I miss my girls

Idag är mina tjejer där hemma på Halloween-fest och inte glömmer dom bort att ge mig ett skratt. Caroline skickade en video när hon härmar Maria i "Svenska Hollywoodfruar" och hon gjorde min dag. Jag har världens bästa vänner. :) Haha, med samma sjuka humor som mig själv.
Snart ska vi kramas och skratta ihop igen.
Här är det mest depp, Groningen förlorade idag och det är INTE bra!
XOXO

Pälsmössan åker på!

XOXO

Myslördag + match

Hey!
Det är inte match (mot AZ) förrens vid kvart i nio ikväll så dagen går mest ut på att vänta. Precis käkat soppa och nu ska jag och Rose åka till Tuinland och kolla lite inredning. A leker arkitekt och ritar hus och gästhus för fullt, ja ni vet, någon gång ska vi ju faktiskt flytta hem :)


XOXO

Elena jag vet, jag är en sko-alkis....


Blev ett par fina ankelboots, de var snygga och billiga så jag slog till. Man kan ju inte ha för många skor vettni. Har varit en liten sväng på stan sen fick vi dra och hämta upp A:s pappa på arenan då A var tvungen att stanna för lunch. Så nu är vi hemma igen. 

Hoppas ni har en bra Fredag, vi ska ut och äta ikväll, i mina nya skor kanske?

XOXO

SO WHAT IF IT HURTS ME?

Someone once told me that you have to choose
What you win or lose
You can’t have everything

Don’t you take chances
You might feel the pain
Don’t you love in vain
’cause love won’t set you free

I can’t stand by the side
And watch this life pass me by
So unhappy
But safe as could be

So what if it hurts me?
So what it I break down?
So what if this world just throws me off the edge,
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear my sound
Don’t care about all the pain in front of me
I just trying to be happy
I just wanna be happy, yeah

XOXO

Puh!

Usch det var inte skoj och träna idag, hade ingen motivation alls, men det blev ändån en timme så jag är nöjd. Ska börja förbreda för middagen snart, ska bara duscha först. Tänkte göra kycklingfiléer och potatisgratäng och så tänkte jag göra 2 olika såser och en stor sallad, hoppas inte svärpäronen har käkat on the road. ;)

Önskar mina päron också kunde komma hit, fast jag ser ju dom nästa helg ;)

Vilken kändis har er drömkropp förresten? Jag gillar Scarletts så sjukt mkt, healthy, naturlig och sexig;

XOXO

Thursday

Hey hey hey!

Vaknade av att min man låg brevid och glodde upp i taket, mysigt och vakna tillsammans, vaknar nästan alltid själv annars då han brukar vara iväg och träna. Han ska dock träna halv tre, fast det ska jag också :) Så ska jag köpa hem lite god mat för ikväll kommer ju svärmor och svärfar. Ska bara städa lilltoaletten sen också så är allt klart! Frågan är bara vad man ska laga för mat idag.... A föreslog tacos fast det är rätt tradit faktiskt.... Vi får väl se.

Sitter och dricker juice och läser Cosmo. :) 
Är peppad för träning idag igen, har bara lite träningsvärk i vaderna, och liiiite i innerlåren.


Träningsoutfit.

XOXO

I'M IN MIAMI BITCH

Tränat idag med, så skönt! En timmes kondis (svettades som aldrig förr) och massa styrka för mina ben, jag kommer inte kunna gå imorgon, varför kör jag alltid innerlårsmaskinen när jag vet att jag inte kan gå dagen efter? Fast jag gjorde bara 20 övningar så jag borde klara det, fast det är en muskel man aldrig använder! Aja, nog om det. Det är varmt i Groningen idag, 15grader. Imorgon kommer A:s päron hit så resten av dagen går åt till att städa. Är hemma själv (A har match far far away) så jag kan ha hög musik utan att höra någon gnälla! NICE. Har lite ångest över att jag måste städa båda badrummen och damma och dammsuga övervåningen, buhähä! Som belöning har jag dock köpt Cosmopolitan som jag kan krypa upp med i soffan sen!

