En dag i Tyskland

Åkte iväg vid halv åtta imorse för att ta oss ner till Bordershoppen i Tyskland. Nu har man laddat förrådet lite. Kom precis hem till Påarp och min stora fråga är om jag ska sova här inatt eller inte. Andy ska upp så himla tidigt. Sen ska jag jobba 5 dagar i rad om inte mer, men lönen i Juni kommer bli så sjukt fantastisk! Alex kommer hem nästa vecka och börjar flytta in till lägenheten. Jag flyttar nog in i början av nästa vecka, längtar! Inte för att jag inte älskar min familj, det gör jag, mer än allt, men det är så skönt med friheten att bo själv :)

Nej nu ska jag försöka få tag på Carro och se om nåt alls händer imorgon, det är ju ändån Valborgsmässoafton, vad ska ni göra?


xoxo
image917

Man kommer hem till solsken och vinst

Efter en underbar helg i Paris går man till ett derby med nerverna på högvarv och går hem med värk i både händer och hals. Så himla skön stämning och så himla skön vinst. 4 - 2... Nej nu ska jag kolla reprisen med resten av Granqvistarna och höra kommentarer och grejer. Imorgon blir det en tripp till Tyskland, man är ju berest :)

Sov så gott!
xoxo
image917

"Seaaaan Sylliiseee" (champs elysées)

Bonjour!!!

Nu är vi hemma igen! Efter en helt fantastisk underbar weekend i Pariii! Vi har turistat, shoppat och druckit alldeles för mycket vin! Soligt och varmt har det varit och vi har suttit på fik efter fik och druckit vin och lunchat. Livet har verkligen varit på topp. Det har varit sommar! Vi tog med oss solen hem också, ni kan tacka oss senare :) I fredags när vi anlände blev vi bjudna på skumpa och snacks, efter det gick vi ut på en matbit och lite drinkar. I lördags var det full fart hela dagen. Kollade in det man ska kolla in och sen shoppade vi (samt lunchade länge i solen och drack vitt). På kvällen gick vi till en underbar restaurang och åt anka som var mega gott, sen blev det lite drinkar och dans i det annorlunda nattlivet. I söndags softade vi mest, gick runder från fik till fik, käkade, drack lite vin och bara gottade oss i solen. På kvällen blev det take away sushi (sjukt gott) och Sex and the City. Så underbart.

Här kommer lite bilder:
image1081
Såhär uppdukat och fint var det när vi anlände.

image1082
Efter lite skumpa och vin blev det stan.

image1083
Baljor med "Sex on the beach" var det ja, gratis också, we love paris!

image1084
Man måste ha sett det berömda tornet också, här posar jag och söta tilda.

image1085
Den berömda bågen och stjärnorna själva, jag och carro.

image1086
Ett av alla utefik på the sidewalk.

image1087
Inne i dimman.

TACK tjejer och Paris för en underbar helg. Vi hittade Paris när det var som bäst!
xoxo
image917

Myskväll

Ska hem till Caroline om ca en timme och mysa med henne och Emma, Daniella kanske också dyker upp. Vet inte om det bara blir en lugn kväll eller lite vin. Är rätt sleten efter igår men ja, solen skiner och det är torsdag :) Får se vad som händer. Ska höra vad tjejerna tycker och känner.  Ska dock upp imorgon och resa hela dagen. Tar båten  20 i tolv. Håller på att packa min söta röda väska nu, kommer säkert glömma hälften, men då är det bara och shoppa det :) Hihi. Önskar att jag hade haft mer pengar att shoppa för, skulle sparat när jag kunde! Nu laddar jag min iPhone och min kamera för fulla muggar, har precis duschat och sitter och blickar ut över grönska och solsken, finns inget bättre! Just nu leker livet för fullt! Aahhh, i love it.

Bild från C's inflyttningsfest:
image1079

Bild från igår:
image1080

Nej nu ska jag verkligen packa klart, för snart kommer Carro och Emma i Emmas söta lilla bil!
xoxo
image917

Citat

"Progress is impossible without change, and those who cannot change their minds cannot change anything."

Imorgon bär det av till Paris!



