SE UPP!!

Mellan Onsdag den 5 september till Tisdag den 11 så håll utkik. Vem vet om Soppan är i HBG då?

Inget är bokat, men förmodligen blir det så...

Vad säger ni då?

JAG SÄGER; PARTY!!!

Love you all.
KISSES

Nu har jag sprungit av mig på stan

Jävla piss väder dock! Duggat som fan hela tiden så jag har försökt hålla mig inne på centret. Har hittat ett par mysbyxor, kalender, förvaringslådor och lite vin och mat och så. Ska äta fruktsallad till efterrätt idag tänkte jag, aldrig fel. Ska kolla upp om där är nån film på tv också. Annars blir det Sex&theCity. Sitter och dricker ett glas vin och äter lite choklad, måste faktiskt unna sig ibland! Hehe ;)


Saknar att typ ha myskväll med tjejerna en sån här dag.
Bara ligga och feta oss och snacka skit om omvärlden.
Ni vet att jag saknar er babes.
KISSES

Ensam.. mysdag med mig själv

Sov ut ordentligt, älskar att sova, finns inget bättre, sen har jag legat och glott filmer fram tills nu, och ätit sushi. Mkt gott. Ska in och fixa mig, ta på mig varma kläder (kallt ute) och gå ner på stan en sväng, dricka lite kaffe och glo i affärer. Sen ska jag hem och pyssla och sen laga mat ikväll. Softe dag, blir säkerligen ett bad sen också.


KISSES

Mys med film idag igen

Blev film idag igen.. Jätte bra denna gången, Fracture med Anthony Hopkins. Mycket "Sofie och Andreas" - film. Ska glo lite på Rush Hour ett som går på tv nu, jag kommer somna till den dock. Maten blev ok, inget mer.. Jag får träna på den där kycklinggrytan. Hehe, imorgon är jag helt själv hela dagen och jag tror det blir tacos tortillas igen.. Det är ju så himla gott. Ska försöka gå på stan i minst 2 h imorgon också. Bara gå och njuta och springa rundor, dricka kaffe och gå i affärer.. Mmm låter bra. Synd att jag är själv bara. Haha. Men men, det kan vara skönt det med. Hoppas Vänner fixas till imorgon så jag kan se det hela kvällen! Annars har vi ju sky med 800 kanaler... Nåt bra måste de väl visa en fredagkväll?

Fick en sjuk rolig kommentar att Andreas har underbett?! Hahaha, jag skrattade så jävla mycket. Förmodligen är det någon som sett Andreas på bild och verkligen inte känner honom. Min baby har inget underbett, sådeså!



Nej, en nattacigg.
KISSES

Jag har börjat att gilla laga mat



Hittade detta receptet på kycklinggryta. Ska laga kycklinggrytan, utan svamp, för andy gillar inte det. Och så byter jag ut potatisen med ris. Lite vitlöksbröd till det och wokade grönsaker, vilken mega god måltid?? Hoppas jag lyckas, har börjat laga grytan nu... Hoppas det blir bra så jag kan överraska andy med mina kock-kunskaper!

Förresten, känns om om jag gått ner kanske ett kilo i vikt eller nåt, mina jeans är inte lika svåra att få på.. Jag ska fortsätta steppa och göra situps, och äta bra!

Köpte sushi till imorgon för lunch. Andy drar ju iväg imorgon och lämnar mig alone en fredagkväll! Taskigt.. Men ska dock festa lite på Lördag! Hoppas det blir skoj!

Nej nu ska jag kocka vidare.
KISSES

Höst i Manne..

Jag är så glad att jag har mina vänner och min familj, även fast jag bor in the middle of britan så glöm för fasen aldrig bort mig!

Michaela, du är alltid så förstående och go, tack för att du tror på mig. Men som sagt, det är jobbigt och flytta ifrån allt men samtidigt ett äventyr. Jag vet vad jag har därhemma. Love you. <3

Mami, jag saknar dig så det gör ont ibland.. Du är bäst vet du det? Älskar dig. <3

Bonnie, vi måste verkligen ta oss i kragen och ses när jag kommer hem... Hade varit så skoj. Saknar "butchers" så mkt och allt vi klagade på ;) Jag följer också din blogg men det är såå tråkigt att man inte kan kommentera om man inte är "medlem". Palla bli deet?? ;P MIss you darl. <3


Vaknade vid lite över elva.. Så skönt och sova ut. Såg Preminition igår med Sandra Bullock, väldigt ovanlig film men jag tyckte om den, andys kommentar var "det var det värsta jag sett" men han gillar inte den stilen av film. Blää när jag skrivit klart detta inlägget så måste jag steppa... Har lovat mig själv att varenda gång andy tränar så måste jag steppa. Pallar inte... Men jo, lite måste jag faktiskt. Sen lite frukost. Och dusch.. Aja, hörs sen. Kisses.

And I am gonna miss you like a child misses their blanket

Så full av ord och tankar..
Exploderar utan mina kära vänner som man kan svallra med och snacka skit med hela dagarna. Vad vore livet utan gossip? Få ord, stor betydelse är ok. Men jag måste få ut det jag tänker... Det jag känner.. But big girls don't cry right? Satt och tänkte tillbaka innan.. På skoltiden.. Hur lätt allting var då... Man behövde inte jobb, man behövde inte tänka på vad man ska göra av sitt liv, man behöver inte ha ångest och fråga sig själv om man verkligen gör rätt med allt man gör.. Man hade ett schema, det man skulle göra.. Man skulle gå i skolan, man skulle ha världens roligaste tid med sina vänner, man skulle bli kär och få sitt hjärta krossat. Allt har en första gång.. Nu känns det som om man har gjort allt en gång.. Som om man är gammal och tråkig, som om ingen kommer förstå. Kommer man göra något för första gången igen? Är "den bästa tiden i ens liv" förbi? Är det nu det bara blir "alldagligt"... Jag saknar gemenskap, att göra saker ihop, klaga på något ihop, röka ihop, skolka ihop, göra läxor ihop... Känns som om den tiden man hade sakta men säkert bara försvinner.. Jag vill ha en tidsmaskin..



Goodnight.
Dream away to another time..

Mysig dag

Efter jag hade städat toaletterna så gick jag och Andy ner på Café Rouge och åt en ceasar sallad samt vitlöksbröd! Gott som vanligt. Sen gick vi i rask takt för att hinna med bion kvart i två.

Såg Rush Hour 3

Var faktiskt bra, rolig!