XOXO

RIGHT NOW

Just nu sitter jag och sörplar i mig kaffe i min lilla arbetshörna vid matbordet. Håller på med plugget, det är faktiskt skoj och ha något att göra! Var iväg och tränade innan, blev ett hårt pass som jag lovade mig själv. 45 minuter (7,5km) på crossen, styrka (mage, rumpa, rygg) och sen 30 minuter på löpnadet (3km). Jag är väldigt stolt och känner redan att jag kommer få träningsvärk imorgon. Gick med hög lutning på löpbandet halva tiden, aj aj aj mina vader. Men det får jag väl träna bort imorgon. :) Snart ska jag visa min kropp för människor liksom, håll i hattarna! ;)


Mysigt va? Inte kan man sitta i soffan när man arbetar ;)

XOXO

.

Löven är gula och faller sakta ner till marken utanför mitt fönster
Jag tittar och drömmer mig bort, lyssnar på Melissa Horn på youtube
Sitter och väntar
Vänta verkar vara något som jag ofta gör, fast jag hatar det
Men väntar man inte alltid på något?
Varför glömmer man att leva i nuet?
Löven faller virvlande ner mot marken
Snart kommer vinterns bitande kyla
Då brukar alla träd vara nakna
Då brukar alla löv vara borta
Väntar jag på vintern?
Jag uppskattar hösten, fast den gör mig deppig
Alla färger är så fina

Träning träning träning

Heey.
Sitter och väntar på att A ska komma hem från sin språklektion så jag kan dra och träna, idag är en sån dag då det hade varit bra och ha två bilar. Igår gjorde jag jätte god mat, potatisgratäng med fläskfilé, mumma! Blev massa potatisgratäng över så vi kör på den idag med fast med kycklinggryta, den som spar han har, haha.

Sitter och drömmer mig bort till Thailand, kollar på bilder och på vårt hotell, det är så fint! Jag vill bara sätta mig på ett flyg nu nu nu!!! Bara relaxa, sola, bada, få billiga behandlingar, dricka drinkar och ha det mega mysigt (och självklart bli brun som en pepparkaka då jag just nu är blek som kritvit sand).


Nej, träning today it is. Är jag och Ella som ska träna! Ska försöka köra slut på mig själv (måste ju komma i bikinin på ett snyggt sätt om 2 månader). Så ja, det är mina planer idag. Och DH ikväll också va? Niiiice.

Ha en bra Tisdag.
XOXO

It's a rainy Monday


Usch vilken tråkig dag. Det är grått och vått ute. Det är Måndag... Boring. Jag trotsade vädret och gick ut och gick en runda och köpte fina gula rosor för att liva upp det gråa lite, det ser iallafall fint ut här hemma. Håller på och tvättar och plockar här hemma, till helgen får vi finbesök av mina svärföräldrar, ska bli mysigt! 

Ska nog ta en lång varm dusch och hoppa i myskläder och sätta mig och sträcktitta på Ugly Betty!

XOXO

YOU CAN SEE MY HEART BEATING

Take a breath, take it deep
Calm yourself, he says to me
If you play, you play for keeps
Take a gun, and count to three
I’m sweating now, moving slow
No time to think, my turn to go

And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger




Ibland kan man bara sakna vissa saker. Fjärilar tillexempel.

XOXO


Housewife varning!!!

Eh lugnt att jag sitter och syr såhär en Söndagsförmiddag, inte ok. Haha. Min ficka hade gått sönder i en av mina favoritkoftor så då är det ju bara och sy, man känner dock lite Bree-varning! Igår kollade jag alla avsnitt av "Ensam mamma söker". Är helt inne i det nu, det kommer ett avsnitt ikväll också! Hihi. Ska hem till Fieke snart och kolla killarnas match! Måste även plugga lite, inlämning imorgon...

