Ibland blir det inte som man tror


Jag älskade jackan som jag trodde skulle sitta som en hösäck, jag och tyckte klänningarna som jag så desperat ville ha inte satt snyggt alls, ack så fel man kan ha ibland! Men den blåa färgen är ändån för härlig!!
XOXO

Bagels and shopping

Detta fick jag med mig hem idag. Rolig sporttop och jackan från Garden Kollektionen. Hittade även ett par assnygga skor på Zara men ena skon satt på provdockan och jag ska snart till Manchester osv.... Men fan, vad snygga dom var.... Tur dom har Zara i Manchester också, hihi.
Hade mysig fika med buissnes Fieke, fick presenter av henne, en jätte mysig scrub och en jättefin ögonskugga! Älskar att få presenter! Nu är det mys med mina pojkar.
XOXO

A million miles away

Såhär tänkte jag se ut idag, Dexter verkar gilla, haha. Ska ner i stan och träffa Fieke, Elena och Ida och mumsa i oss lite lunch och sen shopping såklart! Hihi. Har ju inte shoppat sen förra veckan! ;)

Det blåser rätt kallt ute idag men solen glimtar fram då och då, imorse var det fan mega soligt och inte ett moln på himlen, men nu kom dom jävlarna!
Ha en fin dag, saknar er där hemma massor!
XOXO

Just a Look.

Det är så snyggt och så billigt att jag börjar gråta. Ge mig Manchester NU! Ida, vi åker dit med tomma resväskor va? :)
Nu ska jag se Gossip girl på världens bästa sida; ch131.com
XOXO

I thought you'd always be mine




Har vart ute med lillen på långrunda, han sprang löst 2/3 av tiden och han är så himlans duktig. Min fina. Sen hoppade jag in i duschen efter två goda smörgåsar. Nu är jag nyduschad och klar och Andy är på lektion, är alltid lika nervös! När han kommer hem kan han se sig själv tvingad till att åka och köpa en matta. Ska lägga en i köket där Dexter alltid busar så vi inte förstör golvet. Det är ju inte vårt hus utan vi hyr det av en familj!

Jag är rastlös men ändån seg.
Jag är irriterad men ändån glad.
Jag är hungrig men ändån mätt.
Jobbigt detdära!
XOXO

Andas in, och ut.



Denna övning gick inte så bra, haha. Jag är lika vig som ett kylskåp och jag fick ont i nacken, inte heller lugnt att Andy precis gjorde denna övning bakom soffan för och visa att tillochmed HAN är vigare, INTE LUGNT! Haha!


Jag är så äckligt stel i min kropp så det finns inte. Tyckte att denna yogan var lite för slapp, jag menar, en kvart av timmen låg vi och sov typ? Förstår att det är mycket om andning och grejer men jag vill mer göra övningar och svettas lite. Ska nog prova PowerYogan på Måndag, det verkar vara lite mer go i den.

Nu ska han iväg och klippas och jag är fan rastlös, typ sugen på stan. Ska nog åka in en sväng eller dra till IKEA när Andy kommer hem. Ha en fin dag.
XOXO

Yoga!

Nu drar jag och Ida på yoga, fiiifan vad viga vi ska bli... STÅENDE HUND!
XOXO

Jag är kär!



www.milosweden.com



Asså finns det ord för hur snygga halsband detta är? FAN att jag redan fyllt år annars hade jag önskat mig någon av dessa underbaringar! Andy och Dex har dragit iväg på fotbollsmatch så jag tänkte kolla film och mysa. Hoppas de är borta hela matchen, ibland är det skönt och vara man och hund - fri!
XOXO

Bra start på veckan!

Skönt och börja veckan med lite solning (det gör en faktiskt glad) och lite träning. Har varit kass med att gå på gymmet nu känner jag, shame on me. Jag och Ida tänkte köra Yoga imorgon, jag är aspepp så jag hoppas inte hon bangar! HÖR DU DET LILLIS ;)


När jag kom hem från träningen käkade jag pannkakor till lunch, så jiiidrans gott att det inte är sant. Nu dricker jag redbull och mina två pojkar sover sött.
XOXO

PUMPAD TJEJ?

NOT.

Drar iväg och solar och tränar med tjejerna.
So long!
XOXO

Hahaha!

Fieke muntrande upp min morgon. Fick ett email av henne:


Is A going over to the "other side"?




Hahahaha.
XOXO

Kvällsmat.