Imorgon åker vi! I can't wait. Igår blev det vin med Intersport på O'Learys och sen Utposten tills de kastade ut oss. Men trevligt hade vi som alltid! Nu är jag verkligen pank, mitt jävla as, får sitta och vänta tills kl slår tolv inatt om vi skulle ut och ta ett glas vin idag. Haha. Ångeeeest. Imorgon ramlar dock pengarna in och vi beger oss till Köpenhamns flygplats tidig förmiddag. Ska ringa söta Tildis ikväll och dubbelkolla allt också. Men är ju lite nervös när man reser med en Dellgren. Har ju hänt att lite saker har blivit fel och glömda osv... Jag ska nog skriva ut biljetten nu också. Hamna i Påarp inatt så Andy körde hem mig precis. Vet inte om jag ska sova en timme till eller göra nåt vettigt. Blir nog slappa dock.. Känner för det :) Kommer hålla igång nu i fyra dagar i rad med shopping och vin och grejer :)

Jag bara älskar Paris redan, hoppas solen skiner där lika starkt som här!
xoxo
image917

I'm looking for someone who understands how I feel

Nu mår jag mycket bättre. Gick ner till stranden, la mig på muren i 20 minuter och solade sen gick jag hem. Snackade precis med min livsräddning Caroline som föreslog massor med vin och fotboll med jobbet i stan. Ska bli så himlans mysigt. Hon förstår mig alltid så himla bra! Solen skiner och då ska man fan le. Fick mitt lönebesked, mer än väntat och jag är så himla glad. Ska unna mig god mat, vin och shopping i helgen i Paris. Paris, jag ska verkligen dit på Fredag! Åh vad jag längtar. Ska in i duschen nu och ner i stan med Emma och Emma :)

Varför gråta när man kan skratta?

Här bjuder jag på lite bilder från min underbara promenix:
image1075
Pålsjö skog

image1076
Havet

image1077
Underbara strandpromenaden

image1078
Mina promenix/jobb skor

Ha en helt underbar dag, för det tänker jag ha.
xoxo
image917

Knappt med tid

Jag har verkligen inte hunnit med och skriva här inne alls på senare. Sorry för er som läser.. Har jobbat och hängt med mina flickor! Idag är det vår ute och jag ska gå ner vid stranden och ta en promenad, kanske lägga mig på muren och bara lyssna på musik och bara tänka igenom livet. Vissa har en så fruktansvärd syn på livet ibland så jag blir rädd. Är inte det viktigaste kärlek och lycka? Det tycker iallafall jag. Så länge man har det så skiter jag i hur mkt pengar man har på kontot osv. Så länge man är lycklig, right?

Jag är bara så himla trött på alla krav och uppmaningar. Kan jag inte få leva mitt liv som jag vill och göra det jag vill när jag känner för det? Det är ändån mitt liv, ingen annans. Är så förbannad så ska verkligen gå av mig det nu, kanske tillochmed springa. Nej här vill jag inte sitta mer...

Bilder från inflyttningsfesten kommer! Orkar inte just nu bara.

Att åka till Paris på Fredag kommer rädda mitt liv! Min mamma är bäst!

xoxo
image917

Inflyttningsfest nästa!

Ska snart bege mig till Caroline där hela IS hänger. Ska bli jätte skoj. Laddar kameran nu för fullt! Imorgon på jobb kommer inte bli kul asså. Usch. Men ja, jag ska ändån ta det hyffsat lugnt. Jag bjuder på en bild av mig och min trogna kusin;
image1073
Visst är vi söta?

Ikväll ska jag och Malin blanda drinkar!! Och Carro blev glad för sin present, två fiskar av mig och emma som ska sympolisera oss (Lelle och Poppe) som hon alltid kallar oss, söt inflynningspresent va???

