Valborg

Drar in till stan nu för fika med gänget:
Tunika Vila
Scarfs Matthew Williamsson
Jeans Nudie
XOXO

Min fina älskade vovve!

Idag känner jag mig som en stolt mamma, precis som om mitt barn precis lärt sig gå.

Detta är anledningen:
Hm vågar jag gå längre?


Åh det är läääskiiiigt!


Fast ändån spännande....


Åh vad skoj detta var....


TITTA DÅ TITTA DÅ jag kan SIMMA!!!!!!


Åh vad roligt jag haft, nu går vi hem... :)


Så fin hund jag har. Nu ligger han död och utslagen på soffan. A ringde precis och hans första fråga var "Hur faaaan fick ni i honom i vattnet?!" Haha, vi tjejer har våra knep (i form av en gul tennisboll och uppmuntrande och väääldigt ljusa "jaaa brraaaaa duuuuktiiiiiig deeeexter").

Ska ta och käka något snart, börjar bli hungrig.
Puss på er!
XOXO

23 grader och sol

Det är mega fint väder så jag och tjejerna hoppar självklart gymmet och går ut och går istället, jag tar med mig min doggelito och kör bort till sjön snart, sålänge har jag suttit och kollar The City och det är ju också så himlans bra, frågan är om jag hinner se Gossip Girl?
Såhär ser jag ut idag, leggings och en randig tröja, perfekt för promenad!
XOXO

OMG

Sett The Hills avsnittet? Jag bara älskar det, och jag avskyr Kristen! Och ja, Heidi ser förjävlig ut.!
XOXO

Grillfest!

Igår bjöd vi över alla svenskar, danskar och finnar i laget och hade en stor grillfest för att välkomna sommaren, fira Andreas lite samt umgås lite extra innan semestern! Vi grillade fläskfilé och oxfilé och alla mumsade på väldigt bra. Sen kollade killarna fotboll (barca - inter) och vi tjejer satt kvar ute på altanen till halv elvasnåret och drack lite vin och snackade livet, väldigt mysigt! Kommer sakna alla himlans mkt. Alltid ska man sakna någon! Aldrig kan man ha alla samlade! Aja!
Dexter verkar ha all energi i världen och springer fram och tillbaka över allt och skäller. Haha cphund! Han väckte A iallafall, tihi! Ska dra och träna senare tänkte jag, måste jobba på kroppen inför playan och poolen i L.A och Las Vegas baby! ;)
Tröja shoppad i GBG - H&M
Jeans - Nudie
Klocka - Triwa
Ring - Accessorize


Såhär såg jag ut igår darlings.
Ha en fin dag.
XOXO

Wonderful dress

VILL HA!
från ASOS.com

Inbokad träning idag, är dock inte så peppad, det är ju sommar ute!
XOXO

Everybody is looking for love

Här sitter jag i min "I love Manchester" - tröja och surar lite för att Manchester resan inte blev av, saknar min Jenna och min älskade stad så mycket! Men men, sålänge ingen vulkan sätter stopp för USA-resan är jag nöjd (ta ta ta i trä). Varit hemma hos familjen Andersson/Berglund och låtit vår hund missbruka (!) deras hem samt kollat fotboll och gett massage och fått kaffe! Man börjar få lite ångest att man ska vara ifrån varann så länge på semestern nu, är ju van att ha både lillis och blondie väääldigt nära till hands.


Imorgon ska jag fan pumpa på gymmet, känner mig as svullen och tjock! Nu jävlar, beach 2010!!!

Nej nu kallar snart sängen! Ska gossa ner mig mellan mina pojkar och somna med ett leende på läpparna, sådetså!


Psst!!! Bästa låten just nu:


XOXO

Going to school

Egopics från mig till dig! ;)
Ska hämta upp lillskruttan nu, jaaa!
XOXO

Godmorgon darlings!

Varit ute och gått en prommis med Dex precis, mega skönt väder och allt är grönt och blommigt, i love it. Sitter och käkat frulle nu, rostade mackor med marmelad och ost, mumma! Idag är det lektion och jag har inte pluggat ett skvatt, ångest!!!! Undrar och pluggisen Ida har det??? ;)

Jag har tyvärr inte fotat skorna jag köpte i Götet (det var en läsare som frågade) och nu kan jag inte fota dom för dom fick stanna i Hibbi tills jag kommer tillbaka! Hittar heller inte dom på topshop.com vilket är jätte konstigt...

