Hur vet man?

Sitter och söker på lite olika utbildningar och undrar för mig själv vad fasen man egentligen vill bli, vad hade jag velat jobba med... Jag vet ärligt talat inte... Varit inne lite på hudterapeut, grafisk designer, journalistik, inrednings design mm... Tycker också det är jätte roligt att jobba i butik och träffa folk och vara social hela dagarna... Jag vet verkligen inte vad jag vill.. När vet man det? Hur vet man? Hur ska man veta att man vet? Jag vill ha ett jobb som inte känns som en börda att gå till varje dag, ett jobb som också ger hyffsat bra betalt.. Men kan någon annan bestämma till mig? För I sure as hell can't... Sitter bara och velar och jag vill verkligen inte lägga ut studieavgifter i onödan och efter ett år komma på att det inte var det jag ville göra... Nej livet är inte lätt helt enkelt.. Man tänker för mkt antagligen. Ska gå och sussa snart, har ju jobb imorgon.

What if life was a easy thing to do...


What do I want...

xoxo

Godmorgon / Godförmiddag

Sitter ute i påarp fortfarande och tittar ut i trägården där det brukar vara en damm med fiskar... Där finns nu ett jätte stort hål som andy och hans bror och kompis grävde ur igår, där ska nämligen bli ett spa/jacuzzi. Det kan nog bli rätt mysigt, sitta där och bada och dricka vin :) Jag är helt ledig idag men Andy känner sig fortfarande lite förkyld så vi ska nog inte göra något allt för ansträngande idag. Jobb imorgon igen.. Nej, kanske en bra film? Ska kolla med A som ligger i soffan och gossar.

Today I will do as the cat:

Denna katten var himlans lik Baloo som ligger bredvid mig, bara det att B är sötare ;)
xoxo

ALL I REALLY WANT IS LOVE

Maybe there are no right moments, right guys, right answers. Maybe you just have to say what's in your heart.



Hade jätte trevligt igår. Lite för mkt folk ute för min smak bara, men vi fick ändån båten att gunga! ;)
Är hos A nu. Ska sova här och imorgon är jag ledig, blir nog en sova länge dag...
xoxo

Lite Lördagsfest

Jobbat som en gnu men idag njuter jag av det med lite groggar och glatt sällskap, de två G:na. Haha. Jenna ringde precis, tre veckor kvar tills hon kommer. Ska bli så sjukt skoj, måste skriva lite på engelska så hon fattar också ;) Happ, har inte så mkt mer att säga, underbar kväll förresten, nu blandar lillemma groggar, i will help her.

Jenna, just writing that it will be soo much fun to have u here. Miss u so much and can't wait for u to se sweeden ;) love and kisses.

image
xoxo

Klockan ringde åtta

Var uppe tidigt idag så jag hann med alla mina ärenden, ska upp på Väla nu och försöka hinna ta en kaffe innan jag börjar jobba klockan tolv. Tänkte bara skriva ett mini-inlägg och bjuda på en bild på min favvis:


xoxo

Jobb och jobbiga kunder

Jobbat från 12 - 20 idag och har varit väldans trött då jag och andy försökte oss på att sova i min lilla 120 säng och har mestadels knuffats om plats och täcke i sängen.. Haha, men jag tyckte ändån det var mysigt, like old times. Sen har jag kanske haft 10 jobbiga/otrevliga kunder idag och jag orkar inte... Blöö.. Hoppas det blir bättre imorgon. Ska upp tidigt... Jag och alex sitter här hemma som två data nördar och kollade precis på pussycat dolls. Nej om man skulle kolla lite mer tv sen sussa sängen :)


Visst är de heta?

sleep tight.
can't wait for jenna to come, i am starting a dayplanner now ;)
xoxo

Vilka livsnjutare vi är

Varit med Daniella heeela dagen och shoppat, fikat och käkat en underbar middag med vin på Smaka i norra hamnen. Åh vilken underbar dag, ska hem till Tilda nu och kolla Allsång på Skansen med heddan och carro. Här kommer lite bilder, och mitt inköp, en HunkyDory klänning från Cirkus.







Nej nu kommer snart heddan i cabben och hämtar oss. See u later.
Notis; jag jobbar på Intersport.
xoxo

The dreams are haunting me

Otäcka verkliga drömmer håller mig kallsvettig och vaken om nätterna...



Sov hos Caroline, vågar ännu inte sova själv. Gick hem vid halv tio, gossade ner mig under täcket här hemma igen, nu ska jag iväg ner till stan och träffa Daniella, var ett tag sen nu. Ikväll kommer goss hem till mig! Mys. Imorgon börjar mitt femdagars pass på jobb också, mindre skoj.

xoxo

Nails and some tears...