Ha en underbar lördagskväll!!!
xoxo
image917

Massa vin, på en torsdag!? (härmar Johan Glans)

Ja det blev lite vin hit och dit igår. Blev massor med vin och skitsnack hemma hos Em, väldans mysigt. Sen drog vi till BV och träffade massa folk och drack vin. Sen Zoo och Cardinal. Jag tyckte det var mega konstigt att Marie Picasso sitter i ett hörn inne på Cardinal och tyckte lite synd om henne. Jag tänkte bjuda upp på dans men min kära kusin stoppade mig i rättan tid. Jag snackar för mkt efter vin kan jag säga. Sen htitade Em en femhundring på golvet så det firade vi med att ta taxi till Statoil, bjuda taxichauffören på cola och äta korv och hamburgare som två som aldrig sett mat förr!! Köpte även med ett paket bacon som vi fick för oss att vi skulle käka till frukost. Sen somnade vi gott hemma hos Emelie. Vaknade av ett sms från Em's granne:
"Hårt igår eller? Det ligger ett tiopack bacon utanför din lägenhetsdörr." och jag kunde verkligen inte sluta och skratta åt det smset.

Alexandra, sorry att jag är mega tråkig idag!!! I'll make it up to you...
Har glömt min mobil där nere så jag måste köra ner och hämta min mobil sen har jag ärende på Väla... Orkar verkligen inte.


Sjukt fin bild på Katherine Heigl från Greys och "På smällen"

xoxo
image917

Sometimes...


Ibland är ens humör precis som vädret, soligt och underbart men överraskande snabbt skiftande till regn, mörka moln och åska.. Så lite kan göra så mycket. Minsta lilla regndroppe kan få en att känna sig så fruktansvärd ibland. Man orkar helt enkelt inte med oväder och regn. Därför stannar jag inne idag och håller mig torr. Jag hatar att bli blöt.


Sjukt fin bild på Ellen (Miss Grey i Grey's Anatomy)

Var på middag igår hos Andys familj. Han verkade bli glad för min present till  honom (en behandling för två på SPA Njuta). Idag är han o spelar match i sthlm. Idag har jag tråkigt.. Alla jobbar.. Ska nog bara softa idag,. se om jag hittar en go film. Nej, en cigg nu.

xoxo
image917

Is it you?

Cassie - Is It You

I'm looking for a lover not a friend
Somebody who can be there when I need someone to talk to
I'm looking for someone who won't pretend
Somebody not afraid to say the way they feel about you

And I'm looking for someone who understands how I feel,
Someone who can keep me real and who knows always
Baby I like to have you in my way
And I'm looking for someone who takes me there,
Wants to share, shows he cares
Thinking on the one that I've been waiting for

Is it you? is it you?
Maybe you're the one I've been waiting for
Could you be the one for me?
Could you be the one I need?


Mega bra låt.

Okej, jag är verkligen hurtigheten själv måste jag säga. Gick ner till stan och gick hem. Fikade med min kära kusin och var också inne i min blivande lägenhet, den är så sjuuuukt fin. Ska bli så mysigt och flytta in. Den femte maj tror jag det blir. Kan verkligen inte vänta. Ska bara softa nu tills vi ska hem till Andy ikväll. Hoppas han blir glad för sin present... Så svår och köpa till...

Iallafall så kommer Alex ikväll så jag hoppas på att träffa henne så snart som möjligt. :)
xoxo
image917

Idag är det ingen vanlig dag för det är gosses BIRTHDAY!

HAPPY B-DAY ANDREAS!!!


image1063

Vaknade hemma hos Andy (the födelsedagsgris) och gav honom en puss. Sen körde han hem mig för han skulle träna så jag gick ut på en powerwalk och solade lite och så. Ska snart hoppa in i duschen, har lagat omelett och grejer här hemma, nyttig som man är. Ska hem till  Andy ikväll på middag, ska bli trevligt. Imorgon har han dock match så det blir en lugn kväll. Ska ringa båda emmorna nu o se vad som händer idag. Blir väl en fika på stan och sen lite mys innan jag ska hem till Andy. Alex kanske också skulle dyka upp idag.

Nej duschen väntar. 
Notis; mina naglar är blodröda.

xoxo
image917

En natt i Lund

Igår bestämde jag och Carro oss för att åka och hälsa på Hedvig i Lund. Först på dan hängde jag med Emma och fixade mina naglar med Depends nya gel-kit. Blev helt ok för att vara self-made.

