First day at work

Hej alla glada!

Dagen började med att 100 poliser omringade huset utanför mitt hem innan jag gick till jobb, då låg "tjuven" som de skulle åt på taket på en förfallen byggnad rakt över vår balkong och gömde sig. Heelt sjukt, men rätt spännande och se en police hunt! Haha. Sen käkade jag lite flingor och gick till jobb, tänk att jag har ett jobb, kan inte fatta det! Men allt gick bra idag, sålde tillochmed en jacka och fick lite vinst för det! Denna jackan sålde jag, till en ryska;
image652
Ying som var min chef idag var stolt över mig :) Så det var ju bra, mycket trevligt folk jobbar där, MEN mina fötter finns numera inte, jag har inga låga svarta skor, och just nu dööör mina fötter bort, har sååå ont. Inte nice och jobba i pumps... Men jag får klara mig imorgon också, sen blir det NYA SKÖNA men snygga skor! Finns det? Haha. Ja som sagt, död är jag. Har tappat upp ett bad till mig, ska hoppa ner i det och massera mina fötter. Min man är och hämtar McDonalds till oss (nyttooo) och sen ska vi på bio och MYSA!

Carro, tack för att du är ett så stort stöd, jag skulle aldrig byta ut dig mot nån! Du och jag i hagen föralltid ;) Haha.

Saknar er alla därhemma så mkt, såg på schemat idag att jag är ledig 12 - 15 så jag ska övertala andy att boka min biljett hem idag! Så då ses vi babes!!!

KISSES

Match och LaMama

Andy var skadad idag så han var på bänken och spelade ej. Wigan spelade dock sjukt bra, över förväntan och förtjänade verkligen inte att förlora! Oavgjort hade varit rättvist. Bråk blev det på läktaren också när Liverpool gjorde mål, satans huliganer.


Sen efter matchen åkte vi till vår gamla by, Standish till LaMama och åt sjukt god mat. Jätte räkor i vitlökssmör och grönsaker, mumsigt värre. Nu sitter vi hemma och dricker kaffe, mys. Ska jobba imorgon 11 - 17. Lite nervös men det kommer nog att gå bra.

Ska ha en grå polotröja som jag köpte idag och min kjol och pumps. :)
Saknar er där hemma.
KISSES

Match. Wigan - Liverpool

Känns som om Wigan förlorar idag, har inte så höga förväntningar. Men det är alltid skoj med match ändån. Emelie, du suuuper för mööö, men kom när Wigan möter Portsmouth den 20 okt??? De har typ inga andra matcher i okt, landslaget dåå. Och yes jag får ha HM-kläder, så länge jag är snygg, haha.

Nu tänkte jag käka lite frukost, andy ska självklart ha spagetti och köttfärs innan match, men det är inte gott klockan elva!!!? Psyko.

Nej. Lite kaffe och rostad macka nu.



KISSES

Kom på att...

.. måste köpa massa nya jobbkläder då det är rätt strikta klädesregler där, kan inte ha min kjol varje dag heller! Ska leta efter byxor imorgon. Får ta lite från NY pengarna, sen får jag lägga tillbaka det när jag får lön! Okeej? Hittade mkt fint på HM;

image651

Nu ska vi ner och handla lite mat, försökt få bord på några ställen men allt är fullbokat ikväll!

Jag jobbar Söndag, Måndag, Onsdag och Lördag. Jag missar därmed Manchester United - Wigan matchen!!! Men jag kan inte tacka nej och börja ändra och så nu! Det går bara inte.. Så en biljett om någon vill köpa?? Haha.

KISSES

Just my luck

Okej...

Nu jobbar jag deltid på Flannels ;)

Är så sjukt glaaad, behövde inte ens vara där i en timme, sen fick jag jobbet. Wiii. Fan vad gött och ha något att göra på dagarna, få lite nya kompisar och få lite shopping och spar pengar :) Hade på mig kjolen, vit skjorta, svart kofta och högklackade svarta skor. Allt i affären är sååå fint, gucci, prada, dolce osv... Sjukt fina Fendi skor och väskor... Jag ville typ dö... Men jag ska försöka hålla i pengarna så gott det går!

Nu ska jag göra mig något att äta, har inte kunnat käka på hela dagen pga nervositet! Men nu har den släppt tack och lov, ska jobba 11 - 5 på söndag. Får tillochmed provision när jag säljer ;)

Hörs senare, ni vet att jag älskar er.
KISSES

Nervös..

Om trekvart är jag på Flannels, sitter redo redan. . .

Aja, det kan bara gå åt helvete! Haha.

Wish me luck.
KISSES

NYHETER OM SATC - THE MOVIE!

