Min lilla söta älskling..

Awe Andy skadade sig lite på knäet idag på träningen, hoppas det inte är så farligt så han kan spela imorgon. Vet ju hur ledsen han blir annars... Så krya på dig baby.

Vid fyra tiden drar jag hem till Carro, fixar oss där sen lite lite fest. Kanske hem till Bonnie the one and only om hon tillåter? ;P

So long.

I NEED A MIRACLE

Igår var jag hos frisören och klippte mig, det behövdes, dock bara lite toppar och uppklippning. Men en klar förbättring. Sen stack jag hem till mormor och morfar och fikade och snacka skit i typ tre timmar. Sen kom Andy och hämtade mig så blev det massa filmer hela dagen igår. Mysigt.

Ikväll ska jag leka med mina underbara vänner, lite vin och en liten liten utgång, jag jobbar ju DOCK imorgon. Klockan tio. Men men, that´s life.

Andy åker snart igen och jag vill verkligen inte att han ska åka, det var inte länge sen han var borta sist, usch för fotboll ibland...

Kisses & Hugs, ses på stan!

Äntligen "some time off"



Jag har nu två hela lediga dagar framför mig, och jag ska snart påbörja det som de mest
kommer handla om, sooova! Och mysa med Andy. Har inte träffat honom på jätte länge känns det
som. Bara jobb jobb jobb och jobb. Imorgon ska jag dock till frisören klockan elva, sen hem till mormor &
morfar och fika lite. SEN ska jag träffa Andy, och vi ska softa med typ 15 filmer och MYS. Ska bli gott.
På tal om gott, kom till jobbet idag och en av mina kollegor sitter och käkar kebabtallrik (klockan kvart i 10 på morgonen)! Jag höll på spy. Fan vad mkt det har varit på jobb idag, 10.000 människor känns det som.

Nej, a good night sleep är vad jag behöver.

So long suckers.

Psst. Ville tacka Caroline för en underbar massage ikväll! :)

Bal
jag som sjöjungfru!

GODNATT

Need a different hairstyle


Jag vill göra något annorlunda med håret på torsdag när jag ska till frissan, funderar på Nicole Richies lugg? Vad tycks?

Kommit hem från jobb för ett tag sen, helt slut. Sjukt mkt folk nu i slutet av dagen... Jobbiga kunder, blöö. Men men, en dag till sen är jag ledig i två :) Andy är och spelar fotboll och de leder med tre noll så jag tror de vinner iallafall :) Gott.. Men jag är orolig för vår semester... Hoppas de inte går till Royal... Då blir det ingen resa...

Carro var och hälsade på mig med Jonne idag, ni ärrr så söta :) Saknar dig Carrsan..

Nej men om man skulle förbreda sig för Desperata hemmafruar :) Gosigt. Se om man kanske kan övertala Andy att komma hem till mig inatt. :)

Pussar & Kramar

Just another manic monday

Working ten to eight...

Riktigt segt blir det ibland, och mina kära vänner på jobb vet varför. :P

Och Caroline, snart ses vi och vi ska mysa och festa. Saknar diig, börja jobba på väla! ;)

Andy och jag mös en massa massa igår. Mitt älskade svin ;P haha.

Nu är det CSI, så jag hinner inte skriva mer. Jobb imorgon med, TÄNK PENGAR!

PUSS PÅ ER.

ALL I CAN DO IS SMILE

OH MY GOD


Oh la la!
Vilken fest det var igår.
Var hemma hos Emma vid fyrasnåret, drack lite vin och mös, hon jag och Annika. Sen tog vi bussen till Väla/Intersport där hela gänget satt och söp. Vi var inte sena på att hänga med. Sen ut i Välatältet där det var dricka och mycket god mat, Kenny var plötsligt uppe på scenen och rockade och jag tror vi kastade sten på Stadium! ;) Haha. Sen dansade vi, kissade på bajamajor i totalmörker och hade skit skoj. Men kvällen var inte slut där inte, åkte hem till Carolina lite innan tolv och började grogga lite där och snacka skit, sen ner i stan och in på Cardan, vid tvåsnåret kom jag och Emma på att vi hade varit igång i 10timmar non stop och kände att mcdonals + säng var mer lockande än ett svettigt dansgolv, så det blev det.