Ja, jag och Carro körde iallafall till Hedvig i Lund och lagade tacos och drack en massa vin och hade jätte trevligt. Åkte hem vid nio tiden och var hemma vid tio (vi yrade runder lite i Lund först). Ni vet hur vi två huen är! Så nu sitter jag hemma och väntar på att min pöjk ska bli klar, ska dra med han ut på lunch, kanske blir BV för emma jobbar idag. Imorgon fyller Andy år och då blir det god middag där hemma. Alexandra anländer då också till HBG. Jag är ju ledig hela veckan, så det är nice :)

Här är söte Heddan by the way:


Jag längtar till Paris och Tilda btw! Krya på dig Tildis också, fick precis din kommentar!

xoxo
image917

Working Saturday

Heeej.

Ännu en dag på jobbet. Mest tagit det lungt idag på jobb. Inte alls mkt folk, kändes knappt att det var Lördag. Har varit fint väder idag också ju. Nu ligger jag i Påarp och glor teve. Ska kolla film snart. Trodde det skulle bli släktkalas så ställde in mina planer med Carro för kvällen men det visade sig att Andy förstått allt fel. Haha så här ligger vi. Baloo (katten) ligger på rygg bredvid mig på golvet och stretar (han är inte som en vanlig katt) men han är sååå cool. Har inte så mkt mer att säga. Är mega pank så ingen shopping och inget fest denna helgen tyvärr.

Hoppas ni har en bra helg iallafall :)

This is me this weekend...

xoxo
image917

Solig början och regnigt slut

Dagen började soligt, jag och Carro tog bussen till jobb. Nu ligger jag hemma i soffan och glor film med päronen. Mamma hade sparat massa räkor och gott till mig till middag! Mys. Nu ska jag se klart filmen sen sova, jobb heeela helgen. Så det blev en mini-update :)

xoxo
image917


Min BABY gjorde måååål!

Min duktiga pv gjorde mål idag, man blir ju lite stolt. En guldstjärna till honom!

Ligger hemma hos Carro och glor sporten, man måste ju hänga med. Vi är iallafall megatrötta. Ska gossa lite sen blir det nog sängen som gäller! Hittade mega fina bilder på snygga Cameron Diaz, så sjukt snygg:

image1062

Okej, fitt-tv-två visade inte ens HIF matchen ALLS. Jävla idioter, de leder fan Allsvenskan. KASST!
xoxo
image917

En heldag i solen

Åh vilken underbar dag. Riktig vårdag. Mötte upp emma blondie vid ett tiden så fixade vi Andys presenter och sen lunchade vi på K&Co, gick lite på stan, sen blev det en ramlösa i solen vid Petters. Mega mysigt. Träffade även min long lost cousin som har varit borta i evigheter!!! Så skoj och se den blonda lilla skönheten! Har lite bilder jag ska lägga in när jag kommer hem. Sitter hos Emma nu, eller ja i hennes låne lägenhet. Ska sova hos Carro ikväll och bara gossa... Är sugen på ett glas på BV dock... Men jag är sååå fattig. Inte skoj alls. Jag vill ha snabba cash! haha. Nej men hoppas ni haft en lika underbar dag. Och jag fick en kommentar om min diet också, klart man vill bli av med fettet. Men när man inte käkar kolhydrater, som jag just nu inte äter alls, så har man knappt någon energi, så om man tränar ovanpå det så blir man helt matt och svimfärdig. En kompis till mig gjorde det och fick illamående attacker och kände sig mega svimfärdig och orkade absolut ingenting. Därför ska man mer ta det lite lungt, gå ut och gå lite och sen när man avslutar denna diet så får man träna bort de snabba kolhydraterna istället, get it? ;) Det är iallafall vad jag har hört och det har funkat hittills, och man har ju ett jobb och sköta och saker man vill orka med.

image1060
(uppdaterade en bild nu, Emma i solskenet vid Petters)

(Jag och Emma utanför K&Co)

Nej gud vad jag babblar. Ska hem snart och käka lite.
xoxo
image917

Godmorgon!

Sitter i Påarp hemma hos Andy. Han ska snart samlas med HIF och jag ska hem en sväng sen ner i stan och fixa hans present, han fyller ju hela 23 år på Onsdag. Sen kanske man hinner säga hej till sin kusin som förmodligen är hemma nu! :) Jag jobbar imorgon och i helgen, ledig idag.

