New Friends

Ikväll har vi varit ute och käkat med Luca och Martha. En kille från Andys lag och hans underbara tjej. Först gick vi till ett ställe och tog nåt glas vin och lite tapas, sen middag i hamnen, god tonfisk blev det för min del. Trots lite språksvåigheter så funka allt superbra och de är verkligen underbara. Vi har bestämt att ses igen och de bor precis nedanför backen, superbra! Älskar när livet ibland bara faller på plats och allt känns sådär perfekt.
XOXO

Perfect bathroom

-
Vi har mer eller mindre en stor sak kvar i huset där hemma att göra och det är ett stort badrum i källaren. Och jag vill inte förhasta mig och välja allt på en dag utan verkligen tänka till och få det superbra. Så jag söker badrumsinspiration! Detta ovan är ju inte helt fy skam, så fint! Och jag MÅSTE ha ett badkar, saknar det massor! Älskar och bada med massor med tända ljus och en bra bok.
XOXO

When I grow up

-
Bild lånad från hemnet.se
-
Hittade en fantastisk gård på Hemnet precis. Exakt så vill jag bo en vacker dag. Men hundar, barn och stora ytor. Jag vill att mitt hus alltid ska vara fullt med liv och rörelse och att alla alltid ska känna sig välkomna. Jag hade älskat att ha ett stall och hyra ut stallplatser och kanske lära mig att rida på riktigt. Oh sweet dreams...

Zumba and Cleaning

Saknar min fina sis idag.
-
Tänkte köra ett Zumba pass här hemma sen fortsätta med att städa! Måste börja komma igång med träningen! Ikväll ska vi ut och äta med två killar från Andreas lag och deras tjejer! Ska bli roligt!
XOXO

-
Springer runt och tvättar lite och plockar undan, båda mina killar sover middag, haha.
Funderar på att gå ut och gå en lite promenad med lite mysig musik i öronen. Lite frisk luft.
Massa kramar till er mina fina läsare!

Tuesday 29-11-11

-
Andreas kom nyss hem och vi kastar oss i soffan för att kolla mer av serien "Dexter".
Håller på med lite roliga hemligheter också, hihi.
XOXO

Monday rainy Monday

-
Idag regnar det, efter dagar av strålande solsken.
Igår förlorade Genoa på bortaplan, en tung förlust mot ett bottenlag.
Vi tar nya tag imorgon.
XOXO

Lussebullsfrossa!

Puh så mätt jag är.
Söta Anna bjöd på så mycket gott, lussebullar, lussemuffins, pepparkakor och knäck! Fick med massor hem också så A ska få smaka! Ska iväg och hämta honom nu på flygplatsen! Sen blir det soffläge och Dexter säsong 3. Mys!
Happy Sunday!
XOXO

Första Advent

Mini-Me hälsar glad första advent!
-
Ska hoppa in i duschen nu för att sedan köra till Anna och Matteo och ha första advents mys och kolla Andreas match på teve! Mysigt! Ha en fin dag! XOXO

My tiny tiny nails

Lackat mina naglar nyss i en neutral beige färg, mina nedbitna, korta små tassar..
Önskar att de var typ 5mm längre, perfektion, men jag klarar inte det, jag biter eller river av dom. Det är som om jag får panik när de är lite längre, det känns inte rätt. Förmodligen för jag aldrig upplevt att mina egna naglar varit längre än såhär mer än en dag typ. Men men, man kan inte få allt här i livet..

Christmas dresses


A day with my cold

-
Igårkväll kände jag mig riktigt kass. Lock i öronen, snuvig och en hosta som aldrig vill ta slut. Så igår fick Andy ta Dexter på promenad och laga maten här hemma, så jag kunde ligga i soffan och dricka massor med vatten för att försöka bli bättre. Imorse gick jag upp sjukt tidigt (innan solen gick upp!) och körde Andy till flygplatsen, imorgon är det ju bortamatch! Sen däckade jag i sängen och sov fram till tolv, var helt slut! Sen har jag käkat lite flingor och legat i soffan och kollat klart hela säsong två på serien "Dexter". Sen har jag såklart varit ute med min egen fina Dexter samt varit och handlat på Coop, ikväll blir det bananapancakes! Mums!
Hoppas ni har en roligare Lördag än vad jag har, jag försöker bara koncentrera mig på att bli bättre, soffläge igen med en stor kopp kaffe. So long!