Mumma.
XOXO

Vårt drömhus

Första fröet är planterat på väg till vårt drömhus, jag har redan en mapp på datan med massa inspirationsbilder. Sovrummet är ju en favorit och jag älskar dessa bilder, mkt vitt och speciellt golvet på den första bilden högst upp i vänstra hörnet, vad gillar ni i ert sovrum?
Nu ska jag bege mig hem till snygga E och kolla fotboll.
SO LONG.
XOXO

En randig dag med Dexter



Idag spelar A match mot Ajax borta så jag och Dexter är själva ändan tills ikväll. Tänkte våldgästa Elena för matchtittande tänkte jag, inte fel. Dagen började med en morgonpromenad i solsken och Dexter träffade tre hundar på samma gång och sprang runt och lekte, hundarna gillade mig också och hoppade på mina jeans och nya jacka som nu är mega leriga, tack hundjävlar! Hoppas man kan tvätta min nya jacka... Får kanske köpa en till som jag kan ha som en "gå ut och gå med hunden" - jacka.


Ni har väl inte glömt och ställa fram klockan? Nu är hon snart elva (men egentligen tio) och dagen känns som den rusar förbi. Hoppas ni får en fin dag förresten!
XOXO

Vilken kock jag är!


Lagade till en mega god middag som jag och min man just avnjutit. Blev klyftpotatis&rotfrukt i ugn, kött, wok, sallad, creme bonjour sås och tzatsiki idag! MUMMA! Till det avnjöt vi varsin kall cola, åh så gott så gott. Satt och njöt! Lätt bäst och käka när man är mega hungrig, haha. Sen gick vi ut en lite längre runda med lillen och nu dricker vi kaffe och kollar fotboll, eller ja, A kollar fotboll. Vi går utan koppel när vi går med han båda två och han lyder till 97% typ! Kan vara lite svårt när andra hundar är i närheten men han är så himlans duktig. Min fina.

Imorgon drar jag nog hem till E och kollar matchen och snackar skit nån timme så jag inte bara sitter på röven igen. Var dock iväg och köpte en fin växt, sopborste och stora matskålar till Dex samt handlade mat i affären innan. Så jag har ändån fått något gjort! :)

Haha kollade igenom bilderna från Båstad 2005, bästa Båstad ever, känner ni igen mig? För att inte tala om Carro? (sorry Carro var tvungen) Haha!
XOXO

Grått och trist


Jahapp, då vart det Lördag och jag är inte gladare för det. Är trött, hängig och jävligt less på grått tråkigt väder. Jag började vänja mig vid solskenet, jag började bli beroende och nu har jag abstinens. Hur kan vädret spela så stor roll? Slår vad om att jag hade varit på 10 ggr bättre humör om det hade varit fint vårväder.


Iallafall, engelskmännen drog imorse till Amsterdam, de ska se matchen där imorgon (Ajax - Groningen). Så nu är här lugnt och tyst igen, haha. Fixade två fina paket till A igår när de var på Casinot, han fyller ju snart 25 barrar! Inte dåligt det, gamle man, haha. Svårt dock och hitta på presenter till skitungen.

Jag funderar på å dra till IKEA och köpa en matta till köket men jag ska nog försöka få med mig min man till det, han får ju bära! Haha. Sen måste jag nog köra å handla. Helst av allt vill jag ligga i sängen hela dagen och kolla dålig tv och käka glass...

Hoppas ni har bättre väder än oss idag mina finingar.
Jag börjar få en JÄVLA hemlängtan ska ni veta....
XOXO

Soffpotatis.


Ligger hemma i soffan med datorn i knäet, Let's Dance på TV och en sovande hund precis vid fötterna. Är proppmätt, krängde massor med sushi på Restaurangen, så himlans gott. Sitter och skriver med Elena om att vi ska sitta på uteserveringar snart och så ska vi planera utekväll, allt blir mycket roligare när det är sol och varmt så jag hoppas detta jävla regnskitväder drar åt helskotta inom det närmsta!

puss på er och hoppas ni har en mysig fredagskväll.
XOXO

Snart kommer vi TOPSHOP!

Mina favoriter:
Snart snart snart.... Ska ut och käka med killarna på NiHao (blir sushi för mig) och sen ska jag bara hem och mysa, har ett jävla sug att supa ner mig med massa goda drinkar men det är inte så jätte skoj och göra det själv. Så jag får väl sitta här och trycka godis istället och ha en fredag för mig själv.
XOXO

Regn på en fredag



TUMMER NER PÅ DEN JA!

Hatar regn, man blir så deppig. Vart på A:s träning innan med engelskmännen och Dex, drog hem vid tolv så killarna fick snåla skjuts med A hem. Började ju fan regna, så himla trist. Det drog ner mitt humör rejält idag känner jag. Har fixat lite med min blogg, då blir man alltid lite glad :) Saknar mina bästa där hemma. Jag är typ sugen på och gå och lägga mig när jag tittar ut, fruktansvärt! Buhu right?