Stack och köpte hem några filmer, ska se Premonition med Sandra Bullock ikväll, en psykologisk thriller! Me like!
Såg som sagt The Messengers igår och jag tyckte faktiskt att den var helt okej fast där var lite spöken and shit. Men jag gillar sånt. Men bra skådespelare, bla "Aidan" från Sex and the City. Nej nu ska jag dricka upp mitt Starbucks kaffe och ta en cigg på balkongen! Sen vet jag inte... Hehe.

KISSES


Godmorgon världen!

Vaknade av att jag hade panik på vårt badrum som jag skjutit upp att städa. Så efter 100 situps så var det städhandskarna på! Golvet i badrummet står nu och torkar så jag passade på att käka lite frukost. Lite Kellogs special K.

Lucie skickade precis sms, vi ska förboka biljetter till Birdcage tills på Lördag! Haha det ska bli skoj!. Synd att där inte är mer dansplats bara! Aja.. Idag ska jag göra allt för att få med mig Andy på bio. Ska ner en sväng i stan och leta fotoalbum också hade jag tänkt.

Caroline, det är den salongen som låg bredvid starbucks på "vårt" lilla torg där vi handlade vin! Alexandra ringde mig igår och berättade att du hade stött på Fredrik, det är bara att vara på honom! Han är mega seg, så hör du inte av honom efter mässan så bara gå dit igen! Kämpa! Så ska du och jag ta hand om julruset! Hörs sen och hälsa Issa! :)

Tilda, åh jag hoppas verkligen att ni får lägenheten i Paris. Håller tummarna! Åh Poison är verkligen min låt! Du är så söt gumman! Saknar er sååå mkt. Jag får ta och komma hem en sväng snart! Puss! :)

Nej, nästa toalett...
KISSES

Mycket god måltid with myself



Andreas är rättså rak och vanlig i maten, så när han inte är hemma brukar jag hitta på lite gott till mig själv. Stekte upp småbitar av kyckling samt lite grönsaker, kryddade med taco krydda. Sen hällde jag i en cream fraiche och lite mer taco krydda. När det hade bubblat upp så la jag i det i tre tortillarullar, rullade ihop dem, lite ost på, och in i ugnen. Detta är Emmas recept men la till grönsakerna, blev verkligen jätte gott och är enkelt att göra! Mitt resultat kanske inte ser så jätte gott ut, men det var det verkligen;
image563

Mums!

Persiennerna är uppe, och så länge solen är uppe ska jag passa på att se skräckisen på film! Verkade mega äcklig! Men jag vågar, jag tror inte på spöken! Jag lovar...

Daniella ringde innan, saknar henne också så mkt..
Saknar er alla.
KISSES


Ny design

Fixat lite på min design, vad tycks!?

Lite mer färg i det hela.. Ni som följer min blogg vet att jag ofta inte har samma stil länge.. Hehe, får se hur länge denna håller. Nu är Andy på match och här är en man som sätter upp persienner! Är btw jätte hungrig. Ska bli kyckling i en tacosås i tortillas! La emma speciale! Så sjukt gott. Ska börja laga när han mannen går! Hihi, börjat titta på en skräckis "The Messengers" men vet inte om jag vågar se den själv... Men den verkar rätt bra.. Så jag tvingar väl mig genom den!

Nej, nu får jag nog ta tag i disken.
KISSES

Mitt nya fina linne

image556

























Mycket nöjd med mitt köp.

KISSES

Kan dagen bli bättre?

Som om Manchester gudarna hörde mina böner...

Jag och Alexandra hade suttit hela morgonen på MSN och snackat om hur och var vi ska fixa våra frisyrer när hon kommer hit. Och som om Manchester gudarna hörde mina böner så kommer en kille fram till mig på stan och frågar om jag någonsin varit på Salong Pierre Alexandre. Jag berättade då att jag inte har någon frisör här i Manchester ännu och han ger mig världens bästa erbjudande. Jag har kollat runt på priserna här omkring och en vanlig klippning ligger på 30 - 40 pund. Då erbjuder han mig 4 besök på denna salong, som för övrigt ligger mega nära vår lägenhet. Dessa fyra besöken verkar helt underbara;

Besök 1;
Personlig rådgivning
Balsam behandling
Huvud massage
Shampo, klipp och styling

Besök 2;
Färg rådgivning
10 foliehighlights
Balsam behandling
Shampo och style

Besök 3;
Huvud massage
Balsam behandling
Shampo, fön och style
för en speciell tillställning
(typ håruppsättning)

Besök 4;
Uppföljande rådgivning
Balsam behandling
Huvud Massage
Shampo, klipp och style

ELLER

Ta med en vän och båda två
får 50% på klipp/färgning!!!

Och ja Alexandra, då ska jag ta med dig! Man får självklart välja i vilken ordning man vill ha dem i. Och nu till priset för allt detta.. 55 otroliga pund!! Det är liksom en femstjärnig salong. Han berättade att de inte har så mycket reklam utan hellre gör sånna här speciella erbjudande och visar då hur duktiga de är så man kommer tillbaka! Jag tycker iallafall att det är helt underbart. Helt sjukt att just idag så kom han fram till mig när jag verkligen behöver det. Jag ska nog boka tid för klippning innan Alex kommer, lite toppar och uppklippning.. Besök nummer 1!



Alex, jag hoppas du älskar mig lite mer nu!

Sen hittade jag ett linne för 4 pund som typ liknar ett Acne linne.. Skit snyggt. I am so happy. Andy ligger och slöar i soffan aka "laddar inför matchen".

Nej, nu ska jag snart ta tag i toalettstädandet.. Blä!
KISSES

Underbar start på dagen

Vaknade i min utvilade mans armar.. Kan det bli bättre?

Andy somnade klockan åtta igår i soffan, gick in och la sig nio i sängen, själv somnade jag tolv - halv ett. Låg och kollade på CSI tills jag storknade. Vi har precis käkat frukost och snart ska jag gå ut och ta min morgoncigg. Ska in i duschen sen ska jag ner på stan en sväng, måste ha tag i Vänner säs 8 och så kanske in och kika i lite affärer. En latte på starbucks lockar lite också! Alexandra försöker övertala mig att vänta med att fixa håret tills hon kommer hit så vi kan göra det samtidigt! Jag är ju såå sugen + att min utväxt inte är lugn!!! Men jag får väl vänta på min vän! ;)

Match ikväll för andy, mys ensam hemma för mig! Orkar inte följa med idag, rena höstvädret, matchen är klockan åtta och jag har ingen och gå med... Nej det blir en sitta i soffan kväll! ;) Inte helt fel må jag säga er.


Mina bästa vänner ;P haha.

