BURN BABY BURN

Aa när ni bålar brasor och blir fulla sitter jag hemma och har precis kollar Bridewars med A som inte gillade den tjejfilmen så mycket, jag tyckte den var mysig. Surfar på nätet och blir kär i en massa skor också. Ska nog till Amsterdam i nästa vecka så jag ska nog spana lite där, men just nu är jag lite småkär...

Steve Madden - Quickk WedgeSteve Madden - MelissaSteve Madden - Bliz SandalSteve Madden - Tani Wedge
Steve Madden... Shopping är den bästa lyckodrogen...
XOXO

NU HADE JAG KUNNAT BEHÖVA HASCH

Fy fan vad jag är uttråkad. Heeelt sjukt. Var mega peppad på ett hårt och svettigt pass på gymmet med Elena men NEEEEJ då är det stängt för att holländarna firar jävla "Koningens dag" idag. Alla springer runt i oranga kläder och tutar och spelar musik. A är kanske också världens tråkigaste som verkar ha blivit beroende av sitt jävla Xbox och sitter bara med sitt headset och ser allmänt nördig ut. Att gå ner på stan är inte heller ett alternativ då förmodligen ALLA i hela Groningen är där, panik! Så ja, jag gick en promenad till affären och handlade mat till ikväll och nu dricker jag redbull och stör mig på A som sitter och skriker. Idag är jag sjukt bitter och känner att jag hade kunnat börja gråta när som helst.

Om någon känner för att halsa en bag in box med mig ikväll (Elena, Ida eller Fieke) så ring!
OVER AND OUT.
XOXO



Update;
är lite gladare nu då jag tröstshoppade på LaRedoute. Ett linne och en finfin klänning.

I WANNA DO IT

Jag är mega sugen på en tatuering till. Vill ha någon text, typ på latin som betyder något fint. Men frågan är var jag vill ha den... Detta måste funderas över. Hittade några fina latinska ordspråk;

Ad omnia paratus -- ”Beredd på allt”
Amor vincit omnia --  "Kärleken övervinner allt"
Dum spiro, spero -- "Så länge jag andas, hoppas jag"
Fides, spes, caritas -- "Tro, hopp och kärlek"
Nihil impossibile est' -- "Inget är omöjligt"

Vilket är bäst?


På detta stället är det faktiskt fint och ha en text....

XOXO

I FEEL BAD

Nu känner jag mig dum som inte tränat. Får köra hårt imorgon då! Börjar även få ångest över dieten jag har lovat mig själv att gå som påbörjas på måndag enligt mig själv.... Hmm... Aja, vi får väl se hur det blir. Ska upp och lägga mig och läsa nu iallafall. Har surfat runder och kollat på för dyra och för fina saker!

Hittade denna från LV, ascool men tror nog att man tröttnar rätt snabbt.

Nej jag är trött och klockan är 22:00, haha. Men jag ska läsa en timme tänkte jag.
Har duschat och använde min nya duschkräm samt body butter från Sephora, I love.
Body ButterSephora Brand
XOXO

JAG LUKTAR HASCH!

Vilket land jag lever i. Sitter snällt och väntar på bussen så kommer typ ett 17-årigt par och sätter sig bredvid varpå killen halar upp världens största joint och börjar röka och bolma all over me, så nu luktar jag inte hallon om man säger så! Äckligt! Tycker det är sjukt att det är lagligt, tror dock inte att det är lagligt och röka utanför Koffieshopsen, blö! Iallafall så har jag bussat in och ut ur stan idag (på vägen hem råkade klantiga jag sätta mig på ett säte som var löst så jag flög fram och tillbaka varje gång bussen bromsade och det tyckte alla runtomkring var JÄTTE roligt). Mötte upp snyggingarna Elena och Ida och lunchade lite och kollade i affärer, mysigt!

Ska kanske och träna när A kommer hem, har inte bestämt mig ännu. Ska kolla med E också.
Jag köpte faktiskt en sjal idag som jag kollat på ett tag från kollektionen Matthew Williamson for H&M;



Visst är den fin? Sommaren here i come ;)

XOXO

GOD MORGON!

Fick en förfrågan var man kan kolla Gossip Girl Online, gå in här; http://www.watch-gossip-girl.com 


Har precis käkat lite frukost och vaknat till så smått. Ska upp och göra vid mig lite, ska träffa tjejerna i stan vid ett tiden och luncha sen gå på stan lite hade jag tänkt. Ska för en gång skull ta bussen in. A har två träningar idag så han är borta hela dagen typ. Jag funderar på att dra och träna när han kommer hem fast det blev ett rätt hårt pass igår, men det är så skönt! Kanske bara en liten sväng :) Vet heller inte vad jag ska laga till mat idag, dagarnas eviga fråga. 

