Trust me.

Sitter i Påarp och har precis varit ute med min vovvsing som jag saknat hela helgen! Han är världens bästa. Nu ligger han och gosse sover nedanför mig, ska fan också ta en tupplur, har sjukligt ont i ryggen, har sovit konstigt tror jag.... :/ Haft en jätte bra helg med mina vänner och igår umgicks jag med min mami och papi, vi åkte till Nova Lund och shoppade ;) Nu får det dock vara shoppingstopp tills U.S.A som snart står på schemat! SOM JAG LÄNGTAR! Andy är fortfarande borta med landslaget och jag saknar honom massor... Avskyr och vara långt ifrån honom. Gick förbi vårt nyinköpta hus precis och försökte bilda mig en uppfattning om hur det kommer bli att bo där när allt är renoverat och klart... Dexter kände av att det var vårt hus och satte sig fint utanför :)


Jag (i mitt nyklippta hår) med systrarna Dellgren.


Pessepott och Kenny.


Alex och Tessan.


Maria och Hanna.

Alla bilder är från i Lördags.

Hur ska man kunna lita på någon när allt vänder sig mot en
Hur ska man kunna ge sitt hjärta till något utan att veta att det kanske blir mosat?
Hur ska man kunna leva utan att våga, utan att älska?
Antar att man får kasta sig nedför stupet och hoppas på att någon fångar en...

XOXO

It's just those rainy days


Förkyld.

Min näsa är söndersnyten och halsen kliar. Det regnar ute och det är mega kallt. Vad hände med sommaren? Vad hände med våren? Nej, ge mig USA nu tack! Och en friskhetsförklaring!

Vaknade vid åtta och hoppade in i en varm varm dusch. Sen blev det en 40 minutare med Dexter och sen vidare hem till Carolina och lilla Ella. Lilla Ella är så söt så jag dör! Så bebistjock så jag vill inget annat än och klämma på henne! Jätte mysigt och träffa Lina också, var så länge sen.

Idag blir en väldigt lugn dag, ska kasta mig i soffan och kolla tv sen ikväll vet jag inte vad som händer. Kan bli en hemmakväll. Imorgon är det ju fest! Hoppas på fint väder!!!!

Saknar min A lite också, han glassar runder i sthlm och tror han är cool, haha!
XOXO

SATC The Movie 2!


Åh vilken underbar film! Samantha gör fan hela filmen denna gången nästan, så jävla klockren! Vi satt och skrattade, grät, applåderade och log oss genom hela filmen, fantastisk! Som ett långt (men ändån för kort) bra avsnitt! Ska inte skriva några spoilers, jag lovar!

Efteråt fick vi goodiebags och så gick vi till Helsing och drack drinkar och pratade om filmen, "Yeeees I fuuuck alooot". Så jädrans klockren, SPRING OCH SE DEN!!!

Innan SATC så var jag och Dexter och fikade med Louise på stan, mega mys. Han är så duktig min lilla kille.


Ha en fin dag, jag ska lägga mig och sola lite nu här ute i Påarp, mitt framtida hem ;)
XOXO

Är förkyld...

återkommer när jag mår bättre, måste dock må bra till imorgon, premiär av SATC The Movie 2!!

Love the life you live

I love the life I live!

Hej mina fina.
Vilka underbara dagar det varit, massa sol och sommarkänslor, idag är det dock vara elva grader och mulet men ja, helgen var underbar! Var på HIF i Lördags och A var på storbildsskärmen innan, i mitten och efter match för lite intervjuer. Kändes mysigt och vara tillbaka på Olympia, var ju ett tag sen!

Efter HIF gick vi hem till min faster på släktmiddag där vin och mat flöda hela kvällen, sen gick jag, emelie, mamma och pappa till Helsing där vi mötte upp Lotta (min kära moster) och Sebbe, my little bro! Hade skit skoj! Em klarade dock inte trycket med förfest och 3.5or på HIF så hon drog hem och jag, Emma, Bamse och Patrik dansade rullstolsdansen in i dimman!

Igår utvecklade sig en lunch på BC (Beach Club) till en hel eftermiddag och kväll där, mycket trevligt. Vi drack lite rosé för att dämpa baksmällan och käkade pizza och hamburgare, mega myyyyys! Lite pics?





