H&M by night



H&M by night som tydligen släpptes idag hade många godbitar att erbjuda,
denna klänning fick följa med mig hem, nyår maybe? You like?



Ich liebe H&M mucho

Snygg skjorta vad bland annat något jag hittade på H&M.
Hittade även en möjlig Nyårsklänning (ja jag har redan börjat tänka på nyår).
Ni får se den lite senare! Nu ska jag kolla lite K & K takes Miami!
XOXO

We can dance, until we die


Precis gjort mig redo för lite fika och lull på stan, målade även mina tassar precis, i like it, do you?

Thursday

Idag var jag uppe med tuppen. Käkat frukost och varit ute med Dex, ska nog ut med honom igen, han har massor med energi! Haha! Skypat med Carro över frukost, älskar att vi upptäckt det! Hihi!
Ha en fin dag!
XOXO

A night with the Kardashians

Eftersom A väljer fotboll före film med mig, så väljer jag lätt The Kardashians före fotboll, bra val! Älskar det!
Ska nu börja se "Kourtney and Khloe take Miami", fast inte ikväll, för nu ska jag soooova.
Natti natti lovers.
XOXO

Faaaan

Orkar inte. Just när jag börjat ta tag i mitt springande så får jag skit ont i mitt vänstra knä, kan springa typ 5 meter sen sticker smärtan till, så jävla störigt, var riktigt peppad på en joggingrunda, blev en rask prommis istället och några försök till jogg. Får prova köpa något knäskydd och se om det blir bättre, Intersport, here I come!

Nu ska jag trösta mig med Gossip Girl. Bästa!!!
XOXO

Badrumstips tack

Hej mina fina!

Har precis satt mig i soffan. A är ledig idag så vi tog en lång gosig sovmorgon, käkade stor mysig frukost och sen begav vi oss till Veterinären med vår fina Hund. Han har utslag och grejer + att han skulle avmaskas så han kan åka hem till Sverige! Vi fick även en spray mot utslagen, skönt! Hoppas nu det hjälper!

Precis käkat ris med korvstroganoff, knappt mätt nu! Blev en tidig middag då vi båda var hungriga. Har suttit och letat fina badrum och försökt fått lite inspiration till hur vi ska göra med våra 3 badrum vi ska fixa till i vårt hus, det finns så mycket fint!

Hur hade ni gjort ert badrum?

XOXO

Utmanad av Lena

Fina Lena har utmanat mig att skiva 7 saker om mig som inte alla vet.

1. I mina yngre dagar var jag besatt (i olika perioder) av Spice Girls, Hanson (vad kär i Taylor och grät alltid när han sjöng) och sist men inte minst, Eminem (kunde alla hans raplåtar utantill och avgudade hans musik, gillar dock den fortfarande).


2. Jag har jätte svårt och ta kritik och bli tillsagd/utskälld, det slutar alltid med tårar i ögonen eller stortjut!
3. När jag var yngre hade jag jätte lätt för att bli förälskad i olika söta killar, nu på senare dagar har min förälskelse dock varat i mer än 6 år!
4. Jag tycker att det är jätte roligt att skaffa nya vänner och lära känna nytt folk!
5. Jag har ofta ångest för att jag vill hinna med så mycket i mitt liv och hade gärna velat ha flera olika liv i ett.
6. Jag biter på naglarna....
7. Jag gråter alltid till serier/filmer så fort det blir känsligt.

XOXO

Going out

Tjenare.
Haft en mysig dag med min hund. Varit iväg och handlat hem lite käk och massa leksaker till honom! Bland annat en "Dog mind trainer" som Louise tipsade om. Man lägger godis under massa klossar så ska Dexpex sniffa rätt, haha, han älskade det! Jag och min man ska möta upp dansken på Casinot snart och käka lite, Andy har snackat så bra om maten där nu hur länge som helst så jag får väl följa med och prova!


Hoppas ni har en fin dag!

XOXO

I don't like my dog today

När jag så sött låg och sov imorse i tron om att mitt monster till hund också sov så hade han annat för sig.... Han har på något sätt öppnat vårt förråd i källaren, hittat mina skönaste sommarskor (á 700:-) och totalt bitit och slitit sönder den ena skon. Tror ni jag blev glad när jag såg det eller? Så står han där och tittar på en med sina snälla hundögon när man skäller... Gaaah jag kan inte vara sur på den jävlen, men jag kan säga såhär, jag gillade inte honom i några sekunder idag, det ska ni veta!



Bevis:



Snygga va? Haha, jävla hund!!!!!!