KISSES

Yepp yepp

Stack och handlade när Andy kom hem, så nu är kylen full igen, as i like it. Köpte sånna "cup of soup" med kyckling smak. Jättebra mellanmål. Jag är, by the way. sjukt trött på mitt hår. Frågan är för det första vad jag tänkte på när jag klippte lugg? B A J S. Nu funderar jag på att göra nåt skoj med det men vet inte vad...

 
Denna färg + frisyr hade dock inte suttit fel...

Ska se om jag vågar.. Men det hade varit skoj. Lite förändring.

Har precis lagat mat och är verkligen proppmätt. Jag åt kött, couscous och sallad. Andy åt kött, pommes och fetto sås. Haha. Imorgon har andy match och jag orkar inte följa med all by my self... Kanske om jag är rastlös.. Annars planerar jag en "ala Emma kyckling i tacos" rätt, och så tänkte jag köpa Vänner säs. 8! yeeeii.

Nej, ska ringa hem nu..
KISSES

Jag är så himla duktig

Nu har jag verkligen städat hela lägenheten förutom toaletterna, eftersom toalettrengöringen är slut, ska åka och handla så fort andy kommer hem, om ca en halvtimme. Så jag ska tills dess bara torka av det sista i köket och slänga lite kartonger. Måste skriva en lista på allt vi ska köpa också, blir mkt lättare då. Annars glömmer man alltid något. Det är röd dag här i england idag så det kommer säkert vara mega mkt folk i affären.. Bläää! Gick upp vid elva, steppade i en kvart, gjorde 50 situps sen in i duschen, sen åt jag frukost, det som fanns kvar av mat i hemmet typ. HEEELT tomt nu! Funderar på vad vi ska äta ikväll... Nåt gott... Nej nu ska jag fixa det sista så jag är klar när andy kommer!


This is me in action! Housewife in Left Bank. Haha.

Saknar er därhemma.
Tilda, jag är avis på diiig, jag vill också vara i Paris!!!
KISSES


Goodie Goodie

Varit och sett Manchester United vinna på Old Trafford, der är aldrig fel. Sen gick vi nästan hela vägen hem. Jag och Andy käkade på Café Rouge innan vi gick hem, hungriga som vargar plus att vi inte har något i vår kyl. Nu sitter vi och nördar på varsin data. Här kommer ett litet kollage från de sista dagarna med Caroline.

image555

Wiiho. ;) Carro förresten, jag åt din måltid idag, den med svampar och kyckling och introducerade Andy för de mega goda vitlöksbröden som han DOG av så goda de var! ;) Aaaa. Miss u.

KISSES

Blev match iallafall

Ska snart ta taxi till Old Trafford och se United - Tottenham. Ska bli skoj, är alltid så himla mysig stämning där. Får man något gjort idag också, inte bara sitta hemma. See ya.

KISSES

Sov kanske lite länge idag

Vaknade till när Andy stack till träning sen somnade jag om. Vaknade när han kom hem igen vid halv ett! Oops. Fick ångest och började steppa. Mjöööölksyra! Stod näst intill 20 min, 800 steg. Bra för min första gång tycker jag. Ska försöka få in det som en vana, steppa, duscha käka frukost. Känns tomt utan gäster i hemmet nu. Just me and andy.

Caroline, ja du glömde laddare, tandborste och Vänner boxen! Du är så söt. Typiskt dig. Jag ringde dig igår också för att tala om att när jag satt och rökte på balkongen så vänder jag mig om och på väggen sitter.... VÄRLDENS STÖRSTA JÄVLA SPINDEL. Fick panik och hoppade omkring och typ skrek, men din mobbe var avstängd! Haha. Saknar dig redan!!! Love u.


Kanske kanske ska se Manchester United idag om Andys polare har biljetter till oss, annars ska jag dra ner andy på bio! Vi får väl se vad dagen förutspår. Måste bara säga att Tilda, jag vill komma till Paris!!! ;)

KISSES

Invigde badkaret

Badkaret har länge varit en frestelse och idag fick jag tid till och ta ett långt skönt varmt bad med massa ljus! Helt underbart, mkt större än vårt hemma. I like it. Andy ringde precis, ska fixa lite nudlar till honom nu. Housewife or what?


I would do anything...

Cloud 23 & Birdcage


Cloud 23 på Hilton hotellet i Manchester


Igår satt jag och Caroline här hemma och drack vin och åt mega god mat. Skulle först ner på HAHA och dricka en drink men det var någon som hade hyrt stället och hade födelsedagskalas, så vi drog till Hilton istället. Kom in i entrén, mega fint. Så var där bara en hiss som gick upp till Cloud 23 och man fick självklart då köa på en röd matta! Vi kände oss lite som kändisar, haha. När vi väl kom upp så beställde vi in en Cosmo till mig och en Mojito till Caroline, det är vi som är CoMo! ;) Mega fin utsikt och jätte nice, verkligen. Sen efter det så kollade vi läget lite men bestämde oss för att ta en taxi till "Birgcage" som skulle vara någ transvestitställe med gammal go musik. Där dansade vi in 10 minuter senare och varje timme var det transvestit - show på scen, sjukt coolt. Annars stod jag och Carro där och dansade till sjukt gammal musik som "Hit me baby one more time" med Brittan osv. Caroline lyckades få till ett foto med henne och den sjukaste transan och jag lyckades fotas med två nunnor??? Skit många utklädda på stället och skön stämning. Ska ut med Lucie och hennes kompisar nästa Lördag, ska bli jätte skoj. Och snart kommer Alexandra.

Idag har jag inte gjort mkt, sa farväl till Carro vid tre, sen har jag mest legat och svurit över min fot som jag har haft ont i hela veckan och nu kan jag inte gå på den, vet inte vad jag har gjort?? Har inte vrickat den eller nånting.. Och inget bandage har vi hemma heller.. Nej så lite sur är jag, Andy kommer hem från London vid tio tiden, då kan jag tänka att jag antingen ligger och glor film eller sover!


Detta är The Birdcage by the way.

Lägger upp massa bilder senare, andy har med sig den bärbara och får inte gasta med denna. Haha.. Nej, mer Sex and the city nu.

KISSES

Parteeeey

Massa springande på stan idag, lunch på Café Rouge och sen shopping. Har nu käkat en mega god hemlagad wok med mega räkor, sitter och dricker vin, redo för en kväll i MANNE! Drinkar först på HAHA sen Hilton (röda mattan here we come), sen lite andra barer!!! Wiii. Nej mer uppdatering imorgon om våra galenskaper inatt. Haha. Älskar er alla.

