BILDER & MINNEN

27377-96
Jag och Brossan, taget idag..
WORK BUDDIES
Jobbarpolarna, kommer sakna er, taget i Fredags...

Cp Danni och Plumsan!, taget igår..

Donna och jag för 100 år sen..

Maskerad fest, Carro jag och Tilda, också 100 år sen!

Fyllejag och fylleCarro, för typ nästan ett år sen...

Och självklart Donna i Båstad!

I'm gonna miss you guys! Love you all! (tränar på min engelska)
;P

I AM LEAVING, ON A JETPLANE, DON'T KNOW WHEN I BE BACK AGAIN

Jag hoppas hoppas hoppas att det kommer bli helt perfekt med min älskling i England. Jag är så nervös, sitter här helt rödsprängd i ögonen efter att ha gråtit sönder mig när jag sa hejdå till mina underbara arbetskamrater. Finns inga bättre än ni! Ni har gjort dessa 4 månaderna så bra så det är helt sjukt, så många vänner jag har skaffat, känns så fel och bara lämna er, I 4 månader, varje dag har vi snackat och umgåtts, i stress, lugn och misär, så har vi hållt ihop. FAN VAD JAG ÄLSKAR ER ALLIHOPA! Världens bästa gäng NÅGONSIN! Tårarna bara rann... Jag kommer och hälsar på, och ni får komma till mig i Wigan, England ;P


Sitter och skriver ut foto på jobbarkompisarna och på mina snygga bästa vänner :) Jag ska sätta upp alla bredvid sängen så ni är det FÖRSTA och SISTA jag ser när jag vaknar och går och lägger mig. Sen har jag ju Andy Bandy på andra sidan ;) Känns så skönt ändån att Andy ändån verkligen vill ha med mig, jag hoppas att allting kommer bli perfekt, annars tar jag livet av mig. Men som Bonnie säger, ni kan läsa om mig i Se&Hör (kryddaaarn). Carro tyckte att jag skulle designa jeans eller skapa en ny parfym. Haha, okryddarna. Jag ska komma in i Engelskan sen ska jag antingen plugga eller jobba. Och vara mamma åt vår hund som jag SKA ha! Eller hur Andy? (Iallafall en katt)

Jag kan tyvärr inte lägga in bilder på denna CP-datan (från helgens bravader) men jag kan berätta..

I Fredags gick jag ut med brudarna på jobb och käkade på Gyllene prag, sjukt gott. Fick jätte fina presenter osv. Sen gick vi till Dahlbergs, till Emelie och drack lite drinkar. Så hemskt och säga hejdå till alla! Sen igår hängde jag med mina allra bästa, Carro, Danni och Emma. Ni är bäst. Ska dock säga farväl till Carro ikväll, oböl-kalas...

Nej nu ska jag in och packa lite.. Fy fan vad mycket det är, vadå övervikt?

LOVE YOU ALL.


I'LL BE WITH YOU IN YOUR DREAMS

27377-92

Jag kommer sakna min allra bästa vän, Carro..
Ni andra snäckor är inte långt därefter, alla polare, jobbkompisar
och självklart familjen..


Andreas Granqvist 2

Men jag får ju bo med min älskling.. :)

Vänner, kära vänner..
Biljetten till mig kostar inte mycket så jag förväntar mig att ni kommer och hälsar på hela högen. Både Carro, Plumsan och Emma på jobb är på väg att boka. Jag hoppas innerligt att ni gör det nu. Hade varit super! Jag kommer bli Mrs.Lonley när Andy är iväg. Får nog bo på hotell i nån vecka innan vi får lägenheten. Men det var ett rätt nice hotell med typ pool, spa, solarie och så. Så jag har ju och göra ;)

Nu ska jag packa lite, jag har inte ens börjat. Sen ska jag sova, jobb imorgon också!

Puss älsklingar.


FLYTT TILL ENGLAND

Idag stack Andreas (Mr.Lonley) till England (Wigan) för att bo där i ett halvår, men han blir inte ensam, SOPPAN kommer på Måndag! Vi ska bo i en trea där och mysa, han ska dock spela fotboll, jag får väl bli städerska eller nåt.. :P

Så det vara mest det jag ville säga till världen (mina bästa vänner, jobbarkompisarna, fammen) JAG KOMMER SAKNA ER! Men vi har internet där med, OCH kamera!




