Änglar och Demoner

Kollade precis lite film. Filmmys med massor med tända ljus. A har nu 2 fotbollsmatcher igång, en på datan och en på tv. Blö, ibland spyr jag på den jädrans sporten. Får dom aldrig nog!?!?

Aja, ska nog snart springa upp och lägga mig i sängen och glo tv eller nåt, dåligt uttråkad...
Imorgon ska vi ut och käka med våra fina vänner iallafall, blir ju uppehåll från detta liv från och med Fredag, då kommer jag hem till mitt älskade HBG.
Ska iväg och träna imorgon också tänkte jag, ska dra med A.

Kul och veta mina planer va? ;)
Sov gott era galningar!
XOXO

The Hills & The City


mtv.com finns de nya avsnitten, i loooove.

och elena, du är en tråkmåns som slutar med facebook, name one good reason!!! ;)
XOXO

Wednesday

Nu efter ett kallt glas blåbärsoppa ska jag gå ut och gå en långpromenad.
XOXO

Chuck & Blair



Åhh HUR söta?!

XOXO

Takeaway och bodystuff



Gokväll.

Käkat kinamat (huvudrätten var INTE god) och jag fick klara mig på förrätterna, vårrullar och kycklingsoppa. Idag när vi var i stan så köpte jag hem lite grejer från BodyShop. Bla. fotfilar (behövs!), bodyscrub for very dry skin (kommer behövas nu i kyligare tider), en duschgel Moringa (det är "foaming bath" men jag använder det som duschgel, blir sjukt mjuk på kroppen) och en ansiktskräm för min börjar ta slut.

Ska nog springa upp och skrubba fötterna och ta på mig min mysdress. Jag älskar myskvällar med tända ljus. A kollar fotboll som vanligt så jag får väl kolla serier på datan.

XOXO


Tuesday

Hej hej.

Idag är A ledig så vi har varit i stan och lunchat och fikat med Fieke och hennes kille, väldigt mysigt. Är regnigt idag och det känns verkligen som höst. Har också all anledning till att deppa då vår vän skadat sig åter igen, samma skada och det ser inte ljust ut. Det drar ner stämningen rejält, man vill bara hjälpa men man kan inte göra något. Känns riktigt riktigt trist faktiskt. Man kan inte mer än att hoppas på det bästa och hoppas på att han vet att vi alla tänker på honom. ♥


Ska ladda hem lite Gossip Girl och 90210 och rensa tankarna lite.

Hoppas ni har en bra Tisdag.

XOXO


Today it's MONDAY




Idag har jag tränat, solat i ståsolarium och varit på IKEA och köpt hem lite svensk mat och choklad. Jag svor på att inte sola solarium i förra månaden men jag mår nästan mentalt dåligt när jag är för blek. Så ja, jag hoppade in i ett, fast det inte är good for u. Ikväll ska vi kolla Petters match och sen är det Anna Anka och Roast på Berns ikväll, jag älskar Måndagar! Och vettni... Snart kommer jag hem också :)

XOXO

Kollat skräckfilm

Buhu, kollat "the haunting in connecticut" precis. Läskig men ändån bra. A gillade inte den, fast han gillar inte skräckfilmer, han gick bara med på och se den om jag masserade hans fötter, så det gjorde jag, iallafall halva filmen, när jag inte höll för ögonen då. Sevärd om man gillar skräckisar.



Hmm får se om jag kan sova inatt....
XOXO

Detta menas med matchdag

Killarna spelar match och vi tjejer snackar skit... :)



Nu är det Söndagsmys.
XOXO


H&M GOES BLACK




Massa nice things om man får tipsa lite. :)

XOXO


Ont i huvudet

Shit jag fick en mega mega huvudvärk och fick gå upp och lägga mig. Vaknade av att A gjorde mat. Så nu har jag gjort sallad och han har grillat. Vilken lyx. Och på tal om lyx, här är grejerna jag köpte på Sephora + min man:



En parfym från Burberry, foundation, puder och läppglans, 38 euro! Helt sjukt!

Maten står på bordet. Gokväll!

XOXO


Myslunch och shopping

Åh vilken mysig dag. Ligger helt slut i soffan. Gick upp 10:00 och gick ut och gick en 40-minutare sen fixade jag mig och drog in till stan och mötte E för lite parfymsniffande i affärer och lite shopping (jätte fin creamvit tunika från Mango), sen kom Fiek och så drog vi och lunchade och drack ett glas vin och firade att E har fått lite timmars jobb på en jätte fin hudvårdsaffär här i Groningen.


