bebisar

Godkväll!

Har precis avnjutit pappas köttfärssås med spaghetti, mums! Är mega slö och ska bara ligga hemma och gosa ikväll. Imorgon ska jag plugga fram tills ett sen på en 60minuters massage hos min moster på Hvita på Råå! Efter det ska jag och Alexandra köra ner till Malmö och gå och lulla på Ilva och få lite inspiration inför inredning i hennes lägenhet och mitt hus! Mys! Var jätte mysigt hos Carolina idag och hennes lilla Ella har blivit så stor. Tessan kom också med lilla Nova och sin Engla! Mys på hög nivå! Älskar barn!!


Engla och Ella

Fruktsallad och kaffe

Visst passar Carro som mamma? ;)

Söta Engla

Barn är så gosiga så jag dör! Men ingen bebis för mig inte, inte än, inte nu. Men någon dag...

XOXO

i am happy

Godmorgon mina söta!

Hade en megamysig dag igår. Åkte ner på stan och mötte Carro, Issa, Issas kusin, Emma, Jimmy och Robin och käkade lunch och satt och malde i typ två timmar. Sen åkte jag och Carro och kollade på huset (hon blev överraskad att där ändån hänt en del).

Sen åkte jag hem till mamma och pappa och lagade mat och käkade där. Sen drog jag på mig ett ombyte och stack ner på Bonasera där vi tjejer och Issas kusin drack lite vin och satt och snacka till typ tolvtiden, sen sov jag hos Emma! Nu är jag hos Andys päron i Påarp och har precis gått en timme med Dexter i skogen, han är nu mer eller mindre död! Haha. Ska käka lite knäckemackor nu sen vid tretiden ska jag och Carro dra hem till Lina och mysa med hennes dotter. Tessan kommer också förbi med lilla söta Nova, som det ska gossas!


Gammal bild från Thailand.
Är lite ledsen att det inte blir Thailand till vinter men vi har bestämt att bara vara hemma och pula i vårt hus! Får sola extra mycket solarie! ;)
XOXO

planering

Hej mina fina läsare!

Sitter ute i Påarp och kollar på Andys 100 ritningar. Det känns som om det enda vi gör nu är och planera och rita till vårt hus. Jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar tills det är klart! Varit ute precis med doggelito en långis. Älskar att promenera i solsken på en gammal grusväg och se min fina kille springa runt och hoppa och studsa runt fritt, det är lycka. Igår kom Tessan förbi med sin 2 veckors gamla Nova (mitt tjejnamn) och hennes hund Ozzy! Dexter & Ozzy fann varann och lekte som galningar och jag ville mest att Nova skulle vakna så jag kunde gossa med henne! :) Ska luncha på stan med tjejerna när A drar till flyget, de samlas i sthlm ikväll!

Var i huset hela dagen igår och hade mega roligt i Lördags med mina flickor!
Här kommer lite bilder på byggplatsen AB som ska bli vårt hem;

Vårt framtida kök. Lägg gärna märke till den underbara tapeten.



Vår framtida matplats.

Ungefär såhär ser allt ut i vårt hus just nu, med andra ord, inte så mycket att se! Men vänta ni bara! Det kommer bli så himla fiiint!
Ha en fantastisk dag mina fina.
XOXO


husrenovering

hej mina fina.

kom precis hem till mina föräldrar. kört brumbrum bil hela natten med en redbullenergisk dansk och en trött andy (och självklart en trött Dex i bakluckan). kom hem vid tio och då dog jag i sängen två timmar men andy som inte hade sovit mer än en halvtimme på hela natten åkte direkt till vårt hus och började riva och greja. jag gick dit så fort jag vaknade och hittade till min förvåning två golvförslag som gillades. lutar nu mot svart trägolv i vardagsrum och mitt vita på ovanvåning. vi planerade även för ett litet badrum där uppe (utan dusch nu) så att sovrummet blir större. sen har jag rivit tapet och käkat pizza och nu (när andy äntligen somnade som ett barn i soffan) så kunde jag åka hem till min älskade familj.

caroline droppar förbi vid sju med en mini-vinare sen drar vi vidare till bonasera för lite käk och vin, och en drink eller två på stan! imorgon är det frukost i vårt hus klockan 10:00 och sen börjar det renoveras för fullt igen! sådeså!


