Hola!

Hej mina fina.
Har inte haft så mycket bloggsug på senare, blivit lite mindre, sorry! Ida har lagt upp lite mer bilder från i Lördags om ni vill se, jag glömde såklart min kamera, eller ja, den fick inte plats i min partyväska, haha! Precis käkat pasta och köttfärs och nu avnjuter jag kaffe med mörk choklad med hallon, mums! Berättade jag att vi köpt kaffemaskin? Sån som mamma och pappa har, man har i små pads till varje kopp och så finns det massa olika pads och smaker, perfekt och väldigt gott! Det är bäst och ha den kaffemaskinen här då de inte säljer padsen i Sverige, så jag får frakta hem till mami och papi titt som tätt, men det är det värt! :)
mums.
Har idag lunchat med tjejerna på Kaap Hoorn, sen drog jag till IKEA och köpte en klädstång och förvaring så jag har fixat och trixat lite i gästrummet och faktiskt hängt upp alla mina klänningar där inne, de ska inte tryckas in i en mörk garderob, de förtjänar bättre! Köpte även hem massor med räkor och kräftor, får bli en liten kräftskiva här hemma i veckan tror jag bestämt!
Nej nu ska jag nog kolla lite Ugly Betty medans A kollar HIF på tv.
XOXO

Kommentarer
Postat av: Patrik

Du MÅSTE bara hälsa A att vi saknar våran kung på Olympia! vi drömmer att få se honom spela i världens finaste dress inom några år! A är sjukt saknad! Vi älskar honom,hälsa!

2010-07-27 @ 03:36:39
Postat av: sofie

Patrik: Någon gång kommer han ju tillbaka :)

2010-07-27 @ 12:44:38
URL: http://soppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0