FREDAG

Heej.

Försöker hitta flyg hit till Emma. Men det går inte så bra. Typiskt. Hade varit skoj om hon kommit hit en sväng. Varit på stan idag och lunchat med Elena och Freddan och så har A shoppat mössa då han ska åka och titta på sitt lag spela match då han är avstängd. Själv ska jag och Elena hem till Fieke och käka och dricka lite vin. Ska bli massa mys tycker jag. Usch, jag har precis ätit så mycket så jag spricker. Ris och kyckling sweet and sour sås, gjorde A:s favvis rätt, flygande jakob till honom. Nu har vi vårt vanliga fredagsmaraton; Färjan, Sing a long, Extra extra och Singing Bee. :) Hihi. Hoppas ni har en mysig fredag.



XOXO


OCH KLOCKAN ÄR BARA ETT

Goddag kära läsare.

Idag vaknade jag av att A gick upp vid tio och jag ville inte vara sämre. Fast vi somnade sent igår då jag körde blind i dimma och hämtade honom inatt, mega äckligt var det. Man såg kanske 2 meter framför en, såg knappt rödljusen! Men vad gör man inte? :) Vid elva efter min frukost (bestående av flingor och mjölk samt toast och stekt ägg) så stack jag och tränade en timme. Körde typ 30 minuter kondis och 20 minuter styrka, det känns i kroppen, skönt e det!! Så nu är jag duschad och klar och har precis käkat lite nudlar som A gjorde. Han ska snart iväg och träna han med. Då tänkte jag kolla nån mysig film eller nåt. Elena var redan lite krasslig igår så hon ligger nog hemma under täcket och gossar. Får ringa henne sen och se hur hon mår. Imorgon kanske jag kan övertala henne med en club på NC i stan :)


En båt som körde förbi i vår lilla kanal utanför...

XOXO

VARFÖR





Varför är det lättare att vara man? Varför kommer män undan med saker lättare än tjejer? Varför fick vi all skit? Varför var vi det könet som fick allt jobbigt? Som mens, föda ungar, magont, tuttar, skönhetsideal, smink, långt hår, höga klackar som gör ont och allt annat man måste stå ut med som tjej? De har målbrottet iprincip som de behöver oroa sig för.

Lyssnat på "If I were a boy" hela dagen. Allt man kan göra är ju bara att hoppas att man hittat en av de få good guys. Och finns det något som heter happy endings?

Låter jag bitter? Ahh kanske jag är. Körde fett fel innan när jag skulle möta Elena, hamnade i mega kö på väg till IKEA. Sen när vi skulle sätta på matchen så DOG boxen utan att jag gjorde någonting! Och nu är A utvisad liksooooom! PLUS att det sitter en ASSTOR spindel i vårt gästrum som jag inte tänker deala med...

Nej nu ska jag gå och gossa ner mig i soffan och glo massa dålig TV (nåt program om players som tycker om att erövra tjejer, som om vi är en sak, inte en människa!?), måste hämta min man på anläggningen om några timmar. Imorgon ska jag träna själv, PUMPA! ;)

XOXO


IF I WERE A BOY

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man.
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

But you're just a boy
You don't understand
Yeah you don't understand
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you've taken her for granted
And everything you have got destroyed
But you're just a boy


Sjukt bra text, läs den. Bra låt också dessutom.





Har varit och tränat och sitter här nyduschad och klar. E ringde precis, vi ska ses på Tuinland och kolla lite där. Sen ska jag laga mat till oss ikväll som vi ska avnjuta när vi tittar på matchen :) Hade dock varit mysigt och titta på SATC filmen också... Hihi, vi får se. Iallafall så hoppas jag att ni har en bra dag därhemma, tänker på er.

XOXO

ONSDAG

Hey.

Ska iväg och träna med E om en timme. Andy ska iväg på match. Kanske ska dra till Tuinland också. Mysigt. Sen blir det match och mat här hemma. :)

XOXO

FOTBOLL VS. SERIER

Då min man verkar ha någon slags sjukdom som gör att han måste se varje match som visas på TV så sitter jag och kollar serier på datan. Börjat kolla på nya 90210 och den är faktiskt bra. Dock är alla tjejer som är med i serien verkligen FÖR smala, alla kläder sitter helt löst på dom och det är inte snyggt. Gossip Girl tjejerna har mkt bättre kroppar. Men annars är den rätt rolig. Har bara sett 3 avsnitt. Någon som också sett den?


Jaa jag ska sluta babbla nuu.
XOXO

KAN MAN VARA KÄR I EN SERIE?

Jag är isåfall förälskad i Gossip Girl at the moment. Det är så bra så jag dööör! Jag läste böckerna maniskt när jag bodde i england och nu är drömmen verklighet, en alldeles underbar serie. Kan inte vänta tills nästa avsnitt kommer ut. Och jag älskar kläderna och stilen på hela serien, den är fab.

Blake Lively  Taylor Momsen

Leighton Meester and Taylor Momsen

XOXO

FAB PARTY COMMING UP

Tjenis.

Träffade precis Fieke i affären när jag lullade runder i min egen värld och shoppade hem massa nödvändigheter. Vi bestämde oss för lite vin på Lördag och så berättade hon att hon skickat ett mejl till mig och E. Läste det precis och hon ska ha en mega cool fest den 22:a när våra män sover borta på hotell. Dresscoden är överdriven, mega glammig, SATC-stil! Där ska vi sminka oss, käka, dricka vin och sen ut och festa. Hennes kompisar från Amsterdam kommer också så det blir lite nytt folk. Jag vet ju redan att man har skoj med F och E så det kan inte misslyckas. Nu har jag lite och se fram emot. Funderar på att åka hem i dec i två veckor och jobba lite, alltid bra med extra cash. Sen har jag nog lite tid över vid nyår och frammåt och jobba också då A skulle iväg på träningsläger.