Här har ni tunikan och bilder på mina lunchkompisar, lillida saknades! :(

Sen blev vi galna inne på Sephora där all parfym var 30% off och alla Sephora grejer (som jag älskar) var "Ta vilka 3 grejer ni vill och betala bara 10euro". Jag ska visa vad jag köpte där sen.

XOXO


September - Becaouse I love you

You say that you love me
We both know you don't mean it every day
But somehow you got me
So I'll put up with anything you say

I'd rather be with you whenever
Than without you all the time
And I will forgive you whatever
Just to say that you are mine

I love you, do you love me
When tomorrow comes I guess we'll see
When I push in, you pull out
But you still need me



XOXO

mums

godkväll.

det är paus i idol nu så jag passar på att blogga lite. käkat en god middag med min man och så gjorde jag precis en sjukt god efterrätt. tog hallon och hackade päronbitar i en skål, fyllde på med vaniljyoghurt och hackade mitt mörka choklad med nötter över och voila, en underbart god (men nyttig) efterrätt.

imorgon har jag och tjejerna bestämt oss för en tjejdag. vi tänkte oss lunch med vin eller kanske bubbel och en shoppingtur på stan och kanske drinkar? jag tror att det kommer bli underbart. :)

förresten. jag utesluter fortfarande kolhydrater från min kost och det går jätte bra. har gått ner 3 kilo sen jag började. så jag fortsätter! :) ska ner till min målvikt.

hoppas ni mår bra mina änglar.
XOXO

lite thailand stuff

klickade hem lite rea saker från H&M som jag kan använda i thailand:

Klänning - MönstradBaddräkt - Lila
Trekantsbh - SvartTrekantsbikini - Turkos

jag längtar...

varit på stan med hela svenska ligan och käkat lunch och kollat lite i affärer. mysigt.
XOXO

jag vaknade söt

varit iväg och tränat och solat med elena. och nu ska jag iväg och hämta andy och petter sen hem till lillis som lagar mat till oss och så ska hon klippa till A rejält, altså med en sax ;) 
hoppas ni har en bra torsdag!
XOXO

sur

nu är det inte roligt att vara ensam längre. jag har kollat mina serier, mina filmer, ätit choklad utan att skämmas och rökt en cigarett utan gnäll. nu borde min man komma hem och hålla om mig. men nej, inte det inte. då ska han iväg med några i laget och kommer hem ännu senare än väntat. jätte kul, verkligen. jag hatar att sitta hemma och vänta, jag hatar att vänta. jag vill vara den som får andra att vänta, inte den om väntar, om ni fattar vad jag menar.

har ingen anledning att vara sur men det är jag, jag känner mig sur, sur och grinig. så nu ska jag gå och lägga mig och hoppas att jag vaknar upp söt istället för sur.

godnatt.
XOXO

en mysdag med mig själv

elena påpekade idag att det faktiskt är skönt och vara själv ibland och jag måste hålla med. jag är en människa som för det mesta älskar sällskap och får lite panik på att vara själv, men ibland är det så mysigt. jag ska laga en god middag till mig själv ikväll och jag har laddat upp med massa tjejserier och tjejfilmer som jag kan kolla på heela dagen och heela kvällen :) har också köpt lite mörk choklad tills ikväll, mums. har precis skrubbat vår stora toalett, helt slut! haha. ska slänga mig i soffan och kolla gossip girl och 90210, serier som jag älskar!

imorse vid frukosten så tittade A på mig och sa: "älskling, imorgon så är det bara 3 månader kvar tills vi åker till thailand" det är helt sjukt. 3 månader, det kommer gå hur snabbt som helst!
jag kommer sola tills jag är svart, dricka drinkar tills jag däckar, bada i poolen tills jag är sval, äta frukostbuffé varje morgon, läsa många mysiga böcker i skuggan på stranden, äta underbar thaimat varje dag, njuta av mysigt sällskap och bara älska att vara i paradiset! förlåt om jag gör er avundsjuka men jag längtar så himlans mycket!

bilder från karon beach, dit vi ska:

XOXO

träning!

nu drar jag och tränar :)
XOXO

åååhhh shoefetish...