Nej lite serier nu tack så jag blir på bättre humör.
XOXO

i feel good now

Nu känner jag mig bättre.
Efter en dag med vila, alvedon och massa vitaminer så slår man allt.
Hoppas bara jag mår bra imorgon!
Godnatt mina fina.
XOXO

Mår fortfarande inte bra

Jag håller tummarna här hemma för att jag inte ska bli sjuk. Känner mig febrig och jävligt matt i kroppen. Kan vara för att jag inte käkade ett skit igår. Fått i mig en macka och ett glas vitaminbrus precis. Ska nog upp och lägga mig i ett varmt bad, kom precis hem från en runda med lillkillen och det regnar en massa ute så jag är våt och kall :( Gillas inte! Nej, ett varmt bad, sen någon lunch till en mysig film / serie. Det kallar jag mysmåndag.

Puss på er!
XOXO

Aj aj aj aj

Vill skära av mitt huvud från min kropp, tack!

Hade dock sjukt skoj igår, ramlade in någon gång imorse utan att inse hur länge vi vart ute, då är det lyckat! :)

min finaste och jag <3

XOXO

Ego of myself and I


Massa egopics och även dagens outfit. Jeans från H&M och linne från "Men at work". Åh nu kom den danska låten på radio, natträäääven, väcker minnen från en underbar sommar, får nog ploppa skumpan och förbreda lite, lillis kommer när som! ;)


XOXO

There's a place down town



There's a place I know
If you're looking for a show.
Where they go hardcore
And there's glitter on the floor.

There's a place downtown,
Where the freaks all come around.
It's a hole in the wall.
It's a dirty free for all.




Varit iväg och handlat massa gott till ikväll, snacka om att jag ska leka bartender ikväll med olika juicer, bär och starksprit, haha! I like it. Hoppas vi hinner skypa med Josefin och Ella om de ska hem om efter matchen!! Carro, du kan väl också skypa med oss? Sen ska vi nog ut och hitta något roligt ställe i stan och dansa tills våra fötter gör ont! Hihi! Längtar, see u later.


XOXO

Saturday

Idag blir det jag och Ida som ska dricka drinkar! Elena drog till Eindhoven för att gosa med söta Josefin
och Emma, och Fieke skulle till Amsterdam! Så det blir jag och lill-Ida som ska kolla match och dricka
goda drinkar, ska iväg och köpa lite supplies snart! Mums!
Vad händer för er ikväll, fest / mys?

XOXO

nelly.com

Oops... Råkade nätshoppa lite... Happy Friday!

Fint linne, coola brallor, mysdress, vardags tisha och en snygg skjorta!

Hoppas nu allt passar, avskyr att skicka tillbaka och greja.
Nu tillbaka till Wild Wild West.
XOXO

Höstoutfit

Look
Nej nu blir det lite Idol och Ben & Jerrys. Mums!
XOXO

god eftermiddag



Usch tråkdag. TråkFredag. Både Ella & Ida jobbar idag och Andy bara sover..... Jahapp, happy friday! I sådana här lägen vill jag heeeeeeeeeeeem!!! Som Carro sa "vi borde häfta ihop oss".

XOXO

Dogwalker

Precis varit ute med min fis. Tänk och vara ute med alla dessa på en gång? Haha kaos!


Ställde mig på vågen idag och såg att joggingturerna lönat sig lite, närmare bestämt 1 helt kilo! Det är väl aldrig fel? Så det funkar, sakta men säkert! Snart hänger inte magen längre inte! ;)

Jaha, jag försöker få ihop en lunch i stan idag, en Fredagslunch. Ella jobbar tyvärr men Ida är ledig, och kanske männen vill hänga på? Får se vad som händer! Annars hade jag ju behövt städa, men ack så trist!

Ha en underbar Fredag!
XOXO

Run as far as your legs take you

Hola mi amores!? ;)


Ligger och kollar Idol och dricker min favvisdryck, cola zero som ni vet! Var ute och sprang innan och det går bättre och bättre! Fick dock sjukt ont i mina knä och vader idag så jag fick hålla tillbaka lite, störigt när man känner att man hade orkat springa mer!!!! Skönt var det iallafall, blev en halvtimma idag! Jag och A var iväg och köpte lite hundmat och grejer innan och hittade snygga stenplattor till vårt hus hemma i Sverige, det är så roligt och planera och diskutera! Kan knappt vänta på att vårt hus börjar ta form!!!! Längtar längtar längtar!

Your home is where your heart is.


