Tjejkväll

Ikväll blir det tjejkväll hemma hos Tessan. Blir snart upphämtad så ska vi in om Maxi och handla sen blir det lite vin. Sjuuukt mkt folk på IS idag, kom inte dit imorgon, vi vill ha en lugn dag! Haha. Igår stack jag och Andy till Bara Vara och mötte upp Björn och Mikie och snacka skit, mega mysigt. Sen sov jag hos min man, så mysigt och sova med älsklingen. Ikväll ska jag bli sambo med Carolina :) Ska också bli mega mys. Nej jag hinner inte skriva så mkt mer. Ses i dimman :)



xoxo
image917

Tell me how I'm supposed to breathe with no air?

If I should die before I wake
It's cause you took my breath away
Losing you is like living in a world with no air

I'm here alone, didn't wanna leave
My heart won't move, it's incomplete
Wish there was a way that I can make you understand

Do you expect me, to live alone with just me?
Cause my world revolves around you
It's so hard for me to breathe

I walked, I ran, I jumped, I flew,
Right off the ground to flow to you
There's no gravity to hold me down, for real

But somehow I'm still alive inside
You took my breath but I survived
I don't know how but I don't even care

Got me out here in the water so deep
Tell me how you gon be without me?
If you ain't here I just can't breathe
There's no air, no air

texten är så fruktansvärt fin. hur kan man andas utan luft?



Jobbat idag med, rätt lugnt. Imorgon kommer HIF laget på eftermiddagen + att vi har massa kampanjer och REA så det kommer nog bli bra med folk kan jag tänka mig. Tänkte hoppa in i duschen nu så jag bara har håret kvar imorgon bitti. Denna veckan har gått så mega snabbt att jag knappt hunnit tänka. Livet bara rusar förbi. Snart kommer Em hem och det finns en risk att jag flyttar ner till henne redan då. Bara för det är mysigt och umgås med henne lite. Ska sova en massa hos Carolina i veckan då hon inte vågar sova själv när hennes man är borta :) Snäll som jag är ställer jag upp!

Saknar en viss närhet...

xoxo
image917

Sorry, I am a workoholic

Japp, jobbar gör jag. Men det blir goa pengar. Ni hittar mig på Intersport om ni vill mig nåt :) Ska jobba nu fram tills måndag nonstop. Sen ska jag leva fattigt till nästa lön då det är innestående.. Så ja.. Fattig är man. Längtar så mkt nu efter Emelies lägenhet, ska bli så underbart. Älskar min familj och att bo hemma och min säng och grejer men att vara helt själv är ibland guld värt. Ska bli ännu mysigare när Alex joinar mig i lyan, vi ska bli sambos och vi är sååå kära :) Nu tänkte jag kolla lite fotboll med föräldrarna. Det är ju ändån Sverige! :) Sen måste jag fixa biljett till HIF premiären, då andy har gett bort alla sina och inte tänkt på sin flickvän... Hoppas någon har nån liten biljett kvar till mig.

En sån här puss ska jag ge Em när hon kommer hem:


(Hi Jenna, I am just writing that I am at work all day and not doing anything more than that. But it's good money! I can't wait for my cousins apartment either... I miss living "alone". Not that I don't like living at home but u know what I meen. I miss u as always, hope ur alright..Kisses, puss puss hej)

xoxo
image917

Min enda lediga dag

Vaknade upp hos Andreas och blev körd hem innan hans träning, alldeles för tidigt enligt mitt tycke. Så jag gick och la mig så fort jag kom hem igen. Sov till halv tolv, så himlans skönt! Nu har jag käkat lite frulle och tänkte ta en cigg sen en dusch. Ska möta upp med Carro och My sen tänkte jag, kanske även Emma kommer förbi, hade varit mys ju. Vet inte ännu vad som händer ikväll. Imorgon börjar jag tolv och sen jobbar jag 6 dagar frammåt... Pallaaa.. Ska vara där på HIF dagen också, haha. Har hittat ett par snygga jobbskor jag ska köpa till nästa helg. Jag är såå fattig at the moment då jag måste vänta ännu en månad på min lön... Men jag ska försöka klara mig, och inte shoppa... Hmm.. Hur ska det gå?

