Nostalagi och lite ångest, BAL

Idag vaknade jag vid halv åtta av att Andy sprang runder i golfkläder här hemma och skulle iväg på en golfrunda med grabbarna. Somnade lätt om när han stack och vaknade runt elva snåret. Stack ner i stan med Carro och hämtade hennes mammas bil, sen hem till Issa där det var förfest till deras bal! Jag och Carro fick ångest. Det var ett helt år sen vi stod där så fina. Vad fan har vi gjort med detta året? Det har rusat förbi... Fast vi har dock gjort rätt mycket ändån, jag har bott i England i ett halvår och hon har rest i tre månader. Men ändån... Så snabbt tiden går!! Ångest.. "Njut av studentens lyckliga dar" i say!

Iallafall så var Emma och Isabelle så otroligt fina så det var inte sant. Jag vet att de kommer vilja ha bilder av mig eftersom jag agerade fotograf idag, men de får vänta tills jag kommit hem från Spanien. Ska åka hem till dem på Lördagen efter studenten och se om där är nåt liv i dem! ;) Men jag bjuder på lite bilder på Emma och Issa från idag iallafall, så de har något att gotta sig med. Och sen hoppas jag att mina flickor håller HBG i skick när jag är i Spanien och glassar!!! Och jag hoppas min pojke kommer sakna mig lika mkt som jag kommer sakna honom ;)

Here they are;
image390
Emma, the beauty
image391
Isabelle, the hottie ;)
image392
De två sötaste på balen enligt mig!

Nu ska jag sova, och imorgon bär det av till Spanien med familjen. Ni hör från mig igen nästa Lördag förmodar jag. Då bjuder jag på bilder och saker. DON´T MISS ME TOO MUCH!!!

KISSES

En riktig girlie-dag!

Vaknade av ett mess från Carro. Sen ringde Plumsan, det blev fika i stan. Daniella kom hem till mig, så fixade vi oss, sen stack vi ner med bussen till stan. Mötte upp Emma, sen fikade vi med tjejligan. Jag Carro Emma Daniella Isabelle och My. Mezo har så himla god mat!!! I love it. Jag har saknat hela Helsingborg så mkt, så skönt och bara möta upp med tjejligan och fika på olika ställen och bara mysa. Stack till K och drack en smoothie också. Sen kom älsklingen och hämtade mig där, så nu ligger jag här hemma i soffan och gosar lite. Blir bio ikväll men Andy och hans polare, Piraterna treee ska vi se. Johnny Deppan och gänget! Inte helt fel, också lite poppisar på det :)


.

KISSES

Jag hatar åska!

Vaknade inatt av att jag trodde det pågick ett krig utanför i världens ösregn, men det var bara åskan, och jag HATAR åskan! Sökte tröst hos Andreas som vid ett tillfälle flög upp ur sängen och var säker på att blixten slog ner i huset! Allt hade verkligen volym 100 inatt, åska, regn osv.. Jag låg och höll för öronen tills det lugnade ner sig, i ca en timme var det som värst, blööö. Tror att jag vid ett tillfälle bad till åskguden Tor! Haha. Sitter hos Andy, Jessica kommer snart och hämtar upp mig så ska vi dra till Väla! Fika och snacka lite skit! 100 år sedan jag träffade henne juu. Vi har rest om varandra om man säger så.

Nej, nu kommer hon snart.
Eller nu!
KISSES

En underbar Lördagsutgång!

Håll i hatten vilken utgång det blev i Lördags, jag var mer eller mindre DÖD igår, därför jag inte bloggade! Det var förfest hos Emma, jätte trevligt.  Sen ner till Bara Vara där jag mötte upp min PARTNER IN CRIME aka Caroline Dellgren. En kväll med henne kan inte gå fel, och det gjorde den INTE! ;) Det blev en rejäl runda som innehöll Bara Vara, Niklas, Dahlberg, Zoo, Mink och Tempel... Och självklart en korvagubbe med! Mink var en stor besvikelse, sjukt varmt, tillochmed drickan var äckligt varm! En flopp enligt mig! Och enligt många andra... Här bjuder jag på några härliga bilder, nu ska jag och Carro till HIF! PUSS!

image375
My och Jag hemma hos Emma Härle.
image376
Malin och Caroline, Bara Vara
image378
Caroline, Dahlberg
image377
Jacky, Steffi, Jag och Caroline, Niklas
image380
Söta kusin Emelie på Niklas.
image382
Girlsen på Mink.

So long suckes....
KISSES

En dag på liseberg!

image374

Okej, kom hem vid tio från en rolig dag i Götet. :) Började typ dagen med att fika på K och sen stack vi till Liseberg, självklart med ett rast-stopp på McDonalds ;) Haha. Feta, vi vet. Sen vidare till nöjesparken. Åkte massa karuseller, jag blev tvingad att sitta längst fram i Fluuumriiiide, och blev blöt som en jäääävla gris. Och det tyckte självklart alla var mega roligt förutom jag! Sen hade vi kamp Lag "Granqvist" mot Lag "Ekstedt". Jag och Andy valde grenen "fotboll". Vi vann självklart eftersom andy prickade alla fotbollar i mål och vann en "Heja Sverige" mössa, som senare skänktes bort till en söt flicka som förmodligen hade roligare med den än vi! Sen valde lag "Ekstedt" racerbilar. Vi racade i en simulator alla fyra, och ja.... JAG VANN! Haha, alla blev mega chockade. De visste inte att jag ROCKAR på bilspel! Haha, så summan blev att mitt lag vann! Tack vare mina och Andys "skills" ;) Sen krängde vi lite mer, försökte vinna choklad och försökte hitta glass... Mmm. Sen åkte vi hem vid åtta tiden. Nu sitter jag hemma hos Andy och bloggar lite, ska lägga mig snarast, är mega trött! Imorgon är det lite fest tror jag :)

Och ja, jag och Caroline DOG i spegelhuset! Fy fan vad man blir sjukt ful där inne. Hahaha. Jag bjuder på lite foton ovan! Så ni också får lite roligt! ;)

Men vi hörs!
KISSES

Jag hoppas på att inte bli sjuk

Åkte hem till Andy innan så här är jag nu. Han saknade mig lite, han ville att jag ska ta hand om honom nu när han är sjukis. Men jag håller mig på lite avstånd så jag inte blir smittad, kan dock inte motstå lite pussar :) Hmmm. Imorgon ska vi till Liseberg! Hoppas han mår bättre då och jag hoppas vi får mega skoj! Men det får vi säkerligen, bara Andy håller sig pigg :)

HAHAHA, Carros och min nya hobby är att kolla på Filippa Bark i "Robins" på svt.se! Sjukt bra är hon. Vi började snacka om henne då Carolines lillasyster berättade att hon (filippa) hade varit och köpt bullar hos henne på Roberts.