Okej, jag varnar er nu, ni som inte vill veta vad som händer i filmen Sex and the City, LÄS INTE VIDARE! Och hallå, jag varnar er nu... Om ni inte vill veta, LÄS INTE DETTA INLÄGG!

image648


Okej, jag har hemligheter att avslöja:

- Charlotte är gravid
- Carrie och Big letar hus
- En av tjejerna har för länge sedan blivit våldtagen när hon var ung, födde ett barn, som nu kommer tillbaka, man tror att det är Miranda eftersom filmteamet letat länge efter en ung RÖDHÅRIG tjej till filmen
- En av de fyra tjejerna dör


Okej... Om det sista av dessa påståenden är sant vill jag inte ens se filmen.. Jag kommer faktiskt inte klara det. Hoppas att det är något dåligt rykte!!! Läste det i tidningen GRAZIA.

Nu blev jag lite deppig...
KISSES

Shopping... sällan...

Hej alla glada, tack för era tips och kommentarer, imorgon gäller det, idag köpte jag en svart skjorta, ska jag ha svart eller vit? Jag funderar på vit skjorta och svart kofta över som jag också köpte idag!? Iallafall, lite pics;

image644
image647

Nya diadem och den vita tunikaklänningen är också ny.

Allt detta för 14 pund, det ni! ;)

Nu kommer Andy snart hem så ska vi käka lite ceasar/räk sallad, sen förmodligen trafford centre. :) Puss puss puss på er.

Och Mamma, jag saknar dig så, tack för tröjorna du skickade med!

KISSES

Jobbkläder inköpta..

Jag köpte en svart kjol, en randig skjorta och en helt vit skjorta. Vad tycks?

image642
Och nej jag har inget huvud, jag såg ut som ett spööööke!

Iallafall, gästerna har anlänt, det är bra, de får mig tänka på annat än provningen på jobbet! Ähe, men får jag inte jobbet så är det bara och söka vidare, eller att åka hem till IS! ;) Haha. Andy shoppade tillochmed idag! Helt impad, han får ryck en gång i halvåret och köper lite kläder, detta var ett. :) Massa fina tröjor! Det behövs alltid.

Nej, nu ska vi snart äta lite fisk och remouladsås!!! MMMMMUMSIGT!
Mega hungrig...
KISSES

Tack mina älskade läsare!

Tack för alla tips, ska ut på stan en sväng idag och hoppas att jag hittar något matchande! Funderar på pennkjol och någon fin sofistikerad skjorta med en fin kofta över. Hittade en pennkjol på nätet från Marks and Spencer, så ska dit och kika... Kommer självklart lägga upp bilder på det jag köpt om jag hittar något idag, andys släkt kommer om nån timme så måste städa och bädda lite tills dess, sen får jag tvinga ut hans mamma och farmor att hjälpa mig! Sitter här och äter toast med philadelphia light, sjukt gott.


Haha Carro! Jag drömde att vi verkligen var två kossor i en hage inatt och alla stod utanför och ville skitgärna komma in! Haha, jag var dock ändån sötast som kossa ;) Ring mig sen. Loveeee.

Nej.. Bädda lite till gästerna nu, efter en morgoncigg ;)
KISSES

Godmorgon!

Igår hade vi en riktig mysdag, kollade en halv säsong Heroes, i mitten gav vi oss ut i regnet för att köpa hämtemat hos Koreanen, sen gossade vi framför teven hela kvällen! Mega mys!

Goda nyheter! De ringde precis från Flannels, jag ska provjobba två timmar på Fredag! Yippiiie! Ett problem DOCK, skulle ha en fin strikt kjol, fin blus och jumper??? Whaaat. Jag måste ut och shoppa, och andy får fan casha upp om han vill att jag ska ha ett jobb för jag är total pank nu! Andys mamma pappa farmor farfar kommer imorgon så jag får ut med hans mamma och farmor och köpa lite! Någon som har tips på vad jag ska köpa?

Behöver all hjälp jag kan få, sen ska jag HÅRD plugga alla märken de har och kolla in alla kläderna så jag vet vad som finns där också... I am so happy, ska ringa mammi snart, hon har lunch just nu!

Idag är det städdag! Not so fun...

KISSES

Mini - intervjun avklarad!

Satus: Sjukt nervös
Kläder: Vit tunika, svart kofta, jeans och svarta pumps

Snackade bara snabbt med han Costa. Typ hur självsäker jag var på att hjälpa kunder och om jag ville ha heltid eller deltid, jag sa att jag föredrog deltid men att heltid inte var några problem. Jag log hela tiden och sa att jag älskade alla märkena de hade där. Men han skulle iallafall snacka med the head manager, han var själv bara assistant manager. Så jag hoppas att de ringer mig för en andra intervju, håll tummarna!!!

Nu ska jag gossa med Andy i soffan.
Ska slänga in lite tvätt sen.
KISSES

HJÄLP MIG, JAG DÖR NU!!!!