Håller fortfarande på med min diet och jag blir så jädrans trött av den, helt sjukt... Jag ska hålla på fram tills Paris. Hålla fem dagar, äta gott (måttligt) två osv.

tänk denna kropp:
'

xoxo
image917

Jobb och mys

Är hemma hos Andy nu och softar, väntar på att parlamentet ska börja. Jobbat hela dagen men ledig imorgon, ska bli nice. Ska nog träffa Carro och My lite, ska även ringa Emma. Hittade en mysig bild på mig och Carro från New York, snart åker vi till Paris och shoppar loss tills vi blir lika utmattade som sist :)


Vi är så gossiga.

xoxo
image917

Långsamt

Allt går långsamt, sakta, trögt, segt
Klockan verkar stå still
För många tankar, funderingar, känslor
Klockan verkar stå still
Så mycket tårar, skratt, leenden
Klockan verkar stå still



(Jenna hunny I miss you. I am just looking at some pictures of us... I have been working all day long, soo boring.. Just back home now, relaxing. Say hi to everyone, and did u have fun at the house party??)



Jobbat hela dagen idag, varit hängig och det har knappt varit nåt folk, boring. Älskar när där är lite och göra annars går tiden så himlans sakta. Vet inte om jag ska hem till Caroline ikväll eller om jag bara ska vara hemma, lutar åt att vara hemma då jag inte vet hur jag ska komma till Carro.

Hittade lite pics:
image1035
En nörd bild på mig.

image1036
Miss u Jenna...

Kent - Utan dina andetag (Just nu i högtalaren)

Ska kolla film med mamma och pappa nu. Sen SOVA! Så sjukt trött.
xoxo
image917

And it hurts with every heartbeat

Maybe we could make it all right
We could make it better sometime
Maybe we could make it happen baby


And it hurts with every heartbeat
And it hurts with every heartbeat
And it hurts with every heartbeat

Jobbat idag och igår. Igår var jag hemma hos Carro och käkade påskmat sen sov jag hos Andy. Ikväll blir det mat på Bara Vara med Caroline och Daniella.

Hinner inte skriva mer nu.
xoxo
image917

Lägenhet fixad, HAPPY

Ska dela lägenhet med Alexandra och förmodligen en tjej till Maj - Aug. Jag kommer nog inte vara kvar i Aug men ändån. Och jag måste tvinga Andy att sova med mig varje natt i Maj... Annars är jag överlycklig. Kommer bli den bästa sommaren nånsin. En mega fin lägenhet mitt i stan, tack Emelie älskling!!! Skönt och få lite mer space än ett rum här hemma. Hur mysigt som helst och bo hemma men man saknar att kunna göra vad man vill utan att någon säger ett ljud. Saknar att laga den maten man vill och spela hur hög musik man vill..

 

Nu börjas festandet snart.

xoxo
image917


Hello everyone.

Vaknade upp hos Curre the Caaaar sen gick jag och solade och tog en promenix hem men ljuvlig musik i öronen och sol i ögonen. Sen lagade jag frukost / lunch till mig och pappa här hemma, ägg och bacon, det får man äta i min diet. :) Sen nu fastnade jag här. Ikväll är det lite fest med brudarna, så det ska bli skoj. Ska umgås lite med familjen nu på dagen tänkte jag, mamma skulle sluta tidigt och pappa är ledig.

Tilda, det är Tempel som har ett tema på Studio 54, förlåt om jag var oklar :) Längtar tills vi ses!!! Le Parii here I come!

Jenna, nothing important to say really, a bit of wine tonight with the girls and during the day I am just gonna spend some time with my family and stuff... Miss and Love U.

En tid framöver kommer jag lägga upp bilder på ouppnåliga kroppar som kommer vara min motivation.

xoxo
image917

Hemma hos Curre

Sitter hemma hos Caroline med My och Hedvig. Så mysigt att träffa tjejerna. Ska sova här inatt. Jag har också härmed börjat på GI dieten med råd från Steffi. Hålla stenhårt på GI fem dagar i veckan, och två dagar i veckan äta normalt, så ska det hålla på i fyra veckor. Steffi har gått ner fem kilo efter tre veckor. JAG VILL OCKSÅ. Imorgon kommer Andy hem men jag hinner inte träffa honom för tjejerna tvingar med mig ut till Studio 54 och Cardinal... Så det får väl bli det. Idag har jag käkat lax och grönsaker till lunch och tonfisk/keso/majs till middag. Haha. Onyttig jag är... Iallafall så ska jag vara social nu.