KISSES

BIG GIRLS DON´T CRY

I hope you know, I hope you know
That this has nothing to do with you
It's personal, myself and I
We've got some straightenin' out to do
And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But I've got to get a move on with my life
It's time to be a big girl now
And big girls don't cry







Idag är jag och Caroline rika för en dag! ;) För vi kommer antagligen smälla det mesta på shopping och drinkar! Sjukt mysigt! Ska in och fixa oss nu sen ska vi ner i stan och shoppa, och luncha såklart! Sen ikväll är vi hemma själva, min man har bortamatch imorgon så jag och Caroline ska laga mat och dricka vin! Tigerräkor, wok, ris och massa vitlök! Mumsigare kan det inte bli! Sitter just nu i rastaflätor som jag har sovit med så mitt hår ska bli lockigt. Igår åt vi på Zizzi (italiensk restaurang), mega gott. Alla tog pastarätter och jag och Carro avslutade med en Cosmo och en Mojito på HAHA nedanför. Mega gott. Nej, lots of shopping to do!

Vill också hälsa till min födelsedagsgris Alexandra, hoppas din dag blir underbar! GRATTIS!

KISSES

Mysigt strooosande på stan

Hoppade av vid Gay Village där alla verkade sova.. Gick dock förbi en bar som typ hette "bög" och där utanför hängde rättså många bögar. Men mer såg vi inte, så vi gick till en park nära Picadilly och köpte dricka och satt där en timme och snacka! Mega mys, sjukt fint väder idag. Sen shoppade Caroline loss som faaan på stan! Haha. Nu blir det lite kickback med Vänner såklart!

image553
image554
Carro i parken och min Frappe!  (islatte)

KISSES

Pank i Manchester.. Då tar man gratisbussen till GAY VILLAGE!

image552

Japp. Vi ska dra till Gay Village, det är Manchester Pride nu i tio dagar. Ferre i bögområdet! Haha. Kolla läget sen kanske käka lunch i China Town! Mmmumsiiit! Nej, nu draar vi.

KISSES


Shopping i Manne

Jag och Carrsan har shoppat lite idag, fikat på MC såklart (haha) och solat i en minipark, nu har vi glott 4 avsitt vänner och Carro har självklart tagit ett "nap". Tacos och vin ikväll! Jadåå.
image545
Carro på St.Anne´s
image546
Carro utanför Centret
image547
Solning i miniparken, Carrsan.
image548
Me at the park ;)
image549
Moi again.
image550
The cool park!

Haha nej nu ska jag ner med Carro och handla hem Tacos och lite vin. Gottegottis!
See ya,
KISSES

Igår anlände min Carrsan!

Först gick vi ut och åt en mega god lunch och firade att Carro hade anlänt till Manne!!! Sen blev det lite Vänner avsnitt, sen fixade vi oss för att gå ut på nån drink och träffa Anna Andreas och lilla Julia! Blev lite Cosmos, Corona och andra goda stuff på The Lowery Hotel, mega fint ställe där Anna och Andreas bodde.

image540
Me in the bathroom.
image541
Fixing in the bathroom.
image542
Fixed and ready in the bathroom.
image543
Familjen Johansson, Anna Andreas och lilla Julia!
image544
På väg hem till en skål med nudlar och en sköön säng!

Nu har jag och Carro precis käkat pannkakor, min älskling ligger fortfarande och sover. Ska in i duschen nu sen blir det stan heeela dan! Solen skiner också så det blir många kaffe ute i solen idag!

Mer uppdatering senare.
KISSES

SAKNAR DINA ORD JAG KNAPPT FÖRSTÅR

Varit ute på en fördrink, middag (två glas vin) och en Long Island Ice Tea som Andy bjöd på nere på HAHA som det heter. Carro imorgon är det du och jag. Är inte nyker nu kan jag säga. Haha, men det är gött. Imorgon kommer min bästaste vän och vi ska ha mer än sjukt skoj här det kan jag lova, inga lazy night här inte.


Denna videon är till Alexandra och Malin på Intersport!
Fan vad jag saknar er också, faaaaan!
 

Lite shaaaadade sådär!!!


Haha sjukt bra.
Nej nu kanske sängen vill ha mig!
KISSES

My Passion - shopping..

image534image535
image536
Sötsöt klänning, me like!


En klänning till, vanlig svart tröja & gult underklädes set!

Allt för OTROLIGA 10 pund, (motsvarar 140:- svenska kronor)

Förstår ni varför jag älskar det?
Förstår ni varför jag inte kan motstå det?
Förstår ni att jag blir gaaalen?

Haha, Andreas Johansson och Anna + bebis är här och packar ihop det sista från deras lägenhet, kanske ska träffa dem senare över en fika. Jag vill gossa med bebbeeen! Andy är ledig i två dagar, så det är nice! Och imorgon kommer Caroline, ska åka till flygplatsen tillsammans med svärpäronen sen får jag vänta en halvtimme eller timme på att hon ska anlända! Men det är det värt!

Love you all.
KISSES

Drömmer du om mig?

"Jag är din Rachel, du är min Ross"

Johnny Deluxe - Drømmer jeg?
Sjukt bra låt..

Nu ska jag ner på stan en svängom! Imorgon kommer min älskade Carro, glöm inte cigg och Vänner säs.7 baby!!!!

"Det känns så konstigt att va ensam här
drömmer om vad du gör och är!!!"



Är det hundra tusen miiiiil till Köpenhamn???

Haha
KISSES

You can put the blame on me

I högtalaren just nu;
AKON - You can put the blame on me
Sjukt skön faktiskt!



Alex, vi hörs i veckan baby.
Carro, så vit är du inte!
Tilda, tack för kommentaren ;)

Nej, snart ska vi börja laga lite mat, är inte alls hungrig dock. Men idag är det efterrätt, ska baka en blåbär/hallon paj till efterrätt, och vanlijsås såklart.. Mmmm.

KISSES

Nu har jag köpt min MINI - stepper



Nu ska jag bli smal och FIT som faaan! Träningen börjar på allvar när Caroline har åkt hem!!! Väldans smidig och praktiskt. Mycket nöjd med mitt köp. Nu ska vi snart äta potatismos och korv medans fotbollen (City - United) självklart står på! Fotboll överallt hela tiden tycker jag. Stan är full av poliser och galna öldrickande hooligaaans! ;) Nej, folk. Skriver antagligen senare!

Nu är det bara en HEL dag kvar tills min andra halva kommer!!! Wiihooo!

Så skönt och veta att jag alltid kommer ha mina vänner vid min sida fast jag bor hundra tusen mil från dem..

KISSES

Idag är jag stolt över min man!

