Something bad with Italy

Det tog inte lång tid förrens jag fick mitt första myggbett här i Italien och vi fick köpa medel och grejer för att fösöka att inte bli bitna igen. Efter fösta natten hade jag ungefär 10 myggbett och efter andra natten hade jag 20 osv osv. Mina ben är numera uppätna av myggor och nu har de börjat bita mig på armarna, fötterna och i ansiktet, jag får PANIK! Änsålänge är detta det värsta med Italien. Jäkla myggjävlar!
Vad gör ni för nytta i världen? Dö med er, dö!!!!


Sen att jag märkt att alla kör som idioter, vägrar prata engelska och att det inte finns trottoarer någonstans kan jag leva med, men myggen... Myggen gör mig galen!


Kommentarer
Postat av: Anna

Sover ni med öppna fönster? I vilket fall som helst så ställ lite bladpersilja i ett glas vatten i fönstret så kommer inte myggen in. Dem gillar inte den doften!

2011-09-17 @ 16:12:34
Postat av: sofie ♡

Anna: Allvar? Ibland sover vi med öppna fönster men ska absolut prova ditt tips! Tack så jätte mycket! :)

2011-09-17 @ 16:47:44
URL: http://soppan.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja det fungerade fint här i Ängelholm i somras, vi sover nästan alltid med öppet fönster på sommaren och det brukar komma in massor av mygg men inte när vi hade persilja i fönstret. Hoppas att det funkar i Italien också :)

2011-09-18 @ 09:42:03
Postat av: Johannaty

haha varje kväll hade vi krig mot myggorna. Vi gick igenom tak väggar i sovrummet men likförbannat hade vi alltid missat någon som sedan väckte oss mitt i natten. Och där stod vi yrvakna och gick bärsärkagång. Dom väckte oss alltid med sitt surrande, jag hatar dom! Så jag förstår dig!

2011-09-18 @ 21:46:41
URL: http://johannaty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0