SAKNA MIG!
För jag kommer sakna er så himla mycket...

So long suckers.

Isn't it hard

Isn't it hard.
Standing in the rain.
You're on the verge of going crazy and your heart's in pain
No one can hear but you're screaming so loud
You feel like you're all alone in a faceless crowd
Isn't it strange how we all get a little bit weird sometimes.


Why do all good things come to an end?

Bara mys med pojken min idag, imorgon är det cp mycket jobb. Men det ska vi väl klara av :) Och jag vill också bara säga till alla mina underbara vänner att jag kommer älska er föralltid. Ni finns alltid med mig och jag vet att ni alltid ställer upp. Caroline, Daniella, Emma, Issa.. Inga ord finns för min kärlek till er. GLÖM ALDRIG DET!

Ja more to come, tro mig.

KISSES

MERRY CHRISTMAS!

Nu börjar lite julstämning komma, men det är inte som förr. När man väntade på det oväntbara, öppna paketer! Klart att det är roligt nu, men det var så spännande förr. Nu är det inte ens minusgrader ute, ingen snö, ingen tomte. Det enda som indikerar på att det är jul är typ granen i hörnet. Men mysigt är det alltid ändån!

Igår tänkte jag och Andy dra ut och ta en öl med hans polare. Det blev hem till Jonne där Caroline såklart festade, bara vara, arom (pinsamt men sant) och sen mötte jag upp andy på pl13 och så stack vi till the tivoli. Var hemma kl fyra och som vanligt lagade vi nudlar och andy ramlade av datastolen och jag har inte skrattat så mycket på länge! Haha. Nu är vi här hemma hos mig och ska fira jul och öppna klappar, sen ska vi hem till Andy och mysa där ikväll.

Nej, KALLE ANKA nu.

PUSS

I LOVE YOU BABY



Andreas




Vilken dag på Intersport, men imorgon blir inte lugnt heller... Blöö. Men sen är det tvååå hela dagar lediga, värt att nämna är att det är julafton&juldagen också. Få och ge en massa klappar, ska bli så mysigt. Jag har köpt alldeles för mkt klapps. Inte till min älskling för vi ska på spa tillsammans som julklapp :) Så han får nöja sig med massa julpussar & julmys istället.

FANNY, är du hemma nu?

Nu är halva släkten här så jag får väl socialisera mig, sen hem till andy och gosa.

PUSS

SORRY

Förlåter man sig själv för att man ger sig själv till någon om det går fel? Jag kan inte hjälpa det längre, jag lägger mitt hjärta i dina händer, behandla det väl, annars vet jag inte vad jag gör.. Jag tror inte jag kommer förlåta mig själv. Men nu är det gjort, nu är hela jag endast din, bara din.

Jobbat idag, som vanligt. Men julshoppingen är klar, kanske ska köpa ngt litet till min bror till för han är så himla söt ibland. :) Annars är jag nöjd, och glad.

Kom precis hem från Emma där lite massage och skitsnack har avnjutits. :) Det är aldrig fel. Tycket om dig så EmmaPemma. Och så måste jag träffa min Carrsan snart, jag saknar min andra halva! :)

Imorgon är det bara att inse, BACK TO WORK. Snart är det Christmas time...

KISSES AND GOODNIGHT "MATE"


Julmiddag med Intersport

Idag har jag verkligen kramp i min mage så mycket jag skrattade igår på personalmiddagen. MadMike var fullast av alla och höll full låda, jag har inte skrattat så mycket på hundra år! Vi lekte snurra flaskan/sanning/konka och så självklart så lekte vi med gris-statyerna som Mikie blev så förtjust i! Det blev ingen julgransplundring men alla blev bra i gasen (även de som började kl.8) och kvällen slutade på Utposten. Fick pussa lite på min kusin Emelie också, det var mysigt.