Christmas pynt i huset

Jinglebells jingelbells, jingel all the way....

Friday 25-11-11

-
Genom mina bloggår har jag ofta fått höra om mina "plut" läppar:
"Sluta pluta med läpparna"
"Sluta gör dig till på ALLA bilder"
"Sluta med "pussmunnen"
-
Frågan är om ni föredrar sådanahär bilder istället? Gör ni det?
Ja, jag gör en speciell min när en kamera kommer fram, det är som ett tics. Men det är min blogg och mina foton och fast min mamma är den som hatar min "plutmin" mest så är det hon som lärt mig den, haha! För mamma, du ser likadan ut när du kollar dig själv i spegeln, det är dig jag härmar! Sådetså!

A little bit darker

-
-
Kastade in en toning i håret innan jag hoppa i duschen, gillar ni mitt nya mörka jag?

IKEA och Julskinka

Såhär ser jag ut idag, skor från DinSko, leggings och tröja från Gina, Jacka från Muubaa, sjal från H&M och brillor från D&G.
-
Åkte till IKEA och köpte lite julpynt, klädrollers (behövs) och diskborstar (något de inte använder här i Italien annars). Sen gick jag loss på SwedenShop och köpte en julskinka som jag ska griljera snart (MUMS!) massa skumtomtar, julkola, knäckebröd och svenska chips! Ingen julmust, sååå tråkigt. Gillar inte att allt är IKEAS varor nu, de har inte ens Marabou choklad, så dåligt! Saknar gamla goda IKEA shoppen när vi köpte hem flak med julmust i Holland, så gott!!! Nu ska jag ut med hunden en sväng, precis slängt i mig lite svamprisotto, gottis.
XOXO

These shoes are made for walking

-
Köpte dessa när jag var hemma för typ 349:- för jag tänkte de skulle behövas nu mot vintern när jag gåt ut och går med Dexter. Här i Italien behöver jag iallafall inte dom, inte än! Får kanske ta med dom hem till kalla Sverige igen, här går ju inte graderna under 15, och jag älskar det! Ska fixa mig nu och sticka till IKEA!
Svensk julskinka och lite juldoftande ljus står på inköpslistan!
XOXO

.


Frukost - dagens bästa måltid



-
Hallon, jordgubbar, naturell yoghurt, valnötter & ett glas juice.

Ny design igen...

... jag är hopplös jag vet, byter design hela tiden. men tycker det är så roligt och pilla med, gillar ni den nya?


You guys make me smile

Bilden är från vår spontana utgång i Helsingborg, My, Caroline & Jag.
-
När jag var hemma i Helsingborg blev det en oväntad med sjukt rolig utgång på Torsdagen. Vi blev löjliga och fnittriga och dansade rumpan av oss tills stängning! Älskar spontana kvällar. Med dessa tjejer har man ont i magen dagen efter av allt skratt och träningsvärk av all dans! Något jag dock börjat märka är att jag börjar bli gammal, efter denna kväll ville jag aldrig mer gå ut igen! Förr klarade jag festa flera kvällar i rad! Är det såhär det känns när man börjar bli vuxen? Jag känner även att efter en kväll ute så har jag fått nog, förr ville jag bara ha mer.... Haha! Men jag tackar inte nej till roliga galna danskvällar med mina tjejer, men det är inte som förr, man är inte 18 längre direkt....

Christmas Wishes


Kanske inte så smart...

-
-
och börja se säsong två av Walking Dead just ikväll!
Men vaddådå, jag får sluta vara mörkrädd, jag har ju en stor och farlig (!?) vakthund bredvid mig! Höhö! Har precis käkat en soppa gjord på morötter & potatis och två mackor med ost, gottis. Till efterrätt blev det ett äpple! Ska snart ut med Dex en sväng sen får jag nog se ett avsnitt till av den läskiga serien, någon som följer den?
XOXO