Sen somnade jag så gott så gott i min stora säng. Perfekt kväll, tack alla, hade jätte skoj.

Andy kom precis hit och nu ligger han däckad i soffan, får inte liv i killen. Mkt social! Idag är det bara softedag. Jaaadå. Puss på er.


Väla la la

Väla la la

Ja, från Torsdag till idag är Väla fullspäckat med modevisning och musik, ikväll är det personalfest för oss som har jobbat tills idag :) Ska nu till Ishallen och inskola min bror i jobbet, sen vidare till SunLux, hem och fixa mig sen vidare till Emma. Dricka lite vin, sen ska vi ha "förfest" inne på Intersport, haha, och sju börjar den riktiga brakfesten. Jag tror det kommer bli sjukt bra. Vet inte om jag hänger med på en utgång ikväll, vi får se hur sugen jag är att vimla i hbg. Har inte hunnit träffa Andy alls, får väl träffa honom imorgon om han har tid vill säga. Man saknar ju honom lite grann ;)

"Roses are red some dimonds are blue, honey is sweet, but not as sweet as you"

Shake it tonight ;)


Another day



"I just wanna fly away with you"
Vaknade här hemma hos Andy, ikväll är det match, idag blir det bara slappe dag, ska väl
glo ytterligare en go film till antar jag. Vad kan man annars göra? Ska på matchen med Carro,
sen imorgon är det jobb igen. But anyway, have it ;)

FREEDOM

Freedom

I wanna feel free, and i do.

Ville bara påminna Andreas om att han faktiskt är den bästa pojken i hela världen
och att jag är så himla kär i honom, och kommer aldrig vända dig ryggen.



Snackar med Fanny (Lissabon) och funderar starkt på en weekend dit.
Allt är billigt och NICE + att det hade varit skönt och komma ifrån HBG för en stund.
Min älskling har ju tyvärr inte tid med resor.. :(

Imorgon jobb, kvällen mys, Onsdag Caroline älskling och förhoppningsvis match med henne!

Softe helg

I Lördags var jag bara hemma med mig själv och tittade på "Sweet home Alabama" som faktiskt är väldans bra. Igår kom Andy och hämtade mig efter deras match sen stack vi hem och tvingade oss själva att se "Omen" som faktiskt var väldigt bra! :)

Idag, eller just nu, sitter jag själv i familjen Granqvists hus och Andy har nog fastnat med sin röv någonstans eftersom han är SEGET på att komma hem efter träningen till mig. Ska bara glo film hela dagen sen kommer mamma och hämtar mig så ska vi handla lite sen imorgon är det jobb igen.

Nej ha en underbar Måndag, puss på er.

psst! Fanny var har du blivit av, HÖR AV DIG!?


Jobb och fotboll

Ja ännu mera jobb, och fotboll såklart. Måste bara säga; guuud vad många sjuka människor det finns! Man märker det när man jobbar som jag.. Men det är gött att man har skaffat sig nya goa vänner iallafall. Vi bara går och längtar till på Lördag! Ska bli så himla roligt. :)

Körde och hämtade Ida efter jobb sen glodde vi fotboll, om ca en timme kommer Andy, så ska vi hem och glo lite goa filmer och bara mysa, ledig är man imorgon också! Skööönt.