Idag har jag hunnit med mycket, gick upp tio, klarvaken, då kom andy också. Så fixade vi till oss och stack till Väla och fixade lite julklappar, sen stack vi till vår Kinareataurang och åt underbart god mat som jag fortfarande är mätt av.

Ikväll kanske jag ska träffa nån kompis och bara mysa, det känns som en bra idé. :)

Och i helgen är det julafton...


"All I want for Christmas, is you"

Angel eyes

Usch vilken dag på jobb idag. Men jag har iallafall hunnit med en fika med mamma och pappa och lite skitsnack med jobbarpolarna. Det är alltid lika trevligt :) Imorgon är det julmiddag på SVEA och det ska bli så trevligt, vi är liksom 33 stycken som ska med, om inte lite fler. Vi kommer fylla båten. Sen på Onsdag skulle jag och Andy nog julshoppa lite, om han mådde bra, han mådde inte bra idag, förkyld eller klen kanske? ;P Sitter och väntar på att min lillebror ska duscha klart så jag kan ta bort mitt smink och gå och lägga mig, för det hade varit sååå skönt. Trött som en örn!

Sleeping Baby, Photo, Photos, Photographs, Picture, Pictures

Nu ska jag sova lika gott som denna söta bebben gör ;P

GODNATT

EN HELKVÄLL MED BABESEN



Igår stack jag och Carro till Toves 20-års fest. Vi skapade en egen liten zon som Emma kom in i lite senare när hon dök upp med en flaska rödvin! Oj som vi drack, Carro hittade grekisk OZO som hon tyckte brände skönt i halsen och sen blev hon kalas full, men väldigt rolig. Vid ett-tiden tog vi en taxi ner i älskade hbg och vinglade in på ZooBar och drack massor med vin och sjöng allsång, där stängde det två så vi onsade in oss på LeCardinal där min kära pojkvän yrade rundor. Dansade som galningar ett tag sen stack jag hem med Andy. Kvällen slutade som vanligt med att jag och Andy brottades och slogs på golvet för ingen anledning alls, haha men roligt är det :)

Gick upp ur sängen klockan tre! Oångest! Men men, slappe dag som slappe dag. Imorgon är det ännu mera jobb sen på Tisdag så ska företaget på fete julbord på SWEA. Det ska bli trevligt!

Nej min pojke ligger i soffan och glor fotboll... As trist, jag som är sugen på en go film.. Men om nån timme blir det plankstek, och det ska bli såååå gott.

PUSS & KRAM ses på stan.

I AM A CHAMPION

27377-94

Haha jag har laddat hem Photoshop och jag RÅKADE spendera lite för långa timmar framför datan, fyra ungefär ;) Haha, men det är så skoj! Iallafall, så ska jag packa in paket till Tove som vi ska hem till ikväll och fira för hon fyllt 20! Sen blir det nog en liten liten utgång! :)

Carro kommer snart så jag får nog skynda mig! PUSS!

NEEDS OF SHOPPING

Klicka här för en större bild på Gunn Smiley BoxerKlicka här för en större bild på D&G Reggis Black Set

Sååå snygga grejer på nelly.se så jag DÖR! Jag vill bara ha ha och ha. Nästa lön kanske, denna börjar sakta men säkert sina...

Snackar med Fanny på msn och hon är så jävla rolig, hennes rackartyg! Snart kommer hon hem och jag känner att nu måste vi faktiskt träffas.

På Onsdag ska jag Andy Danne och Emma gå på Joe Labero och se den showen, be till gud att jag får gå tidigare! Sen på Torsdag är jag ledig och mina päron fyller hela 44 år. Så jag och Andy ska bjuda ut dem på Kinarestaurang :) Gottis.

Nej jag ska upp imorgon också så jag kan inte sitta här och dega. Och sluta handla på väla! Det är så sjukt mycket folk där, har folk glömt hederliga kullagågatan?

KISSES & HUGS

LET'S GET MARRIED


Hey, don't you want me?