Here she is;

KISSES AND GOODNIGHT

Vart tog solen vägen?

Idag skulle det bli strålande sol och ca 25 grader varmt. Men jag vet inte riktigt vad som hände med det... Hmm. Så det blir väla istället med Carro. Sen ikväll ska jag fixa massor på mitt rum. Ska köpa hängare på IKEA idag för alla mina har försvunnit under min tid i England verkar det som! :P Mamma är den som jag skyller på! But I love her anyway! ;) Nej, min pojkvän är fortfarande såååå sjuk. Men imorgon MÅSTE han bli frisk, för då ska vi faktiskt till Liseberg! Och då SKA han med! ;) Han får knarka ner sig med Ipren eller nåt.

Här kommer en bild på mig och Caroline, notera att Caroline bara har sminkat ena ögat vid detta tillfälle.
image372
Och här kommer en bild på mig som jag inte är nöjd med, haha.
image373

Men man får ju bjuda på sig själv! ;) KISSES

En dag fylld med skönhetsförbättringar

Vaknade av klockan klockan tio bredvid Caroline. Vi sprang upp och la oss med täcken ute vid poolen och solade i tre timmar! Mega mysigt. Sen stack vi och fixade mitt hår hos Siw. Blev lite ljusare slingor i mitt hår. Lite somrigare liksom. Ska göra fler när jag kommer hem från Spanien. :) Nu är vi tillbaka hos Caroline och jag ska sova här idag med, ska ligga och sola heela dagen imorgon med Carro och Vanessa. Underbart med fint väder, vi är helt brända idag, så imorgon får vi nog ha lite skyddsfaktor ;) Ikväll är det filmkväll hemma hos Tilda, mega mys. Snart är det Tacos hos Dellgrens, och jag ska snylta ;)

image360
image362
Bild på poolen och Carro i sin heta cabbe ;)

JAG MÅSTE lägga ut dessa gamla bilder som jag nyss hittade på Carolines data. Väldans gamla MÅ NI VETA.


Old times om man säger så. Men så roligt att se tillbaka på. + att jag var smal då ;)

I want you to know that you make me happy, I want you to know that you make me smile

What if my second sense is right?
What if my nightmare is real?
What if you crash all my dreams?
I am so afraid of What If...



Så iallafall så är jag hemma hos Caroline om någon undrar något om mitt liv. Jag är glad att jag har några trogna läsare :) Ligger och glor Desperata hemmafruar. Jag hänger inte med längre, har verkligen inte sett det på länge, får köpa boxen. :) Hihi. Nej nu har jag inget mer att skriva.

image359
Vattenkrig på Arom för ca hundra år sen!

KISSES

Dagens köp

image358
Dagens köp; en klänning från Gina 199:-

Den enda affären som jag verkligen har saknat här hemma, mega fint och stort är det i stan också. ME LIKE.

Ville också bara säga grattis till Anna och Andreas som igår fick en liten dotter som de har längtat så mycket efter. Jag vill jätte gärna gosa med bebisen snart!

Iallafall så blev det inte Väla utan det blev stan idag. Har ännu inte hunnit komma upp på Intersport och snackat skit. Men det kommer! Håll ut! :) Var på stan med Emma och Issa idag. Mysigt värre. Like always. Har saknat att bara hänga med polare och softa på stan asså. Jag är så lycklig just nu. :) Min lilla älskling är sjuk där hemma och jag vill verkligen inte bli sjuk så jag håller mig borta från honom! Inget mys här inte! Tråkigt men sant..

P.S Mina besökare har börjat svika mig nu när jag inte är i England. Kanske inte lika roligt och läsa om mitt liv här i HBG? Endast hälften läser nu.. KOM TILLBAKA TILL MIIIG. :) Haha. D.S

Nej nu ska jag vara nyttig och käka couscous, kassler och sallad. KISSES

Godmorgon världen, vilken underbar dag

Åh jag bara älskar att vakna upp utan att veta vad som händer och sen bara ringer mina vänner och vill hänga med mig :) Så idag blir det Plumsan och förmodligen lite Väla. Imorgon ska jag göra slingor i mitt håååår hos Siwan. Så jag blir lite ljusare nu till sommaren och nu till Spanien! Guuud vad jag längtar till Spanien. Jag och Mamma har bestämt att vi ska ligga i en solstol bredvid Sebbe varje dag med en MEGA stor drink i handen! Aldrig fel inte! 
 
Nej nu kommer snart Emma hit och jag ska försöka göra en nyttig omelett till frukost eller nåt. JA jag har börjat mitt nya nyttiga liv nu. Igår vandrade jag rätt mycket. Försökte trycka i mig gröt till frukost. Käkade tonfisksallad till lunch och mamma har nu köpt hem fettsnåla grejer som kassler och couscous. Så nu ska jag fan loosa de äckliga kilona som jag gått upp! Det enda "fettiga" jag ska käka i Spanien är glass och dricka drinkar. Haha. Så jag måste träna inför det. :)

Nej nu ska jag käka nåt.
KISSES

I would like to have a easy life

What have we done to each other and tell me, dear
Where did we go wrong?
And did we grow apart
Or did we just not grow together?
Living our dreams..


Om allt hade varit lätt i livet så hade det inte varit lika spännande. Utan alla problem som måste lösas och utan alla "jag vet inte vad som händer" - stunder. Men jag är inte säker på om jag verkligen behöver svårigheter mera. Det hade varit så himla skönt att ha ett liv som för en gång skull var lätt. Ett "easy" liv hade inte varit fel ibland heller. Men man vill alltid ha det man inte kan få. But baby I'm the worrying kind..


Jaha, vad har hänt idag då? Andy körde hem mig vid elva tiden, sen mötte jag upp med Caroline vid halv ett så gick vi ner i stan, hem till Vanessa och jag fick byta skor eftersom det var sjukt varmt ute. Sen gick vi och lunchade på Ebbas då Andy och Henke kommer förbi och säger hej. Sen lullade vi tjejer vidare på stan, jag och Carro gick strandpromenaden till Hamilton och köpte dricka, sen tog vi bussen hem till henne och softa. Efter ett tag fick Carro glass-sug och släpa med mig till Sofiero, sen körde hon mig hem. Så här är jag nu i mitt lilla rum som för tillfället är MEGA stökigt! Jag orkar inte ens tänka på det. Det blir förmodligen Liseberg på Fredag - Lördag med älsklingen, carro och jonne. MYS.