XOXO

Sverige och Amsterdam

Åh nu kliar det i mina fingrar så mycket roligt jag har och se fram emot. En hel vecka i Sverige (snart snart snart), jag har verkligen ONT i kroppen så mycket jag redan saknar alla, saknar min mamma och pappa jätte mycket också, min galna bror, min sis, min bästis och alla andra underbaringar där hemma, ibland gör det så ont att vara ifrån er!

Sen efter Sverige så följer min älskade sis med mig till Holland och stannar en hel vecka. Vi bokade precis hotell i Amsterdam efter Sverigematchen så vi kan stanna och ha det mysigt och bara vandra runt på gator och torg och leva! Så jag har hittat ett hundpensionat till min fina vovve så han ska få sova borta en natt, men det klarar han, han är en tuff kille! Så kommer han få leka med massa hundar och ha det bra!

Park Hotel, Amsterdam. Here we come!

XOXO

Mitt fina mongo!



Hur fin får man lov och bli? Min fina galna hund.



Varit ute med min hund i en timme precis och han har lekt med massa hundar! Han är nu helt slut! ;) Jag sitter och pratar med Emma i telefon så jag har inte tid med bloggen just nu. So long suckers!
XOXO

Girlsdinner

Födelsedagsmiddag för Fieke. Off I go.
XOXO

Blair & Serena

ÄLSKAR DET!


Har varit ute på joggingrunda med Dexter, käk med tjejerna ikväll, mys!
XOXO

Möbel boulevard



Tja tja!
Drog iväg och kolla lite möbler med Ella. Som sagt så försöker jag få A att köpa ny soffa till oss, vår ramlar ihop snart. Men sånt är ju viktigare i en tjejs liv än i en killes verkar det som. Hittade två bruna pälskuddar och inflyttningspresent till Alexandra och Adam som just blivit sambos! Perfektos.

Nej nu ska jag ta det lite lugnt och kolla lite "Ensam mamma söker"
XOXO

Angelwings

This Angelwings came home with me yesterday, love them.
XOXO

bring it back




God förmiddag mina lovers.
Precis nyduschad och påklädd efter en lite längre joggingrunda med min galna hund! Nu är han iallafall trött och jag fick lite frisk luft, träning och energi för dagen! Tänkte käka lite pannkakor snart, mums! Försöker få mannen att åka och kolla lite möbelaffärer men det är ju faktiskt ett mission impossible här hemma! Gah, får väl åka själv!

Tänkte dela med mig av vad jag använder för produkter till min hy, jag blandar lite vilt men jag trivs med det och det blir bra, har sällan finnar och skit (ta i trä).

Först använder jag Nivea MakeUp Remover för ögonmakeupen. Sen tvättar jag hela ansiktet med underbara Dermalogica Special Cleansing Gel. Därefter använder jag Niveas Ansiktsvatten och sen smörjer jag in ansiktet med Cliniques ansiktskräm för "Dry to very dry skin" och till sist sprayar jag lite fuktspray från Clinique över hela ansiktet, den är jag klar!
Vad använder ni, är ni nöjda?


XOXO

monday


Jag har hyrt in en bloggfotograf som ska knäppa lite bilder här och där.
Hon är proffs vettni, Elena heter hon och hon använder sin nya iPhone 4! You like?! ;)
XOXO

Happyhappy

Är jätte glad för min shopping. Hittade äntligen ett par "harem"-liknande byxor som jag inte såg ut som ett hus i, hittade även ett par jiiivligt tajta jeans, hoppas de töjer sig. Vet ni det, om H&M:s jeans töjer sig lite?



Hittade även salva till min hund. Köpte nytt ID-smink och ny ansiktskräm. Blev även en pälskrage och tröja från H&M och ett par leggings från Zara. Hittade 2 fina öronhänge också, ska börja använda det mer, det piffar till så mycket! Jag och A ska käka falukorv med mos idag, fiii vad gott det ska bli! Och förresten, vad tyckte ni om mina nya svarta "harem"-byxor?


XOXO

lunch & shopping

Ska bara ut en snabbis med doggy sen drar jag till stan i regnet!
Paraply it is!
XOXO

alliansen!



Igår satt jag och A och kollade hela valvakan, så jag är trött, men ska på stan och luncha med Ella och shoppa lite, det gör mig lite piggare. Ja, alliansen "vann" ju så det är ju bra. Vänsterpartiet gick det inte så bra för och det kan jag förstå med den partiledaren! Mer än så ska jag nog inte säga om valet, jag är nöjd iallafall, blått är flott!