Och vem gillar inte glammiga SATC?

XOXO

SÄG ATT DU ÄLSKAR MIG

Usch vad jag är glad att jag inte är 14! Tror att bla min mamma också är glad för det. Det var en hemsk period då hela ens kropp och hormoner förändrades.

Såg precis "Säg att du älskar mig", en svensk film.
Den fick mig och tänka tillbaka på hur jobbigt allting var när man var 14 år. Hur hela ens värld kunde rasa ihop om någon spred ett hemskt rykte om en, och ingen fattade någonting förutom en själv. Hur alla skrek efter en; hora/fitta/slampa. Hur jag blev knuffad in i skåp varannan dag i skolan. Hur folk skulle "banka" en hela tiden. Att man skulle "passa sig" osv... Fast man inte gjorde ett jävla piss förutom att existera och försöka passa in.

Fy vilken hemsk tid det var i mitt liv. Jag hatade allt och alla. Jag visste inte vem jag var. Jag gjorde allt för att passa in och vara som alla dom "coola" och göra som alla dom "coola" (nästan iallafall) men insåg efter nåt år att jag inte var som dom jag såg upp till och ville vara, och de som var elaka mot mig är idag ingenting, jag är starkare än dom.

Jag hade kanske 10 bästa vänner på den tiden och det är inte många av dem som är kvar idag. Caroline är kvar, men vi är liksom ett, vi hittade varann tidigt och kom på att vi var rätt lika, vi var inte som alla andra. Snacka om att det känns som ett annat liv. Nu är man iochförsig bara 21 och kanske inte världsvan men jag vet tusen gånger mer nu än vad jag visste när jag var 14 år gammal. Fast 10 år från idag skrattar jag nog åt mig själv och tycker att jag är många gånger klokare då än vad jag är idag och det hoppas jag att jag tycker. Åren ska göra en klokare.

"It is what you do that defines you"

Godnatt
XOXO

HUSMANSKOST

Nu sitter vi här mätta och belåtna, jag fixade lite ugnstekt falukorv och potatismos, mycket smarrigt. :) Jag känner att jag behöver komma igång med träningen nu igen, E är förmodligen på. Vi ska träna som djur på Onsdag iallafall, vi ska träna för 3 veckor ungefär. Haha. Nej men jag funderar på att lägga upp något slags mål. Att jag verkligen måste ta mig till gymmet minst 3 ggr i veckan. Det ska nog inte bli så svårt. Samt kanske träna på något pass, vad sägs E? Kanske dans eller yoga eller nåt annat skoj.

Och Fanny, where have you been? Nu börjar du använda msn eller mejlbomba mig, okej? Saknar dig!

Var på IKEA innan idag och inhandlade lite ljus och nya sängpåslakan, jätte fina. Vita med snyggt mönster av blommor. ALVINE MEDALJONG hette sorten. Men ser inte riktigt mönstet på bilderna men men det var jätte fint iallafall:
ALVINE MEDALJONG Påslakan 1 örngott

Nej, nu ska jag se om Gossip Girl kommit ut.
XOXO


IT'S A NEW DAY

Halloo.


Har sovit dåligt inatt. Nu sitter jag och lyssnar på "Lär dig hollänska steg 1" och fattar nada. Ska in i duschen och tvätta mitt hår och fixa lite med det. Ska iväg och handla lite sen. Sitter och funderar på Nyår lite. Ser tydligen ut som om det blir skilda vägar för mig och A så jag och Carro snackade lite idag. Hade varit perfekt och boka bord på typ Cardan med nära och kära, käka där och sen mingla lite i stan och sen avsluta där igen. Ska se vilka som är på och inte på osv. Om du är min vän och vill va med mig på nyår, LET ME KNOW! ;) Vet ju att många vill va med sina pojkvänner men jag står till förfogande som det ser ut nu.


BRAINSTORMA FÖR FAN! ;)
Om någon vill fira nyår i London med mig är jag också på självklart! Eller Paris... Helst NY... :) Dream on...


XOXO

CAN'T-LIVE-WITHOUT-EACH-OTHER LOVE



XOXO

YEES FINALLY

Min favoritblogg är tillbaka.!

XOXO

Kiss me kiss me kiss me



Igår fick jag ett mms från mina 4 musketörer där hemma, Emma, Carro, Hanna och Alexandra. De var så söta allihopa att jag blev helt tårögd. Jag har bara varit ifrån dom i en vecka men det känns som en månad! Jag hatar att inte kunna ha min A och mina vänner nära mig samtidigt... Det är verkligen jobbigt. Sitter i soffan och har käkat soppa och tittar ut på regnet. A kollar på nån jävla western film och jag surfar runder på datan. P skulle komma över snart och glo fotboll. Jag funderar på att lägga mig under täcket och kolla film eller nåt. Det är ju söndag, allt är stängt och det regnar. Jag och E planerade veckan lite snabbt igår. Vi ska ha en heldag på Onsdag, typ en nytto dag. Gå en runda på förmiddagen, käka nyttig lunch, gå och träna på gym och sen laga god mat och kolla film/serier hemma hos henne. Sen skrek vi av glädje när vi kom på att killarna har bortamatch på Lördag också, lät det hemskt? Haha, nej men vi ska dricka vin och sätta på lösögonfransar och dansa på stan tror jag :)

Hoppas ni har en mysig Söndag, jag saknar er.
XOXO

Detta vill jag ha på mig idag



Hade varit mysigt att ha på sig...

Ska snart laga lite mat till oss. Ska fixa mitt hår också samt välja kläder. Vilket jobbigt liv jag har va? Mitt munsår har förvandlats till typ 5 små blåsor, DÖDA MIG.

Ha en bra dag.
XOXO

It's a new day

But not MY day!