XOXO

20 grader och sol!

Jag, A och Dexter var precis ute på en lång runda och jag fick ta av mig jackan för det är så varmt! I LOVE IT! Vad har ni för väder finingar? Jag ska röja lite på altanen så man kan börja sitta där tänkte jag! MYS! Jag är så himla förälskad i våren!
XOXO

Kvällspromenad & varm choklad

Vart ute på en 50 minuters promenad nyss och har precis avnjutit en varm dusch samt varm choklad, kände mig frusen fast det är varmt i luften och våren är påväg. Min tråkiga man kollar bara fotboll hela tiden så jag får väl tillfredsställa mig med datorn och allt vad som finns på den (tex alla roliga serier).
Hoppas ni har en mysig kväll.
Imorgon får vi gäster i form av två öldrickande engelskmän! ;)
XOXO

I have blue nails.


XOXO

It's me and the dog


Lillskiten hade brutit sig ut genom garderoben igen när jag kom hem. Det är skjutdörrar så han har först lyckats få bort lite av staketet och kommit in i slutet av garderoben sen har han verkligen stått och skjutit upp dörrarna innifrån så han kom ut på andra sidan staketet, jävligt smart hund om man säger så. Han hade fått tag i A:s nytvättade träningsbrallor och kalsonger så ingen större skada skedd, han börjar bli busig dock den lille jäveln!


Nu kommer snart min man hem från två pass så jag tänkte förbereda lite käk till honom, jag käkar nog lite senare.
Pusspusspuss.
XOXO

Jadajadajada...

Ni vet, det blev det vanliga. Lunch och massa snicksnack och skratt med mina fina flickor och lite shopping (såklart). Jag köpte en ny brunutansol, 3 nagellack, ett bodybutter, en dubblett ögonskugga och två fina tunikor från H&M The Garden Collection, som jag älskar!

Wanna sneek a peak?




och såhär såg jag ut idag:
XOXO

Morgonpromenader med favoriten!

Vi har varit ute på två promenader hittills, han har mkt energi på morgonkvisten så det är bara och lunka runt ute så han får springa av sig lite, gick den långa rundan precis och hälften av rundan sprang han lös, var inte mkt rörelse ute så det gick jätte bra, han kom när jag kallade fast han hittade intressanta lukter och massa fåglar som flög omkring, min fina kille! A har två träningar idag så lillen får vara själv sen i två timmar för jag ska ner och möta tjejerna i stan och luncha och kanske kolla lite i affärer ;) Jag och Ida ska snart ha shoppingförbud så vi är mega pepp när vi kommer till Manchester, undrar hur det kommer gå.... Hihi!


Nej jag ska nog kolla ngt avsnitt Glamourama, har missat typ allt där... Får komma ifatt känner jag.
Hoppas ni får en fin Onsdag! Min började med solsken och mys!
XOXO

Tuesday

Tisdag idag och jag och Ida skolkade från vår lektion, så kasst, haha! Jag vart på IKEA vid elva imorse och lullade, hittade lite smått skit till hemmet. Sen när jag kom hem så gick jag och A ut med vovven till parken där han på ngt sätt halkade och slog i bakbenet lite så både jag och A har gått / går runt och är oroliga. Han går för det mesta som vanligt med lite då och då så håller han uppe benet lite men han säger inte ett ljud när vi trycker och klämmer på det... Var mitt uppe i hund och skadeproblem då jag borde stuckit till lektionen och så skulle inte Ida dit så jag skippade också det, får plugga igen lite här hemma. Råkade handla lite på Ellos också, så ni vet mamma och pappa så är det mitt skit som kommer hem till er ;)


Hittade denna underbara skapelse från Twist & Tango, tänk er till en snygg sommarbränna!
En snygg enkel svart klänning och ett par nya gummistölvar. Jag är glad av shoppinglycka just nu!


Fick liksom hem ett erbjudande från ellos med 40% på 2 valfria varor så jag slog till på klänningen och stövlarna, sen kostade den svarta klänningen bara 199:-, fynd!