Nej nu ska jag fixa mig lite, ska dra om en timme. Puss och kram. Ha en bra dag!
XOXO

XOXO GOSSIP GIRL

Kollade precis på senaste avsnittet av Gossip, jag älskar fortfarande den serien. Min nörd till pv sitter och spelar Xbox och jag funderar på att gå upp och lägga mig och läsa, ska börja på en ny bok tänkte jag! Imorgon ska jag på stan med Elena och Ida. Sleep tight.



XOXO

Svenskgänget är än en gång stort!

Heey, har precis varit ute och käkat lunch med hela ligan, nu är vi sju! Ida och Petter är här nu också, mysigt! Ska iväg och träna nu med Elena. Och Alex, jag vet att jag inte får träna, bara gå promenixar, jag kommer nog ringa dig nästa vecka så du får peppa mig, det kommer bli svårt att inte äta!!! ;) Nu ska jag halsa en redbull och kolla lite bloggar innan träningen.

Och den bästa Miss Dellgren hade lagt ut en bild från URMINNES tider på face, den bjuder jag på;

Hur gamla kan vi ha varit? Femton, sexton?

Aja ,hoppas ni har en bra dag mina fina, här öser regnet ner som om det aldrig öst förr!
XOXO

MAN BORDE LÄSA NYHETERNA OFTARE

Jag är en sådan människa som mest läser bloggar och är inne på facebook, då missar man lätt stora nyheter. E berättade om Svinsmittan för mig idag och skrämde mig rejält, hon tvättar händerna 100 ggr om dagen och är jätte rädd och nu när jag läst artikel efter artikel i tidningarna så är jag också rädd! Det är ju mega hemskt! När det är luftburet virus så sprids det ju hur lätt som helst! De testar folk i Sverige nu! Usch... Jag ska iallafall vara noga med handtvättning och grejer... Vad tycker ni?

fruktar epidemi I Mexikos huvudstad Mexico city stängde man
Bild lånad av Aftonbladet.se

Folket i Mexiko bär munskydd pga smittan, ångest!
Godnatt förresten.
XOXO

Träning ger färdighet!

Idag åkte min fina familj hem till älskade HBG som jag saknar ännu mer nu när jag snackat med Carro och fått en gullig kommentar av min fina Alex. Hörde om en grillning utan tändvätska och grejer, haha, det är typ vårt gäng i ett nötskal ;) Längtar så tills sommaren. Var på gymmet med E idag, blev crossen i 25 och sen lite styrka sen när vi skulle hitta ett löpband så var alla upptagna. Handlade med lite varor hem sen gick jag ut och gick en promenad i solen i ca 40 minuter istället, mysigt. Nu har jag duschat och kollat på The City, har bara ett avsnitt kvar, ångest! The Hills kommer dock ut imorgon och jag har lite gossip girl och catcha upp med. Nästa vecka har jag bestämt mig för att gå utrensningsdiet ala alex som hon introducerade för mig för nåt år sen. Den gör så att man rensar ut all skit från kroppen samtidigt som man tappar ca 5 kilo om man gör den rätt. Så på Måndag börjar skiten, då jävlar!



XOXO

Hola!

Tjenis!
Har varit på match idag, A var enda svensk på plan för Groningen också,  mega tråkig match dock, 0 - 0... Men men, man kan inte vinna alltid ;) Mina päron och brossan + vän fick iallafall se en match. Imorgon åker dom hem... Så kommer saknaden smygande om några dagar, fast nu är det inte så länge tills jag kommer hem... Saknar redan mina vänner något fruktansvärt. Messade precis med min Carro som jag inte riktigt vet hur jag ska klara mig utan i en hel månad till... Buhu.

Bilder från idag;


XOXO

Match idag!!

Jahpp, klockan är elva och A äter spagge och kötte för att ladda upp inför matchen. Vi ska käka liiite senare! Halv tre börjar matchen så vi drar dit en timme innan och sitter i spelars loungen tills matchen börjar. Mys. På Måndag åker min famme hem men vi får ett tillskott i vår svenska maffia, det ska bli skoj! Jag ska hoppa in i duschen snart och prova den omtalade Dove - Glow eller vad den heter.

Hoppas ni får en bra dag!