ses i dimman.
XOXO

sleep time

tänkte försöka sova nån timme nu innan andy och nic kommer och kastar upp mig ur sängen och förmodligen sätter mig bakom ratten. ses i hibbi!!! ;)
men en idéskiss på grejer till min closet så säger jag godnatt!
XOXO

slappsnutt

går fortfarande runt i min pyjamas.... men nu är det kväll igen så varför byta om?
XOXO

företagsekonomi

Sitter och pular på min kurs jag just börjat läsa. Försöker så gott jag kan utan böckerna (de ligger och väntar på mig hemma i Helsingborg). Vår första uppgift är att beskriva ett företag på 3 sidor och jag valde H&M. Hur ska jag kunna hålla mig från att typ lägga in bilder på allt fint de har?! Ska ta med mig datorn hem och plugga lite i veckan också, ska vara inlämnat den 5 September. Tycker dock det är kul och ha något och göra.! Vem vet, en vacker dag kanske jag startar mitt eget företag? :)
Ska fixa det sista med packning snart och fixa det sista. Bilen rullar hemåt mitt i natten...
XOXO

ösregn

det slutar inte ösa ner. varit ute två prommisar med vovvsen och det absolut vräker ner och kallt är det. usch usch ucsh. inte skoj och ha hund just idag ska ni veta. luktar blöt hund everywhere. A drog precis till samling. de spelar kvart i nio ikväll borta mot Willhem II sen borde de vara hemma vid två - halv tre. då kommer A och Nic hit och hämtar mig och Dex och så börjar färden mot Skandinavien! ;) Kommer bli en låååång natt ska ni veta, men imorgon är jag i älskade Hibbi och ingen är gladare än jag för det!

älskade hibbi!
XOXO

my dream


ett beslut togs idag. min dröm kommer besannas. jag kommer det jag vill. jag kommer mina kvadratmeter. jag kommer få min alldeles egen walk-in closet!



tänk er vitt trägolv, en hylla med mina finaste skor, massor med vita trä klädhängare som dinglar fint och tjuter lite glatt. massa klänningar i olika färger som vilar längs väggarna. väskor som tar en tupplur på fina vita hyllor.... aaaa jag längtar, min alldeles egna walk.in....



Hihi alla tjejers dröm tror jag nog!

Vi bestämde oss precis för att göra en mindre toalett (med dusch såklart) på ovanvåningen och göra ett stort badrum med både dusch och badkar nere i källaren. Då blev det plötsligt massa space där uppe... Och A utbrast "då kan ju sofie få sin såndära walk-in-closet så hon blir glad". Iiiih! Nej jag måste börja kolla runder hur jag ska inreda detta då! Tips? Vi kommer ha ett fönster mitt i rummet men det tycker jag bara blir perfekt, dagsljus! Jag skulle kunna ha ett sminkbord där inne också? Jaaa det måste jag ju ha, nej jag måste planera vidare. Ha en fin Torsdagskväll!....

XOXO

me-day

god eftermiddag darlos.
sitter här nyduschad och doftar "strawberrys and champange" från älskade VS! påminn mig igen varför det inte finns i europa? har varit iväg och solat och tränat, så skönt! blev 5 km på crossen (sen dog jag) och efter den lite ben, mage och rygg i vanlig ordning. känns så skönt efteråt! köpte hem vaniljmuffins som jag och A sitter och smaskar på nu till kaffet, så där blev träningen förgäves, haha! äesch, jag orkar inte bry mig så jätte mycket. säger som blondinbella "hellre en fettvalk än ett rent helvete".
bokade bord på BÄSTASTE Bonasera på Lördag där jag, Carro och Daniella ska avnjuta god middag och MASSA vin! Hihi, längtar! nej nu ska jag och A kolla på "human target". so long.
XOXO

Näst sista.