XOXO

Mysig dag


Har haft en riktig housewife dag idag. Har plockat, pillat och strukturerat här hemma. Städat, tvättat och vikt iordning. Åkt och handlat så kyl och frys är fullt och bjudit över vänner på grillkväll. Första grillkvällen detta året, vi ser fram emot fler, det är ju så gott!!! Jag och Ida bokade biljetter & hotell till Manchester idag också, wii! Blir en Söndag till Onsdag i April och jag längtar redan, den staden är fantastisk! Tror Ida kommer gilla! Och Jenna är även glad att jag kommer till henne, jag har saknat henne så himla mycket. Det är nackdelen med att bo och flytta och leva utomlands, man har sina vänner utspridda över hela världen och jag vill helst ha alla inom några få kilometers avstånd, men allt kan man inte få här i livet.

Nej jag ska nog ta med mig min man och min hund upp i sängen och sova lite tror jag. Imorgon är det holländskalektion igen, gud vad veckorna flyger förbi!


XOXO

Yeii!

Andy klarade sin motorcykeluppskrivning, han är fan bäst! Snart ska vi ut och gliiida på en cool motorcykel han och jag, Dexter kanske kan få en sånhär sidovagn med hjälm och skyddsglasögon? ;)
XOXO

Måndagmorgon!

A tog vovven på morgonrundan sen hoppade Dexter upp till mig i sängen och la sig i mitt knä med huvudet på min mage och gossade i en 20 minuter innan vi gick upp och gick en liten kissrunda till. Nu dricker jag kaffe och käkar knäckemackor.
Hur var din morgon? :)
XOXO

Gomörra!!

Här sitter jag och käkat rostemackor med marmelad och ost och till det ett stort glas oboy, mega gott! Sovit oroligt inatt, A kom upp och la sig klockan fyra och så är han och tränar nu, han är avstängd i dagens match. Ska iväg och kolla matchen iallafall, den börjar halv tre.
BTW, en av alla tusen grejer som gör att Caroline Dellgren är min bästa vän är bla denna kommentaren som hon postade på min blogg inatt:


carro om :
"Hej goss! Sitter på toa nu, lite drunk! Tappa ena klacken ute ikväll så fick dra hem:( nej nu sova sen JOBB!!!!!!"



Haha I love her. Jag och Ida hade jätte mys igår, såg Alice i Underlandet men den sööög! Ha en fin dag. XOXO


The party don't start til I walk in

Dagen började med att Dex sov (eller ja, var tyst) ända fram tills åtta imorse, sovmorgon!!! ;) Sen gick jag ut med honom och A drog på träning. Pratade med min fina mami i en halvtimme och sen med Jenna i telefon, vill till Manchester nu nu nu! Men jag får nog vänta tills nästa månad men det är inte så långt dit! Hennes kille och hans polare kommer hit på Torsdag! Var precis i stan med familjen (jag, A och Dex) för A skulle ta passfoto till hans kommande motorcykelkörkort, tror dock det blir svårt och klara teorin på holländska men han ska försöka, han är duktig :)
This is me today:
XOXO

Våren är här!

Idag är det 15 grader och när solen glimtar fram lite då och då så hoppar mitt hjärta till av lycka, allt är så himla underbart just nu. Vart på stan med Ida och vi har planer nu framöver, så himla nice! Jag älskar att planera och längta till, har så himla mycket roligt framför mig och just nu. Om 20 min drar jag, Andy, Petter och Ida och kollar fotboll, helsingborgslaget spelar ju! Dex ska självklart med, han måste lära sig att gilla fotboll! :) Köpte två fina vårplagg på älskade H&M precis, lite över 400 kr blev det, älskar när det är billigt och bra.
Jackan var det 100kr rabatt på och tunikan är från den underbara Garden kollektionen! <3
Nej nu ska jag fixa lite inför vår fotbollsresa innan chauffören (andy) börjar stissa!
XOXO

SO HARD





Ska in till stan och möta söta Ida för en fika och kanske lite shopping. Mysigt. Älskar Rihannas nya album btw, riktigt bra. Lyssnar på det hela tiden.

This is me today:
Älskar att ha lockligt hår!
Kavajen är från H&M (200:-!)
Tishan är från Thailand
Jensen är också från Thailand
Skärp från H&M
Klocka från ASOS.com
Hoppas ni får en fin dag, solen är framme här och skinnjackan ska på!
XOXO

ÄVENTYR!



Idag är min man ledig så vi gav oss ut på äventyr med vår lilla gossiga familj. Vi drog till Westerbrok där HAIS har träningsläger (ett lag från Helsingborg). Där hittade vi lite kända ansikten och vi stannade och kollade hela träningen, snackade skit, tog lagfoto (inte jag då) och sen fick Dex vara med och leka med massor med bollar och 30 män! Sen åkte vi hem, tog med oss donken och tryckte, sen blev det powernap och nu kom vi precis hem från parken. MYSIGT! Jag funderar på att dra till Tuinland och köpa lite skit till vår little vovvse!