Var precis ute med min fina hund i regnet, i slutet fick han panik så jag släppte honom lös så gick han och spydde lite galla i ett hörn. Troligen för lång runda innan frukost. Nu har han fått mat och ligger och vilar, han verkar må bra. Men han har dock massa utslag i ljumsken som vi måste kolla upp hos farbror djurdoktorn, har ingen aning om vad det kan vara. Plus att han gnabbar sig på både ben och svans som en galning till och från.... Ibland önskar man att de små liven kunde prata!

Nej nu ska jag kolla lite bloggar och så tänkte jag få tag i Ella och bestämma tid på stan denna regniga dag.
Puss på er!
XOXO

Inte många knop idag

Åh vad sådana här regniga, gråa dagar behövs. Kröp ner i sängen när A kom hem och kollade massa serier på datan (Ugly Betty och Keeping up with the Kardashians) Och fy vad härligt det var och ta ett långt, varmt bad, lägga ansiktsmask och käka choklad! Åh det är grejer för själen det!


Puss på er!
XOXO

in the name of sin

Nåja, jag har syndat hela helgen så varför inte idag? Vitt bröd och lite chips till frukost. Imorgon får jag dra ut och springa och käka nytto igen, men man måste få leva lite och gotta till det, funkar inte annars! Cola Zero it is nu och massa mys i soffan. SlappeSöndag vill jag kalla det. Snart kommer min man hem också så kan vi slappa och gosa ihop! Saknar er där hemma och jag önskar mina föräldrar en underbar vecka i Spanien, det är dom värda 1000ggr om!!!

Gammal bild på mig och min fina. Nu är han liiiite större ;)


XOXO

match & vin



Vårt älskade Spelershome där vi hänger innan, mellan & efter matcherna, we like!
Skulle dratt ut ikväll men hoppar det! Blev sent och jag börjar bli gammal! Haha!
Dricker vin och ska bara mysa. Men nästa Lördag är jag sur för att jag inte kan åka
och se PSV - Groningen så då ska jag nog hitta på något skojsigt med Ida!

Ha en fin Lördagkväll!
XOXO

ready. set. match.

Nu ska vi strax brumma iväg på match, kan bli kallt idag. Hoppas på vinst! Håll tummisarna lovers.
XOXO

colourful

Hola!
Hoppas allt är bra med er denna Lördag. Idag står match på schemat och jag tror att det kommer bli riktigt kallt, ny kommer kylan på riktigt och jag tycker INTE om det alls. Höst är väl ok med ca 14 - 15 grader men inte såhär kallt. Usch usch usch.


Nej nu ska vi åka och handla så A får sin spaghetti och köttfärs till käk innan match.
Ha en fin dag.
XOXO

debattsnack

Precis kollat Valdebatt. Jag kan säga såhär, jag är blå. Och en kille snackade om korta straff för brottslingar?! Han måste ha knarkat. Sverige om NÅN borde ha 100ggr hårdare straff och mycket sämre standard i fängelset. Och varför vågar ingen ta upp invandrarfrågan ordentligt? Så fort man nämner det så är man tydligen rasist. Nej, det är mycket som är fel i detta land men de blåa verkar ha mest rätt denna gång tycker jag. Vad tycker ni?







Och ja just det. Jag har syndat i glass och choklad efter en duktig vecka, det var jag värd och det var värt det!
XOXO


study, set, run!



Borde fått rätt på Företagsekonomin nu, ska skicka in och se vad min lärare säger, har tills den 23dje på mig.
Var ute och sprang precis i solen och det är så skönt med frisk luft och högt pumpande musik i öronen. I love it.
Ny duschad och smått uttråkad är nuläget. Vill åka och kolla soffa men A kommer inte hem förrens om en timme. Boring. Får väl surfa runder lite då. ;)

Hoppas ni har en underbar fredag mina godingar!
XOXO

who need somebody



börjat lyssna och digga donkeyboys, sitter och sörplar kaffe och lyssnar på ljuv musik. alla gäster är här men damerna åkte in i stan och herrarna åkte till Andys träning, så här sitter jag i lugn och ro. tänkte plugga lite sen dra ut och springa med grym musik i lurarna, solen har tittat fram nu efter regnet, då är livet som bäst,
efter regn kommer alltid solsken!

XOXO

tacothursday!

Käkade precis taco! Gott gott gott.
Försöker avnjuta mitt kaffe men Dexter vill nog ut och göra behov.
See you later.
BTW hittade en ljuvlig inredningsbutik som jag var inne och kikade i, en pälskudde och dessa fina servetter (se bild) fick följa med hem!
XOXO

min lilla busunge!

Min galning!