Carro, du kanske har någon bild på mina shoes, mejla isåfall och lägg gärna ut lite bilder sen Lördagen tack ;)

Jag har några pics från Lördagen, men dock tagna med Iphonen så kass kvalité. Here they are:
Fy vad vi drack gott i Lördags, massa goda bellinis hos Caroline sen drinkar på Helsing :)

Nej om man skulle plugga lite...
XOXO

One thing I love.

En sak jag älskar är dethär:
att gossa in mitt huvud i Dexters nacke och pussa massor!!!

Han och jag har mysdag idag. Var ute en långrunda innan Andy drog vid lite i två sen har jag kollat Maria Montazami (Svenska Hollywoodfruar). Hon är så jädrans underbar att jag smäller av!
XOXO

Back to Basics.

Åh jag har haft det så bra i Helsingborg att jag redan längtar hem. Kom hem inatt med en trött hund och en hungrig pojkvän. Sovit som en prinsessa i vår säng dock. Såklart det är skönt och vara "hemma" igen men jag hade inte tackat nej till massa mer veckor i vår älskade hemstad. Mina bästa har gjort min vecka guld värd.  













Bilder från min och Carolines shoppingdag i GBG samt bilder från promenad och fika med Dexter och min familj :)



Mer bilder kommer.
XOXO

Shopping i love

Köpte dessa guldkorn på Monki:

Sen hittade jag även två tunikor i en liten butik som Carolines mamma hade hört tips om, en jätte fin klänning samt cool "nit" tröja från H&M och ett par mocka kilklackar från älskade Topshop.

Hade en mkt mysig dag med halva familjen Dellgren. Som lite tur i oturen blev Carolines och hennes killes plan till Berlin inställt idag så hon är med och slår klackarna i taket imorgon också, mega skoj. Kan inte säga att jag tyckte att det var JÄTTE synd att planet var inställt... Elak jag är va? ;) 

Nu ska jag försöka sova nån timme innan min öldrickande man ringer och vill ha skjuts hem. Ska gossa med min vovve hela dagen imorgon och sen blir det bellinis och vin med de bästa!!!

Hoppas ni har det bra!!!

XOXO

Nu drar jag


XOXO

Thursday

Hey mina lovers.

Ska ner på stan och möta upp lite flickor för lite fika/lunch. Solen stråålar och jag har ett stort leende på läpparna mest för att livet är så härligt ibland. Jag och Daniella åkte upp till Väla igår och sprang lite i affärer, sen drog vi ner på Bonasera (ja jag bor där när jag är hemma) och käkade pasta och snackade skit. Var jätte länge sen jag träffade min Donna ju!!!

Blir myskväll med tjejerna ikväll och sen imorgon pyser jag och Caroline iväg till GBG för en heldag! Ska bli så himla mysigt! Ibland känns allt som om man svävar för allt är så bra! Så känns det nu! 



Rock on!!!! ;)
XOXO

I love it.

Heeej.


Såhär glad försökte Chribba se ut igår FAST hans MFF förlorade, hihi ;)


Pesse och Jonas var glada för att HIF vann så dom drack öl :)

Sorry att min uppdatering inte är den bästa just nu men jag har mkt och göra. Igår sprang jag runt som en galning med mina vänner och hade myskväll på kvällen, gillar det!!! Idag börjades dagen med ett gynbesök (not nice) för nån cellprovstagning sen köpte jag hem bullar till mig och Alexandra, mumsigt. Därefter gick jag ut och gick med Lollo och Sillen i 1½ timme, skönt! Sen däckade jag i sängen vid tolv och vaknade vid halv tre, ooops.

Sen gjorde jag mig lite lunch och diskade upp diskberget här hemma så pappa blev väldigt glad när han kom hem från jobb. Så gick vi och hämtade ut mina grejer från Ellos på Ica, ett par nya gummistövlar och två klänningar. Mkt fint mkt fint.


Mina nya gummistövlar, mega sköna!

Asså nu haglar det igen! Haha. Det var nyss blå himmel och sol!? Jädrans aprilväder. Idag tog en av mina bästa sitt körkort, GRATTIS DANIELLA! Hon kommer och hämtar mig nu så ska vi till Väla och byta min bikiniöverdel och fika, mys!