Vaknade av att jag har en finne OCH munsår! Fan vilken lycklig dag. Blev mest förbannad faktiskt. Nu vet jag inte ens om jag pallar gå på matchen idag. Måste åka dit med A och vänta i 2 timmar... Känns rätt segt... Får väl köpa en tidning och dricka kaffe tills jag dör.

I england var det ändån bättre för där var massor med affärer och så runt omkring som man kunde gå och lulla i. Jag saknar england lite, altså själva landet och kulturen. Jag och E har snackat om en liten shoppingtrip till London, hade inte varit fel! Bara shoppa hela dagar och dricka drinkar hela kvällar ;)

Nej om man skulle beklaga sig lite och täcka sitt huvud i smink?
XOXO

Grått och trist

Lyssnar på Kid Rocks & Sheryl Crows - Picture. Den är så bra.

I put your picture away
I wonder where you've been
I cant look at you while I'm lyin next to him
I put your picture away
I wonder where you've been
I cant look at you while I'm lyin next to him





Vaknade av att A skulle till träningen och att nån jävla båt bankade utanför, och den bankar fortfarande! Det regnar och blåser ute. Inte roligt väder att gå ut och gå i. Imorgon är det match och jag vet inte ens hur jag ska komma dit. Får antingen åka med A och vara två timmar tidig eller ta en taxi. Idag tänkte jag mest hata vädret...

Hoppas ni har finare väder hos er.
XOXO

Can you learn to love the dark?

I am lying still, listening to something I wanna hear, but it never comes
I've been lying here for so long, trying to hear, but all I can hear is silence
A silence who does'nt speak at all
I just want to hear it, I just want to feel it, but it never comes
I want it to come, I am begging it to come, but it never comes
So I just stay here in the dark, where noone, not even you, can se me



Åh pratade precis med Daniella. Hon är så full av liv, av nya ideér! Jag blir så inspirerad av att hoppa in i hennes liv och njuta av åkturen! Jag måste ta tag i mitt liv. Jag måste. Jag vet att jag ofta är den som säger att man ska ta dag för dag men jag har nått min punkt. Hur går man vidare nu då?



XOXO

You got to show me

Okej. Igår så käkade jag och Andy ute på Ni Hao vid "vårt" gamla hotell där vi förgäves bodde ett tag. När vi kommer ut och jag tar en cigg och han hämtar bilen så ser jag något väldigt sjukt, något som man inte ofta ser eller överhuvudtaget brukar se. Jag vet inte om ni ens kan gissa...



Titta nu på bilden riktigt noga! Ja, ni ser helt rätt. Det är altså en KAMEL mitt på gatan som håller på att bli arresterad av polisen!! Vad var det jag sa, inte något man stöter på varje dag va? Jag satt där och skrattade för mig själv. Kamelen stack nämnligen in huvudet i polisbilsrutan och nafsade lite på en av poliserna, efter någon minut körde polisen och den nöjda kamelen och "jesus" som ledde honom fick vara kvar och festa i stan. Kanske bara jag som tycker det är sjukt? Det är kanske normalt i Holland? Jag har ingen aning. Här har vi horgator mitt i centrum och hashshops i varje hörn. Då kanske en kamel inte är så farligt? Eller...?



Här är också två bilder på hur fint mitt hår är at the moment. Jag gillar att locka det lite när det är så långt!

Den lilla bilden går att klicka på! Vad tycks?

Ha en bra dag, nu ska jag glo lite serier.
XOXO

All I need is somebody

Tjeeeenna.!

Efter en mysig morgon med min man så fick jag bestämma om vi skulle käka brunch hemma eller i stan, så jag valde stan. Vi ringde upp vår svenska maffia (undantag Elena som inte är här) och mötte upp med dom på NC i stan. Käkade vår underbara club sandwich!! Det är så gott fast pommesen var kalla och det tog forever att få maten, men skit i det. Sen ville P köpa en gitarr och bli rockstjärna så vi hängde med honom till musikaffären och hängde där ett tag tills han hittat sin favorit gitarr, haha! Sen kollade vi lite affärer och nu är vi hemma igen. Ska sätta på en film och kanske ut och käka ikväll om vi inte segar oss här hemma :)


Mumma!!!

Hoppas ni har en underbar Onsdag!
XOXO

Gossip Girl

Hey.

Legat och glott massa Gossip Girl hela dagen. Mitt huvud dunkar sådär jobbigt idag... Känner mig helt matt... Min man kom hem och lagade mat till oss, han såg väl att jag inte var helt hundra. :) Imorgon är han ledig och jag hoppades på Amsterdam men det blev inte av, men han föreslog tidig bio och sen ut o käka på en mysig restaurang. Det lät bra tycker jag :) Nu kollar vi på Next.. Sen kommer nog killarna över för lite fotboll.. Känns som om fotboll är det enda som killar tänker på i min värld!!!

Själv har jag min egen lilla värld;

You know you love me
XOXO

Tjenis

Idag har jag legat i sängen och ugglat alltför länge, men jag är nog inte 100% frisk än... Kände mig lite kass igår igen. Det ringde nyss på dörren och det var 3 småpojkar som ville ha Andys autograf, hur lätt var det för mig och förklara att han inte är hemma då de bara snackar holländska och jag bara snackar engelska? Men jag tror dom fatta iallafall.

Jag har sånna hemska ryckningar i mitt vänstra öga hela tiden och spekulerar i hjärntumörer och allt möjligt, googlade det och orsaken kan vara för mycket kaffe och kolyrade drycker!? Hmm så mkt kaffe och läsk dricker jag verkligen inte. Sömnbrist var en orsak också men shit, jag sover mer än någon annan på denna planeten om jag inte tror fel! Stressad? Eh, nej mer tvärtom.. Så iallafall, jag är tjejen med cp-ryckningar i ögat. Tror inte det syns väldans mycket för A har inte märkt det men det är obehagligt.