Gick upp vid lite över tio och gick ut en runda med lillkillen. Han är jävligt busig ska ni veta. Vi stod och kastade pinne och så fort han ser en annan hund kutar han dit för liv och fosterland för att sen låta mig jaga honom tillbaka till mig! Pinsamt! Ägaren till den hunden blev nog lite putt!

Sen hittade vi en gammal vän. En 2årig liten vit tik som han brukar leka med, det slutade med att han halkade ner i den gröna, geggiga, äckliga ån som rinner längs med stigen. Han luktade INTE hallon efter det.
När vi kom hem var det typ geggiga grönbruna spår efter honom.
Skickade direkt ett hjälpsms till A som kom hem och duschade honom direkt efter träning! Man behöver vara två när det gäller Dexter + dusch.

Sen har både jag och A (!) städat och bäddat fint till våra gäster som kommer ikväll. Andys föräldrar och paret Waldh! Ska bli mys. Jag är helt slut efter städning av toaletter, ovanvåning och Dex! Ska lägga mig och kolla 90210 och njuta till en Cola Zero.

Hoppas ni har en fin dag mina darlings.
XOXO

i could really use a wish right now


i feel to far away.


"you are not alone
i am here with you
and tho your far away
i am here to stay"


love u til death do us apart
(du vet vem du är)


furrrrrrr

from net-a-porter.com

en fin päls i höst/vinter hade inte varit fel.
XOXO

blev detta istället


nu ska det köras gokart!

XOXO

upp eller ner?

Skjorta uppknuten eller nersläppt?

det är frågan?

XOXO

15 - o9 - 1o

Tja bloggen!

How u doin today? Jag har precis varit ute och sprungit med min galna (men glada) hund Dexter. Blev 35 minuter där ute och både han och jag är nu helt döda. Drack bara kaffe och juice till frukost så får nog käka lite mer nu känner jag. Måste bara hämta andan. Ska städa och plocka lite här hemma idag, vi får gäster imorgon. Sen lite senare i eftermiddag ska vi åka gokart med hela laget och förmodligen ut och käka? Vet inte riktigt vad som händer men det ska bli kul!


2 heta bilder på mig, haha:
me right now


Ha en underbar Onsdag mina lovers.
XOXO

gossip girl

jag njöt så löjligt mycket av gossip girl så jag nästan vill se igen, caroline, vi ska definitivt till Paris!



First time
That I saw your eyes
Boy you looked right through me
Play it cool
But I knew you knew
That cupid hit me
You got me trippin, stumbling, flippin, fumbling
Clumsy 'cause I'm fallin in love
You got me slippin, tumbling, sinking, fumbling
Clumsy 'cause I'm fallin in love
So in love with you

Soffproblem

Det hära med soffa. Det var ju inte sådära lätt. Vi har lullat på IKEA men hittade inget som vi kände "WOW" för direkt. Hitta en som var snygg men inte så skön, den var det 4 veckors väntetid på. Nu har jag googlat runder lite och hittat lite andra affärer här i stan, ska kolla in en annan på Torsdag! Hade ju varit skoj med något annat än IKEA ju! Blev självklart massa matshopping på IKEA FOOD, mums!


Det har regnat hela dagen så vi har kollat film "Frozen" som mest var kass och äcklig typ. Sen drog jag med mig Dexter en våt regnig joggingrunda som slutade med att min hund praktiskt taget FÄLLER mig så jag ramlar pladask ner på asfalten! En tjej cyklade förbi och skrattade åt mig och det kan jag lova att Andy också gjorde när jag berättade det för honom! Hahaha! Klumpiga jag... Nu har jag plåster på min hand som jag skrapade upp, TYCK SYND OM MIG! När jag kom hem och hade beklagat mig ordentligt över mitt fall så tog jag en varm dusch och ställde mig och lagade till fetaostpannbiffar med potatis och gräddsås, mums vad gott! Nu sitter jag mätt och belåten och väntar på att Gossip Girl ska laddas hem, knappt peppad på och se det duuuuu!


Ha en fin Tisdag, hoppas ni inte är lika klumpiga som jag!
XOXO

dusch och IKEA



Haha, Dexter fick sig en välbehövlig dusch imorse och han gillade kanske inte det så himla mycket men han var hur lugn som helst, skönt! Efter duschen med Dex åkte vi till IKEA och försökte hitta soffa, den enda vi fastnade för var där självklart 4 veckors väntetid på.... Så vi ska ta oss en funderare, kanske kolla om här finns någon annan affär än IKEA.... Aaa vi får se helt enkelt!

