Jag har inte tid med bloggen idag... Knappt!

Heeeey.

Jag är typ i ett lyckorus med mina älsklingar. Vi har, efter en stor brunch, varit på stan och shoppat och jag har även visat dem horgatan här i Groningen, Lelle började klökas! Hahaha. Nu softar vi och snart ska vi börja förbreda inför fest! ;) Imorgon uppdaterar jag med bilder ska ni tro ;)

Sorry för tråkigt inlägg.
I HAVE TO PARTY TONIGHT!
XOXO

Ikväll kommer dom inklampandes!

Jahapp då är det väl bara och vänta ut dagen tills mina fina sessor anländer till Groningen. Deras plan lyfter 14:30 och borde vara här i Groningen vid ca 19:45 då tåget tar en hel evighet. Men som vi ska festa imorgon. Jag är så pepp man kan bli! Ska handla allt idag, be till gud att jag inte glömmer allt, tar med en lista to be safe ;) Träna tänke jag också hinna med, A har lektion så jag får vänta tills halv tre.

Snart e dessa tre hos miiiiig;

XOXO

Freaks and junkies


Robyn - Dream on

You won't be strip-searched, torn up tonight
you won't be cut up, bleeding tonight
you won't be strung out, cold, shaking to your bones
wishing you were anywhere else but right here
So dream on...

Imorgon ska jag fylla min dag med träning och matshopping, sen på kvällen får jag trefaldigt besök av de allra bästa. ♥
XOXO

RUN LIKE A CRAZY DOG

Ja jag springer verkligen runder här hemma som en galen hund. Har fixat ALL tvätt och bäddat och städat gästrummet så det är klart till mina älskade tjejer när de kommer. Sen har jag städat toaletterna igen så dom luktar gott samt plockat undan all skit som ligger framme och nu vädrar jag där uppe samt tvättar den sista tvätten, tänkte unna mig lite datatid och ladda ner lite låtar tills på Lördag, förslag på någon bra festlåt?

Fixade till vår gäst-toalett i veckan med lite blommor och ramar, vad tycks?

Jag har verkligen en fuldag idag!
XOXO

BABY I GOT NO CAR

Jahapp, så stack A iväg och kommer inte hem förrens halv sju. Fan vad man känner sig låst utan bil. Jag tänkte ha en städ/slapp dag, imorgon får vi ju faktiskt gäster. Är dock sjukt sugen på att träna men jag orkar inte åka buss dit och hem med 2 bussbyte per sträcka.... Ångest. Får träna ikväll antar jag och ha en sjukt sen middag eller nåt... Jaha, har precis duschat och tagit på lite brun utan sol! Snart är det ju fest!! ;)


Brun utan sol som jag använder och även en bild på mig när jag skriker! ;)
XOXO

Shoppingdag med Elena!

Hey alla glada!

Mötte upp E på stan vid ett. Har sprungit i affärer som tokiga och lunchat på vårt place, News Coffeee. ;) E var verkligen shoppingsugen och hittade ett par jätte fina stövlar och lite annat, jag hittade en guldbolero, vill egentligen ha en guldpaljettkofta men denna får duga tills jag hittat det jag vill ha mest ;) Provade en klänning också men jag köpte inte den, har så många svarta och den kändes inte helt 100. Sen åkte vi till IKEA och jag köpte brickor, champangeglas och cocktailglas tills på Lördag, JAG LÄNGTAR SÅ MKT!!!

XOXO


Inte lika roligt idag...


Jahapp så snabbt var min födelsedag över. VILL DOCK TACKA FÖR ALLA FINA GRATULATIONER, det betyder mycket :)
Om en timme ska jag möta kära E i stan för lunch och lite shopping. Sen måste jag nog inom IKEA och köpa lite fancy glas till alla drinkar vi kommer surpla på Lördag! Wiii, nu kommer de i övermorgon! Tiden går snabbt.

Nej nu ska jag dricka mitt glas vitamin och sen klä på mig.
XOXO

FETTISDAGEN PÅ MIN DAG!?

Fick reda på att det var fettisdagen idag och då E (som är världens snällaste) gav mig en halv blueberry cheesecake och massa kanelsnäckor så fettade jag loss by my self efter träningen. Haha. Lönt och träna liksom!? Men gud vad gott det var, är proppmätt nu!!!! Sitter och dricker cola och tänkte kolla ett avsnitt av DSM (Dirty Sexy Money). Vad gör ni? Käkar semlor?