23 - 11 - 11

-
Idag har jag ägnat morgonen i sängen med en skål yoghurt och slutet av en bra bok! Underbar start på dagen enligt mig! Sen har jag vikt tvätt, tvättat mer tvätt och varit ute och busat med min fina hund. Nu ligger både min man och hund utslagna och sover och jag funderar på att boka upp mig på en Italienska kurs genom Folkuniversitetet. Jag har ingen pli på mig själv att sitta med CD-skivor om jag inte har någon "deadline" och klubbens "tips" om privatlärare har inte varit så himla bra (vi har altså inte lyckats hitta någon lärare än). Så jag tänkte att jag kanske ska ta en nybörjarkurs genom universitetet och lära mig grunderna.... Tåls att tänka på.
Hoppas ni får en fin dag!
XOXO

En titt i arkivet

-
Älskar och bläddra i mitt bloggarkiv. Detta är ifrån England när vi bodde i Manchester. Första matchen av säsongen var vi med i matchbladet och jag kommer ihåg att jag var sååå stolt och älskade bilderna, ser ni så svarthårig jag var? Saknar England, saknar Holland.... Och hade jag lämnat fina Italien så hade jag saknat det med. Man lär sig mycket genom detta liv, och skaffar vänner och upplevelser för livet.

Outside my window

-
Italienska kusten bjuder på härligt väder och väldigt milt klimat, jag klagar absolut inte!
Så fantastiskt att det känns som tidig höst när vi strax rullar in i December månad. Härligt!

Lite för tyst kanske....

-
Nu har både A och våra fina gäster lämnat mig och Dexter själva i huset. Det känns tomt, tyst... Alltid FÖR tyst efter besök med mycket liv och stoj runtomkring.... Har varit så mysigt och ha Andreas föräldrar och vänner här! Nu är det back to basics igen. A åker iväg till hotell imorgon redan för de hade cupmatch på Torsdag, sen är det match på Söndag igen, bortamatch! Massa ensamtid, för mycket enligt mig. Men ska iallafall gå med Anna och Susan på matchen på Torsdag, det ser jag fram emot! :)
Hoppas allt är bra med er!
XOXO

21 - 11 - 11

-
Blev en lunch i stan och en snabbtitt på Andreas kritik i tidningarna idag, söta Anna hjälpte oss att översätta det viktigaste och han fick fina omdömmen! Det förtjänade han! Nu sitter vi och kollar facinerat på vår "självgående dammsugare" som vi köpte idag! Haha, genialisk uppfinning enligt mig. Jag springer runt med dammsugaren VARJE dag då Dexter fäller som en galning! Jag älskar vårt nya inköp, älskar! :)
Dexter tycker dock att det är en konstig sak och skäller lite då och då på honom, hihi, hoppas han vänjer sig för den kommer gå varm!

Du är nog den

Gammal bild (från i somras)
-
Har sovit sådär med rädslan för att bli myggbiten, tydligen så älskar myggen mig och mitt blod! Surrandes i öronen har de inte riktigt låtit mig sova så bra. Har nyss tagit en dusch och lyssnat massor på Melissa Horn! Älskar hennes låtar och texter! Hittade även Zlatans bok här hemma som A hade fått av honom, den ska lätt läsas snart, har hört mycket bra om den! Nu blir det ner till Genua stad! Kanske lite shopping? ;)
XOXO

Any given Sunday

-
Klockan 15:00 idag är det match & det ser ut som om A får spela, så jag är såklart nervös!
Hoppas & håller tummarna för att det går bra!
XOXO

Snart är det banne mig jul

-
Jag är faktiskt sugen på och julpynta, kanske för att solen skiner och det är hyffsat varmt ute? Kanske för att jag längtar lite tills mörket kommer så man kan tända massa ljus och sätta upp ljusslingor!? Jag får åka till Ikea i veckan och köpa hem lite pynt! Så mysigt!
Juuuul juuuul stråååålande jul!

Ingen logik

Det är snart December och jag trodde lätt att kusten var klar! Jag trodde att jag hade vunnit, att jag och min älskade blå lampa hade dödat dom sista överlevande varelserna.... MEN så fel man kan ha.... Inatt kom han inflygandes, nynnandes på Beyonce's (eller ja Destinys Childs) hit "i'm a survivor" och jag tyckte jag hörde honom innan jag somnade men intalade mig själv att jag var löjlig. Ack så fel jag hade! Vaknade mitt i natten av det igenkännande surrandet i mitt öra..... "MYGGAAAAA" skrek jag mitt i natten & väckte både hunden och killen... En jäkel hade överlevt fram tills nu.... Hur!?!