En söt liten kyckling jag fångade på foto när vi var på Zoo.

XOXO

WALKING IN THE CITY

Hej mina fina.

Har strousat i stan hela dagen typ. Stack hemmifrån lite i elva och var tillbaka vid lite över tre, sen drog jag och mamma till Tuinland och kolla lite. Helt slut nu... PUH! Men mega fint väder idag också, me like. Lunchade i solen med hela gänget och njöt, mys. Vi ska grilla lax snart, pappa och A ska bara spela klart deras dart-turnering. Hoppas ni haft en bra dag.

Tänkte vida en klänning från Topshop och en topp jag köpte på Miss Selfriges;

Klänningen är perfekt både till Vardags och till Fest om man fixar med lite smycken och höga klackar, köpte en i en lilablå färg också!

XOXO

NO TIME FOR BLOGGING



Hey snyggingar.!

Tack för alla fina kommentarer! Jag älskar när någon kommenterar, då känns det som om bloggen är läst :) Min familj är ju och hälsar på så jag har haft fullt upp idag. Varit på stan och shoppat lite mer (oops). Blev ett par kilklackar, ett par lackleggings och ett vanligt svart linne. Men nu får det vara nog! Ska på stan med mamma imorgon igen men jag ska stå emot suget ;) Hoppas ni haft en bra dag, vi har haft så soligt och fint. Ska köra min brossa och hans polare in till stan nu för de ska göra Groningen, sen ska jag sova! Vaknade av att någon satt på världens högsta musik i högtalarna på Tennisbanan bredvid klockan kvart i åtta!? Den som gjorde det borde skjutas!


XOXO

DO YOU HEAR THE WHISPER IN THE NIGHT?

Sitter och väntar på att min familj ska anlända. A är inne i någon slags Xbox-mani och spelar det hela tiden, jag tycker mest han är nördig! ;) Har ju glömt och visa mina nya fina ballerinas som jag köpte i London, känner redan att jag kommer bo i dom i sommar.



Hoppas päronen kommer snart. Är trött som fan.
Sleep well, cyckelställ.
XOXO

SHOPOHOLICS IN LONDON



XOXO

CHOCKING SHOPPING!



Igår åkte vi som sagt till soliga och varma London för en galen, intensiv shoppingdag. Min fina vän Jenna mötte upp oss i London och det var så skoj och se henne igen. Jag blev mer eller mindre GALEN inne på Topshop och fick med mig 2klänningar och 2tröjor därifrån, var så sjukt trött och hungrig när vi kom ner på skoavdelningen så jag orkade inte ens börja prova och greja, jag var chockad över mig själv att högklackade skor inte tilltalade mig, jag kom inte ens hem med ett par!? CHOCK!

Aa sen gick vi alla och käkade på YoSushi (såklart) och sen hjälpte vi Elena hitta hennes finfina Gucci-skor som hon suktat efter länge, jag blev väldigt avis, men det var jag inte länge till. Vi gick förbi den stiliga affären Russell & Brombley och jag spottade ett par sjukt söta ballerinas och tänke för mig själv att jag borde unna mig ett par exlusiva låga skor för en gång skull, så det gjorde jag, hittade även en MEGA fin väska som jag blev helt förälskad i. Hade precis stått och hållt i en Gucci väska men denna kändes snäppet bättre så jag slog till, definitivt mitt bästa köp igår, vill ni se?

Here it is, och jag älskar den;


I love love love it!

Nu tänkte jag ta något och käka, är mega hungrig, sen altanen, det är ju sol. A är ju och möter fina folket idag så man har några timmar för sig själv ;) Ikväll kommer min kära familj inklampandes och det ska bli så skoj! <3

XOXO

THE BEST OF TOPSHOP




Sitter typ och peppar mig själv med dessa underbara skapelser från Topshop, tror nog att jag kommer hem med något av dessa plagg eller skor, sjukt nice! Ska lätt ha lite färgglada klänningar nu till sommaren, det är så fint när man är brun. Nu tänkte jag hoppa in i duschen, har precis städat och bäddat allt i huset känns det som! Så nu tänkte jag duscha, packa ihop en väska tills imorgon, måla naglarna och ta hand om mig själv lite. Sen ska jag laga lite mat tänkte jag. A sitter och spelar Xbox och nyser och snorar som fan, han är sjukis. Lilla gubben då.. :P

XOXO


THE HILLS VS. THE CITY

Vad tycker ni är bäst, The Hills eller The City!?


Jag gillar båda mega mycket men The Hills är nog snäppet bättre!