XOXO

FÖR DET ÄR INGEN VANLIG DAG


... FÖR DET ÄR SOPPANS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA!
Detta har jag fått hittills. En ASFIN kamera av min snälla söta pojkvän och en parfym av mina svärisar! Rosa i love! Den kameran ska bara veta så mycket roligt den ska få vara med på. Den har 10.1 pixlar så man hoppas även på bra bilder! Iiiih jag är så glad. Tänk att klockan 11:34 för 22 år sedan föddes lilla jag. Tiden går snabbt!

Ska iväg och träna med min partner in crime vid halv tre och hon lovade att ta med lite cheesecake till mig så jag får tillochmed tårta på min dag! A var "tvungen" att kolla fotboll ikväll men det är lugnt, mina vänner kommer i helgen och det kommer bli det riktiga firandet må ni tro!

Hoppas ni har en bra dag, det ska iallafall jag ha! ;)
XOXO

Shopping och fika


Idag köpte jag detta linnet, har tittat på det länge och nu var det mega rea så jag slog till. Fick en parfym av Andys päron som födelsedagspresent och lite pengar som jag köpte Body Shop saker för idag på stan, så mysigt! Har lunchat och fikat hela dagen på stan med A, Elena och Fredda. :) Jag har önskat mig en kamera av min A så vi åkte till Saturn och jag hittade världens finaste, men jag får inte öppna den förrens imorgon... :) Den är iallafall rosa... Hihi!

Jag längtar så tills helgen att jag dör. Imorgon blir nog mer som en vanlig dag, ska träna med E och mysa på kvällen med god mat med min man, okej jag kommer vara ett år äldre.... Haha jag börjar redan få lite ångest, men det kanske man inte ska ha när man fyller 22?!

Aja, nu ska jag kolla 2½ Men. sååå bra.
XOXO


Jag och E är så duktiga

Jag och Elena har som mål att träna minst 4 ggr i veckan, denna vecka blev det 5 ggr (klapp på ryggen). Tränade en timme idag, det är så skönt när det är gjort och man känner sig så himlans duktig! Jahapp, om två dagar fyller jag år och jag har redan fått födelsedagskort av min söta mormor och morfar :) Imorgon ska jag och A nog åka och kolla på en kamera som jag önskar mig! Då blir det massor med bilder ska ni veta, speciellt på Lördag! Jag längtar så sjukt mycket nu, både jag, E och F är pepp, tror nog att min svenska trio där hemma också är pepp ;)

Jahapp, Andys päron åker hem imorgon och resten av dagen kommer förmodligen bestå av spel och god mat :) Jag är sugen på redbull igen.... Har redan druckit två idag.... Man kanske är beroende? ;)

Och sen kom jag på Carro att vi måste göra en tripp detta året också... Här är några tripps;

Jag och C i Manchester (my old lovley home)


Jag och C i Paris, wonderful!!!


Jag och C i UNDERBARA New York på Carries doorstep ;)

Aaah blir du inte sugen Carro? Vi får lägga till en bild nästa vecka när du varit här men girlsen!!! Och en i sommar?? ;)
XOXO

I love Tuinland


Jag älskar Tuinland, hittade två fint lyktor som ska stå på vår altan med ljus i, samt fotoramar som jag hängt upp på vår gästtoalett (och nu ska jag bara fixa foton), samt en massa ljus och grejer. Det är mysigt och dona i sitt hem faktiskt. Har fått igång min digitala fotoram också så nu visas en massa pussfoton på mig och A hela tiden i fönsterkarmen, mysigt va? Nej nu ska jag ta och skriva ut lite pics till toaletten, haha. Andys kommentar; "Jag vill inte titta på foton när jag kissar". Men han har ingen talan när det kommer till heminredning, han gav mig kommandot över det :)

Nu är det bara 6 dagar kvar tills mina prinsessor kommer och kramas med mig!
XOXO


Nervöst

Helloo, jag är redan nervös inför matchen ikväll, den är så viktig. Groningen möter PSV... Spännande!!!

Har käkat lite frulle och Andys päron är här. Jag hann inte baka igår men jag lagade en god middag iallafall. Jag och Andys mamma ska nog åka till Tuinland snart och kolla lite.

Ha en bra dag!
XOXO

HEARTLESS

Kanye West - Heartless är så bra!