Nej jag ska börja fixa och dona lite nu känner jag. Ha en bra Söndag, och ni har väl inte glömt att ställa tillbaka klockan? ;)

Me today:

XOXO

Kvällspromenad




Lugnt att jag ser ut som en kille i mössa. Haha. Men det är väl inte meningen att vara snygg när man är ute och motionerar heller? Har precis tagit en dusch och smort in mig med min nya lotion, mkt bra mkt bra, doftar citrus! Pratade precis med både Caroline och Issa, de lagade mat och skulle ner och dricka vin i stan. Jag ska väl också laga mat. Min man sitter med huvudet i datan och fotbollen är på på teven. Underbara Lördagskväll.. Haha, tur man är van. Tur jag ska hem och tracka sönder mina vänner snart igen ;) Wiho!

XOXO

Vinlunch med tjejerna

Mötte upp mina flickor i stan och drog och käkade lunch på ett mysigt ställe, drack vin och snackade skit :)

Sen gick vi och shoppade lite, köpte Biotherms bodylotion, hoppas den är nice. Jag brukar sno av Caroline när hon har den and I like alot. Girls girls girls back home, jag kanske kommer hem tidigare än väntat, håll tummarna :)

Och just det, våra egendesignade väskor är ute i butik i Holland, om ni inte tror mig så har ni bildbevis här:

Fieke hade såklart den största affischen för hon är snyggast :)

XOXO

Jag har sovit dåligt

Godförmiddag. 

Sitter och sörplar kaffe och hoppas på att vakna till, mina ögon liknar kinesögon och min läpp är även idag svullen. Men men, inte ska man klaga. Ska köra in till stan och möta F och E för en lunch och ta ett glas vin tror jag bestämt. Hoppas ni har en bra Lördag. Längtar hem just nu så det gör ont i varenda muskel i min kropp.!


En "right now" bild på mig och en på mina fina vänner här i Holland :)

XOXO

It's Friday, I'm inlove!



Har precis duschat, tagit bort gammalt nagellack, fått på nytt nagellack på mina små tår, smort in mig i BUS, lockat mitt hår och tagit på myskläder. Jag är redo för fredagsmys! Är du?

XOXO

Thank god it's Friday!

Idag är det Fredag och jag sitter på tv3.se och kollar "Ensam mamma söker" ;) Ska dra iväg och träna om en halvtimme med my girls! Imorgon har vi en vinlunch planerad :) Ikväll är det myspys med min man. Jag är dock lite deppad idag då jag såklart har fått munsår och min underläpp är jätte uppsvullen, kanske bättre än sprutor? Haha.
Nej. Vi hörs sen.
XOXO

I love green




Nej om man skulle laga lite fläskfilé i ugn och koka lite ris och göra någon god sås.
XOXO

This is nomakeup - day


Idag står städ, tvätt och fixing på schemat. Och lite serier som pauser såklart.
XOXO

I am Byggare Bob



Sååå. Äntligen fick jag ihop  byrån och så har jag rensat bland mitt smink och gjort fint. Vad tycks? Lite bättre än innan iallafall. Har mega ont i tummen efter allt skruvande på mitt morgonprojekt, men nu är det klart.

Ska käka lite frukost nu tänkte jag och så ska jag kolla lite The Hills och The City. Mysdag idag!
XOXO

Varit på stan och haft besök

Varit på stan och fikat med Elena samt kollat lite i affärer. Kom på att jag ska starta ett litet projekt. Måste få ordning på vårt "gardrobsrum" där jag har allt mitt smink och hågrejer samt parfym och sånt. Så jag köpte två fina silverkoppar som jag kan ha kajalpennor och mascaror i, en rosa låda som jag kan fylla med smink, och så hittade jag även lite smink dådå... Men jag tänkte dra till IKEA sen och köpa en sån byrågrej så jag kan ha den allt på den istället för i fönsterkarmen där allt ligger och skräpar för tillfället.




Köpte den gråa toppen, inte klänningen. Men jag funderar på klänningen, den var rätt söt.
Aja back to mitt projekt.
XOXO

Outfit

Nu drar jag till stan. Mamma jag ringer sen!
XOXO

Morgonpromenad



Sitter och dricker smoothie och käkar knäckemackor med leverpastej och gurka. Varit ute och gått en 40 minutare och mina öron håller på att ramla av så kalla de är. Blir mössa idag om jag ska in till stan.