Puss på er.! (ps, hbk - hif 1 -1)


En liten söt bild på mina söta änglar:


JAG VILL HA



Är den inte söööt, är den inte jag? En liten guldig Nissan Micra, JAG MÅSTE ha den! Vad tycker ni om den? TYCK TILL! Och erkänn att det är en liten "soppis"-bil? ;)

Har jobbat hela dagen, helger har man så lite lunch och rast, fast å andra sidan slutar man dock så mkt tidigare, så det är ju skönt.  Jobb imorgon också och ikväll blir det mest mys med Caroline och Mathilda. Nästa helg är det fest :)

Andy var här igår, käkade och mös med mina päron, sen låg vi och vred på oss inatt för det har varit så varmt, allt slutade med att andy tog en liten filt istället för täcke. Så söt.

Nej men seriöst, vad tycker ni om bilen? Ska jag köpa den?

Jag har ramlat där förut..


So sick of lovesongs..

Jag är verkligen så trött på allt.. Jag orkar inte.. Orkar verkligen inte.. Det känns som om jag alltid försöker och försöker till det yttersta, sväljer och sväljer det jag vill säga så många gånger och nu orkar jag inte försöka, och jag orkar inte svälja mina ord som ligger och bubblar som världens största irritation..

Jag kunde verkligen inte sova inatt, låg bara och grubblade och funderade. Vet egentligen inte vad jag kom fram till men jag vet iallafall en sak.. Jag orkar inte..

Så nu sitter jag här, med mörka ringar runt ögonen för jag inte kunde sova, min mage skriker efter mat men jag tänker för mkt för att kunna äta, och allt jag undrar är vad du tänker, det säger du ju aldrig till mig iallafall..

Vill hitta på någonting, vet ju inte heller hur det blir ikväll eftersom någon är envis som en jävla åsna. Men in i duschen ska jag, och försöka trycka i mig nån jävla mat..

Blöö.-

Wish upon a star

Wish upon a shooting star

Jobbat hela dagen, eller ja 12.00 - 20.00, det tar iallafall hela dagen känns det som. Ont i fötterna har jag och för att trösta mig själv gör jag som alla med SERIÖSA beroende, jag tillfredställer mitt behov, AV SKOR.. Köpte ett par sjukt heta ankle-boots idag (nedan) för att tillfredställa mitt beroende av heta skor.


.


I morgon är jag ledig och det ska dock bli såå skönt, ska sova länge länge. Sen ska jag nog vara med Andy på kvällen. Sen jobbar jag hela helgen.

Det var så skönt och komma hem ikväll, käka, vila fötterna och sätta sig på balkongen, ta en cigg och titta på stjärnorna... Skönt och träffa alla flickor igår också... Har saknat er.

Nu är det csi, vissa är sååååååååå............ har inget ord för min irritation ibland. Men det är väl bara och svälja mina tycken som vanligt. Jag menar, vem är jag bredvid dig?

Jag hittade en webbis ;)

Jag hittade en webbis ;)

Jag hittade lilla Axel (Kajsa Nordkvist & Jakob Augustsson lilla son) på webbisar och var bara tvungen att ha med honom. Världens sötaste bebis. GRATTIS Kajsa och Jakob än en gång. Jag ska fortsätta köpa lite små kläder till honom, det är det roligaste som finns!

Nu har jag varit hemma hos Caroline och kollat på deras vilda resa till Cypern. Jag är iallafall glad att ha dem tillbaka! Fick lite massage av My sen glodde jag Carro och Tilda på Top Model, sen körde jag hem med högsta volym (Oasis - Champange Supernova). Sååå skön.

Om man skulle ta och skita i och ringa sin fotbollsälskande pojkvän.. eller är matchen slut? Jag har ingen koll, jag ringer och stör den jävlen ;P Sov gott, ses på väla imorgon!


Jag vill flytta hemmifrån

Jag vill flytta hemmifrån

Känns som om många bara bor tillsammans med sin pojk/flick-vän och jag vill också flytta. Men NEJ, skit i det då. Hade varit så himla roligt och mysigt och bo tillsammans med Andreas... Tänk och bara få inreda själv... Det är det jag längtar mest till.. Jag klagar inte, jag har det bra hemma, men det blir så mkt hoppande och stressande alltid, hade varit skönt om vi hade kunnat ha något eget... Får väl flytta ihop med en kompis istället då! Någon som känner sig sugen? ;)

Mat nu, sen kör jag gasen i botten till Carro (som just nu har människor som städar hennes hus) ;P




Min lediga slappe dag!

