HARD WORK WORK

Idag slog jag mitt eget rekord, sålde för 3500:- pund (som motsvarar 47 173,35 SEK). Bra dag helt enkelt. Trött som en varg är jag, bara 3 dagar kvar nu.. Usch.. Men det går snabbt, Lördag imorgon, en ny tjej ska provjobba. Sen Söndag är det 11 - 17 så det är två timmar mindre jobb, och sen behöver jag bara utstå Måndagen. Sen har jag 4 hela dagar ledigt. Shopping med Jenna på Tisdag och förmodligen shopping med Andy på Onsdag. Jag har lagat mat till killarna, flygande jakob, de blev nöjda. Nu spelar de självklart Xbox.
image795
Väskan tjejen håller på tidningsomslaget sålde jag idag!

Och vet ni vad jag och Andy fick idag av Danne och Ted?? En alldeles egen julgran!!! Jätte fint blev det, nu börjar stämningen komma igång rejält att det är jul snart!!!







image794
KISSES

HOME FOR A WHILE

Boring day at work. Got home and made dinner for the guys, now Jenna and JP is here also. Ugly Betty in the bedroom for me and Jenna, fifa for the guys. Work tomorrow as well, boooring.


Nice pic.

Öh mobba inte mig för mitt engelska inlägg era bitches! Haha. Bara för min vän ska förstå.
KISSES

I AM LOSING MY WAY

...can u help and find my way!?

Jobbat idag, sålt bra också. Nästan för 20.000:-, helt själv. Man är ju rätt bra helt enkelt. Såg dock att det var 7 dagar i rad istället för 5. Snacka om att jag skällde på min boss, men han sa att han skulle ändra schemat, och det hoppas jag VERKLIGEN att han gör. Sålt Prada stövlar, Prada plånbok, Dolce väska (till Heskey) och ett par Gucci skor. Who would not love Gucci?



Nu är det Ugly Betty.
Tack för kommentaren Mikie, miss u to.

KISSES



Måste adda att vi får gäster imorgon, Ted och Daniel. De kommer dock inte få se mkt av mig, jag jobbar som en galning. Missar Man City matchen också, sjukt irriterad är jag. Öh, godnatt.

STOP

Öh, ska till jobbet nu. Vill verkligen inte, känner mig helt seg och uppsvälld och trött. Usch! Ska direkt hem sen och bara kasta mig i sängen. Hoppas dagen går fort idag.. Hade varit så skönt. Nu ska jag borsta tänderna, sen ska jag inom starbucks och ta en latte på vägen till jobb. Andy är ledig idag, han bara ligger och gottar sig. Så orättvist! ;)

KISSES

WHAT U DON'T KNOW, CAN'T HURT YOU



Detta är vad jag har gjort idag, haft en fruktansvärd huvudvärk och en sjukt söt pojkvän som har tagit hand om mig, låtit mig titta på det jag vill och lagat mat till mig. Igår gick jag och Jenna ner på HAHA och tog en drink, så gott, var verkligen sugen på en drink och en cigarett. Iallafall, mår bättre nu och imorgon är det jobb som gäller, inte alls taggad till det men det är något man "måste göra".

I hate all the "have to's"!

KISSES

Godkväll

image793Det blev tacos idag. Mega gott faktiskt. Har kollat på "Mannen som talar med hästar" precis med Andy och ätit karameller :) Mumsigt värre. Nu ska vi väl kolla nån mer film. Köpte Ugly Betty idag. Nu har jag något att göra imorgon med andra ord. Och sen kommer mördardagarna på jobbet. Jag har fortfarande ont i foten så jag kan inte jobba i högklackat, och om Kostas säger något om det så dödar jag honom. Haha. Lite dramatiskt kanske.

Jenna, I was just writing that I made Tacos today and been eating some snacks. And that I don't wanna go back to work.. That's it really!

KISSES

Godmorgon

Ligger i sängen och glor prison break på datan. Andy är på träning. Jag tänkte gå upp och käka lite frukost nu, sen titta lite mer PB. Andy är några avsnitt före mig. Så skönt att vara ledig, jag vill verkligen inte tillbaka på jobb. Har redan börjat tröttna på det. Speciellt när min boss inte förstår att jag är deltid! Nån dag i veckan är ok men nu ska jag jobba 5 dagar i rad bara för att han inte har hittat någon ersättare till Ying. Åh så tråkigt. Pallar verkligen inte. Iallafall, ha en bra dag, jag ska nog ut och köpa Ugly Betty senare :)

image792

KISSES

Bara hemmamys.