På tal om The City så drar jag till The Big City imorgon. Ska bli så himla skoj! Hoppas jag hittar massor med fint! Topshop, Miss Selfrige, French Connection, Urban Outfitters, Faith (skor), Office (skor) och Starbucks är ett måste såklart! Jag har en feeling att jag bara kommer shoppa skor... Jag måste hitta annat också men skor är ju min svaghet....  Men man kan aldrig få för många right? ;)


London here we come!

XOXO

SKÖNT MED TRÄNING!


Åh vad skönt det är efteråt man tränat. Blev 6km på crosstrainern (som jag typ råkade ta sönder medans jag tränade) och 3km på en sittcykel, FY FAN vad jobbigt det var. Mina ben var som gele efteråt. Jag hatar egentligen att cykla men där var så mycket folk på gymmet så nästan ingenting var ledigt. Imorgon tror jag att jag ska försöka träna på kvällen när A kommer hem för jag hinner inte träna på Onsdag ju, drar typ hemmifrån vid halv sex tiden. ÅNGEST. Snacka om att jag kommer leva på Redbull och Starbucks hela dagen!

Hoppas ni har en bra dag.
XOXO

DOES HE WASH UP?

Yo my love ones. Har städat och tvättat en massa fram tills nu. Diskat, dammat, dammsugat och moppat med vått... PUH! Man blir helt matt! Ska softa ett tag sen ska jag iväg och träna med Elena. Nu har våra gäster också lämnat oss så nu har vi två dagar ihop själva. Onsdag drar jag ju till London och Torsdag kommer min familj, dock sent på kvällen.

Olivia, Whitney and Erin
Tog en paus i städandet innan och kollade ett avsnitt av älskade "The City". Det är så bra, ett måste!

XOXO

GOOD THINGS COME IN THREES



Igår blev det några flaskor vin till Sushin och frestelsen att gå ut och dricka drinkar och dansa blev stor :) Så vi svängde på rumpan på News Coffe fram till halv fyra på morgonen då vi kastade in handduken och åkte hem! Hade mega skoj girls, ni är såå bra! På Onsdag gör vi London, måste ladda min kamera... Hade inte ens med den igår, detta är Fiekes fina bilder som ni får njuta av.. Ska se om Elena vill mejla sina foton också. :)

We are the best. <3
XOXO


MARLEY AND ME

Har precis sett filmen "Marley and me". Gud vilken mysig film, har bölat som ett vattenfall men mysig var den :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ringa och beställa taxi som ska ta mig hem till snygga E. :)

Hoppas ni får en fin Lördagskväll. Mina IS-flickor/pojkar ska ju bowla i Bjuv idag! Ta det lugnt med backsvinget!
XOXO


UR SO BEAUTIFUL

Hola my loves!

Hoppas ni har det bra i solskenet. Jag har legat ute i nån timme och stekt, så himla skönt. Ska bli fint väder i fleeera dagar till. Helt underbart. Blir helt sugen på att dricka vin när det är såhär fint väder så det ska jag banne mig göra ikväll. Har nog fått med mig två söta flickor in på det spåret också. :) Ska hem till Elena ikväll med Fieke och kolla matchen, käka Sushi och dricka vin! Kommer bli faaaaab! 



Tror jag ska sätta på en film eller nåt, ska inte vara hos E förrens vid sju tiden! Underbara liv! Underbara väder! Underbara vänner! Mmmm i love it.

XOXO

RUN AS FAST AS YOU CAN

Hey my loves.

Har tränat idag med Elena, vi peppade varann som fan idag! Det blev 55 minuters kondition = 7.5 km... Jag har nog aldrig varit så grisröd i huvudet som jag var när jag var klar, min kondis är inte på topp altså! Men nu måste vi komma igång, ska köra imorgon igen, med eller utan Elena. Sen på kvällen ska vi beställa hem Sushi och kolla fotboll, det är så vi fotbollstjejer spenderar våra Lördagskvällar vettni ;)

Ska iväg och käka på Ni Hao om en timme typ med killarna. Ska bli gott. Kan bli lite sushi där också faktiskt. Det är ju så jädrans gott. Hoppas ni har det bra mina fina darlings.

 

XOXO

För det är ingen vanlig dag...

för det är grisens födelsedag, hurra hurra hurra!