Hoppas ni har en bra Onsdag.
XOXO

Piff piff piff

Nu har jag piffat till mig lite. Vi ringde paret Stenman/Andersson och fråga om de hade lust och kasta i sig mat med oss och det hade dom. Så om en timme ska vi dra till Ni Hao och käka lite. Lockade mitt hår precis, mest för att jag skulle ha ngt att göra. ;) 

Yes yes yes. Ego ego ego.
XOXO

I just wish...

Öh, jag tror jag är lite höstdeppig. Blir alltid det denna årstiden. Allt bara känns meningslöst och hopplöst. Ska ha röda veckan nästa vecka och det gör väl inte humöret bättre. Buhu. Vill bara dra täcket över huvudet och skruva fram tiden tills vi åker till Thailand, jag vill ligga i en solstol och dricka drinkar och bli brun som en pepparkaka, få massage varje dag, gå strandpromenader med A på kvällarna, pruta ner priser på obetydliga saker och njuta av god mat. JAG VILL HA DET NU. Jag är som ett litet barn. Stackars A som måste stå ut med mig.



Nej om man skulle dra upp och duscha.
XOXO

A night on my own

 

Massa ljus och brasa, en sockerfri redbull, datorn igång och Ugly Betty på tv. Fisken står i ugnen och jag har precis stekt lite svamp, ska sätta på en kastrull med morötter och broccoli nu. Hoppas ni har en mysig kväll. Saknar er.

XOXO

Träning och Soppa för Soppan

Hey.
Sov rättjävlalänge idag. Tio i tolv ringde A och väckte mig. Snacka om stonesleeper. Drog mig upp, gjorde en smoothie och en knäckemacka sen drog jag till Saturn (köpte säsong 2 av Ugly Betty samt säsong 3 av Entourage) och sen vidare och tränade. Blev närmare 7km på crossen sen styrka för ben, mage, rygg och armar. Nu sitter jag och käkar skaldjursoppa, mumsigt. Ikväll ska A ha grabbkväll så jag ska kolla mina serier, äta fisk (som A inte gillar) och bara mysa med mig själv. Det var längesen. Känner mig så nice nu också efter min dusch som innehöll skrubbning av hela kroppen och en återfuktande ansiktsmask. :)


Ha en bra måndag.
XOXO

Match dag.

Morgonen gick hur fort som helst. Jag och A käkade en stor frukost sen lämnade jag av honom på arenan och drog vidare hem till Elena där det bjöds på Julmust (man kan tillägga att hon är minst sagt kåt på allt som har med julen och göra) haha. Sen blev det match, en rätt långtråkig match som slutade 0 - 0. Nu sitter jag och A i soffan och kollar (självklart) på matchen en gång till. A menar på att han måste se den igen och analysera eller något liknande... Killar....
Imorgon ska jag iallafall träna. Börjar känna av att jag inte är hemma längre, inte lika mkt liv runtomkring. Känns lite tomt utan min familj som stökar och snackar och mina vänner som ringer stup i kvarten och vill hitta på en massa. Men jag vänjer mig snabbt. :)


Del två av den underbara tjejen som härmar KLOCKRENT. "Nu är jag en apelsin" Hahaha.

XOXO

Jahapp

Fotboll på tv hela kvällen. Rolig Lördagskväll. Sugen på vin och dans blir jag också. Massa dans! Åh håll i mig! Elena och Fieke, vi måste fan festa snart okej? :)

XOXO

Mys på stan och sen plugg

Tjaa.
Har varit på stan idag med Elena. Väldigt mysigt och träffa henne igen, man saknar ju den blonda Köpingsbon när man är hemma i HBG och svirar runder. Ser på fejjan att många ska festa idag... Liiiite sugen blir jag allt. Men nej, detox tack. Käkade lunch vid ett med E sen sprang vi lite på stan. Köpte en kofta på H&M och ett par strumpbyxor i en annan affär! Har suttit och pluggat den senaste timmen. Uppgiften är att vi ska göra två affischer till en teateruppsättning "Romeo och Julia". Den ena affischen ska efterlikna en känd grafisk designer och den andra ska matcha ens egen personliga profil. Är klar med den första. Får klura på den andra ett tag nu.. Himla skoj.
Ska laga lite kyckling till mat men har ingen vidare fantasi.. Ska nog kolla lite recept på nätet. Jag är dock sugen på soppa. Tomatsoppa med kyckling? Kan det vara gott tro.....
Aja, ha en helt underbar Lördag mina darlings.
XOXO

HUR SNYGG?