Här kommer en gammal bild på Issa, Danni, Mig, Carro och Vanessa.
image357

KISSES

Come on party people

image355

image356

Lite mysiga bilder från i Fredags och Lördags :) Vi alla är så söta! Visst?

Varit på Sofiero kiosken och käkat glass med älsklingen och Robin. Mega gott. Imorgon ska jag försöka börja mitt "nyttiga liv". Jag måste verkligen banta. Haha. MY GOD!!! Iallafall, wish me luck.

KISSES

Utgång i Helsingborg

Igår möttes vi upp hemma hos Isabelle, satt ett gäng och snackade skit och drack vin. Mycket mysigt och roligt. Sen tog vi taxi ner i stan, till PL13 där jag mest gick in och halsade en drink och sprang till Dahlberg innan de stängde och mötte upp Emelie och Klara. Drack för många frozen margaritazzzz och vinglade vidare till Zoobar där Carro hängde. Var där tills de stängde sen drog vi till Cardinal där det var mega mycket folk. Men tillsist kom jag in och träffade Andy, och då ville han självklart hem. Jag tog en "dållikorv" och andy käka kebab såklart. Sen åkte vi hem och sov i vår skööööna säng. Idag har vi hängt i Andys trädgård och myst i solen. Nu står Andy och spelar tennis på Wii. Haha, han är cepe. Står och viftar och har sig, Bamse kom förbi med det. Ska nog bara softa ikväll sen imorgon ska vi nog till Trelleborg och se Björn spela. Men vi får se...

All i know is that i LOVE hbg. Så skönt att vara hemma.

Jag ska lägga in bilderna från igår antingen idag eller imorgon. Så håll ut ;)
KISSES

So noone told you that life was gonna be this way?

It's just emotion taking me over
Don't you know there's nobody left in this world to hold me tight?
Don't you know there's nobody left in this world to kiss goodnight?

Idag är det fest med flickorna. Ska bli så mysigt och skoj. Är hos Caroline nu, ska snart hem till mig och käka smörgåstårta ;) MMMmmm. Så gottis. Men hallå, vi ses i dimman okeeey?

image354
En mega gammal bild på mig och Andy när vi var som kärast ;)

Nej nu ska vi snart brumma hem till mig. Haha. PUSS/KISSES


HOME SWEET HOME

Borta bra, men hemma BÄST..

HBG jag har saknat diiig. Mysig grillning med granqvist och richter igår. Carro var självklart också med. Sen stack vi ner på Hampan och drack redbullvodka och träffa björn, michaela, issa, emma och gövet. Sen drog vi till Grand hotell och grattade Kjell. Sen stängde vi Utposten. :) Hade mega mysigt. Man har verkligen saknat allt och alla. Jag kan inte fatta att jag är hemma i hela 2 ½ månad. SÅ SKÖNT. I love it. Snart Barcelona också. LOVE iT.

sitter hemma hos andy nu och gosar med kisarna. dom har jag saknat.
försöker få tag i carro men hon svarar inte. bajsunge. :P

Ikväll är det girls night out ;)
KISSES

the last day in standish, wigan

Fetton som vi är så har vi käkat kinamat idag. Gottis. Mår dock inte så bra nu. Haha. Ska snart in och ha lite massage och sooova, imorgon ska vi upp tidigt och sen ska vi FLYGA hem till er! Vi är hemma vid sex tiden men ni ser iallafall inte mig förrens på Lördag för jag har blivit bjuden på grillkväll hos Granqvistarna ;) Ska bli såå gott så. Mmm. Nu är Carro en bajs... Hmmm. :P Men jag älskar henne ändååååååååån. Daaaaaaaaaaaaaaaaah. NUSÅ ska vi ut med lite sopor, det är ju inte LITE av dem.

WANNA BE ON TOP?

Detta är vår favorit (för att hon är så snygg och sjukt lik Angelina Jolie) i Top Model  8.
Natasha Photo 8

CEPE snygg.

KISSES

big girls don't cry

Nu sitter vi här och har städat lite, packat lite och glott lite på Top Model. Snart ska vi rensa köket. WOHO. Jag visste inte ens att det var helgdag hemma idag. Därför alla tvunget skulle ut igår (hrm). Nu ska vi laga lite mat. Makkisar och falukorv :)

Imorgon kommer vi hem till er älsklingar.

It's time for me to be a big girl, and big girls don't cry...
image352

I MISS YOU.

KISSES

Godnatt

Varit på puben och käkat, druckit vin och snackat. Sen har vi glott lite Top Model, nu ska vi gosa i sängen och imorgon är det städ/softe dag.

Får se hur bra man sover, dumma jag är orolig..

KISSES

En dag i Manchester med lökarna nummer ett

image351

Vill säga GRATTIS till Isabelle Sperlingsson (som man bla kan hitta på HD webbtv) som idag tog sitt körkort, vi är så himla stolta över vår lilla PHEEEL! (internt nickname)

Idag har vi kört till Manchester och shoppat en massa, jag fick med mig hem en klänning, två linnen, en grå tröja, en vit skjorta och ett par skor samt lite underkläder. Caroline har shoppat en kofta, ett skärp, en klänning, leggings och underkläder. Nu sitter vi och dricker redbull och ska se lite Top Model, sen ska vi till puben och käka och dricka lite vin, imorgon ska vi bara softa och städa, kanske in i stan och fika lite.

Vi saknar er därhemma. På Lördag ska vi RÖJA i Hbg. :)

Love you bitches. KISSES

WANNA BE ON TOP?

Ja nu är vi på topp igen. Genom några tråkiga timmar med varandras sällskap så hittade vi en sida där man kan glo hela säsong 8 av Top Model. Så nu är vi glada igen!!! Svettiga är ordet enligt Carro. Vi har fetat i oss en pizza också, jag har ångest. Haha. Men sånt är livet, om man inte är en pinne! Eller hur är det man säger? Haha. Jag är så lökig nu. Nu ringde Andy och berättade att vår bebis (perserkatten Balle) låg i hans knä.