XOXO

Bonasera Bonasera


Bild lånad av hd.se av Bonasera Bonasera

Där uppe i vänstra hörnet satt vi igår och drack vin och käkade förrätter, underbart gott!! Fick träffa min älskade sis och min bästa vän i ett! Sen jobbade både Issa och Emma så dom joinade oss efter gästerna rullat hem. Hade jätte trevligt och var inte hemma förrens vid tre snåret och då däckade jag i min fina mysiga säng.

Vaknade imorse och det kändes tomt i sängen utan mina pojkar. Hade oväntad energi och gick ut och gick en långpromenad med min kompis Louise och hennes boxer "Sillen". ;) Han är så söt, hoppas Dexter hinner träffa honom! Efter promenaden blev det ner i stan med LillEmma, Lollo och Issa och vi lunchade faktiskt ute, mysigt. Men det blev kallt efter ett tag så vi höll oss varma genom att springa i affärer, hittade en fin bikini på H&M samt smycken på Gina. Får hålla shoppingen tills på Fredag, då blir det Göteborg, tips på bra affärer där någon?

Nu ska jag käka en macka eller två sen vid åtta snåret kommer Alexandra hit och då ska vi beställa sushi och dra hem till en på mitt gamla jobb och kolla fotboll (!) och snacka skit, full rulle här hemma and i love it.

Hoppas allt är bra med er.
XOXO

Nu puttrar jag hemmåt...

Helsingborg kallar, mina vänner kallar, min familj kallar och framför allt JAG vill heeeeem! Haft massor med hemlängtan och om en timme sätter vi oss i bilen och kör hem, jag och Andys familj, han kommer efter på Torsdag! Så babes, see u on the streets of Kullagååå!
XOXO

'Hey'

Snart är klanen tillbaka och då blir det lite käk, får nog vänta på A också.
So long.
XOXO

Som om...

Solen skiner och det är inte ett moln så långt ögat kan nå, temp står på 20 grader och på något sätt så känns det som om det är naturens sätt att säga förlåt för vulkanutbrottet. Har suttit ute och solat lite, tvättat sängkläder, städat fint i köket, varit ute på långrunda och tränat "fot" med min hund (som är jätte duktig) samtidigt som jag har kopplat in min ipod i ljudsystemet så jag dansar runt lite och blir faktiskt på bättre humör av bra musik. Nästa helg ska jag slå klackarna i taket så det stänker om det. Jag och Caroline planerade in en Göteborgstripp på Fredagen för shopping och mys, ser verkligen fram emot en bästisdag!

Går allt som jag vill så får Robin ledighet denna veckan också så stannar han hos Andy och Dex och jag drar hem imorgon, håll tummarna för den lösningen tack!

Om man ska bädda rent i sovrummet och kanske ta en snabb dusch?
XOXO

nogoodday

Idag skulle varit den dagen då jag och Ida for iväg på en tjejresa som bara skulle innehålla shopping, fikor, äta ute, drinkar och massa mys. Jag skulle få träffa Jenna som jag inte sett på alldeles för länge och vi skulle få bo på ett fint hotell mitt i stan och ha massa tid för oss själva.


Men istället så bryter en vulkan ut på Island och slår ner hela flygtrafiken i Europa så vi blir strandsatta i Holland. Tacka vettja att vi kan köra hem och inte är beroende av flyg.


Nej denna dagen ska jag ägna mig åt att sura. Käka B&J och kolla kass tv. Gästerna ska till Eindhoven och kolla Andys match men jag kan inte följa med pga vår hund, som sagt, ingenting är som det ska vara idag. Kasst, men jävligt sant.


So long suckers.
XOXO

.


Solsken och altanfix.

Hey mina darlings.
Allt bra med er?
Här strålar solen och ingen jacka behövs, hur underbart är inte det? I love it. Skrubbar och fixar på altanen idag, köpt fina nya blommor och våra gäster är väldigt duktigt aktiva med att hjälpa till, det gillas ;) Jag dricker redbull i solen och bara njuter, var ute med min vovve precis och han är helt enkelt världens bästa sötaste lilla goss, han fyller 5 månader idag och går över till mer mat så han blir stoooor och stark! Det ni, moppsa inte med oss ;)
XOXO

Bikergirl

Nej jag köpte inte den rosa hjälmen, men visst hade det varit sött? Men jag vill inte vara söt, jag vill vara cool på motorcykeln så därför tog jag en mega cool svart hjälm :) Jag längtar tills jag och A ska gliiiiiida i sommar, mys!
Har grillat och käkat och lagat kladdkaka så snart är det Talang, kaffe och kaka! MUMS!
XOXO

Fullt hus och en fölsegris!