Varit hemma och glott filmer idag med andy. Varit och handlat också. Så nu har vi lite mat i kylen igen. Mätt är jag, lagade kycklingfilé, pommes o sås till andy och kycklingfilé, pasta och en annan sås till mig. Jag försöker vara nyttig och skippa pommesen, de är farligare än vad man tror ;) Fettoooo. Jaja, har fixat lite med min blogg, är uttråkad, andy kollar på nån action, får väl gossa ner mig i soffan jag med. Såg Tristan och Isolde innan, mysig kärlekshistoria..

image791
Här är en bild från Lindsay Lohans film "I know who killed me" som jag såg för ett tag sen, hon gör verkligen en porrig scen i den filmen, eller ja, flera;

Jag tycker faktiskt att hon har en perfekt kropp. Inte för skinny och verkligen inte för fet. Så vill jag se ut helt enkelt. Söt fyllig rumpa, fylliga bröst, men ändån fin mage och smala ben... Gud, hör du mina böner!?


Perfect...

KISSES

Morning glory


Så skönt att ha mannen hemma igen. Igår hängde jag hos Jenna på kvällen, åt lite pasta och snacka skit medans hon gjorde vid sig, hon skulle ut med jobbet. Sen stack jag hem och glodde teve tills andy kom hem. Sen somnade vi vid tolvtiden och sov ut lääänge idag. Så skönt. Nu ska jag bara få med mig honom att handla, har nästan ingenting hemma.. Öh. Iallafall. Mys och inte vara själv.

Får väl tvätta eller nåt tills Andy är redo för lite matinhandling.

Saknar er där hemma, så fort jag får mitt schema här så ska jag boka biljetten hem i dec. Ska bli så nice. Jag kan dock inte förklara hur mycket jag längtar till NY heller. Carro, newwe bara väntar på oss! :)

KISSES

A night out with work

Okej, stack ut och käkade med jobb igår för Ying slutar idag på Flannels. Åt sjukt mkt kinamat som var helt otroligt gott. Sen stack vi till GayVillage och tog en drink. När jag hade typ druckit ett glas vin och en öl så behövde jag gå på toaletten, självklart trillar jag och stukar min fot på vägen dit, såå klumpig! Blir mega yr pga av smärtan i min fot och spyr på toaletten. Sen mår jag bra igen, slutar dock dricka sprit och håller mig till cola. Men foten gör bara ondare och ondare så halv tolv tog jag en taxi hem. Så tråkigt slut på kvällen, jag är så klumpig, öh. Så idag haltar jag runder här i lägenheten helt ensam för andy är i london och förbreder sig för sin karriärs största match. Arsenal - Wigan. Spännande, jag måste se om jag kan  hitta den på teven, ett måste. Ska käka lite frukost sen kommer Jenna över för lite Gossip Girl, I LOVE!

Här är lite bilder från igår;
image779
Haylea, Vanessa och Kostas.

image780
Jag och Päivi, the scandinavian girls!

image781
Den underbara maten.

image783
Päivi dricker Bloody Mary.

image784
Andi och jag.

image785
Kostas och Ying.

image786
Jag och Kostas.

Iallafall så ska jag  bara stanna inne idag och dega, kan ju knappt gå! Pussar från mig.

KISSES

Shopping med Jenna

Fick ett sjukt shoppingsug idag (precis som om jag inte har det alltid). Iallafall hittade jag julklappar till min pappi och andys pappa. Nu är det bara andys mamma och mormor kvar sen är soppis klar! Ska hitta grejer till andy i NY hade jag tänkt. Iallafall så hittade jag (tro det eller ej) ett par jeans, jag som brukar ha så svårt för det. Iallafall så är de seeepe snygga. Vad tycks;

image778
i love then

If only yooou

Nu ska jag gå till jobb o möta mina kollegor o gå ut o äta gott o dricka vin! Nice..

KISSES

MIN MAN ÄR TILLBAKA

Skönt att inte komma hem till en tom lägenhet. Han åker dock imorgon men kommer ju hem igen lördagkväll och imorgonkväll ska jag ändån ut med jobbet. GayAndi vill ha med mig ut till gayvillage också. Så vi får väl se vart kvällen slutar, jag ska lätt ha med min kamera iallafall. Haha. Tråkig dag på jobbet idag, regnar gör det här i Manchester också. Vi har precis beställt hem kinamat, myyys. Andy är ju trött efter firandet med landslaget igår, stackare (nooot). Tråkig är han som inte vill gå ut och äta.. Men men. Allt i livet kan inte gå som jag vill.

Hörs senare eller imorgon.
Tack för alla kommentarer igen, ni är så söta att jag dör. Så skoj att komma hem till lite roliga och mysiga kommentarer. Tänker på er ska ni veta.

