EN REGNIG DAG I HELSINGÖR

Vaknade självklart av tanternas skyhöga tv ovanför, det regnar ute och issa ringde kort därefter, vi ska snart bege oss till Helsingör, jag ska köpa min volymtång också tänkte jag :) Så nu ska jag in i duschen och sen iväg, igår var jag och Andy på Telegrafen och tittade på en show, typ stand up komiker, så skulle andreas dela ut ett pris till krögaren där så presenterade dem han för "Anders Granqvist", så nice haha. Sen stack vi hem och kastade oss i sängen och kollade film.

Nej nu babblar jag för mkt. SO LONG

HARD WORK WORK



Om ni tycker att jag har försvunnit från omvärlden så skyll på Intersport Väla, för de har tagit mitt liv, typ...

Men jag tänker på pengarna såklart och allt jag kan göra med dem, jag funderar STARKT på en bärbar data just nu... Vill ha, som en julklapp till mig själv :)

Andy sov här igår, jag önskar att vi bodde ihop så vi kunde sova ihopa alltid... (?)

Nu är det Grey´s Anotomy, spännande värre...

Har inte så mkt och säga, förrutom att på Torsdag är jag LEDIG, så nice.

PUSS & GODNATT FOLK! ;)

IS THAT MAKE YOU CRAAAZY?

Åh vad skoj det var igår och få dansa av sig lite med mina snäckor Carro, Jess & Ida. Mysig tjejutekväll helt enkelt. Sen att Jess trycker i en koffeintabletter varje gång vi ska festa gör att man blir pigg dagen efter + att man inte blir trött av att dansa, så nice. Men det var dock för mkt folk ute igår, panik fick man ju tillslut.

Idag har jag iallafall jobbat (ovanligt va?). Dagen gick jätte snabbt så det var inga problem, imorgon kommer andy hem från Norge... Vill ju träffa honom lite grann.

Nej vad mer ska man säga? Bonnie & Danni, alltid lika skoj och träffa er, ska vi inte göra det till en vana? ;P

Puss & godnatt

Längtar till Lördag

27377-83

På Lördag blir det "a night with the girls". Jes & Caar. + ida & jenny tror jag.

Idag har jag gjort absolut INGENTING, och det har varit så himla skönt så det är inte sant, bara degat hela dagen, Andy har varit här och glott film och brottats lite som vanligt, sen har jag dock fyllt i nån jävla grej för statistikungdomsnämnden, döda mig? Imorgon jobbar jag hela jävla dagen men jag ska trösta mig massor med lite (mycket) shopping på lunchen, DET ÄR JU LÖNING! Så jag tänkte hitta något tills på Lördag, fast jag dock redan har bestämt mig för en outfit, men jag ångrar alltid mig på kvällen ändån.

Oj jag fastnade på hm;s sida... Dit ska jag imorgon iallafall :)

Sleep Well cykelställ.


Papa i'ma Milionaire

Fick min lön idag, skit fet. Så nu är jag rik igen, känns gött, har ju ingen resa och slänga dom på, inte ännu iallafall, får se vad som händer i februari om jag hänger med carro och tilda en sväng, hade ju varit så nice, men jag är rädd för att flyga själv, jag kommer virra bort mig...

Nu är jag iallafall inne på att köpa en Mac bärbar dator, skiiit sugen är jag. Vet att jag kommer behöva den i framtiden också... Får se om det blir en mac eller vad det blir, hittade en billig toshiba också..

Andy kom hit med öl och satte sig framför teven med min pappa, delade på ölen och satte på fotbollen, vilken social pojkvän man har BY THE WAY. Men jag får sova med honom iallafall =) Och jag ska se prison break hur sent fotbollen än slutar =)

Längtar tills Lördag, vi ska ta det lugnt men vi ska ha grymt skoj! Right girls?

Godnatt godnatt.