åh mina ögon tåras så fina dom är. jag bara ÄLSKAR alla 3 från Burberry. varför måste allt som är lite annorlunda och coolt vara så förbannat dyrt... men drömma kan man, och det ska jag fan göra! vilka gillar ni mest?

A har hittat något nytt jädrans golfspel som han sitter med hela tiden. jag funderar på att gå upp och lägga mig och läsa, sen ska jag drömma mig iväg till skornas himmel :)

och just de, jag kommer hem nästa fredag. familjen och vännerna, here i come. saknar er så.
XOXO

sjuktröstshoppat

nu när jag vart sjuk så kom jag på att jag inte hade en snygg mysig mysdress så idag drog jag ner på stan med mina vapendragare E och Lillis och gjorde H&M osäkert :) provade massa fint men jag väntade med det fina och köpte en midnattsblå velourmysdress. nu ska det mysas. höstmys är det bästa. ska iväg och käka med petter och lillis snart, jag ska fan käka sushi, är sjukt sugen.



fin mysdress va? och så provade jag två fina tröjor... men ska tänka på dom först.. är inte helt 100. gillade tunikan i silke men den fanns bara i 42, men den ser rätt nice ut slapp faktiskt... och den andra med paljetter på axlarna var mysig men lite lite stickig, jag kan komma att störa mig på sånt. aja, fashionproblem är inga riktiga problem (eh jo).

hoppas ni mår bra därhemma.
det ryktas om att jag kommer att flyga hem den 2:e redan om jag hittar flyg. :)
XOXO

mår lite bättre idag

heej mina fina.

idag mår jag lite bättre, verkar som om febern försvunnit men jag är fortfarande helt matt i kroppen och har ont i magen hela tiden + ingen aptit... tryckte ner lite flingor med mjölk precis. ska nog dricka en cola strax.

har inte så mkt mer att säga tyvärr.
so long.
XOXO

sjuk all over again

jahapp då var man sjuk igen, världens bästa immunförsvar eller vadå? hade ont i huvudet och feber igår, spydde inatt och har feber idag. så sjukt tråkigt att jag dör. ska försöka ta mig till duschen och duscha sen lägga mig i sängen och kolla lite Entourage tänkte jag. Och jag ska nog fan dricka en cola, det är bra för magen.

åh hittade bilder på carries "nya" lägenhet. den är så fiiin.


hoppas ni har en roligare söndag än vad jag har.
XOXO

mår inte bra

jag tog ut mig helt på träningen och pressade mig själv som fan. nu ligger jag och har ont i huvudet, kroppen och andreas tror att jag har feber... ööhh inte sjuk igen! det är så tråkigt. tror nog att det blir bättre efter en BRA natts sömn, för det fick jag inte inatt (hoppas hoppas hoppas).

precis käkat gryta med fläskfilé och svamp samt couscous och en god sallad som A gjorde till oss. är mega mätt nu. och ont i huvudet har jag det med. usch vad jag gnäller! haha. ligger och kollar på "superstars" och myser.

håll tummarna för att jag mår bra imorgon!
saknar mina flickor därhemma ngt fruktansvärt.
XOXO

godmorgon

vaknade av att A hostade en jävla massa så jag började tjata om att få beställa det jag försökte beställa med mitt kort på nelly.com och det fick jag. så snart kommer det hem i brevlådan där hemma hos mamma och pappa. this is what i bought:
jag gillade klänningen SJUKT mycket och bikinin var så fin, ska bara fixa modellens kropp, sen en mössa för den kalla vintern när ens hår inte ligger på topp ;)


jag längtar sjukligt mycket till thailand, det ska bli så himla underbart att jag inte finner ord. fattar inte att det var 4 år sen sist vi var där! helt sjukt länge sen! hittade ett kollage som för det mesta är bilder från thailand, skratta inte;
så unga och dumma. haha. snart kommer vi igen!

XOXO

fotboll och roast på berns

hej hej.

nu har tjejerna dragit och jag sitter kvar och käka ost och vindruvor, har typ ont i magen nu. killarna förlorade idag, tråkigt. sitter och kollar "roast på berns", det är jävligt kul faktiskt. de roastar pernilla wahlgren.

nej nu babblar jag. skulle bara säga godnatt efter en mysig kväll med mina fina flickor.
XOXO


what don't kill me only makes me stronger

hola!!

varit ute och gått nu i ca en timme, sprang inom affären och köpte lite gott till ikväll. har på min fina nya skjorta idag. me like. jag ska försöka mig på att göra amerikanska pannkakor nu, ja ni vet dom tjocka? har köpt bakpulver och grejer, får se om jag klarar det :)

this is me today.

