne i vågen, det var röd flagga men vi badade ändån!

xoxo
image917

BRR IT'S COLD OUT HERE

I AM BACK, MISSED ME!?

Haft en helt underbar minisemester med min söta pojkvän. Bara glassat, solat och käkat gott. Haft det hur bra som helst, över förväntan! Bodde hos Patrik och Anne (Andys bror och flickvän) och deras två hundar och två katter, jag älskar djur! Kom hem hit utan nån liten krake som blev glad. Mindre skoj var det och landa i Manchester när man hör piloten säga; "And here in Manchester the temp is 5 -" FEM MINUS. Vi hade knappt kläder på oss, frös om två hundar. Hoppade snabbt som fasen in i en taxi och somnade vid halv tre kanske. Sov länge idag sen stack andy och träna och jag gjorde mig själv en skinkomelett, hade typ inget annat hemma. Men iallafall så var semestern välbehövlig och underbar!

image951

Nu längtar jag bara ihjäl mig tills Lördag då mina älskade flickor kommer!
xoxo
image917

Happy Valentine!!

image944
Är mega stressad men måsta hälsa alla en underbar dag fylld med kärlek och mys! MAMI älskar dig mest av allt, mina underbara flickor, se nu till att nån söt kille uppvaktar er idag!!! Älskar er alla så mkt, nu ska jag packa det sista, kasta i mig en korv med bröd och sen dra till flygplatsen!!!

HAPPY VALENTINE!!!



xoxo
image917

Au revoir

Eller ja, kanske inte riktigt ännu, hinner nog skriva ett inlägg imorgon också! Men nu har jag o Andy packat klart iallafall, han började för 5 min sen! Blev fotbollskväll här hemma idag med tacos, HIF förlorade tyvärr! Ska lägga mig nu och hoppas på att få kunna sova något inatt, har ju världens äckligaste hostmedicin till hjälp! ÖHRK säger jag bara. Nej godnatt på er.

Vad tycker ni om min våriga nya design?

xoxo
image917

Och jag är bar om bena precis som det ska va!

Kom precis hem från en promenix på stan, och jag gick BARBENT! Det är verkligen mega skönt väder i Februari, kan inte fatta det! Folk går runder i t-shirts och vissa håller kvar vinterkappan. Massor med folk sitter längs gatan och spelar och sjunger vackra låtar, alla ler och kisar mot solen som bara ger en en sådan glädje som jag inte kan beskriva alls! Solen gör mer än vad många tror, en slags ljusterapi, man blir så himlans lycklig. Har varit och köpt hostmedicin (2 flarror), lösnaglar och massa saker till tacos ikväll då jag tydligen ska laga mat till 3 killar och mig själv.

Andreas är sur på mig för att han inte fått sova inatt pga min hosta, han förstår inte riktigt att jag inte kan hjälpa att jag hostar och att det inte är mitt fel. Nu surar han och ligger i soffan och sover. När han vaknar ska vi ner en sväng på stan igen och försöka hitta några badbyxor till honom, det hade han tydligen inte. Jag har iallafall min svarta bikini, en räcker väl?

Sitter och käkar vattenmelon, helt sjukt gott och somrigt! Imorgon blir det mer sommar :) Wiii. Jag ska lätt slörpa i mig Piná Coladas och Cosmos medans jag ligger vid poolen/stranden och gottar mig, mini-semestrar måste man utnyttja till fullo för det är förmodligen den enda jag får.