Mina naglar är nu fina igen, känns skönt. Cyklade efter det ner i stan och mötte Caroline och hittade där de finaste skorna jag någonsin skådat.. Bruna läderremmar (ungefär som gladiatorsandaler fast smalare remmar) och en hööög assnygg korkklack/sula... Nej nej, då finns de bara i strl 40 och 41 som självklart var för stort, låt mig dö! Så sjukt störigt. Har lagat mat och kollat film med Carro precis och vår fråga till världen idag är:

Varför har killar en sån liten hjärna?

Det var väl allt från mig, såg förresten filmen Georgia Rule (igen) med Lindsay Lohan som bara är så vacker....

xoxo

Nu är man nästan människa igen

Efter en sjuk midsommar och en underbar SATC-film senare så är jag tillbaka. Midsommar blev en fest som hette duga med min pojk, först käk hos hans päron med mina sen fest och sen stan. Som vanligt finns det otroliga losers i stan men det visste vi ju nästan redan, eller? Men allting löste sig tillslut och söndagen spenderades mestadels i sängen, mysandes. Igår jobbade jag och på kvällen samlades vi ett glatt litet gäng, drack en cosmo, kollade på sista avsnittet av SATC och gick vidare till SF där jag nog aldrig har bölat och skrattat så mkt samtidigt. Helt sjukt hur mkt man kan älska en film, för  det gör jag. Ni som inte sett den, SE DEN!


Le wonderful!

Filmen får mig bara vilja flytta till spännande städer och söka efter mina drömmar... Filmen får mig att tro på kärlek när det är som svårast. Åh vad underbar den är...

Idag ska jag fixa mina naglar sen ska jag träffa Carro och ikväll kommer förmodligen båda mina sambosar hem :) Ska bli mys.

Jag har kanske världens konstigaste känsla i magen och jag vet inte vad den betyder, tell me..

xoxo

Midsommar outfit





























Här har ni min midsommar outfit, klänning lånad av Milla köpt i Singapore tror jag hon sa, skor från Faith från Manchester och leggings från BikBok, solbrollorna från HM.

xoxo


Glad midsommar

Glad midsommar everyone.
Kanske inte så glatt väder men vafan... Får se hur kvällen urartas också, har inte så mkt koll men det blir nog bra efter några nubbar :)
Man är ju ledig imorgon också ju. Väldans nice.
Sitter hemma hos A nu och fick nästan precis upp honom ur sängen.
Aaa har väl inte så mkt mer och säga mer än att önska er alla en
sjukt trevlig kväll!!!


xoxo

Jobb och regn...

Det första jag såg var sandras kommentar så jag sprang ner på Statoil o köpte aftonbladet med klick där jag är med på några miniatyrbilder på söta Oksanas krönika. Jag ser dock ut som ett helveto men skit i det :) Imorgon är det midsommar och det verkar som om jag bli i Påarp då, min baby är ju hemma och mina föräldrar ska också dit osv... Sen har Tessan fest lite längre bort där många söta brudar är så dit kan man ju alltid dra sig om man känner för det :) Så mina babes i Tylö får ha det så mysigt med sina pågar :) Jag har ju en nu också! Haha, ingen fotbollsänka mer...

Sitter och väntar på mina päron som verkar ha kört vilse eller nåt... Men men... Saknar dom sååå.
ÅH NU KOM DOM! Ska pussas och kramas lite nu! Hejdååå och ha en trevlig midsommar!
xoxo


VAD HÄNDE, EGENTLIGEN!?

JÄVLA SKIT!!

Att det skulle sluta så illa, vi som var så peppade, kolla i början av kvällen:


Och i slutet av kvällen åkte den blågula tröjan av:


Det enda jag är glad för är.... my baby is comming home again :)

Sitter hemma med Milla och båda bloggar för fullt. Hoppas ni rycker upp huvudet och inte tänker för mkt på detta nu... Sjukt tråkigt så man bara vill gråta.. Stackare som är där nere (thinking of u) och verkligen måste stå ut med äckliga ryssar som är glada när man själv bara vill gråta... Men vi klarar oss, om två år är det VM :) Nu ska jag sova, jobbar imorgon också... Love and kisses...

xoxo

Åh vilken underbar dag

Solen skiner och här sitter jag iförd i en handduk efter en skön varm dusch och käkar fullkornsflingor med lättfil :) Ska snart iväg för ännu en härlig jobbdag, ikväll smäller det Sverige - Ryssland... Lite nervigt... Jag hoppas så på att dom vinner fast jag vinner på att dom förlorar om ni förstår ;) Idag drar Alexandra till Uppsala och jag har äntligen bestämt mig inför Midsommar, jag ska till Tylesand som en enda singelmänniska då alla andra är parvis... Så är det att va fotbollsänka som alla säger till mig, haha. Men men, det blir skoj ändån, mina närmsta vänner där ju! Ikväll ska vi hem till Emma ett stort gäng och glo fotboll och dricka lite vin och gossa. Igår var hela ligan här och jag, Issa o hennes pv käkade sushi, underbart gott måste jag säga. Nu måste jag sminka och klä på mig själv. Heja nu på Sverige ikväll, i will ;)

image
Vickan på stan, looking good.


xoxo


The sun is shining, a bit...