Idag står mycket på schemat;
x Käka två knäckemackor med ägg ;)
x Städa toaletterna
x Åka och träna
x Storhandla
x Baka om jag hinner (chokladmuffins)
x Laga mat till A:s päron och till oss också såklart ;)

Det ska bli skoj att A:s föräldrar kommer faktiskt. Ska nog köpa hem lite vin också till ikväll, alltid gott :) Imorgon är det en mega viktig match, Groningen - PSV... Spännande. 


XOXO

Jävla IPHONE

Haha pratade precis med E, vi bestämde innan att vi skulle träna men jag fick förhinder då A inte kom hem med bilen på ett tag. Direkt ringde jag E men kom inte fram och så skickde jag sms som hon inte ens hade fått förrens efter hon tränat, stackare! Haha, där stod hon och väntade på mig som aldrig kom, nice friend liksom! Haha. Nej men vi måste ju träna 4 ggr i veckan så jag gick ut och gick i regnet i 30 minuter i världens fulaste outfit och nu har jag tränat mage och rumpa samt gjort ett mini yoga pass som jag hittade på youtube, det är fan jobbigt med yoga, mega svettigt, ska nog hoppa in i duschen tänkte jag!


Haha sexig i A:s kläder (notera XL) och osminkad, ibland är man så het!

Nej duschen kallar innan jag förpestar huset!
XOXO

Oh, ur the reason why I'm thinking...

... I don't wanna smoke on those cigaretts no more, oh, I guess this is what I get for wishful thinking

ÄNTLIGEN! Nu är huset så rent och fint som det kan bli, men blö vad tråkigt det är och städa... Först måste man damma rent allting och skura skimrande, sen ska man asa den alldeles förstora dammsugaren upp och ner och dra den över golvet för att få bort allt äckligt (hittade en rätt jävla död spindel också i städandet). Nu är jag iallafall klar och jag ska inte klaga här mer ;) Jag sitter och firar med ett glas cola, skål! Imorgon kanske jag klagar lite då jag måste skura toaletterna och fixa och dona. Ska iväg och handla sen när A kommer hem tänkte jag, kanske hinner med lite träning också, ska höra med E vad hon ska göra.

Jahapp, nu ska jag nog kolla lite Dirty Sexy Money, igår grät jag så mycket till det att A började skratta åt mig så blödig jag är, haha. Nej nuså. Ha deee.
XOXO

SHOES I DO ADORE..

Fendi Grosgrain bow-front pumps Jimmy Choo Seattle strappy sandal
Fendi £362
Jimmy Choo £563

Shoes you can only dream of....

Dessa är dock mina favoriter;

Christian Louboutin...
Visst vill man dö för dom?

Idag är det städtime vare sig jag vill eller inte, booooring. A drar strax till träning och jag tar på mig städhandskarna och gör en nice playlist att dansa runt till. :)

Hoppas ni har en roligare dag ;)
XOXO

Ont i huvudet men glad ändån!


Såhär har jag sett ut idag.

Jag har också ont i huvudet som jag fick efter maten vid halv sex... Har käkat ipren och druckit 2 glas C-vitamin (som jag förövrigt är beroende av, det är ju asgott). Iallafall så har jag fortfarande ont i huvudet och känner mig hängig... Ska upp och lägga mig och kolla en riktig tjejfilm tänkte jag, A satt precis på fotbollen och det gör ju inte en gladare direkt.

Det som gör mig glad är att mitt triogäng kommer nästa fredag och hänger med mig över helgen då det kommer bli mycket fest, mycket drinkar, mycket skratt, mycket fika och mycket skvaller och jag längtar som en krokodil längtar efter mat!!!! Emma aka Lelle/LillEmma bokade sin biljett idag och jag hoppade av glädje när jag fick beskedet, och som jag skrev igår så är Alex biljett bokad och såklart min älskade Carolines :) Så huvudvärken kan inte ens göra mig på dåligt humör förstår ni! ;)

Nej, en go film nu och sen en god natts sömn, imorgon är det städdags då jag inte orkade idag!
JAG ÄR EN LATMASK ;)
XOXO


TODAY IS WEDNESDAY

Heey, var uppe astidigt idag (halv nio!) för att köra A till träningen så jag kunde ha bilen idag. Har varit och tränat med E och nu sitter jag här nyduschad och luktar gott! Tänkte laga ihop någon lunch... En sen lunch... Iallafall så ska jag städa lite idag och imorgon så här är fint tills gästerna kommer, dammsugaren behövs!!!