XOXO

sunny friday

idag skiner solen ute och jag önskar att det pissregnade... nu får jag ångest över att sitta inne så jag måste ut och gå. hade velat ligga i soffan och glo film hela dagen, men det går inte när det är så fint väder. så ja, jag drar ut en sväng och går och köper hem lite snacks till ikväll, tjejerna kommer förmodligen över och kollar matchen på tv. killarna spelar borta idag. det betyder också att jag inte har bil idag. boring.  

försöker shoppa på nelly.com men de kräver min jävla dosa också och den har jag ju hemma i sverige, åh jag blir galen. GALEN! haha. nej jag ska avreagera mig med en promenad, men gud vad jobbigt att det är sol, jag vill ha mörk höst!!! inte så ofta jag vill ha det, men det hade passat idag faktiskt.

aja. ha en bra fredag.
XOXO

jag längtar nog mest!



Fötter från inspelningen av nya Sex and the City-filmen. Car

SATC the Movie 2.

XOXO


me like, me want





dessa 3 grejerna gillar jag. tror jag ska klicka hem. :)

XOXO

Thursday





varit iväg och tränat, köpt nya blommor, duschat, och fått på mig ett par gamla jeans från thailand och min nya tröja från H&M. ska snart iväg igen och hämta A, hatar att bara ha 1 bil!!!

XOXO

ett måste

märks det att jag är shoppingsugen? (fast jag shoppade idag) 



måste bara säga att dinsko precis överraskade mig positivt. jag ska minst köpa ett par av dessa 6 favoriter när jag kommer hem, jag gillar nog mest nummer 1 och 2, just what i am looking for.






vilka är dina favoriter?
XOXO

ha - begär!!

vet ni var jag menar med ha-begär! man bara måste ha, man bara önskar att man hade.
aja, om ni inte fattar så gå in här http://www.vintage-paris.com/ då fattar ni.

XOXO

shopping shopping

me love shopping.




finfin skjorta från mango (tänk till jeans/leggings). en vardagströja från H&M (fin till jeans).
ett sjukt underbart doftande body butter från sephora samt en mörkblå ögonskugga, finfint.

nu ska jag ta hand om min sjuke man, han dricker vitamindryck, käkar panodil och.... gnäller. ;)
XOXO 

heldag på stan with the girls

hej hopp!

varit på stan idag med brudarna, lunchade (skål med frukt och yoghurt samt smoothie), shoppade och snackade skit. är så sugen på att shoppa skor, hittade många fina men jag ska kolla runt lite mer. fick sitta och vänta på bussen i 25 minuter i stan typ, fy fad tråkigt och fy vad konstiga människor det finns... hmm... A ligger och sover där uppe, han mådde väl inte helt 100, klenfis! jag mår prima liv! shoppade en tröja på H&M idag, ögonskugga samt bodybutter från Sephora och en fin skjorta från Mango, visar sen!

alex: jag har skippat kolhydrater sen jag kom tillbaka till holland, det är ganska lätt faktiskt. man får ju käka så mycket annat. har droppat ett kilo hittills, det går sakta men säkert :) miss u.

this is me today:




nej jag får väl springa upp och kolla så långeman lever.
XOXO

fy vad mätt jag är



mummamat. kotletter, svamp, groddar och morötter i en cream fraiche sås samt en sallad med gurka, tomat och mozarellaost. nu kan jag knappt röra mig. det går bra detta med att inte käka kolhydrater förutom att jag är trött, smått irriterad och min matlust finns inte riktigt där, jag äter för att jag måste få i mig något. och på ett sätt är det ju bra.

var på gymmet idag, var mycket folk så man fick bara vara på maskinerna 30min åt gången så det blev 30 på crosstrainern och 30 på löpbandet sen lite rygg och mage. såg gossip girl innan, vill bara sträck se det! me love. sitter och väntar på idol och A har tydligen däckat i soffan, där ligger han med öppen mun, stängda ögon och småsnarkar... hm... han måste vara trött! det är iof jag med.

hoppas ni har en bra tisdag. imorgon ska jag luncha med alla mina girls på stan :)
XOXO


kök, vardagsrum och hall CHECK!

så nu har jag städat bort det västa, nu får man inte damm i näsan när man andas och det luktar rent och det ser fint ut. nu ska jag kolla ett gossip girl avsnitt, iiih jag har längtat så mycket!

fanny, jag kommer hem typ den 5 okt.

det damp ner en IKEA-katalog i brevlådan precis. måste övertala A om att vi ska skaffa ny soffa så jag har slagit upp soffsidan och lagt katalogen på soffbordet, tror ni han fattar piken?



nystädat är det bästa som finns. hatar smuts, precis som anna anka ;) haha.