OCH JUST DET, dagens temp, 15+! Hallo våren!!!!
Min finaste!
XOXO

Shopping makes me happy

Hej allihopa!
Varit och tränat idag sen handlade jag hem lite käk men vi åt ändån resterna från igår, pasta och köttfärs, blir nog lite smörgåsar nu på kvällskvisten för vi åt middag redan vid fyra.
Jag och A drog iväg till Saturn för och köpa bläckpatroner men kom hem med en dammsugare och en multilocktång till mig, och bläckpatroner då ;) Hihi.
lockigt är fint.
XOXO

4 månader

Idag blir vår bebis 4 månader, stor kille eller hur?

Nu ska jag dra och träna och sen handla hem lite käk för kvällen, funderar även på att inhandla en minidammsugare, ni vet en sån liten? Det är nog rätt bra när man har en hund som drar med sig skit in varje dag...


Ha en fin dag!
XOXO

Tisdag

Haha en bild från i Lördags. Jag var på "jag älskar alla" humör och blev vän med alla!


Gick nyss upp, A och Dex kom in och väckte mig från min skönhetssömn! Igår var jag typ fortfarande bakis, jag och A låg hemma hela dagen sen drog vi ut och käkade med Ida och Petter som sen hängde med oss hem och drack kaffe och kollade Svenska Hollywoodfruar. I love that show.


Nu ska jag ut en sväng med vovven så jag får lite motion, sen är det holländskplugg som gäller, lektion idag!
XOXO

Liiite mer människa!

Har tagit en dusch och tagit på mig nya fräscha kläder och känner mig lite bättre, men mitt cola-dropp måste nog fortsätta hela dagen tror jag, i need it. Ska beställa hem mat sen, är sjukt suuugen på flottig äcklig mat, haha. Ella skickade en ascool bild precis, tänkte dela med mig;
Partygiiirls.
XOXO

OMG

Ibland orkar jag inte med mig själv. Haha. Varför kom jag intrillandes klockan sex imorse? Varför var jag ute så länge? Och varför drack jag till klockan fem? Fy. Men fy satan vad kul jag hade igår med mina flickor. Vi drack bellinis när hemma hela kvällen och spelade kortspel med massa regler som Ida bröt hela tiden och jag har inte skrattat så mycket på länge "Ida, det kortet betyder att du ska GE bort två klunkar", Ida bara: "Aaaah okeeeej" och så drack hon själv, haha! Klockren! Mina fötter är ömma idag och mitt huvud bankar, min pojkvän är lite purken för jag var hemma så sent (tidigt?!) men fy fan vad värt det det är!!! :)

Jag och A var ute och lekte med Dexter precis i parken och han fick leka med en 16veckors valp, det började med att Dexter jagade honom och slutade med att Dex blev jagad och han tyckte att det var så kul! :) Skönt att han kan leka och busa lite med andra hundar. Mamma stolt! ;)


Nej om man skulle korka upp en cola till.
Bilder från natten kommer säkerligen.
XOXO

SATURDAY NIGHT!

Ikväll blir det silver och svart som gäller i både kläder och smycken! Me like.
Hoppas ni får en fantastisk Lördagskväll, det ska jag ha!
Ska snart köra och hämta upp mina små donnor!
XOXO

Varning för hundsnack.



Var ute med lillen precis och träffade på den stora bulldogen igen. Ägaren tyckte att vi skulle låta dom leka och Dexter måste faktiskt lära sig hänga med andra vovvar så jag släppte han lös, med hjärtat i halsgropen. Så fort Dex försökte vara lite kaxig så kom bulldogen rusandes i full fart och tryckte ner Dex på marken, när Dex visade sig underlägsen så slutade bulldogen direkt, han ville visa vem som bestämde verkade det som. Efter lite lek och bus, morrande och skällande så lugnade Dex ner sig och vi gick en promenad med dom. När vi sen skulle svänga av så verkade inte Dexter så jätte glad, han ville leka mer fast han var lite rädd och förstod inte helt vad som hände riktigt. Nu har jag fått bort all gyttja från hans fina päls och han ligger utslagen bredvid mig i soffan. Han måste lära sig att inte vara så kaxig som han är mot de flesta hundarna och idag fick han sig nog en rejäl läxa, eller vad tror ni?