Idag fyller min man 25 år och vi har just nu grillparty, massa gott ska ner i magen ska ni tro. Varit på utflykt idag också och jag fick en snygg outfit kan ni tro, skinn och läder är det som gäller för mig och min man i sommar, och en snygg svart motorcykel ;) Visar sen!!!!
Sorry för kass uppdatering men har fullt hus! Har dock tråkiga nyheter i allt stim, blir till 99% INTE Manchester på Söndag för den jävla vulkanen, förbannad är bara förnamnet!!!!
Ha en fin solig fredagskväll, i know i will ;)
XOXO

Today

Tröja från Zara
Byxor + skärp Dsquared
XOXO

thursday

Hejochhå!
Fullt hus här på Hans Tetznerlaan gatan! Mysigt. Pratade med bästis precis och jag saknar henne väldans mkt, precis som alla mina andra hjärtan där hemma. Men om en vecka kommer jag ju! Imorgon fyller min långeman år. Det ska firas med grillning och kladdkaka och massa presenter!
XOXO

Flying around.

I svarta leggings och svart tröja hoppar jag omkring härhemma som en galning, vetni vad jag gottade i mig precis? Pannkakor med nutella och grädde, tjockiiiiis! Haha, gott va det. Mår smått illa nu. Men har ändån varit ute och gått mycket idag. Jag och Dexter var ute en timme imorse och busade och sprang runt i parken, han försökte nog även bli av med sin oskuld idag på en 5årig tik men det gick inte så bra, haha!


Nu kommer snart familjen Granarna + Bamse the man hit och joinar mig i min och Dexters ensamhet, pappa (Andy) spelar match klockan nio, håll tummarna!
XOXO

Ida skickade lite pics...

i ♥ my dog.




XOXO

Jag dör!!! Längtar!!!!!


GAAAAH!!!!
XOXO

Wonderful Life

Ibland är livet bara så underbart. Just nu ler jag bara hela tiden, har så mkt roligt framför mig att jag spricker snart! Har varit på lektion idag och jag och Ida fnissade bort lektionen typ, precis som i högstadiet, haha, sånt gör mig lycklig. Sen åkte jag och storhandlade, träffade Fiekes kille som nog tyckte jag handlat lite för mkt, haha, han erbjöd sig snällt och hjälpa till men jag klarade mig så bra, jag är van vid storbesök, det är så roligt! 2 flak cola och 2 flak öl var bara en liten del av allt jag handlade idag, puh! Men nu står allt på sin plats och jag ska laga lite mat. Blir köttfärs och spagge tror jag, A käkade vid fem för han var så himlans hungrig.

Jenna, we're soon with u!
XOXO

Powernap är så himla skönt.

Jag och mina pojkar tog en timmes powernap precis, så himla skönt, man får så mkt energi på den lilla timmen, har gjort klart pastasallad tills ikväll (elenas special), den är så god. Pennepasta, fetaost, äpplebitar och cream fraiche blandat i en stor skål, och så kryddade jag ner lite citronpeppar och en klick majonäs, mumma! Till det blir det fläskfilé och lite brödbitar.

Köpte jätte fina rosor idag:
XOXO

Lunch med gänget.

Precis kommit hem från Kaap Horn. Varit på lunch med svenskgänget, väldigt mysigt. Lite skitsnack, skratt och promenad med vår lilla stjärna (dexter). Han lekte med en hund precis vid sjön och mitt i leken så tappade den lille hunden balansen och ramlade ner i sjön, som tur var så var det inte djupt alls men fy vad vi skrattade, haha! Tog lite tid att få upp den lille igen men det gick bra, hade varit kul om Dex hade ramlat i, han har aldrig badat förr förutom en gång i badkaret ;)

Såhär ser jag ut idag iallfall, slappeoutfit!
XOXO

Lady Gaga

The Fame Monster.