Nej om man ska packa tills imorgon, det är nåt av det tråkigaste men det måste faktiskt bli gjort.


xoxo
image917


Usch vilken natt

Har verkligen hostat nonstop inatt, det blir verkligen inte bättre, får panik, i två veckor har jag haft denna jädrans hosta. Andy fick panik och la sig i gästrummet och frammåt morgonen kräktes jag så mycket jag hostade! Öhrk, mega äckligt. Ska vandra till Boots och se om dom har nåt mot hosta, såhär kan jag ju inte hålla på. Blev antagligen värre för jag gick ut och powerwalkade igår också kan jag tänkta mig men vafaaan. Kokar lite ägg nu till frukost, sen ska jag packa upp min hbg väska och packa ner min Teneriffa väska så det är klart till imorgon. Ikväll blir det tacos här hemma med hela grabbgänget igen, tror jag sticker efter maten och hänger med Jenna eller nåt. Mega fint väder idag igen så jag ska trippa ut på stan efter frukost och fix. Sen tar jag med mig solen på vår resa imorgon, bara så ni vet. :)

Ha en underbar Onsdag! Imorgon är det Alla <3 dag!!!

xoxo
image917

Gokväll

Efter jag hade fixat mig idag så stack jag ner och fikade med Andy, Erik och Isak sen efter det drog vi på bio och nu sitter vi här hemma och dricker kaffe, ska ner och käka nåt snart här nere bara. Jag bara hänger efter grabbarna, haha, har inget bättre för mig, Jenna jobbar kväll ju!!!

Carrsan, i miss u already liksåååm, längtar tills nästa helg, och du och jonne kommer ha mys i köpenhamn! :)

Snart åker vi till solen, kan inte fatta det, längtar så in i bomben!
xoxo
image917

Watch me work it, I'm perfect

Lyssnar på Princess Superstar - Perfect och sitter här helt svettig, har varit ute i solen och powerwalkat i en halvtimme, måste börja göra det på rutin, iallafall tre fyra gånger i veckan, då hade jag verkligen gått ner i vikt, det jobbiga är bara att ta sig upp ur sängen och verkligen gå ut, sen väl ute är det ju så himlans skönt för att inte tala om hur skönt det känns nu! Hade kunnat gå en halvtimme till! Ska försöka hitta lite sommarkläder efter duschen som jag kan ha med mig på Torsdag.

image938
Vår fina byggnad till höger och vår mysiga kanal, fint det är i solen!

Min träningsoutfit & frukost/lunch!

Nej lite och äta nu, helt tomt i magen, sen en mysig dusch!
xoxo
image917

Thank u girls

Tack mamma, issa och tilda för de söta kommentarerna, saknar er redan mega mkt!!!

Idag har jag och Andy varit runt och handlat och käkat korv på IKEA, haha. Sen drog jag och Jenna till Trafford Centre och shoppade, hittade ett par coola solglasögon på Topshop, solkräm till solresan och en liten allahjärtansdag present till min man! Sen drog vi hem så lagade jag mat till mig, andy, erik och jenna. Mkt gott, flygande jakob! Mums, min mammis goda recept :) Nu har jag och Jenna delat en flarre vin och fixat våra hår lite med brist på annat att göra, mysigt!

image934
Andy, Jenna och JP i vår soffa.

Mina olika hårstilar och söta Jenna i lockigt hår!

Nej nu ska jag vara social.
xoxo
image917

Idag känner jag mig mega lycklig

Vaknade lite i tio och kände mig utvilad så jag lämnade min söta pojke i sängen och gick upp och gjorde lite knäckemackor och kaffe, tog precis en cigarett på balkongen och vädret är helt underbart, det är inte ens kallt!! Solen skiner och jag känner mig så himla glad!!! Kanske för att min pojkvän är helt underbar och ska ta mig till sol och värme snart, kanske för att solen just skiner idag, kanske för att våren är på väg och sommaren närmar sig. Jag vet inte men glad är jag iallfall. Idag ska jag tvätta lite och sen ska jag och Andy iväg och handla lite mat och sen en sväng till IKEA, sen i eftermiddag ska jag och Jenna till Trafford Centre och shoppa lite! Nu känns det som jag har två underbara helger framför mig att se fram emot!!! Be till gud att allt blir perfekt nu!