Tre noll till Wigan och min älskling blev bästa spelare! Han fick skumpa och en finfin medalj! Kan det bli bättre? Precis ätit koreansk hämtemat, mega gott. Så mätt och nöjd är jag också!!

Imorgon är det tydligen bara fotboll på teve, men vi ska fixa datan också som är psyko.
Saknar er mina flicks.. Ni vet vilka ni är! Saknar min famme också.. Men jag är STARK! ;)
KISSES

My friends are tracking me!

image533

Fyfan sofie, fyfan att du inte är med 
ikväll !!



OKEY OKEY! Hade jag legat hemma i min säng på Ringstorp så hade jag masat mig ner till stan men det är liiite svårare nu, nu ger ni mig bara ångest era jävlar!!!! Men jag älskar er ändån! Hade gjort mkt för att vara med igår... Får dock se min Carrsan snart. Inte långt kvar nu baby.

Idag är det match igen, tycker det är det hela tiden. Iallafall så är det hemma match och vi drar väl hemmifrån vid.. jaaa... tolv ett tiden... Så wish my man good luck!

Saknar er tjejer.
KISSES

Shopping och god mat

Nu har vi fixat en stationär data och ett fint skrivbord, så laptopen är praktiskt taget min :) Hehehe. *lömskt leende* Jag och Rose lekte mega kockar och fixade till en storslagen middag, sprödbakad torkfilé, potatis, sås och "stir fried" grönsaker. Mega gottis. Nu är man mätt som en bulle och funderar på sängen...

Mikie, jag saknar också de gamla dagarna, då allt var lätt och bekymmersfritt.. Då inga kontinenter eller mil stod som hinder eller lika mkt fotboll för den delen.. Men allt är som det är, får försöka göra det bästa av det. Ni kommer ju snart hit :) Ska bli jätte skoj!!!

Lämnade in mitt CV idag på BAY trading company. Liten affär med tjejkläder för ungdomar. Verkade mys.. Men jag har väl en chans på hundra om jag ska gissa.. Men det är bara och leta vidare! I wanna have MONEY! Man kan liksom inte shoppa utan dem har jag kommit på ;) Smart jag är va? Aaaahh, jag är ju brunett! Jag kan ett och annat! Hahahaha! Nej jag är mega trött, som ni kanske märker.. Kanske sängen lockar mer än soffan... I don't know..

Godnatt mina prinsessor och prinsar!
Ni vet att jag älskar er!
KISSES


Jag vill pussa er så som Nicole pussar kyllingen ;)

Fredag - letandet efter ett solarium

image532
Så söta vi är..

Gick upp tidigt idag, gick ut med Rose och letade efter Solarie med hittade inget, nu har vi kollat upp det på Internet och där ska vara ett i nån bakgata här. Så vi får gå en runda till senare, vi köpte med oss lite lunch hem, kyckling och räkor så vi kan göra sallad på det och så vitlöksbröd såklart! Mega gott. Ikväll är vi sugna på fisk, får se vad andy säger om det. Det är ju iof rätt bra mat, match imorgon igen ju. De möter Sunderland imorgon på JJB. En himmamatch till! Det är ju så trevlet!

Jag ska köpa en stepmaskin by the way, såg den på tv-shop och blev helt förälskad. Haha, sen behöver jag gå ner mega mkt i vikt, och jag är inte så jätte mkt för gym även om jag hade velat vara det.
Lateral Thigh Trainer
Haha den ska jag stå och steppa på varje morgon snart! yeeh! Sofie the stepper!
Jag vill hitta ett jobb och ha massor med pengar!!! Lät moget... Men jag vill det...

Nej.. Nu ska jag leta jobb på Internet. :)
KISSES


Jag ser fram emot alla besök...

Har bara degat idag, en dag med Friends och Sex and the city och min bok. Har kännt mig lite krasslig idag men känns bättre nu, pallar inte bli sjuk!!! Har börjat tänka på mina kära vänner som verkligen är vänner!!! Ska bli så skoj att se några av er, visa er Manne och allt. Först upp är Caroline sen min älskade Alexandra.  Andys päron plus farföräldrar. Sen kommer Ted och Gill, Andreas kusiner kanske också kommer en sväng, och Mike och Bönne!! Hoppas på att Caroline hinner komma en gång till och få se en match också!!! Emma och Daniella hinner antagligen inte komma innan deras resa, men efter den ska de bo över här ett tag :)

Tjejer, saknar er verkligen.. Speciellt vid de tillfällen då jag är rastlös..
Och Caroline, Lucie har skrivit typ en A4 på ställen att gå, på Fredag
är vi ensamma hemma, då är det BRAK-utgång i MANNE!

Yeeeiiiyyee!
KISSES babes.

Och daddy, mommy and bro, saknar er också och er BA.. humor ;)

Vinst och fint matchblad!

image524


image527
image528
Awwwe! :)



Ett mega repotage iallafall, 5-6 helsidor... Skoj! Nu vet iallafall några till vem Andy är :)

Gick upp lite i elva, andy är på träning och hans päron är ute och köper alla sporttidningar! De vann ju igår! För tillfället är ligger Wigan bättre till än Man.United! Inte illa ;)

Ska in i duschen nu, ska möta upp Lucie senare över en go kaffe!
KISSES

Fördriver tiden..

Gillade verkligen Katie Holmes på dessa bilder;
image523

Vad tycker ni?

KISSES

Match - DAY

Hemmamatch idag, jag och Andy har laddat genom att sova till elva halv tolv och ätit en hemköpt frulle av svärisarna! Mycket gott.! Tänkte mest bara säga godmorgon till er mina kära läsare!


Hit ska jag idag och hejja hejja hejja på Wigge ;)

KISSES

Bedtime..

Har mest legat och läst min bok idag. Har varit så himla tråkigt väder, har dock hunnit med en latte på starbucks med svärmor och vi har lekt kockar i köket idag så andy får bra mat till matchdagen imorgon! Börjar redan bli lite nervös! Men det ska bli så skoj, hemmamatch!

Mathilda, vad roligt att höra från dig, hade varit jätte skoj om du hängt på Caroline nästa gång, shopping och vin är då det enda som står på planeringen! Vet inte när jag kommer hem gumman, har inget planerat ännu. Men vem vet? Tack för alla lyckönskningar! Vad roligt att ni följer Andreas! Jag hoppas verkligen att detta blir en bra säsong för honom! Ska gå och lägga mig nu men hälsa Felix och alla så hörs vi! Pussar och kärlek!