Funderar på och kolla massa Heroes avsnitt och ladda hem lite gossip girl!
A tränar två träningar idag så han är inte hemma innan fem tror jag. Boooring.
Saknar Elena dessa dagar då det är två träningar, nu sitter jag fast här i Von Starkenburgh! ;)

XOXO

ME WANNA

TITTA BARA PÅ DOM:

Om någon hade gett mig en liten sådanhär krake i julklapp hade jag inte kunnat beskriva min lycka!!!

Mopsar är så söta att jag dör, så fulsöta på något sätt. Känns som en sån hund hade varit rätt för mig. Hade inte haft något emot en stor hund heller men en liten är mkt lättare att flyga med och sådana saker. Är de inte underbara?

Jag vann den mysiga Hunky Dory tröjan på Tradera för typ 205kr. Perfekt! Har varit och handlat och nu har jag glott lite SATC. Min man ligger och sover i soffan bredvid mig, sjukt rolig kille!! Jag ska laga god mat idag. Det blir kött (tror det är någon lags oxfile) och kycklingfilé, en stor god sallad och pommes till A. Jag försöker hålla igen så gott det går, det är inte lätt. Var assugen på något gott för en timme sen, det blev två knäckemackor med kalles kaviar på, det mättade faktiskt rätt bra. Och nu ska jag verkligen ta mig en cigg på altanen och sätta på lite kaffe. Har kollat 3 SATC-avsnitt och det ser SÅ GOTT UT när Carrie röker. Usch vad jag är äcklig va? Haha, jag röker kanske högst 2 cigg per dag om det inte är fest eller om jag inte umgås med någon som röker. Jag skyller på Carrie för hon får det att se så gott ut. ;)

Och hey, ge mig en mops i julklapp så blir du min favoritperson?
Förresten, det är fan snart jul, varför går tiden så himlans fort?
XOXO

Finally!

Gina Tricot har äntligen öppnat webbshop, det tog tid men nu kan man verkligen webbshoppa från Gina. Tror dock inte de skickar hit till Holland men jag skickar sakerna hem till Mamma sålänge.

Håller på att buda på en Hunky Dory tröja på Tradera och har 47 minuter kvar tills jag vinner, BUDA INTE!!! Den är så fin! Visst:
Gosig höst tröja från Hunky Dory strl S
Bild lånad från Tradera.com

Nej nu ska jag surfa lite på Gina lite, funderar på att gå ut och gå, jag har lovat mig själv att gå ut och gå en viss runda på 30 minuter VARJE DAG! Vet inte om jag kommer gymma utan Elena, jag känner mig själv. Känns bättre och gå ut och gå då faktiskt. Sen tänkte jag dra och handla lite smått på Jumbo. Tänkte hitta nån bra brun utan sol och lite mjölk och sallad och så tills ikväll. Ja, promenad it is. Ha en bra dag!!!

XOXO

I said BRR it's cold in here

Usch vad kallt det är i vårt hus. Eller så är det bara jag som inte är riktigt bra än. A verkar inte frysa så värst. Var ute och gick en lång runda sen kom jag hem och duschade och tog hand om mig själv, fixade håret osv.. Fixat lite tvätt och grejer och nu pep det igen där nere, det betyder att tvätten är klar! :) Sitter och kollar fotboll och dricker kaffe med min man. Jag är lite lycklig nu för jag ska beställa hem sushi sen när killarna beställer kött eller nåt annat manligt ;) Hittade en sida där man kan plocka ihop sin egen sushi kombo :) Me like. Frågan är om jag orkar 10 bitar eller ska nöja mig med åtta? Hmm... Nej men guuud vad tvättmaskinen piper, I have to fix, I am a housewife you know ;P


XOXO

When I grow up

Jahapp, så var det Söndag. Dom flesta är väl bakis idag kan jag tänka mig, själv är man tipptopp och utvilad! ;) Ska fixa lite här sen ska jag ut och gå en liten sväng, måste få lite frisk luft. Ikväll blev det tydligen fotbollskväll och hembeställd mat, jag som tänkte göra en fest-måltid till mig och A. Får göra det imorgon istället.

Har inte så mkt mer och skriva.
Ha en mysig Söndag!
XOXO

Jag vill tillbaka...

Läste precis alla mina inlägg från NY från förra året när jag och Carro var där. FAN vad det var underbart. Jag vill dit igen. Jag får hitta nån som vill, Elena är säkert på!!! Kanske Carro om hon får tid att spara pengar! ;) Tänk och åka dit till våren!! Åh vad underbart... Kan ju fråga Andy också men jag tror inte han är sugen på newwe... Han har inte så mycket ledigt heller.. Buhu. Iallafall så förlorade Groningen idag mot Ajax, jävla skit!!! Har suttit här och krängt paprika chips och skrikit som en galning på killarna, men de LYSSNAR INTE!!! Haha. Nej men så tråkigt att de loosa... Hoppas A inte är alltför förkrossad.



Nej, nu är det en bra film med Bruce Willis på fyran :)
XOXO

CRAVINGS

Lipsy Silk Tie Strap Corsage Detail Tiered Babydoll DressASOS Lace Insert Bandeau Dress
Lipsy Halter Layered Chiffon DressASOS Beaded 20s Tiered Dress
Asos Tassle Front Platform SandalASOS Leather Stitched Peep Toe Shoe Boots
Psst! Det är REA på ASOS.COM....


You know you love me
XOXO


Alone on a Saturday

Jahapp nu har min underbara man dragit iväg efter att ha lagat lite lunch till oss. Låg i sängen och gossa till tolv tiden sen har jag dammsugat en massa och fixat och A fixade lite food. Jag tänkte ha en film/tv dag idag för mig själv. Ibland är det mysigt och bara vara själv och slappa. Dock inte för länge... Ska kolla matchen sen ikväll och nu tänkte jag kolla nån film, ska nog duscha först.