Mitt ♥ ligger i mitt knä

Sitter i soffan och ska masa mig upp i köket snart och göra lite kaffe och någon smörgås. Är väldigt trött men solen skiner som bara den ute och det blir jag glad över. Har skickat iväg ett sms till både Ella och Ida för och se om de är sugna på en prommis, de sover förmodligen fortfarande dock... Idag ska jag städa städa städa och fixa, får besök på Onsdag ju! Skrubbade köket igår så det är klart! Min vovve ligger med huvudet i mitt knä och vilar, mys!
XOXO

Match och vinst!

Groningen vann idag med hela fyra - noll och min man ringde precis och var så nöjd så. Han är på väg till McDonken (som vanligt efter match) och jag ska kasta in en Ristorante Pizza i ugnen, mysigt!!! Såhär såg jag ut idag, eller ser ut?
Ha en mysig kväll. Om det inte är massa fissefotboll ikväll så ska vi nog se Avatar!
XOXO

Jävla hund!

Jaha, då började denna morgon med skrik och tårar. Var ute och gick med Dexter utan koppel så ser jag att han har ngt i munnen när vi kommit halvvägs på den långa rundan, efter några sekunder ser jag att det är en död fågel. Jag får panik och börjar locka honom med att kasta pinnar, godis, springa och leka osv men allt han gör är att springa ifrån mig. Han lyssnar inte för fem öre och till sist har han sprungit hem vid vår gräsmatta och jag får fortfarande inte tag i honom. Börjar gå hemmåt och kalla på honom men han ligger kvar på gräset och gnagar på den döda fågeln. I ren frustration börjar jag gråta, öppnar dörren hem och skriker förtvivlat på min sovande man som yrvaket kommer nerspringande i kalsonger och tror förmodligen att Dexter är överkörd eller ngt värre. Tillsammans får vi sen gå ut och ta honom båda två och endast NU förstod hundfan att vi var sura på honom, att han gjorde fel och att det inte var en lek att käka en död jävla äckel fågel.

Är fortfarande sur på honom så Andy fick gå upp och lägga sig och sova med honom ett tag. Fan jävla hund. Jag blev ju skiträdd, tänk alla baciller och skit.


Ja så började min morgon iallafall, hoppas er började bättre.
Idag är det match och jag ska faktiskt se hela idag, Dex får klara sig själv.
XOXO

My dreams will come true

Andreas kom hem vid tolvsnåret så lagade vi lunch och käkade. Sen kollade vi upp Las Vegas och Disney Hotel inför USA. Blev ett hotell utanför Disney i Anaheim, USA och sen i Las Vegas kunde vi knappt bestämma oss mellan Caesars Palace och Bellagio så vi bokade 2 nätter på varje, och vet ni.... Jag och A lyxade även till det.... Man lever ju bara en gång så vi bokade svitarna på båda hotellen!!!! Jag dör!!! På Bellagio har vi tex varsitt badrum, ett för tjejen (med stor sminkspegel och stort badkar) och ett för killen (med cool ångbastu och grejer). Haha jag längtar så mycket att jag sprängs!!!
Nu har vi bara 2 nätter kvar och boka, Santa Barbara och Santa Monica sen är vi ready to go! Drog iväg och tränade vid tretiden, blev 35min cross och 25min löpband, 7 och en halv km och 500 kalorier. SKÖNT! Också lite mage på det. Handlade hem lax till käk idag, ska bli gott. Ska börja laga snart, och så har vi lite kladdkaka kvar sen igår (fast A käkade halva).
XOXO

Långa nätter...


Sitter och lyssnar på Melissa Horn och min vovve somnade till den ljuva musiken precis, mysigt. Sitter redan ombytt för träning, tänkte dra när Andy kommer hem. Sitter och kikar på topshops hemsida och längtar till Manchester, snart så är vi där! En vecka och en dag kvar nu!



Vi ska bo på Arora International Hotel på Princess street, ser mkt bra ut;
Myyys!

Nej om man skulle käka lite frulle.
XOXO

Gottis.

Jag bakade kladdkaka (måste öva inför Andys födelsedag om en vecka). Den blev mer än godkänd, mycket mumsig. Glass till det är enligt mig godare än grädde, men A tyckte tvärtom! Nu sitter vi och klappar oss på magen. Sitter och kollar Talang och myser, varit på långrunda med Dexter precis, skönt och gå ut och gå på kvällen, så mysigt och komma hem igen!