Vi ska också söka till Top Model nästa år, vi tänkte skicka in denna bilden eftersom Tyra är vår förebild;
image350
WANNA BE ON TOP? (of our head)

P.S Bilden är korrigerad i Photoshop. Sofie och Caroline ser i verkligheten inte ut som Tyra Banks. D.S

KISSES AND HUGS

En bakisdag med massa McDonalds

Usch, en tidig morgon, massa flyttgubbar och en glad Andy. Nu är jag och Carro ensamma i en näst intill tom lägenhet, sjukt uttråkade. Dock har vi varit en sväng i Wigan Town där vi köpt lite random saker som underkläder. När vi hade lämnat Andy på flygplatsen så stack vi direkt till Donken ;) Så gott. Sen syndade vi igen i stan genom att gå in på Donken igen och käkade en Cheeseburger. Sjukt gott, ikväll blir det Ristorante Pizza.. Mmm.. En fettisdag helt enkelt. Snackade med Andy innan, hans plan var försenat en och en halv timme, men han hann iallafall till sin älskade match! Tur det! Nej nu ska vi äta daim och snacka om hur tråkigt livet är utan en tv.

image349

Citat av Caroline:
(jag berättade att vattnet i kranen inte går att dricka för där är klor i)
"Jag var liksom så törstig så I JUST GAVE A FUCK"

KISSES

Okej, lite tidig, väldigt ovanligt.

Jag vaknade först vid halv sju, jätte pigg. Försökte verkligen somna om på riktigt men det gick inte så bra, så nu har jag gått upp, sitter och dricker kaffe. Förmodligen är jag lite nervös med flytten och allt. Jag ska fixa det mesta för andy är så upptagen! Sen ska jag köra han till flygplatsen också, och så ska han komma hem före mig! Fuskis! Men jag har ändån Carro och shopping här :) Igår hade vi trevligt på vår lokala pub, jag tror Caroline blev kär i den engelsk-klädda, öl-dränkta puben. Men den är rätt mysig. Nej, ska in och gosa med Andy lite till, kommer sakna honom ju! KISSES

Och nu till lite fyllebilder med Carrsan ;)

Detta bjuder vi på helt enkelt:
image343
image345
image346
image347

Reeleeeese MEEEE!

My girl wants to party all the time.

Jag har fått Carro att ÄLSKA england. Var först på LA MAMA och käka mega god mat, sen mötte vi upp Adam och hans tjej på The Horseshoe och drack massor av vin och snacka skit. :) Nu sitter vi alla här och lyssnar på musik och myser, och jag är självklart osocial och bloggar. Men jag ska sluta nu ;) PUSSS

KISSES, miss u em! ;)

One baby is flying home and one baby is flying to me

Haha Bonnie, jag kan tänka mig att du dog när du hörde dem småkillarna snacka om Andy! Jag saknar er där hemma mega mycket, jag hoppas ni ska ut på Lördag! :) TIVVAN!

Ja, lite updates. Carro är på väg hit, och imorgon åker Andy hem. Han pallade väl inte med och hänga med mig och Carro och han pallade verkligen inte missa derbyt hemma i Helsingborg, jag vet att han jätte gärna vill se det så jag lät han åka imorgon ;) Jag har ju Carro! Som i detta nuläge sitter på SAS-flygplan på väg till Manchester, vi ska snart åka och hämta henne. Nu har vi packat allt skit som ska med hem och handlat mat så vi klarar oss till Fredag! Som Carro sa, nu blir det GIRLPOWER i Standish! ;) Vi klarar oss bra, och lilla Andy får komma hem. Jag tvingade han att hämta mig och Carro på flygplatsen också. Det var ett av kraven ;P Haha.


Nej nu är jag så upphetsad över att vi ska få besök i röran.
KISSES


Snart är Carsan hos Soppan :)

Solsken idag, jag vet varför, bara för Carro kommer :) Har plockat upp lite här hemma, försöker sortera ut vad som ska med firman och inte.. De kommer ju imorgon kl tio. Jag kommer vara uppe halv nio och fixa ännu mer känner jag. Så mycket småsaker som man inte riktigt tänker på. Men det löser sig. Har sovit gott med min sömntalande pojkvän, det hade vairt mycket roligare om man hade fattat vad han snacka om i sömnen, nu är det mest babbel ;) Iallafall så har jag käkat frukost, kellogs special k eftersom vi inte har NÅNTING annat i hemmet. Ska åka och handla när Andreas kommer hem. Lite goda maträtter och god frukost och så. Sen klockan sex så börjar jag min färd till the airport in manchester. :) Imorgon ska vi åka in till Wigan och shoppa och mysa, Onsdag blir det Manchester och sen Torsdag är det sista dagen i Wigge, det får firas med massa vin och La Mama tror jag bestämt :) Sen åker vi heeem och på Lördag är det brakfest, tjejer, börja fundera på om vi vill på fest hos Danne! Vi snackar om det sen.

Fick en söt bild från min student från Michaela som jag tänkte bjuda på;
image341
Så snygga!

Nej nu ska jag in i duschen, sen lite Greys så tiden går ;)
KISSES

Now my baby is home

Andy struntade i att fira segern och kom hem till mig istället, för han visste att jag saknade honom ;) Så söt så. Nu ska jag städa upp lite sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på lite teve. Sen imorgon ska vi handla lite och sen ska vi hämta CARRO on the airport. Vi ska ha så mysigt så. Känner att det kommer bli mycket shopping, och mycket vin ;) Hihi, me like. Sååå godnatt mina kära läsare, ni hör från mig imorgon!

image257

WIGAN VANN

Okeeeej, det var länge sen jag var så nervös för en match. Har suttit och blundat, löst sudoku för att lugna nerverna osv. Men sjukt bra gjort av killarna.. Nu är de kvar i ligan nästa säsong också! The best in the world. Andy var på plats på läktaren och Luthon spelade inte idag. Men iallafall, riktigt strongt gjort.. Nu ska jag pyssla vidare. KISSES


Spännande

Sitter och tittar på Sheffield - Wigan. Sjukt viktig match. Båda kan åka ur! Vi får väl se hur det går... Jag tror tyvärr inte att Wigan klarar det.. Men vi får väl se vad Paul hittar på. Haha. Nej nu är det fotboll blandat med packning. Så puss på er.

What a beautiful lie

image340

Finns inga ord så vacker Angelina är.

Vaknade av att mamma ringde och beklagade sig över Eurovision Songcontest. Så nu är jag uppe, ska käka lite pannkakor till frukost tänkte jag. Sen får jag börja sortera ut allt som ska med hem osv. Andy är ju away om man säger så. Men han kommer ikväll dock. Så ja, nu blir det lite pancakes iallafall. Saknar er där hemma..

KISSES

Stackars The Ark


Det är inte ens roligt att kolla på eftersom länderna ger alltid de högsta poängen till de länder som ligger närma dem, därför får Sverige högst tre höga poäng, hur bra de än är. Så nu är jag sur, precis som den brittiska kommentatorn som bara hånar hela grejen. UK fick 12 poäng av Malta. Haha, UK var sjukt kassa. De går inte på sångerna, de går på länderna. Like always.