XOXO


clean out the dirt

paus i städandet för tillfället. sitter och käkar lite brunch bestående av äggochbacon-röra samt en god smoothie. sen är det back till städning medans jag laddar lite gossip girl och sen ikväll när mannen kommer hem ska jag till gymmet och pumpa, eller ja, förbränna :)  
btw, vad tyckte ni om "svenska hollywoodfruar" igår? horrible fun! haha. anna anka var ju inte den skarpaste kniven i lådan då hon tyckte att hon var så otroligt mkt bättre än ALLA andra, det måste man ju fortsätta se, i brist på annat. 
nehepp om man skulle.
XOXO

push it to the limit

idag hade jag en massa energi på gymmet. pumpade på crossen i 5 kilometer sen löpbandet (som jag faktiskt varvade med att jogga/gå) i 4 kilometer. nääästan en mil :) nu är jag helt slut och det är tydligen A med. vi ligger helt utslagna i varsinn soffa och ska kolla färjan 3 och svenska hollywoodfruar! wii.



XOXO

gokväll

ska strax hoppa i säng. sitter i soffan med tända ljus i hela vardagsrummet och har kollat på filmen "wanted" med angelina jolie och jag och andy började snacka om vem som egentligen var snyggast av angelina och megan fox. andy tycker megan, men jag vet inte, angie har något som ingen annan har... vad tycker ni?
XOXO

sunday bloody sunday

vaknade av regn idag. sen blev det fint väder och jag gick ut och gick en 40-minutare. nu har jag duschat, käkat lite flingor och dricker lite kaffe. fixade även lite käk till min man som har fastnat i soffan idag :)

blir väl fotboll och filmer idag, riktig mysdag. imorgon kör vi med träning! (och jag måste börja städa huset)

hoppas ni inte är allt för bakis idag. :)
XOXO

trogna fotbollsflickvänner

som de sjukt fotbollsintresserade tjejer vi är så åkte jag, ida och elena med idas kille petter till bortamatchen idag. det var faktiskt en spännande match och vi var sjukt inne i den och för en gång skull så vann vi!!! hur glada som helst köade vi oss hem till groningen. jag är sjukt trött nu. A och grabbarna ska ut och fira med en öl på stan men sängen lockar mer för mig. dock sjukt tråkigt att sitta ensam i ett tomt och kallt hus, får väl gå och sova snart. hoppas ni har en grym utekväll eller mysig hemmakväll :)



XOXO

today is saturday

Nu ska jag käka min nyttomat. Köttfärs med svamp och paprika, samt gurka och lite cream fraiche.
Ska snart iväg till Ida, Petter och Elena för att färdas till bortamatchen ikväll. Hoppas ni har en bra kväll!
XOXO

sneakpeak


sneakpeak på vårt hem. sitter och kollar på ANTM (americas next top model) på ch131.com

hur bra som helst.

XOXO


puma workout





nice stuff from puma.
nu ska jag fan träna ihjäl mig :)
XOXO

flowerpower



titta vilken mysig bukett jag fixat till idag :)
XOXO

when love takes over

this is me today

snart kommer elena och lillida och hämtar mig. andy sitter på opel och väntar på vår bil som är på service. imorse gick jag en runda till jumbo (hollands ica) och handlade frukost och mat tills ikväll. blir grillad lax såklart, dagen innan match ju! jag ska dock käka lax, majskolvar och broccoli. ni vet diet. :) 

käkade bara frukt till frukost. smoothie och en fruktsallad. får nog hälla i mig en kaffe på tuinland känner jag.
nej nu ska jag lyssna på lite musik innan tjejerna kommer.
ha en bra dag.
XOXO

jag har två underbara hem

♥ ligger i mitt flickrum som har alla mina gamla dagböcker, foton, minnen, kläder, skor, smycken och krimskrams från förr. här finns den lilla sofie som spenderat hur mycket tid som helst här inne sen hon var ca4 år gammal. i lägenheten finns min familj, min mamma, min pappa och min lillebror. här finns trygghet och kärlek. här finns minnen. detta är mitt hem.