Näst sista dagen sen drar vi hemmåt! Tänkte dra och träna och möjligtvis sola idag. Dexter drog ut mig i ösregn vid tio och det blev ändån en timmes prommis, ändån bra och ha hund som drar ut en på prommisar innan frukost. Har lyckats gå ner ett kilo fast jag har ätit mycket skit, keep up the good work säger jag bara! Haha. Ska börja packa idag också. Imorgon dyker Andy och Niclas upp mitt i natten och kommer förmodligen tvinga mig och köra en bit hem för jag kommer ha sovit mest! Haha, nattäventyr! Är hemma typ 10:00 på Lördagmorgon i hibbi, då ska det sovas någon timme sen är jag ready to rumble! ;)


Sitter och kollar på skor och stövlar... Jävla fetich jag har, måste kanske checka in på sko-rehab?
Anyways. Ha en fin dag och GRATTIS till Josie som fyller 24 idag! Puss på dig!
XOXO

Vouge

Hm en svensk heting är med i Vouge. MUMS säger jag bara, och lite mer mums...

Har haft en tråkig dag allt som allt. Började dagen med en timmes prommis med Mr. D sen frukost och igång med städning! Dammsugit, plockat och dammat som en galning. Gjort situps mellan städningen och varit på IKEA. Där hittade jag Marabou choklad och har tryckt en hel jävla rulle choklad, jag fick cravings! ILLA! Mega illa... Jag måste nog träna ordentligt imorgon. Måste måste måste. Jag kan inte hålla mig ifrån gotte!


Nej nu ska jag kolla ett avsnitt Ugly Betty, sen Time Out halv tio!
XOXO

home is where ur ♥ is


Åh jag vill hem.
Jag vill hem till min bästis.
Jag vill hem till min mamma, pappa & bror.
Jag vill hem till mina underbara vänner.
Jag vill hem till min sis.
Jag vill hem till min stad.
Jag vill hem till min släkt.
Jag vill hem till mitt hus.


Jag vill gosa med mina vänners bebisar och dricka drinkar ute på stan. Jag vill skratta tills jag gråter och kramas tills jag fått nog! Jag vill studsa fram på kullagatan och säga hej till varannan person jag möter. Jag vill sitta på fik och snacka minnen och framtid. Jag vill gå ut och äta i högklackat och dricka vin. Jag vill dansa tills mina fötter blöder. Jag vill skratta mitt i natten då det borde vara tyst. Snart så. Snart är jag hemma.

XOXO

värt det?

sugen på och köpa en dyring till parfym, sitter och sniffar på mitt provrör med lite "spring flower" i och jag älskar det... what to do?
XOXO

should it?


Läste precis en fin mening som lydde:
A real man doesn't love a million girls. He loves one girl in a million ways.



Då började jag tänka.... Jag tror min man älskar sitt Xbox mer än mig, kan man säga att vi har ett problem då elle?

det åskar...

och jag hatar åska...
XOXO

like it's dynamite


Varit på stan med Lill-Ida (chefen) och söta Lena! Haft jätte mysigt och shoppat. Nu får jag fan sluta med shoppingen, får hålla mig till inredning. Köpte present(er) till födelsegrisen Lillan idag också, hoppas hon blir glad! Sitter och sippar colazero och snacka precis med världens bästa Morfar som ringde för och säga hej! Måste se till och träffa lite släkt när jag är hemma! Mycket och hinna med men jag ska göra mitt bästa!

Idag inhandlade jag:
x Presenter till Lillan
x ID makeup (megarea)
x 2 par jeansleggings från Pieces
x En mörkbrun vardagströja från H&M
x En svart tröja från H&M
x En jätte fin ring från H&M (visar sen)
x En mega gosig beige oversized stickad tröja från H&M
(Lena hade den också, but i loved it)

Nu ska jag laga käk till min hungriga, trötta, xbox-spelande man!
So long darlings.
XOXO

tuesday

and i am ready for a day in the city
XOXO

telefonkö.


- det är för närvarande kö, vi ber er därför dröja kvar.



Har precis suttit i telefonkö till Najaden, mina piller är slut, i need more, inga barn här inte!!! Fick tid på Måndag, skönt! Fick även goda nyheter, A är ledig på Lördag så vi kör härifrån Lördagmorgon och den glade dansken hänger också på! MYS! Blir nog lite vin och mys på Lördagkväll sen ska vi jobba hårt i huset på Söndag, längtar! Mitt fina hus!!!

