Fullt schema!

Godkväll!

Idag kom Fanny med Sushi till lunch, och jag som trodde jag skulle hata det, ÄLSKADE det! Iallafall det hon hade med sig. Mycket bra av henne, så skoj och träffa dig. Sen stack jag till Siw och klippte mig, lite nytt är alltid bra! Sen mormor och morfar, sen ner i stan och fikade med Tilda och sist men inte minst PLUMSAN the one and only! Vi ska kränga bogge godig och dricka oss fulla på vatten. Sen ska vi självklart ha cp mycket massage! Nu är det faktiskt OC säger emma så jag får väl ge mig.

Fin bild på Carro va? :

MISS HER



Love you baby..

Inatt bär det av till england, eftersom det är storm ska jag knarka åksjukepiller! Imorgon är jag tillbaka hos min darling! PUSS PÅ ER

I CAN'T GET NO SLEEP

Min sömnlöshet förföljer mig från England och hit. Jag sover himla dåligt och jag vet inte vad det beror på, jag har aldrig haft problem med det innan. Iallafall så har jag idag varit och fikat med mitt älskade gäng från skolan; Butcher Deli. Som jag saknat dom tokstollarna! Ni är bäst och ni vet om det. Sen hittade jag ett par underbara stövlar som praktiskt taget köpte sig själva till mig eftersom jag var tvungen att ha dom! Ni vet hur jag är med skor!

Sen kom mamma och hämtade mig så blev det väla! In på Intersport och kramades lite mer och så in på Wedins till Ida och Lina! Saknar alla ju! Sen hem till Andy i påarp och hämtade lite saker, sen en god middag här hemma med min familj. Snart kommer My & Issa och hämtar mig, så ska vi MYSA!


Älskade HBG

Puss på er alla!

Home SWEET home

Ja vad ska man säga? Jag älskar älskar älskar Helsingborg! Att bara vandra på gatorna gör mig lycklig! Så mycket man uppskattar det när man inte varit hemma på ett tag, man uppskattar det inte lika mycket när man bor här dock! Idag har jag varit på stan och träffat massor med folk, shoppat lite på HM också såklart. Mest nödvändiga saker :)

Sen fikade jag hemma hos min faster med min farmor, jätte god räk-smörgåstårta ;) Mums! Sen kom mamma och hämtade mig så stack vi till Maxi och shoppade, sen körde jag till Intersport och blev tårögd av att bara se alla igen! Jag saknar det så mycket! Men det var iallafall skoj och se alla igen, sen stack jag Emma och Steffi ut och käkade middag på Harrys, mycket mycket gott och mycket mycket trevligt! Sen blev det CSI med mamma och pappa här hemma!

Imorgon är det också fullt schema. Älsklingen ringde innan, han var en bit utanför London och hängde på sitt hotell. Saknar honom lite :)

Nej, Carro, du saknas i mitt hjärta ska du veta!

27377-77

So long suckers!

MISSED ME? Jag har saknat INTERNET!

Okej jag har varit borta, gone, utstängd, ensam, bakom, utanför, DISCONNECTED för länge! Och jag har saknat Internet! Just nu är jag hemma för tre nätter för Andy skulle ändån på bortamatch och så saknade jag alla här hemma, perfekt tillfälle och komma hem en sväng! Och jag har 1000 saker att berätta, men jag ska skriva så det ryker!

Detta har hänt under dessa två veckor då jag har varit utan en data:

Strax efter mitt förra inlägg så fick vi lägenheten samtidigt som Andy blev rejält förkyld. Men vi hann ändån fixa det viktigaste (tv, mat osv) innan hans höga feber kom. Allting hände snabbt, och jag fick ett hushåll och ta hand om och en söt sjukis pojkvän. Efter några dagar blev han bättre och vi har hittat på rätt mycket faktiskt. Vi har shoppat till lägenheten (som jag faktiskt trivs i jätte bra), vi har varit och kollat på fotbollsmatcher (Liverpool - Chelsea och Man United - Porthmount). Vi har utforskat massa restauranger i Manchester med Henke och vi har själva utforskat vår lilla ort Standish där vi bor. Jag har lärt mig laga några maträtter och även fast Andy är kritisk så tyckte Henke det var gott.