KISSES


SOPPANS DAG

Heej alla glada. Måste börja med att säga att ni som skrivit till mig är söta och snart ska jag köpa Ugly Betty säsong ett! :) Dagen började med att jag trängdes med muslimer och uteliggare på JobCentre, men allt gick bra och förhoppningsvis så får jag mitt nummer om ca tre veckor. Sen kallade stan på mig så jag gick och shoppade ännu mer julklappar... Snart är kontot sluuut. Haha. Em, tog med mig sushi hem för lunch,  har städat lägenheten, självklart kollat på DH och nu följer jag andys (sveriges) match på datan. Hoppas han får hoppa in och göra succé. Imorgon får jag äntligen gosa med  honom igen, sen åker han dock fredag. Bööö... Iallafall. Shopping, tvätt och städ är vad soppis har gjort idag. Haft en mysig dag ändån faktiskt. Ibland är det rätt skönt och vara själv. Man kan göra vad man vill när man vill, ingen tjatar eller gnäller, jag är min egen boss. Men det är bara skönt nån dag, saknar att ha min man around...

Nej, nu ska jag gossa lite till.

image777
KISSES

A eavning by myself


Grazia och spagetti och köttfärsås (mitt sätt)... Mkt gott.

Gick ut och handlade, köpte med mig en latte från Starbucks och Grazia tidningen. Mös lite, lagade mat, tittade på DH och åt sen har jag fixat mer med julklappar. Älskar att ge!!! Roligaste som finns och göra andra människor glada! Åh jag längtar tills jag får ge alla mina gåvor. Ska in och lägga mig i sängen och glo ännu mer DH faktiskt, helt inne i det nu. Ni alla är ju mega mkt framför mig... Så jag måste hinna ikapp. Tänkte även köpa Ugly Betty säsong 1... Har inte sett det alls, kan ni rekomendera det??? Andy är på någon förhandsvisnings bio i sthlm, han är en gris. Han sitter väl och kränger popcorn och gottar sig... Han kommer hem torsdag, då jobbar jag till halv sju typ, så vi har kvällen, sen åker han igen.. Men jag ska ändån ut på fredag med jobbet, Ying slutar ju... Så tråkigt... Men men... Sånt är livet. Hoppas den nya tjejen är bra. Vet inte ens vem det kommer bli. Nej lite DH i sängen nu... Låter inte fel va??? Haha.

Imorgon ska jag ju intervjuas men skriver nångång imorgon.
KISSES and goodnight

Tisdag

Legat i sängen och glott DH hur länge som helst nu, sjukt mysigt och bara inte göra någonting faktiskt. Fick precis panik och har skurat köket. Ska försöka städa så mkt som möjligt, men i min egen takt. Tack mamma och michaela för kommentarerna! Andy ringde innan också, så jag är på ett bättre humör idag. Imorgon har jag en intervju på Jobcentret här nerför gatan. Lite nervös faktiskt. Men om jag inte får det så dör jag inte. Bara att sluta jobba då eller nåt? Har ändån planerat att säga upp mig när jag jobbat ett halvår, så jag har hela sommaren hemma i älskade hbg. Kan alltid jobba extra på Intersport ju! Känns skönt och veta att man inte är beroende av jobbet. Jag tycker det är skoj och så men det kan bli så långtråkigt. Börjar bli bättre nu pga julen.

Ska hoppa in i duschen nu, sen städa lite i sovrummet som just nu ser ut som kriget själv. Sen tänkte jag packa in lite julklappar och fixa med det. Sen kanske en sväng på stan och en latte på starbucks med nån mysig tidning.


 

Har målat mina långa lösnaglar svarta, Like Lindsay and Misha..



PLEASE DO! It's hot...

KISSES

Now I'm in this condition

Have you ever loved somebody so much
It makes you cry
Have you ever needed something so bad
You can't sleep at night
Have you ever tried to find the words
But they don't come out right
Have you ever, have you ever

Have you ever been in love
Been in love so bad
You'd do anything to make them understand
Have you ever had someone steal your heart away
You'd give anything to make them feel the same
Have you ever searched for words to get you in their heart
But you don't know what to say
And you don't know where to start

Have you ever found the one
You've dreamed of all of your life
You'd do just about anything to look into their eyes
Have you finally found the one you've given your heart to
Only to find that one won't give their heart to you
Have you ever closed your eyes and
Dreamed that they were there
And all you can do is wait for the day when they will care







Usch varför blir jag alltid såhär deppig mot vintern och speciellt när jag är själv. Allting bara känns så mörkt och meningslöst ibland, jag vet att det inte är det men ibland bara känns det så. Känns som om något dåligt bara ligger och väntar på att få dyka upp. Ni vet den känslan när man tror något ska hända och man redan känner tårarna. Jag är dock världens största lipsill om jag ska vara ärlig. Gråter tom till Desperate Housewifes. Har jätte ont i mitt huvud också och jag får inte tag på Andy. Han tycker väl att jag är skitjobbig nu som har ringt han massa gånger... Usch vad jag är jobbig nu, ska gå och lägga mig.