Just det, Fieke kommer också på min fest nästa Lördag, kommer bli så jädrans skoj!!!
XOXO

Chokladmuffins

Jag tror Elena har påverkat mig med sitt husliga sätt att baka så ofta. :) Jag tänkte att gästerna till ära skulle få uppleva lite chokladmuffins och hembak i helgen när de kommer på besök. Hittade ett recept som verkade mumma. Så på Torsdag ska det bakas vettni! Idag gjorde jag korvstroganoff som blev jätte god, vet ni vad jag hade i? Hade en portion tomatsoppa, lite grädde, en cream frääääsch (vet ej hur det stavas, haha) och en klyfta vitlök, ja och falukorv då också såklart. Blev mycket gott, både Andy och Mackan käkade iallafall. :)

Nu kollar jag och A på "Röd Drake" på tv. Och jag har även bokat biljetter till mina blonda vänner Caroline och Alexandra som kommer nästa fredag!! Hoppas nu på att Lelle också får ledigt och kan joina gänget.! Kommer bli sjukt roligt, jag och E ska börja planera mat och drinkar nästa vecka till Lördagskvällen. Fyyy vad vi ska visa Groningen att svenskar kan festa! Haha.




Håll tummarna för Lelle.
XOXO

Grattis Broschaaan!

Idag blir min lillaskitlillebror hela 18 år. Det är helt sjukt att han är så stor nu. Känns som om det var igår jag retades med honom och kunde brotta ner honom, nu hade jag verkligen inte kunnat det då han är typ 1.90 och stor och stark, det är illa.



























Och vi var ännu sötare när vi var små :)

Sååå, om exakt en vecka fyller jag år och min önskan är att mina darlings kommer och hälsar på! :) Jag tror iallafall att några kommer!! :) Andy och Mackan sitter och spelar nåt spel på Xbox så jag tänkte gå upp o kolla nån film, eller kanske lite "Dirty, sexy money" som förövrigt är asbra!

Ha en bra dag, speciellt du broschaaan!
XOXO

You make me love you.


The seven things I like about you;
Your hair, your eyes, your old Levi's
When we kiss I'm hypnotized
You make me laugh, you make me cry
But I guess that's both I'll have to buy

Your hands in mine
When we're intertwined, everything's alright
I wanna be with the one I know
And the 7th thing I like most that you do
You make me love you, you do

- lyrics from Miley Cyrus 7 Things.
XOXO

IT'S A NEW DAY

Heej allihopa!

Ska snart iväg och träna med Miss.E som jag också måste berätta en sak om. Hon brukar alltid klaga på att hon har dålig blodcirkulation och att hennes händer blir blå ibland. Jag trodde att hon överdrev lite grann men igår fick jag se resultatet av kyla och E:s händer, jag tyckte det var heeelt sjukt, vad tycker ni?


Hennes hand är verkligen blå och min är normal.... Wierdooooo! ;)

Haha så tog jag ett foto på rosen från min man innan den vissnar bort;

Fint ska det va.

Nej träning til u drop!
XOXO

Lista.

1. Vad heter du?: Sofie
2. Ett ord på fyra bokstäver: Sopa
3. Flicknamn: Sonja
4. Pojknamn: Sebastian
5. Yrke: Sopare
6. Färg: Svart
7. Klädesplagg: Socka
8. Mat: Sparris
9. Sak i badrummet: Soap (tvål på engelska)
10. Plats/stad: Sydafrika
11. En orsak att vara sen: Solklar minnesförlust
12. Något man skriker: (ååååååh) SOPA!
13. Film: Save the last dance
14. Något man dricker: Saft eller Strawberry daiquiri
15. Band: Spears, Britney?
16. Djur: Sandorm?
17. Gatunamn: Sunset Boulevard
18. Bil: Saab
19. Sång: Sankta Lucia?
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Soccer (fotboll på engelska)

Undrar ni vad detta är för lista? Hittade en utmaning som löd: Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Så har ni tråkigt, KOPIERA!

Nu ska jag sova, är mega trött.
Godnatt darlings.
XOXO

MATCHDAY

Hela dagen går åt när det är match känns det som. Upp och stissa om mat och fix, sen iväg och lämna A på arenan, sen iväg och hämta söta E, sen väntan i PlayersRoom innan matchen (mest för att slippa alla köer), sen en match på 90 minuter, sen väntan efter matchen, sen mat så snabbt som möjligt när man väl är hemma, sen tröttheten framför teven.... Ja en hel dag helt enkelt. Nu sitter vi här och glor tv. Jag ska nog börja kolla en serie som heter Dirty Sexy Money, har laddat hem några avsnitt, någon som sett det?!... Måste bli beroende av något annat då både Gossip och Lipstick har uppehåll (!)