Klänningarna jag la ut igår kommer från gojane.com!
Jag har dock aldrig shoppat från USA över nätet förut, har hört om tullavgifter och grejer, har någon shoppat därifrån? Is it okey eller!?


Ha en bra dag!
XOXO

Åh nu blev jag shoppingsugen...

Jag vill ju hitta en sjukt snygg klänning. Var inte dessa ljuvliga?
sequin bow bubble formal29710-BLK
29180-GOLD28276-SILV24016-BLACK29806-GOLD

VISST BLIR MAN SJUK!??!??!!

Man kan liksom inte bestämma sig om vilken som är snyggast...
HELP!
XOXO

The power of love

Godkväll!

A kom hem, som den söta man han kan va, med överfulla påsar med massa mat och gottigheter efter träningen. Nu är kylskåpet fullt igen, känns skönt. Vi har kollat film "Get Smart", snackat massa skit och käkat middag framför teven. A gjorde tillochmed drinkar till oss, vitamindrinkar då vi båda är lite sega och krassliga. :) Nu sappas det lite och jag tror A hittat en film.. Imorgon kommer nog också bli en slappdag för mig. A tar bilen och drar till Amsterdam för att möta Ajax och jag är heeelt själv hela kvällen och långt in på natten då matchen är såå sent. Kommer bli dötrist. Elena är likom inte ens här!!! Buhu! Men men, ska nog gå ut och gå en lång runda imorgon och gå och lägga mig tidigt, eller kanske dricka lite vin i min ensamhet? Vem vet?

ELENA KOM HEEEEM!!!!!!!!!!!!!



Nej nu ska jag kolla vilken film som A glor på.
Ha en mysig kväll.
Ibland kan en helt vanlig fredagskväll bli så mysig....
XOXO


Godmorgon

Otroligt nog är jag fortfarande inte helt frisk. Ringde precis och avbokade min personliga tränings tid till imorgon... Tråkigt! Men jag får omboka det när jag är frisk. Resan igår var tradig. Hade en konstig förföljare hela vägen från båten till tåget som bara satt och stirrade på mig och följde mig vart jag än gick. MEGA obehaglig. Sen när jag väl var vid flygplatsen så började A ringa och tjabba om att jag kanske kunde ta tåget hem från Amsterdam men jag vägrade. Sen väl på flyget så var jag livrädd för vi flög över ett oväder och man såg verkligen blixtarna slå och dundra under oss och jag trodde att jag skulle dö! Men så blev det inte utan vi landade lugnt och stillsamt och för första gången i mitt liv kom min väska först av alla på rullbandet trots jag inte ens hade bråttom då A hade en halvtimme kvar att köra. Då satte jag mig på Starbucks och drack deras UNDERBART goda latte. Sen var det 2 h i bil med en man som var trött och lätt kinkig över att få ha färdats i bil i 4 h allt som allt.

Väl hemma var jag pigg som en lärka och läste ut hela min bok, "SMUTS" som jag mest mådde jätte illa av och bara fick massa sjuka tankar i huvudet. Kunde verkligen inte sova utan tänkte bara på hur många äckliga killar/män det finns där ute i världen och hur eleka de verkligen kan vara genom att ha sex med andra när de är gifta eller har förhållande. Hur en man kan köpa en annan kvinnas kropp och tro att han kan göra vad han vill och sen gå där ifrån helt okänslosam. USCH. Jag tyckte boken var bra, men hade jag vetat hur jag hade mått efter den så hade jag aldrig läst den. Tänker bara på att alla män är svin iprincip... Hur man kan låta ens snopp styra en genom livet och skita i konsekvenserna... Nej iallafall så ska jag försöka glömma den boken och göra kaffe eller varm choklad, har jätte ont i halsen och kallt är här! Brr...



XOXO

.

"Sometimes we need to stop analyzing the past, stop planning the future, stop figuring out precisely how we feel, stop deciding exactly what we want, and just see what happens."

Back where I belong?

Idag ska jag ta ett litet flyg hem till Groningen, eller ja, till Amsterdam och så får min man ligga och köra i rätt så många timmar för att hämta mig, men älskar man mig så får man lida pin brukar jag säga ;) Jag vägrar springa runder och leta  tåg en torsdagskväll i Amsterdam men världens största väska. Usch jag får ångest av att tänka på min resa som påbörjas lite över tre och avslutas vid elva ikväll. Blöö. Nej fan vad jag klagar. Men iallafall så ska jag träffa alexandra lite snabbt idag, säga hejdå ordentligt.

Kommer åter igen sakna alla mina älsklingar här hemma.
Nu vet jag verkligen inte när jag kommer hem igen...
XOXO

SNUVHELVETE!

Jag snuvar fan ihjäl, fan vad jobbigt det är! Men jag känner mig bättre idag, har varit på Väla och klippt mig och fikat med Lina samt kollat lite affärer. Elena, jag har köpt Myrraolja till mina fuckade naglar :) Ibland är det bra och ha en personlig skönhetsrådgivare! :) Själv är jag sugen och ta massa skönhetskurser och lära mig massa roligt... Frågan är varför allt måste vara så himla dyrt här i världen...

Nej jag måste nog vila lite nu, mår sådääär.
XOXO

Läggdax

Jag letar efter en perfekt klänning... Hittar så många snygga men ingen som är perfekt till en stor glammig fest. Man vill heller inte vara för uppklädd, inte heller tvärtom.. Man blir iallafall trött i huvet av att surfa runder och kolla kläder, det finns så oändligt mycket. Jag känner mig heeelt kallsvettig och ska in och borsta tänderna och skölja huvudet i kallt vatten. BE FÖR MIG att jag mår mkt bättre imorgon.