KISSES

A day on my own

Har strousat i stan tills nu. Har huvudvärk och ont i mina armar av allt bärande. Har köpt lite julklappar till släkten min! Köpt hem lite mat, ikväll blir det "Emmas special", kyckling med tacokrydda i en såsig njutning wrappade i tortillas, ost på det och in i ugnen. Mmmm. Köpte DH säsong 3! Kom på att jag sett säsong två juuu! Så det är DH som gäller hela kvällen! Andy ringde innan, var ute och fikade åter igen i sthlm, han hade köpt ett par jeans idag också. Själv har jag inte hittat så mkt till mig själv. Lämnade tillbaka klänningen från Mango, den bruna. Sen hittade jag benvärmare i vitt, äntligen senapsgula tights, svart nagellack och svarta strumpbyxor. Ska ner en liten sväng på stan imorgon också, glömde hälften av listan. Fast jag hade med mig den. Provade lite kläder på H&M också.. Köpte dock inget... Köpte jobbbyxor på Primme, helt okej faktiskt.


image772

Ska kolla ett avsnitt nu sen ska jag börja med maten!
Sometimes I just feel like a dumb idiot walking down the street dreaming about all these things that don't exist..
KISSES

I now that it's not long to go

Har sovit länge sen suttit i väntkö för att få ett national insurance number av detta land. Ska på intervju på Onsdag... Palla... Men man måste tydligen ha det för att få jobba här. Så vi får väl se hur det går annars får jag väl sluta jobba, haha. Nu ska jag bara kasta på mig lite kläder och smink sen ut en sväng på stan. Julmarknaden är uppe och det är riktig julstämning i stan faktiskt. Mysigt. Får väl mysa med mig själv helt enkelt. Har drömt jätte sjukt inatt. Flera gånger har jag vaknat och trott att någon äcklig varelse har legat bredvid mig i sängen osv... Buhää. Men jag sov dock till halv ett, vet inte hur jag klarar det. 12 timmars sömn är kanske lite mkt men sjuuukt skönt! Nej, Manchester City väntar på mig och mina pengar. Haha.

image766
Fan vad snygga vi är btw.

KISSES

I WANNA HAVE

I wanna have that u hang up, no u hang up, kind of love, 
I wanna have that u hang up, no u hang up, kind of love...

Jag måste säga att jag älskar Greys Anatomy men jag gråter som en liten gris varje gång och börjar tänka massa dåliga tankar bara för att de alltid har sån himla otur!!! Jag brukade vara den som hade så sjukt mkt otur back in the days och nu sen jag träffade Andreas har allt varit så himla bra. Undrar hur länge jag kan stå emot min naturliga otur!? Jag hade ofta otur i kärlek och allt som hade med det att göra faktiskt... Hoppas oturen har vänt för gott..

Tänkte glo lite teve nu. Imorgon ska jag ut och shoppa lite om jag är pigg och glad. Här är min shoppinglista och en bild på Tessan, Carolina och mig, och en på mig och Carro från i Torsdags.

image763

image764

image765

Friends never break up with you...

KISSES

I WILL ALWAYS LOVE YOU

Sittter och lyssnar på Whitney - I will always love you och har sjukt tråkigt faktiskt.

Idag/ikväll ska jag bara slappa. Imorgon blir det iallafall städning, och lite shopping. Ska skriva en go lista nu på allt JAG behöver och på allt som jag ska köpa till alla i julklapp. Vänner som vill byta med mig skriv här, Caroline, vi köper ngt litet till varann va nu när vi firar ihop!? Iallafall.. Är sugen på att gå på spa men det är nog inte så lätt att få en tid direkt.. Hade kunnat DÖ för en massage. Nu ska jag skriva lista och kolla lite Grey´s.. Det var så länge sen, har saknat det!

Idag sålde jag ett par Cavalli jeans och en Gucci väska... Slow day.

Söt outfit;
image714

KISSES

SWEDEN!!!???

image762
Bad bad sweden....


Jahapp, vi förlorade... Men vi har fortfarande chans på Onsdag, sen kommer min älskling hem! :) Det är dock det jag tänker på mest, inte för att vara egoistisk eller något så men... Iallafall, stack hem nu, varit på en bar och druckit drinkar med Lucie och hennes vänner. Lucie är jätte full just nu och jag är trött, så jag stack hem! Haha. Så jag ska gossa ner mig själv i sängen. Sen vill jag ge en applåd till Caroline som idag tog sin första snattare på IS! Haha, det är så skoj! Nu ska soppan sova... Saknar sin andy...

Just when I thought that there is only one star
I looked up in the sky and realised, there is more out there...