Vill lägga till en speciell rad till älskade Alexandra som fyller år idag, grattis!!! Önskar jag vore hemma!


Nej lite kaffe och flingor sen ska jag ner i stan och möta upp Ida och Lena för lite lunch och shopping!

Ha en fin dag.
XOXO

are you mine?


It's a good thing tears never show in the pouring rain
As if a good thing ever could make up for all the pain
There'll be no last chance to promise to never mess it up again
Just a sweet pain of watching your back as you walk
As I'm watching you walk away
And now you're gone it's like an echo in my head
And I remember every word you said

It's a cruel thing you never know all the ways I tried
It's a hard thing faking a smile when I feel like I'm falling apart inside

For the first time, there is no mercy in your eyes
And the cold wind's hitting my face and you're gone
And you're walking away
And I am helpless, sometimes wishing's just no good
Cause you don't see me like I wish you would


Andreas Wijk

- Be mine

inredning

Precis handskrivit ner 2 sidor med eventuell inredning, jag är så ivrig!!!! Ilva har så sjukt mycket fint, tror vårt hus kommer se ut som Ilva - katalogen. AND I LIKE IT.
XOXO

twist & tango

gillar detta märke skarpt, finns på ellos.se
XOXO

rainy day


regnet har öst ner hela dagen, var precis hos vetrinären och avmaskade lilla D inför hemgång på lördag. bara sverige som har så många olika hundregler, men men, ingen mask i vår vovves mage iallafall!
tänkte kolla några avsnitt ugly betty, A står och lagar lunch till sig själv, hans favorit (makaroner & hamburgare) blöö. själv käkar jag skittles, mums!!!

XOXO

skodjävul

hittade ett par stövlar på laredoute.se för 400:- och blev sugen... ska jag eller ska jag inte?
Vad tycker ni? Jävligt bra pris må jag säga!
XOXO

Birthday morning.

Är på väg hem till Fieke som fyller år idag, Happy B-day sweety! Ska dit med Ella och Ida och fika och snacka lite skit, finns inte så mkt annat och göra en tråkig regning Söndag. Träffade Lena igår som är tillsammans med finska Tim i laget (fast både han och hans tjej snackar bara svenska). Jätte trevlig tjej och jag känner att vi fått tillökning i vårt gäng! Roligt!!! Nej nu ska jag ut på en kissrunda med Dexpex! Hörs sen!

XOXO

before i go

Egopics and outfit.
Tunika - H&M
Leggings - Pieces
Boots: Sendra
Klocka: ASOS
So long, heja på Groningen!
XOXO

Smider planer...

Nu är tydligen Xbox-perioden kommen. JAG HATAR DET. En vän till mig har gett mig tips på hur man kan pula med kablar och tillochmed bara kasta det i marken med en hård smäll (vilket hon gjorde) så de jävlarna slutar spela! Vad är det med killar och spel? I don't get it. A har tydligen hittat tillbaka till sitt jävla skjutspel och man får ingen kontakt med honom och han sitter bara och skriker svordomar för han är så kass! Åh vad ska jag göra???
Precis varit ute en långis med lillkillen och sitter här nyduschad och fräsch. A spelar självklart FORTFARANDE Xbox, han kommer väl bli sen till samling... Match ikväll!
XOXO

Ny favorit ♥

Förutom mitt älskade märke nummer ett, Mulberry, så har jag fastnat för ett annat också som ni kanske märkt på senare... Provade denna jacka högst upp i Amsterdam men de hade inte den i svart, annars hade jag slått till!
Finfina grejer, gillar ni Michael Kors?
XOXO

shofetisch.


- hi, my name is sofie...
- hiiii soooofie.
- i have a confession to make... i am a fucking shoeoholic!




the latest in my shoewardrobe:




Älska älska älska!
Är väldigt lycklig över mitt inköp!
XOXO

you move like wow!


Idag var jag blommigt klädd. Köpte bland annat en vit mysig skjorta på stan idag, men det var inte allt. Köpte också de efterlängtade bootsen jag spanat på länge samt en tunika och ljusstakar till vårt hem! Kika in lite senare så ska jag visa!

