Sunday SLAPP

Tack för alla kommentarer mina söta :) Carro, det är så typiskt dig och koppla ihop en bild på en trappa och mina fötter med The Ring. Haha jag saknar dig så. Tildis, jag kommer hem den 5:e och är hemma en hel vecka, då blir det massa mys va? :) Alex din lilla gris, du ligger väl på en playa och sippar rosé hela dagarna nu, inte alls avis, inte alls, inte alls.... :) Och ja Anja, tjejkvällar är verkligen det bästa! :)

Hade jätte trevligt igår med Elena och Fike (som egentligen heter Sofie men kallas Fike, de har underliga smeknamn här i holland). Åt en helt underbar kräftskiva (once again yes) och en mega god rabarberpaj med vanlijsås till efterrätt, man blir bortskämd hemma hos E kan jag lova. Låten som genomsyrade hela kvällen var Bryan Adams - We're gonna win som poppade upp i huvudet på E när vi kollade matchen. A assisterade till målet igår, han är väldans duktig. Efter matchen drack vi lite mer vin och satt och snacka skit, sen drog vi till News Coffe för mer vin sen vidare till Rumba för dans och redbullvodka, vidare till Enzo för ännu mera dans och blåsor på fötterna, sen taxi hem. :)

Tack babes för en rolig kväll/natt!
Frågan är om jag ska lägga mig i sängen och glo något annat än fotboll? EH ja. Sen hoppas jag att E kommer hit med KFC fried chicken lite senare. Hihi. Annars kanske jag åker och köper det själv. Ha en mysig Söndag.
XOXO

Kommentarer
Postat av: Jenna

Hey hunny im still away in america but got a qucik chance to come on here! hope ya ok miss ya n ill phone u when i get back MWAH xx

2008-09-22 @ 00:04:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0