(Jenna, so nice to see u write on my blog, I miss you soooo sooo much... I am home at Caroline at the moment with a few friends and I am on a diet aswell. Gonna be a skinny bitch! HIhihi, gonna go now, but I love you loads, say Hi to everyone from meee!)


xoxo
image917

ONCE AGAIN

Jag och min kära respartner Caroline ska än en gång "leave on a jetplane". Inte lika långt denna gången, men vi ska till underbara Paris i slutet av April, om ca en månad! Ska bli sååå sjukt nice. Ska hälsa på vår älskade vän Mathilda som njuter och pluggar där nere. Jag kan verkligen inte vänta nu, bokade biljetten precis. Ahh. Har ni sett episoden i Vänner när Pheobe försöker lära Joey franska!? Det kommer iallafall vara jag i Paris!! Fattar ingenting, Tilda du måste hjälpa!!! Iallafall så är jag mega glad för det. Annars har jobbet gått bra idag, lite segt då jag älskar när där är mkt och göra, så man inte tycker det är tråkigt typ. Ja ni fattar. I helgen blir det nog lite och göra hoppas jag :) Imorgon ska Carro boka bord till mig, henne och Danni på Bara Vara på Lördagkväll, ska bli sjukt mysigt!!! Längtar!

( This is for you Jenna! Me and Caroline just booked a ticket to Paris, so fab!!! Can't wait. Other then that it's just been work today, going out for a fancy meal  on Saturday with the girls here in town, can't wait for that, and I so so so wish you were here.... Miss u and love u. )


I am gonna be like Joey in Paris. :)



Jag står ute i kylan
Luften är kall
Svårt att andas
Men du är varm
En rysning av lycka
ilar längs min rygg
Nu är jag hemma
nu är jag trygg

xoxo
image917

Couse I know how I feel about you now

Snön ligger envist kvar.
Jag känner för att vara liten igen.
Då tyckte man snö var roligt.
Då hade man tagit sin pulka och vänner och gått ut.
Nu bara gnäller man.
Tänk när man var liten, när man var barn.
Då hade man inga bekymmer i världen.
Möjligtvis vem som skulle vara ens bästis.
Nu är allting så komplicerat, så svårt.
Man kan tydligen inte säga vad man vill, fråga vad man vill.
Man får tydligen inte undra eller veta.
Man måste stänga in alla hemligheter och låsa om sig.
Man får inte vara rädd för något som mkt väl kan hända.
Man måste vara stor stark och modig.
Jag är inget av det.
Jag är inte vuxen, jag vill inte bli vuxen på länge.
Jag är inte stark, jag är svag och vek som ett skört ben.
Jag är verkligen inte modig, ibland undrar jag.
Ibland undrar jag vad som fick mig till att ta ett så stort steg.
Ett steg mot antingen himlen eller helvetet.
Ett steg som får en att må dåligt, ett steg som får en att må bra.
Tänk att vara liten, vara barn.
Jag lovar, då fanns det inga bekymmer om man jämför med nu.

You look into my eyes
I go out of my mind
I can't see anything
Cos this love's got me blind
I can't help myself
I can't break the spell
I can't even try

I'm in over my head
You got under skin
I got no strength at all
In the state that I'm in

And my knees are weak
And my mouth can't speak
Fell too far this time



Jag är tillbaka på Intersport som sagt. Fått lite tider nu, och tider är lika med pengar. Och det kan man inte få för mkt av om jag får bestämma. Vill köpa en egen laptop faktiskt. Det är mitt nuvarande mål, plus spara pengar till Paris och kanske lägenhet till sommaren. Haha mkt man vill.

Freak like me.

xoxo
image917

Vilket sjukt underbart väder

Helt underbart att bara komma hem till snöregn, kan ju verkligen inte bli bättre. Eller hur? Det visade sig att jag inte ens behövde ringa till Intersport och fixa jobb utan de ringde typ mig. Haha. Perfekt. Kunde verkligen inte sova inatt, somnade mega sent... Men Carro kommer snart och hämtar mig så blir det lite jobb idag iallafall. Haha, inte ens en dag ledig. Men det är nice, har ändån inget bättre för mig direkt.

jenna, it's snowraining here, not nice AT ALL! miss you!

Nej nu blir det:



xoxo
image917

Do you think about me now and then?


Funderar på ett bad.
Hmm.
xoxo
image917

Home and back where it all started

Had a nice night yesterday, movie and Nando's with Jenna, Jp, Erik and Rashid.

Saw this movie, 10.000 BC

Mina väskor är uppackade och jag är redo att börja leva mitt HBG-liv igen. Ska kolla parlamentet nu med familjen. Måste tillägga att jag är avis på Andy som har 25+ och sol nere i turkiet. Iallafall, hörs snart.