Är helt slut efter allt springande i 25graders värme! Plötsligt var sommaren tillbaka? Förstår mig inte på detta vädret... Erkände idag för höstälskaden Ella att jag längtar lite lite till hösten, typ 15 grader, fina färger på löven osv... Det är så mysigt! Sen vill jag MAX ha 1 månads vinter och sen vår igen tack!

XOXO

Kompromiss.

Golv golv och åter golv. Vi har fått kompromissa angående golv. Jag fick mitt vita, fast i sovrummet och ovanvåningen, och Andy fick något mellanläge där nere som jag ändån börjar gilla, frågan är, vad tycker ni om vardagsrumsgolvet? Hiss eller diss?




Detta funderar vi på, vad tycks?



Och detta underbara till ovanvåningen:

Detta gillas!!!


XOXO

Mega mysdag!


Här ser ni lite mer av shoppingen, en fin väska från Zara!


Har bara städat och tvättat idag, legat i sängen och läst och tagit det lugnt! Sådana dagar behövs också vettni! Precis avnjutit middag och väntar nu på att Ernst sommarbygge ska börja, sen CSI! Myskväll med andra ord, ska se om jag hittar lite mörk choklad!

XOXO

Tjuvkik.

XOXO

Mys med min vovvsing!


Har legat och gosat med min fina nallebjörn i typ en timme i sängen sen var vi ute på promenad! Är helt slut idag och sovit rätt kasst inatt. Skulle egentligen på stan med Ella och köpa skorna jag hittade här i Groningen men det får vänta tills imorgon. Får bli en städ/tvätt/slapp - dag istället. Det behövs det med, snart drar ju plugget igång ;)


Glömde berätta en rolig grej igår som nästan gjorde så att jag körde i 200km/h hem! Haha. Två LÖK-killar körde förbi oss (efter vi kört förbi dem) och satt och gastade och vinkade, vi bara skrattade och tittade bort. Efter ett tag körde de av motorvägen och Ella vinkade retligt "hejdå" till dom som de nog tog på HELT FEL sätt så på nästa påfart så KOMMER DOM igen! Haha jag och Ella började skrika och jag överspeedade bilen för och komma ifrån dom, hahahaha! Helt sjukt. De gav upp snabbt och körde av igen, men vilka mongos! Jävla Ella, sluta ragga! Haha!

Nej lite frukost.
XOXO

Svenska flickor!


Heeej!
Hoppas ni haft en bra dag, det har jag haft. Började med en prommis med Dexpex sen körde jag och hämtade upp bästa Ella för en tripp till Amsterdam! Väl där (2h senare) anlände vi i storstan och mötte upp sötnosarna Josie och Emma! Vi drog och lunchade världens största club sandwich och Emma köpte världens fiiinaste väska, Alexa! Alexa fick sen följa med hela dagen och lite senare mötte vi upp Nina och Caroline för en fika (kaffe kaffe kaffe) och hämtade ny energi för mera promenader i de mysiga gatorna i Amsterdam. Jätte skoj och träffa alla!



Vi avslutade dagen med MAT på Hard Rock Café och sen brummade jag och Ella hemmåt mot vårt Groningen! Hittade inte det jag letade efter idag (leta efter skor & höstjacka) men jag hittade en fin väska, en kofta, ett mysplagg och en mini plånkis från favvisen Michael Kors, får visa imorgon, är för trött för det nu och mina fötter värker!!!!

Förresten. Anmälde mig precis till en kurs. Jepp, jag ska börja plugga lite igen. Känns bra. Vad tror ni jag ska plugga?


Ha en mysig kväll.
XOXO

Groningen town.

Man kan hitta fint i vår lilla stad ändån.
Vart i stan med Ella och lunchat och kollat lite i affärer! Myspys!
Sitter och dricker innocent smoothie, mega!

Fint haldband och fin klänning hittade jag idag. Coolt märke va? Kling - follow your own star.
Puss på er sötnosar.
XOXO

I look like this today

Hilo allihopa!
Började min dag med en lång runda med Dexpex, han fick springa av sig ordentligt genom att jaga massor med fåglar på ett stort fält, samt kast med boll! Nu har jag duschat och fixat mig och tänkte möta upp Ella på stan för lite lunch. Ska först bara gå ut en kissrunda med lillkillen innan jag lämnar honom ifred! ;)
Imorgon bär det av till Amsterdam för lite kramkalas och shopping, ska bli jätte mys!
Hoppas ni har en fin dag mina hetingar!
XOXO

best of the best

En av de bästa låtarna I know.
XOXO

Mys i soffan med bästa

XOXO

Träning , tjock / smal?