Rätt okej väder idag. Ska ut och gå en sväng sen ska jag sola och kolla upp hårförlägningspriser och så :) Är riktigt sugen på det nu... Ska fixa mina nails på måndag, hoppas de håller tills dess.

Känner mig missförstådd och löjlig, att jag aldrig lär mig...



Jenna, god i miss u so much, been sooo long now.. Had a great time on my trip and met wonderful people! Now im back in sweden again but Andreas is still away.. Tell J and Macka I miss them to! Speak to u soon. Kisses

Saknar min familj jätte mkt... Nej lite solning och en promme nu.
xoxo

Work was ok

Jobbat hela dagen idag men också inhandlat lite bodyshop grejer, en bok (ASYL - fortsättningen till Gömda) och ett par leggings samt en vanlig brun tee. Nu käkar jag risotto som mina sambos lagat till mig, jag har det allt bra jag :) dom är bäst. Cyklade hem på Carros cykel utan luft i ena däcket typ, dagens träning måste jag säga!!! Imorgon är jag ledig och ska smida planer med lill emma om vad vi ska hitta på. Kanske danmark eller bara mysa.

Fick precis en kommentar av en tjej som verkligen kände igen mig nere i Innsbruck och du behöver inte alls skämmas, jag tyckte det var rätt coolt att någon kände igen mig bland alla som är kanske lite mer kända :) Kände mig lite stolt. :) Hoppas du hade en fantastisk resa!

Köpte denna body butter / duschkräm serien som luktar asgott:

Ska vara lite social nu iallafall.

xoxo

I AM BACK FROM THE BIG SWEDISH PARTY

Åh vad jag har haft det bra. Snacka om att byta livsstil för en vecka. Helt sjukt. Allting har bara serverats och fixats framför ögonen på en. Verkligen en skön "heja-sverige  semester". Jag vet inte vart jag ska börja. Har gjort så mkt. Alla var super super trevliga och vi har haft så mysigt och roligt varje dag. Vi har shoppat, varit uppe på berg och käkat lunch, varit på Hitlers Örnnäste, vi har fikat, käkat underbara middagar, varit på sightseeing i salzburg samt shoppat där, vi har åkt linbana, vi har druckit goda viner, vi har hejat fram sverige till vinst åtminstone en gång och kännt av den underbara stämningen i både salzburg och innsbruck. Ja... Det har helt enkelt varit helt fantastiskt.

Hittade en bild på mig också i aftonbladet, rätt rolig artikel också. Visst är vi snygga i gult?
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/fotbollsem2008/gruppd/article2682024.ab

Fann många nya vänner men fastnade strongt för en söt liten sak vid namn Tina, vi delade rum och hade samma vanor och rättså lika tankar. Här kommer en bild på oss:


More to come...
Hoppas ni  haft en bra vecka... Själv ska jag försöka landa och försöka klura ut vad fan som händer på midsommar!?
xoxo

Yeeees

Äntligen en data med internet!! Wiii, kan dock inte stanna länge :P Men skulle mest bara få ut att jag har det bra, lever gott, äter gott och skrattar gott. Allt är perfektion! Imorgon är det match och vi hoppas det går lika bra som sist, right?? Saknar er alla! Ses snart..

Auf Widersehn!!!
xoxo


Jobb, packning och mys

Jobbade till fem, tog ledigt en timme, har packat och grejat nu. Imorgon drar jag gott folk, vet inte om jag har internet där nere, har ju ingen bärbar data tyvärr, me want dock... Men Österrike väntar och en rolig vecka med massa fotboll och grejer, ska bli skoj. Så om ni inte hör från mig så hörs vi nästa måndag, då är jag tillbaka :)

Kommer sakna er mina gossisar här hemma.

Heja nu som faaaaaan på sweden okej?



Love and kisses
xoxo


Mega god mat och lite rosé

Hej alla glada.

"Fredag är ändån den dagen som känns bäst"
håller ni med?