Åh vad jag ÄLSKAR Helsingborg!!!!!!!
XOXO

Wonderful life

Just nu älskar jag livet och njuter av varje sekund. Jag är så genuint lycklig för så många saker, en sak kanske det är lite extra krydda på, lovar och berätta när allt är fixat och donat. Men jag menar, hur underbar är inte denna årstid? Nu börjar uteserveringarna fyllas, nu kan man ligga ute i solen och gå i tunna kläder utan att frysa. Det är ljust ute nästan hela dygnet och alla är 10 tusen gånger lyckligare än vanligt.

Var ute på en mega mysig och god middag med Caroline, Daniella och Isabelle igår sen när Emma och Emelie slutade sitt pass så gick vi ut på Helsings uteservering och drack vin sen vidare till Cardinal. Jag och Andy kom hem på morgonkvisten och istället för att få ångest för att det var ljust ute när vi kom hem så skrattade vi åt det och var lyckliga åt att sommaren verkligen börjar komma hit!



Jag njuter av varje sekund av denna sommar, jag njuter nu, jag njuter imorgon och jag njöt igår.


Här sitter jag i köket och ska nog gå ut och sätta mig i solen och gotta mig, so long.
XOXO

Nya sommarlåten?


Emma Lelle Lillis, vad tycker du, nya sommarlåten eller vaaad?
XOXO

All we ever do, is say goodbye

Då är man tillbaka i Sverige igen och ack så skönt, dock inte lika skoj att säga hejdå till mina bästa i Groningen men fan jag hoppas att nästa år stays the same... Sitter i påarp nu och kikar på min vovve (som ligger och sover vid mina fötter) med jämna mellanrum. Han blev så otroligt lycklig när vi kom hem inatt, min fina bebis! Dansken körde oss till Köpenhamn inatt (med vissa "hrm" avstickningar på vägarbeten) och där i sin tur hämtade Andys föräldrar oss, vilka änglar!

Vet inte vad som händer idag, vill mest bara gossa med min vovvsing, ska förmodligen (förhoppningsvis) träffa Caroline ikväll och krama ihjäl henne ;)

Nej nu ska jag gossa ner mig i soffan bredvid min man.
Nu har vi fanimig sommarlov ;)
XOXO

In my head

Hey.
För att absolut vara på den säkra sidan så liftar vi med Niklas hem mot HBG ikväll istället, etta sova i baksätet! ;) Ska lätt ta med en kudde! Så ja, imorgonbitti är vi hemma i le swedo, 3 underbara veckor hemma sen är det USA roadtrip på schemat, åh så mycket underbart framför mig att jag snart ramlar av! ;)


Ska pula och fixa med det sista nu.
Snart får jag pussa på världens bästa Dexter igen!
XOXO

Vulkan-askmoln-skit

Än en gång kanske vulkanen ställer till det, denna gången kan vi dock bara ta bilen och köra hem men gud nåde vulkanen om den förstör det MINSTA av vår USA-resa, då smäller jag av!!!!!
Vi ska kolla läget om hur askan utvecklas och kolla om vårt flyg går imorgon annars kör vi hem ikväll och är hemma tidigt i morgonbitti.
Håller på och packa och städa här hemma, paus nu med lite DH. ;)
XOXO

Le blueble blableblöö

Gutten morgon! ;)


Igår drog vi ut och käka på finfin fransk (?) restaurang och jag åt världens godaste fisk, men hummersås och hemmalagad pasta, mumma! Andy och Ella käkade gammal hundbajs (lamm som luktade kofta) och vi drack massor med vin. Efter Muller (som restaurangen hette) drog vi till Bubbels - the pink bar och drack drinkar och hade skoj sen vidare till NC där resten av laget var och sjöng "panta mera" och drack en massa helrör. Där var vi nästan hela kvällen och dansade och drack, mucho trevligt. Blev en svängom Enzo men kebaben kallade. Saknar DOCK svensk kebab, holländsk keebab är inget och hänga i julgranen faktiskt.

Åh idag är det mys/bakis - dag med åtliga filmer och serier och MASSOR med Cola!
XOXO


Have a good night

XOXO

BRA!