Sorry för dogtalk men ibland måste man snacka av sig! Haha.
XOXO

No regrets



Ibland är livet så underbart samtidigt som det kan vara så himla tråkigt. Dagarna passerar, veckorna går och åren trillar förbi. Man måste passa på och leva. Man måste ibland stanna och tänka till. Man måste lära sig att uppskatta det man har och inte vara girig och bara tänka på det man vill ha eller skulle vilja haft. Man ska skratta då och då tills man gråter, man ska dansa ibland tills fötterna blöder, man ska säga till dom man älskar att man älskar dom och inte låta någonting vara osagt. Vem vet vad som kan hända imorgon? Idag är jag glad för att solen glimtar lite då och då. Jag är glad för att jag fick skratta tills jag fick ont i magen med min pojkvän i förmiddags, jag är glad för att min fina hund pussar mig när jag säger "puss", jag är glad för att två av mina bästa vänner kommer över ikväll och att vi ska dricka drinkar och ut och dansa, jag är glad för att min bästis ringde innan bara för att snacka skit och jag är glad för att livet ibland bara är så underbart.


"Life is short, break the rules,
forgive quickly, kiss slowly,
love truly, laugh uncontrollably,
and never regret anything
that made you smile..."


GE MIG KAFFE!



Gomiddag alla kära!
Hoppas allt är bra med er. Jag har haft en fin dag. Fick sova en timme längre än vanligt (altså till 08:00) för A tog vovven, sen har jag och Dex spatserat lite i området på förmiddagen och sen åkte jag in till stan och mötte Ida för lunch och skitsnack, vi längtar tills imorgon. Blev lite lite shopping och Ella mötte oss i slutskedet. Behövde en ansiktskräm så jag köpte en från Estée Lauder som jag fick hem som test i förrgår som min hy verkade gilla, hoppas det är något bra. Sen hittade jag ett skitsnyggt armband som jag var tvungen och köpa tills imorgon. Jag vet dock inte vad jag ska ha på mig imorgon, dagens i-landsproblem I know! ;)

Vi ska iallafall dricka skumpa och käka jordgubbar imorgon och dansa tills våra fötter blöööder!

Nu när jag kom hem däckade jag i soffan med Andy och Dex så nu är det kaffetajm så jag får lite energi!

This is me today med mitt nya fina halsband som upppiffning:
XOXO

Förbereder inför Lördag!

På Lördag är det fest och det ska firas ordentligt att både jag och Ida har blivit äldre och klokare som hon säger ;)
Påbörjade inköp check!


Skumpa, presenter och rosor!
XOXO

Huuuur lång dag!?



Gick upp klockan sju. Varit ute med Dexter, varit på powerwalk (40min), varit på Euroborg med Andy för läkarkoll (han är fortfarande krasslig) och då hängde Dexter med så vi gick en promenad där plus att han fick träffa hela fotbollslaget :), har käkat lunch, har druckit eftermiddagskaffe och käkat muffins, har varit ute och lekt med Dexter och Andy och nu ska jag åka och handla lite till ikväll. Känns som om dagen aldrig tar slut bara för man går upp så tidigt och hinner göra så mycket. Kommer däcka i sängen ikväll, min nybäddade säng dessutom, det är det bästa!

Min fining ute på äventyr.
XOXO

Guten morgen!


Nej just det, det var ju tyska. Haha, same shit.

Idag är ingen vanlig dag för det är lillskitens (Idas) födelsedaaaaag!!! HURRA HURRA HURRA!!




Detta ska firas på Lördag, jag ska dricka en drink för min födelsedag också!


Tänkte gå ut en powerwalk med hög musik i öronen för att sedan avsluta med en lång varm skön dusch, eller varför inte ett bad?
Ha en fin dag.
XOXO

GUD VAD TOFFSIGT!



Hej mina fina.
Har varit på stan med Elena och shoppat presenter till Ida och lite till mig själv. Den ena grejen jag köpte till Ida är så jävla snygg att jag vill skita i att ge henne det och ta det själv, haha men nej Elena, jag ska inte. I promise. Köpte iallafall ett halsband till mig, en kavaj, en koft/slängpå-tröja och ögonskuggor "smokey eyes". Kan visa lite mer sen. Gillar dock kavajen så in i bomben!

Here it is:



Sen behöver jag hjälp. Hittade en klänning, är inte helt hundra, att köpa eller inte köpa?

Den är rätt snygg, isåfall får jag nog ha den på Lördag. Vad tycker ni?

Ska visa den andra sen. Ha en fin dag.
XOXO

Back to school!

XOXO

Måndagkväll.



Hoj!

Har pluggat holländska från och till hela dagen, måste sätta mig imorgon också sen har vi lektion halv tre, jag ligger ju lite efter så jag skämmer antagligen ut mig eller nåt. Har käkat mega god middag. Gjorde vanlig lax, potatis och sås till A men till mig gjorde jag pasta och en lax/räk - sås. Asgott. Blandade cream fraiche, matlagningsgrädde, heinz tomatsås, lite sweat&sour, en halv fiskbuljong och en halv pressad citron och blandade ner lax och räkor. Blev mega gott till pastan! Mumma!