Sweet dreams.
XOXO

Another day of sickness

Åh vad tråkigt allt blir! Igår kväll somnade jag mega sent för jag mådde piss + att jag inte hade min man bredvid mig... Det är inte skoj och sova själv i mer än en vecka har jag kommit fram till... Jag behöver närheten... Så iallafall, jag somnade sent och sov till typ tolv och då när jag vaknade mådde jag ännu sämre än när jag somnade... Inte bra. Så jag drar mig själv upp, tar en ipren, och somnar på soffan. Sen satt jag på Bridget Jones Dagbok och tvingade min underbart snälla mamma att göra pannkakor, så jag har fått i mig tre pannkakor med glass idag, mycket gott. Nu tänkte jag surfa lite på datan, sen sätta på en film till. Jag som trodde att jag skulle vara hyffsat frisk idag så jag hade kunnat gå och klippa mig. Får ringa och boka tid tills imorgon istället. Ehh, ja mer än så har jag väl inte och berätta om min otroligt tråkiga dag här i sjukstugan.



Jag får otroligt mkt tid till att tänka och analysera mitt liv när jag är sjuk... Kommer verkligen inte fram till något vettigt... Måste ens liv vara vettigt!? Ibland måste man bara ta dag för dag. Just nu är jag mest rädd för att sjunka in i en höst/vinter depp som jag alltid gör känns det som. Jag måste hålla mig ifrån det trista och bara tänka på det roliga...

Hoppas ni har en rolig dag!
XOXO

JAG HATAR OCH VARA SJUK!

Hosta, snuva och feber... FAN vad jag hatar det. Så sjukt tråkigt. Skoj och spendera sina sista dagar hemma i Sverige sjuk liksom... Åker tillbaka till Holland Torsdagkväll för alla er som bryr sig. Min man lever ju nu på hembeställd mat och en stor säng för sig själv, tror iof att han stormtrivs, iallafall ett tag. Man kan ju hoppas på att man är lite saknad iallafall! Ja jag har inte så mkt och skriva, har bara legat i soffan idag och käkat glass och nudelsoppa samt sugit i mig halstabletter och gnällt för min familj om hur sjuk jag är. Mammis är lika sjuk och pappa tror nog att vi har en tävling om att gnälla mest :) Imorgon bestämde vi oss för att sova länge och sen göra pannkakor till frulle, gottis!


Hoppas ni har haft en roligare Måndag än mig!!!

P.S Jag saknar Blondinbella.se

XOXO

Åh åh åh för Väla är bäääst

Eh va?

Igår va de Välaferren i en lokal vid Preem macken. Mysigt inrett och väldans bra, förutom bajjamajjorna!! Sen så hann man knappt sätta sig för att äta då tre brudar börjar gala i melodin "jag ljuger så bra" fast med en text som gick "för väääla är bäst" samt att nån nisse i tyrolhatt sprang runt och sjöng tyska låtar tills man nästan spydde på honom och tyskland samtidigt. Sen kom lite bra musik men för lågt, det vita vinet tog slut innan jag hann få ett glas och alla gick hem innan skandalerna som kunde hänt kunde kommit... Så nja, förra Välaferren var bättre men jag kan inte säga att jag hade tråkigt, mkt trevligt folk och drinkar för 40 spänn. Inte klagar man inte.....

Drog ner i stan men för en gång skull så pallade jag inte Cardan så jag vrickade min fot lite lätt och vinglade ner på Bishops och käka Nachos och drack cola tills vi blev trötta sen sov jag gott med en nakenfis bredvid mig :) Jag o Carrsan har käkat bakisfrulle och druckit burkcola och nu ligger vi och gossar och kollar tv. MYS.









Och bilder från idag...



Jag vandrade till Finess i mys och högklackat sen drack vi cola och åt frulle och Carro var tydligen fortfarande full när hon tog på sig strumporna också?

XOXO

Myskväll med godis och film



Igår hade vi verkligen en hemmakväll, jag, carro, emma och lina. Emma lagade min favvomat till mig sen drog vi och hyrde film och köpte MASSA godis och låg och dega framför en mysig film (Maid of Honor). Den var mysig.



Idag missar jag tyvärr Sverige - Portugal men jag kommer iallafall få en sjukt rolig kväll, det vet jag redan nu med tanke på sällskapet, mängden på vin och att ordet "fest" är inplanerat. :) Ska hem till Annika snart och fixa det sista på mitt hår, var precis och solade också, börjar få en fin färg på kroppen nu.

Ha en UNDERBAR lördagkväll. Min outfit kanske kommer ut i bildform senare.
XOXO

Singing sweet home Alabama all summer long

Hey.

Blev mycket vin igår men nu börjar jag bli människa igen. Ska ner och träffa mina favvo butchers i stan för en fika på Mezo. Där är god mat :) Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Caroline behagar inte att svara på mitt sms men jag kan tänka mig att hon ska vara med sin pv ikväll så jag får förmodligen hänga med mina päron och deras vänner och dricka vin och leka vuxen. Kanske hyra en go film och ligga och glo på... Någon annan kanske har lust med det?

Nej nu måste jag köra. Ni hittar mig här:


You know u love me.
XOXO

Hey hey you you!






Haha oj vad stor bilden blev.























Iallafall så har jag på mig detta för ikväll.
Ska försöka "gå in" mina SATC-skor inför Lördagen, hoppas jag inte vrickar något. Ska hem först till Carro för ett glas, sen ner i stan för lite mys.




Nu borde Emma vara på väg och hämta mig om hon inte fastnat någonstans.



Ha det så bra.



XOXO


En mysig dag med Mammi

Hej hopp.