Varit och kollat i massor med affärer, jag säger bara HALLÅ SHOPPING i Manchester, det är helt sjukt! Man bli ju kär i allt som är för dyrt också! Sen i Fredags kom Andys päron och vi har varit runt och shoppat på IKEA varit och ätit på restaurang och så Man United då igår, sen kom jag på att jag kunde ju åka hem med dom, och åka tillbaka med andys kompisar bamse och kinnan, så det gjorde jag. Nu sitter jag här hemma miss i nassen och tar en överdos av internet. Läser Carolines resedagbok tex! SOM JAG SAKNAR HENNE DÅ! Hon är så söööt. Visst?



forsta inkopet, ny bikiini

Nej om jag skulle nanna lite i min egen gose säng!? Sen imorgon ska jag ut och äta med Emma och Steffi från jobb, ska öven hälsa på jobbekompisarna! Och jag ska hinna med så mycket så det är inte klokt, emma och issa bonnie och danni ska också få lite tid med mig, kanske även fannybanny? ÅH VAD JAG SAKNAR ER ALLA, men nu är jag hemma, så jag ska få en överdos av er alla!

En liten puss till Andy som ligger själv i vår lägenhet ;)

Hör av er! PUSS!

Jag är "PISST OFF"

Idag skulle vi flytta in i vår lägenhet. Jag, glad som ett solsken, sprang rundor på rummet imorse och packade (ja jag fick ihop min mega väska än en gång). Andy kommer hem, lite sjukis, och vi lägger oss och glor film och beställer room-service. Sen får vi ett mess från han som ska fixa vår lägenhet att den ännu inte är färdig och att vi definitivt kommer att få den imorgon... JAG DOG. Jag orkar inte bo här mera... Så tråkigt! Men iallafall så är det en natt till, annars tar jag mitt liv! Haha, jag drog precis ner andy till lobbyn så vi kunde socialisera oss med Internet ;)

Och fortsätt kommentera, det är roligt att veta att Helsingborg "goes on" utan mig ;)

Bonnie, haha, vi är feda, vi är butchers (tänker jag alltid när jag kränger som aldrig förr) och dannjella är ju också med i det gänget om man säger så

Emelie, i miss you to. COME AND TAKE ME OUT FOR A DRINK!

Carrsan, utan dig känner jag mig halv... Tänker på dig.

Nej, nu ska jag kolla min mejl sen är datan Andys. :) Puss

The Manchester United day

27377-104

Igår var jag och älsklingen och tittade på Manchester United, Henke (som för övrigt gjorde första målet) fixade biljetter och lite sånt till oss, mycket snällt av honom :) Det var verkligen en upplevelse, hela stadion skakade.

27377-103
27377-102
Jag och Andy gastade som vanligt.

Efter matchen onsade vi in oss i "players lounge" där Henkes fru Magdalena och dotter Janelle satt och väntade på Henke. Vi ville mest vänta ut trafiken från 75.000 åskådare och säga tack för biljetterna. Jag hade förväntat mig ett rum fyllt av modeller som väntade på sina stjärnor men självklart var alla helt normala människor, fast med lite dyrare kläder förståss! Kände sig dock lite malplacerad men det var skoj och se lite kända ansikten, som alltid :)

Och nu Bonnie, Carro, emma och danni (ni enda som kommenterar) så kommer det roligaste med gårdagen. När vi hade tackat för biljetterna så började vi vandra till vår bil, haha och när vi kommer ut ur själva byggnaden så står hundratals människor runtomkring utgången (fotografer & galna fans) och väntar på de riktiga stjärnorna! SÅ KOMMER VI!!! HAHA, jag höll på att skämmas ihjäl.. Man hörde mummel som "who the fuck is that" osv... Där stod de och väntade på sina idoler och så kommer jag och andy... Nej det var iallafall roligt, sen hittade vi knappt bilen heller.

När vi väl kom till Wigan så köpte vi McDonalds, som vi smugglande in på hotellet för det är ju oartigt och ta med mat hit, haha, andy hade sin hamburgare under jackan och jag hade min i väskan! Vi är lökarna av alla lökar.