I kanalen nedanför är det fullt med folk som ror runder och solen bara gassar, klockan är bara lite i elva och det är redan 10 grader ute. I love it. Hoppas ni i hbg/sthlm/sverige har lika fint väder så ni också känner er såhär lyckliga och bara längtar till sommaren ännu mer!! När jag kom hem igår så var här kliniskt rent, Andy tänkte skryta att han hade städat men hans mamma råkade berätta om städerskan han hade hyrt in! Så skönt och komma hem till en ren och fin lägenhet!!


Hopefully this is what I'll do this weekend!
Nu ska jag in och fixa mig lite och försöka väcka lilla gossen i sängen.
xoxo
image917

Ibland kan ett litet sms göra så mycket

Man kan bli så himla glad på morgonen och läsa ett gulligt sms och veta att någon bryr sig eller så kan man bli så himla ledsen när smset lyser starkt i sin frånvaro. Ett litet sms kan förstöra eller göra ens dag.

Usch ja, sov länge idag, riktigt skönt. Ska typ käka frukost, duscha och sen kanske gå ut och gå en sväng och säga hej till Issa på hennes jobb. Vid tre ska vi hem till Granqvist och hämta brobizzen sen kör Pappi mig till Köpenhamn, skönt!!! Pallar dock inte flyga, jag får alltid ont i mina knän, vet inte varför.

Mega fint vårväder ute, det gör en iallafall lite glad.
xoxo
image917

You know that feeling

You know that feeling when u feel like u did nothing wrong but yet someone is yelling?
You know that feeling when whatever you say comes out wrong to the other person?
You know that feeling when everything seems to be lined up against u?
You know that feeling when all you want is a little love, and u get everything else but that...

Öh jag bara känner att ibland vill man bli behandlad så som man själv behandlar, inte sämre och inte bättre. Man kan väl hålla någon slags nivå? Hur mkt liv och rörelse det än är runtomkring sig och runt i huvudet så kan man väl ändån behålla... behålla en god min eller vad man ska säga.

Kom precis hem från Tilda där Fellan Carro och Jonne var. Kände mig dock som en pojkvänslös oälskad liten flicka i deras sällskap. Jag saknar någon att gossa med. Vad hände med de dagarna man bara rådde om varandra? Inte massa annat ivägen utan bara kärleken för varann.. Jag blir alltid så deppad vid dessa årstiderna och jag behöver verkligen massa massa kärlek eller sol! Haha. Helst bådeoch..

Nej nu ska jag sluta gnälla och tjata om att jag känner mig ensam efter knappt en vecka utan min man som typ tycker jag är gnällig och jobbig. Ska istället gå och lägga mig och sova, imorgon ska jag flyga till the UK. Pallar inte flyga, så jädrans tråkigt. Buhä.

Sov gott.
xoxo
image917

Lökiga Lördag.

Hej alla glada.

Stack ut igår med brudarna. Satt hemma hos Stef först och käkade och drack vin, sen Bara Vara, Utposten och Cardan. Så mysigt och träffa alla mina tjejer.

image925



Massa mys!!!

Ikväll blir det schlager hos Tildis, mys!!! Imorgon åker jag hem  igen, tillbaka till Manne och min söta pojke.
xoxo
image917

Fredag är ändån den dagen som känns bäst

image922
Hej allihopa!
Sov hos Carro igår efter en myskväll hos Tilda. Idag har jag och Carro varit på Väla/Systemet sen har vi fixat våra hår och grejer, blev mkt bra. Ikväll ska vi ut med alla IS tjejerna, ska bli skoj och träffa alla!! Carros famme ska ju skaffa hund så de ska ut och titta på valparna idag och lägga handpenning! Mysigt! Jag ska börja fixa mig så smått. Min hy känns helt fantastisk efter behandlingen också, det är verkligen något jag vill göra igen. Sen hade jag velat ha denna kroppen också;
image923
Men man kan ju inte få allt här i livet.
Bilden lånad från Moore.se