Varit på stan med min mamma idag och fikat och shoppat lite. Varit ute och gått en lång powerwalk runda och nu precis råkade jag slicka sleven ur en chokladkakeform, INTE BRA. Haha. Men det blir ju mer onyttigt ikväll, vin :) Ska ner med tjejerna och bara mysa och snacka lite skit. Den riktiga smällen blir ju som sagt på Lördag! Mitt hår kom idag så det sätts i på Lördag! Perfekt :) Det mest perfekta hade varit en tid vid halv fem hos frisören, ska ringa och höra! Aja, ha en underbar torsdagskväll!

XOXO

Fast hösten är mysig som fan, så är sommaren BÄST!



Bilder lånade av Emma.H

Tänk en varm sommarkväll på Gröningen med dina bästa vänner (som ett hejdå för att jag skulle flytta till just Groningen). Sånt slår allt, tillochmed en mysig höstdag som denna!

Nu ska jag och Emma ner i stan och käka lite lunch och lulla lite.
XOXO

Vill hitta en snygg vinterjacka, en tjock varm!


Dessa var snygga från H&M men troligen för tunna...
Var kan man hitta tjocka snygga jackor?

Håret igår blev bra, ska bara sätta i lite fler slingor och jag MÅSTE klippa upp det, det är för långt nu, ser inte naturligt ut, men det fixar sig. Hinner kanske inte innan Lördag men det är smällar man får ta. Får ha det uppsatt då eller nåt! Huvudsaken är att det blir bra till sist. Annika som fixade håret på mig var verkligen jätte duktig! Vi lär ses igen när mer hår kommer på posten ;) Haha.

Nej nu ska jag fixa mig för en lunch på stan med Emma.
Ikväll blir det tjejmys hemma hos Carro med god mat och skitsnack.
XOXO

Shoppingbrudarna har gjort stan


Blev en ny platt-tång idag från OBH Nordica Björn Axén.


Jeans från gina, ska jag behålla dom?

En jätte fin tröja från MQ och en underbar halsduk med luva från Indiska samt lite smink och lösnaglar från HM.. Sen fick det fan ta stopp. Alexandra shoppade också en massa fint. Vi är ett bra (eller dåligt?) team när vi shoppar... Synd att man inte hade mer pengar att spendera, hittade ett par assnygga skor också men jag väntar med det.... Måste ta det lite lugnt.. Sparpengarna sinar i kassan juuu.

Nu halv åtta ska jag iväg och fixa lite med mitt hår. Spännande. :)
Ni får se sen.
XOXO

Cykel Sofie

Cyklat runder hela morgonen på lite ärenden, solat och hämtat ut kläder från ellos! Nu är jag nyduschad och Alexandra borde vara på väg in till stan :) Mysigt. Läste precis att Petter kom med till landslaget, han som skulle jaga älg och allt, haha! Nu är det fan bara Freddan som saknas där så har vi hela Groningen truppen! Då hade det blivit bra tror jag :) Fast E är nog glad för att spendera lite lediga dagar med sin F, är väl lite avis... :)


Nej nu ska jag hitta något att ha på mig idag också, en våt handduk på stan är kanske inte så klokt?
XOXO

Gud vad jag är trött

Varit och tränat på Aktiverum sen käkat och kollat CSI. Nu är jag helt slut. Imorgon ska jag försöka orka cykla och sola, sen kommer Alexandra hit så ska vi fika och shoppa i stan tror jag bestämt :) Saknat min lilla sessa! Sen på kvällen ska jag fixa en grej som ni får se sen. :)

Back to att sova ensam. Ähe, det klarar jag, mer plats i sängen och en kudde att krama! Det låter fint det, godnattis!!
XOXO

Promenix, lunch och ny klocka

Åkte hem till Carro efter solningen, sen ner i stan och gick i norra hamnen med Teddy, sen lunch på K&Co och sen råkade jag inhandla en fin klocka från Tritoni. Blev den svarta med guld på. Den är så fin!


Carro och Teddy i Norra hamnen :)


Fin va!?

Den lila var också ascool men dom hade inte den i affären plus att svart kan man ha till allt, egentligen det självklara valet för en färglös människa som mig :)

Elena, ikväll ska jag träna! Jag ska gå till gymmet vid mig och pumpa lite, kommer dock inte gå lika bra som om jag vore med dig men ändån! Saknar dig redan lite grann! Hoppas du har det bra, shoppa massa imorgon om ni ska till Amsterdam! Hälsa!!

XOXO

I am home

Resan igår gick bra. Lyssnade på massa mysiga gamla låtar, Save the best for last var inte igår man hörde ;) Så nu är jag hemma i Påarp, ska dra och sno mammas bil sen sola sen träffa mina söta vänner som jag saknat mega mkt. Soligt och mysigt är det ute, jag var ju så trött på regn!

Ha en bra dag, det ska jag ha! :)
XOXO

I'm comming home again

Vädret idag är KATASTROF. Tror Holland sörjer att vi drar till Sweden idag. Men jag är mest lycklig för att få komma hem och kramas med alla mina söta vänner och min goa familj. Känns som om jag kommer ha och göra varje dag. Längtar redan till Lördag då det är stor fest! Ska bli så skoj. Idag ska jag inviga vintern genom att ha min vinterjacka, det kommer inte gå annars, det är så kallt och regningt och blåsigt! USCH jag vill bara sitta inne och glo film idag, men det är match halv ett sen efter det ska jag sitta i en bil i 8 timmar! Men hem kommer jag iallafall.

Saknar mina pluppar, här är några av dom, på dansgolvet - där de hör hemma:

Lelle, Carrsan och Hanna Kåååå. :) Me love!

Hanna Kååå igen och söta Alex :)

Ses snart mina små puppisar!
XOXO

Sugen..


Är lite sugen..