GOODNIGHT.
KISSES

BACK IN THE UK

Igår anlände jag i England och fick reda på att Jenna fortfarande var kvar, så vi gick till Zizzi och käkade god mat sen hem till mig och kollade klart på "I know who killed me". Väldigt annorlunda film men ändån ok enligt mig. Jobbat idag, helt okej. Jobbar imorgon också sen är jag ledig mån - ons. Ska ta hand om mig själv, köpa julklappar, städa, kolla filmer, se om jag kan hitta ett spa med massage och lite så. Tänkte först dra hem imorgon kväll med biljetten kostade 3500:-, lite mkt... Typiskt. Varför har inte SAS sista minuten inom EU och inte bara Sverige?? Ska ut en sväng med Lucie och hennes vänner snart. Bara ta nån drink. Orkar inte sitta hemma och glo. SÅDESÅ! Älskling är ju i Spanien och avnjuter en rolig match som jag inte kan se här ändån. Han ser man inte på länge heller... Usch vad allt är tråkigt just nu.

Hörs imorgon.
KISSES

En underbar kväll

En helt underbar kväll som inehöll;

x Skvaller och hemligheter
x Tjejsnack och "jag har aldrig"
x Massa  vin och cider
x Massa skratt
x Massa pussar och kramar
x Mkt dans
x Bra musik
x Rökmaskin (?)
x Skjuts med polisen hem

Ja, vad ska jag säga. En helt underbar kväll med mina tjejer. Just nu känner jag för att stanna här... Varför måste jag jobba i England, vaaarför!? Men om en månad är jag tillbaka, då blir det NY och nyår här hemma. Känns bara så tråkigt att åka tillbaka när Andreas inte ens är där. Igår iallafall så förfestade vi hos Stef. Så skoj och se alla, speciellt Hedvig som jag inte sett på år och dar! Massa snack och dricka sen taxi ner till Cardinal. Där blev det dans och dans och dans. I love it. Träffade kussen och massa bekanta ansikten. I never wanna leave. Och det dära med polisbil hem är inte så farligt som det låter. Emma hänger ju med poliser och de skulle ju ändån till polishuset, så vi åkte med helt enkelt, billigt, säkert och bra! :) Min älskade Mami kom in imorse och sa hejdå, känns som om jag har varit hemma i fem minuter... Denna veckan själv i Manchester kommer kännas som ett år... Nu måste jag packa lite. Bjuder dock på lite pics.

image756
image757
image758
image759
image760
image761

På bilderna; Caroline Dellgren, Emma Härle, Emma (nya ISflickan), Stepheanne och jag

Nu ska jag packa min väska och bege mig hem till Manchester, uppdaterar därifrån ikväll... Saknar er redan!!!!

KISSES

Sista dagen hemma..

Sov hos Jessica i Lund inatt. Åt god mat och ostbricka och vin igår. Mkt mysigt faktiskt, skoj och träffa Jessica, vi har inte setts sen i somras! Nu ligger jag och Carro och degar, varit på stan och lunchat. Jag har köpt lite kläder på Gina, den enda affären jag saknar i england! Förresten, någon som vill hålla mig sällskap i Manchester den kommande veckan?

image751
Blå topp, 49:-
image752
Svart topp 49:-
image753
Lång stickad klänning (har i grå också) 199:-

Köpte ett par leggings också, hade nån siden remsa på sidan som jag precis upptäckte, vet inte vad jag tycker om det än....

Nu ska vi gossa, sen ikväll är det fest. Carolina ska också med, så skoj! I love girlie nights!!!

Ha en underbar kväll!
KISSES

Underbara helsingborg

Vaknade seeent, mkt skönt. Älskar att sova länge. Åt lite frulle och snacka med farsan lite. Sen stack jag och solade sen till systemet och köpte hem massor med vin, ska ta med en till Lund idag till Jessica, ska bli mys. Imorgon är det ferre dock. Ska lulla med Caroline i affärer, luncha och sen är det utgång på kvällen med hela tjejligan, ska bli så skoj!!! Nu ska jag bege mig till Siw och försöka få håret ljusare, BIG EXPIRIMENTOOO!! Kommer väl se ut som en tupp när jag lämnar, mitt hår fattar aldrig vilken färg jag är efter! Men hoppas det fattar idag...

Sån här färg på håret vill jag uppnå;


Lite guldbrunt sådär. Mkt fint enligt mitt tycke!

Älskar att vara hemma, vill inte tillbaka till en ensam lägenhet på Fredag...