Så nu går jag och lägger mig med skräckblandad förväntning om hur många bett jag kommer få inatt, om han fortfarande är "out there"... Mina 4(!?!?) myggbett på ryggen (där han attackerade inatt) har börjat klia massor och jag fasar inför nattens smygande attack... Be för mig....


Saturday 19-11-11

-
Sitter hemma och har städat, tvättat och fixat då vi får gäster om mindre än en timme.
Ska kolla klart på serien "The Killing" med Joel Kinnaman nu, är på sista avsnittet, så spännande!
Någon som sett den serien?

Överraskning från min kille

-
När jag kom hem i Onsdagskväll så låg där en överraskning till mig i hallen.
Så fort jag såg den oranga asken blev jag helt till mig! Kunde det vara armbandet
jag spanat på i flera år? Jag slet mer eller mindre upp asken och log med hela
ansiktet och frågade förvånat Andreas; "Hur visste du exakt vilket jag ville ha?!"
Andreas såg lite förvånad ut och jag förstod direkt att han hade chansat! Men
med facit i hand så får du gärna chansa fler gånger älskling! Happy happy happy!

Birthday gift!

-
Som många kanske läst så har det regnat massor här i Genuatrakten på senare, inte idag dock då solen skiner och skämmer bort oss med 16 grader!? Men iallafall så gillar Dexter inte regn och blir alltid plaskvåt och luktar "våthund" hur länge som helst. Så han önskade sig en regnkappa och han ville gärna ha en i en "cool" militärfärg, ni vet han drömmer om att bli polishund eller militärhund när han blir stor! Så han fick denna av oss idag (och såklart får han extra mycket god mat idag, nu till lunch fick han grillad kyckling & ris).

Nu ska vi gosa i soffan efter ännu en promenix.
XOXO

Världens bästa hund


FYLLER TVÅ ÅR IDAG!




Här ser ni honom jobbandes hemma i Sverigehuset, det är en bra hund detta!




Första gången jag såg honom smälte mitt hjärta, jag hade aldrig någonsin sett något sötare.
Första tiden med fisen var tuff då han kissade och bajsade överallt och det hjälpte inte att
det var vinter ute så innan man fått på sig skorna så hade lillskiten kissat i hallen, haha!
Både jag och A var helt slut av allt springande in och ut och in och ut men till sist började
vår lilla björn lära sig vart man ska utföra sina behov och en helt fantastisk personlighet växte fram.
Ni som känner Dexter vet att han är en speciell hund, han är ingen tuffing (trots han ser ut och vara det)
utan han är väldigt "mammig & pappig" och älskar närhet och sällskap. Man ser hur tydligt som helst
när han är på bushumör och vill leka. Man smälter varje gång han går fram till en och ger en puss, och
det finns inget bättre än att vakna på morgonen med "huvudgos" från Dexter! Älskade hund, stanna
hos oss massor av år till, du gör oss så lyckliga!




All kärlek till min fina älskade vovve. <3

CPH - MUNCHEN - GENUA

-
För jag drar nuuuu.
Om en halvtimme kommer pappa och hämtar upp mig för att
köra mig till Köpenhamn, sen blir det mellanlandning i Munchen
för att sedan flyga direkt till Genua. En lång resa men det brukar
gå rättså smidigt. Fick kämpa med att få ihop väskan nyss... Har
packat den full med vinterkläder och varma saker så den är helt
proppfull. Håller tummarna så jag inte behöver betala övervikt!!!
10 dagar i Sverige var precis vad jag behövde,
nu är jag redo för lite Italiia igen.


Så mycket bättre....

... NÄR VI ÄR TILLSAMMANS!














Så mycket kärlek hos mina älskade vänner.
Ni är värda allt guld i världen.
♥♥♥

Piffa upp höstmörkret

-
Idag piffade jag till det med lite rödrosa läppstift från underbara Rituals!
XOXO

My time is up

.
Fasen vad snabbt tiden gått här hemma.
Imorgon hoppar jag på ett flyg tillbaka till Italien och det gör redan ont i mitt hjärta samtidigt som det värker efter min hund och min kille. Man kan säga att jag har mitt liv i två delar, kanske fler, och min dröm är att en dag ha mitt liv här, samtidigt, tillsammans..... tillsammans med alla jag älskar och håller av.