Iallafall så får vi nog vår lägenhet idag, om inte, så får vi den imorgon. Men om vi får den idag så har jag nog inte tillgång till Internet på ett tag.. Så ni får messa mig! Min mobil räkning kommer inte vara så hög iallafall ;P

Nej, nu ska jag skicka lite mejl. Saknar er älsklingar! JÄTTE MYCKET! PUSS

Okeeeej

Nu kom ett piano och en tjej och satte sig 2 meter ifrån mig som nu spelar på högsta volym "can you feel the love tonight".. SOMEONE HELP ME. Jag får ingen mat och jag måste stå ut med 5000 brittish loving people. OKEJ nu börjar dom filma också.... Nu rinner glaset över, hahahaa nu är jag med på deras bröllopsvideo!!!!!!!! DÖDA MIG.

HAHA, PUSS

So far, so good

Dear Diary 

Ännu en ensam dag på hotellet. Trösten är dock att Andy kommer hem ikväll. Detta är en stor dag för honom, hans debut i Wigan Athletics JJag kände mig dock lite ensam när man satt själv vid frukostbuffén imorse, men snart ska vi lämna detta hotell liv och flytta in i vår underbara lägenhet, måste se till att fixa Internet där också. Så vad har jag gjort idag? Käkat frukost, badat i badkaret, pratat med mamma och pappa över telefon och nu har jag gjort vid mig, orkar inte gå runt i mys alltid.  

So far away but not so long.
 

Ni där hemma, ni ska veta att jag saknar er. Främst familjen som alltid brukar finnas där när jag somnar och vaknar, ni vet att jag älskar er. Mammisen, Pappisen och Brossan.. Men ni kommer hit snart, och får jag cp panik så får Andy boka ett flyg hem! Sen Caroline, det är en lång tid vi kommer vara ifrån varandra, men vår vänskap klarar allt, kommer bara ha ont i mitt hjärta så mycket jag kommer sakna dig, du är verkligen en äkta vän, föralltid min! Emma min lilla räka kommer snart hoppas jag! Och Emelie my love, nu jävlar får du också komma Och alla på jobbet, man saknar er himla mycket också.. Ni är bäst, bara så ni vet. 

Men jag är i alla fall här med min underbara man som jag inte hade kunnat klara mig utan, det ska ju bara vara vi. Right?  

Man lever i en värld av ovisshet. Man vet aldrig vad som ska hända, det finns så himla många möjligheter och man kan inget annat än att bli förvirrad av alla möjligheter som ges. Vad är rätt och vad är fel? Jag vet att detta var rätt beslut att följa med hit för jag följde mitt hjärta. Men frågan är var jag ska gå från här..
 
 Lights will guide your way..


 
Solong suckers, LOVE YOU!


 p.s här ska vara bröllop på hotellet så alla är asfinklädda och jag känner mig LITE utanför i ett hörn med min laptop och utan min man! hungrig är jag också men roomservice funkar inte och jag kan inte beställa nu när det är bröllop, HJÄLP MIG! d.s 

DEAR FRIENDS


Dear Diary.

 

Just nu är jag mega förbannad över att Internet inte fungerar här, så jag skriver detta inlägget i Words med förhoppningar på att Internet snart ska börja fungera. Har legat på rummet tills nu och glott film och sovit, vaknade av att min älskling Carro ringde från jobbet och snackade lite skit J Igår var vi på typ tusen ärenden, först intervju med HD sen stack vi med en kille från klubben och kollade på vår nya flat. Skit nice var den, lite liten om vi får gäster (som vi hoppas på) men perfekt för mig och Andy. Ett litet litet sovrum, ett större sovrum ett litet vardagsrum parallellt till köket, jätte fint och frächt! Bäst var tvättmaskin och ett fint badrum. Ligger i ett fint lugnt område precis vid en stor golfbana och vi flyttar in på Måndag, I CAN’T WAIT!

 

Här är lite smakprov på lägenheten, dock omöblerad ännu;


27377-97 

 

Köket, fint va?


27377-98 

 

Vardagsrummet

 

27377-99

Toaletten


27377-100

Från parkeringen där man går in.

 

Det bästa är att byggnaden är en inhägnad och man måste ha nyckel för att komma in på själva området så det känns säkert, Andy tyckte också att det var coolt J Sen körde vi runder lite och hamnade självklart på hotellet med hotellets mat på kvällen.

 


27377-101

Ute på äventyr, med GPS såklart!

 

På Söndag kanske Henke kunde fixa biljetter till Manchester United, det hade varit så roligt. Imorgon har Andy sin första match med Wigan, från start J Jag ska ligga på helspänn på hotellet och titta och heja!