Nej, let's fix a bit.
xoxo
image917

Låt mig älska att bli ompysslad

I mitt förhållande är det ofta jag som pysslar om min man men på senare så brukar vi ligga typ skaföttes och massera varandras fötter, men det är ju inte så att han ger mig rygg o nack massage varje dag, jag ger mer han nack kli och massage näst intill varje dag, för jag är så snäll. Tycker dock det är lite roligt och mysigt också. Vill verkligen bli nåt inom hud/massage/makeup. Snackade massa med min moster idag när hon gav mig ansiktsbehandling. Så skönt btw. Hon är ju hur duktig som helst och hon gick 2 år i landskrona, är mega sugen men är långt ifrån ett beslut. Får se vad som händer nu de närmaste månaderna och i sommar och så. Iallafall så somnade jag nästan så skön behandling jag fick och Lottis sminkade mig lite lätt innan jag gick också med I.D makeup så jag känner mig såhär mega fräsch och ren! Fick en ansiktsbehandling till i tidig födelsedagspresent sen har jag kvar sen innan en bodypeeling!! I love it.

Lottis jobbar på AnnSofies på Råå, mega mysigt och lagom stort.
LOGO
image921
Här är gänget som jobbar där, min moster längst till höger, så söt så! :)

Bild lånad från: http://www.annsofies.se

Nu ska jag käka mammas goda köttfärs och pasta, mega hungrig!!
xoxo
image917

Torsdag, vilken härlig dag!

Älskar när det är sånt här väder, soligt och kallt!!! Så himla uppfiskande! Igår var jag carro mathilda hemma hos emma och lagade mat och mös och snacka en massa, mega mysigt. Älskar sånna myskvällar verkligen. Sov hos emma också så jag har varit uppe tidigt idag. Körde henne till jobb sen hängde jag med jonas och carro till maxi. Var och luncha på Mezo igår med emma sen shoppade jag två grejer på Gina, älskar den affären, den enda jag saknar i england. Köpte en kjol och en tjocktröja, lite längre som man kan ha till leggings.



Om 20 minuter ska jag hoppa på ettan här utanför och åka till Lotta på Råå och få en välbehövlig ansiktsbehandling, sen funderar jag på att sola lite tills imorgon! Bowling och utgång då! Ska bli mega skoj! Vet dock inte vad jag ska ha på mig... Ångest... Men iallafall. Ha en underbar dag i solen!!!

xoxo
image917

The good old days

Jag och Issa snackade om hur allt var för några år sen igår. Typ att även fast man själv vill hitta på något nytt i sitt liv och resa och flytta så vill man att allt ska vara som vanligt när man kommer hem till hbg. Man vill att alla vänner ska vara här som vanligt och att allting bara stays the same. Men det är det det inte gör eftersom alla åker jorden runt och lever sina liv. Bästa var när alla var fast i hbg pga av skolan, haha. Då visste man var man hade alla sina käraste. Caroline ringde och väckte mig och gav mig 30 min på mig att bli klar för en tripp till Väla, i utbyte fick jag låna hennes bil idag, hon är så söööt. Så vi har strosat på IKEA och hittat massa fina saker till hennes lägenhet, jag kan verkligen inte vänta!!! På fredag ska vi åka och kolla på en hundvalp som hennes famme ska köpa, jag kommer dö!!! Jag vill också ha en hund fast det inte passar min (vår) livsstil just nu.

Ska snart köra till frissan sen ska jag möta upp Emma, ikväll blir det god mat och gott vin där! Så mysigt!!

Jag vill att mitt hår ska se ut typ såhär eller Carolina Gynning stil;

Älskar denna bilden, Donna, Lollan och jag.

xoxo
image917

dagens outfit

Issa stack precis, har legat och glott tv efter vi var ute en minipromenix till idag!

image918

Carolina Gynning nu!!.

xoxo
image917

Tisdag 05 / 02 / 08

Kommit hem nu från en promenad ner till Farmor med pappa, fika och semla hos Farmor, sen en promenad hem med pappa. Massor med motion idag, hoppas semlan försvann iallafall :) Tack för alla kommentarer älsklingar. Älskar er alla så himla mkt, vad skulle jag gjort utan er liksom!? DIE!!!

