Godkväll

Hey.

Har inte gjort så mycket idag, mest lekt hemmafru och dammsugat, tvättat och lagat mat. Blir för tillfället tvingad att titta på sporten av underbara A. Haha varför är man inte förvånad? Mitt i en film så måste man ju ha en paus för sport, yes! Längtar lite tills imorgon, ska bli så mysigt med tjejerna och dricka lite vin och äta gott. Får hoppas att pojkarna vinner också så dom är glada när dom kommer hem :)

Läste precis en artikel om Pussycat dolls... Rubriken "Pussycat Dolls hatar strippstämpeln"...
Eh är inte det deras grej? Läs: " Tjejgruppen Pussycat Dolls tycker inte att de är för sexiga och anser att strippstämpeln de fått är allt annat än rättvis. De hävdar att de inte är strippor bara för att de dansar sexigt på scen, utan att de faktiskt när allt kommer till kritan är professionella musiker."
Okej klart de är musiker men hella grejen med Pussycat dolls är ju att de har så lite kläder som möjligt på sig, ser sjuuukt bra ut och har världens snyggaste kroppar.. Och de dansar och beter sig som sexiga heta strippor... har jag fel?


xoxo
Soppis

Kommentarer
Postat av: malin

haha nej det är som du säger, sjuuuukt snygga kroppar... och lite.. ehh.. musik på det ?! ;-)



Har för mig att jag läst att de från början är strippor.. ?!



ha en trevlig kväll :)

2008-09-19 @ 23:03:12
URL: http://mananis.blogg.se/
Postat av: Roger

Tror knappast att Nicole Scherzinger har varit strippa... Hon är sjukt duktig och har en så skön och vacker röst... Visst ser dom bra ut, men vem bryr sig om det lixom... :)



Värst vad ni tjejer ska bry er om utseendet, döm efter innehåll istället.. .:)

2008-09-23 @ 01:12:43
URL: http://www.stardustblog.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0