 

Nej nu jävlar ska jag få igång Internet… Annars får jag lägga upp detta inlägg senare.

 

KISSES & HUGS from the UK


HOW MY LIFE IS GONNA BE



Nu börjar detta fotbollsliv känner jag, sitter på hotellet. (bilden ovan) Visst liknar det "The Shining?



Spooky!

Iallafall så har jag bunkrat upp mig för en timme här i lobbyn med cigg,data, ipod och vatten. Andy stack precis till träningen med en norrman som också ska vara här till maj på lån. Om en timme ska jag duscha och fixa till mig.. Jag funderar på att simma lite innan också men man blir så himla trött av det. Igår låg jag och Andy och fes på rummet och käkade roomservice och kolla två filmer.. Mysigt.. :) Idag ska iallafall andy få se vår lägenhet, jag hoppas att jag också får hänga med.. Är så himla nyfiken. Jaha, förslag på vad jag ska göra? Vårt rum blir städat nu så jag vet inte vad jag ska göra... Blöö, Carro, emmaaaaa i miss u.. och donna älskling... Kom hiiit.

Saknar mamma pappa och brossan också...

Nej jag får väl surfa vidare. GLAM.

Väla is nothing

Okeeej, idag stack vi in i Wigan till typ ett JÄTTE köpcentrum som aldrig tog slut. Ögonshoppade mest idag, hittade dock en mobilladdare och en tidning så jag har något och göra. Ikväll ska vi köra Andys päron till flygplatsen :( Tråkigt att de ska åka så snart... Men Andy är ju kvar, trots han ska åka på Fredag. Imorgon har vi lite alternativ på schemat dock. Ska kolla lägenheten men nån från laget, sen ska vi träffa Walle från HD och sen ska vi hitta nån drop in tid och fixa frissorna ;)

Men allt hinns kanske inte med. Nu sitter jag i Lobbyn och dricker vin, jag kommer nog bli lite alkis här, men skit i det. ;)

Och Jonne, vilken fin komplimang du fick att du liknar Linus Wahlgren! Haha, jag kan bara tänka mig så mycket Carro flabbade ihjäl sig när hon såg det.

Hörs folks. PUSS

FLAMES TO DUST

Hello everyone. :)

Nu sitter vi i lobbyn på hotellet och tittar fotboll. Andy har varit ledig idag så vi har varit på lite utflykter. Var på IKEA och käkade köttbullar och kollade lite inredning. Jag hoppas vi får vår lägenhet snart för jag är så nyfiken!!!! Sen körde vi lite i det området där vi antagligen ska bo, såg helt ok ut. Imorgon ska jag och Andys päron dra in i Wigan när han tränar och shoppa lite, sen kanske vi skulle få se lägenheten... Ska bli så skoj..

Som jag skrev sist så är jag helt inställd på att detta hotellet är typ "The Shining". Klart att jag vaknar as tidigt på morgonen av att någon försöker ta sig in i vårt hotellrum. Står och rycker och drar i dörren och jag fick paniiik. Väckte andy och började gasta, klart han somnar om och jag la mig under täcket, LIVRÄDD! Antagligen var det nån psykad städerska... Men det var ändån läbbigt...

Och på fredag ska jag sova helt jävla själv för andy ska ha borta match, KUL. Tacka gud för Sex & the City boxen, TACK MAMMA OCH PAPPA!

Nej nu ska jag socialicera mig som Carro brukar säga.. :)

Saknar er alla så mycket redan, om ni inte redan gjort det, så BOKA biljett till mig...

KISSES /the wig soupie.


Nu är jag på plats

Skulle bara berätta att jag är på plats i Wigan. Planet jag åkte var typ världens minsta, två sittsar på ena sidan och EN på andra där jag satt.  + att det var storm och jag var LIVRÄDD. Men till Manchester kom jag och Andy och hans päron var på plats. Vi bor på ett riktigt engelskt hotell som typ påminner om "The Shining". Men det är nice. Längtar dock efter vår lägenhet som några designers håller på att inreda. Det var iallafall tydligen ett fint kvarter, ska dit och kolla läget imorgon, andy var ledig då så det blir kanske lite shopping också :)

Nu ska vi sooova, lite trött efter all stress och tårar.

Saknar er redan där hemma, Love you all.

/Kisses from the WIG

RSS 2.0