Nu har jag varit och tränat och sitter och käkar nån spenat/lax/pasta grej istället för glass (råkade köpa hem en ben & jerrys fairly nuts, som smakar himmel). Blev svettlök på crossen och lite mage, rumpa och rygg idag. Känns skönt nu!!! Ska käka upp och gå upp och duscha!

Ser även att de som kommenterat om golvval håller med mig (yeii), ska nog visa kommentarerna för A ;)



Tjock eller smal? ;)


Nej om man skulle duscha och sen gosa ner sig i soffan och kolla SATC2 för 3dje gången? Jadå! ;)
XOXO


Tjaffs om golv mm.

Jag och A kom precis på att vi har helt olika stil, detta ska bli så intressant och välja ALLT mellan himmel och jord till vårt hus där hemma. PUH! Vi har småbråkat hela morgonen om golv, ja just det, golv.

Min stil:
Andys stil:

Han vill ha modernt, jag vill ha lantigt. Han tycker jag är "oldfashion", medans jag försöker förklara att lantligt, gammalt och antikt är "inne" nu, det är det som är modernt. Men det tycker inte han, osv osv osv. Haha! Så har vi det för tillfället.

Vilken stil gillar ni bäst?
Nu ska jag dra och träna och handla.
XOXO

Önskelista?

Är det normalt att jag sitter och gör min julklappslista nu? Massa massa inredning, i love it.
XOXO

Sunday myspys Söndag



Godmorgon lovers.


Jag och mina pojkar ligger i soffan och ska ha mysdag. Ska glo tv och massa film, älskar slappdagar! :) Sitter i min rosa pyjamas där det står stort "I need more sleep", älskar den! Hihi! Håller även på och tvätta och har även bytat sängkläder så nu längtar jag typ lite på att kvällen ska komma så jag får krypa ner mellan rena tvättluktande lakan (finns det något bättre!?)

XOXO

Saturday!


Var och köpte lite smink på stan. Mascara och ögonbrynspenna behövdes!


Sen hälsade vi på Ida på Zara och så drog vi och körde en riktigt god Lördagsfika. Nu kollas matchen och det står 1 - 1 , AZ - Groningen, kom igen nu Groningen!!! Helt peppad, haha. Ska glo nån film sen och vänta på min man.

Mumsigt va???
XOXO

TacoFriday!

Hej igen mina darlings.

Har varit iväg och tränat ett svettigt pass samt köpt hem massa grönsaker + tacos! Tacofriday tonight!!! Glömde dock nachochipsen så jag ska pysa iväg och fixa det strax. Mina pojks ligger i soffan och vilar lite, de är så söta så! Vad ska ni göra ikväll?


Me right now.
XOXO

♥ Sverige.


Åh hemma igen efter några fantastiska dagar hemma i kära, älskade Sverige samt några få dagar i min favvostad Manchester! Mega skoj och leka med massa vänner (nya som gamla) och bara vara!!!

Vi har börjat renovera vårt hus där hemma i Helsingborg och jag ser vårt hem framför mig. Jular med stor julgran, somrar med mycket skratt, sol och bad, åh jag längtar tills det börjar bli klart. Jag har bidragit med att slå bort all klinkers i köket och burit ut skit på släp sen hann jag inte så mycket mer! I Manchester fick jag några lektioner i hur man får bort tapet från väggar i Jennas och JP:s nya fina gulliga hus.

I Manchester fick jag reda på en nyhet som fortfarande gör mig tårögd! Jenna vill ha mig som hennes "maid of honor" på deras bröllop! Yes de ska gifta sig, och hennes ring är to die for!!!


Hade mega mys i älskade Manchester hos min fina vän Jenna.