Försöker få hit mina vänner helgen efter min födelsedag så vi kan fira, det hade varit bäst om de hade kunnat fylla en bil allihopa och komma! :) I am working on it! Men jag tror iallafall (vet till 99%) att min Carro iallafall kommer ner! Wiiii, ska bli så skoj att jag kissar på mig!!!

Ha en mysig Söndagskväll, nu kräver min man mys.
XOXO

Efter en låååång resa...

... är jag framme i Groningen hos min älskling!

A kom och hämtade mig med en ros i handen och sen hade han köpt hem fläskfilé så vi lagade en god måltid och vi ska snart se Bruce den Allsmäktige på tv. Alla<3dags mys. Imorgon är det match och jag får återsee min kära vän Elena. Sen börjar nästa vecka med hård träning, har blivit slappt nu när jag varit hemma! Hoppas ni har en mysig/rolig kväll!!!


XOXO

To much headbanging...

Aaa igår blev det utgång för mig. Haha. Mina närmsta hängde med till BV iallafall och drack vin och snacka skit sen drog jag till Dahl/Helsing och drinkade med Plumme och några till, sen Bakom där jag hittade två gamla vänner och sen Zoo Bar och sen Cardan där jag nog dansade sönder dansgolvet och tvingade DJ-killen att spela min och Elenas sång (rapapapapapapa). Sen blev en tjej kär i min hårfärg på toaletten och någon hade snott med sig toalettringen hem dessutom... (?) Hmm.. Aa och sen headbangade jag tills huvudet snurrade, sen kebab (såklart) och sen hem i sängen.... Snacka om en otippad och rolig kväll :) Tack alla!

THIS IS ME YESTERDAY;

XOXO


How could you be so heartless!?

Torsdag idag minsann. Varit nere och lunchat med min fina faster. Åt en god räksallad på Fahlmans, mumsigt värre. Igår vann Sweden och min pojk gjorde ett mål som tyvärr inte gälldes, men ändån! ;) Ska förhoppningsvis träffa Tina (my roomie) lite senare och ännu senare är det tid för massa bullshit och vin som vi brukar säga ;) Jag börjar bli sugen på en liten utgång, jag hoppas att jag inte är den enda...

Kanske inte ska bli såhär full ikväll, eller vad säger du E?

Hahahahaha.

Nej fyyy.
Ska ni ut ikväll?
XOXO

När man har tråkigt... NÄTSHOPPING!

Nu har jag och Mamma beställt massa fint från ellos.se. De hade massa rea och vi hade rabatter att utnyttja också. Detta blev det:


Allt detta för 600:-, inte så illa!

Nej nu ska vi snart käka mat, ska nog hjälpa mammis med det. Puss och kram.
XOXO

Underbara Sverige (?)

Nu har jag varit ute och gått en promenad på ca 30 minuter. Hann med att gå till banken och att gå inom min söta faster för att bestämma lunch tills imorgon. När jag går hemmåt slår det mig, precis som den kalla snön och blåsten slår mig som piskrapp i ansiktet, hur sjukt deppad man blir av Sveriges pissväder. Hösten/Vintern i Sverige är verkligen så sjukt deprimerande. Bara att gå ut och gå får en att utstå kyla som biter sig fast, tandskakningar, hårda kalla snöflingor i huvudet som dessutom gör allt man har på sig dyngvått... Usch vilket hemskt väder det är idag. Vart är solen!? När kommer värmen smygande? Våren är det absolut bästa som finns, när vintern är över och värmen är påväg... Åh vad jag längtar!

Igår hade jag en mega mysig dag i stan med Daniella. Först kastade jag mig in på första bästa dropin och klippte mig, det behövdes. Sen mötte jag upp Donna och gick och shoppade en massa sött (tacka vettja Gina). Sen satte vi oss på Dahlberg och åt musslor, vitlöksbröd och aioli... FY vad gott det var. Och ett glas vin till det och massa skitsnack :) Man måste lyxa till vardagen ibland, vardagslyx är det bästa som finns.


Köpte denna megasnygga jeansjackan, 299:-


Köpte denna spetstoppen, 29:- (!)