BRA Sofie att du tog tag i dig själv och gick ut en halvtimme och gick en sväng, skönt!
Nu ska det piffas inför kvällens bravader. Lots to do!

XOXO

Te Amo

Saknar min lilla vovve massor. Det är helt tyst och lugnt här hemma...



Usch jag har tråkigt, tvättar som en galning, ska börja städa så smått snart, kanske gå ut och gå en sväng (dock inte roligt utan min Dexpex) Sitter i mitt nya mysställ, i love it.




Gossigt va?
Klickade precis hem lite skit från Nelly bara för jag är så uttråkad, nej om man skulle...
XOXO

AKTA VÄGGEN!

God förmiddag mina darlings!

Allt bra idag? Här är allt prima. Fick sova till halv tolv idag sen körde jag och köpte massa god frukost till mig och min man, mumma! Är proppmätt nu efter kokta ägg och bullar! Han drog precis iväg på en väldigt viktig match (not) och kommer hem ikväll då vi ska ut och käka hejdåmiddag (inför semestern) med Ella, Freddie, Fieke och Koen! Ska bli mucho trevligt! Blir nog en del alkohol också om jag inte har räknat fel ;)


Haha, jag måste mobba min långe man liiiiite för en grej igår.
Han har ju kört sin stora bil nu i flera månader som är automatare, men den lämnades ju hemma så nu har vi bara Opelbilen här.
Så igår efter vår biodag skulle vi köra till restaurangen för och käka, står då i parkeringshuset.
Då startar idioten bilden genom att tro att det är en automatare (altså håller bara inne bromsen), hahaha.
Så vi hoppar / flyger RAKT in i väggen!
Jag skriker som en galning "AKTAAAA VÄGGEEEEEN!!!!!" och Andreas fattar ingenting!!!
Hahahahaha, så jävla roligt. Så nu påminner jag honom var 5:e minut att vi inte har en automatare bara för och jävlas!


Bild från dödståget:
XOXO

ON MY WISHLIST

So beautiful. You like?
XOXO

En heldag på bio!

Hey alla söta.!
Blev en heldag på bio med killarna. Blev Iron Man 2 samt Robin Hood! Var bra båda två faktiskt! Nu sitter vi och saknar vår hund framför Talang. Känns helt tomt!!

Får bjuda på lite bilder från när jag var ute och käka med min bästis på Bonasera Bonasera i Onsdags:

Vi käkade risotton som är TO DIE FOR! Nedan ser ni flickorna Lundgren och min kära sis ;)
Efter denna måltid och åtaliga vinglas senare blev det utgång på staaan! Hihi.
Imorgon ska jag, Elena och Fieke dra med våra män ut och käka, ska bli jätte skoj!

Ha en fin kväll lovers.
XOXO

Resgalna!

Jahapp, då är vi tillbaka i Groningen igen! Haha, snacka om ett jiddrans resande! Men men, vi fick tillochmed en utekväll i Onsdags, åh vilken sådan! Usch för shotts säger jag bara! Men skoj hade jag. Hittade min man vid halv fyra på kebabstället så vi åkte hem ihop sen igår åkte vi och kolla på en grej som är väldigt intressant, blir glad om det går vår väg!!! Vill inte hoppas för mycket.
Idag sov jag till tolv, haha, vi är hundfria. Min lilla vovve är hos Andreas föräldrar och idag så matvägrade han lite för att han saknar oss, awe lilla gosse Dex!!!! Han får klara sig tills på Tisdag! Rose och Tommy tar så bra om honom! <3
Nej idag ska jag, Andy och Nicklas ha biodag, bara kolla bio, haha. Känner fortfarande av utekvällen, ILLA. Jag börjar bli gammal!!!!
Ha det fint!
XOXO

Vilket farande!

Okej.
Igårkväll när jag kom hem från Amsterdam packade jag väskan och satte mig i bilden direkt igen för att dra hem till HBG.  Andy fick 3 dagar ledigt och tyckte att vi lika gärna kunde åka hem en svängom. Alright.
Så HBG tills Torsdagkväll, då vi flyger tillbaka till Holland.
Sen Holland tills Måndagkväll då vi drar till Amsterdam och övernattar för att sedan flyga tillbaka till HBG.
Haha, som sagt, ett jävla farande!