Miss Jenna already.
xoxo
image917


All my bags are packed, ready to go


All my bags are packed
Im ready to go
Im standin here outside your door
I hate to wake you up to say goodbye

But the dawn is breakin
Its early morn
The taxis waitin
Hes blowin his horn
Already Im so lonesome
I could die

So kiss me and smile for me
Tell me that youll wait for me
Hold me like youll never let me go
cause Im leavin on a jet plane
Dont know when Ill be back again
Oh babe, I hate to go

Gonna miss my beautiful friend Jenna and her boyfriend JP.. I am gonna miss my party-girl Lucie who helped me so much when I first came here.. I really hate to go..

Med blandade känslor åker jag "hem" imorgon. Detta har precis börjat kännas som mitt eller vårt hem. Men självklart folk ska det bli underbart att komma till Helsingborg igen, jag älskar den staden och nästan alla jag älskar finns där. Imorgonbitti kör Jenna och JP mig till flygplatsen... Ses i dimman.

Ska sova sista natten här utan min pojkvän bredvid mig. Helt ensam.

xoxo
image917

Great last night out

Vi bestämde oss för att BarHoppa igår. Hade mega mega mega skoj med mina favvo tjejer. Började på HA!HA! där jag fick ballonger av Nicki för jag skulle åka! Sen blev det Revolution, Loaf, Hilton - Sky bar och sist men inte minst Relish. Hade så sjukt skoj. Blev makaroner och köttbullar när vi kom hem hit igen, Jennas pojkvän och hans vän hängde också med, slutade med att JP däckade och hans vän gick hem och vi tjejer somnade gott i samma säng. Idag är man dock inte lika kry, har dock packat det mesta och duschat och gjort vid mig. Kanske ska på bio sen men Jenna, Jp och Erik. Sen imorgonbitti drar jag.

image1023

image1024
image1025
image1026
image1027
image1028
image1029
image1030
image1031
image1032
image1033
image1034

The best end ever of my English adventure!!! Hope I'll be back soon!
xoxo
image917

Ska dricka lite vin med tjejerna

Sitter hos Jenna och vantar pa att hon ska bli redo, sen kommer Lucie och da blir det massor med vin. Maste ju tomma forradet. :) Sa det ar vad jag ska gora ikvall, blir val lite barer och kanske tillochmed lite dans.



xoxo
image917


I am gonna miss Manchester

Jag sitter här i min nästan nystädade lägenhet och en våg av sorg bara kom över mig.

Jag kommer sakna denna lägenheten.
Jag kommer sakna denna friheten.
Jag kommer sakna denna byggnaden.
Jag kommer sakna floden nedanför där det alltid paddlar förbi hurtiga människor.
Jag kommer sakna min lilla egna balkong där jag brukar sitta med en cola och en cigg.
Jag kommer sakna min stora gardrob.
Jag kommer sakna mitt egna badrum som ligger i sovrummet, där jag har en hel hylla för mina saker.
Jag kommer sakna min underbara vän Jenna.
Jag kommer sakna alla andra vänner jag skaffat här.
Jag kommer sakna att gå ut och äta på alla underbara restauranger.
Jag kommer sakna hur normalt det är att ta en öl eller ett glas vin närsomhelst.
Jag kommer sakna den stora staden som har så mycket att erbjuda.
Jag kommer sakna shoppingen.
Jag kommer sakna Starbucks.
Det är så mycket som jag kommer sakna.

Å andra sidan så:

kommer det vara underbart att kunna träffa alla mina vänner hemma och familj när jag vill.
kommer det vara underbart att inte missa massa roliga saker för man bor i ett annat land.
kommer det vara underbart att börja jobba på ett BRA ställe och tjäna lite egna pengar.
kommer det vara underbart att spendera hela våren och sommaren i HBG, Sveriges bästa sommarstad.
och så mkt mer...

Allt har för och nackdelar, jag tror bestämt att allt är en vanesak, efter någon vecka hemma så kommer allt vara bra igen, kommer självklart ändån sakna alla här. Kommer kännas att man går tillbaka nåt år i tiden när Andy spelade i HIF och jag jobbade på Intersport, när man dansade nätterna långa och gick hem i soluppgång. Jag har blandade känslor, men denna gången vet jag att allting kommer bli mega bra och denna flytt hit har varit en sjukt roligt äventyr i mitt liv. Min engelska är så mkt förbättrad, jag har skaffat nya underbara vänner, jag har jobbat och fått erfarenhet och jag har lärt mig att vara borta från dem jag älskar mest. Jag ser fram emot livets alla äventyr, mitt liv har som sagt bara redan börjat...