Aaa, idag fyller min man 24 år! Gammal börjar han bli ;) Vi har bakat kladdkaka till honom som han ska få som efterrätt efter vi har grillat ikväll. Har suttit ute och solat i två timmar och nu har jag precis duschat och ska snart bege mig till Jumbo och handla lite kött och grejer till middagen. Bamse och Pada hänger på såklart. :) Jag älskar när det är såhär fint väder, HELT underbart. Jag tror A blev glad för mina presenter. Hade köpt två fina tröjor och en ansiktskräm! Vad har ni hittat på idag? Igår missade jag Carros telesamtal för hon ringer på min svenska som jag inte använder här... Jag vill praaata med henne ju, får ringa henne ikväll! Saknar mina fina flickor där hemma ju!


Såhär ser jag ut idag. Köpte en somrig tröja igår som Elena tydligen också hade, vi har samma smak typ! Har också YSL läppstiftet på mig. NUDE LOOK, bleka läppar,  I love it!

XOXO

Underbar dag!


Ursäkta min mongo-min på sista bilden.

Har haft en helt underbar dag. Gick upp vid lite över tio och käkade en god frukost, satt på terassen ett tag och njöt. Sen in i duschen och iväg till stan. Där mötte vi upp Andy, Elena och Fredda och satte oss högst upp på ett höghus på en terass och drack cola och solade. Sen lunchade vi på News Coffe och sen shoppade jag och E lite :) Hittade en sommarfräsh tröja på HM, ett läppstift från YSL (tips av E) och present till A som fyller 24 imorgon ;) Käkade en kula sorbet glass i solen med Elena också, helt underbart god.

Nu är vi hemma och har bytat om till myskläder och ska laga tacos om någon timme.
Hoppas ni har det lika bra som jag mina fina! Saknar er.
XOXO

JORDSKALV?

Asså hela vårt hus skakade precis, soffan rörde sig. Jordskalv var det första som poppade upp i mitt huvud, man blir ju fan livrädd. Men sen tittade vi ut och utanför står typ världens största skepp som vinglar som satan, så det måste ha slått i sidan rejält, och eftersom vi bor 50 meter ifrån så är det det vi kännt, hoppas jag!? Haha. Ingen har väl dött av lite vibrationer?

Jag och E bestämde precis oss för lite Sushi och vin på Lördag, mumma! Hittade en restaurang här i Groningen som hade "All you can eat". Obra!!! Dit ska vi!



Gosiga björnar gillar också fisk ;)

XOXO

FINN ETT FEL



Heeej.
Varit på Zoo hela dagen i Emmen. Hela gänget hängde på. Så vi har kollat på alla olika sorters djur idag; hajar, giraffer, tigrar, apor, krokodiler, sälar och massa mer. Jag fick en massa fina bilder också, jag och E har fotat som värsta turisterna :) Vi lunchade där och åt god glass, årets första mjukglass, mumma!

Nu har jag ont i huvudet av all sol och tropiska klimat där aporna var lösa! Mysig dag helt enkelt. Får se vad som händer imorgon. Kanske sola på terassen sen möta E på stan. Livet är bra härligt.
XOXO

PUMP IT

Heeej och godmorgon!
Nu ska jag iväg och träna, ska möta Elena på gymmet. Jag känner mig såå himlans otränad nu så det är sjukt. Har käkat för mkt godis under påsken, nu får det fan bli ändring här! Soppdiet nästa typ! Aaa iallafall så ska vi dra till en djurpark i Emmen som ligger 50 minuter härifrån efter jag tränat, kommer bli skoj. De hade tillochmed en tiger där :) Hoppas på att E och de andra också hänger på!

See ya later.
XOXO

SEEN FROM ABOVE


Tjeenis.
Vaknade lite över nio idag av killarna. Vi drog iväg och skulle kolla om nån mack var öppen, vi hittade en i hela Groningen. Annars är allt stängt! Så himlans tråkigt. Man kan inte göra någonting känns det som. Sen gick vi ut och gick i en halvtimme sen lagade jag bacon scrambled eggs, mumma. Nu är jag nyduschad och sitter och kollar på "The Lion man" som A fick i tidig födelsedagspresent av sin släkt typ, han älskar det ;) Vet inte vad som händer idag, finns inte så mkt och göra, gymmet är stängt idag också.... Illa. Men imorgon måste jag iallafall svettas lite känner jag.

Hoppas ni har lika fint väder som oss. :) Tror jag ska glo lite The Hills nu, och kanske börja på The City, alla tjatar om att det är så bra och jag hoppas att det är det också!
XOXO

Fotbollsmatch och grillning!