♥ imorgon åker jag tillbaka till holland. hem till min pojkvän, till vårt hus. där finns min man. där finns nya foton i fina ramar, tomma fotoalbum som väntar på att fyllas, spänning inför framtiden. där finns också trygghet och kärlek. där finns någonting som får mig att vilja börja bygga på något. det är mitt hem.

slutsats: jag har två hem som jag älskar och jag vill aldrig ge upp något av dom, jag är lyckligt lottad. jag vill stå med varsin fot i varsitt hem, iallfall ett litet tag till...




har varit hemma hos caroline med issa, tilda och emma och kollat fotboll och idol. (är sjukt sur över att jag PRECIS missar min fina sis också bara för hon varit på semester. men ja, vi ses ju om 3 veckor.) mina vänner är verkligen det bästa som finns. vänner som alltid finns där. me love you.


drar som sagt tillbaka imorgon (nej jag ser inte fram emot en 8h resa) och där finns fler underbara vänner. idag känner jag bara mig så lyckligt lottad och glad, vet inte varför.

i ♥ you all (ni vet vilka ni är)
godnatt.
XOXO


MYSDAG MED MINA GIRLS

hej sötnosar.

haft en mysdag med mina vänner. kunde inte somna inatt så jag sov alldeles förlänge imorse, oops. men jag var tydligen inte den enda. fixade till mig och vandrade hem till caroline i ett sjukt fint väder sen kom issa och hämtade oss så drog vi till väla och fikade och suktade efter sjukt fina (men dyra) kläder. sen hämtade vi upp dondonna efter en rätt olugn bilfärd med miss.sperlingsson vid ratten. drog hem till carro, softade, gick och käka och sen lite mys hos issa innan papi hämtade mig.

så nu ligger jag åter här i min lilla säng och surfar på nätet. härligt att ligga här och må bra! :)

om man ska läsa några rader i "flickan som lekte med elden", sjukt spännande.


jag och miss.sperlingsson

sov gott och dröm sött.
XOXO

idag mår jag bättre

heeej.

idag mår jag bättre och ska ta en promenad till caroline för lite frisk luft och hoppas då på att må ännu bättre. trött på att ligga som ett kolli i sängen, men mami och papi har tagit hand om mig, köpt glass, tidningar och vitaminer och kollat så jag inte mår alltför dåligt, de är bäst.

nu är jag dock redo att röra lite på mig. har bara 2 dagar kvar här hemma, drar på torsdag tillbaka till min man i holland. snackade med honom igår och han saknade vardagen, trots att han är på soliga malta! mys.

nej om man skulle sminka sig lite och klä på sig normala kläder istället för mysdressen? yesbox.
XOXO

make me healthy


Hejsvej.

Nu är jag trött på att vara sjuk. Beordrade min Mamma att köpa hem massa vitaminer, glass och skvallertidningar. Men jag mår faktiskt bättre idag, ingen feber. Så imorgon borde jag må bra (hoppas hoppas hoppas). Detta är fjärde dagen jag bara ligger i sängen och varvar med tv, data och bok som underhållning. Blöö säger jag bara. Jag ska laga mat till min familj idag, kyckling-gryta och ris, mumma.

Jaha, på Torsdag åker jag hem. Skoj att jag slösat hela 4 dagar i min säng!
Hoppas ni har en bra början på veckan.
XOXO

just be honest



don't go chasing waterfalls
please stick to the rivers and the lakes that you're used to 
i know that you're gonna have it your way or nothing at all
but I think you're moving too fast

Sjukis...

hidamari_sjuk.jpg image by mifuui

Ligger i min säng idag igen. Känner mig inte bra altså. Sitter med en skål vaniljglass och hoppas på att värmen i kroppen ska kylas ner lite. Typiskt att man ska bli sjuk när man äntligen är hemma en kort tid.. :( Igår vann Sverige och det var ju skoj, idag drar dom till Malta. A skulle ringa när de var framme. Ligger och läser "Flickan som lekte med elden". Helt inne i boken, mega bra! Så ja, idag ska jag vara sjuk, BORING. Hoppas ni har en roligare Söndag.