Jag får snart en ångest attackl HJÄLP MIG NÅGON! Sitter här hemma själv och klockan tre ska jag på en arbetsintervju på Flannels! Det är helt sjukt... Jag måste ha det jobbet! Sjuuuka kläder där, och skor och väskor! Snälla gud och alla andra, håll tummarna för mig! Jag är så nervös, ska in i duschen nu sen kommer den STORA frågan, VAD SKA JAG HA PÅ MIG!?!?!?!?!?!

Usch... Jag måste klara det...

Chefen verkade ändån cool;
"Hi Sofie, this is Costa, as in Costa Brava!"

Haha. Och fy fan, nej detta klarar jag fint, right??

WISH ME LUCK!!!

Jag längtar så mkt att jag DÖR!

image641
Tjuvkik på SATC - the movie! Jag längtar SÅ mkt! Hinner med en SATC - tour i NY innan den kommer ut iallafall, sen är det bio besök med tjejerna! Charlotte verkar vara gravid, äntligen och Carrie och Big är tydligen sambos! ÅÅÅÅH GE MIG DEN NUUUU!

Andy är tråkig och orkar inte gå på bio...
KISSES


Massa barer, drinkar och drinkar...

Mår inte helt okej idag. Men hade jätte skoj igår. Jag Lucie o Vicky delade en vin här, sen gick vi till Dukes 92' och delade en vin där, sen gick vi till Revolution och Loaf, sen blev det Birdcage! Fyllemat och sen taxi hem! Hade verkligen skoj! Här kommer lite bildbevis på det;

image635
At Dukes 92'
image636
Vicky, Lucie och jag
image637
Självklart en toalettbild!
image638
Lucie kramar ihjääääl mig!
image639
Söta.
image640
Wiiiii!

Ja, den trevlig kväll helt enkelt..
Och någon är dum i huvudet idag.

Fick ett jätte gulligt sms från Anna inatt;
One for us girls!
I look at my friends
then I look at me
without my buddies
where would I be?
My friends
My sisters
My shadows
My world,
Where would I be
without the girls?
Giggles and tears,
smiles and laughs
Late night text and
photographs.
We'll be there together until our last day,
best girlies forever, just wont fade away!

Söt söt dikt. Och mkt sann. Älskar mina tjejer mest i hela världen!
KISSES

Ready to hit the bar!

image634
Orkade inte klä upp mig för mkt så det blev en enkel klänning från H&M, svarta pumps och svart kappa till det, och min lilla gucci magväska! Perfekt outfit! Andy kommer väl hem vid elva tiden, snart kommer Lucie och hennes vän hit, lite vin sen drinkar på stan! Aldrig fel! Puss mina älsklingar, ni vet att jag älskar er.

KISSES

Sökandet efter ett jobb i Manchester, England

Okej, vi började på toppen idag och så får vi se hur det går. Började på Mulberry och slutade där också! De ska ringa på Måndag och ha en telefonintervju med mig, om det går bra så vill de möta mig på Tisdag och ha en "riktig" intervju. Det var för ett heltids jobb, en tjej skulle sluta, och direkt när hon såg mig hon bara; "You can have my job, love" TACKAR. Men jag ska inte hoppas för mkt, mega fint ställe och jobba på och jag har inte så mkt erfarenhet, har typ bara Intersport... Men jag ska försöka göra ett bra intryck, kommer vara nervös som en GRIS! Lämnat CV på Armani, Diesel, DKNY och massa andra, 18 CV är utlämnade och jag hoppas att NÅN ringer liksom... Om inte så får jag kliva ner från toppen och leta i lite mer normala affärer, typ H&M och så. Inte alls fel det heller, tänker mest på lönen som är högre på de fina ställena. Så snälla, håll tummarna för mig! Visst hade jag passat på Mulberry?



Käkat sushi idag på YO!SUSHI. Mega gott, jag betalade för lunchen för Tony har varit så mega snäll mot mig, det skulle jag inte gjort, nu är jag PANK. Har väl nån hundralapp kvar på kreditkortet... GE MIG ETT JOBB!!!

Lucie kommer vid halv åtta, lite vin och sen drinks and dancing :)
Nu spelar andy, wish him luck.
KISSES

Min familj är CP

Inte du mamma lilla...

Min pappa ringde precis och yrade rättsåjävla länge och lät mig snacka med hela hans arbetargäng, de hade kommit på en brilliant idé; alla sex skulle åka hit och bo hos mig och andy och se en match!? JAAA PAPPA, gör det! Skitskoj, bajshuvud. Hahahahaha. Sen ringde jag min brossa som brukar hålla koll, då känner han inte igen sin systers röst och allt han gör är skriker; Veeeem eeeääääär deeeet? Jag är påååååeee feeaaaaeeest!

OKEJ!
Det manliga könet i familjen Richter, SKÄRP ER.