10cm is gone gone gone

-
Från långt, livlöst och tråkigt till 10cm kortare, tjockare och mer livfullt!
Vad tycks?
-
-
Mitt hår är ju fortfarande långt men lite mer livfullt.
Tack Steffi.
XOXO

Happy

 

Igår fick jag denna av My.

Så jäkla glad då jag spanat på den alltför länge, tack Myrisen!

En doft som doftar nytvättad tvätt, genialiskt!

XOXO

 


2.5 million dollars baby

Miranda Kerr på årets VS  -  show.
Hon bar en BH värd 2.5 miljoner dollar, och jag tycker även att hon är den snyggaste "änglen".
Vem tycker ni är snyggast?
Jo de är snygga allihopa, men vem är favoriten?
.
XOXO

Ralph Lauren Down Jacket

-
Såhär ser min nya vinterjacka ut. Den är så jäkla varm och gosig! Jag har dragit åt den rejält i midjan så midjan markeras och inuti luvan finns svart mjukt ludd för extra gosighet! Jag är så nöjd med mitt köp!
-
Nu ska jag snart fixa till mig sen blir det klippning (kapning) av mitt hår hos Stephanie!
XOXO

Shopping Sunday

Köpte en snyggt glittrigt nagellack från Isadora, you like it?
Hittade även 2 par skor & en vinterjacka från Ralph Lauren.
Har varit på Väla med min mamma & pappa idag, sen hem
till Mormor och Morfar på fika och nyss avnjöt jag en god middag
härhemma med min fina familj. Måste hinna med och bara vara
hemma och mysa med dom också. Så kvällen blir lugn då jag
imorgon ska till frisören och klippa av en rejäl bit av mitt hår!
Hoppas ni mår bra.
XOXO

Mina vänner



Mina vänner betyder allt för mig, fattar inte hur jag hittat de bästa! Precis kommit hem från myskväll hos Emma. Vi har käkat mat, krängt chips, snackat, skrattat, kramats och jag vill ha sådana här kvällar varje kväll.......
Ni är guld värda! Ni vet vilka ni är....

Fullt upp!



Har fullt upp i Helsingborg med vänner & familj, sorry bloggen! Ni andra som har blogg.se, har ni problem med inlägg-sidan? Jag kan bara skriva i kodad form & när jag tycker "ändra redigerare" så händer ingenting?

I leave in six days

Bokade nyss flygresan "hem" till Italien.
Lämnar mitt älskade Helsingborg 18:00 på Onsdag nästa vecka!
Har dock löjligt mycket planerat så det kommer bli en fullspäckad vistelse!
Idag ska jag till min Moster på Hvita och få ansiktsbehandling & färg på brynen!
Går alltid dit när jag är hemma och unnar mig det, man känner sig så fräsch efteråt!
Sen ikväll ska jag och Caroline ut och käka en förrätt och ta några glas vin i stan
& jag tror några vänner till möter upp oss! Så mysigt.!
-

My Everything

Fy fasen vad jag känner mig tom i hjärtat utan min ögonsten!
Dock fyller mina vänner och min fina familj mitt hjärta med så himla mycket kärlek att det inte är klokt. Förstår inte hur jag ens klarar av att vara ifrån dom när jag väl har dom nära.
-
Har varit med My & Carro på stan idag och fikat, shoppat och snackat skit, sen blev det filmmys hemma hos Carro med tjejsnack, måla naglarna och massa kramar! Finns inte mycket som slår våra tjejmyskvällar!
Och jag har en hel vecka kvar av massa tjejskoj!
XOXO

Mina favoriter från Efva


-
Mina 3 favoriter av halsband, ringar och örhängen.
Bilder lånade från EfvaAttling.com


Så fina vänner

-
Mina fina tjejer från i Måndags! Tina, Emma, Josefin & Oksana.
Vi har alltid så himla roligt ihop men tyvärr ses vi alltför sällan!
Därför blir det extra roligt varje gång vi ses, puss på er tjejer!