KISSES

Trötthet, tortyr och skratt med vänner

Kom i säng vid ett halv två inatt, var inne hos Anna och Andreas och snacka skit. Har faktiskt saknat dom. Andy ringde innan, bor på ett flott hotell mitt i Madrid. Han är e gris. Klockan fyra imorse gick jag upp. USCH säger jag bara. Halv fem tog jag taxi till Arlanda. Sjukt trött., yrade runder som en efterbliven så trött jag var. Hem kom jag, tog flygbussen själv, fick chaffisen till att stanna utanför mig! Perfekt. Sov två timmar sen upp och käka frulle med pappa. Carro kom senare och hämtade mig och släppte av mig på ett besök som var det värsta i mitt liv, tandläkaren!! Hade tydligen inflammation i tandköttet OCH tandsten, då skulle hon på och rensa och slipa och ha sig. JAG DOG. Fy fan vad ont det gjorde, hon fick hålla fast mitt huvud för jag vred mig i smärta. FY FAN. När hon var klar såg hon på mig medlidande, räckte mig en servett och bad mig snygga till mig framför speglen, OH MY GOD jag hade blodstänk i hela ansiktet!!! Såg verkligen ut som om jag hade blivit torterad.

Jag; Ursäkta men du har faktiskt torterat mig
Tandtjejen; Förlåt, men jag var avis på att du var på fotbollsgalan igår (skratt)

(Berättade att jag hade varit där och det var därför jag var trött och sleten.)




Usch, värsta besöket någonsin. Iallafall så kom Alex min älskling och hämtade mig, sen drog vi självklart till Väla. Lunchade i fikarummet på Intersport, snackade, provade jackor och så. Sen tog vi en kaffe och kaka på Roberts Coffee sen köpte jag en massa smink på HM och fick lite rabatt av min kära vän :) Mkt mysigt och träffa dig gumman, har saknat dig så. Jag snodde också Carros bil, stack ner och solade sen stack jag in om min faster Siw. Imorgon ska vi färga mitt hår. Vill ha nån ljusare nyans av brun tänkte jag. Trött på mitt svarta. Så det blir ett expriment, verkligen! Nu ska jag snart åka och hämta Carro och Emma på jobb, sen blir det lite mys. Imorgon blir det förmodligen Lund till Jessica. Och Torsdag fest med tjejerna!! Längtar. Vill inte tillbaka till Manchester så snabbt ju. Ingen är där ändån..

Jenna this is for you darling; Had a great time last nite. Today I woke up like 4 am in the middle of the night, took the flight back to Helsingborg and then straight to bed. Then it was time for the dentist who really gave me alot of pain today! Awful really! But I am fine now. Gonna pick up Caroline at work couse I stole her car before. Hope u are fine hunny, say hello to JP from me. Andreas is in Spain at a really nice hotel, I so envy him!!! See you soon Jenna. X

Nej, Väla igen. I am a cab.
KISSES

Middag och Fotbollsgala

Hej, nu är vi tillbaka på hotellet. Galan var lite av en besvikelse, men förmodligen bara för att man hade höga förväntningar. Var rätt långdraget och så men ändån skoj och ha varit där och sett. Först stack alla till Grodan och åt en mkt god middag, förrätt, huvudrätt och efterrätt. Sen proppmätta direkt till galan. Hamnade bredvid Andreas och Erik Edman. Bordsplacering och allt. Vi hade då ett alkoholfritt bord såklart... Göteborgsbordet hade nog roligare! Haha. Sen nu har vi kommit tillbaka till hotellet, ätit lite kvällsmat, och nu ska jag sova, ska upp snart igen ju. Usch, min taxi kommer klockan halv fem... ÖH. Orkade inte hänga med tjejerna som skulle ut. Hade varit DÖD imorgon. Då ska jag äta frukost med Carro o Issa + gå till tandläkaren. Yippi ;) Haha. Jag är med på bild förresten. Haha kan ni se mig?;

image750

KISSES and goodnight

Framme i Stockholm

Sitter nu själv på hotellrummet, killarna är nere och fikar men jag tänkte börja fixa mig så smått. Oksana, Chippen, Isaksson, jag och Andy flög samma flyg hit. Ska bli skoj ikväll. Träffade precis Anna och Andreas också, så skoj och se dom. Köpte en ny ring på flygplatsen, de har såå fina ringar där. Kommer till HBG alldeles för tidigt imorgon. Men sånt är livet. Ska kanske ut med tjejerna ikväll. Killarna ska direkt hem efter galan.

image745


Bilder på min ring, hotellrummet, mig och Andy på flygplatsen.

Nu kom Andy tillbaka. Jag ska hoppa i mys och så vet jag inte om jag ska sminka mig själv, eller om jag ska utnyttja att här fanns en tjej som ville sminka oss??? Hmm... Ska in till Anna sen iallafall. :) Se vad hon ska ha på sig.