Jag tänkte ha en Kate Moss vecka.
xoxo
image917

You said

You said a long time ago
"Two more years and you'll be done with school
And I'll be making history like I do
You know it's all because of you
We can do whatever we want to"
You said a long time ago
"We'll have it good
We'll have the life we knew we would
My word is good"
You said that you needed me, loved me, wanted me. You said you could'nt make it without me, said that I helped you with everything. Well here we are. Here I am. Your mind is far away. Remember those nights when we'll just stay in bed, looking at eachother.. Remember?

(stole a bit of text from "Hey there Delilah")



Inatt drömde jag så hemskt. Att min mamma var sjuk och jag var helt förkrossad. Jag hatar sånna drömmar, sen när man vaknar är man inte säker på om det var en dröm eller om det var sant. Usch säger jag bara. Nu ska jag städa lägenheten, ser verkligen fram emot det (nooot)... Boring.. Men jag måste, ikväll är det fest iallafall, då ska jag dricka vin och dansa natten lång!


Kan man bli snyggare?

xoxo
image917

Sushi och lite shopping

Jag vet jag vet jag vet, jag borde inte shoppa nu när jag ska lassa hem allting men jag var bara tvungen att ha en sista shoppingdag i Manchester, tror detta blir det sista iallafall! Var på Trafford Center och käkade sushi på YOSUSHI och gick runder och kollade i affärer. Hittade ett par snygga enkla stövlar från topshop, hade kostat 70 pund men var nu nersatta till 40 pund, bra deal va? Sen hittade jag en söt tunika/klänning på New Look och ett fint svart "fodral" som det kallas som jag lätt ska ha på mig imorgon, skit snyggt. Här kommer lite bilder, för bilder gör alling så mkt roligare! Sorry för kassa bilder, använde telefonen.

image1015


Vad tycks?

Jenna lagade mat till mig idag, pasta och köttfärsås! Mkt gott. (Jenna, just wrote about our day today with the shopping and sushi and all, then that you made me a great meal tonight aswell!) Så nu ska jag städa upp lite i köket som ser ut som ett bombnedslag då vi har ett skåp mindre pga frysen, det var då vårt godis skåp, ja ni som har sett det vet vad jag menar, jag och Andy är gottegrisar helt enkelt, very bad... Sen ska jag gossa ner mig i sängen ensam igen, inatt hade jag dock sällskap av Jenna... Nu blir det en stor kall säng alldeles ensam, saknar redan Andy, jag måste skärpa mig.

Godnatt mina sötnosar.
xoxo
image917


Så typiskt

Jag och Andy har bott här hur länge som helst, och vi har haft en sånhär mini kyl och i denna mini kylen har det funnits en mini mini mini frys som vi har fått fylla med omsorg. Mest kött och kyckling och fått avstå från glass och annat gott för det har verkligen inte fått plats. Idag (när Andy redan flyttat och jag flyttar om några få dagar) så knackar dom på dörren och säger glatt "vi har en stor frys till er som vi tänkte installera". Hmm, perfect timing? Så himla typiskt.

Jenna stannade här över natten och nu måste vi vänta på att gubbarna blir klara så hon hoppade in i duschen nu precis efter mig. Jag är hungrig också, kommer inte riktigt till i köket dock, får käka på trafford center.

The Trafford Centre
Regent Crescent

Idag åker goss till Turkiet, hoppas han får en rolig tripp med sitt gamla/nya lag!
xoxo
image917

En helt underbar dag "of doing nothing"




Idag  har vi verkligen bara legat och degat i Jennas säng och käkat choklad... Very very bad... Sen körde vi dock och hämtade "fish and chips" till middag, Jenna tvingade mig att äta den engelska klassikern innan jag åkte hem. Imorgon ska vi dock till typ Trafford Center och bara shoppa lite och luncha! Ska bli mysigt. Och ja, vi kollar fortfarande på SATC fast hemma hos mig. Känns konstigt att sova själv, och nu är Andy borta en hel vecka också så ingen som väntar på mig när jag kommer hem. Eller jo, Carro kanske ställer upp :)

Ska gå och lägga mig snart..
Had a really good day with my puppie Jenna :)
And we love SATC..

xoxo
image917

The news is out

Tack gud för att media äntligen släppte att Andreas ska hem till HIF. Jag har gått på nålar och försökt tänka på både vad jag skriver och säger osv. Men nu vet alla, så yeeey we're comming home!! Eller han är redan hemma för han ska med till Turkiet imorgon och jag är kvar här i lägenheten i Manchester och ska fixa det sista sen kommer jag hem på Söndag förmiddag. Tack för alla välkomnanden, känns skönt. Både jag och Andreas är glada att komma hem till vår kära hemstad nu ett tag, ska bli skoj! Hoppas nu att HIF tar guld eller något magiskt i år! Jag måste fixa lite jobb på Intersport nu också, vill verkligen jobba och springa runder där ett tag känner jag.