Till måndagsmys blev det kaffe och vaniljmuffins. Har syndat mega mkt idag men det är första dagen av "den" dagen i månaden så jag är så sugen på allt! Ska träna imorgon efter lektionen tror jag, i need it. Eller så går jag ut och går en timme på morgonen... Det är ju så himla skönt väder ute att jag dör. Soligt och fint. Det gillas.

Smsade Elena precis och bad henne boka tid till mig så hon kan göra en ansiktsbehandling på sin lilla salong där hon jobbar, jag behöver verkligen det. Borde göra det mer regelbundet, börjar ju fan bli gammal och få kass hy! Haha.

Snart är det Hollywoodfruar, både jag och A sitter och väntar! Maria är så bäst!
XOXO

Monday morning



A tog vovven imorse efter flera försök att få Dex att somna om. Jag fick sova till halv nio, yeii! Nu är han på träning och jag har precis varit ute en sväng med den lille. Btw så avskyr jag lösa hundar som ägaren inte har pli på! Och det kryllar av dom här i Holland. Jag tänker inte släppa Dex lös om jag inte vet att jag har pli på honom. Jag vet att jag kan släppa han lös där det inte finns så många distraktioner men då måste jag se till att ha kontakt och ge uppmärksamhet hela tiden. Här kan en hund springa flera hundratals meter ifrån sina ägare, det hände mig och Caroline när hon var här. Kom en liten hund och började moppsa med Dex och jag kunde inte se hans ägare så långt ögat nådde! Sånt stör mig! Iallafall, nog med hundsnack.

Ska dra och träna när mannen kommer hem tänkte jag, samt handla hem mat för veckan. Imorgon är det hollänsklektion så jag ska faktiskt sätta mig ner och läsa lite så jag inte är helt lost.



XOXO

Fotboll, partypepp och lek med boll!

Var och kollade ena halvleken på borgen med tjejerna men snackade mest om Lördag då vi ska ut, vi ska fira lilla Ida också, och lite mig för vi har inte firat mig. Vi bestämde oss för klänningar och mängder av skumpa! Låter inte helt fel va? ;) Får ladda kameran inför den kvällen tror jag bestämt! Kom hem till världens busigaste vovve som hade fått tag i en av A:s fotbollsskor. Vi gick direkt till gräsmattan och busade bort lite energi så nu sover han bredvid mig och jag kan kolla slutet på matchen, verkar som om Elenas kille är lite skadad, icke bra!! De leder med ett - noll iallafall.
XOXO

SuperSunday!


Idag är det match. Tänkte faktiskt dra och se första halvlek och kanske lite på andra, har inte bestämt mig än, vill inte lämna Dex för länge, får ge han ett grisöra eller nåt så han har ngt att göra. Han brukar vara duktig. Tänkte dra om lite mer än en timme.

This is me today:
Tisha, kavaj/kofta och halsband från H&M, jeans Miss Sixty och klocka från ASOS.


Dexter önskade sin pappa lycka till idag innan han gick:

Nej om man ska läsa lite bloggar och dricka upp sitt kaffe.
Ha en fin solig Söndag!
XOXO

Vanlig Lördagskväll hos oss..

A kollar fotboll och jag sitter och glor serier vid datan, gud så romantiskt. Dexter tittar upp lite då och då från sin liggposition och fnyser, för att snabbt go back to sleep. På tal om sömn så tror jag att jag kryper ner inom några minuter, gick faktiskt upp halv sju imorse och ska göra det imorgonbitti också så A får sömn innan matchen. Det är hårt och vara hundägare vettni, men jag ska inte klaga ;)

Hoppas ni har en bättre Lördagskväll med godis och någon bra film.
Det är en sånhär kväll jag önskar jag var hemma med min familj eller med mina vänner.
XOXO

Lite piff i huset!


IKEA var crazy. Körde runt och letade parkering i ca 15 minuter innan jag lyckligt hittade en lucka precis innan jag tänkte ge upp! Köpte massa piff på IKEA, bestämde mig för ett litet bord istället för pall till hallen och så köpte jag ljus (såklart), filtar, krukväxt, 2 st klädstänger, en lampa, batteri, glödlampor, lakan och sängkläder. Och självklart köttbullar och pyttipanna samt svenskt choklad.