I have seen the rain
I have felt the pain
I don't know where I'll be tomorrow
I don't know where I'm going
I don't even know where I've been
But i know I'd like to see them again...

"I'll go wherever you will go!?"

IT AIN'T EASY BEING ME

Puh ni skulle bara veta hur jobbigt det är att vara jag just nu... Jobbar hela tiden när jag egentligen borde sitta hemma och tänka på mitt liv..


Not saying i don't wan't to take a chance
Coz its all open to romance
I know it's crazy but I must say

It ain't easy being me
It ain't easy don't you know
Coz I'm not the type to let
someone take over me
It ain't easy

Sa till min chef idag att jag inte ska ha semester och står till förfogande, DÖDA mig, tror ni jag ska tröstshoppa lite på fredag eller? Eh ja, sen ska jag jessica och carro festa på lördag, thank you!

Jag vet inte vad mer jag ska säga förrutom; IT AIN'T EASY

JUST PUT THE GUN TO MY HEAD

Fanny darling, du kan vara lugn, det blir inget Thailand.. :( Så vi kan hänga hur mycket du vill baby! Kanske tillochmed ta en sista minuten resa ihop? Vem vet vad som händer.. :)

Ja mitt liv går i vågor om man säger så... Ena dagen är man glad och andra dagen spricker allt. Detta är en dag när allt har spruckit, så no more thailando for me inte. Men man överlever väl, känner att jag just nu hade behövt typ bonnie & gängets underbara sarkastiska energi om att allting är bajs, det var vi så himla bra på. I need you guys!

Jobbat hela dagen och jag börjar få ont i ryggen/nacken av allt jobb, detta är med andra ord en pissdag. Jag och diana hade iallafall en återblick av nemo och björnbröder den sista timmen på jobb, det var iallafall lite skoj :) Caroline my love, min klippa, jag ringer dig nu by the way.

Sen vet jag inte mer vad jag ska skriva förutom att jag tycker om mina vänner som finns där när jag har mina "down-days". Ni förstår så bra och gör mig lite gladare.

Puss på er.

Jag saknar allihopa!

Jag saknar så mycket i mitt liv, jag hinner verkligen inte med någonting... Jag vill göra så mycket. Jag saknar mina underbara "butchers" från skolan, vi som hängde VARJE dag. Vart tar tiden vägen "vi får träffas snart"... Jo när är snart? Känns som om man inte tar tag i någonting, nu när alla har sitt på vars ett håll så blir det svårt, man måste kämpa för att hålla kontakten, det som var så självklart förr. Det är sorgligt.. Jag hinner inte ens träffa Andreas och mina vänner så mycket som jag egentligen vill, de som jag träffar mest är polarna på jobbet, jag klagar inte men man saknar det gamla.. Kan man inte bara blanda nytt & gammalt i en skål och bara ha allt på samma gång.. Man vill ha för mycket, aldrig är någonting bra...

Men jag saknar er butchers;
I MISS EVERYTHING

Igår hängde jag med Carro my love och Issa den slappe. Fixade mitt hår, så nu är jag jätte mörk, men jag gillar det till tusen. Fanny, känns som jag inte sett dig på evigheter, och om jag hade haft tid och pengar vet du att jag hade hälsat på dig, saknar och snacka skit med dig!

By the way, Caroline min älskling är typ värsta bloggkändisen på http://www.helsingborg.kvp.se CHECK HER OUT! Jag tvingar henne och skriva lite om mig också, hon var tillochmed i tidningen idag, bara för hon är så cool :)

Notis: Jag är tillsammans med Andreas Granqvist och inte med Andreas Dahl som någon trodde?

Sist men inte minst; Någon frågade om multinet.. Säger bara; jätte trevlig personal men bara provision eller vad det heter. Så inte mycket pengar där inte. Men om man redan kan sälja så är det bra.

