GOTT NYTT ÅR!

Nu drar jag iväg för att dricka och äta gott med Caroline och Alexandra sen ska vi skaka rumpan nere i stan! Hoppas ni får en bra kväll. Alla mina vänner som inte är med mig ikväll, saknar och älskar er!


Ut och käka

Igår drog jag, Emma & Carro ner på Bonasera och käkade god mat och drack massa vin och skrattade tills vi fick ont i magen. Underbara kvällar med underbara människor, älskar det! Kom precis på att jag knappt spenderat någon tid med min man nu när vi varit hemma, är för mycket runt omkring! Ska ner till stan nu sen ska jag och Caroline handla hem grejer till morgondagens festmåltid, menyn lägger jag upp senare!
Fick även en jätte glad nyhet igår av en vän som fick mig att le hela kvällen <3


Hoppas allt är bra med er, sorry för kass uppdatering men jag hoppas ni förstår!
XOXO

I do it like Maria



Varit på EM och Härliga Hem med Svärmor och köpt lite växter, krukor och hallmöbler! Kollade även sängramar men fann ingen som föll mig i smaken! Får leta vidare helt enkelt! Nu ska jag bre mig nån smörgås med svenska goda pålägg och njuta av mitt hem. I love it. Känner mig lite som Maria Montazami när hon "piffar" hem som jobb i USA med alla växter, haha! <3



Igår var alla tjejer här och käkade middag och hade myskväll och det verkade som om de tyckte om vårt nya hem! Så underbart och kunna bjuda hem alla på en gång och ha stor myskväll med tjejerna samlade, wonderful!
Nej smörgåsar var det ja!
XOXO

Tiden rinner ut

Idag har Andy bara en vecka kvar på sin semester sen måste han tillbaka till Groningen och fotbollen.
Det går så snabbt och man hinner knappt stanna upp och njuta, allt går i ett.
Som tur är så ska killarna på träningsläger så jag kan passa på och stanna hemma hela 10 dagar till
efter det att A åker! Fast jo, lite sol hade dock inte suttit fel det heller.
Man vill så mycket och hinner så lite, tyvärr!
Men jag ska försöka njuta av tiden här hemma i vårt egna hus och suga in alla vänner och familj så
jag har lite och ta av på lager när jag sedan saknar dem som mest.
XOXO

Pyssel

Målar målar målar, ska bli vitt vitt vitt och det ska fungera som smyckeskrin, sött va?

Best Friends

Dexter har skaffat tjej, Zoa heter hon! <3

Vill ha

Funderar på att dra och köpa dessa från POLO sport. Är trött på att frysa och bli våt om fossingarna i snökaoset! So long! XOXO

Kitchen

Vårt kök.

Livingroom

Såhär ser vårt vardagsrum ut, vad tycks?

Kassa karaktärer

Vi skulle sitta hemma och käka brie i myskläder igår. Hmm, blev som vanligt inte som vi tänkt oss! Blev en svängom på stan och det var skoj och träffa lite folk och dricka massor med goda drinkar med mina fina vänner! Caroline beställer Cardinals starkaste drink "så att hon inte ska behöva dricka mer sen" och för att inte bli bakfull.... Vet inte riktigt hur hon tänkte där men hon är ju ingen raketforskare direkt, haha! Men hon är världens bästa och jag är alltid lika lycklig i hennes sällskap <3


Nu sitter jag i vårt hus och myser i soffan. Ska kanske träffa Emma ikväll. Har varit och köpt servis, glas och massa inredning idag med bästaste mami och papi, så himla roligt! Andy hittade en fin matta till vårt vardagsrum så allt börjar falla på plats. Är så himla lycklig just nu att jag är rädd att spricka!
XOXO

Smack that

Bästismys på G.
XOXO

God Jul!

Sitter i min fina soffa och kolla lite bloggar och halvtittar på en film, precis käkat lite frukost och killarna sprang ner i Andys "biorum" en sväng! Snart ska vi hem till min fina familj och gosa!