Väl hemma i HBG hittade jag och bästis på med massa bus och hade en jädrans kväll på stan som vi sent kommer glömma, alltid lika skoj med min älsk. Hann tillochmed och sola & ligga vid poolen. Sen hamnade jag i Stockholm för att möta upp sötnosarna Josie och Oksana för lite lunch & shopping. Sen kom Tina på kvällen och såg killarnas match med oss och så gick vi ut och käkade och drack vin på Friday's efteråt. Mega mys och jätte skoj och träffa flickorna!!!



Sorry för kass uppdatering men som ni ser har jag haft fullt upp! :) Men nu är jag tillbaka!
Varit ute långrunda med Dex och funderar på och köra och handla lite käk och kanske träna / sola?
Ha en fin Fredag.
XOXO

Home

Hemma i HBG. Har inte tid med blogg tyvärr. Uppdaterar när jag kan. So long lovers.
XOXO

True friends

Nu drar jag till Manchester till en av mina absoluta favoriter, Jenna! Jag älskar att jag har så underbara vänner, vad hade jag gjort utan er? Saknar er där hemma, men vi ses ju snart.



Auf Wiedersehen!
XOXO

o3 - o8 - 1o

Idag fyller min fantastiska sis (kusin) år och jag önskar jag kunde vara hemma, har sjuk hemlängtan samtidigt som jag vill till Manchester SO BAD! Imorgon drar jag sen på Söndag puttrar vi hemmåt till Sverige, Dexter är fullvaccinerad och jag är så glad! Blir 2 dagar i HBG och 2 dagar i Sthlm! Wii!!
Nej nu ska jag vara social med Svärisarna, spela lite kort kanske? :)
XOXO

New from Mulberry


Nyhet, sjal från Mulberry som jag gärna hade haft runt min hals nu när hösten är på väg :)
XOXO

1 day to go!

Snart åker jag och hälsar på vänner i Manchester och jag längtar!
Ska definitivt in på New Look efter sett vad som finns på hemsidan, eller vad hade ni gjort?
Är helt slut efter städande och fixande, känner mig lite krasslig, hoppas jag inte blir sjuk (ta i trä)...
Ikväll kommer svärisarna hit, mys!
Ha en mysig kväll darlings!
XOXO

Fel fel fel...


ÅH allt har verkligen gått fel idag.
Det största problemet var att kräftorna var SLUT på IKEA och jag fick spel! jag som var så sugen!
Det andra problemet är att Dexter verkar vilja begå självmord samt INTE lyda mig alls.


Exempel:
Han sprang ut framför en bil (fast jag hade koppel) och blev nästan mosad! Jag började skrika och halvgråta på samma gång.
Han får syn på en 15årig tjej med sin hundvalp på väääldigt långt avstånd och jag säger som vanligt "nej Dex, kom här" som han brukar lyssna men inte idag, han tar sats och springer över gator och grejer fram till en vättskrämd tjej och hund och jag som en galning efter!
Med andra ord, han är inte sig själv idag.

Det tredje problemet är att A är borta (har varit borta) hela dagen och jag är så trött på klubben som har 0 framförhållning, tänk så hade man haft saker planerade?
Och det fjärde kanske inte är ett problem men jag har haft sjukt tråkigt idag med en trotsig hund och toalettstädande!


Det som dock är väldigt bra med denna dag är att vi idag skriver på vårt alldeles egna hus hemma i Sverige och jag är så himla glad, äntligen något eget hemma i Svedala! ;) Det ska renoveras och inredas och grejas rätt mycket men det spelar ingen roll, det är vårt hus, där jag, Andy och Dexter ska bo! :) Äntligen.

XOXO

Monday again!

Gud vad dagarna går fort! Snart ska jag till Manchester och jag längtar!!!!
Lite frukost nu sen får jag dra igång dagen!
XOXO

Sunday boring sunday


Söndagar är väl alltid tråkiga, om inte annat för att det just är Söndag!? Var precis på Euroborg (arenan) och kollade på när laget presenterades inför Groningenpubliken, de har "Open Dag" här idag så där var mega mycket folk och A och killarna ska skriva autografer tills de får ont i armarna resten av dagen!


Iallafall, har fått in lite frågor, mest trevliga (gillar er mest).
Tänkte svara, har ändå inget och göra.