Hoppas allt är bra med er.
XOOX

Plugg och sånt

Nu har nån timme gått till plugg, känner mig nöjd. Tror jag satte första delen i uppgiften! Jag fick tillbaka resultatet på min förra inlämning..... VG! Jag är nöjd och glad! Visste inte ens om jag fått det rätt, var bara miljösynpunkten jag missade annars hade jag tydligen fått MVG! Oh vilken liten pluggis jag är, älskar att få betyg på hårt arbete! Jag får fortsätta med detta imorgon och gosa ner mig i soffan hos min man (som är underbar) och kolla lite Braveheart!

Nati!
XOXO

Vem vill ha kakor?

... när man kan ha ringar på sitt fina kakfat?


Tjenis alla glada.
Hoppas allt är finfint. Dagen började med en prommis med hela familjen, altså jag, A och Dex. Sen käkade vi lite frulle sen skulle A och spela fotbollsgolf?! Han är fortfarande iväg med laget, de skulle ut och käka och greja också tydligen. Min plan idag var att gå en långis med Dexter, sen storhandla och efter det plugga... Men så ringde Ella och föreslog en liten shoppingtrip till snobbiga Haaren och det lät ju så himla mycket roligare, så så blev det. Fick dock handlat mat men inge plugg, får sätta mig ner snart och komma igång! Är så kass och planera, gör alltid allt i sista sekund! Hittade dock ljuvliga saker i Haaren, bland annat "ringfatet" ovan!

XOXO

vinst och straff

Groningen fick straff och Andy satt den så de vann med 1 - 0 idag, det gillas! Han firar med McDonalds och jag med köttfärs och brunt ris! Var ute och tog fina bilder precis på världens bästa hund, Mr D! ;)


XOXO

this don't even feel like falling

Älskar min nya pälskrage från Zara, fick inspiration av söta Nina som jag tror hade en likadan på Sverige-matchen! Nu ska jag snart dra på match, ska bara fixa mitt hår och gå en mini kissrunda med Dexter.
Heja Groningen!
XOXO

en vanlig söndagsmorgon

Vid nio smög och jag Dexter upp och gick ut och gick en halvtimma och busade och lekte! Sen när vi kom hem kröp vi ner hos Andreas igen och sov lite till, låg och drog oss till halv tolv sen gick A ut en sväng till med Dexter så gjorde jag iordning en stor god frukost med ägg, kaffe och smoothie! Mumma! Tillochmed Andy drack min egengjorda  smoothie! Nu drog han precis, de samlas om 15 minuter. Matchen sparkas av 16:30 och jag tänkte dra ut på min springrunda strax, ska bara smälta maten. Tänkte ha med mig Dexter denna gången, ser hur det går, haha, kanske inte lika snabbt, eller snabbare??? Vem vet!


Återkommer senare med outfit och grejer. Nu ska jag surfa lite på nätet och smälta maten! Puss och kram!
XOXO

.


pick urself up

Har städat hall och tvättstuga och hunnit med två rundor tvätt.
Nu ska jag ge mig på köket, wish me luck.
XOXO

Saturday


Hej mina kära!

Idag är det Lördag och ingen alkohol är inplanerad på väldigt länge! Vitt vitt vitt ska det vara. Sitter fortfarande och knaprar frulle efter en lång prommis med världens bästa! Dricker även massor med färskpressad juice! Emelie kommer älska min juice pressare! :)

Idag blir ingen energisk dag. Ska städa och tvätta och plocka här hemma! Orkar egentligen inte. Ska belöna mig före med ett Ugly Betty avsnitt. :)

PUSS
XOXO

our new juice squeezer

Mumma! Sitter och avnjuter ett färkpressat glas juice! Har syndat lite lite idag med att käka sushi till middag men det var ju ett av mina undantag! Älskar det! Blev den vanliga frukosten idag, kycklingsallad på stan, 2 koppar kaffe och sen sushi efter min springtur... Gick inte lika bra idag för jag har så ont i mina lår och nu efter en halv jogging / powerwalk - runda så har jag (om möjligt) ondare! Kan knappt sitta ner och kissa för fasen! Aj aj aj!


Nej nu är det mys i soffan!
Todelo!
XOXO

off i go

Ska ge mig ut och försöka springa igen och jag har så ont i mina lår så det typ gör ont och sitta, haha! Sjukt tränad! Anyways, lite pics på hur jag såg ut idag på stan:
Älskade skjorta från Monki
Jeans Nudie
Skor Din Sko

XOXO

måste rusa

Tjejlunch på stan.
Måste rusa, kommer bilder på min outfit när jag kommer hem.
XOXO

friday i'm inlove

Igårkväll försökte jag lära min man och gossa, han kan inte, han är trist!
Han tycker att gossa är när jag kliar han i nacken eller på ryggen, hur
gossigt är det för mig på en skala? Nej jag måste lära honom, titta så gossiga de på
bilden ovanför som exempel, mer goss åt folket!!!


