Sorry för glesa inlägg!

Hej allihopa!

Helgen har varit bra. I Fredags var jag rastlös efter jobb och drog ner till Bonasera och vek servetter och sörpla lite vin med Emelie och André. I Lördags jobbade jag sen hade vi värsta tjejmiddagen på Bonasera, sjukt god mat och goda viner sen goda drinkar på Helsing, blev en svängom till Cardinal också och gissa om jag var trött på Söndagen då jag jobbade 10 - 18... Men ingen dör av trötthet inte!

Idag fixade jag så jag kan träna 5 ggr gratis på SATS så jag tränade med Caroline, Stef kom också förbi och sprang av lite energi. Sen blev det sushi och avokados hemma hos Caroline och så hjälpte jag henne att preppa inför hennes killes födelsedagsmiddag ikväll, blev så fint så.

Nu ska jag strax käka lite med päronen sen är det bio (Snabba Cash) med Emma och Hanna. Jobb imorgon så förmodligen dålig uppdatering då, men det får ni ta! ;)





Mumsigt.
Hoppas allt är bra med er.
Saknar min man...
Han bokade min hembiljett igår, den 1 feb åker jag tillbaka.
XOXO

Kommentarer
Postat av: amanda

Du har otroligt bra klädstil, kan du inte börja lägga in dagens outfit bilder? Eller tips på kläder man kan gå ut i? :) Kram på dig!

2010-01-18 @ 19:32:50
Postat av: sofie

amanda: tack så hemskt mycket. jag ska försöka lägga ut lite mer klädbilder, men det blir nog mer i februari när jag är hemma i holland igen! kram! :)

2010-01-20 @ 11:52:34
URL: http://soppan.blogg.se/
Postat av: Annika Margareta Sriwanna

Mmm advokados :D Älskar det.



Vart ska du resa nånstans? Någonstans där det är varmt kanske? :)

2010-01-23 @ 22:37:53
URL: http://sriwanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0