Min header har jag faktiskt kokat ihop i paint eftersom denna datan inte har photoshop! Bara enkel bild och text! Men tackar som berömmer!



Nu ska jag lägga mig bredvid min man och läsa lite mer av min spännande bok "City girl".
Saknar er alla.
KISSES

Sov länge idag.. Skönt..

Gick upp vid elva, såå skönt. Älskar att sova länge. Har inte sovit sådär mega bra inatt heller, massa mardrömmar och en stor pojkvän som har tagit plats. Men sen sov jag till elva som sagt så jag är utvilad. Jag vill till IKEA idag och köpa ramar till fotona, och kanske nåt fotoalbum så jag kan pyssla! I love pyssel! Hehe. När Andy kommer hem ska jag och Rose tillaga en Ceasar sallad, sååå gott.



Caroline, när du kommer hit ska vi käka Café Rouge Ceasar sallad, sjukt god!
Mamma jag saknar er redan, ni kan väl flytta hit? :)

KISSES


"Överskrift"

Idag softade vi mest fram tils Andy kom hem från träningen. Sen blev det lunch på McDonalds, det jag älskar med england är att man kan äta nyttigare på McDonalds här, Chicken Salad on brown bread! Mega gott, och nyttigt!
Chicken Salad
Sen shoppade vi loss på en ny dammsugare som faktiskt suger upp dammet i lägenheten! Hittade en bra skrivare på REA så nu kan vi printa ut alla våra fina foton och rama in! Skaffade också tunnare täcken så man kan sova utan att koka ihjäl om nätterna. Täckena här är annars mega stora, tjocka och varma. Imorgon ska jag köpa massa fina ramar till fotona sen Onsdag är det match. En äkta hemmamatch på JJB-Stadium. Hehe, nej men det ska bli skoj. Alltid skoj med matchdagar.

Saknar redan min familj..
Alexandra, jag älskar ditt gossip ;)
KISSES

Eh what??!

När mamma pappa och sebbe kom hem igår så upptäckte dem att det hade varit inbrott hemma hos oss. MOGET!? Jävla skitungar asså. Fattar inte hur de kom in överhuvudtaget! Är så jävla förbannad på sånna nördiga drägg som håller på med massa skit och skapar problem för andra. Väx upp snorungar!

Är mega förbannad.
Tur är så hade de inte rört mitt rum, men allt annat.
Jävla drägg. Skjut er själva.

Frulle nu.
KISSES

Super soft Sunday

Bara slappat idag och droppat av mina päron + bror på flygplatsen! Så nu är det bara jag andy och hans päron kvar! Tack för alla kommentarer älsklingar! Skoj att ni fortfarande hänger med på min blogg! :) Nu är det tennis på tv, ligger verkligen bara och slappar. Solen har precis gått ner och utsikten är underbar. Snackade med my love Caroline innan, miss you baby. Och alla andra för den delen också. Men jag får väl komma hem nån gång och hälsa på! :) Men nu är det mkt besök och stuff, skoj :) Imorgon ska vi köpa en dammsugare efter som vår är CP! Sen redan på Onsdag är det match igen, får bara hoppas på att Andy är med i startelvan, det borde han få vara då han gjorde en sån kanonmatch igår!

Saknar redan min familj lite..
image517
Igår hade alla en "Please look for Maddie"-tröja på sig. Det var 100 dagar sen igår hon blev kidnappad.. Så hemskt..

Nej, facebook kallar ;)
KISSES

Min baby är bäst

Andy gjorde debut idag, han är helt enkelt bäst. Rensade allt, passade bra och fick mega bra betyg av alla tidningar. Jag kunde inte vara stoltare! Min baby är helt enkelt bäst!

image510
image511
image512
Sebbe Svärfar Svärmor och min Mammi
image516
Min baby... Vilken kille :)
image514
Ja, han tvingade mig att lägga in den.... Min bror....
image515
Jag på GBK.

Nu sitter Andy, Svärfar och min far och spelar kort, Sebbe sitter och väntar på datan och svärmor och mammi vill ha med mig som rökkompis! ;) Jag hänger på.

KISSES

Nu drar vi till Liverpool

Match idag. Ska bli mega skoj! Ska dra nu till tågstationen och andy ska strax samlas! Håll nu tummarna där hemma. Saknar er alla.
KISSES

Pengarna bara brinner upp i min väska

Eftersom pengarna verkar brinna upp så försvann de sista slantarna jag hade kvar idag... Pyttsan också! Men istället för pengar så fick jag en mega fin trench-coat och lite pjamas-stuff. Och nej jag är inte rik, jag shoppar billigt billigt! Orkar inte lägga in bilder nu...

Mikie, själklart kan ni komma i November och se den matchen! Hade varit mega skoj! Boka så fort ni kan så spikar vi det! Hälsa Björn och hela familjen gumman! Andy hälsar också. Vi saknar er!

Nu ska vi softa.
KISSES

Friday

Fredag idag.

Tiden går snabbt, imorgon är det match, ska bli så himla roligt. Hoppas nu på en debut.! Pappa och Tommy lagar i detta nuet mat till oss, eller lunch. Pannbiff och potatis, gottis. Andy måste ha bra mat idag så han är i form imorgon! Men han är alltid lika fit ;) Igår låg vi bara och kollade på en komedi-pjäs på tv sen somnade jag och andy gott efter lite fast and the furious - tokyo drifting (tror jag den heter).

Caroline ringde innan, längtar tills hon kommer.
Emma, sluta festa och spara pengar istället och kom hiiit!?
Emelie, ta dig hit du med.
Alex, vi ska ha så skoj när du kommer baby.
Donna, hade gärna sett dig här?
Isspiss, om sthlm inte blir av så kooom och keeela.
Fanzan, du kan faktiskt också masa dig hit och shoppa lite ;)

Förresten, här har ni vår mega "niggapimpbig-car".

KISSES from the UK.

IKEA

Stack till IKEA och köpte lite saker till köket och ett överkast till sängen! Sen käkade vi svensk mat på IKEA-restaurangen. Alltid gott :)

Här är jag och brossan i garaget;
image505image507
Så snygga vi är! Richters...

Sov gott!
KISSES

Sol, shopping och trevligt umgänge ;)

Sprungit på stan hela dagen idag också. Kollade upp vart vi ska ta tåget på Lördag osv. Handlade:
x Påslakan + lakan
x Uggs - beige färg
x Filt till vardagsrummet
x Svart halsband med stort hjärta
x Strumpor
x Sport BH

Jag får verkligen sluta shoppa nu, men det är ju såå billigt! I love it. Men nu har jag bara 15pund kvar. Så det borde sätta stopp för mina shopping-abstinens-begär!