Igår köpte jag då en mega stor resväska då Andreas och mina föräldrar har lassat hem det mesta som har gått att bära, jag har dock lite kvar. Ni vet hur tjejer är.... :P

Det blåser sjuk storm här i Manchester för tillfället och vinden har hållt mig vaken större delen av natten, inte lika skoj faktiskt. Ska träffa Jenna snart, ska bara käka frulle och fixa mig lite först.

image958
We're comming home again :)

xoxo
image917

Ska lägga mig nu




Har precis sett The Notebook med Jenna. Den var sjukt himla jäklans bra, jag fattar inte varför jag inte sett den tidigare, grät som ett litet barn gjorde jag, och jag var inte ensam. Den filmen är ett MÅSTE folk.



Ska gå och lägga mig nu och hoppas att vinden inte viner så mycket i vår lägenhet.



Sov gott, hörs imorgon.
xoxo
image917

Blev lite och fixa

Vi har varit och kollat pa en lagenhet som JP gillade sen tog jag och Jenna grodan och akte och kopte en grej som jag behover, berattar imorgon. Ikvall blir det film och mys, jag ska tydligen gora flygande jakob trots jag ar ratt trott pa det. Ar hemma hos Jenna nu, hon stadar lite... Jag maste ocksa gora det, angest!!!

image

Neej, skulle bara uppdatera lite.
Tack for kommentaren Mammi.
xoxo
image917

Underbar SPA dag

Hade världens underbaraste dag igår med Jenna. Tog tåget till Sheffield vid lite i tolv sen lunchade vi med hennes vän när vi väl var framme, sen var det dags för SPA. 3 timmar av olika varma och kalla rum, iskall pool, ångbastus och massa relaxade saker. Somnade tillochmed i 45 minuter i det stora rummet av njutning :) Sen var det dags för en helt underbar massage. Jenna gav mig en "Swedish" massage i födelsedagspresent, helt perfekt :) Idag ska jag bara ligga hemma och dega, var länge sen man inte hade något planerat. Massa SATC och lite filmer, Jenna kommer nog över sen också, förhoppningsvis :)




image1010image1011

image1014
Efter behandlingen, nyduschade och hur relaxade som helst :)

Efter SPAet käkade vi kinabuffé, tog tåget hem och mötte upp killarna som spelade biljard, jag och Jenna spelade också lite, mysigt. Sen somnade jag så gott i gosses famn. Helt underbar dag.

Nu ska jag ta mig nåt och käka.
xoxo
image917

Fotboll och middag med Jenna och JP

Yesterday we went to see Wigan - Arsenal, 0 - 0!!! Good game. Right daddy? ;)



Then we went to "Grill on the Alley":
image1003

image1004

image1005

image1006
Cocktails, Champange and Wine



AND TODAY IT'S SPA DAY WITH JENNA!!!!

Ska snart packa ner min bikini och lite smink och deo sen drar vi till Picadelly och tar tåget till Sheffield. Ska bli så sjukt underbart. Kan verkligen inte vänta längre så jag börjar packa nu :) Hihi.

Ha en underbar dag, I WILL ;)
xoxo
image917

Solig dag

image998

Idag skiner solen och jag bjuder på en gammal bild jag tagit hemma. Jag och Jenna kan inte bestämma oss om vi ska gå på Matchen idag eller inte. Wigan spelar mot Arsenal, den matchen som pappa och brossan så gärna ville se... Ska man gå dit och fota lite eller ska man vara hemma och gossa? Jag är lite sugen på matchen men Jenna verkar inte lika sugen. Jag får övertyga henne..

Då blir det duschen snart. Eller typ nu.
Fammen har stuckit hem, tomt och tyst här är..
Har varit mega skoj och ha dom här!
xoxo
image917

Massa massa mys

Igårkväll bestämde sig Brossan och Sammy att inte hänga med oss ut och käka så det blev bara jag andy mamma och pappa. Vi gick ner till HA!HA! och tog ett gott glas vin sen vandrade vi till Koreanen där vi magiskt nog fick ett bord och åt mega god mat och satt och snacka länge. Mega mysigt. Nu sitter jag och äter min traditionella frukost; en skål med kellogs special K och en knäckemacka med ägg. Senare ska jag Mammi och Jenna ut på stan och shoppa lite. Ska bli nice. Snart är det SPA-dag, längtar såå.