Idag vaknade man av att A hostade mig i huvudet typ, haha. Sen var huset fullt och de käkade spaghetti och köttfärssås till frukost (A måste ha det innan match vettni) men jag käkade bacon, scrambled eggs ;) Sen tog jag en dusch och vid ett tiden begav vi oss till matchen. Matchen som tyvärr inte gick så bra idag, men det kan inte gå bra alltid... När jag och A kom hem så hade hans föräldrar kört hemmåt mot Helsingborg och Bamse och Patrik stod och grillade korv och hamburgare, mkt gott :) Nu är det Wipeout om 10 minuter. Hade tänkt kolla deeet. Hur är det där hemma!? Hoppas ni har det bra mina finingar!


Puss från mig!
XOXO

Piná Colada!

Igår hade jag jätte roligt med Elena och hennes två vänner från Köping ;) Vi drack drinkar och vin och dansade och skrattade. När vi kom in i stan drack jag världens godaste Pina Colada! Sen dansade vi på Rumba och ett annat ställe. Var hemma lite efter två, perfekt tid, mår bra idag! Hade jätte skoj. Lite pics;







Nice night babes. Nu är här fullt hus, Bamse och Patrik joinade vårt gäng, grillning ikväll, mumma!
XOXO

Martini it is



Ikväll bjuds det tydligen på Martini hemma hos min kära E. Jag ska börja göra mig iordning snart men uteterassen och kvällssolen lockar innan fixning. Ska träffa E:s två vänner från Sverige som jag bara hört gott om så det kommer nog bli en rolig kväll, måste bara bli lite mer på G. Nu är jag inne i en "sitta och dricka smothies på terassen"-dvala. Önska mig en rolig kväll! ;)

Saknar min flicks at home. ♥
XOXO

Powerwalk in the morning




Åh jag älskar när allt blommar och fåglarna kvittrar. Var ute och gick en runda på ca 40 minuter innan frukost imorse, mega skönt. Har suttit ute på terassen och druckit kaffe och snackat skit med A:s päron. Vi planerar så smått in en Thailand resa i vinter om allt går för sig, drömma kan man väl? A är på väg hem från träningen nu. Vet inte vad vi ska hitta på idag. Får sms:a queen E och se när jag ska befinna mig hos henne ;)

Ha en bra dag.
XOXO

Det är så fint!

Ni ska bara se hur fint vi har fått det på vår terass, nu är jag nöjd faktiskt, om man nu vågar säga så :) Man kan ju alltid piffa lite till men just nu bara njuter jag när jag tittar ut, vill ni se? Tror iallafall mamma och pappa vill se vart de ska avnjuta deras semester om två veckor :)






Vad tycks?
XOXO

IT IS WHAT IT IS

Varför är man aldrig riktigt nöjd?
Varför vill man alltid ha mer?
När man t.e.x gått ner en byxstorlek, vill man gå ner en till.
När man fått pojkvännen man tjatat om, vill man ändra på honom.
När man fått ett bra jobb, vill man ha ett bättre.
När man käkat en chokladbit, vill man alltid ha en till.
När man köpt ett par fina skor, vill man köpa en snygg klänning och väska som man kan ha till.
Förstår ni vad jag menar? 
Man kan aldrig säga; jag är nöjd med allt, precis så som det är. För det är man aldrig.
Man vill alltid ändra på NÅGOT. 
Man har alltid flera mål framför en, som pushar en frammåt.
Det behöver inte vara något stort.
Det kan vara något litet som färgen på tånaglarna eller kökshanddukarna.
Men det finns alltid någonting.
Någonting som är fel. Någonting som inte är 100%.
It is what it is.


Nu kom A och hans föräldrar hem. De har varit och köpt en frys misstänker jag. Vår som vi har är så liten och vi stockar alltid upp med svenska delikatesser som små hamstrar sparar mat i kinderna. Det kan nog bli bra. Men nöjd är jag inte. Jag vill att solen ska skina, det gjorde den imorse men nu har den gömt sig, dumma sol. Och imorgon är det lite party, men jag vet inte vad jag ska ha på mig. Åh dessa världsliga problem.

XOXO

Godmorgon!

Låg och drog oss kanske lite väl länge. A:s päron verkar ha städat fint och försvunnit. Jag har käkat en äggmacka och druckit en Actimel och A sitter vid datan. Jag har en ny fin rosa Adidas tröja på mig som jag tänkte åka till gymmet med och svettas lite i. Sooo long suckers.



XOXO

Regn, men ändån grillning!