Nej nu har jag suttit här för mycket, men bara en NOTIS till, jag och andy och antagligen hans päron drar förmodligen till Thailand i slutet av December, om vi hittar resa, och jag VILL så himla mycket, finns inget bättre än thailand... Åh jag ska drömma om det inatt! Jobb i helgen, och varje dag framöver ;P

Underbara Thailand

Sleep well, cykelställ.


Hmmm okej

Roligare kommentarer får man nog leta efter. Sen att man fjantar sig framför kameran är ju en annan femma. Iallafall så har jag jobbat hela dagen.. Är så himla himla trött. Ska leta lite resor till Januari nu tänkte jag, men först ska jag käka lite. Jag vet inte om vi ska till Thailand igen eller någon annan spännande stans ;)

Ha de

- i know you love me

AVIS

I hate my boyfriend, eller jag är snarare avis... Nu är han på Café Opera och minglar, har varit på Fotbollsgalan ikväll men inga flickvänner fick hänga med, NEJ DÅ! Så Bonnie, mitt liv är inte så lyxigt. Jag och fotbollsfruarna fick avnjuta galan hemma i mysbrallor och chips. LYX, på hög nivå ;)

Nej jag ska jobba imorgon, nu ska jag höra av mig till Andy så han tänker på mig och inte på alla stockholms blondiner som har snyltat in sig på café opera. Man måste hålla dom hårt!

GODNATT

/Suris Sofie

Imorgon får Stockholm finbesök


Imorgon förmiddag får Stockholm finbesök av tusentals helsingborgare, och jag är en av dom :)
Jag, Lina, Ida, Sara och Kicki har laddat upp med två bag in box och vinglas! Ja, vi är inställda på att det blir fest, blir det inte det, så försvinner nog vinet ändån. Så tåg imorgon klockan nio.

Sen undrar jag gud, hur min lycka kan totalvända till sorg?

Stockholm, here we come:




Läste precis ett inlägg, "Varför vi tjejer älskar killar så mycket?"
I know my reasons:
- Vi vet alltid allt innan dem, fast de inte vet att vi vet (ordspråk: the boy wonders when he ask her out if he is going to go home with her, the girl already knows.)
- Hur tuffa de än är utåt, så finns det inget vackrare än att se dem när de sover
- Hur de håller om en och pussar en i pannan, trygghet
- Hur de ibland stolt kan säga saker som man själv vet att man själv har sagt
- Hur de uttrycker sin kärlek på så många konstiga sätt
- Hur snygga de är efter en lång varm dusch och en handuk på midjan
- Hur älskad man kan känna sig
- Hur mycket de kan få en att tro och hoppas

Jag hade kunnat fortsätta i en evighet, självklart syftar jag på min pojkvän... Han är så underbar på så många sätt, klart man bråkar och tjaffsar ibland, men han har stått ut med mig så himla länge nu, det trodde jag aldrig att någon skulle orka.. And that's why i love you baby.

Haha det är nästan löjligt


Modeller från visningen av Viktor & Rolf-kollektionen.

DET VAR KAOS över hela landet idag när Viktor & Rolf kollektionen släpptes, jag och Daniella hade bestämt oss för att stångas med resten av hbg men jag ångrade mig när det började HAGLA imorse.. Så Danni tog upp kampen själv, hon hann ändån roffa åt sig lite stuff, men jag kände inte att där var något super speciellt. Det löjliga är att folk har redan ockuperat blocket.se med kollektionen för några hundralappar mer, försöker liksom göra pengar på det hela? Haha. Men ja.. Okej... Sen det andra alla snackar om är Nicole Richies nya hårfärg, brunett, go girl.

Nicole Richie
Visst är hon snyggare som brunett? Jämför själva!

Vad snackas det mer om?

Jo en miss jag kan hålla med om... Jag som älskar brunetter som ni kanske förstått så passar INTE Ashley i det:



Håller ni med? 

Nej nu har jag undersökt för mkt ikväll, ska krypa ner i min säng och gosa med mig själv. Imorgon är det jobb och sen är det Stockholm! :) 

Puss på er.
 