Ha en strålande jul och massor med julkramar från mig!
XOXO

Home our home

Äntligen äntligen äntligen!
Nu sitter vi här hemma i VÅRT hus! Det är så fint och det känns redan som vårt hemtrevliga hem trots här inte är inrett med detaljer och grejer! Åh jag är så lycklig, kan inte ens beskriva!
Vi sitter och skålar i öl och vin i vår fina stooora soffa och livet kan inte bli mer perfekt.
Imorgon är det julafton och jag ska hem till mina föräldrar. Vad konstigt det kändes och skriva, att jag ska hem till mina föräldrar, det har alltid varit mitt hem i Sverige, i hela 23 år!
Nej snart ska jag inviga vår säng och våra nya sängkläder i vårt nya sovrum i vårt nya hus! WONDERFUL!


Vi körde altså hem imorse då matchen som skulle spelas ikväll var inställd, lyckliga var vi när vi satte oss i vår fullpackade bil vid halv elva imorse och styrde hemmåt, till vårt eget hem. <3

When the dark comes

Har spenderat dagen med och städa lite, tvätta lite och spela kort med Bamse, vår Chaufför! :)
Ska iväg och käka vid sextiden och sen får jag nog börja tänka på och packa klart, en dag kvar bara, imorgonkväll drar vi! Nynnar konstant på "Driving home for Christmas"!


XOXO

I WANNA GO BACK

Ord kan inte förklara hur jävla gärna jag vill åka tillbaka till USA, California! Jag vill studsa runder på backarna i San Francisco, jag vill dricka dyra drinkar i LaLaLand och jag vill ligga vid poolen på Ceasars Palace i Las Vegas och käka frukt och dricka isdrinkar! GE MIG DET NU!!!!
I wanna go back.
XOXO

Food

Efter träningskäk!
Ska snart laga köttfärsbiffar till min man.
Kisses <3

Music for my ears


easy to love



Har varit ute med Dexter en mysig promenad. Nu har jag hoppat i mina träningskläder och ska dra och träna sen handla hem så jag kan laga köttfärsbiffar med potatis till ikväll, mums! Nu är det inte långt kvar tills vi är hemma. Andreas trogna vän flyger hit idag för att hjälpa till med körningen hem på Torsdagnatt, så snällt! Och jag har tillochmed börjat packa, wiihaa!

And today is a special day, it's Jennas birthday so HAPPY BIRTHDAY HUNNY!
XOXO

Jeans

My new jeans.

Det sista

Kom precis hem från stan.
Köpt de sista julklapparna! Skönt och ha det gjort.
Nu ska jag bara ta mig i kragen och börja packa och planera.
Det är svårt detdära, och veta vad man ska ta med sig.
Köpte ett par jeans idag, mega fynd på H&M, 200:- riksdaler!
Annars blev det julklappisar.
Nej, packning.... Kanske ska ta tag i det idag.
XOXO

Christmas

I wanna go home now.

Prinskorv!

On my way på julmys med hela laget + familjer! Det är knytpartaj och jag har stekt svensk prinskorv och ska även ta med rödbetssallad. Ella har rullat köttbullar och Ida har gjort Janssons! Nu blir det julbord för oss iallafall, så gott! Ska vara där tolv, ska hinna måla naglarna röda och gå ut en minirunda med Dex innan också!
Ha en fin Söndag!
XOXO

Be there



Åh vad jag HATAR att inte ha en maskin som man kan stiga in i och på två sekunder vara PRECIS där man vill vara! Idag tillexempel, så fyller världens bästa Morfar 70 år och min mamma har lagat trerätters och bjudit över honom med mormor och självklart resten av familjen Kellgren. Pratade precis med Morfar och han var så glad och lät så lycklig. Det är SÅDANA tillfällen som lätt rinner en mellan fingrarna när man bor utomlands.