Har precis grillat korv och käkat det till Elenas goda pastasallad som blev över sen igår! Mumma. Nu har vi gäster igen i form av Andreas föräldrar. På Lördag anländer hans bror och kompis också. Jag tror jag ska träna imorgon, måste komma in i min tränar rutin igen! Sen på Fredag är det lite party hemma hos kära E.

Hoppas ni har en bra dag! Nu börjar vädret faktiskt klarna upp.
XOXO

FRAMTIDEN

Efter att ha avnjutit en helt underbar middag med våra svenska vänner och lite foboll såklart så blev jag så himla fundersam. Ni vet när ångesten börjar krypa sig på lite smått. Att just nu har man det så bra, men man har ingen aning om vad som händer imorgon. Detta livet är så oförutsägbart. Allt kan hända, allt kan förändras, allt kan försvinna.. Ingenting varar förevigt, det vet ju tillochmed jag. Men att ha en framtid så oviss gör mig ibland så himla rädd. Det är som att se in i ett mörker som man måste gå in i... och ramla...


Om livet bara kunde vara ett enda stort leende
Det skulle varit fint

Godnatt.
XOXO

The Hills I do adore...

Sitter och glor på The Hills och är rätt överlycklig över att det kommer en säsong 5! Har städat kök och vardagsrum och tror jag fixar resten imorgon. Ska försöka komma iväg och träna också. Det var ju ett tag sen, har hållt igång med lite promenader då och då men det är inte samma sak som gymmet.

Jag är så sugen på att klicka hem detta asballa halsband, vad tycker ni?

XOXO

Nyast på skohyllan


Hittade dessa finingarna häromdagen. I love them. Asbra slitochsläng i sommar! Jag längtar!
Nu; HIF - Göteborg.
XOXO

SAMBUCA NIGHT

Sorry för dålig uppdatering!

Hade en helt fantastisk kväll i Lördags. Vi började med en drink här hemma och vidare till News Café för ett glas vitt. Sen kom underbara Elena och söta Fieke så gick vi vidare till restaurangen och åt 3-rätters, mega gott. Tillbaka till News Café för en massa redbullvodka och skitsnack. Några av killarna började dyka upp men vi kände för att dansa så vi gick till Rumba! För att få lite mer energi så shottade jag och Jenna Sambuca shots sen var vi på G. Tillbaka till NC igen där killarna hade bord och helrör. Massa dans och skratt sen vid tre - halv fyra vidare till galna Enzo, tappade då på vägen bort Elena. När vi började få nog av all trängsel och bönder så var klockan redan fem på morgonen, ångest! Haha, så en taxi hem och direeeekt ner i sängen. Igår var vi mer eller mindre döda, lyckades ändån masa våra asses till lunch i stan.

Idag åker englands finaste hem och jag tror jag ska städa och gråta över min misär... Aa jag har lyckats få munsår över hela min underläpp (tror det var tack vare läppglans under lördagsnatten) och imorse kunde jag knappt öppna mitt ena öga då jag tydligen fått ögoninflammation. Jag vill bara gråta. Jag vet inte varför gud straffar mig!

Pics från Fredagkväll när jag och Jenna hittade en mysig uteservering och vin;






Pics från Lördagskväll/natt;



Sambuca energi!




Tack för en helt underbar kväll babes, ni är såååå bäst!
XOXO

Aj aj aj

Usch jag har fått munsår, det gör sååååå ont och min underläpp är heeelt svullen, why why why? Idag är det inte alls lika fint väder som igår och jag är lite sur för det. Ska iväg en sväng med Jenna, vet dock inte vart... Kanske köra och handla sen luncha i stan. Måste fixa mig lite nu. Men ha en bra dag, ikväll ska jag ha det väääldigt bra med mina fina girls ;)

XOXO

Just det...

Glömde berätta att A lyckades få med sig en tröja från Portugal.... Och inte vilken som helst... Ronaldos... Jag tycker det är lite coolt. :)

Vi har varit och käkat på Ni Hao och sen har jag och Jenna druckit vin medans killarna kollade in Casinot. Nu är vi hemma igen och killarna spelar biljard och jag och Jenna ska nog korka upp en flaska innan vi ramlar ner i sängen. Hihi. Hoppas ni haft/har en bra kväll.

XOXO

WHATS NOT TO LIKE?

Strålade solsken, 20 grader och mysiga vänner över, vad finns det att klaga över?