Dagens projekt:


Vad tycks? Lite ordning i tvättstugan och fint i hallen. :)

Nu gör min man kaffe till oss och jag var precis ute och bajsade Dexter.
Puss och kram!
XOXO

Mysdag


Hej allihopa!
Varit ute och gått sammanlagt en timme med min lilla valp så han är helt slut nu, and so am I.
Har träningsvärk efter kondisen på gymmet igår så jag tror jag hoppar det idag, tänkte dra till IKEA istället, har lite projekt i mitt huvud. Tänkte köpa en fin pall till hallen som man kan ha en växt på, kanske någon matta också därnere, där är så tomt. Sen tänkte jag köpa två klädställningar, en och ha där uppe till A:s alla skjortor och en där nere i tvättstugan som jag kan hänga upp förvaring i och ha alla mina skor synliga så jag inte behöver leta igenom vårt stora förråd varje gång! Så får jag nog köpa lite sängkläder (mest för det är skoj) och så lite svensk mat. Så får det bli. Ångest att det är Lördag bara, kommer vara smockat med folk, men det får jag ta, har skrivit upp på en lapp i vilka hyllor allt är och så. Så det ska nog gå bra.

Projekt it is.
Ha en fin Lördag!
XOXO

Hur mycket kärlek får plats?

XOXO

Pappa är hemma!


Ja altså Dexters pappa, min man. :) Åh så glad min lille vovve blev igår när A skrek hej nerifrån, han hoppade upp och ner i en kvart! Gosse då!

Precis varit ute med honom i en halvtimme, mysigt väder ute trots det är lite kallt. Älskar när solen skiner och man går och andas in all frisk luft. Nu sover lilla D så jag tänkte passa på att kolla ett avsnitt av Greys, det var ju ett tag sen nu! Sen när A kommer hem blir det träning, det var ett tag sen, ångest!

XOXO

Idag lämnar min BFF



Igår var vi och lunchade med Elena och Ida:

Sen var vi ute och åt på DaVinci, mumma!
Mummiiiis.

Vi har varit ute precis och tröttat ut denna vovve:
Min fina <3

Ha en bra dag, ikväll kommer min goss hem.
XOXO

Nu är vi klara!



Hejochhå!
Nu har vi piffat till oss för vi ska ner på stan och träffa Ida och Elena för lunch. Dexter ska få följa med idag, hoppas att han sköter sig. :) Sen ikväll ska vi ut och äta, mysigt!

XOXO

"Sommaren med Göran"


Vi har kollat film ("Sommaren med Göran" mkt bra) och gossat med min vovve hela kvällen, mkt mysigt :) Imorgon ska vi luncha på stan igen och då ska nog Dexter få följa med. Mysigt. Nu ska vi nog krypa till kojs, ska smsa min man också. Han blir tydligen lite mobbad för att jag har blogg, det är inte lätt och vara ihop med mig inte ;)


Och idag gjorde Mulberry mig glad genom att ge mig Partyväska + Plånbok, Carro blev lika glad (kanske inte lika glad), mest för att hon är bäst ;)

Godnatt babes.
XOXO

Mulberry, hundar och brie!



Goddag mina kära!
Hoppas allt är bra med er idag! Jag och Caroline har varit ute med Dex the man en långis, dock blev han typ överfallen av nästan 3 hundar, jag är så jävla ovan med hund och vet inte vad som är rätt och fel när jag kommer gående med Dex i koppel på väg från parken och 2 MEGA hundar springer rusande mot honom och hoppar på honom, vad ska jag göra? Hatar när folk inte har kontroll på sina hundar, de mejade nästan ner mig för fan. Sen tyckte tjejerna att jag borde släppt han lös, och ja det kanske jag borde gjort men tror ni jag hann det? Jag har fan ingen aning, tillochmed jag blev ju rädd för de stora hundarna som såg helt ilskna ut! Dex bajsade nästan på sig så rädd han blev.


Iallafall så hade vi myskväll igår och drack drinkar och käkade ost, ni vet Carro älskar brie!

Och sen så kom det ett bud och ringde på dörren innan.... Födelsedagspresenter från min man, är rätt jävla glad;
XOXO

Dagens

Nu ska jag hämta Carro, Ciao!
XOXO

Bästa dagen



Idag åkte DOCK familjen hem men det har varit så mysigt och ha alla här, min man åkte också iväg, men han kommer ju snart igen. Det som är bäst idag är ju att Carro kommer, vi ska ha så mysigt! Åh så mysigt. Hihi! Nej om man skulle fixa sig och åka och hämta henne, jag och Dex ska stå på tågstationen och välkomna henne till soliga Groningen, iiih!


XOXO


RSS 2.0