Jag längtar efter lägenheten, då kan jag gå powerwalks längs stranden... Nu skyller jag på att det är kallt och tråkigt. Plus att man helst inte ska träna för mkt när man dietar... Så det får jag komma igång med efter Paris och nöja mig med lugna promenader nu.

image

xoxo
image917

Fick lite jobb idag... Och imorgon!



Nu regnar det... Mindre skoj. Man var gladare igår när solen sken, det gör så mycket. Fick jobba lite idag, tolv till åtta, blir samma imorgon också! Skönt med lite tider. Behöver ju det nu när jag ska bli sambo igen! Alex babe, längtar du inte?? Jag gör... Mina ögonlock känns väldans tunga... Funderar på min gossiga säng som tyvärr inte var så gossig inatt, sov mega dåligt. Hade konstiga drömmar och vaknade stup i kvarten. Usch, hatar sånna nätter... Bättre när älskling är bredvid men han vägrar och sova i min "lilla" säng... Iallafall så ska jag nog kolla lite teve i sängen... By my self... Godnatt alla söta själar, sov så gott!!! Och tildis, jag längtar tills våren i Paris, hur är vädret där nu??? Uppdatera  ;)

Jenna, I miss you...

xoxo
image917

En dag på stan

Gick hem till Caroline i solskenet sen gick vi vidare ner på stan och träffade Stef, Tessan och hennes dotter Engla. Lilla söta Teddy var också med oss, Carro passar honom idag. Satt och fikade på Waynes sen gick vi och strosa lite på stan, mega mysigt. Här är lite söta bilder, mest på Engla och Teddy, för de hittade verkligen varann :)

image1055
Caroline och Teddy

image1056
Söta söta Engla är ute och går med Teddy (som inte fick plats på bild)

image1057
Såå söta

image1058
Engla och Teddy i vagnen tillsammans.


Nu lagar Carro mat till mig. Lite tacoköttfärs med lite grönsaker, GI it is! Bara två helger till hemma sen är det Pariiis. Jag längtar.


xoxo
image917


Easy like sunday morning

Vaknade för en timme sen och har legat och dratt mig i sängen med goss. Sitter och käkar lite frulle nu och om några timmar är det match på Olympia, ska bli skit skoj faktiskt. Jag tackar för alla kommentarer, skoj och läsa!!! Jenna I miss you to, promise I'll call u soon again! Imorgon tror jag att det blir jobb igen, ska iallafall dit och snacka med bossen om tider och så. Annars har jag väl inte så mkt att säga faktiskt. Var stendöd igår, somnade till När lammen tystnar i Andys famn... Mys..



xoxo
image917

En helt vanlig Fredagskväll

Jobbade till 20.00 sen drog jag och Emma hem till Carro där vi mötte upp den andra Emma, My och Danni. Och Carro såklart. Beställde hem mat som ingen verka gilla sen drack vi massor med gott. Åkte ner till BaraVara och drack drinkar, en sväng inom Utposten (vid Utposten var det bara jag Danni och Emma kvar) sen drog vi tre till Cardinal där vi dansade en massa fram till tresnåret, då tog jag och Emma en korv och åkte hem! Sov som stockar, vaknade med en jävla huvudvärk. Men den är borta nu, jag har varit och solat och ska hoppa in i duschen nu, sen kommer Andy och hämtar mig, ska försöka få i mig lite äppelpaj innan också som mamma håller på att baka :)

Jag tog en bild på Emma igår:
image1054

Vi älskar toaletterna på BV, två i ett liksom!
Emma mår mindre bra idag, men skoj hade vi! Ska ringa Danni också...

Mer bilder kommer... här:



Just det, kom på att en skit trevlig tjej kom fram till mig igår som läste min blogg. Jag blev helt glad över att få veta att fler än min familj och vänner läser! Hoppas du hade en rolig kväll tjejen!

xoxo
image917


Godkväll!

Har jobbat hela dagen och ska jobba imorgon sen är jag ledig helgen, ska bli nice! Haha hittade precis världens fulaste bild på MIG och söta Stef från i Lördags på Cardan:

Haha.