Carolina Gynning PressCarolina Gynning Press
Kan inte hjälpa det.
Jag tycker att hon är så snygg, cool och jävligt rolig.
Tror inte jag är ensam :)

Give me that body plz.
XOXO

Sådär ja!

Nu är hemmet som vanligt igen. Ljusen är tända, det luktar matos, färska blommor står på plats och kylskåpet är fullt med godsaker. Varit och tränat idag, blev nästan en timme kondition på crossen mest och sen mage, rumpa och rygg. Sen handlade jag hem lite maaat. Imorse hade jag ingenting hemma. Drack en kopp kaffe men var mega hungrig, hittade då en konservburk med makrill och lite knäckebröd, hur gott som helst. :) Det är typ storm här i Groningen. Regnar och blåter SJUKT mkt. Alla vägar är fyllda med trädkvistar som ramlat ner i vinden... Hoppas det blir bättre imorgon, då ska jag och E ha en mysdag på stan, jag har ju saknat min fina vän.

Hoppas ni har en bra fredag.

Min välfyllda kyl och mina fina liljor.

XOXO

Back in Holland.

Efter en taxi, tåg, flyg, tåg och taxi så är jag hemma. Som tur var hittade jag min fina pojkvän på flygplatsen så vi kunde ha sällskap på det tråkiga tåget. Så fort vi kom hem tappade vi upp ett bubbelbad, tände ljus och bara mös. Nu har vi beställt mat och ska snart käka. Känns konstigt att vara tillbaka när man varit hemma så länge. Aja, imorgon känns det antagligen som vanligt igen :)

9_friday_bubble_bath.gif image by funkbutter

XOXO

Bästa!



Nu ska jag gå ut och gå med Em och Issa sen soooola.
XOXO

MysTisdag

Idag träffade jag Caroline, Emma och Issa på stan och fikade och snackade lite skit och kollade lite affärer. Igår sov jag hos Issa, vi lagade mat, gick ut och powerwalkade i en timme med hennes mamma och sen mös vi till sista avsnittet av hollywoodfruar, roast och csi. :) Igår lunchade och fikade jag med min farmor och faster, mkt mysigt faktiskt. Jag njuter så mycket av mina sista dagar här hemma, i övermorgon bär det av till Holland igen och då kommer jag vara borta mega länge utan min familj och vänner... Usch jag ska försöka att inte tänka på det. Jag ska tänka på min Thailand resa istället.! :)

Käkade sushi idag igen, jag är ett sushifreak.


Ikväll ska jag kolla desperata hemmafruar hos Issa och sen sova hos min kusin tror jag. Som sagt, det handlar om att utnyttja timmarna man har kvar.

Hoppas ni mår bra mina finingar. Lilla Elena är tillbaka i Groningen och bara så du vet babe, så blir det träning ala varje dag när jag kommer hem. Kommer också kännas tomt utan Ida.. Och Fieke, dina skor är på väg! :)

XOXO

BAD HAIR DAY

Ska på bio ikväll med min bästis Caroline och kolla på "Flickan som lekte med elden".
Ska bli myspys. Och på tal om myspys, nu är det kaffe och mammas jordgubbspaj!



strike a pose.

XOXO

Tråkigt värre

Igår drog vi ett helt gäng till Köpenhamn, väl där hittade vi massor med andra svenskar som redan stod och hejade och sjöng. Käkade på en liten restaurang i Nyhavn och sen gick vi med i "tåget" mot stadion och sjöng och hade oss. Väl på stadion blev det nervöst och A vinkade upp från plan (han satt på bänken igår). Danskarna vann och hånade oss därefter, så vi fick åka hem igen, ledsna och besvikna...