XOXO

I heart Amsterdam

Många affärer med massor med roliga kläder och skor! Åh vad mysigt det var igår!! Luchade på ett sjukt litet ställe som var väldans orginellt! Haha, och det blev shopping på Zara då Replay "inte behagade" att ha de jeansen jag ville ha i min storlek! Det blev en sjukt snygg svart skinnjacka och en mega mysig, lång grå kofta från Zara. Världens största Zara där det var sjukt mkt folk och en lätt hysteri! Haha. Här kommer lite pics:


E sitter och drömmer sig bort på tågen som tog 2½h! Första butiken som inte hade mina jeans!!!


Mini caféet med världens brantaste trappa, självklart skulle vi sitta där uppe, samt två söta flickor.


Jag utanför tågstationen med vattnet i ryggen...

Elena!!

Tack för en underbar dag.
Nu är A:s päron här och hälsar på, ska upp och packa snart för imorgon kommer jaaag hem! Wii, längtar så mkt. Så imorgon blir det match och sen hemkörning! :)

Ha en underbar dag.
XOXO

Today is one of those days

Hey.

Tränade hårt idag med E igen fast vi var sega. 45 minuters kondition och 15/20 minuters styrka och massor med situps. Jag börjar lära mig att spinga lite längre sträckor på bandet utan att flåsa ihjäl alla runt omkring! Känns skönt och ha kommit igång, typiskt att man ska hem nu en vecka bara, men jag kanske kan slinka in på Aktiverum och träna där.. Carro har ju kort där nu så om jag går med henne så blir det billigare! Imorgon ska vi till lovley Amsterdam och jag ber till gud att det inte kommer regna! A:s päron kommer inatt och jag ska upp tidigt. Får leva på kaffe och redbull imorgon! På tal om leva så har jag nog käkat för mkt mat, mår illa nu. Beställde hem fisk och en stor sallad och A tog en Mixed Grill (olika sorters grillat kött). Den hemsidan är SÅ BRA. Städat och tvättat lite också idag, samt sett nästan hela SATC the Movie och jag bölade så sjukt mkt att A trodde något var fel på mig. Den är så bra, jag vill bara BO I NY!!! Där är så underbart, varför varför varför bor jag inte där?

JAG PASSAR JU IN SÅ BRA!!!!


Nej, om man ska smita upp i sovrummet, kolla klart SATC TM (TheMovie) sen sova, jag är mega trött!!!
XOXO

MTV och frukost

Gick upp lite i elva, E kommer vid lite i ett så ska vi iväg och pumpa satan, ska ta en redbull innan passet så jag får upp energin! Känner mig trött och hängig! Hatar och känna mig seg och tråkig. Det blåser typ storm ute och hela huset är mega kallt. Går runder i för mkt kläder och huttrar! Man känner verkligen att det är höst... Och klart det kan vara mysigt ibland men mest så avskyr jag det. Jag hatar att frysa, huttra och skaka. Jag vill känna solen bränna i mitt ansikte, sitta i skuggan och njuta av varje liten vind som pustar förbi, jag vill ligga i en pool på en luftmadrass i bikini en hel dag, jag vill segla ut med Carolines båt på havet, jag vill sitta ute och grilla på kvällarna och dricka massor med vin, jag vill vakna tidigt och springa ner till stranden för att inte missa för många soltimmar, jag vill jag vill jag vill! Hade verkligen velat åka iväg nu i jul, är det någon som kan och vill så säg till!!! Bara dra iväg en sista minuten innan jul eller efter.... Hade varit så nice.!!


Utanför vårt hus, det är så kallt....

XOXO

Världens sexigaste kvinna?

Jag kan bara hålla med.


Megan Fox.

XOXO

En underbar mysdag

Tvättat tre tvättar idag, dammsugat där det behövts, legat och glott Gossip Girl och duschat och smörjt in mig i olika krämer och tagit hand om mig själv. Klarade godis-suget tills nu. Käkade lite choklad, det är så gott. Men FY PÅ MIG. TRÄNA IMORGON!!!! Fixade lite soppa tills A kom hem och nu kollar vi bara lite tv.. Imorgonnatt får vi besök igen av A:s päron! Hoppas ni haft en bra dag.


More posing from me..

XOXO

Ska nog ha en TV-dag

Efter lite varm choklad och massa surfing tänkte jag krypa ner i soffan och glo SATC - the movie och massa gossip girl avsnitt, samt käka lite sushi! Ibland måste man ha en mega slappe dag!

Älskar mina SATC - skor också, ska bara hitta ett tillfälle att använda dom! Haha.

XOXO

I got my rock-moves!

Goooddag!

Allt bra idag? Här är det bra. Gick upp lite i elva, kastat in en tvätt, har till min fasa upptäckt att A förmodligen har KASTAT min olästa Cosmopolitan som jag tänkte sätta mig med nu men lite varm choklad. Vädret är väl lite bättre idag, regnar inte iallafall men det blåser en massa och är väldans grått och trist. Har inte så mkt och göra fram tills A kommer hem vid sex, är fan handikappad utan bil känns det som, eller för lat för att ta buss? E ringde och hade också panik för att vi var inlåsta idag för att killarna har bilen, haha. Tur att någon är lik mig iallafall. Blir träning imorgon istället, då MÅSTE vi ta bussen in ifall vi inte fixar bil!!!  (A ringde preics, han hade inte kastat min tidning)
Tänkte bjuda på lite småfoton från vårt finfina hem, idag bjuder jag på sovrummet:





I love it. Så mysigt, bytade precis lakan/påslakan och grejer, längtar tills ikväll då jag ska lägga mig i min nybäddade säng :) Det är det bästa, eller hur Carrie? :)

Längtar tills nästa vecka, Mami, då ska du och jag ha en egen dag, bara så du vet!!! :)
XOXO


RSS 2.0