Lite bilder;
image501
Sebbe och Andy hade turnering igår! FIFA.
image502
Pappa och Sebbe på Old Trafford
image503
Vardagsrummet
image504
Matbordet

Nej, nu är det slappe ett tag.
KISSES


Up early in the morning

Hey!

Fick gå upp 10 i nio idag. Inte likt mig, men man har ju besök. :P

Ska ut i stan nu och leta upp Picadelly Station där vi ska ta tåget på Lördag till Liverpool för att avnjuta Wigan - Everton! Alla måste nu hålla tummarna för att Andy ska få debutera! Carro, jag uppdaterar mest för din skull så du ska ha nåt och göra på jobb men jag vet inte vad jag ska skriva ;P

Mer än att solen skiner och det är en underbar dag här i Manne ;)
Miss u all.
KISSES

Dagen har verkligen gått snabbt.

"Tiden går snabbt när man har roligt."

Välkomnade min och Andreas familj imorse genom att bjuda på en god frukost. Sen började killarna glo fotboll och min trötta lillebror däckade efter en lång flygresa. Då passade jag mamma och svärmor på att gå ner i stan och shoppa lite. Blev en svart lite längre tröja, jätte fin och en morgonrock! Sen köpte jag mega fina ljus och handdukar till lägenheten. I love Primark! Sen när vi var på väg och ta en kaffe möter vi Andy, Sebbe Daddy och SvärDaddy vid gatuhörnet, går en sväng på centret, min brossa fick fynda lite sen gick vi och åt på en Italiensk restaurang nedanför här vid vårt hus. Mega gott, är propp mätt nu. Senare ikväll blir det kräftor, räkor, sallad och baguette. Mums! Skönt och ha lite besök här i Manne, alltid lika skoj.

Caroline ringde idag, så skönt och höra en välkänd röst. You know i miss you baby. Om mindre än 2 veckor är du här, jag längtar ihjäääl mig baby! Så skoj vi ska ha då! Me love.
image479
Vad vore livet utan dig darling?

Nej nu ska jag vara lite social.
KISSKISS

Snart kommer hela tjocka familjen.

Japp, sitter och väntar på fammen richter/granqvist. Ska bli mys. Match på Lördag. Fixar frukost till flocken nu :) Tänkte bara säga godmorgon här ;)

image499
Jag & Andy på vår balkong :)

Hörs.
KISSES

Bilderna från PHOTOSHOOTEN

Andy kom hem med bilderna från photoshooten idag, de hade dock inte tagit med bilderna när vi båda ligger i sängen som jag sååå gärna ville ha.

image495
image496
image497

Är vi inte söta?

Kommer mer sen, kan inte lägga upp alla nu juuu. Men min andy är ändån sötast av alla.


Ska träffa Lucie i stan snart, ska in på HM och kolla lite. :)
KISSES

Städning på hög nivå!

Nu har jag städat och plockat undan, moppat och damsugat, dammat och skurat, rensat och organiserat... Ja jag har städat i två hela timmar och nu är lägenheten tipp topp. Ska in och duscha sen ska jag rensa kylskåpet och skriva en lista över vad vi måste handla hem, mamma pappa lillebror svärmor och svärfar anländer imorgonbitti, så man får väl antagligen bjuda på lite frukost och så. Måste ner och handla sen. Men nu är jag i stort behov av en skön lång dusch, sen kommer väl andy hem snart också. Kanske en lunch på stan?



Tack för att ni gillade min shopping tjejer!
Ni får ju komma över och shoppa lite själva!?
KISSES

Lots of shopping!

Varit på Trafford Centre hela dagen med Lucie, sen käkade vi kakor här hemma och snacka skit. Jätte mysigt och ha hittat nån man kan träffa lite då och då här! Käkade på Centret också, och ni ska veta, på Trafford Centre finns allt och lite till. MEGA många affärer, sjukt många matställen, bio, bowling och allt du kan tänka dig. Sjukt bra, besök där fler gånger; ja då!

Vad shoppade jag då?
x Svart klänning från Miss Selfridge
x Beiga skor, kilklack från Faith
x Svart söt kofta från Warehouse
x Guldigt hårgrej från HM

Wanna see it?
image491
Klänningen.
image492
Skorna
image493
Koftan
image494
Hårgrejet

So what do you think?

Andy är ute och spelar golf i solskenet med sina "lads". Jag funderar på Starbucks kaffe nere på hörnan.... Får nog bli det.. Sen måste vi ha nåt att käka idag... Falukorv med makaroner??? JAAA! Gottis.

Saknar er bitches.
KISSES

Home again...

Vågar man kalla det för hem än? Om man ska bo här i två år så... Vi var ute och käkade här nedanför med utsikt över kanalen. Tog varsin ceasar sallad och jag drack vin medans min pojk drack cola. Mysigt ställe, dit får man gå fler gånger, nära och bra. Andy håller på att fixa med sladdar så jag nördar mig framför datan. Ska se film snart.

image490
me in the webcam.

Nej nu ska jag bränna ut filmen på skivan. Imorgon är det shopping på Trafford Centre med Lucie ;)
KISSES

I give you everything

Waking up to find another day
The moon got lost again last night
But now the sun has finally had its say
I guess I feel alright

But it hurts when I think
When I let it sink in
It's all over me
I'm lying here in the dark
I'm watching you sleep, it hurts a lot
& all I know is
You've got to give me everything
Nothing less cause
You know I give you all of me

I give you everything that I am
I'm handin' over everything that I've got
Cause I wanna have a really true love
Don't ever wanna have to go & give you up
Stay up till Four In The Morning & the tears are pouring
& I want to make it worth the fight
What have we been doing for all this time?
Baby if we're gonna do it, come on do it right

All I wanted was to know I'm safe
Don't want to lose the love I've found

Sjukt bra låt och text... Gwen Stefani - 4 in the morning

Nu ska jag och den långe ut och äta, nyduschade och fräsha!

Manne here we come, och just det. Vill någon se Gwen med mig i September? Den 22? Andy kan inte gå med mig och jag vill inte gå själv men jag vill gå!



KISSES

He is back..

Jag somnade inte igår förrens andy kom hem vid tre snåret.. Då hade han varit på Casino och förlorat, som vanligt! När han väl kröp ner till mig och sa grattis på tre-års dagen så kunde jag somna i hans famn. Nu sitter han här med fjärrkontrollen klistrad i hans handflata och jag sitter och käkar frukost framför datan, vilket par vi är! Blir väl en dag framför burken kan jag tänka. Men jag ska fan dra med han ut på restaurang ikväll, det är jag värd ;)

Nej... Lite gosande nu.. :) Vi har ju faktiskt varit tillsammans i tre hela år, och jag älskar honom fortfarande lika mycket.

image418
Kisskisskiss.
KISSES

He just left me...