KISSES

Ännu en dag på jobbet

Imorgon åker vi!!! Wiii. Ska snart äta lite vegetariska vårrullar och ris sen ska jag börja packa lite. Ska bli så skoj! Åh vad jag längtar!!!! Här har ni en bild på min chef Kostas, Ying (som ska sluta snart) och Päivi (finskan):
image744
Min nya telefon tar bra bilder, denna togs igår, Louise saknas, och Erin såklart...

Så det är affären jag jobbar i och mina kollegor. Em, ja imorgon är jag i SWEDALAAAA! Aaaaa, i love it.

Hörs.
KISSES

A DATE WITH THE CITY

Vaknade vid luchtid och stack ner och köpte en tidning och käkde lite frukt och drack latte på Starbucks. Behöver lite modeinsperation inför min shopping och mitt letande efter en outfit till Måndag. Mango visade sig vara stället som blev bäst. Köpte hem två klänningar. En brun och en silvergrå. Tror jag ska gå med den silvriga och leggings och mina låga klackskor, bilder nedan. Jag tar den silvriga för Andy bär svart, vitt och grått så det blir snyggast. Vet inte om jag ska spara den bruna klänningen till nyår eller om jag ska lämna tillbaka den, vad tycker ni?

image735

image738


Vad tycks?? Funkar det? Silver topen/klänningen, svarta leggings och de skorna...?

Jag vet att den bruna är jätte fin också men då matchar jag inte med Andy + att den är rätt glittring... Gah... Svårt... Men ja, säg vad ni tycker nu. Köpte även denna gosiga sak;
image743
Mkt mysig.

Fick en mkt fin present av Andreas idag också... En alldeles ny fin iPhone! Ska sätta igång och leka med den nu tänkte jag! Ha en bra dag.
Apple iPhone
KISSES

Dålig uppdatering, sorry!

Igår sov jag alldeles för länge, bara mös fram tills halv fyra. Då stack jag hem till Jenna sen fixade vi lite, tog en runda på stan och sen gick vi till "Christmas lights turn on" grej på ett stort torg. Var en show och sen massa fyrverkerier och sen satte dem igång jul ljusen i hela stan. Rätt mysigt faktiskt. Shayne Ward var där och de tjejerna som sjunger "Don't mess with my man"  som kallar sig Booty Luv.
Booty Luv Shayne Ward (press)
Mkt trevligt faktiskt.

Sen gick vi hem till mig och gjorde Fajitas;
image733
image734
GOTT!

Snart kommer jag hem till mina älsklingar. Hinner inte se Emma och My på hundra år eftersom de åker på Söndag tror jag. Ska försöka hinna ringa Emma ikväll. Nu ska jag ut och leta kläder till Måndag. ÖH, vill inte. Hittar aldrig något när jag behöver något!

If I don't know what I've done, I cant fix it, so just don''t walk out on me...

KISSES

Nu ska jag sova..

Kunde inte fixa "I know who killed me" så den tar vi imorgon eller på fredag. Blev "Knocked up" istället. Nu är jag rätt nockad, så jag ska in och sova. Imorgon är både jag och Andy lediga, en heldag för bara oss. Har dock rätt mkt på schema. Se vad jag hinner. Har Fredag på mig också! Godnatt Sverige!

image732

- think about that...

KISSES

Klädproblemet fastade i mitt huvud

Godkväll. Nu har Andy varit inne hos mig och hittat en finfin kostym, skor och slips till galan... Och jag har funderat på det silvriga topshop linnet, snygga svarta tajta byxor och ett par heta högklackade skor. Men alla verkar rösta på klänning. Jag ska iallafall kolla på stan imorgon och se vad jag hittar. Ska sova länge och bra gossa hela förmiddagen tänkte jag. Jenna är här nu, ska kolla på "I know how killed me" med Lindsay Lohan och bara mysa, killarna är på fotboll på Old Trafford. Vi pallade inte hänga med!

Jag uppdaterar imorgon, jag lovar.
Mina fötter dödar mig just nu, högklackat hela dagen. Kan inte gå!!!!!!

Anyways.
KISSES

BAD DAY AT WORK

Öh, haft en jobbig dag på jobbet idag. Mkt problem, snobbiga kunder och chefen om var inne så man var tvungen att vara tipptopp. Som tur var så var han bara inne en timme. Imorgon jobbar jag också sen är jag ledig torsdag och fredag. Då ska jag sola och leta klänning, ska förmodligen på fotbollsgalan med Andy på Måndag i Stockholm, seen kommer jag hem. Så Tisdagmorgon anländer jag till HBG. Mkt tidig tisdagsmorgon ser det också ut som! Men what a hell. Det blir bra. Iallafall... Nu till den stora stora frågan... Vad fan ska man ha på sig på Måndag? Öhhh... Jag är helt lost där faktiskt.... HELP IS NEEDED! Tänkte kolla lite på topshop...  Hittade två fina;
Sequin Trim DressJersey Embelished Neck Dress
Ska man ha klänning eller byxor&top?