Men men, det gör inte mig något!

Förresten, vill ni se resultatet på fransarna? Jag är jättenöjd. Före och efter bild:

     
Ella var så duktig och hade SÅ mycket mer tålamod än vad jag hade haft! :)

Så iallafall, nu är jag hemma tills Torsdagkväll. What to do? De flesta jobbar och har ett liv... Haha. Men men, får träffa de som kan sen blir det avslutningsfest och grejer i Groningen i helgen!

Ha det fint darlings.
XOXO

Book of Eli

Har precis sett "Book of Eli" med A. Den var väl ok, inget mer.
Min älskade karl vart så frustrerad idag, tycker typ synd om honom. De förlorade matchen med 0 - 2 och åkte ur playoffen. Halva matchen fick A spela forward och han kämpade som en galning och jag såg hela vägen från skyboxen hur arg han var att inget gick som han ville. Sen förlorade även hans älskade Man United ligan, awe, haha. Så han är väl lite purken.

Det som är mer purket är att vi måste stick around för en vecka till och A måste spela match mot ett amatörlag på Lördag så en vecka till i Holle jadååå. Imorgon ska jag och Ella dock till Amsterdam så det ska bli super skoj. Sen ska jag ägna resten av veckan åt träning och packning inför Svedalaaaa. Längtar. Har dock hört att Sverige bjuder på kallt skitväder........ Men men, vad gör det när man har både familj och vänner som värmer? ;)

Psst, tomorrow it's only 1 month left to the trip of our lives Jenna, I am soo exited!!!!!

XOXO

Dagens.

Awe nu lämnar jag min fina vovsing hemma själv så drar jag på match, faaan håll tummarna nu!!!
XOXO

Sundaygame

Idag är det match, en viktig sådan. Groningen måste vinna med minst 2 mål för att vi ska gå vidare i playoffen. Spännande skit. Tyvärr har vi så många skador och skit så det ser kanske inte helt ljust ut men vi håller tummarna! Imorgon drar jag och Ella till Amsterdam för hon ska på kurs och lära sig hur man gör fransförlängning och sen ska hon ju öva på mig ;)

Såhär fin kommer jag bli:
bild lånad av http://molnboanna.blogg.se

Lägger förhoppningsvis in en outfitbild innan matchen om jag hinner.
So long suckers. ;)
XOXO

Träning

Drog till gymmet och körde crossen i 7km sen orkade jag icke mera, mucho jobbigt. Körde lite ben och mage också sen solade jag i 5 min i ståsolariet, det tar fan bra. Ska sola som fan nu innan jag åker hem, haha måste slå sis som fortfarande ligger inne med sin Mexicobränna! Kaaaanske slår henne när jag kommer hem från USA. ;)
Ikväll är det mys med film och god mat. Tänkte laga kycklinggryta med ris. Sen till filmen kanske ett glas vitt och mörk choklad? Mumma!
HUR SÖT var min lille vovve som valp förresten? Fast han är lika söt nu.. :)
XOXO

Busevovve

Min hund fick cpryck här hemma innan och sprang och skällde och gastade som en galning! Liiite mycket energi där vaaa. Så vi har varit ute i regnet och kastat massa boll och pinnar, han älskar det! Nu ligger han instängd i tvättstugan tills han torkar, han är dyngvåt!!! Jag försökte ta foto på honom när han busade men det blev inge bra;
Ska nog dra och träna när A kommer hem, what else to do en regning Lördag?
XOXO

Fredag

Idag är det Fredag. Har haft en smygande huvudvärk hela dagen, not fun! Drog dock mitt arsle till gymmet innan och pumpa i en timme, skönt! Nu har vi fått veta att vi kommer hem till Helsingborg nästa Måndag så det är bara lite mer än en vecka kvar. Har faktiskt inte mycket bloggenergi idag om jag ska vara ärlig. Återkommer imorgon.
Ha en fin fredag finingar!
XOXO

Buhuhuhhuu



Tråk.
Groningen förlorade med 3 - 1 och det sista målet råkade tillochmed studsa på min man....
(såkallat självmål)
Elenas kille blev skadad och fick ont, not nice!
Jag käkade så mycket sushi att jag fick ont i magen.
På väg in genom min ytterdörr skrapar jag min favvisring så den går sönder, kan man va mer klant?...
Så nej gott folk, nu ska jag fan gå och lägga mig.