SÄNKTA Jacob Poulsen har precis skjutit 1–0 till Danmark och
bild lånad av aftonbladet.se


Åkte rätt hem i sängen och här ligger jag än. Ska plugga hela dagen. Ska vara inlämnat imorgon.
Ha en bra depposöndag, ja om du inte är dansk då!
XOXO


Danmark - Sverige imorgon



Imorgon blir det mer eller mindre krig med danskarna. Vi ska dra över ett stort gäng, jag och min kusin, och kolla matchen i Parken, Köpenhamn, ska bli så skoj.

Idag ska jag bara lulla runder på stan och ikväll vet jag inte vad som händer, men det blir inget all in ikväll iallafall! Måste vara pigg till imorgon.

Ha en bra dag.
XOXO

Dagens outfit



One two three.
Ska möta Issa nu för Emelie har hamnat i en dvala.
XOXO

.....

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår..

Lars Winnerbäck och Melissa Horn - Som jag hade dig förut




One two three

Heej.

Ska försöka få liv i min lilla sis idag sen ska vi på stan, kanske ska ta en promenad innan det. Jag är helt yr av shopping lycka. Lyckades hitta skitsnygga jeans + bälte igår när jag och A var ute och lullade på stan och så fick jag en parfym som luktar mega gott också (dsquared). Hämtade även ut ett paket från Nelly.com men finfin bikini (till thailand), en mössa och en fin tunikaklänning. :)

På kvällen kom Issa och Carro hit och kollade Hollywoodfruar och Roast på Berns. Sämsta Roasten på länge, förutom David Batra som jag och Carro älskar. :)

Nej om man skulle upp och hoppa. Ska hämta mina jeans imorgon för jag fick lägga upp dom lite, men imorgon är dom miiiina!


tror det var dessa, iallafall någonting mkt likt.
ha en bra dag.

XOXO


Sorry för bad uppdatation ;)

Bildregn från Lördags:




 



ME LOVE
XOXO

Good girls gone bad

Gokväll.

Blev massa drinkar igår så fort jag satte foten i hbg, me likie. Idag är det bara och bita ihop och på det igen with my girls. Ska bli nice, trist väder bara....... Ska ta bussen till Carro nu, för jag VÄGRAR gå i regn.

Love and Kisses
XOXO

Gokväll

Efter jag hämtade A på träningen så drog vi till en Italiensk restaurang DaVinci och mötte upp våra fina svenskar här i stan och hade en "avskeds" - middag typ. Ida och Petter kommer nog bosätta sig i norra Sverige ett bra tag så vi kommer få sakna dom en massa. Får försöka ses över en helg i sthlm och sen vid jul/nyår i Thailand då vi alla ska dit samtidigt. Elena och Fredda blir man dock aldrig av med (sjukt bra tycker jag) så dom ser vi om 2 veckor igen ;) Jag och E ska även tågluffa oss ner till Amsterdam imorgon och sörpla Starbucks tills vi tar varsitt plan hem till Sverige!



Imorgon kommer jag, och nu ska jag packa ner datorn i min (förmodligen för tunga) resväska!
Toodels.
XOXO

Ska strax iväg igen



ska hämta A från träning.
XOXO

Fruit


Blev ett ganska hårt pass med en timmes kondis och massa styrka av mage och rygg. Nu har jag gjort en stor fruktsallad och hällt över lite lite yoghurt, perfekt! Ikväll ska vi ut och käka! :)

Och imorgon kommer jag heeeem!
XOXO

Thursday

Heej.
Sista dagen i Holland på ett tag, drar hem till HBG imorgonkväll. Ska resa med Elena också så det hela känns inte så tråkigt heller :) Sen på Lördag blir det fest så jag måste köra ett hårt pass på gymmet idag tänkte jag. Ska nog kasta i mig något och käka nu. 
Ses snart :)
XOXO

RSS 2.0