VIssa dagar vet jag vad jag vill göra med mitt liv och vissa dagar vet jag inte alls. Jag har ingen aning om vad jag vill göra, vad jag vill uppleva, vad jag vill välja och inte välja och vad jag vill leva för liv. Det finns så många möjligheter och när den självklaraste möjligheten inte drar hårt i en så börjar man fundera. Vad ska jag göra för att bli lyckligast? Jag ska verkligen inte sitta på rumpan i Helsingborg och låta livet passera som om världen inte existerade. Jag vill heller inte välja fel väg med känslor som kanske inte betyder. Jag vill välja rätt väg för mig, den vägen jag är menad att gå... Men gud har glömt en liten liten detalj i mitt liv, han glömde berätta vilken väg jag skulle ta..

Jobbat idag med, eller mest töntat mig med brudarna iof. Var skittrött idag, jag klarar inte så mycket längre, jag börjar bli gammal! Fyller ju tjugo snart och allt. Andreas ringde precis, han kommer och hämtar mig, ska sova där idag... Jag kommer somna om nån dryg timme känns det som, kanske inte så mkt till sällskap. NU står han nedanför!

Puss&Kram

COUSE TONIGHT IS SATURDAY NIGHT

Ja, mitt liv. Hur ska man beskriva det?

- Jobb
- Jobb
- Jobb
- Mys
- & fest

Ikväll blev det lite vin hemma hos Emmas kompis Stina. Jag och Emma flippade till sist ut genom att ta "tema-foton" på oss själva där vi upplevde olika saker. Haha, men det var iallafall en trevlig kväll. Vi behövde lite vin för att somna in i en djup djup sömn utan drömmar om julklappsingslagning och kassaproblem. Sånt är livet för en Intersportare...

Sen vet jag inte hur känslorna flödar. André ringde från London idag, så skoj och höra hans röst! Han pimpar med brudar och jobbar på bank och levet livet i London. Varför lever inte jag det livet?

Nej då sitter man här hemma, jobbar röven av sig, får ingen jävla semester och bara vill dö. Jag vill resa någonstans, men neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, det "går" inte. Känner mig så obetydelsefull..

Ville träffa Carro och gänget ikväll, men jag är helt enkelt för trött för det. Men checka in hennes blogg imorgon: http://www.helsingborg.expressen.se där hon har sin blogg.

Jag lider av depp, jag vill resa, jag vill uppleva. Ingen förstår att jag behöver någon vid min sida då, nej men stick istället, då mår jag så mycket bättre! Guuuud ja.

DRICK DIG GENOM SKITEN, GUUUD JA.


Sjuk stress på jobbet

Idag hade vi "Julklapps-kväll" på Intersport, fy faaaan. Kunderna flockades och stångades som hyenor och kön tog verkligen aldrig slut, jag fick gå in och sätta mig och lugna ner mig så stressad jag var. FY. Och det är bara början av julrushen! Nej, jag kommer nog få en hjärtinfarkt snart...

Nu ska jag glo Criminal Minds med mamma, sen ska jag mobba Andreas för att han missade det :)

Ja, jag är elak.



SLEEP WELL

MIN SHOPPINGLISTA

Nedan ser ni min shoppinglista. Jag och Daniella har degat framför datan i typ 100 år nu så vi kan beställa massor med stuff :) Me love H&M.

Nu ska vi ta en cigg, sen ska vi beställa allting. Imorgon är det jobb igen SÅKLART och sen ska jag träffa min Plumsigumsan, Emma. Det var ungefär 200 år sen!

Godnatt, sleep well, cykelställ.










I dina blå ögon...

I en värld full av människor så
Växer vår ensamhet 
Och i mörkret inom dig finns vilsenhet 

Men i dina blå ögon speglas jag
I dina blå ögon finns havet och himlen
Så va inte rädd, att leva här
För dina ögon dina ögon
Är vackrare än du anar



Åh gud i himlen vad skönt det var att sova ut ordentligt! Det var något som jag verkligen behövde! Gick upp och köpte bullar och en mysig tidning, käkade frukost, duschade och fixade till mig. Nu kommer Andy snart och hämtar mig, så ska vi hem till honom en sväng sen ikväll hem till min moster och mina kusiner och dricka glögg och mysa massa. Det är så skönt och vara ensam ibland och bara njuta av att kunna göra precis vad man vill, när man vill.