Haft en underbar dag på stan i solskenet med A och våra engelska vänner. Det är så varmt! Satt ute nu de senaste 3h i linne och drack vin, hur nice är inte det? Jenna har däckat på soffan och killarna spelar biljard, men klockan nio har vi resarverat bord så vi ska ut och käka och dricka lite drinkar, gud vad jag älskar livet när fåglarna kvittrar och solen skiner över oss, don't you? Imorgon lämnar vi killarna åt ödet och har en "Girls night out", ska också bli nice, åååh jag är så lycklig. Hoppas ni har det bra mina älskade.

Pics;





XOXO

BABY GODBYE, WISH ME FAREWELL

Hallooo!

Sista dagen i älskade och soliga Helsingborg har spenderats utomhus med Emelie. Lunchat med söta Faster och gulliga Farmor på Fahlmans på uteserveringen, så nice! Sen satt jag och Emelie i solen och drack Firefly och snacka skit. På väg hem hade jag nog fått någon släng av solsting och gick på fel buss så jag fick gå en bit hem... Haha. Nu har jag packat alltihopa (har förmodligen glömt hälften). Har snackat med A och hans plan var 2h försenat så han kommer också hem sent ikväll, fast vi kommer typ inatt! En lååång resa framför mig, men jag börjar bli van!

Jag håller tummarna för fint väder i helgen så vi kan sitta på uteserveringar och dricka vin!

Bilder från idag;

Min snygga brossa


Min vackra sis <3


Och sexiga jag..... haha.

Ha en bra Torsdag!
XOXO

I AM THE SHIT

Gokväll!

Nu har jag sagt hejdå till mina babes. Imorgon hinner jag med och träffa Farmor, Faster och älskade sis för en lunch på stan sen ska jag hem och packa och sen vid fem tiden går mitt tåg till Kastrup. Pratade med Jenna precis, hon är så söt, imorgon ses vi liksom! Me like it alot.! Fieke tog tag i Lördagens bravader så vi ska ut och käka i Groningen, here we come! ;)

Just det, jag blev lurad idag, jag som trodde jag skulle klara mig. Lelle och Carro hittade på att Lelle hade råkat fälla en gammal gubbe på Väla samtidigt som hon sprang efter en tjuv och så hade gubben ramlat och spräckt läppen, dum som jag var så gick jag på det, haha! Illa.

Och så säger jag godnatt med lite egopics;




Tss..
XOXO

THE SUN MAKES EVERYONE SMILE

VILKEN UNDERBAR DAG!

Satt verkligen ute och fikade idag, det känns så himla nice. Fikade med Emma.H innan tandläkaren sen efter mitt tandläkarbesök (som faktiskt gick helt ok) träffade jag upp Emma.L och Madde i stan i typ en halvtimme sen drog jag mig hemmåt.

Nu har jag duschat och satt på mig en vit sommarklänning och pappa har öppnat balkongdörren så man hör fåglarna kvittra, så himla nice. Och det är ännu varmare i Holland. Dit ska jag imorgon. Ska kolla upp tågtider och grejer nu samt ringa Jenna ikväll.

Hoppas ni har en bra dag i solen!
XOXO

APRIL APRIL DIN DUMMA SILL

Hey allihopa!

Jag hoppas att jag inte blir lurad idag, hatar den 1 April. Ska till min äckliga tandläkare idag också. Sist jag gick därifrån så hade jag, utan att överdriva, blod i hela ansiktet! Snacka om tortyr! Usch. Har stått inne i badrummet nu i en kvart och rensat med tandtråd och borstat tänderna ca 3 ggr. Jag hatar tandläkaren. Det värsta är dessa foton de alltid tar, jag klöks då så mkt att  jag nästan spyr! Usch!



Såg ni förresten Den rätte för Rosing igår? Jag och brudarna låg och skrek av pinsamhet. Hon är kanske den mest pinsammaste 35-åringen på denna jord! Man skäms för hennes skull liksom. Hon valde altså en kille som är 4 år äldre än hennes egen dotter!? Hmmm, hur tänker man då? Och kommentaren; "Ni får verkligen visa ikväll vem det blir som får ligga med mig".... Ehhh okej. Inte alls slampigt, neeej inte alls.

Imorgon drar jag mig hemmåt till Tulpanernas land där det ska vara varmt och skönt i helgen och min älskade Jenna ska komma på besök med sin söta pojkvän! Åh vad mysigt det ska bli, längtar! Ska vandra ner i stan nu och ta en kaffe med Emma innan tandläkaren ska mörda min mun! Kanske man ska dra ett aprilskämt för A att man har fått tandställning? Hahaha!



XOXO

RSS 2.0