Imorgon ska jag till Siw och fixa frillan litta. Får se hur det blir denna gången! Hoppas på en förbättring iallafall!!

Ska käka lite snart men ikväll  vet jag inte vad som händer, så är det någon som är sugen på fika eller nåt så RING MIG!



xoxo
image917

Tre och ett halvt år

Ja, idag har Andreas stått ut med mig i 3½ år... Tiden går så sjukt snabbt, vi har varit sambos i ett helt år nu också. Så underbart att veta att man har någon, hoppas det håller minst lika länge till, om jag får bestämma livet ut... Min lilla gosse pojke.

På tal om att tiden går snabbt. Igår kom Carro, Issa och Tilda hit. Carro har köpt lägenhet nu och ska flytta hemmifrån, Issa funderar på sthlm och Tilda ska flytta till Paris i några månader och plugga.

Alla har blivit så vuxna och så ansvarsfulla. Vi är inte de små tjejerna längre som tog scandlines över till dk och köpte billig sprit och bara fjantade oss som fjortisar. Vi är inte de små tjejerna som hade pyjamasparty och snackade om klassens snyggaste killar och fnissade hysteriskt och glodde tjejfilmer hela nätterna. Vi är inte de små tjejerna som viskade hemlisar till varandra och hade olika bästisar. Nej, vi är inte små längre. Vi är nu stora och klassas som vuxna. Vi har egna jobb och egna boende. Vi dricker vin och goda drinkar och snackar gamla minnen. Vi sover själva eller med våra pojkvänner och snackar ofta öppet och ärligt till varandra. Vuxenlivet är vad det är, klart jag tycker om mycket i det, men inget slår det livet då man var tillåten att vara fjantig, skämma ut sig, leka lekar, ha mysiga pyjamaspartyn, snacka massa hemlisar, bryta "best friends" hjärtan och bara vara barn/tonåring. Nu måste man ha så mkt ansvar.... Ibland vill jag bara luta mig på någon och låta någon ta hand om mig... Jag vill ha någon som berättar för mig vad som är bäst för mig. Men nu är jag själv den enda jag kan fråga, och som ni vet, jag är så trött så trött på frågor...

Snackade om denna låten igår, mega bra:

Ska nog träffa Issa lite senare. Vi vet inte vad vi ska göra bara. JAG VILL HA EN BIL!
xoxo
image917

Mys med familjen

Gick upp vid tio, käkade god frukost och begav mig sen till Väla med Mami och Papi, in på Intersport och snackade med bossen som sa att han ville ge mig tider i sommar, så där har jag jobb och pengar, TACK!!! Sen kramade jag om alla på jobbet och berättade hur mkt jag längtar till sommaren, Adam ska dock sluta och svika!! Mega tråkigt... Men det känns som om sommaren kommer bli sjukt bra, eller hur Alex!? Om jag får som jag vill så kommer jag bo med Carro, jobba på IS, ha massor med mysiga kvällar, fester, småresor och massa annat, jag längtar så jag kräks!!! Sen stack vi och handlade på Maxi och sen hem till Mormor och Morfar, de är så söta. Mysigt!! Nu lagar Mami någon god mat till oss och sen kommer Issa, Carro och Tilda hit och gossar lite!! Ska bli mys!!!

Hade glömt hur sjukt nyfikna alla är här i hbg på allt.
Tusen frågor hit och dit bara för att de ska kunna skvallra
vidare, frågan är om de bryr sig alls egentligen?
Jag är rätt trött på frågor då jag inte har så många svar!