Mm jag är sugen på ett stort glas juice nu.

Frukost är så gott, viktigaste målet om dagen!
Letar massa lägenheter i andra hand till sommaren på blocket just nu, om någon har något tips om en ledig lägenhet i helsingborg så är ni mer än välkomna att kontakta mig.

Nu ska jag fixa mig lite.
xoxo
image917

He killed my monkey

Jag är sur på Andy just nu, han har dödat min apa som jag fick av Carro att ha på nyckeln, och han har tillochmed slängt honom! Vi är precis hemkomna från Trafford Centre och Sainsbury's. Hittade en söt klocka som jag köpte på Next där, silver, väldigt enkel och snygg. Mamma hittade en väska också. Käkade på Pizza Hut (Ceasar Sallad) sen tog vi ett glas vin jag och Mamma och Pappa tog öl medans killarna spelade massa spel i en spelhall.

Nu ska vi dricka kaffe och senare ikväll ska vi förmodligen ut och käka nåt litet. Imorgon ska jag Mamma och Jenna på stan och shoppa på Primme och luncha tillsammans. Mys.

why can't you see what I need, what I want, what I feel?

xoxo
image917

Bowling och lite vin

Stack till Trafford Centre efter lite Tacos igår. Jag var faktiskt överraskande bra, slog min brossa i första rundan och i sista hade pappa bara 1 poäng mer än mig, jag var grym helt enkelt. :) Sen kom JP och Jenna hit för lite vin och spel. Mysigt.

image986
Me and my brother
image987
Andy, Mami och jag
image988
Andy, Me, Mamii and my brooother
image989
Brooosschhaan

Nu ska jag käka frukost, är mega hungrig. Vet inte vad som händer idag, killarna skulle dra på rundvandring men det var fullt på alla turer på Old Trafford, maximal otur.

xoxo
image917

Back in Manchester

Gick upp halv sex och nu är jag i Manne med gövet. Ska käka lite frulle nu. Trött är jag, kaffe behöver jag, MED koffein Carro ;) Iallafall så känns det ändån skönt och vara här i en nystädad mysig lägenhet.

xoxo
image917

A day with the girls

Ska hem till Emma nu och baka scones och dricka kaffe, kvällsmat :) Alexandra är fortfarande här såklart, hon är så himlans gossig! Har inte tid med bloggen nu.

PUSS
xoxo
image917

Sunshine in my window

Hej allihopa!

Min älskling Alexandra är hemma idag och snart är hon här :) Caroline passar deras nya hund Teddy idag så vi drar förmodligen dig och våldgästar hennes lägenhet. Imorgon drar jag tillbaka till Manchester och längtar tills jag får krama Jenna, hon är bäst. Min familj ska ju också med, kommer bli mysigt.

For Jenna:

(Hi everyone!!!

My love Alexandra is home today and she is soon in my armes :) Caroline is babysitting her new dog Teddy today so I think we're gonna crash her apartment later. Tomorrow I am going back to Manchester and I can't wait to hug my wonderful friend Jenna, who is the very best. My family is comming with me aswell, niiice.)

xoxo
image917

SNOW AGAIN

Nu snöar det igen. Sitter hemma hos Carro, hon duschar, så jag är inte osocial. Danni var sjuk idag så det blev inget Bara Vara tyvärr. Jag som var sugen som fan.

Just nu har jag lite ångest över typ allting.

Öh jag vet inte. Men snön gör ingenting lättare. Så jag skyller på den. Jag vill ha vår, jag trodde vintern var över.

I don't want snow, I want spring
I don't want cold, I want heat
I also wanna be able to always
have the perfect smile on my face,
with all my friends around and near..
I also want to feel like I can stand on
my own feet, not depending, not dreaming..

xoxo
image917

Min Tisdag

Idag har jag spenderat min dag såhär. Gick upp klockan 8.00 och ringde till Stattena Vårdcentral och fick en tid efter en lång väntekö. 11.20 skulle jag vara där, så jag satte klockan på tio och somnade rätt lätt om då jag inte somnade förrens 3.00 inatt pga min hemska hosta. Väl hos doktorn berättar han att denna hosta är väldigt vanlig och det finns ingenting att göra åt den direkt utan måste vänta ut den, SKOJ. Men ändån skulle de sticka mig i fingret, jag fick ligga ner då alla kom ihåg att sist (för fem år sedan, då jag hade körtelfeber) så svimmade jag. Sen tänkte doktorn skicka hem mig men jag tvingade han att skriva ut en stark hostmedicin så jag kunde sova om nätterna, motvilligt gjorde han det och jag blev 139:- fattigare.