Så nu ska jag gå in och lägga mig. Och sakna Andy i den stora sängen..
KISSES

Couscous, kött och tomater

Mmm, sitter och avnjuter en mega god middag. Couscous är verkligen såå gott, och nyttigt ;) Haha köttet råkade sätta igång brandlarmet, livrädd blev jag. Haha. Men det är över nu ;) Och gott blev det. Dricker lite Chardonnay till det. Aldrig fel. Snart är det Eurovision songcontest på teve. Glor massa TopModel avsnitt nu. Melrose borde ha vunnit. Hon är så vacker. Och jag stör mig bara på hon tjejen som vann! Blä! Snacka med Andy över msn innan, han har med sin data. Han har ungefär lika roligt som jag.. Fast han har iof lite folk runt sig. Nej, ett topmodel avsnitt till :) PUSS


Från när Emma var här och hälsade på


Hahahaha.


Nu har jag gjort pannkakor, men jag är inte hungrig, så jag sparar dem tills jag är hungrig :)

KISSES


Has anybody seen my baby?

Fick ett sms av pojken precis. Han kommer inte hem förrens imorgonkväll. SÅ ROLIGT. Jag får altså sitta själv en Lördagkväll och glo schlager när jag vet att alla mina flickor ska vara tillsammans i hbg och se de tillsammans. Men jag ska inte böla, detta är sista gången jag är själv i denna lägenheten. För på Måndag kommer Caroline och sen på Fredag flyttar jag hem till Mamma och Pappa igen, och där är jag typ aldrig själv. Så jag får väl passa på att njuta, har en halv vin kvar sen igår. Vi har inte så mycket saker hemma och jag har inga cash att gå och handla, Andy lämnade ingenting heller för han trodde att han skulle komma hem efter träning. Men alla i laget skulle med på "sista matchen".

Så jag har lite kött och couscous.. Får väl duga. Jaha, vad ska jag göra idag då? Jag har en mega blåsa från mina "icke" gympaskor sen min powerwalk igår och mina gympaskor åkte med hem till hbg i torsdags.. Så gå ut och gå får jag nog tänka på... Kanske kan gå en liten sväng i mina ballerina? Haha snyggt. Usch, ge mig tips på roliga saker man kan göra i en stökig lägenhet en Lördag? Och säg inte städa, för det är inte lönt. Blir lika skitigt igen när vi börjar packa. Jag kanske ska börja packa lite.. Ja vi får väl se vad som händer i mitt spännande liv. Just nu är jag sur för att Carro inte är här, jag trodde från början att hon skulle komma den 12. Idag altså.

Dagens fråga; Hur kan man vara så snygg som Cameron Diaz?



En av Världens Vackraste enligt mig.

Nej, nu ska jag fortsätta att ha tråkigt.
KISSES

NICE PICS and goodnight





Nej, sängen kallar.
KISSES

Lite vin en fredagskväll



Jessica Simpson är verkligen söt, men nu dyker hon upp som brunett, mega tuttar och väldigt vulgär. Me don't like at all!

Hon var mycket sötare när hon var "oskyldig och blond" eller vad man ska säga. Nu ser hon bara trashig ut. Usch fy.



Sitter och dricker lite vin och tittar lite SATC. Fick lite insperation av Hedvig! Hon är så söt. Saknar mina flickor där hemma. Känns så tomt utan dom. Snart är ni alla mina ;) Mohahaha.

Nej nu ska jag bli lullig. Det är faktiskt Fredag.
KISSES

Tiden går snabbt när man har roligt

Vaknade vid elva av att massa arbetare skrek och höll på med något himla bygge utanför vårt hus. Låg och sega ett tag i sängen sen gick jag ut och gick en powerwalk i en halvtimme. Kom hem, duschade.. Sen ringde Andy och sa att vi skulle käka lunch på La Mama med Johansson. Så vi gick upp dit, käkade god mat och drack kaffe och snacka skit. Och nu är klockan redan tre! Så tiden har gått snabbt idag. På Söndag är det sista matchen för Wigan, en viktig sådan, sen är säsongen slut och vi har lite semester, eller Andy har lite semester. Vi lääängtar hem mega mycket. Och jag längtar förståss tills Carro kommer först och främst. :)

Åh jag fick en jätte söt kommentar om att jag var lik Eva Longoria!!

I wish!!!

Nej, nu ska jag surfa runder lite, massor med bloggar som jag inte hunnit läsa idag. Så puss på er.
KISSES

Jag har gjort mig till HM - modell



Haha det blev rätt likt ändån, eller hur? Snygga outfits för sommaren tycker jag ändån! Eller? Nu ska jag titta på Rush Hour med Andypandy för att han är så söt. Sen ska vi sooova. Så vi hörs imorgon.

KISSES

When you left I lost a part of me

image332Jag är så nöjd med min svarta "all-in-one" dress som jag köpte igår, det är verkligen snyggt. Ska nog köpa mig en i denna gula färgen också, lite somrigt. Men jag väntar på Carro, då ska vi shoppa massor :) Och dricka kaffe på Starbucks.. Mmmums. Nu har vi lämnat av våra gäster på flygplatsen och om en vecka är det vår tur. Haha flyttfirman kommer den 15, så vi är utan tv och annat skit i tre dagar. Lite drygt. Men men. Vi får väl hänga på puben.

Ska nog gå ut och gå en sväng innan middagen, himla härligt väder ute faktiskt, hörde att ni hade regn hemma (hihihihi). När jag kommer hem måste det vara solsken. Annars döör jag. Jag kommer hänga på Hampan vaaaarje kväll :)



Jag har gjort två nya förslag till min uppgift i skolan, för er som inte följt det hela så ska vi göra en annons som tilltalar män att gå in på hemsidan som handlar om terapi för att återfå energi och lugn.



Ni hittar andra förslag i några inlägg ner också.
Men vad tycks om dessa?

Jag gör alltid många förslag och väljer sen.. Jag har alltid beslutsångest. Så det är därför jag ber om lite åsikter. Feel free to speak up!

KISSES
So long.

Godmorgon och vilken underbar sol

Vaknade precis upp från min knepiga dröm. I drömmen hade jag en skabbig syster som Andy valde istället för mig trots att han hade fajtat med mitt ex på en fest. Haha, och jag var så ledsen så jag gick till en stängd ica-affär och satte mig vid spagettin och grät. KAN NÅGON TYDA MIN DRÖM? Helt sjuk.