Blue eyes...

DREAMS I DREAM



JAG VILL TILL THAILAND

Min typ största önskan just nu är att få komma till Thailand igen, jag vill jag vill jag vill. Jag är så sjukt avis på alla som ska dit så jag dööör. Typ lever för steffis, fridas, michaelas och jennys resedagböcker och jag är så avis så jag tror jag dör. Nu försöker jag få med Emma på massa resor, fast hon är fattig student ;)

Man kan ju hoppas på att min make överraskar med en go sistaminuten till Thailando, fast om det blir någon resa blir det nog någon annanstans antar jag... Men jag ska till Thailand igen om jag så ska döda för att komma dit ;P

Idag har jag jobbat massor, med massor av sjuka människor som vanligt, sen stack jag Lina och Ida på Julskyltningen i stan, sen käkade jag och Lina på kinarestaurang, såååå gott det var. Mumsigt värre.

Imorgon är jag FETE ledig, sen jobbar jag 9 dagar i rad, KILL ME. Men andy kommer nog hit imorgon när han kommer hem, sen ska vi till mina kusiner och mysa på kvällen. :)

THAT´S MY LIFE...

Champagne Supernova



How many special people change?
How many lives are living strange?
Where were you while we were getting high?
Slowly walking down the hall
Faster than a cannonball
Where were you while we were getting high?

Someday you will find me
Caught beneath the landslide
In a champagne supernova in the Sky
Some day you will find me
Caught beneath the landslide
In a champagne supernova
A champagne supernova in the sky

Wake up the dawn and ask her why
A dreamer dreams she never dies
Wipe that tear away now from your eye
Slowly walking down the hall
Faster than a cannonball
Where were you while we were getting high?



- Oasis





27377-93


Ikväll sitter jag väl bara hemma igen... Ska slänga mig i sängen och glo på film eller något... Vad ska man annars göra, Andreas är som vanligt bortrest och alla andra har pojkvänner som hänger med dom. Så ja, själv och ensam är jag, OCH FANNY jag ska inte bli blond, EVER! Men du får GÄRNA lära mig att bli en isdrottning, JAG VILL! Godnatt sverige!

ALLT FÖRÄNDRAS

Har precis haft myskväll med Mamma & Pappa, kollat på idol och käkat god mat (kräftstjärtar, pasta och vitlöksbröd) Gott va? Jobbat tio timmar idag, köpt två fräsiga t-shirtar från Gina idag, jag och Emma springer som galningar på lunchen för att hinna göra nåt för vår lön :)

_______________________




Ibland fångas jag av en sån jävla panik, man kan väl kalla det för panik-attacker. Allting bara stängs av inuti mig och jag vill bara få ut allting som ligger och kokar längst inne.. Men det är inte det att det känns bättre efteråt.. Jag känner verkligen på mig att jag kommer få en rejäl vinter depp period om ingenting händer, om jag inte får resa någonstans och vila upp mig och känna mig behövd och älskad. I denna gråa gråa vardagen så känner man sig så liten och obetydlig. Vad piggar upp en? Vad kan man göra för att må bra när man känner som jag? Jag önskar att jag hade någon som höll om mig och sa till mig att allting kommer att bli bra, någon som gav mig alla svar på mina tusentals frågor, någon som tröstade mig när jag var ledsen, någon som förstod mig när jag fick mina ångestgnällperioder och någon som var min kudde när jag föll, någon som ställde mig upp på fötterna igen och fick mig att känna att jag lever..

Jag vet att jag är en krånglig person att förstå sig på, men som alla andra här i världen behöver jag mycket mycket kärlek för att fungera.. Annars kollapsar jag. Jag behöver så mycket. Jag önskar att man kunde stänga av sina känslor för en gång skull, vara kall som en isdrottning och inte känna smärta och ångest överhuvudtaget! Guuuud vad skönt.

Nej jag snackar för mycket gojja. Men jag håller fast vid själva budskapet "ALL YOU NEED IS LOVE"

Man kan aldrig någonsin få för mycket av kärlek..

RSS 2.0