Postat av: Sofie

Jodå, klart du har läsare! :) tycker jättemycket om din blogg, så hör kommer ett par frågor! 
Planerar du att göra något i holland, så som plugga, jobba? 
Är det jobbigt att vara hemifrån? Är det ensamt och bo utomlands? Ska snart flytta från Sverige, därför är jag lite nyfiken ;) 
Är du ich din kille ifrån varandra mycket? Hur träffades ni? Hehe, många frågor! 

Kram !!


Svar Sofie: Åh vad skönt och veta att jag har lite läsare som gillar det jag skriver! 
Ja jag har många planer och jag önskar så att jag var bättre på språk! Vill verkligen försöka lära mig hyffsad holländska och om allt går som det ska så tänker jag söka lite jobb till höst!


Det är jätte jobbigt och vara hemmifrån, jag saknar min familj och mina vänner varje sekund och ibland är det riktigt svårt! Det kan bli ensamt och bo såhär utomlands men jag har sån tur att jag har hittat riktigt bra vänner här nere också så det går ingen nöd på mig! :)


Jag och Andreas är inte ifrån varandra mer än normalt tror jag. Han har träningsläger ibland samt landslagsläger men en vanlig vecka så är han borta några timmar om dagen! Skönt!
Vi träffades för 6 år sedan på Helsingborgsfestivalen, kärlek vid första ögonkastet! :)



Postat av: mathilda

Jag har läst din blogg i ca 3år. Tycker fortfarande att den är grymt bra. Jag har några frågor, varför blev det just en schäfer när ni skulle köpa hund? Var trivdes du bäst, holland eller england? Är det inte svårt att hålla motivationen uppe till att träna och äta hälsosamt? du verkar klara det väldigt bra iaf! och sist, vilken är din favorit affär? :)
/ mathilda


Svar Mathilda: Åh vad roligt att du läst så länge! Vi valde schäfer mest för att det alltid varit A:s drömhund, han är uppväxt med massa schäfrar och hade bra erfarenhet av dom, och när han visade mig bilden på mini-Dex så kunde jag inte säga emot! :)


Jag trivdes jätte bra i England och hade inte tvekat på och flyttat dit igen, det är ett fantastiskt land! Men här i Holland trivs jag också jätte bra, det är väldigt likt Sverige i kultur och så, samt att vi har mer vänner här än i England, dock hade vi väldigt BRA vänner i Manchester som jag fortfarande håller kontakt med, ska åka dit på Onsdag och hälsa på!


Och du, det där med att äta hälsosamt, jag försöker men jag käkar mycket onyttigt också! Man måste unna sig ibland och hitta en bra balans! 

Favortiaffär? Hmm den var svår! Men jag måste nog vara lite vanlig och säga H&M, jag hittar ALLTID något där inne och till jätte bra priser! 


Kram på dig!


Postat av: Emma

Varfor posar du du så javla mycket pa alla bilder du lagger upp? Och den undrar jag varfor du tror du är nan jakla primadonna? Du gor inte mkt, utan lever pa granens bekostnad, hur kanns det?


Svar Emma: Orkar inte ens svara på dessa bittra frågor!


Postat av: anna

Blir det aldrig tråkigt att inte ha något "riktigt" att göra? 
Saknar du inte att jobba eller plugga? 
Läste du inte någon kurs i grafisk design, är det något du skulle vilja jobba med?


Svar Anna:
Jo det är klart det blir tråkigt och jag hade jätte gärna velat ha ett jobb, ska söka i höst så hoppas att jag får något!! Jag har läst 2 kurser i grafisk design sen jag flyttade hit och så pluggar jag holländska. Jag hade jätte gärna velat jobba med något inom grafisk design, tycker att det är döroligt, gick Media - Grafisk Design på gymnasiet redan!


Postat av: Sara

Hur mycket tjänar din kille på att spela fotboll? Kanske inget jag har med o göra men frågar man inte så :) Sen undrar jag hur länge ni ska stanna i Holland? Är det tidsbegränsat?


Svar Sara: Det dära med ekonomi känns lite privat faktiskt!

Det här hur länge vi stannar vet man aldrig till 100%, det kan alltid komma bättre "bud". Men som det ser ut nu så har vi 2 år kvar på kontraktet! :)






RSS 2.0