Samt dessa coola lackleggingsen 149:-


Provade en söt klänning på VeroModa men köpte ej...

Jahapp, idag ser det ut som om jag ska softa rätt mycket. Tänkte hoppa in i duschen, fixa mina naglar och lite så! Kanske sätta på någon mysig film! Ikväll är det Österrike - Sverige och min älsk kanske får spela, spännande! Jag kommer sitta klistrad iallafall! :)

Ha en bra dag.
XOXO

Tuesday

Hej sötnosar. Var lite deppad när jag vaknade för jag hade inget och hitta på idag. Sen kom jag på att Donna var ledig så jag ringde henne och vi ska ses när hon varit på körskolan och fika och kanske dricka lite vin och snacka en massa skit. Så nu är jag på mega bra humör igen. Ska hoppa in i duschen sen ska jag dra till banken och avsluta en fond som bara går neråt i dessa tider, onödigt och förlora pengar liksom!

På Torsdag ska jag träffa söta Tina, min roomie från Österrike-resan! Ska bli skoj, jag ska tvinga henne och dricka Malibu Pinapple :)

Fru W, Tina och jag på resan. :)
 
XOXO

Faan vad dyrt det är att köra!!

Men jag kööör ändån!

Träning klockan 11 idag med Carro. Brukar kosta en hundring för en gång om man går med medlem, annars 150... Jag tycker det är sjukt dyrt men jag vill ju träna när jag är hemma också. Nu har de höjt priserna med en 50lapp och 150spänn för att träna i en timme är faktiskt sjukt dyrt, jag måste bara klaga lite... Menar, det kostar högst 400 i månaden och om jag inte hade gått med medlem så hade jag fått betala 400kr för två gånger då man betalar det i månaden om man är medlem. Varför har inte fler gym typ klippkort eller så man kan köpa kort för en månad eller liknande?! Störigt! Får nog gå ut och gå i naturen nästa gång. Kan ju lägga dem pengarna på annat skoj!

Är hemma hos Carro nu, vi har käkat en mega god kycklingsallad efter träningen och hon håller på att tvätta en massa. Teddy slickade precis ihjäl mitt huvud (teddy=carros hund). Ska nog vandra ner på stan en sväng sen. Det blir möjligtvis en vinkväll på Torsdag för alla intresserade, lättare och skriva här! :) Hör av er till mig om ni är sugna, Carro är ju av med sin mob!!!

Hade mega skoj i Lördags hemma hos Emma. Tur att jag hade 12cm klackar och att det började snöa, snacka om att halka ihjäl sig, haha, blev tidig hemgång.





I love it!
E jag saknar dig. <3
XOXO

Myspys

Ångrar mig lite att jag inte köpte detta linnet idag...


Iallafall så har jag och min älskade käkat en underbart god middag. Fläskfilé med champinjonsås, klyftpotatis, broccoli och en mega god sallad. MUMSIGT!

Gott va?

Imorgonbitti börjar jag min lååååånga resa hem. Men vad fan gör man inte för en Lördagskväll i HBG med alla sina underbara vänner?! YOU KNOW I LOVE YOU.
XOXO

FRIDAY, the last day

Heeey.

Sista dagen i Groningen idag, altså tills jag åker hem. Jag kommer ju självklart tillbaka hit. Haha. Varit i stan och lunchat med vårt mysiga lilla gäng och gått och lullat lite i affärer, mys! Nu ska jag iväg och träna med E, vi är så sjukt duktiga tycker jag. Tror det blir mest kondis idag, igår blev det 45 min på löpbandet och mage/rygg.. Kanske kör samma idag. Intressant va? ;) Haha. A sitter och sorterar papper, vi köpte en massa pärmar och grejer för att hålla ordning på allt skit. Vi kom också på mitt i allt att jag nog inte är inskriven i sverige sen englandsstoppet, pappa vi får kolla upp det!?

Nej fan vad jag längtar tills imorgon! Det kommer bli så sjukt kul att jag DÖR. Ska leta efter outfit på flygplatsen där jag kommer hänga i ca 2h innan mitt flyg går. Hittade inget sådär skoj i stan. Nej nu ska jag ringa E och se vad som står pååå! IMORGON KÖR VI!!!!!


XOXO

MOVE YOURSELF

Hey alla glada.