Käkade en identisk frukost som den igår fast tog 40 minuters promenaden efter (mest för att jag var så hungrig när jag vaknade). Nu ska jag ta en snabb dusch, göra mig vacker med hjälp av smink och diverse hårsupplies, sen ska jag möta älskade Ella och sötaste Ida! Längtar!!!!!

Ha en alldeles fantastisk dag, min dag blev perfektion så fort jag satte mig vid datorn idag, min älskade sis har bokat biljetter hit and i can't wait!!!!!
XOXO

sammanfattning


dagens:

x 2 promenader innan frukost. en på 40min och en på 15min.
x 2 ägg, ett litet glas smoothie, en kopp kaffe, 2 knäckemackor med magra kycklingskivor och ost.
x jogging/pw-runda på 30min (puh) efter den ett litet glas smoothie
x middag; stekt kyckling, svamp, morötter och paprika samt en stor sallad
x en kopp kaffe
x en cola zero (kunde inte hålla mig)

Detta tycker jag ändån är helt ok, inget choklad iallafall!


Imorgon kör vi igen. Ska ge mig iväg då och försöka hitta en juicepress, det är så himla goss med färskpressad juice, både jag och A älskar det! Tänkte kolla in en inredningsbutik som ligger ett stenkast bort som jag sprang förbi idag, de hade Lexington!!!

Hittade fina jackor på net-a-porter.com innan, gillas;
XOXO

springa? jag?


Andreas har lovat mig många gånger att om jag bara går ut i 20 - 30 minuter varje dag och försöker mig på och springa så kommer det bli lättare och lättare och jag kommer orka springa längre och längre. Lätt för han och säga, tänkte jag, han är ju idrottsman? Han springer ju för fan varje dag, det är hans jobb? Men när Caroline, min käraste vän där hemma började berätta att HON hade varit ute och sprungit (och hon är som jag, KAN verkligen inte springa) då började jag fundera om man kanske skulle ge sig själv en utmaning! ;)

Så jag drog ut och sprang nyss och det gick väl okej, Andreas trodde att det hade regnat när jag kom in så svettig jag var och jag kunde knappt andas men ändån! Jag sprang så långt jag orkade, gick en bit för att hämta andan, sprang igen så långt jag orkade, gick en bit för att hämta andan... ja ni fattar! Har typ redan träningsvärk?! Knappt tränad tjej! Haha. Hoppas det går liite lättare imorgon, isåfall håller Andys teori. To be continued....


Nu till detta med middag. Känner att jag behöver något ordentligt ikväll och inte måltidsersättning. Tänkte steka upp kyckling, paprika och svamp med tacokrydda och sen göra en stor sallad till det! Mums!
XOXO

goodiebag

Fick en goodiebag från Olay som A drog med sig hem! Ska provas!


Fina Elina har gjort en intervju med min karl på improveme.se samt msn.se
Klicka HÄR om ni vill se!

Varit ute med Dexter i 30 - 40 minuter innan frukost idag. Nu funderar jag på en powerwalk/jogging eller dra till gymmet. Lutar åt en prommis om nån timme.
XOXO


it's a new life

 

Idag börjar mitt nya liv.

Jag ska tojta till mig lite hade jag tänkt. Vill absolut inte bli modellsmal eller något åt det hållet, jag har lärt mig att tycka om mina kurvor, men jag vill på något sätt rensa ut kroppen från allt godis jag tryckt och allt vin jag druckit, haha! Så nu blir det Detox och massa motion. Ska käka lite nyttigare, försöka skippa kolhydrater helt (undantag knäckebröd och möjligtvis sushi) samt ersätta några måltider med shakes eller mealbars.

 

Spännande spännande va? Se vart detta leder! Förhoppningsvis en lite tajtare kropp och framförallt, en hälsosammare Sofie!

 

Min frukost 13:00
Två ägg, smoothie, en kopp kaffe och två knäckis med magra kyckligskivor en liten bit ost samt gurka.

Ha en fin dag.