Hoppas ni har en myskväll.
XOXO

SlappeFredag.

Idag är det mulet ute, lite kyligt. Jag och Dexter ligger bredvid varann i soffan och värmer oss och kollar kass tv. Idag är en sån dag då man bara vill ta det lugnt, pula lite i hemmet, ligga i soffan och dricka cola zero och bara slappa. Vill bara att allt ska dra igång nu med aktiviteter. På Onsdag kommer gäster, nästa Söndag drar jag och Ida till Manchester sen direkt efter det kör jag och mina pojkar hem till Helsingborg. Jag behöver lite action känner jag. Action is what I need.

Don't call my name

Älskar Lady Gaga, lyssnade på hennes nya album under mitt träningspass idag, love it. Körde 30 min på crossen och 30 minuter styrka (rumpa, mage, rygg, armar).
Sitter i soffan nyduschad och klar och ska kolla lite hotell i Santa Barbara, Santa Monica och Las Vegas, inte fy skam det inte! Ha en fin eftermiddag/kväll!
XOXO

8 April 2010

Tjenare!

Hoppas allt är bra med er. Jag har varit vaken sen halv nio och varit ute med Dexter samt legat i soffan 2 timmar och kollat 24 med min man. Slapp morgon. Tänkte dra och träna om en timme och handla hem lite käk. Ska försöka tvätta så många omgångar jag orkar idag också och kanske städa lite smått!


Snodde Andreas tröja. "Vadfan gör du med min tröja?! Fast du var rätt söt i den ändån..." Haha!

XOXO

Lunch, glass och solhäng!

Först mötte vi upp gänget på stan. Lunchade mitt i smeten sen gick vi och åt vars två kulor glass i solen. Efter det åkte vi ut till Kaap Horn igen och satte oss i stora soffor ute vid sjön och fikade och snacka skit, mys mys och åter mys. Nu är vi mer eller mindre döda, man blir fan trött av solen but i love it. Satt verkligen med bara armar idag och kyla var det sista jag tänkte på....
XOXO

This is me right now

HHaha jag orkar inte med mig själv, är tydligen på blogghumör idag! Såhär ser jag ut idag iallafall, redo för stadens äventyr.

Klänning från England (kommer inte ihåg affären)
Kavaj från H&M
Strumpisar härifrån Holland
Skor från DinSko
Väska från Mulberry


Ha en fin dag
XOXO

Lunch på stan!

Ska hoppa ur min "promenadlook" och gå upp och duscha och fixa mig för en lunch på stan, mycket mysigt. Vi ska ta med vår lilla galning tänkte vi! A borde vara hemma om en timme så chop chop hurry up!
XOXO

Underbar morgonpromenad


Jag lyckades tvinga med mig Ida ut och gå med Dexter därborta hos henne, Elena var inte lika pigg ;) Solen strålar och det är redan 15 grader ute, kommer bli en fin dag idag. Gick en lång runda och Dexter sprang fritt och lekte med massa hundar, ser ni så lycklig han ser ut och vara? :) Nu snarkar han bredvid mig, lugn och fin vovve, så som jag vill ha honom! Haha! Ska se om Andreas är sugen på en fika i stan, jag tänker uteservering, cola och mys! Hoppas er dag började lika bra som min mina finingar!
XOXO

TheBestThingsInLifeAreFree

Mina fina pojkar. 



Solen har varit framme idag och gjort min dag lycklig. Nästan 20 grader och det har varit en underbar dag. Varit på lektion och övat på mina språkkunskaper och varit ute på långa promenader med min fina vovve samt tränat med honom. Han lär sig himlans fort och är så duktig så man blir tårögd :)


Andy är iväg på ngt event med laget så det är jag och Dexter ikväll, han är jävligt gnällig och skällig just nu men ändån världens bästa vovvsing!
XOXO

Under min keps

Snart dags för lektion, måste plugga lite, fan vad holländska är svårt!!!
XOXO

Another day

Dagarna flyter in i varann för tillfället, kom precis på att vi har lektion idag, messade just Ida och kollade om vi skulle dra dit, vi borde göra det.