Idag åker Rose och Erika hem, dock inte förrens lite senare. Jag har fyllt en väska som de ska ta med sig, lite skor, jackor och tjocktröjor, ingenting man använder nu direkt. Usch vår lägenhet är inte vacker nu, låder överallt och igår fick vi reda på att vi inte behövde lådor utan flyttfirman kom hit med lådor och packade allting. Vi fick tydligen inte packa pga smuggling av drugs and stuff. De trodde väl att vi var langare eller nåt ;) Haha.

Nej, nu så.
KISSES

Jag tror jag är beroende..

image327

Nu när jag har slutat röka så känner jag att mitt nya beroende är shopping. Här finns så många guldgruvor! Så glad att jag inte skickade efter byxdressen på asos.com när jag hittade en här som var ännu snyggare!!! Jag kommer lätt sakna shoppingen här i England, den är grym. Finns så mkt mer att välja på här. And i love it. Nu ska jag börja förbreda middagen, flygande jakob :) Så gott så. Har varit en härlig dag med rose och erika. Massa shopping och kaffelatte :) Me like.

Lista;
A: You like to drink.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X: Your very good at work/school.
Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z: Always ready.

S: Easy to fall in love with.
O: Awesome kisser.
F: You are dead sexy.
I: You are great in bed
E: Damn good kisser.

Fan vad bra man är enligt denna lista ;)

Skriver mer sen.
KISSES

Dagens önskeoutfit

image326

Ska se om jag kanske kan shoppa lite idag.. :) Jag har redan fyllt en resväska och har tusen saker kvar, men lite shoppingsaker kan man alltid få plats med.. Hehe. Ja jag är shoppingfreak. Tjuvstartar KANSKE idag innan Carro kommer, om jag hittar nåt nice och billigt. Är så sugen.. Usch, jag är kass på att spara pengar asså. Haha. Men jag måste ju ha kläder. För det har jag knappt ;P

Just nu ska ni veta att vi lever i en lägenhet fylld av kartonger, Carro du får stå ut med det helt enkelt ;) En dag närmare nu baby. :)

KISSES

Byz - Why do we always fight?

Emma, jag har äntligen blivit kär i låten som du älskar :) Såå mysig. Haha "Why do we always fuck" som jag trodde att de sjöng först!!! Haha som vi skrattade, Miss You.



Här i England är det bra, var någon anonym som frågare. Jag kommer dock hem över sommaren nästa Fredag, grymt skönt. Idag ska jag in till stan och gå lite i affärer och fika med andys mammi och mormor. Imorgon åker de hem igen, och sen kommer min baby snart... Carrie.. :)

Nej, om man skulle...
KISSES

Lite kvällsmums...

image325
Jag kan inte bestämma mig..


Haha, iallafall.. Käkat lite kvällsmat och nu sitter vi och snackar lite skit, jag bloggar samtidigt som vanligt. Jag vet inte vad mer jag ska skriva nu dock.

Så godnatt.
KISSES

Äntligen



Nu har vi hittat cykelkartonger som var perfekt till våra stora tv-apparater, så nu är det problemet löst det med. Nu ska vi bara boka tid med flyttbolaget sen får vi börja packa så smått. :)

Varit runt lite med Andys mamma och mormor i lite affärer och så. Ska iväg och inhandla lite frukostgrejer och lite gott till ikväll.

Carris, mys och snacka lite skit med dig idag!

Nej nu är det självklart fotboll på schemat.
KISSES

I took one step

image321
Me today..

Jobbade vidare på förslag nummer ett igår till skolan. Fick fram två resultat, vilket är bäst?


Snart kommer våra besökare. Andy är och hämtar dem nu. Jag håller på och pumpa upp en madrass för hand, sjukt jobbigt, är halvvägs! Var tvungen att ta en paus ;) Snackade med Mammi imorse, hon är bäst of the bäst :) Snart ses vi Mammisen, längtar! Ska bli så sjukt roligt att åka till Spanien med familjen, det är verkligen precis vad jag behöver nu. Bara slappa och umgås med min söta famme. Sen nästa resa är New York, jag kan verkligen inte vänta sååå länge. Me and Carrie ;) Hihi. Nej... Jag får väl pumpa vidare. :)

KISSES

I would do anything

Carro, jag håller med dig om förslagen, har gjort två nya baserade på det som jag lägger ut sen! :) Saknar dig så sjukt mycket just nu.. Behöver snacka av mig!! Snart så! :)

Sitter och kollar på en gammal Mariah Carey och Wenthworth Miller (Prison Break) är med, haha då var han inte ens känd, check it out.
Iallafall så kommer andys mamma och mormor snart och jag får väl börja bädda och grejer.. Har såå ont i ryggen och är helt seg för jag inte kunde sova inatt..

I would do anything for love
I'd run right into hell and back
I would do anything for love
I'll never lie to you and that's a fact

I would do anything for love
But I won't do that
I won't do that...

Kan inte sova..

För många tankar i mitt huvud.
Så mycket som kan gå fel.
Så mycket som kan bli rätt.
Det känns som om jag har
klarat det i en evighet nu.
Som om allt har samlats
som små sandkorn.
Som små sandkorn som nu
har blivit en öken.
Jag springer i sanden men det
är så tungt.
Jag kan knappt se någonting.
Jag sträcker ut min hand,
om och om igen.
Det enda jag gör är faller.
Ingen är där för att fånga mig.
Ingen är där alls.
Jag är så törstig efter vatten,
så behövande efter en hand.
Just nu känns det som om jag
sjunker genom sanden.
Och ingen hör mina skrik.

Everybody is looking for that something
Something that makes it all complete

I am still looking.

Vi går till plugget istäääälleeeet

Heeey folks.

Har fläkt runder idag som jojosar i Wigan. Slutade med att vi hamnade i Warrington. Vi har altså varit på jakt efter... FLYTTKARTONGER! På IKEA (best place on earth) så hittade vi massor med kartonger med söta lastbilar på som vi slog till med! Så nu ska vi så smått börja packa ner allting, det känns inte som om vi har så mkt här men när man räknar ihop alling så blir det en del. Täcken, madrasser, tv-apparater, dvd, högtalare, mixer, fritös, kaffekokare, servis, glad, bestick och massa annat tillbehör..

Iallafall, nu sitter jag och pluggar lite. Ska fixa en annons och en affisch för en tjej som håller på med andliga saker, typ som "hitta din inre frid". Och nu vill hon vända sig till män också eftersom kvinnor bara har nappat so far. Iallafall, det är ju inget som kommer publiceras men det kommer bedömmas. Jag har två förslag på annonsen än så länge, vilken tror ni hade tilltalat män mest?