Som tur är så ska vi fira jul med Mormor och Morfar så jag får träffa dem då men ni förstår vad jag menar. Det är just nu jag hellre vill vara hemma med min släkt och skratta och umgås än att sitta själv i ett hus i Holland och käka choklad och vänta på min kille som kommer hem mitt i natten, sur över att de inte vann en fotbollsmatch.

För really, vad är egentligen en fotbollsmatch mot en riktigt lycklig Morfar?

Bubbelbad

Hej mina fina.
Legat i badet och läst och blivit skrynklig och mjuk! Sen har jag käkat pannkakor & fortsatt läsa. Är helt inne i boken nu, älskar när man är inne i böcker, känns som en annan värld!
Läser just nu "Bara vanligt vatten" av Kajsa Ingemanson och den är bra bra bra! Lånade den av Ella direkt efter Ida läst den! :)
På tal om Ida och Ella så ska jag nog kolla upp om de kommer eller inte, då kanske jag ska sminka mig så de inte blir rädda! Haha!
XOXO

All I want



Hej allihopa!
Varit på gymmet med Ella och sen kom jag hem till en sprallig hund så jag fick gå ut och gå en runda med honom. Nu är han helt slut då han fick leka med två andra hundar som en galning och jag håller på att tappa upp ett bad där uppe! Ska bli så skönt! Ska skrubba hela kroppen och fila fötter etc...

Våra möbler börjar rulla in i Svenskhuset där hemma och jag vill bara hem nu. Känns som om man bara går och väntar och väntar! Tur att vi ska köra för det verkar vara lite kaos med flyg och grejer!
Tjejerna kommer hit ikväll och kollar matchen (om det inte börjar snöa igen).

Och vet ni vad jag hade velat ha i julklapp? Alla mina fina vänner på ett och samma ställe.
Ni vet jag har många finingar utspridda i denna värld och tänk så mysigt om man bara för en
gång hade kunnat ha alla samlade på en gång!
Men jag ska inte klaga! Mina trognaste vänner finns hemma och jag och Carro kom på att vi
snart ska fira 10års jubileum för vår vänskap, inte illa va?


Ha en fin dag.
XOXO

Quote


Today I look like this

Varit ute och sprungit (40 minuter, puh), jag har dammsugat och jag har hängt tvätt. Så nu till mina ärenden! So long darlings!

Sneakpeak


Min duktiga kille!

Har precis varit ute en långis med min fina. Han var lös nästintill hela rundan och var så duktig så! Han älskar snön så han hoppar glatt runt och leker som en galning med sig själv! Det är lycka och se sin hund så lycklig ska jag tala om för er!


Sitter och försöker klura ut allt jag måste ha gjort innan vi åker nästa vecka! Tusen saker! Vet inte hur jag ska få in allt i bilen då vi är 4 personer men det är ett senare problem! Våra möbler har idag anlänt till vårt hus där hemma förresten, ser fantastiskt ut! Kanske kan min och Andreas kombinerade smak bli bra trots allt?

Tänkte antingen dra till gymmet eller ut och springa i snön! Funderar på en joggingrunda men det får bli i eftermiddag! Tänkte dammsuga lite,  hänga tvätten och sen dra ut och fixa lite ärenden!

Hoppas ni har en fin Fredag mina vänner!
XOXO

My new coat


Another one

Jag har fått fnatt på halsband, gillar detta jätte mycket. 19.95€ från Six!
Imorse regnade det jätte mycket och jag muttrade för mig själv att det är fasiken bättre med snö och tji fick jag för nu är det hur mycket snö som helst. Så fort det blev nollgradigt så började det snöa istället och nu är det vitt vitt vitt ute och jag måste säga att det är mycket mysigare än grått regn! Dexter blev så glad att han vägrade komma in efter vår runda så jag fick tillsist springa och jaga honom på vår gata, haha!
Är väldigt glad också för rundan i stan för jag hittade ÄNTLIGEN en kappa till mig, har letat HUR länge som helst! Visar snart! Puss!

best dog in the world

Would not give u up for anything in the world.