Feels so damn good

-
Jag och A ligger i vår soffa och myser, i vårt hus & jag vet inte vad det är, men
jag får en sådan lyckokänsla tillsammans med honom i detta huset. Här vill jag bo,
här är vårt hem, här är vi. Som ni kanske märkt så börjar jag älska Italien mer och
mer men hemma är alltid hemma, och herrejesus vad jag älskar vårt hem.
_
-dock saknar vi en stor, lurvig, hårig schäfer...-

Håruppsättningen på galan

-
Älskade min frisyr igår & jag fick så många komplimanger! Superduktiga Annika fixade den!
Skönt och ha håret uppsatt, slapp man fixa och trixa med det under kvällen!
-

Efva Attling

Bild lånad av Aftonbladet.
-
Igår presenterade Helena mig för Efva Attling och jag tyckte faktiskt det var himla roligt
då jag älskar hennes smycken! Måste faktiskt köpa något från hennes kollektion som är
helt fantastisk enligt mig. Gillar ni Efvas smycken?

Gala gala gala

Bild lånad från Expressen/Kvp.
Smink och hår fixade söta Annika!
-
Igår var det gala, igår var det fest.
Idag sitter lösögonfransarna snett och håret ser ut som ett fågelbo.
Men det var det värt! Såg ni galan?

Smink - Done

Fina Josefin & Jag.
-
Nu är sminket klart, håret kvar, vad tycks?

Dagens "på stan"

-
Såhär ser jag ut idag.
Jenas från True Religion & tröja från Monki.
XOXO

Stockholm

-
Var precis nere och åt frukost med A, nu sitter han i möte och jag har precis kommit ut ur duschen.
Ska springa lite på stan med Andy sen är det smink, hår och klänning på för en lååååång kväll....
XOXO

Nya solbrillor

Kanske fel årstid men de var så fina! Och ni vet väl vad dom säger?
Efter regn......kommer solsken!


 


Leaving my heart behind

 



Varit och lämnat Dexter på hundhotellet idag! Usch vad jobbigt det var. Jag tröstar mig med att tjejen som har hotellet är så gullig mot hundarna och att Dexter iprincip sprang in för och hälsa på alla "kompisar" där! Dock var han ledsen när vi åkte... Gör ont i hjärtat! Om nån timme åker vi till Milano för att flyga till Stockholm!!! Ska försöka blogga lite därifrån imorgon! XOXO


från regn till klänningar

-
Fösta gången jag hängde med på fotbollsgalan så hade jag denna silverklänning på mig, det var flera år sedan och nu på Måndag är det dags igen! Igår hittade jag en klänning som jag blev kär i och min fina A köpte den till mig! Lycka! Så nu är min outfit räddad, ska bara välja vilka skor jag ska ha till. Men det löser sig.
XOXO

Regn regn och mera regn

Det regnar fortfarande men tydligen så har de fått lite ordning i stan och rensat upp det värsta.
Vattnet hade sjunkit undan rättsåbra under natten så förhoppningsvis är den stora faran över.
Matchen är dock ändån inställd imorgon då det fortfarande är oroligt och 10 personer faktiskt miste livet.
Alla mina tankar till de som farit illa av denna katastrof...
-

Overklig katastrof

Ni förstår inte vad som händer här.
Det är kaos.
Halva Genua ligger iprincip under vatten då två flodar har svämmat över nära
fotbollsstadion. Tror dödssiffran rör sig mot 10 och 4 av dom är små barn!
Bilar flyter runder på varann, poliser skriker i megafoner att folk ska gå hem &
stanna där men många kommer inte ens hem! Mina vänner bor mitt i kaoset, tackochlov
högst upp i höghuset, men det är så himla hemskt. Vi bor ju utanför Genua och här
regnar det nonstop och blåser storm! Matchen på Söndag kommer säkerligen bli
inställd och jag håller tummarna för inga fler offer för flodöversvämmningen!
-
Sjukt så mycket naturkatastrofer som händer runtom i världen just nu.
Man måste tänka på att vara mer tacksam mot livet i sig själv, det kan försvinna
vilken sekund som helst.....

Fredagsklädsel

-
Såhär ser jag ut idag. Svarta jeans från Zoul/MQ & jeansskjorta från Zara.
XOXO

It's Friday, I'm Inlove

-
Idag är det Fredag.
Jag brukar inte gilla Fredagar längre då Andy åker bort på hotell varje Lördag
men denna Fredag känns det helt okej då dagen består av lunch på stan
och lite klänningsletande för mig. Sen imorgon är det packning på schemat
sen på Söndag ska jag lämna Dexter på hunddagis, se Genoa - Inter för att
sedan hoppa på ett flyg med min A mot Stockholm! Ska bli så himla roligt!
Så idag är en bra dag, och många fler bra dagar är på väg!
XOXO

Tjejkväll med Risotto!