Sommaren kryper allt närmare och närmare och jag älskar det!!!

xoxo
image917


Home sweet home

Hemma i hbg igen, underbart. Ska upp på Väla nu och snacka med min gamla chef så hoppas på att han har ett sommarjobb till mig!! I need it. Sen ska jag iväg och handla med mammi och pappi, sen en sväng om inom mormor och morfar. Ikväll ska jag träffa Issa och Carro! Mys!!!

Ha en underbar dag!!
xoxo
image917

Klockan tickar sakta..

Varit ute på stan en sväng nu och fått lite frisk luft, nån himla parad i stan också. Killarna glor fotboll och jag funderar på en dusch och en tupplur innan vi ska dra till flygplatsen.

Och måste bara säga; orka bry sig?
xoxo
image917

Godmorgon mina babes

Vaknade av Daniellas ljuva stämma i telen, har saknat henne sååå himla mkt. Helt sjukt, snackade om sommaren och framtida planer. Jag längtar. Sjuuukt mkt.. Ska hem nu ikväll med 10 över sju planet, så Andy får klara sig själv en vecka, men han är en stor pojke så det borde han klara ;) Nu har jag också packat min lilla väska och är redo för en hemresa! Ska bli så mysigt, can't wait. :)


Tänker på hbg när jag hör denna underbaaara låt.

Ses snart hbgfolket.
xoxo
image917

Frukost

Det är vitt ute, trodde inte att det snöade i England, ack så fel jag hade då? Sitter och äter en skål med Kellogs Special K och massa färska hallon till det! Mkt mumsigt. Erik kom precis hit med sin söta lilla son och sa hej, Andy är iväg på träning och gästerna borde väl komma snart. Sen är det Wigan - Westham (Fredrik Ljungbergs lag). Ska bli skoj och se. Och imorgon kommer soppis heem! :)

xoxo
image917

Nite nite...

Ska gå och lägga mig i sängen och försöka sova tänkte jag. Imorgon kommer massa besök tidigt på morgonen och sen är det match och kanske lite drinkar på kvällen! Sen Söndag åker jag ju hem, har inte packat ännu. Jag hoppas verkligen Teneriffa blir av nu, förhoppningsvis ;) Ska övertala Andy och boka imorgon och inte dra på det hela. Måste hitta nån bikini där hemma som är ok... Hmm, känner dock inte för att visa mig i bikini såhär års... Man är kanske inte den mest tränade personen i världen. Blev mega god koreansk mat idag, tog sånna genomskinliga nudlar och massa grönsaker med kyckling, mkt mkt gott.

Godnatt mina änglar.


xoxo
image917

I am so so so very happy

Idag eller imorgon bokar jag och Andy en resa till Teneriffa!!! Jag är mega lycklig, en minitripp dock men jag ska får sola och bada och dricka drinkar!!! Så välbehövligt så det är inte sant!!! Tre hela dagar med sol, värme och mys!! Bästa alla hjärtans dag present någonsin!! Åker på alla hjärtans dag och kommer hem söndag natt. Så perfekt. Be nu till gud att detta kommer hända, man vet aldig om ngt annat skit dyker upp. Men det tror jag inte! :)

I NEED SUN!!

Är så sur att de har ändrat Arsenal matchen till en annan dag när min familj redan har bokat, min famme har världens otur alltid! Älskar er så mkt....  Carrsan ringde och snacka massa skit innan och beklagade sig över räkningen på telefonen då hon ringer till england, sen kom hon på att det är gratis för vi båda har 3! Haha. Du är så söt puppe. Saknar dig massor, kommer bli en mysig  vecka!!!

Andy ligger och vilar och vinden bara viner i lägenheten, ska nog glo lite top model. Gjort en mega stor skål med fruktsallad som jag går och knaprar på, bättre än godis iallafall! Jag är en småätare och äter oftast typ en bit choklad där och en där. Bättre och käka god fruktsallad istället!! Så blir man icke så fet! Haha. Gick ut innan och handlade massa frukt och en latte och det blåser såå sjukt mkt. Usch! Iallafall, top model nu.



xoxo
image917

RSS 2.0