Kollat Gossip Girl och snackat med Alexandra, mys. Min vovve spydde innan, INTE roligt. Jag klarar mer av bajs än spya altså! Men han verkar må bra, han ligger och sover bredvid mig.

Jag känner mig jävligt.... uttråkad.


hittade denna tavla på marie polsjös blogg, jag gillar den.
XOXO

Horoskop. "

http://www.dagenshoroskop.nu/

Det är helt sjukt så bra och RÄTT beskrivningarna är på denna sida. Jag är fisk och till 99% stämmer faktan om mig för att inte tala om min pojkväns!!! Hur kan dom veta hur man är? Är det verkligen så att alla som är fiskar är likadana? Jag tycker det är jävligt fascinerande!



FISKARNA



Den typiska Fisken är rättvis och medkännande, ömmar för alla som har det svårt. En mjuk, känslig och sårbar läggning är kännetecknande, liksom en strävan efter att finna sammanhang och mening i tillvaron. 

Neptunus är tecknets härskare, känd som vattenguden i den grekiska mytologin. Den som är född i ett vattentecken är en känslomänniska, med ett rikt inre liv. Fisken är en god lyssnare och har förmåga att leva sig in i sina medmänniskors livssituation. Fisken är mycket intuitiv och anar sig fram i tillvaron. Här finns stora fonder empati och välvilja.

Fisken ömmar för alla som har det svårt och söker sig gärna till roller där hon känner sig behövd. De svaga och utsatta grupperna i samhället, barn och djur, ligger denna godhjärtade natur extra varm om hjärtat. 


Många Fiskar känner sig vilsna och har perioder där de upplever att de inte passar in. En känsla av utanförskap kan stundtals vara svår att brottas med, men ger samtidigt Fisken en mycket tolerant människosyn. Fisken väljer ibland att fly undan, att inta ett passivt förhållningssätt. Det är viktigt att Fisken vågar följa sina drömmar och visioner, att ha modet att lyssna med det inre örat… 


Fisken är en sökare med en öppenhet för andra dimensioner. En god människokännare och humanist, ofta utrustad med en kreativ, fantasifull ådra och stora fonder välvilja.





Gå in själva och läs om ert, jag lovar er att det mesta kommer stämma!
Nu ska jag sova, för det är tydligen SÅ jag ("Det finns en Neptunuskoppling till hav, drömmar och sömn.")

XOXO

Bästa platsen.

Jag älskar vårt mysiga sovrum, det finns inte mkt bättre saker som är lika skönt som att sova, mysiiiigt! Det allra bästa är att gossa ner sig i en nybäddad säng som fortfarande luktar lite tvättmedel!! Ibland kan jag längta tills jag ska gå och lägga mig, kan inte ni det?
XOXO

Do u remember?!

Let's bring it back.
Ibland är saknaden så stor att det gör ont...
XOXO

Lunch på Kaap Horn

Hey!
Efter en trött morgon här hemma så drog vi förbi Elena och Fredrik och tog en promenad ut till Kaap Horn och käkade lunch med lille Dex. Mycket trevligt. Kom precis hem och lillen sover redan så trött han blev. Fotboll på tv (såklart!) så jag tänkte kolla lite 90210 på ch131.com! Hoppas ni har en mysig dag.
XOXO

PPPPOKERFACE


Sunday.

Har haft en mysmorgon med mina pojkar. Vaknade lite över nio (!) och både jag och Andreas var väldigt stolta över att Dexter sov så länge! Så vi gick ut på en långrunda innan frukosten och sen kollade vi på "Shutter Island" och käkade choklad hela förmiddagen, hihi, det är ju ändån påsk! Nu har vi precis varit ute på lunchrundan och Andreas ska iväg och spela en pokerturnering med proffs och grejer, hoppas han kommer hem med storvinst så jag kan shoppa i ännu mer i Manchester, hihi ;)


Ha en fin Söndag.
XOXO

Nu pyser jag... och Dexter!