Knot And Tie Mesh TopCut Out Sequin Trim TopBow Sequin Vest

HELP WANTED!!

Nu ska jag slänga mig i soffan.
KISSES

ÖH VAD JAG HATAR ÄNDRINGAR

Jobbet ringde klockan nio och väckte mig, Louise (den jävlen) hade "fastnat" i Frankrike hos sin äckligt rika pojkvän och kunde inte komma hem till jobbet. Så jag fick jobba heldag idag. OCH imorgon. Jag som var så glad att jag var ledig imorgon, bossen kommer in och folk från M.Williamson och ska kolla läget. Jag pallar inte vara tipptopp imorgon. Dessutom börjar jag halv nio!!! Hallååå, hur tidigt är inte det. Döda mig. Ledig Tor, Fre iallafall... Alltid nåt. Snart kommer Jenna över så ska vi beställa hem mat och bara dega framför teven, bra dag på vårt nya liv?? Haha. Vi hann ju inte gymmet idag för jag jobbade fulltid! Men men. Blir kanske lite kinamat...?


Sjukt sugen på vegetariska vårrullar. MUMS.

Nej ska byta om nu och städa lite efter grabbarna, som BTW är på bio och ser SAW4. Have it.
KISSES

TIME AFTER TIME


Tiden går så snabbt, snart är det NY som gäller. Tycker tiden går snabbt i övrigt också. Bara flyger förbi. Man hinner knappt stanna upp och njuta av sällskap och nöjen för allt går undan så fort. Känns som om jag hann träffa Michaela i fem minuter och hon har varit här tor - sön. Känns som om det var igår jag flyttade hit och nu har jag bott här i flera månader. Som sagt, tíden flyger iväg...

Idag gick det bra på jobbet. Sålde en klänning, en jumper, ett par skor och ett par handskar. Rättså nöjd faktiskt. Sålde denna jumper från Joseph;
image731
Tomorrow is me and Jenna going to hit the gym! YES, no more wine and snacks for us (not tomorrow anyway), this is the path to the healthy and good life we're gonna live. Haha, see how long that last, but it is worth a try! Right Jenna?

Nu ska jag glo skjutfilmer med björn och andy. Jätte skoj faktiskt. Imorgon är det jobb från 12 - 16. Helt ok timmar. Hörs då.
KISSES

Bilder från igår och idag!

image722
Jenna och Mikie.
image723
Macka hade tagit på sig min outfit när jag kom tillbaka från "the ladies room", störd!
image724
Och JP hade snott Mikies handskar, vin och min cigg.
image725
COSMOPOLITAN! "Ta två, betala för en"
image726
Mumsiiigt.
image727
SATC drinken, best drink ever...



Idag:
image728
Wigan - Chelsea. 0 -2. Men älsklingen var jätte duktig.
image730
Killarna inne i datan...

Nej nu ska vi umgås lite med gästerna.
KISSES

FRIDAY WITH BEAR AND MIKE

image716
M & B i receptionen innan vi drog, väntade på taxin.
image718
Senare på kvällen tog vi en tur i "The Manchester Wheel" B var rättså rädd...
image719
Jag och A, stadsbor som vi är så blev vi inte rädda för hjulet eller höjden :)
image720
Själva hjulet!
image721
B & A, de coola fotbollsspelarna! ;)

Nu ska killarna spela pingis på Xbox och vi ska ner och dricka lite vin. Ha en mysig kväll. BTW köpte en jacka idag också. Vanlig svart "rock" med fin knäppning från H&M! Nice! Köpte nytt bäddsätt också, visar senare.

KISSES

Nu ska vi ut och shoppa!

Redo att shoppa. Ska först till Outleten i Salford, massa billiga märkeskläder. Hoppas att man kan hitta nåt! Sen är det stan som gäller. Björn hänger med till Outleten, han pallade inte stan, han är ju kille.

Just nu fixar Mikie sig och Björn spelar biljard på vårt finfina biljardbord!!!
image715

Mikiies bakhuvud och jag! Dagens outfit. Shoppingoutfit. + Björn som spelar biljard!

Carro, saknar dig!!!
KISSES

Våra söta söta gäster är här!

Nu äntligen är Mikie och Bear här :) Ska käka snart sen ska jag och Mike nog ner och ta en drink på HAHA! och snacka lite SKIT! ;) Mys. Imorgon blir det en HEL dag av shopping!!! Yeaaah! Nej, hungrig som en varg är jag faktiskt... Så nu ska jag äta.

Uppdatering imorgon med shopping och bilder :)
KISSES

RSS 2.0