Har precis käkat en mega nice middag med rotfrukter i ugn och en god köttbit med kall sås (soltorkade tomater och fetaost). Nu dricker jag och Emma rosé och Carro segar... Men men, vi ska iallafall ner på ett glas på stan. Fixat min hårförlägning idag, med clips, blir nog bra ändån :) ska sy upp lite mer, i want a big hair ;)




förresten, mina shorts var från H&M, logg.
xoxo

Jobbat men även shoppat

Jobb jobb och lite shopping. Aldrig fel. Shoppade två shorts, ett par ljusa och ett par mörkblå, samt en svart tee. Sen inhandlade jag en Peak myströja från mitt kära intersport. Måste ha nån mysig tjocktröja att gossa med. Här kommer bild på mina blå shorts och peak tröjan:


Snart kommer Emma och Carro så ska vi laga mat och dricka rosé. Aldrig fel. :) Sen hampan.
Goss ringde innan, de hade regn, hahahaha.
xoxo

Shiny happy people laughing



Rolig dag på jobb faktiskt, många skrattanfall mot slutet där.. Sen cyklade jag hem med Emma och Helena, nu är jag hemma med mina två blonda sambosar... :) Mys... Jobb imorgon igen och kanske ett glas rosé på stan på kvällen :D Det är aldrig fel... Saknar min gosse pojke.. Får sakna honom ändans till Fredag nästa vecka, och på Söndag drar jag till samma land som honom iallafall. :) Puss och kram
xoxo

IF YOU WANT IT, YOU GOT IT

I miss my english girls...


I miss our heavy drinking nights :) Haha.

Jobbat hela dagen idag, helt matt i kroppen, ska sova nu... Min goss lämnade landet idag, jag saknar honom redan... Men han tjänar sitt land, det är inte många som kan säga det... Eller jo kanske.. Alla som har en pojk i lumpen kanske, men ändån. Nej, en godnatt cigg på balkongen (är hemma hos päronen) och sen en god natts sömn. Ska cykla till jobb imorgon, är man hurtig eller?? ;)

xoxo

Vad ska ni äta idag?

Godmiddag Helsingborg :)

Vaknade i påarp av att teven fort var på, haha, där låg vi helt döda. Försökte kolla hockeyn inatt efter en trevlig grillfest men vi somnade innan det var slut, who cares really? Sen körde jag Andybandy till golfbanan och jag drog ner på playan till mina sambos och gassa. Mega nice. Nu lagar vi köttfärs (eftersom blondie sessan fryste in ett helt mega paket) i stora lass som vi ska frysa in i påsar, yes vi lever snål-livet så gott det går :) Haha. Ska hjälpa till lite nu tänkte jag, sen käka... Pasta och köttfärs kanske? :P Ska till min man ikväll också sen drar han ju ut på EM-äventyr, men jag hänger ju snällt efter iof.

Här kommer en bild på vår "super glassiga" matlagning:

Haha.

Just det, tack för alla kommentarer på bilderna, klänningen tillhör min sambo och kommer från Gina, de fanns dom som ville veta det! :) Ha en underbar Tisdagskväll, det ska jag ha ;)

xoxo

Bilder

Hej igen.

Sitter i soffan med laptopen i knäet och tänkte bjuda på lite härliga bilder från igår. Hade som vanligt så himla skoj med mina babes! Andybandy ringde precis, de hade landat och var på väg hem, han ville sova men jag har faktiskt lovat min sambo att gossa med henne inatt så han får hålla sig till imorgon :) Min övertalning om stranden går inte så bra heller... Men men vi får se. Iallafall lite bilder innan jag däckar i sängen:






I have the best friends in the whole world...

xoxo

La Fria Bad

Playan idag för första gången i år! Hur underbart är inte det? Legat där i 4 timmar och ser ut som en bränd räka men gött var det! Ligger i soffan nu och softar med Alex, hade en rolig kväll igår! Blev faktiskt The Tivoli igår och där var sjukt bra musik så vi dansade typ i tre timmar tills vi var mega döda sen gick vi hem, sjukt att det börjar bli ljust ute redan vid tretiden nu.. Iallafall så är det faktiskt Sverige - Ukraina nu, får kolla lite på den ju, sen kommer A hem ikväll så ska träffa honom imorgon tänkte jag. Funderar på att försöka få honom att åka till playan :) Där jag varit idag...


Jag fick faktiskt sjukt bra med färg, utan att skryta :D

Just det, igår hade vi Mary Kay party och jag blev rätt så mkt fattigare men lite hudgrejer rikare. Köpte ett basic set som såg ut såhär;

Samt en ögonmakeupremover. Nice va?
xoxo

RSS 2.0