Nu gick precis min pojkvän ut genom dörren, ut för en middag med grabbarna i laget, kommer nog bli lugnt!!! ELLER INTE. Han kommer väl ramla in här inatt om jag känner han rätt.. Kul att jag har så många vänner att fira att det är Lördag med... Får väl dricka lite vin här hemma själv, glo teve och somna tidigt så jag inte behöver oroa mig för den långe. Imorgon har vi varit tillsammans i tre år exakt på dagen... Vi ska ut och äta på kvällen, och shoppa på dagen :) Mysigt. Hoppas han är pigg och kry för det då..

Nej om man skulle ha ett litet eget party med sig själv? YEEEYYYEE.

KISSES

I love Shopping

image483
En fin vit tröja där det står; Choose Life.
image484
Duschkräm, Ögonskugga, Foundation och kajalpenna

Och så lite underkläder såklart...

Och allt detta tjejer, för under 300:- svenska kronor, COME SHOP WITH ME!

Har köpt hem Lasange och en liten flaska vin till mig själv ikväll, min PV dissar ju starkt. Men men, sånt är livet när man själv inte har några vänner i stan. En go film, god mat och lite vin... Aldrig fel?

Miss you all..
KISSES

A Sofie day..

Hey my love ones.

Ska fixa mig nu och sen ner på stan, vem vet, kanske lite shopping? Har skramlat ihop några pund så vi får se vad jag hittar ;) Det är nån jävla konsert utanför vårt hus, jag ser inte dem, men jag HÖR dem... Ska ner och kolla vad fan de håller på med?? Skönt hade det varit om nån av mina flickor varit här nu, så jag hade kunnat shoppa med någon och inte ALL BY MY SELF. Men vad gör man? Stolt är jag över Alexandra som äntligen bokat biljett, I love you bitch!!!!! Så den 13 sep kommer hon!.

Nej en sväng om i Man City nu då. Detta läste jag och Andy igår;
"Manchester have everything, exept a beach"
Jag tror det är sant... Ska kolla upp ett gym i närheten också, I WANNA BE THIN!

KISSES

Photoshoot

Okej, Andy sa att en kille skulle komma hit idag och fota lite och få en intervju. Då kommer två killar, varav en är fotograf. Jag skulle då självklart vara med, jag som är så fruktansvärt snygg på foto. Haha. Typ jag och andy har posat i soffan, bakom soffan, på soffan, på balkongen och tillochmed i sängen. Ja så uppdatering på det kommer väl, vi skulle få bilderna. Men förmodligen kommer jag att dö!!! Det ska publiceras i matchbladet, haha så alla uppblåsta lyxfruar kan läsa om oss ;) Nej... Intervjuaren är fortfarande kvar, de sitter och pratar om köttbullar... Eh what? Nej, nu snackar de med mig...

Undrar om vi kommer bli lika heta: ???

Saknar mina bitches och min fammee!!!
KISSES

Jag älskar dig så mycket att jag hatar dig..

Sitter i lägenheten, en kille kom precis hit och fixar vaskarna i badrummen, så jag kan inte duscha och göra vid mig. Sen måste jag hinna städa också! Men men... Sitter här och ugglar istället! Caroline är en duktig flicka som redan har bokat sin biljett, Alexandra är på väg! Hon ska boka idag säger hon! I can only hope!!! Men Carro kommer om två ½ vecka... Så mysigt det ska bli! Hon kommer när Andys föräldrar åker, så det blir perfekt. Vi har gäster hela Augusti! Mys!!!

image482

Här sitter jag och drömmer mig bort i Shoppingvärlden. Ska till TraffordCentre med Lucie nästa vecka! Ska bli skoj! Har inte varit där ännu! Dåligt av mig, JAG VET. Nej... Om man smått skulle börja städa lite... Eller... Gubben i badrummet får bli klar först! :P Han fixade en vask, så tänkte han sticka, men jag sa till honom att det är andra vasken också, haha. Han blev inte glaaaaad ;) But anyway! I am the boss.

KISSES

När livet bara kan tas ifrån en..

För några dagar sedan berättade Caroline att någon hade hoppat från en elstolpe vid Campus vid hennes jobb och dött. Tänkte inte så mycket mer på det, mest att det var ett konstigt sätt att vilja ta sitt liv. Nu fick jag veta vem det var, och vad som hade hänt. Visade sig vara en kille jag umgicks med när jag var yngre, han skulle klättra upp på elstolpen och fota sin grafitti målning, får ström i sig, och ramlar ner på rälsen och dör... Jag kan inte fatta det, har en sjukt äcklig känsla i magen... Hur kan livet bara försvinna? Jag kan bara tänka mig hur hans kompisar känner sig... Usch jag hatar sånt här.. Han var alltid så glad och trevlig, hälsade alltid och så. Jag hatar döden.

RIP Ralle.

När sminket och kläderna är på plats...

image480
image481

Nu är alla mina saker där de ska vara... Sitter ensam i lägenheten, andy är på träning... Ska in i duschen snart för att sedan gå ut på stan och shoppa lite ljus, dricka kaffe och bara njuta med mig själv. Andys morgonhumör gjorde mig inte så glad i morse så jag måste försöka skaka av det. Så nu, en cigg på balkongen och en skön dusch..

I may have changed, but so have you..

Saknar er sjukt redan...
KISSES

I have landed in Manchester

Halloo där hemma!! Tack för alla kommentarer, ni är så söta!!!! Saknar er redan! Flygresan gick bra, var dock lite försenat men det är ju ingen ovanlighet. Träffade en jätte trevlig tjej på flyget, hon satt bredvid mig, visade sig att hon bodde lite utanför manchester och att hon hade en syster vars pv spelade i brönnby! Världen är full med oväntade saker. Så vi bytte nummer och mejl och ska förmodligen ses i slutet av veckan! Skoj att ha NÅGON iallafall. Andy kom precis hem, sitter och käkar såklart. Mega fint område och lägenheten är så fin så jag vet inte vad jag ska säga, HEAVEN kanske är rätt ord??

Caroline, du bokar nu, likaså Alex...
Ni ska komma hit och göra Manne osäkert med mig!!!
Ikväll ska vi ut och äta, ska tvinga andy ner och fika också! ;)

Bilder och grejer kommer självklart... men nu är det lite mys! ;)

KISSES

RSS 2.0