Nu, kan jag SNÄLLA få se klart min film?
Sen ska jag sova.
Och Issa, i miss u to.
KISSES


Tiden bara flyger iväg känns det som

Suttit och klurat på mitt CV i flera timmar nu. Jessica har varit en underbar hjälp, tack brainiac! ;) Men nu känner jag mig nöjd, två sidor, en med bild + om mig själv och en sida med jobberfarenheter. Jag hoppas någon nappar, ska lätt vara på Andy om ett annat jobb också som jag vet att hans vän kan fixa som Värdinna på en restaurang. Jag är så sugen på att få ett jobb, göra någonting, spara pengar och resa lite med mina vänner, jag har ju ett helt liv som väntar på mig, det är dags och börja leva ordentligt nu! Inte bara gå här hemma i lägenheten och dega! Nej nu så, jag är mega peppad, jag ska söka som en gast, har ingenting att förlora på det!

Såhär ser mitt CV ut:
image631
Tyckte att det var en fin tuch med min egna signatur, don't you think?

Ylva, vad roligt att du läser min blogg! Grattis med bröllop och allt, har inte du någon blogg med bilder och så? Hade varit jätte skoj ju. Tack för komplimangen med mitt hår! Hälsa din man! :) Kramar

Cassandra, tack för komplimangen!

Nu ska jag fundera ut något att käka...
Tomatsoppa med lite skruvmakaroner?
KISSES

My hair is good

image629
Man ser inte så mkt för mitt hår är så mörkt.

Men jag fick behandling och sen lite volym och tunnare längst ner. Min hästsvans är tunn och fin nu, och inte tjock och klumpig, me like! Sen gick jag hem, har letat lite jobb på datan, kom på att mitt CV ligger i den lilla datan, så typiskt. Andy får skicka det till mig sen, ska ut och jobbleta imorgon ju. Ska börja skriva ett nytt CV kanske? Ja, jag har ju inget bättre för mig, ska dock se KNOCKED UP sen, har lyckats få tag på den! Så med eller utan Andy, Knocked up is on tonight!

Nej, CV nu...
KISSES

Godmorgon mina kära läsare

Har faktiskt lite bråttom...

Ska ner och klippas snart. + huvud massage, shamponering, rådgivning och styling. Ska bli skoj! Ska inte göra nåt drastiskt, bara fräscha till det hela. Ska in och kasta på mig några kläder, käka lite Kellogs K och springa ner. Det är ju inte så långt härifrån. Jag gillar att jag har 7 kommentarer på mitt förra inlägg, älskar verkligen kommentarer, så keep on doing it.

Fick sms från Tony precis, och han hade kommit upp med nån "plan" för hur jag skulle söka jobb imorgon? Haha. Vi får väl bara hänga på helt enkelt. Sjukt att det finns så snälla människor. Blir nog nån drink imorgon med Lucie också.

Skriver mer sen OCH då kommer foto på frillan också, om jag är nöjd vill säga :)

KISSES

Great news

I Fredags när jag och Alex var ute en sväng träffade ju vi ett sällskap. En av killarna hade kontakter på Selfridges, mega fint köpcentra. Bara märkes väskor och kläder osv. Så på Lördag skulle jag möta upp honom så skulle vi gå och snacka med några han kände där. Hoppas hoppas hoppas nån vill anställa mig, bara lite timmar hade gjort sååå himla mkt! Tur att jag ska klippa mig imorgon så jag kan se snygg ut på Lördag! Hihi. Håll nu tummarna för mig.

Min älskade ligger och sover i soffan, han är helt slut efter träningen. Sjukt söt när han sover faktiskt. Jag ligger mest och flippar kanaler på teven. Flight plan is on..

Ville mest berätta om möjligheten till jobb.
Och Fanny, var inte så hemlighetsfull, vad händer??!
KISSES

Soppan and Manchester

Jag och Caroline kom på idag att vi är som två kossor i en hage...

Vaknade vid halv elva idag, satte mig vid datan lite, sen tog jag ett lååångt varmt bad. Mår mkt bättre idag. Sen åt jag två knäckemackor, klädde mig och gick ner på stan. Halv storm ute dock. Gick in på Pierre Alexander och beställde en klipptid tills imorgon redan! Trodde jag iallafall skulle få vänta en vecka, men imorgon klockan 12 ska mitt hår bli en aning snyggare. Ska klippa upp det lite och försöka få luggen att smälta in eller hur man säger! Ska bli skoj och gå till en 5-stjärnig salong. Man fick ju huvud-massage på köpet, sjukt bra, ME LIKE!

Jag har börjat gilla färgade leggings, grymmt snyggt till svart outfit, det hade jag på mig idag, cerise leggings, svarta stövlar, svart kappa. Snyggve. Detta var också snyggt (asos.com) ;
French Connection Stirrup Legging
Bright 40 Denier TightsBright 40 Denier Tights

Ja ni förstår vad jag menar... Nu måste jag börja med det som är det tråkigaste i hela världen, städa! Måste städa toaletterna och dammsuga vardagsrum och kök. Har massa tvätt också. Ingen som vill ha jobb som städerska i Manchester?