Två timmar i stan

Tog en fin bild från julgranen i stan nyss! Idag har jag på mig Jeans från Dsquared & tunika från H&M! Luffsat lite i stan med Ella och lunchat på V&D, nu är jag hemma igen och ska strax byta om till städkläder, dammsuga och göra fint står på schemat! Puss!

Julklappar till oss

Efter att ha varit med Dexter hos Veterinären för avmaskning och antibiotikatabletter för hans utslag så drog jag och min älskade man ner på stan och köpte lite smått till vårt hus. Blev massor med kaffeglas, whiskeyglas och även två kristallkaraffer! Vi tyckte de var så fina. En för whiskey och en för vin! De ska stå ovanför vår vinkyl och från dem ska vi servera när vi har gäster, fin fint! Blev altså julklappar åt oss själva idag, haha! Ska nog ner i stan en sväng imorgon och luncha med tjejerna (förutom Lena som jag inte kommer se på länge nu, buhu) och då kan jag kolla de sista julklapparna!
Hoppas ni haft en bra dag, det har jag, jag är lycklig!
XOXO

Världens bästa



Världens bästa föräldrar fyller år idag!
De är lika gamla då de fyller år på samma dag och de har varit tillsammans sen de var 13 år gamla, det kallar jag äkta kärlek och ni ska veta att jag kommer skratta mig lycklig om jag någongång i mitt liv uppnår den kärlek ni har tillsammans!
Ni delar allt, tillochmed er födelsedag och jag är så stolt över att ha ER som mina fina föräldrar, som alltid finns där för mig och som ställer upp no matter what.
Ha en fantastisk dag! Önskar jag var hemma och kunde krama om er och bjuda ut er på middag! Men snart kommer jag hem och stannar ett bra tag!
Älskar er mest i hela världen Mamma och Pappa! NI är bäst.


Fun with friends

Vilken underbar kväll! Började med att vi käkade lussebullar, kanelsnäckor och julgodis och drack glögg & kaffe. Sen började vi leka "julklappsleken" alla vi svenskar! Haha, det gick hett till! Jag skaffade mig en fiende, Ida!!!! Men jag vann till sist min julklapp som jag ville ha och som jag valde först av alla! Sen skulle killarna kolla fotboll och då drog vi fram skumpa och spelet "Galen Panna" och skrattade tills vi inte orkade mer! Underbar kväll med fina vänner! Tusen tack! Behövde det!
Nu väntar min renbäddade säng på mig.
XOXO

Iväg på Luciamys

Luciamys hos Ella & Fredda!
XOXO

Huliganer?


Lucia

Sitter och sippar varm vitamindryck (något A brukar dricka när han är lite förkyld) och huttrar, vart precis ute i kylan med Dexter och det började just snöa. Huaaa! Jag vill ha sommar nu typ! Min hals vill inte ge med sig heller... Ikväll ska vi hem till Elena & Fredrik och ha lite Luciamys och leka julklappsleken! Alla ska bidra med 2 klappar per person, ska bli jätte skoj!
Nej nu ska jag lägga mig under pläden och kolla DH.
Har ändån hunnit och bäddat rent där uppe & städat toaletten, duktigt!
XOXO

Just own the night


Todays

Såhär ser jag ut idag.
Leggings - Zara
Skor - Nelly.com
Tisha - Marc by Marc Jacobs
Kavaj - Vila

Det blev vinst idag (Sorry Ninis och Caroline)! Efter många om och men, efter fula tacklingar och röda kort, efter gula kort och arga miner, så vann vi! Så viktigt! Jag och Elena har nog aldrig varit mer i extas, vi hoppade, dansade, kramades och slogs (?), haha! Älskar och se underhållande fotboll! Nu sitter jag och A i soffan, tjocka efter McDonalds och ska bara ta det lugnt! Ska ut med hunden snart! Hoppas ni haft en bra Söndag!
XOXO

We´re gonna win

Jag hoppas på vinst idag, nu kommer brudarna och hämtar upp mig, ciao!