Jag är tillbaka från träningen och har precis beställt hem fisk och ris och en stor sallad. Gud vad gott det ska bli. Idag har jag och A 4½år, inte för att någon bryr sig sådär jätte mkt men shit, om ett halvår så är det verkligen 5år ihop... Tiden bara rusar förbi i en jädrans fart! Åh imorgon är killarna lediga och det blir lunch i stan och lite mys. Får träna på kvällen igen där, eller eftermiddagen. Sen drar jag hemmåt! ;)


This is me, yesterday.

XOXO




YOU WILL ALWAYS HAVE YOUR FRIENDS

and if your lucky, they are just a flight away...

Aaa vafan, ni vet hur mesiga jag är med att vara själv om nätterna så jag bokade en resa hem till mina gossisar. På Lördag kommer jag och stannar i en hel vecka! Så där fick du ditt svar söta Tilda :) Jag hinner faktiskt med Emmas inflyttningsferre också! JAG LÄNGTAR! Hoppas alla är på geeeee! ;) Haha.

A är typ borta hela dagen idag, han kommer hem vid fem och då ska jag och E pumpa på gymmet. Jag längtar redan. Jag får nog pumpa hemma också, jag får fan inte förslappas bara för jag åker hem, nu jävlar! Vågen visade lite mindre idag när man vägde sig på morgonen! Gött!

Nej nu ska jag softa lite och planera min vecka i HBG. Hör av er om ni vill ses!
XOXO

IKEA + Våg

Aaa så nu har jag varit iväg på IKEA. Köpte typ nödvändiga saker som bakskålar, pajskålar, blandeskålar, handdukar, tvättkorg, ljus osv... Älskar och gå och småplocka där. Fick en massa för endast 300kr. I love when it's billigt. :) Sen drog jag till Saturn och köpte första bästa vågen, det är som jag befarar, jag har gått upp i kilo.... Jag visste dock det då muskler väger mer än fett men som E och jag snackade om så vill man ju att vågen ska visa samma resultat som man ser på kroppen. Aja, hoppas kilona börjar rasa snarast. Man är ju ändån rätt beroende av vad vågen visar tyvärr. 

Jahapp, nu ska jag och min man dricka lite kaffe och slappa framför teven. Jag har precis skrubbat vår spis som såg ut som "komochhjälpmigattdö". Vid sextiden drar vi härifrån, måste ringa E och höra om jag kan komma över på en kaffe innan matchen och samtidigt hämta upp henne!! Imorgon är det träning igen, jag längtar redan... Det är nog något jag aldrig trodde jag skulle säga "jag längtar tills att träna". Men när man är inne i det så är det faktiskt skoj! :)

Ha det så bra mina vänner.
XOXO

Godmorgon / Godförmiddag (?)

Jaa jag älskar att sova länge. A ligger dock fortfarande och gossar. Hade mega ont i huvudet igår så jag gick typ och la mig 10. Vid 11 kom A in och försökte massera bort min huvudvärk men tyvärr hjälpte det inte. Sömn var tydligen den bästa medicinen, nu är jag pigg och glad (och utan värk)! Jahapp. Ikväll är det match, spännande! Ska nog dra till IKEA all by my self när jag har käkat nåt. Mysigt och gå och lulla där. Måste köpa en till tvättkorg (tvätten är ju överallt), en våg (så jag vet hur mkt fettet egentligen väger), handdukar, kanske nya påslakan, lite ljus (såklart) och toalettborstar (äckligt men nödvändigt).

Gick in på en blogg (izabella.devote.se) och hon hade gått in i den sjätte mappen och tagit den sjätte bilden och lagt ut, jag kollade för skojs skull vilken min skulle bli, det blev denna;


E och Jag en rättså hård utekväll, läppglanset var iallafall framme!
och fråga mig inte vad jag håller på med där under E:s hår....?
XOXO


PUH

Idag blev det tillochmed 6km istället för mina normala 5km. Magen värker efter jobbiga magmaskiner och benen ska vi inte prata om, men fan vad gött det är. Imorgon ska vi ha vilodag... Tänkte åka till IKEA och köpa lite smått och gott och sen måste jag köpa en våg! Vet ju inte om jag går upp eller ner av denna träningen!

Okej, nu till mitt stora problem. A ska iväg mån - tors och jag vill hitta på något... Åka hem, åka till Emelie, få med Elena på en tripp till London eller någon annanstans, eller att någon kommer över och hälsar på mig?... Jag vägrar sitta hemma själv i detta huset i 4 dagar. Jag är en sån människa som måste ha folk runt mig. A tycker att jag ska lära mig vara själv men hur kul är det?! Klart det kan vara skönt, högst en dag!! Hjälp mig med tips...