Min lediga slappe dag!
Jag vill ha hennes kropp!

Så jag gjorde mitt bästa idag och gick ut på en låång powerwalk efter det att JAG fick köra hem i Andys rääääser bil. Han var på bra humör eftersom de vann igår, gött var det. Jag tror det är min förtjänst eftersom så fort jag satte min fot på olympia så började målkalaset ;) Iallafall, det var bra stämning igår, och min pojke var glad. I morse blev det räser körning och power walk. Är ju ledig idag, så jag har bara slappat, helt slut efter 6 långa dagar på väla. Och ikväll ska jag krama om min älskade Caroline så hårt jag bara kan! Äntligen är gänget hemma, har saknat rumpan av mig!

Nästa vecka händer det grejer, ska bli så skoj. Modevisning på väla, sen väla fest. Jag Emma och Annika på mitt jobb ska dricka lite vin hemma hos Emma före och sen vingla till väla och ha sjukt skoj. Tycker om alla på mitt jobb, är så glad att jag fick det. Jobbar imorgon + hela helgen. Men det är luuungt. :)

Så Carro, nu har jag gett dig en uppdatering + att vi ses ikväll, jag ska köra till dig, jag ska nog dock ringa dig för det har ju duuuu som vanligt glömt. ;) PUSS!

Körkort, jobb och lyxfest

27377-64

Ja, jag har haft fullt upp. Jag kör runder som en galning med mitt nya körkort i plånboken, jag jobbar rumpan av mig på Intersport och har skit roligt och i fredags var jag på fest hos Henke. Fy fan vad roligt vi hade. Killarna kom ju inte förrens halv ett men jag och brudarna skakade rumpa ändån, och drack champange såklart. Just nu känns livet bara så underbart, allt går på rätt väg. Jag är så glad för mitt jobb och tycker om alla jag jobbar med, idag var ändån roligast när Jossan skulle säga "minst 3-4 hej" till nästa kund. Hon stod och sa Hej, Hej, Hej, Hej... Hela tiden och killen trodde ju hon var helt väck, jag och de andra bara DOG av skratt, fy fan asså.. Jobbar imorgon, tisdag, torsdag + helg. Men jag räknar pengar. Och snart är det derby också, ska bli så skoj. Andy ska hålla tal också! Hoppas det går bra för min lilla pojke.

Nej nu ska jag slänga mig framför tven och gotta mig. Ha det underbart!

Andy min är hemma

Igår hämtade jag och svärpäronen hem andy min. De vann också mot Danmark med 2-0 och blev jätte glada, skoj för de små pojkarna :) Skönt och ha dig hemma älskling, jag har saknat ALLT med dig! Tillochmed dina retliga sparkar och kommentarer, fast jag kommer nog tröttna på dem rätt snart igen men just nu är jag bara glad att du är hemma :) Precis varit hos Ida och snackat lite om Fredag. Undrar hur kvällen kommer bli.. Det blir nog bra. Saknar mina Sessor!!! KOM HEM!

Ikväll skulle jag jobba lite mer, de var tydligen inte klara. Så jag måste snart fixa mig och sen tror jag att jag tar bilen ner, nån parkering måste jag väl hitta. :) dvs om mamma tillåter..

Nej puss på er.