Yesterdays buy

VILA har öppnat här i Groningen.
Hittade ett kavajliknande plagg samt en kofta med paljetter som är bra och ha över partyoutfits såhär i kylan, vad tycks? Nu är det frukost med min man, sen är det viktig match på gång!
XOXO

Narnia & Beethoven


Skor - Nelly.com
Jeans - Gina Tricot
Tröja - H&M


Har legat under pläden sen jag kom hem från stan & kollat mysiga familjefilmer såsom Narnia & Beethoven! Käkade Lax & Potatis till mat och jag är mätt och belåten. Funderar lite tyst på sängen.... Har sovit kasst inatt! Imorgon är det viktig match på gång; Groningen mot AZ, svensklag båda två, spännande!
Sussa sött darlings.
XOXO

Me today


Christmas shopping

Julshoppat på stan idag med brudarna.
Vi ska ha svensk julafton på Måndag med julklappsleken!
Stoppade såklart för kaffe och skitsnack!
Och så shoppade jag två fina grejer till mig själv också...
XOXO

Vårt hus börjar bli hem

Kök och golv på plats, lite skillnad sen förra bilden... Det börjar likna något, vad tycks?


So, what do u think?

Vad tycker ni om min nya design? Black and white är mer jag (klicka på uppdateraknappen om ni inte ser).

you're a firework

13 dagar kvar...

Shossi

Ett par av mina nya skor, love them.
Ingen bra dag i övrigt, min hund mår inte bra & så har han utslag....
XOXO

ZUMBA

Altså fy fasen vad jag skrattade åt mig själv hela passet men det var ju svinskoj!
Vår lärare såg EXAKT ut som Sean Kingston och hoppade runt och sjöng och hojtade
och alla var så fula så man skrattade hela tiden och musiken var grym!
Ska lätt dit nästa vecka! Vad mkt roligare det blir när träningen får en att le!
XOXO

Fucking amazing


13 änglar.




Kan man egentligen välja vem som är snyggast?

Mitt hår, före & efter

Sååå, vad tycks?

Prommis med Dexter

Världens finaste <3

myser

ligger i soffan och kollar serier.
mys.

Ljusare & fräschare!

Blev omhändertagen av duktiga och söta Sanna, skönt med en svenska som förstår precis vad man säger! :)
La in massor med ljusare toner i håret och fick det att se naturligt solblekt ut, Andy såg inte ens skillnad
men det gör jag! Mycket finare än innan, tack vare Sanna!
Visar bättre bild imorgon, det är så mörkt överallt nu!
XOXO

Drinking coffee...

...och funderar över mitt hår.


Beställde tid till idag på Toni & Guy hos en svensk tjej (så skönt för då kommer hon förstå precis hur jag vill ha det), och jag är lite nervös. Har inte rört min hårfärg på mer än 2 år! Det är altså min naturliga hårfärg jag ligger inne med nu. Jag vill ljusa upp det lite i höstmörkret, lägga in lite ljusa områden och kanske bleka det lite mer i topparna! Ida har tjatat på mig att göra detta länge och mitt hår var faktiskt rättså blekt i hårtopparna i somras men nu är det gone again! Såg en söt tjej göra något liknande med sitt hår och det blev svin snyggt! Så ni får se sen ikväll när jag kommer hem, det kommer nog ta ett tag!
To be continued!
Wish me luck.
XOXO

Be strong!

Tänkte försöka få mina naglar till att bli starka, köpte denna igår från OPI!
XOXO

Coffee is nice

beställde precis en Nespresso maskin till Sverige huset, mums!
passande nog köpte jag hem fina kaffeglas från en söt liten kaffe & te butik idag.
timing eller vad?




XOXO

Halsband


A Day in town

Hey darlings!