Äe, på med musiken och fram med dammsugaren!
KISSES

La belle et le bad boy

Mathilda! Gud vilket sammanträffande, jag såg de sista avsnitten igår och grät i min säng för mig själv och var så himla nära på att ringa dig och TVINGA dig att se dom! Man blir en bättre människa efter att ha sett ALLA Sex & the City avsnitt! Jag bara ÄLSKAR dem. TIPS, ladda hem; MC Solaar - La belle et le bad boy och The Source ft. Candi Station - You've got the love så glömmer du aldrig hur sista avsnittet kändes! I LOVE IT.



Nu har pojkarna åkt och jag känner mig frusen.. Har en konstig känsla i kroppen, vet inte hur jag ska förklara den.. hade tänkt gå ut på stan en sväng och köpa ett fotoalbum men jag tror det får bli imorgon det... Så kallt ute och jag är så himla frusen, kanske ska bjuda över nån ikväll till fotbollen eller nåt.. Om jag mår bättre mot kvällen vill säga.. Andy kommer snart hem så han kan värma mig. Lite Vänner idag och lite mysiga filmer? Det låter mer som en passande dag.


I miss MY friends...

Issa, lycka till i Sthlm.
Carro, ha så skoj på kalasen i Sthlm.

Ni vet jag saknar er.


KISSES


Grabbar grabbar grabbar...

Jaja, Daniel var mega säker på att deras plan gick vid sju tiden, när han skulle kolla upp det idag vid två tiden insåg han att planet gick för 10 minuter sedan. Haha. Så vi är stuck med killarna tills imorgon. SAS var snälla så de behövde inte köpa en ny resa utan fick boka om för en femhundring. Nu har vi varit på IKEA och Sainsbury's och handlat massor med mat, kyl och frys är MEGA proppat asså. Men det är nice och ha grejer hemma. Jag tänkte kocka lite flygande jakob ikväll till dem. Jag är så jävla snäll egentligen. Nu är det altså lite kocking och fotboll antar jag, det står ju på det dagliga schemat.

Vad har ni gjort idag?

Jag och Caroline börjar planera schema inför NY. Kom på sen att vi kanske ska dra på en London tripp också. Hittade billigt boende och allt. Så kan man passa på att se Arsenal - Wigan då med.. Om allt går som vi vill. Men drömma får man. London är inte helt fel asså!

Nej, har brännt ut lite Vänner, tänkte glo på ett avsnitt sen börja med maten.
KISSES

Börjat så smått med städningen


Andy är på träning, Danne och Mackan stack ut för lite shopping och jag sitter här hemma med min dammsugare! Har börjat städa lite så smått så blir det inte så mkt imorgon när killarna har åkt hem. Ska storhandla imorgon också med Andy. Har inte så mkt kvar.. Jag ska försöka få med Andy på bio ikväll, vill mega gärna se "Knocked up". Andy verkar dock inte vilja det... Mega kallt ute idag, men solen skiner iallafall.. Nu börjar verkligen hösten komma. Ut med stövlar, ponchos, tjocktröjor och mysiga koftor.. Hösten är ändån rätt mysig, det är vintern jag inte gillar. Här i England vet dom inte heller vad snö är och det är ju det som är det enda mysiga med vintern.. Aja, jag ska sluta klaaaaga.

Saknar dig Alex, vad skoj att första dagen på jobb gick bra!

Nej... Ska fortsätta trada runder nu.
KISSES

en dag med grabbsen

Vaknade vid elva, skööönt och sova ut länge! Legat och gossat hela natten, mysigt. Sen blev det lite frukost, dusch och sen ut på stan med Mackan och Danne. Fikat två gånger på Starbucks och lullat i stan. Kallt som fan idag. Ikväll ska jag laga mat till folket. Kyckling, sallad, couscous och pommes till killarna. Iallafall så blir det lugnt idag, bara slappa framför teven. Mys. Andy och Danne slåss hela tiden, så sjuka. Psyko really.

Ska läsa lite bloggar nu tänkte jag.
KISSES


WHEN UR GONE

Nu har min älskade Alexandra åkt hem. Eller hon är på väg hem iallafall. Sitter fortfarande på flygplatsen. Hennes plan går om lite mer än en timme. Killarna sitter i soffan och glor fotboll. Jag och Alex kom på att jag borde döpa min blogg till "Fotball and the City". Haha. Det är typ mitt liv just nu, hoppas så på att hitta nåt jobb. Sjukt sugen att göra något och jobba nån timme om dagen. Idag köpte jag ett par ascoola trosor, på rumpan stod det "I love fotballers". Andy gillade dom. Haha. Vi hittade inga till Alex, hon letade ju efter ett par med texten; "I love golfers" HAHA! Nej, jag vet faktiskt inte vad jag ska göra.. Ska nog börja städa lite, slänga in en tvätt, och kanske städa min och andys toalett.. Bädda rent? Ja... Lite sånt.. Mega tråkig Söndag, ösregn.. Alla är trötta.. Alex är inte här mer.. Nej, ingen bra dag idag. Får liva upp den med lite SATC. :D Ska bränna ut lite Vänner också.