XOXO

NU SKA JAG TRÄNA

Trots träningsvärk i benen så drar jag och tränar nu. SO LONG.

XOXO


Om 21 dagar fyller jag 22!

Ja snart är det dags för mig att fylla år igen, nu börjar man bli gammal. Haha. Nej inte än iallafall, jag är fortfarande en liten skit :) Men jag har börjat tänka på vad jag önskar mig... Här är lite...

x En kaffemaskin
x En digitalkamera
x Liten ipod
x Wii Fit
x Armani gold parfymen
x JLo Glow parfymen
x Grejer från Body shop, BodyButter och BubbleBath (Moringa doft, Kakao doft eller Kokos doft)





























Sitter i träningskläder och väntar på att A ska komma hem från sin lektion. KALORIER SKA BRÄNNAS!

XOXO


Så vare det kvällen

Hej hopp....


Tränat idag med hurtiga E som hängde på löpbandet i en timme!!! Duktig flicka, gött och peppa varann! ;) Nu jävlar!!!! Haha. Sen har jag lagat mat till mig och mannen och nu väntar vi på att CSI NY ska börja. Det är bra :)


Bild på Lindsay Price, min favvis i Lipstick Jungle.

XOXO

Unusual you

Hej allihopa!

När jag slog upp ögonen ringde jag Carro och hon fick mig att bli sjukt sugen på pannkakor, så upp från sängen hoppade jag och ner i köket och gräddade en massa pannkakor. Har klämt i mig 3 st och är sjukt mätt. Resten sparar jag till min man, hoppas han blir glad när han kommer hem, jag sparade dom fina till honom ;) Ska iväg och träna när han kommer. Det behövs efter den brunchen kan jag meddela! Vad har ni på era pannkakor??! Jag har lite socker, sylt och en liten skvätt med rinnande grädde.... Ja, det är kanske inte något man ska käka varje dag till frukost! ;)

I helgen är det tydligen fest hemma, Emma.H ska ha inflyttningsfest och jag vill också vara med ju! Men det är lite sent påtänkt tror jag... 

Jahapp. Vill ni se min frulle? Haha!


Mumsigt va?

XOXO

DET BÖRJAR BLI DAGS

Hej alla söta.

Haft en myssöndag. Varit och druckit massor med kaffe med sötnosarna Elena och Pillan och sen åkte jag och handlade på ett ÖVERFULLT Jumbo. Sen har jag lagat ris och kyckling-gryta till mig och A och här sitter vi nu, mätta och belåtna. Imorgon är det träning som gäller! Iallafall så har det blivit dags att fixa mitt hår. Jag har inte gjort något alls med det på jätte länge så jag tänkte boka tid för färg och klippning snart. Vill ha håret ett snäpp ljusare... Gillar dessa hårfärger, speciellt Jessica Albas, vad tycker ni?



Nu ska jag kolla lite Lipstick... ;)
XOXO

WALK LIKE ME, TALK LIKE ME

Okeeej. Vi kollade matchen hemma hos Elena och vårt kära Groningen vann med hela ett noll!!! Wii. Så glada var vi när vi traskade till bion. Köpte massa popcorn och redbull och kollade på YES MAN med Jim Carrey. Påminde lite om Liar Liar men den var rolig och underhållande, jag rekomenderar! Lätt och mysig komedi! Jim Carrey är ju alltid rolig liksom.

Iallafall så när bion var slut (bion ligger i samma byggnad som arenan så killarna skulle anlända dit efter matchen) så var det 10 minuter kvar tills killarna skulle komma. Nej, då smäller nån jävel på brandalarmet!!! Blondinerna tror typ att det är krig och jag blir mest förbannad. Vi parkerade längst ner i parkeringshuset och då har dom rullat ner stora järnstängsel så man inte ens kommer upp med bilen så vi var mer eller mindre fast.... Kul om det verkligen hade brunnit.... Så vi har hängt i ett parkeringshus i ca 30 minuter... Eller ja, kanske 20.... Haha. Men det var irriterande. Min man firar vinsten med MC och jag med en cola. Känner att min säng kallar så smått.!!

Hur har eran Lördag varit? Fest, mys eller inlåsta i ett parkeringshus månne!??!


GODNATT.
XOXO


RSS 2.0