Hoppade sen på 2:an och drog till Väla och mötte upp Emma där, vi lunchade sen med Carro och Härle (bakad potatis med keso, skinka och majs) sen gick vi i massa affärer och avslutade på IKEA med Emmas lillasyster.

Nu är jag hemma och funderar STARKT på ett mysigt bad, det är så kallt ute idag men väldans fint väder och snön börjar försvinna. Idag fyller Donna år så det blir förhoppningsvis ett glas vin på Bara Vara ikväll för att fira!

Tilda, vad heter du på resedagboken då? I wanna see!
Alex gosse, imorgon ses vi!
Jenna, I miss talking to you.. See you soon! :)


Tittade vad jag hittade på denna datan, ett foto på mig och Andy från när vi precis hade blivit tillsammans, så unga och oförstående om allt.

image985

xoxo
image917

Min Måndag

Stack ner till stan för att möta upp Emma och Daniella vid tolv - ett tiden idag. Satte oss direkt på K&Co för en matbit och för att söka skydd från regnet. Jag besällde en svampsoppa som var lite för stark för min smak och en god latte. Där satt vi och snacka skit ett tag. Sen blev det en shoppingrunda. Emma skulle desperat leta efter byxor "som hon aaaaldrig hittade". Slutade med att hon hittade två par, skit snygga. Själv hittade jag en snygg jacka och en tajt svart tröja från Gina. Hittade också en del dyra saker som jag vill ha men det får jag vänta med tills jag har tillräckligt med pengar. Känns dumt och slösa. Blev en minifika till på Fahlmans sen drog jag och Emma hem till henne, fick käka där med hennes söta familj, risotto, mumsigt :) Blev en mysig film med Scarlett Johansson också, sen körde Emma mig hem, i snön...

SNÖ! palla SWEDEN. Jenna, it's fucking snowing here, not ok!

Denna jackan köpte jag förresten:
image984
Gina Tricot, 399:-

Nej, sängen väntar, ska ju upp åtta och ringa doktorn.
xoxo
image917

Godmorgon

Har ringt vårdcentarlen nu på morgonen men lyckades inte få någon tid idag, får gå upp åtta imorgon och försöka fixa! Palla deeeet, jävla hostfan. Jag har verkligen hostat sen i julas, det är inte lungt. Idag ska jag luncha och gossa med Emma och Danni tror jag. Gå på stan lite och så. Ska ringa Emma strax sen hoppa in i duschen. Eller nu ringde Emma så jag får väl skynda lite. Hihi. Här är dock lite pics från IS - festen:

image978


xoxo
image917

OJ OJ OJ, vad fräscht!

Haha IS party igår. Hela ligan var med och drack och snacka skit, mkt mkt trevligt. Blev Bara Vara och Utposten och Zoobar sen blev det tyvärr hemgång vid två pga för mkt folk och störda vakter. Blev pizza i carros otroligt fina (fräääscha) lägenhet och sen däckade vi rätt jävla rejält. Bilder kommer senare på både lägenhet och bravader. Alex din lilla gris, vi ses på Onsdag! :) Andy ligger i soffan och sover, jag som kom hit för att gossa lite innan han åker så bara dissar han mig med sin sömn, otroligt tråkig kille. Får väl väcka liv i honom. Han drar ju hem idag, sen kommer jag ju på Torsdag så det är luungt. Trött är jag dock också fast jag sovit rätt länge... Hmm..

Nej HBG kan verkligen smiska en i baken och ibland smeker staden ens kinder. Men man vet aldrig när det kan hända. Som sagt, vi väntar till sommaren, då är det vår tid. Haha.

Detta inlägg är så jävla bra, OJOJOJ och norska maffian! Haha.
"Jag ska sticka kniiiven i diiiieeej"





p.s jag och carro kom på igår att vi delar samma dröm; björn gustavsson i en nybäddad säng! HAHA d.s

Hoppas alla mår bra som jobbar idag (jag och carro fnissar lite).
xoxo
image917

HååBeeGee

Ja stormigt kallt och regn var det här ja, men vi kan ha kul ändån. Hoppas jag iallafall. Har hjälpt Carro lite i hennes lägenhet idag, varit på IKEA och massa grejer. Ska hem till henne nu snart igen, sen hem till steffi o festa!
image932
Från förra IS utgången.

Jenna hunny, I miss you! Love and Kisses.

Ses i dimman.
xoxo
image917

RSS 2.0