Ha de.




I always needed time on my own
I never thought I'd need you there when I cried
And the days feel like years when I'm alone
And the bed where you lie
Is made up on your side

When you walk away
I count the steps that you take
Do you see how much
I need you right now?

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day
And make it okay
I miss you

I've never felt this way before
Everything that I do
Reminds me of you
And the clothes you left
They lie on the floor
And they smell just like you
I love the things that you do...

Så fin text. Avril Lavigne - When You're Gone

KISSES

Gimme more

Heeej och goddag!

Måste börja med att länka till min bästa väns blogg, då hennes syster lever ett riktigt highschool liv. Ia, du är så cool! Haha; http://blogg.expressen.se/sundancekid/

Det var riktigt coolt och typiskt lilla Ia. Hon är så söt. Nästan lika söt som syster sin ;)

Idag har vi varit en sväng på stan och jag har köpt ett par Lee-jeans, VÄLBEHÖVT! Alex shoppade det sista hon ville ha på Primark och nu håller hon på att packa. Vill inte att hon ska åka hem och lämna mig med tre killar! Det blev mega lugnt igår, lite vin här hemma och en drink ute! Lucie hängde på en sväng också, sen käkade jag alex och andy makaroner och glodde sex and the city mot andys vilja. Danne och Mackan var ute och festa såklart.

Här är lite bilder från igår;
image621
Marre has become Nelly! ;)
image622
Här är fest-prinsarna, helt jävla psyko!
image623
Gänget! Lucie, Alex, Mackan, Danne och Andypandy.

Och så lite shopping idag;
image624
Alexandra, the bitch!
image625
SS! (sönder-slitna) HAHA!

Nej, nu ska vi ner på Starbucks och dricka iskaffe som ett avsked! ;)
KISSES

YEAH BABY, YEAH!

image619image620

YEAH.

Vin gör en glad. Snart vankas en utekväll. Killarna är på G. Vi är på G.
ALLA ÄR PÅ G.
Caroline min älskade älskling. JAG SAKNAR DIG!!!!

KISSES

Sorry för dålig uppdatering, har haft roligare att göra ;)

Massa shopping, en oväntad utgång igår och fotboll idag! Mkt trevligt.



Shopping, Starbucks och Manchester!


image616
På Cloud 23, Hilton.
image617
Heta är vi, skumpa och allt. På en bar som hette Revolution.
image618
Toaletten, fulla som packåsnor!

Kanske ska berätta vad som hände igår? Vi skulle då ta EN drink på Hilton. Mkt folk, fick trycka in oss i ett sällskap. Mötte en trevlig tjej, blev 3 cosmos och sen bjöd de på jordgubbsskumpa. Vidare till Revolution, dans och klubbor där!! Sen ramlade vi in på en strippklubb, fråga mig INTE varför!!! Haha, sjukt var det. Alla brudar gick runder i underkläder och öööh, nej inget för oss. Men skoj och se. Sen vinglade vi hem, glada!

Idag sov vi så länge vi kunde, sen match. Wigan - Fulham. Andy blev matchens lirare igen! Han är så duktig. Nu är det party!

KISSES

Lite shopping md Alexandra

image601
The hottie "Swedish girl"
image602
Nästan ett Sex and The City Umbrella, men endast 3 pund!
image603
Alex har missförstått det här med oversize, men vi säger ingenting till henne...
image604
Jag nöjde mig med en tröja och ett par gråa overknee strumpor.

Alex shoppade glatt vidare, skor, bh's, trosor, strumpor, umbrella och en plånbok. Hon är för söt. Shoppingen fortsätter imorgon.. YEAH BABY, YEAH.

Blev inget Hilton idag, vi är fööör trötta och Andy vill mysa med oss i soffan, så vi hängde på det förslaget. :) More to come tomorrow. Då anländer Daniel + Vän.

KISSES

all by myself, dont wanna be, all by myself..

Har badat, fixat, bäddat och så till Alexandra och börjat packa upp min mega resväska med vinterkläder, ska bara få plats med allt också. Har kastat in en tunna tvätt och precis ätit mega god mat. Gillar och vara själv ibland, men inte på kvällen/natten. Kom och rädda mig! Hatar verkligen det, Andy skulle komma hem inatt men det ändrades innan matchen så han kommer imorgon bitti istället. Jobbigt... En hel natt själv, i hate it. Men imorgon plingar Alex på dörren och då blir det shopping och fika på stan och sen cocktails på kvällen, aldrig fel. Längtar verkligen. Och Fanny, du ska boka en resa hit darling. Hade varit såå skoj ju.