'
Sporttopp och oversize tröja från Monki är min "kolla fotbolls" - outfit idag. Jag och lillen ska bege oss hem till paret Andersson/Berglund och kolla när A spelar skiten ur Vitesse Arnhem, förhoppningsvis! Håll tummisarna!
XOXO

Mys med gotte

Köpte hem käk (sushi) och så fick vännerna Ben och Jerry också hänga på, och mitt favoritchoklad såklart! Ska hem till Ida och Petter senare och kolla matchen och snacka lite skit, nu ska jag kolla Greys och käka choklad, mums!
XOXO

The trip of our life

Finns inte många ord som kan beskriva hur mycket jag längtar till vår roadtrip i USA, det kommer bli helt fantastiskt!!! Jenna och JP, glöm inte att registrera er för visum på internet tack! Vi kommer ha det så himlans bra och jag vet att det kommer bli den bästa resan vi gjort!!! Både jag och Andreas sitter och längtar till saker som ska hända. Han längtar efter att hans familj ska komma hit och fira hans 25års dag (jag längtar självklart också dit) och jag tjatar mer om Manchester, Helsingborg och USA. Det är så himla mycket roligt som ska hända och just nu känns det som om man bara står och stampar i gyttja och kommer inte riktigt loss, men så kan det kännas ibland! Man får inte glömma att leva i nuet (notis till mig själv).

Andreas drar om en timme till samling (de har match idag) och jag tänkte dra och handla hem mat för allt är stängt både Söndag och Måndag. Sen ska jag och Dexter ha en mysdag med promenader, film och mys. Funderar på att dricka lite vin ikväll i min ensamhet, mys!!!
XOXO

I need wings

Köpte vingar för pengarna.



Jag ska köpa vingar för pengarna och flyga ut över ängarna
När jag har flugit tusen mil ska jag flyga tusen till
För att göra det man måste är att göra det man vill


XOXO

Helt underbar dag!


Lyckan bara spirar runt i min kropp, jag är helt jävla beroende av solen, den är så himla fantastisk! Drog in till stan med LillIda (Elena har åkt till Sverige över helgen). Vi kollade i affärer, fikade ute i solen och rökte massor med cigaretter och bara njöt.

Sen gick vi till Zara och jag frågade runt i hela butiken och till sist fick jag mina skor, i påskpresent av A, han är bäst ;) Blev så himlans glad för jag blev så kär i dom, perfekta sommarskorna, kommer bo i dom!!! Sen har fixade vi massa hemligheter till Andy, han blir ju snart en gammal man, haha! Är jävligt nöjd med mina gåvor, hoppas han också blir det!!

Åh visst är dom fina??!

Nu dricker jag kaffe och Andy hittade något "rädda djur" program på tv som jag tänkte hoppa in i. Hoppas ni har en lika fantastisk dag som jag mina fina!!!

XOXO

Dagens!

XOXO

Tandvärk?


Min fina lilla vovve håller på att tappa tänder, en hängde lite löst så jag drog ut den, haha han ser helt galen ut i munnen med små mjölktänder och tomma glipor! Ska man spara tanden som minne? Eller... Neeej..?

Nu ligger han och sover, han verkar må bättre när den onda tanden är ute, mamma var duktig som tandläkare, haha! Ska åka och hämta upp lillskiten vid halv ett så ska vi luncha och jag ska nog fan kanske köpa skorna på Zara... Se om dom är kvar. Sen ska jag fixa med lite skit till A:s stora 25års dag! ;)

XOXO

Primark

'
Jag gillar fan Primark, man kan hitta snygga grejer till sjukt bra priser! Dit ska jag när vi är i Manchester, det är en sak som är säker. Underklädesavdelningen ska vi inte ens prata om... Iiiih!
Snart är det Criminal Minds.
XOXO

Film-mys.

Har legat och kollat The Hangover när min vovve har sovit, den är så jävla klockren.
- Theeere is a tiiiiger in the baaaathrooooom!
XOXO

Already done



Jeans från England, River Island
Tröja från Vero Moda
Klocka från Triwa



Hej allesamman!

Jag har fan varit rätt aktiv nu på morgonkvisten. Drog och sola, träna och handlade hem en massa mat och kom hem för en timme sen, nu är jag redan nyduschad och klar för dagen. Tråkig dag dock. Regn och rusk ute och bara 4 ynka skitgrader! Man blir så less! Jävla Aprilskämt är vad det är! Ska ha en mysardag med min vovve, Andy drar till träning om en timme så jag och Dexter får kolla någon mysig film eller nåt, någon som har förslag på en bra romantisk/komedi film som är bra och se en regning dag??

Ha en fin Torsdag!
XOXO

RSS 2.0