Jag orkar inte...

Jag orkar inte tänka längre, jag orkar inte tänka längre än till imorgon. Men när jag inte tänker så drömmer jag, men ingen kan någonsin säga om jag gör rätt eller fel. Om jag kommer välja rätt eller fel. Jag vill ha någon som vet, och jag vill sluta tänka..


Mådde inte bra imorse när andy körde hem mig så jag sov till två... Känner mig fortfarande helt hängig. :( Mina nerver är uppochner, jag tror jag vet vad det beror på. Men jag tänker inte på det. Jag hatar framtiden. Nej nu ska jag gå och lägga mig och läsa eller nåt.

Imorgon är det jobb sen Lördag bär det av till stockholm!  =) PUSS

Ännu en underbar sovmorgon

Vaknade vid elva idag, andy var på rethumör så man hade inget annat val än att gå upp eftersom han kittlade ihjäl en. Sen stack vi på jakt efter hans ipod som vi tillsist hittade i stan. Men först tvingade jag in honom på frisyrmakarna så han blev finfin i håret, sen shoppade vi lite snygga höstkläder till honom också. Sen fick han sin ipod.

Så nu tänkte jag sätta på en go film, behövs i detta pissväder. Sen ikväll blir det god mat här hos Granqvistarna. Mums. ;P

Och Carro, jag är stolt över att du blivit skribent på Expressen. :) Du är bäst.

Pussar och kramar

BULLSHIT

27377-90

27377-90

Äntligen har jag hittat ett par jeans, jag brukar ofta leta i 100 år efter några jag är nöjd med, men jag hittade ett par nu, bilden är herrmodellen men det är mörka mörka nudie, sådana som jag en gång köpte som jag fortfarande använder men de är ljusa nu :) Haha. Iallafall så är jag pank och glad. :)

Andy kommer hem från Stockholm om någon timme så ska vi mysa iallafall, jag är sugen på choklad! Puss!

Äntligen ledig

Sååå skönt och sova idag, hade hoppats på en fete slappe dag med Andy men det enda han gör är att ringa och väcka mig och säga att han ska till Sthlm över dagen för en presskonferens med Stuart... Jaha sa jag och tråkade ihjäl hemma. Sen ryckte jag upp mig och stack hem till Tove och Sandra, så här är jag nu, ska ner i stan och fika och kanske köpa ett par jeans om jag hittar några... Det brukar ju inte vara min lycka. Men jag ska söka som fan. :)

Nej, ikväll ska jag och Andy på bandy ;P Sen ska vi mysa med en go rulle. Ja asså filmrulle. ;P

Puss


Sista dagen av elva

27377-72
Couse I'm a poser, yes I am

Okej, igår var vi på sexparty och typ dog. Haha. Anal kulor och analkittlare, men Mr.Big Realistic var nog värst. Haha men det var skoj, la grande finale var ju Sex and the Citys hyllade Mr.Rabbit :) Nej det var skoj, och hela bunten där igår verkade nog oerhört kåta, men det är en annan historia ;) Carro, vi är väl inte kåta? Neeeeeeej då. Iallafall ska jag jobba idag, den sista dagen i denna omgången, sen är jag ledig i två dagar! Så gotttt! ska bara mysa och SLAPPA ihjäl. I need it.

work now.

The Saturday night

Lördag: Fest hos Vanessa, EFTER jobb och en sömnlös natt.  Jag var så trött att jag somnade nästan, plus att jag inte alls är på g med vissa av folket som var där. Så jag övertalade de två mumrikarna Issa och Henke att köra mig hem. Visst är de snygga?

27377-88

Självklart hängde Daniella "Donna" också med hem, ni ser då på bilden så otroligt trött jag är.

27377-86

Men Caroline och Tilda hade skoj iallafall :)

27377-87

Men det blev en tidig kväll och jag har sovit så himla skönt inatt..