XOXO


Älskar att se dig le

Foto: HENRIK MONTGOMERY/SCANPIX
Bild lånad från svd.se


Min fina är så duktig trots han fick olycksnumret 13. Jag kan inte sluta le.
XOXO

Nattistänk

Nu börjar Sverigeresan gå mot sitt slut. Det är tid att snart åka tillbaka till mitt andra hem. Jag hatar mitt liv samtidigt som jag älskar det. Jag vet att jag behövs här hemma, mina vänner räknar med mig, men jag känner mig så otillräcklig över telefon. Jag vill kunna vara nära, se och känna. Samtidigt som jag behövs på två ställen, och säkerligen på flera ställen i världen. Jag vill kunna dela mig, dela upp min tid, så det blir lika för alla. Jag vill kunna vara där jag behövs när jag behövs och inte bara när det passar mig. Förlåt mina fina om jag inte alltid är där fysiskt, ni vet att jag är där psykiskt.

Det gör ont i mitt hjärta och lämna allt här hemma igen, när man varit hemma så pass länge så man kommer in i rutiner. Men jag saknar mitt liv i Holland med, där jag verkligen har fina vänner också. Det är svårt ibland, att räcka till. Hoppas ni förstår.

Nu ska jag sova och sen är det full rulle imorgon. Fotboll, tjejsnack, luncher, shopping och massa massa skratt och mys, längtar!

Godnatt mina solstrålar, ni vet vilka ni är.
XOXO

Hotellmys.

Malmö malmö malmö. Vilken myskväll vi hade igår i Malmö. Jag, sis, josie och emma. Vi satt på Mellow Yellow på uteserveringen och käkade och drack vin till halv ett inatt och hade jätte skoj! Sen sov jag och Emelie på hotell och åt en megagod hotellfrukost imorse, så värt 450:-!!!!! :) Nu mår dock Em inte bra och har feber, hoppas hon blir frisk tills imorgon! Då är det mera mys i Malmö och fotbollsmatch ju!!!
Andreas är hemma och gästspelar någon timme.
XOXO

Från och med du





Jag går och småler med vinden i mitt hår
Solen bränner skönt på mina kinder
Vi dansade, skrattade och älskade igår
igår var vi fria, då fanns inga hinder
Det kändes som om och flyga på moln
så lycklig var jag då
Jag strunta i om hela världen hade koll
en sådan lycka jag kände var vi värda att få
Vi hoppade, flög, skrek och log
Vi dansade och var lyckliga tills musiken dog



Jag hade så roligt igår så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Jag och min bästa flippade loss, eller mest hon, haha! Vi började hos Emma med vin och ost. Det var jag, Caroline, Emma och Isabelle. Vi lekte lekar och skrattade tills vi grät! Sen tog vi taxi in till Bara Vara och drack lite mer vin och sen när jag skulle ta taxi hem kom Caroline in i ett flipp-mode och jag kunde (fick inte) svika henne! Vi hamnade, efter några barer, på älskade Le Cardinal (restaurangen i 3 etage) och vi dansade tills våra fötter blödde och allting kändes lyckligt och underbart. Vi kramades, hoppade, flög och föll. Vi älskade musiken och skrek tills vi blev hesa. Vi hade helt enkelt jävligt roligt.


NU däremot är jag mega trött efter 0h sömn (snackade med lillbrosse en del när jag kom hem och sen gick jag upp 07:00 och lämnade bilen på service, JÄTTE ROLIGT). Dricker mjölk och äter choklad. Ska kolla lite Keeping up with the Kardashians!

Tack för en mega Torsdagkväll min finaste bästaste vän.
XOXO

Without you

Utan min fina BFF kan jag inte andas rätt. Utan min lilla blondie vore livet inte lika lätt.
XOXO

It's getting cold

Usch, hösten börjar sakta men säkert smyga sig på. Det är kallt nu på morgonen, det är kallt sen på kvällen. Dagarna är okej så länge solen skiner, annars är det kallt då också. Jag hatar och frysa! Jag vill ha sommar i minst 2 månader till! Buhu! Är i Påarp och väntar på att min sis ska vakna inne i stan så jag kan dra med henne på en PW-runda med Dexter i skogen! Ska ha lillkillen hela dagen och ikväll ska jag nog möta upp tjejerna för lite vin, har inte bestämt allt ännu!
Köpte ett par nya skor igår som jag är kär i! En kompis tipsade om dom och jag blev kär:
Vad tycks?
Nej nu ska jag kolla lite bloggar och greja.
XOXO

Onsdag

Hej mina fina!
Sitter i Påarp och har precis varit ute med lillkillen. Ska plugga lite nu sen blir det massage hos Lotta! Mys! Efter det så blir det IKEA (nyöppning) och Väla, vi hoppade Malmö idag! Bjuder på bilder på mig och min heta bästis, enjoy!
Såhär skoj kan man ha innan utgång en Lördagkväll!
Vi tog några fina bilder också. Visar sen. NU, plugg.
XOXO

RSS 2.0