Powerwalk

PowerwalkPowerwalkPowerwalkPowerwalkPowerwalkPowerwalk
 
Igår körde jag och Emma runder lite, till Maxi och köpte lite skit och sen hem till Bonnie,
mycket mysig liten lya må jag säga :) Sen måste jag bara säga, vilken frihetskänsla
att kunna köra själv! Imorse vaknade jag av ett sms av Andys kära mamma, vi ska ju
till Köpenhamn ikväll och titta på när Andy spelar. Så vid elva tiden imorse gick jag ut
på världens längsta powerwalk och jag är sååå trött nu, men jag ska ner i stan och träffa
Donna lite, måste köpa lösnaglar ;) Men iallafall så ser min dag ut så.

So long.


ÄNTLIGEN HAR JAG MITT KÖRKORT



You see me driving down the street, I look so fucking GOOD

Äntligen har jag mitt körkort, det har tagit min sommar men det var det värt, till tusen, nu ska jag ner, sätta mig SJÄLV i bilen, sätta i min nybrända CD i cdspelaren och gliiida iväg till Emma. Sen ska vi upp till Bonnie och checka hennes lägenhet :)

Saknar min Andy, kunde inte hålla mig att berätta för dig älskling. Jag som ville överraska ;) Menmen.. Plus att jag saknar hela tjejklanen som är nere på Cypern och gottar sig, ÄCKEL är allt jag har och säga om er!

Tack för mig, och akta er i trafiken när ni ser soppan ;)

Kom hem älskling

Kom hem älskling
Kom hem älskling jag saknar dig... Du är alltid borta när jag behöver dig som mest.
Igår käkade jag och Carro sallad med kräftstjärtar på Väla och blev magsjuka som FAN
på kvällen så vi stack hem från inflyttningsfesten nästan direkt.. Fy fan vad man mådde.
Mina päron är dumma i huvudet och jag är mest irriterad idag... That´s life..



shopping

shopping


Nu ska jag och Carro till Väla och kolla lite pics och fika.
Kisses!



the old times

the old times

Awe titta vad jag hittade på Carros data, bilder från urminnestider när jag var blond ;)

Iallafall folket, sitter hemma hos Caroline och inatt har vi hållt om varann ;) Drömde en hemsk dröm om en tjej som var på min pojke som jag fick slå ner och nästan strypa. Haha, men hon dog inte, tyvärr! Carro hade som vanligt drömt något helt sinnes som vanligt. Ikväll är det lite inflyttningsfest men först är det kantareller hemma hos miiiig, och Carrsan är också inbjuden vettni.

Ja... Andy kommer inte hem förren 200 år känns det som och man får väl bara acceptera. Jag har ju Carro att hålla om en natt till innan hon + alla andra också drar. Usch, I feel so alone.

Men VEM BRYR SIG OM SOPPAN?

PUSS ERA ÄCKEL, ddaaaaaah

En mysig dag

En mysig dag
Emelie my god, hade jätte mysigt/skoj igår. Alltid så roligt och träffa dig.
Klart det blev lite vin, mat och drinkar men det räknar man med ju :)
Och ni är så söta tillsammans, att du äntligen hittat en pojke!
Hade iallafall jätte skoj, fast alla kanske inte tyckte jag var rolig som tog nån drink.

Idag stack jag först och körde med Bosse och sen ner på Dahlbergs IGEN med
Mike och tog en cola hos Emla och tackade för gårdagen, vi går ut och sätter oss
och där på bordet bredvid sitter Andreas Wilson. Inte varje dag man ser en kändis ;)
Carro blev dock helt galen och föreslog att jag skulle kyssa honom från henne men
jag nekade det, jag har ju dock min egen Andreas som jag personligen saknar att
kyssa... Men livet är inte lätt. Sen satte vi oss på Petters och krängde, sen hängde vi
på knutan ett tag, sen stack jag hem. Ikväll blev det ingen Fanny utan lite mys med
Carro och Issa. Aldrig fel och feta sig med dom!

Imorgon är det inflyttningsfest hos Tove och Sandra. Ska bli skoj, lite brudar och så!

Och Sandra vill få in oss på ett sexparty, jag och Carro snackade om det, och tog fram
plånboken ;) Haha!
Puss på er era galningar.



RSS 2.0