Och detta är bara "skisser" eller vad man ska säga..

 
Vilken "skiss" är bäst?

Måndag

Usch, gillar inte Måndagar egentligen. Men idag vaknade jag lite i elva, satte på lite Vänner och låg kvar i sängen och mös med sömntutan nummer ett, Andy ;) Ska antagligen fixa lite och så idag.

More to come.
KISSES

My favourite mom

image318
Gwen Stefani.

Hon är nog den kändisen som man ser mest med sin söta unge. Och båda är alltid lika välklädda. Sen är Gwen min favorit också.

Nu börjar klockan bli mycket.. Ska in och lägga mig i sängen och kolla lite vänner. Aldrig fel det. Blev en sen middag idag, lite i nio blev det idag. Men men, mat fick vi, och gott var det. Nej, lite sömn nu sen är man en dag närmare allt roligt :) Tisdag får vi besök, ska bli skojsigt.

Nu ska jag tetas med Andy lite innan jag går in i sängen.
KISSES and goodnight

Home from the movies

Back home again.

Stack till Empire och skulle fundera ut en bio, vi hade "Blades of glory" in mind, men Spiderman 3 gick samtidigt så det blev den! Mycket folk för en gång skull, där brukar alltid vara så tomt och bekvämt! Så jag och Andy köpte lite popcorn och mös oss genom filmen. Helt okej film, lite kryddad dock, men ändån bra. Vi har planerat att vi ska försöka få tag i lite flyttkartonger imorgon, åka till IKEA och lite sånt. Vi måste ju få hem allt... Mindre än två veckor kvar nu.. I love it.

Ska laga lite Sweet&Sour kyckling-gryta med ris till mat idag, är dock inte hungrig än. Men får nog börja på det hela snart.. Sen blir det nog lite Vänner avsnitt ikväll. :)


Att vi har klarat sambolivet i ett halvår! Det har faktiskt varit mysigt..


Lite Jessica Alba, eftersom min pojkvän tycker hon är vackrast i världen

image312

Och jag får väl snällt hålla med..

.image313

Den kroppen hade inte varit fel på stranden 2007. :)

Har käkat pannkakor med sylt till frukost, vi ska nog på en tidig bio idag, Blades of Glory blir det nog. De verkar inte visa Spider Man 3 här i Wigan, så vi får dra till St Helens någon dag och se den.

Nej en go dusch nu.
KISSES

godmorgon

Det  får bli brunch idag eftersom jag och andy inte somnade förrens vid tre igår! Ska iväg och köpa grejer till Pannkakor och överraska Andy tänkte jag.

Måste bara lägga in denna bilden, detta var min framsida på Lunarstorm.se när jag använde det som flitigast förra sommaren;

image311

Men nu är det dags för 2007! Hoppas den blir minst lika rolig!
KISSES

set the world on fire

Heeey.

Match idag. Faktiskt en mysig sista match, trots Wigan förlorade med ett noll och förmodligen åker ur ligan, så snackade jag och Anna massa skit, jag fick shoppa; bikini (svart), loreals face tan, nivea summer glow, lösnaglar och tidniningen Grazia. Så jag är nöjd och glad. Idag är det Lördag så vi är tjocka, har käkat Mc Donalds. Men jag höll mig borta från pommesen. De är ändån inte goda här. Mjuka och degiga.

Andy är ledig fram till Tisdag, så vi tänkte flyga hem ikväll, men självklart fanns det inga flyg. Hade varit mega mys och komma hem lite, så hade vi kunnat packa med oss lite också. Men neeej.

Vi får vänta i två veckor till, sen tillhör jag HBG!


Love it.
KISSES

frulle nu sen fotboll på JJB-stadium

Kunde inte somna förrens sent inatt, har mina nätter. Hatar det verkligen. Men jag är inte så sjukligt trött idag ändån iallafall. Ska göra mig lite frukost nu sen ska jag fixa till mig. Tänkte köa Loreals brun utan sol för ansiktet idag, Emma har den och jag är sugen, när jag solar solarie tar det knappt i huvet så kroppen är brunare än ansiktet, inte nice.

Hörs ikväll.
KISSES

Lite fixing och Greys

Tog en lång varm dusch, body scrubbade hela mig. Sen har jag lockat mitt hår, satt på lösnaglar, målat naglarna och sen hittade jag ett osett avsnitt at Greys som jag precis har sett. Kan det bli bättre? I don't think so..

Så nu funderar jag starkt på den stora mysiga sängen! Imorgon är det match och det händer något. Det är alltid skoj! Träffa lite folk och se lite fotboll :P

Såå. Godnatt på er, och sov gott.
KISSES

okej okej okej, det blev kinamat

Men det var faktiskt länge sen vi åt det, iallafall takeaway! ;) Det var iallafall rätt roligt och äta. Andreas bestämde sig för att prova "någonting som är starkt och gott" och ni vet en sån som har en chilli vid sidan av namnet på måltiden så alla vet att det är mega starkt. Just den maträtten tog han. Jag tål inte stark mat, i hate it! Men Andy skulle tvunget vara cool. Hahhaha. Han dog nästan framför mig. Blev "snuvig" och röd i huvet, när han hade ätit klart halsade han först all cola i glaset, sprang till kylen och drack massor med vatten, och efter några kycklingvingar som "efterätt" så kunde han bli normal igen.



Nu är vi iallafall mätta och belåtna. Ska väl slappa lite, jag ska dock in i duschen och sen ska jag fixa mitt hår (locka) tills imorgon, då är det sista hemmamatchen på JJB-stadium! Såå, soppan ska in i duschen nu..

Och måste bara säga.. Att jag är nästan helt rökfri nu, har inga cigaretter hemma och känner inget direkt sug, när Anna och Andreas var här drack vi vin, det enda jag behövde var två bloss! Så jag är så stolt över mig själv, kan dock skylla lite att det är därför jag gått upp lite i vikt.. Man ersätter ofta cigaretterna med gottesaker. Jag ska försöka hålla mig till "fest-rökning". Och då endast sånna "Slim"-cigaretter.


Visst är jag duktig? :)
KISSES

lyssna, se och njut



Så, vad tycks?

var bara tvungen...

Cheesecloth All In OneHelena Jersey Crop Jumpsuit
www.asos.com


Sjukt snygga, är så sugen..