27377-89

"Ridin' Dirty"

Nu kommer snart Carro och hämtar mig så ska vi på sex partaj! Undervisning och sånt ;) Ska bli skoj, sen får jag nog trösta min lilla pojke som förlorade mot Häcken idag med 3 - 0 i röven. Så jag ska pussa lite på honom. Om han inte är för sur för det :)

Puss och Kram, ses på stan (eller väla)

THE DEVIL IS EM

Jag tror ärligt talat att Emelie är en liten liten söt djävul... Hennes drinkar är livsfarliga ;)

27377-73
Kvällen började som vanligt med lite posar bilder + vin och koffein...

27377-75
Caroline hittade horn och försökte se läskig ut, vilket inte går när man är så söt :)

27377-77
Det hela fortsatte med lite pussar och ännu mer vin :)

27377-74
Jessica & Caroline halsade självklart snabbare än vad jag gjorde, like always.


Vidare med bussen ner till Dahlberg (Emelie)..

27377-80
Där i baren bor hon, och gör livsfarliga drinkar, eller hur Jessica?


Så vi drack den goda, men livsfarliga drinken och började
spåra ur med massa sjuka samtalsämnen...


Jessica pussades, och Emelie kom över med varsin shot ;)

27377-85
Men längre än så kom vi inte, Jessica klarade inte av spriten så jag har fått ta
hand om stackaren hela natten, lilla gumman.. Men Carro dansade klart hela natten
lång, men det kommer fler tillfällen, jobb vad dock inte så roligt för Jessica idag, jag var
ändån lugn.. Men jag är trött efter upppassningen inatt..

Men ikväll ska vi till Vanessa. Mingla lite, Puss!

Sorry

Sorry om jag förhastade mig. Trodde att det var riktat mot mig, inte alltid så lätt att förutse. Men vi fixar det.


Nu sitter jag Jessica och favvon Carro hemma hos mig och knarkar och super! Låter mys va? EH JA. Utgång ikväll och dryyyg dag på jobb imorgon, men då knarkar vi bara vidare. Haha. Nej nu måste jag dricka ikapp med de andra, PUSS

SNOWBALLS

Usch, jag hatar snö! Jag trodde någon skämtade med mig igår när jag steg upp. SNÖSTORM? What liksom? Helt fel. Imorgon ska jag och Jessica göra stan osäker, det ska bli skoj :) Sen på Lördag fyller lilla Vanessa år och då är det fest igen, och sen på Söndag är det sexparty :) Vilken helg!

Och jag förstår mig inte på vissa, bara för man har haft mycket under en tid, även från bådas håll så förvandlas gemenskapen till något kaxigt och ohållbart. Måste man prata ut med varann bara för man inte har hunnit träffats under några veckor? Hade det varit äkta vänskap så hade det varit som om man träffats igår och inte varit purken över att den ena har skaffat sig för mycket och göra, det är ju ingenting man gör medvetet. Kallar man dessutom min vänskap för ytlig och utan kvalité så kan man lika gärna vara utan den om man känner så. Jag vet vilka mina vänner är just nu, även fast man inte träffas alltid så är det ändån som vanligt när man väl träffas. Ni vet vilka som är stora exempel på den vänskapen. Ni är heller inte de som förändras och skriver skit om en bara för att tiden tyvärr inte räcker till. Nej.. Besviken och sårad blev jag, men om jag bara är ytlig är jag väl ingenting för vissa, och vissa är ingenting för mig.

Nog om det, nu ska snart pappa min köra mig till jobbet. Där jag som sagt bor. Jag är inne i min elvadagars fas, har inte ens träffat Andreas på jätte länge. Igår lät han inte ens sugen på och hämta mig ikväll när jag för en gångs skull har tid, så då får han väl vara utan mig, för i helgen är jag uppbokad. :)


Och nej, jag välkomnar inte vintern, jag vill ha VÅR direkt!



RSS 2.0