(något som DOCK gjorde mig mega glad ikväll är att jag ska med mina girls på smygpremiär av SATC The Movie 2 den 26:e maj, HA! hur avis blev ni inte nu då? jag är typ avis på mig själv!)


Sleep tight lovers.
XOXO

Off to Fieke

Ska snart sätta mig i bilden och åka och hämta upp bästa Ella för att dra vidare till Fieke för att se killarnas första match i playoffen! Vi ska beställa lite sushi och mysa. Lille Dexpex får vara hemma så jag får dra hemmåt direkt efter matchen så han inte är själv för länge.

På tal om bästa Ella förresten. Hon ringde innan och frågade om jag ville med henne på hennes utbildning för fransförlängning och att jag då fick vara fransförlängningsmodell till henne att öva på, perfekt ju! Så snart har jag finfina fransar ska ni se! Ella är bäst på sånt! ;) Så på Måndag bär det av till Amsterdam!

Nej nu ska jag ut och trötta ut min vovve så han sover gott när jag drar.
XOXO

Sometimes...

Kan inte ni ha sådana dagar när ni bara älskar er käraste lite lite extra?
Idag är en sån dag för mig.

What a wonderful morning!

Åh gossigt. Jag fick sova till lite över tio idag!!! Så underbart! Andy tog första rundan sen somnade Dexter om, mega mys!!! Ikväll har A bortamatch så jag och Ella ska över till Fieke och beställa sushi och glo matchen, mys. Vi hade förresten jätte trevligt igår, så himla synd att tränaren ska sluta, gillar hans fru som fan. Hon är den som fixade allt med "Wag's bags" och fick alla att lära känna varann! Jag tycker det är så mysigt med sammanhållning, att man vet vilka alla är och man träffas ibland och så! Haha i England var det andra bullar, på 1 och ett halvt år sa INGEN ens hej till mig, där visste de inte vad sammanhållning var inte!

Man känner verkligen i magen att mycket sakta men säkert börjar saker förändras, vi har haft det SÅ BRA nu i 2 år och vi fattar nog inte hur bra vi haft det. Med så många svenskar som dessutom är helt underbara, nya vänner och stor umgängeskrets! Många kommer försvinna till hösten och vem vet om vi är en av dom? I denna fotbollsvärld vet man aldrig ett skvatt förrens det händer. På ett sätt jävligt läskigt och på ett sätt rättså spännande.

Köpte lite fint till soffbordet igår, vad tycks?

XOXO

Suprise suprise!

Redo för överraskningsmiddag!
Blev en enkel outfit.
Grå tröja från Mango
Kavaj H&M
Jeans Nudie
Och en jävla massa smycken...



XOXO

Work it out

Off to the gym.
Ska försöka bli vacker!

Update: SNOPPE! Gymmet är stängt för det är någon jädrans befrielsedag idag, får jag väl gå ut och gå en powerwalk när A kommer hem, han kanske vill med? Haha.
XOXO

Papappaparazzi

Här sitter jag osminkad och lyssnar på nrj och har precis kikat på nya avsnitt av 90210.
Min hund är världens finaste och ligger vid mina fötter och gosar.
Ska nog ut och gå en lite längre runda med honom, kanske kasta lite boll, han älskar ju det.
När A kommer hem ska jag dra och sola och träna tänkte jag, han var så go igår och lagade mat åt mig och allt. Jag behövde bara ligga på soffan och slappa, lyx!


Nej nu blir det prommis i solen med min favorit!
XOXO

Shopping I love

Blev två jeansshorts, ett par från Zara och ett par från Vero Moda. Gillade klänningen men är väldigt osäker, man ser lätt fetare ut i en maxiklänning än vad man är, och vem vill det?