En titt på mina kockkunskaper;
image600
Mkt smakfullt.

Nej, massor med Vänner nu! I love it.
Och förresten, i Sex and The City filmen ska Jennifer Hudson vara Carries assistent, COOLT.
Jennifer Hudson som Carries assistent. FOTO: Stella
"Den före idol-deltagaren Jennifer Hudson har fått en roll i Sex and the City: The Movie"

KISSES


I Manne igen

Lagt ut lite bilder på Facebook; http://www.facebook.com/album.php?aid=51902&l=fc8be&id=884145384


Är "hemma" i Manne igen, helt själv. Självklart massa problem med tåg och skit på vägen, jag har sån otur!! 30 min försenat och massa byten av tåg när jag skulle ta ett snabbdirekt tåg till Kastrup. TACK SJ! Så nu sitter jag här helt själv, men imorgon joinar Alexandra. Ska bli såååå skoj! Shopping och drinkar! Och lite fotboll också. Nice. Ska ner och handla räkor och wok sen, ska wokka lite, med nudlar till. MUMS.

Måste lägga ut nån bild här sen Fredagen också;

image597
Carolina och jag
image598
Carolina, Tessan, Stepheanne och jag i dimman
image599
Jag, John och Emelie

Nej, nu ska jag ner till affären och handla lite mat till ikväll!
KISSES

Kinamat och vin

image595
image596

Kinamat och vin i Torsdags. Jag, Carro, Emma och Lina. En sväng till Bara Vara också sen väntade sängen.

KISSES

Helsingborg stad

En heldag på Kullagatan, med andra ord, en riktig helsingborgsdag. Det är här alla är. Stack ner i stan vid halv ett tiden, fikade på K&Co med Caroline, Tilda och Emelie. Sen har jag och Emelie gått på stan och shoppat en massa. Köpte en hood tröja på Gina samt en vit tunika, grå stickad lång tröja och tjocka strumpbyxor. Mkt fint och mkt behövande. Köpte lösnaglar och hårfärg på HM också, sen lunchade vi på Bagatelle med en go Caesar sallad och ett glas vitt. Aldrig fel. Hemma nu, ska ner och käka med massa flickor ikväll på Österns pärla. Träffade på Lina på stan och bjöd med henne, så det blir skoj. Sen ska självklart Caroline med och Emma. Kanske Tilda också. Alexandra är sjuk och jag är SUR på hennes sjukdom! Ryck upp dig flicka lilla. Kan bli en liten utgång idag känns det som, om Emelie slutar tidigt och Lina är på så. Carro ska olyckligtvis jobba imorgon så hon kan inte hänga med ut ut. Men ut en sväng på Bara Vara eller nåt ska hon dock med. Nu ska jag färga hår och fixa naglar så jag är fit for fight tills ikväll. Ska ringa Carro och Emma också och planera. Hörs babes.

KISSES

Hemma i SWE

Kom hem idag, jobbig resa dock, massa köer! Men nu är jag här, blir nog inte så mkt bloggande här eftersom "nån" har snott vår data. Snor min brors för tillfället. Ska bara softa ikväll, kanske träffa Carro lr Emma. Nu är det dock IDOL med brossan och mamma! ;) Saknar dig andypandy.


KISSES

Manchester Manchester..

Gick som sagt upp tidigt idag. La mig och glodde Extreme Makeover till elva sen stack jag ut på stan, jag bara älskar storstadslivet. Can't wait to get to New York. Värsta sommaren här nu, solen skiner, fåglarna kvittrar och varmt är det! Känner dock i vindarna att det är September. Jag har köpt massa presenter till vissa personer som har fyllt år därhemma! Och så har jag köpt grejer till "Flygande Jakob" ikväll, Andys favorit rätt. Tänkte laga den idag nu när han ska vara själv tills fredag! Imorgon kör han mig till flygplatsen sen VIPS är jag hemma!

image594
Dagens outfit. Älskar min nya väska!!

Lite Vänner nu och slapp i soffan!
KISSES

Gimme gimme more

Hello and good morning!

Usch vad jag är uppe tidigt idag, bara för jag är nervös att arbetare ska komma hit i veckan och fixa nåt i köket. Vet inte vilken dag de kommer eller nånting. Funderar på sängen igen och lite SATC eller Vänner. Ska skriva ut lite tågtider bara sen lite foton som jag tänkte ha på väggen. Imorgon vid denna tiden sitter jag på flygplatsen! Wiii. Hoppas nu Andy får ledigt i helgen, håll tummarna! Såg en skräckis igår som handlade om ett gäng som åkte till en Ö så fanns där massa massa galna hundar som typ åt upp dem, sjukt kasst slut annars var den helt ok. "The Breed". Sitter och äter mina Kellogs special K. Ska ut på stan senare och handla hem lite grejer. Ska ta med min stora väska hem eftersom jag ska ta med mig vinterkläder och skor hit igen.