XOXO

SOMETIMES LOVE COMES AROUND



Jag känner mig sjuk, varm, kall och ful. Jag ligger nerbäddad under mitt täcke och tänker på dig älskling.

XOXO


We love girls girls girls


XOXO

Sjukt bra kväll



Tack mina underbaringar för en bra kväll med möjligtvis för mycket vin ;)

XOXO

I LOVE ROCK'N'ROLL!!!

Carrsan här.. kör en liten hälsning från Sofie:

WEEEIIIHOOOOOO!!!!!!!!

(snart Hesling med drinkar o gott!!)



Skål från mig! ;)

And then we'll do it again

i gotta feeling, that tonight is gonna be a good night.

sen har jag och emma hittat den bästa låten för ikväll;

Woohoo!

I gotta feeling... :)

Vaknade av att C kom hem från tandläkaren (hon hade borrat hål och var bedövad i ena mungipan). Sen cyklade jag hem och hämtade träningskläder samt "gå ut"-outfit till ikväll. Blir iallafall lite vin på stan med de bästa sen får vi se vart kvällen bär oss. :) Var ute och powerwalkade med Emma, Isabelle och lilla hunden Nelson precis, i ÖSREGN! Kom hem till Carro precis helt dyng! Men nu mår jag bättre efter en lång varm dusch. Blev en halv mil idag, så himla skönt!

Hoppas det slutar regna snart. Ska nog dra till Väla och fika med Carro och Emma snart. Lets DO IT.

det känns att hösten är här.

XOXO

Break my heart, I expect u to


Detta är min söta vän Isabelle när vi var ute och gick idag.
Avstånd: 1 mil

Nu har jag käkat pappas spaghetti och köttfärssås och ligger mätt och belåten i min säng, ska cykla hem till mathilda om lite mer än en timme och ha myskväll :)

XOXO

Hej mina sötnosar!

Hoppas ni har en bra dag.

Jag vaknade med en huvudvärk efter en sjukt mysig kväll på Bonasera med Caroline, Isabelle och Daniella. Käkade god mat, choklad och sänkte en och annan vinflaska. Vinglade hem vid tvåtiden då Lillan (Alexandra) låg och sov på Carolines golv, och jag ville så gärna väcka henne och gossa med henne men jag får nog hålla mig tills Torsdag :)

Har segat hemma hos Caroline tills nu, är hemma i min säng med datan i knäet. Var inne hos Fanny igår också, hon är så himla go. Och en himla bra frisör! Hon finns på Milla J om någon letar efter en snygging med en sax ;)
Köpte en bok igår också som jag är sjukt sugen på att läsa! Kanske ska göra det? Ska skjuta upp min och Issas promenad lite :)



ikväll blir det sushimys hemma hos söta tilda.
XOXO

HOME SWEET HOME

Det är ändån så mysigt och vara hemma i sin lilla hemstad. Varit på stan hela dagen, först med Caroline (skolflickan) och sen med Danni. Nu är vi alla hemma hos Carro och fixar oss för middag på Bonasera ikväll. Isabelle kommer snart hit också om hon inte segar som vanligt :)

Hände en sjuk grej idag. När vi var på väg ner i stan så hoppar en man ut från en bil, han är ca 2 meter lång, har på sig lackstilett-skor samt en SUPER tajt dräkt i svart och glansigt rött, såg typ ut som en jokerdräkt fast sjukt catwomen-tajt. Och då frågar han oss på danska om det finns en park i närheten.
- Ehh ja ditåt, svarar vi och håller oss för skratt.
- Ahh okej, då går jag dit, ska bara ta en promenad.
- Eh okej hejdå...
Sen vänder mannen (parken ligger ca 50 meter ifrån där vi gick) och skriker till oss; "Jag tar bilen dit" och vandrar vinglande in i bilen på sina skyhöga stilettklackar.

Vi var 100 på att vi var med i dolda kameran, eller att det var svensexa, men nej, det verkade bara vara en helt vanlig kille i tajt jokerdräkt och svarta lack stilettos. Helt normal dag i hbg.

Jag har fikat ihjäl mig idag också, MYS. Köpte även en bok "Flickan som lekte med elden", fortsättningen på "Män som hatar kvinnor". Ska bli jätte skoj och läsa den, gillade verkligen filmen.



Fy vad jag babblar. Nu ska vi ta ett glas vin, GOTTE. Saknar er tjejer i Groningen :)
XOXO

RSS 2.0