.
Hämtade upp bästa Anna och brummade hem mot Hanna och hennes underbara dotter (och lägenhet) där Susan mötte upp oss. Anna lagade risotto till oss, hur god som helst och jag åt tills jag inte fick ner en bit till. Svamprisotto ala Anna gillas kan jag säga! Blev ett glas vin, några cigg och lite snicksnack. Känns så skönt att man börjar få ett socialt liv härnere! Imorgon blir det lunch på stan!
.
Idag när jag och A var nere i byn mötte vi en kille i hans lag och hans tjej som bjöd med oss upp på kaffe och lite Wii-spel. Hur trevligt som helst! Älskar spontanare!
A är ute med laget och äter och jag kom nyss hem från tjejmiddagen!
Regnet öser ner därute och jag tror jag ska krypa ner i sängen och lägga mig,
dock efter jag fått min dagliga dos av bloggar. Ciao!

Girlie Dinner Tonight

.
Tyvärr fick min vän Fanny förhinder när hon skulle flyga hit så resan blev uppskjuten! Så tråkigt.
-
Igårkväll kom jag på att jag då har tid att gå på "Torsdagsmiddagen" som tjejerna här i Genoa har
varje Torsdag. Vi ska hem till Hanna och käka risotto om jag förstått det hela rätt och det passar så
bra då Andreas skulle ut och äta med laget ikväll också!
Så tjejmiddag it is.
XOXO

En ny App

-
Hittade en App på iPaden, Elle - där du kan ladda hem hela tidningen.
Love it!

Min frukost en Torsdag

En skål med naturell yoghurt, banan, hallon och valnötter samt två rostade mackor med persikomarmelad & ost.
-
Hur gott som helst. Vad brukar ni äta till frukost?
(jag lyxade dock till det idag med mackor, istället brukar jag bara äta ett ägg & yoghurt)

Searching perfection

-
Sitter och kikar på olika alternativ på uppsättningar av hår och sminkning inför ett event jag
ska på snart. Man vill ju gärna fixa lite lite extra när man väl kan! :)
XOXO

Alot of fun is comming up

-
Nu har jag massor med roligt framför mig och självklart börjar jag känna mig hängig och febrig.
Har sovit med tjocktröja, långboxor & täcke men ändån frusit inatt. När jag vaknade proppade
jag munnen full med Ipren och hoppas på det bästa, fina Fanny landar ju ikväll och ska stanna
tills Söndag då även vi lämnar Italien. Det ser ut och bli två nätter i Stockholm och sen en vecka
i mitt älskade Helsingborg! Kan inte bli bättre! Längtar massor massor!
XOXO

Cause I like how it feels

Har målat mina mininaglar oranga, passande nog när det är Halloween!
YSL-ringen hade matchat min hand och nagelack som en smäck!
Funderar på och köpa den ringen när jag åker till Milano på Fredag
fast då föredrar jag nog hellre svart, det är inte Halloween året om inte!
XOXO

Gina Tricot

När man bor utomlands så längtar man hem till saker som inte finns här.
Främst efter den svenska maten såklart men också affärer som Gina Tricot.
-


Hittade några godbitar jag ska kolla in när jag är hemma. Fina Josie hade ormbyxorna och de är så fina på om man matchar dom rätt! Nej som sagt, ett stopp på Gina när jag är i Sverige, inbokat!

Nyfunna vänner

-
Igår mötte jag och A upp Anna & hennes kille Matteo samt Susan (en dansk tjej) och hennes kille Stefano.
Vi käkade lunch (supergod) på ett gammalt slakteri som de gjort om till en restaurang och efter god mat och gott vin så gick vi en sväng på stan och Anna & Matteo visade oss lite mer av Genoa än vi redan sett. Det blev allt från gamla kärlekhistorier till spökhistorier och jag måste säga att Genoa är en helt otroligt vacker stad med massor med gömställen! Efter några kaffestopp och Italiensk glass var vi trötta och brummade hem till Arenzano igen. Dock många historier och vänner rikare.
XOXO

RSS 2.0