Köpte fina presenter till överraskningsmiddagen imorgon och så fikade jag och Ella.
Nu ska vi gossa här hemma hela kvällen. MYS!
XOXO

Down town with the girls

HeyHo!
Ska möta upp fotbollstjejerna kl 14:00 i stan men tänkte dra in lite tidigare och gå och lulla lite! A är ledig idag så han ska nog ha en mysig "ligga i soffan" - dag. Imorgon ska vi på överraskningsmiddag för tränarens och andra tränarens (tror jag?) fru för det är sista säsongen för dem, nästa säsong är det ny tränare vettni!
This is me right now.
XOXO

.


Latte 2 go

Älskar mitt nya nagellack "Latte 2 go" från H&M:
Nu drar jag fan till IKEA.
XOXO

Dance in the dark

Love Lady Gaga.


Some girls won’t dance to the beat of the track
She won’t walk away
But she won’t look back
She looks good
But her boyfriend says she’s a mess
She’s a mess





Vaknade av att Andy och Dexter lekte bredvid mig i sängen och fick mig ett bett i rumpan av min hund som ett litet wakeup call! Haha, Andreas skrattade så mycket så han nästan kissade på sig, jag tyckte inte det var lika skoj! ;) Känner mig inte på topp idag men jag tänkte ändån dra till IKEA eller Tuinland eller något annat trevligt. Tror det blir IKEA, gillar och gå där och lulla runder. Sen måste jag handla hem lite käk.

Imorgon drar mina små lillisar (Emma och Alexandra) till L.A och jag är så avis! De kommer ha så sjukt skoj, älskar er gossisar!!!

XOXO

Bjässen och jag




Min gossehund, ser ni så stor han blivit? Jag älskar och brottas med honom, det är mega roligt, haha! Kommit hem från matchen där Groningen vann och A blev ÅRETS bästa spelare. Så fort jag kom innanför dörren bytade jag om till mys och gossade ner mig i soffan med Dexter, även kallad Bjässen D! ;) Tycker ni han ser snäll eller farlig ut?

Nej om man ska kasta in lite minipizzor i ugnen, är så jävla av på McDonalds så det får A käka själv! Haha.
Och just det. Petter och Ida far hem imorgon och jag kommer sakna dom massor :(
XOXO

Hej alla glada!

Idag är det sönadg och det är säsongens sista match för Andreas, iallafall i ligan, sen börjar playoffen! Det tar ju knappt slut darlings, ha! Sitter och dricker kaffe och ska ut och gå med Dexter vid ett tiden, tänkte dra lite i två till matchen och möta upp de andra. Har precis duschat och fixat iordning mig själv. Tog några egopics så ni kan se resultatet av mitt fix såhär en söndagsförmiddag:

XOXO

Fejkad sol och träning

Varit iväg på gymmet och både solat och tränat, mega skönt. Man känner sig så duktig hela dagen efter man varit och gjort något vettigt. Blev 30min på crossen (5km) sen mage, rumpa, inner & ytterlår och "trapp-maskinen" i 10 min sen dog jag! Fy vad den är jobbig! Sen 100 situps sen var jag helt slut. Min mat ikväll blir lite nytto bara för jag kände mig så nyttig efter gymmet då jag handlade, haha. Ska käka en köttbit med en stor sallad med parmaskinka, avokado och äpple, mumma! Älsk får lax och potatis, haha, snacka om att vara sugen på olika saker!

Precis varit ute med hunden i en halvtimme. Det är mkt mysigare när jag och A går ut med honom tillsammans, då kan man gå och snacka och mysa. Dock brukar det sluta med att vi skriker på varann, haha, vårt förhållande i ett nötskal! ;)

Såhär ser jag ut just nu. Blommig tröja från Garden Kollektionen, osminkad och en Nikie keps! ;) Nu är det Lördagsmys!
XOXO

1 Maj

Nu borde sommaren vara här! Det känns i luften, fåglarna kvittrar, solen skiner och alla är snäppet gladare än innan. Nu börjas det, nu börjar sommaren 2010 och den kommer bli så himla bra att jag smäller av! Det kliar i mina fingrar, ja i hela kroppen. Jag vill bara att allt roligt ska börja nu. Men jag får hålla ut lite mer än två veckor till, sen kör vi! :)
Tänkte dra och träna när A kommer hem och sen köpa hem ngt gott till ikväll.
XOXO

RSS 2.0