Iallafall så ska jag inte göra någonting ikväll, bara lägga mig tidigt tänkte jag. Ska hoppa in i duschen nu så det är klart till imorgon. Då blir det lite vin hemma hos Carro och hämtemat med tjejerna. Ska bli mega mysigt. Yeaii. Sen blir det HIF - Halmstad på Söndag, ska bli skit skoj. Jag måste hitta nån och gå med... Hmm...

xoxo
image917

Shopping och fika

Köpte lite trosor från Gina idag... Kunde inte motstå de söta sommarfärgerna, visst var de söta?

Blev massor med fika och massor med latte och skitsnack med emma.h och emma blondie som vi namnger dem. :) Har lånat emma.h:s cykel så ska cykla hem till henne nu och så ska vi handla grejer till ikväll, blir en mega god kycklingsallad hemma hos carro med massa gott i. Imorgon ska jag rycka in och jobba lite tänkte jag.


Me like latte.
xoxo


image917


Hur svårt kan de va?

Jag kan va din och stanna hela natten
Jag kan va farlig, kan ta det varligt om du vill
Se mig, hör mig, rör mig
Hur svårt kan det va?

Jag kan va ärlig, jag kan va härlig
Jag kan va bättre än bra
Hur svårt kan det va?
Jag kan va fattig, jag kan va rik
Bara jag är det med dig, he-ey
För jag gör vad som helst
Nu när jag blivit frälst
Av det du sa
Mina knän sviker mig
Varje gång jag ser dig
Här är jag



Den låten är så bra :) Den dansade vi tjejer till i Lördags! Hade mega skoj. Förlåt kära läsare att jag inte uppdaterar så mkt nu men det kanske säger sig själv, innan var jag arbetslös hemmafru och nu är jag en hårt arbetande Intersportare som för det mesta jobbar 10 - 20 om dagarna så det blir lite mindre inlägg, men jag har absolut inte tröttnat på min blogg. Här kan jag skriva ner alla mina tankar och uppdatara mitt liv, sånt lägger man inte av med :) Igår stack jag hem till Andy, men då han satte på fotbollen så snodde jag hans bil och drog hem till Tessan och Steffi och käkade lite räkor och glodde tv. Mega mysigt. Sen åkte jag hem och sov med Andybandy. Vi låg och gossade i sängen till kl tolv idag sen skulle han iväg och spela golf med Larsson så jag blev precis avdroppad här hemma. Ska träffa Emma.H sen och gå på stan sen ikväll ska vi laga mat hos henne med Carro. Mys. Så himla skönt och vara ledig.

Önske outfit:





Önske kropp:


(har nästan gått ner 3 kilo, bara 3 - 4 kilo kvar)

xoxo
image917

Det är vår!

Min lediga dag! Vaknade av solsken. Hur underbart är inte det? Solstrålarna tittar in bakom rullgardinen. Upp ur sängen och käkade frukost och duschade, tvätta håret och fixade mig. Sen tog jag en promenad till min faster, klippte mig, bara topparna. Känns mkt livfullare nu när mina slitna toppar är borta. Sen gick jag och solade, helt svettig nu, blir en dusch till. Gick i rask takt hem och sprang upp för trapporna. Jag vet att det inte är mkt men jag har gått ner 1 kg än så länge. Förhoppningsvis blir det mer! Igår spelade Andy match mot Sundsvall och de vann överlägset, skönt och börja säsongen så! Han kommer iallafall och hämtar mig snart, ska försöka övertala honom om en kaffe i norra hamnen eller nåt. Hade inte varit fel! Ska sova där inatt, imorgon kanske jag ska till Köpenhamn med Daniella, har inte riktigt bestämt mig ännu. Ledig imorgon också nämligen! Jenna ringde inatt och vi snackade nog en halvtimme, saknar henne såå. (Jenna, so nice to speak to u last night, I miss u even more when I hear ur voice hunny... This pics are from the back of my building, you can see my house in the last picture, or my familys apartment building, I am moving soon u know!  Hihi, hope ur ok!! xoxo)

Tog två mysiga bilder från min promenix, precis utanför mitt hus nästan:
image1037
image1038
Dääär bor jag :)

Jag älskar våren, nästan lika mkt som sommaren... Våren är så härlig så det är inte sant! Nej duschen väntar.


xoxo
image917

RSS 2.0