Hoppas allt är fint med er. Med mig är det bara bra. Lunchat och studsat runder på stan med Ella & Ida idag! Mycket mysigt. Köpte äntligen hem min favoritparfym som jag gått och tänkt på i jag vet inte hur många månader! Visar sen! Hittade även ett halsband som liknade ett som söta Emma köpte i Amsterdam som jag var tvungen och köpa också, så fint med halsband som kan piffa en hel outfit! På tal om outfit, så har ni min dagens outfit ovanför samt en byxdress som jag prova! Vill så gärna hitta en byxdress men altså det ser ju ut som om man har blöja baktill, det gillas inte! Så jakten på en "non-blöjlik" byxdress fortsätter! Lektion ikväll med brudarna, måste göra läxan! :)
XOXO

it's so clear


Worth it

Så, ni kanske undrar vad som tog åt mig och Andres när vi körde 8h mitt i natten för att komma hem till Helsingborg. Ni kanske undrar hur vi orkade vara hemma en och en halv dag för att sen köra tillbaka till Holland alá 8h once again? Svaret är så enkelt, så självklart.
Andreas största anledning var vårt fina fina hus! Det var kanske 20% av min anledning, det var jätte roligt och se hur vårt hus verkligen börjar bli ett hem. Men min största anledning var min bästa vän, jag är så glad att jag har en vän som är så fin som dig Caroline. Ovanpå att jag fick träffa henne så fick jag även träffa Mathilda och Hedvig en hel kväll och det var underbart mysigt.

Vi satt hemma hos Caroline i hennes fina lägenhet (alá Carrie i SATC) och drack skumpa. Skålade för att vi var tillsammans och att Caroline flyttat in i lägenheten (once again). Sen körde Hedvig oss ner till Bonasera där min Sis satt och drack lite vin efter jobbet och vi drack kaffe bailys och snackade skit och skrattade så det gjorde ont i magen.
En underbar kväll och SÅ VÄRT DET!

XOXO

Back in Groningen

Efter en mysig helg hemma i HBG är vi nu tillbaka i Holland.
I Fredags spelade Groningen mot Vitesse och vann med 4 -1 och målen gjordes av min man,
Idas man (grymt mål Petter), Lenas man och en till kille! Saknades bara att Ellas man skulle skjuta in den!

Det var en bra match och det var kallt  på läktaren! Vi värmde oss med varm choklad!
Efter matchen fick jag punka på min bil så efter däckbyten på en parkering så brummande vi hemmåt
Sverige och var hemma klockan åtta på Lördag morgon, dödströtta! Men mer om det sen.
Nu ska jag ut med doggelito!
XOXO

My best buy

Den är enkel.
Snygg.
Speciell.
Jag blev förälskad i denna tröja.
Så han fick följa med hem.
by Michael Kors
Vad tycks?

Diamonds are forever

Godmorgon allihopa!
Hoppas ni sovit gott, det har jag! Ska strax dra iväg och träna med Lena sen ikväll är det match i snön och efter det brummar vi hemmåt Helsingborg! Ska bli jätte mysigt trots att det är en blixtvisit! Visar mitt näst bästa köp från Amsterdam ovan, en underbar ring som dock hade sina skavanker men jag älskade den, det är en såndära ring som man har både långfingret och ringfingret i och den bara skrek "Sofie" när jag såg den! Love it.
Nej träning nu! Puss på er!
XOXO

godnatt.

imorgon tänkte jag visa mitt bästa köp från Amsterdam... Sussa sött!

Monki

tre godbitar som fick följa med mig hem från monki. ♥

Enjoy life

Blev mycket mysiga fikor och snicksnack mellan shoppinggatorna!


Wonderful Girltrip

Haft en underbar övernattning i Amsterdam med tjejerna!
Har dock varit SJUKT kallt och idag vart det snöstorm men inget stoppar oss!
Har hittat mega bra grejer och är jätte nöjd med min shopping också!
Berättar mer sen, men tack tjejer (ni vet vilka ni är) för en fin, behövlig tjejtripp.
XOXO

RSS 2.0