Wednesday



Där ligger han och käkar morot den galningen. Det var tydligen bra för pälsen, får dock plocka morotsbitar ett tag men så länge Dex är glad så :) Var och tränade precis, fick träffa Elena som jag saknat en massa, Ida hade fullt upp med bullbak så henne fick jag inte se tyvärr, men snart så, kan tänka mig att det är träning imorgon. Killarna har match idag, ska följa på tv med Dex. Man känner sig lite låst tyvärr, får börja öva detta med ensamträning lite, nu är det dock bara frågan om rum till rum.

Vi ska till vetrinären imorgon och ge honom spruta och kolla läget så han inte är något mer än förkyld. Hans näsa rinner lite men hostan har blivit bättre. Ja fy vad jag tjatar om denna lilla varelse, jag känner det själv, haha.

Något annat on my mind? Yeees, såg Mulberrys nya kollektion innan, me likie:


what do you think? många favoriter och oops just det, jag fyller ju snart år....
XOXO

Kommentarer
Postat av: E

du är en sann mullboholic haha. den längs upp till höger var supernice! Alexa också. och dom nere också aaaa alla är snygga haha

2010-02-03 @ 15:47:35
Postat av: sofie

haha mullboholic är mitt andra namn, i loooove them. :)

2010-02-03 @ 17:44:28
URL: http://soppan.blogg.se/
Postat av: Mallan

Morötter är typ det nyttigaste godiset till hundar. Bra för deras tänder och skitbra att använda ett nyttigare alternativ såsom morot till träning istället för korv o såna grejer. :)

2010-02-03 @ 23:15:54
URL: http://babyrace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0