Nej, skriva ut lite skit sen sängen och SATC.
KISSES

I like Gina höst..

image592
Blir nog lite shopping hemma ändån. Även fast Manchester har mkt att erbjuda så gillar jag Ginas höstgrejer sjukt mkt.. Har precis ätit en helt underbar måltid från Koreanen. Blev kyckling, men det är ju såå gott! Ska se en skräckis nu, ska hoppa upp i soffan och gosa med Andy. Ses snart mina söta flickor.

KISSES

En sväng på stan

Mami, Carro & Tilda, jag längtar också! Massa mys..

Har lullat lite på stan med Andy pandy, vi köpte oss varsin väska, dock var hans lite finare men sånt är livet :P Gillade min också faktiskt!



Vad tycks??

Kostade runt två hundra på NEXT. Sen köpte vi hem lite filmer, gamla godingar och en ny till ikväll. Vi gick och funderade på stan vad vi skulle äta ikväll men kom inte på något bra, så vi ska köpa hämtemat från Koreanen ikväll. Så god mat där! Jag lagade mega god kyckling igår med couscous, pommes och god sallad till. Har ätit kyckling typ tre dagar i rad nu så lite annat blir det idag, beställer nog kyckling där ändån men haha. I love chicken! ;)



Zooma
Beställde precis detta på Laredotue.se, fast den första tröjan i vit inte rosa

See you on wednesday.

Andy kommer Fredag och stannar helgen. MYS.
KISSES

HOME SWEET HOME, here I come

Tjejer, familj, släkt, stad.. Jag kommer hem på Onsdag och är hemma en hel vecka! Ska bli helt underbart! Massor med fikor, myskvällar och fest okej? Saknar er alla så himla mycket. Ska försöka träffa så många som möjligt. Ska bli såå mysigt faktiskt. Idag är Andy ledig så vi funderar på IKEA och jag vill på bio. :D Men det vill jag alltid. Haha. Nej, lite frukost nu tack. Vi ses snart babes.

KISSES

IT'S BRITNEY, BITCH!!!


I like the new song...

Mitt huvud gör ont!!!


image576
image579
image581
Gay stripper???
image582
Carro, jag var tvungen att ha en transabild jag med ;)

Lite psyko, men vafaaaan.
image588
Lucie; "Say BIRDCAGE" Guy in green shirt; "COCK"
Jag dog av skratt, därför ser jag mongolid ut, men den bjuder jag på!

Förstår ni att jag har ont i huvet efter denna kväll?
Hade sjukt skoj. Andy hängde med oss ut men försvann vid tolvtiden.
Nu ska jag sova lite mer.
KISSES

READY 2 PARTY

image569
Mitt "wanna be ACNE" - linne och jeans shorts.


Dagens fest - outfit, ska lägga till ett halsband på det tänkte jag.

Lucie och hennes vän Emma kommer om ca en halvtimme. Lite vin här sen ner på stan, pubrunda, sen Birdcage. :) Ska bli nice, sen är det slappedag med andy imorgon, han är ledig! Mys!

KISSES babes.

Jag älskar SATC


Denna scenen ger mig gåshud..

Sitter och gör en SATC quiz på Facebook och bara kom och tänka på denna scen. Älskar den låten också, sitter och lyssnar på den och ler. Ska träffa de eng tjejerna vid nio ikväll, blir nog lite vin innan det så jag är uppvärmd och tror att jag pratar bra engelska! ;)

Bjöd precis hit Lucie och hennes vän på en fördrink, jag är så snäll. Haha.
Det ska bli skoj ikväll.
Andys match börjar om tio, jag har teven på i bakgrunden! <3

Nej, en dusch och lite städning nu... Eller snart.. :)
Carro baby, i love you mest.
KISSES

So tonight is Saturday night

Okeeey, sov kanske lite länge (12:00) men kunde verkligen inte somna utan andy inatt.. Låg bara och saknade honom och inbillade mig att det var någon i lägenheten, thats me. The neeerd. Såå, sitter och snackar med Carro på msn om vad vi ska göra när jag kommer hem. Hoppas nu att jag kommer hem. Ska kolla det sista på Måndag så då bokar vi nog. I wanna! Ikväll ska jag som sagt ut med Lucie och hennes kompisar. Det var tydligen någon som fyllde år också. Lucie ska ringa mig senare så ska vi planera lite... Jag är dock lite nervös.. Känner ingen alls, knappt Lucie. Men med lite vin på det så! Har precis käkat lite pannkakor, mega gott, är mätt som ett hus.

Nu ska jag duscha och städa upp lite i lägenheten.
KISSES

RSS 2.0