Now that we found love what are we gonna do with it

Sov länge idag, som vanligt. Måste försöka vänja mig av vid det! När jag är hemma ska jag få ut så mkt av dagen som möjligt! Iallafall så gick jag upp och fixade mig sen stack jag och andy till La Mama, åt en räksallad och vitlöksbröd, och en latte till efterrätt! ;) Så gott så. Satt och snacka skit med Andypandy lite. Vi vet verkligen inte vad vi ska göra av alla saker här hemma. Blir väl att sälja tv-apparaterna och få mega mkt övervikt när vi åker hem eftersom vår plan A gick i kras! Men det löser sig. Så länge vi kommer hem så..

This is me today:
image309
Moi..

Iallafall så ska jag väl iväg och handla lite middag till oss om ett tag, sen ska jag nog plugga lite. Måste få rätt på de där visitkorten!

Jag hittade en bild av Helsingborg som jag tror Emmas syster har tagit som bara är så underbar, Helsingborg i mitt hjärta säger jag bara. Sjukt fin stad, the best;
image310
Fria bad.. Jag saknar havet..

Nej.. Jag skriver mer sen, like always.
KISSES

A walk in my neighbourhood

Har varit ute och gått en lång skön promenad. Sjukt varmt ute fortfarande.

image308

Ska bli så nice och komma hem, nu lutar det dock åt att vi ska köra hem alla grejer och oss samtidigt. Kommer dock ta ett tag men hem kommer vi. Kommer sakna Grove Lane lite ändån. Fast här inte händer så mycket så är det så lugnt och fridfullt här. Jävligt fint faktiskt. Var ute och gick och tog lite bilder så man har lite minnen kvar iallafall. Om vi kommer tillbaka så ska vi nog inte bo här ändån så.. Om tre veckor är det bye bye Grove Lane.. bye bye Belmont Rise.. Bye bye Horseshoe and bye bye La Mama..

Nej om man skulle börja med lite mat nu, hungrig efter min walk.

KISSES

living in a dream

Nicole Richie! Åh så snygg man får vara.
Hennes hår är verkligen en gudagåva.

Jag är så sugen nu att göra mitt hår lite ljusare. Jag har en färg IN MIND.
Den andra tjejen, inte Nicole.

image305
Snyggt va?

Jag vill ha Nicoles volym på håret och jag vill ha samma hårfärg som Oksana. Chippens nya tjej by the way. Sjukt söt.

Ikväll blir det bara falukorv och lite mackisar. Gott och enkelt.
KISSES


Lite britney spears

image302

Jag tycker bara att hennes liv är så hemskt. Hon har verkligen blivit förstörd av sitt kändisskap som så många andra. I början var hon så poppis med "Hit me baby one more time" och "Ooops i did it again". Sen medans hon växte upp så blev det lite sexigare "I'm a slave" osv.  Sen träffade hon K-Fed och då spårade allt ur. Stackars tjej. Jag gillade iallafall inte hennes comeback, blö säger jag bara. Vulgära kläder, snygg kropp iof, men dansmusik? Nej, ingen mer Brittan för mig inte..

Och varför jag bryr mig? Jag har inget bättre för mig just nu, uttråkad SOM VANLIGT.

Nej jag längtar tills vi får lite besök här i soliga standish! Idag är det lätt 20 grader. Sjukt skönt. Men ingenting att göra för det liksom.. Åh by the way, vi har typ spindel-invation. Innan jag somnade igårkväll så såg jag en mörk skygga smita över golvet, jag började skrika som en galen häst, väckte andy, men som vanligt fick JAG döda den äckliga saken! Dem kommer ju in genom fönsterna men vi måste ha det öppet annars DÖR vi av värmeslag.

Men spindlar är det värsta jag vet.. Really.

Nej jag måste göra någonting, gå ut och gå? Fota lite skit... Haha. I don't know..
KISSES

Såå lite fotboll såklart

Jag kan väl också titta lite på Milan - Man United...

OKEEEEJ DÅ;


Hehe, Carrsan I MISS YOU och jag längtar tills du kommer. Verkligen. Min andra halva!

Nej fotboll nu ;P
KISSES

Mysig kväll igår..

Hade jätte mysigt och trevligt igår med Anna och Andreas. Åt god mat, jordgubbar och grädde till efterrätt och sen satt vi och snacka skit och drack lite vin och öl. Dock inte Anna eftersom hon är hög gravid. :)

Här har ni en bild på det söta stockholms-paret:
image301

Vaknade imorse av att Martin ringde till Andy. Andy sprang upp direkt men jag låg och segade mig och satte på ett avsnitt Vänner. Idag blir det en riktig soft dag. Bara hänga här hemma, ska kanske ut och gå en sväng sen dock, mega fint väder! Juste, min dag började med att jag fick döda en mega äcklig spindel, jag skrek på Andy men han är verkligen inte mannen i huset! Jag får alltid döda spindlar! Det är faktiskt ett mans jobb!

Issa, jag kommer snart hem! Then I'm all yours!

Nej nu har jag precis ätit en god frukost (mackor med apelsinmarmelad och ost), och nu blir det nog ett Vänner avsnitt till! :)

Puss på er!

Middagsgäster ikväll

Andreas har tydligen bjudit hem Anna och AJ på middag ikväll, så jag fick panik och började springa och städa, ska snart iväg och handla, jag ska DOCK duscha först och komma på vad jag ska ha på mig, livets stora problem!

Maten är dock mitt största problem, ska göra en pastasallad och fixa lite goda köttbitar och berniesås. Andy vill självklart ha lite pommes och så lite klyftpotatis. Hoppas det blir bra, så typiskt mig annars. BLÖ. Nej en go dusch nu.



KISSES

Då var det tisdag igen

Idag är det en vecka och sex dagar kvar tills Caroline kommer hit. Nedräkningen har börjat. :P Vaknade vid elva idag, seeega mig i sängen och gick tillslut upp, käkade frulle, suttit lite i solen och gottat mig. Sen drog jag mig till datan ;) Konstigt va? Där är jag aldrig.. ;P Jag drömde världens sjukaste dröm, jag och andy var fast på en öde ö och sen när vi äntligen blev räddade så var typ hela vänner-gänget i hamnen och hälsade oss välkomna. Haha. Jag ser nog för mkt vänner verkar det som. Idag vet jag inte vad som händer, jag hoppas Andreas kommer hem och föreslår något skoj. Fast med tanke på att han kom in och la sig sent igår så är han säkert mega trött. Men men, vi får väl se.

Messat lite med Jessica, det var 100 år sen jag såg henne. Ska bli skoj och träffas när jag kommer hem! Bara för jag tänker på henne så tänkte jag bjuda på en lökbild från den kvällen, en av många roliga med jess och carro:

27377-78
Heta som få. :)

Kisses

RSS 2.0