Gokväll

Haft fullt upp idag. Vi har gäster över så vi är 6 pers i huset, 7 med Dex. Han har inte kissat/bajsat inne idag, min fina bebis. Varit på Tuinland och köpt ny hundsäng till Dex, samt mat och godis till honom och ja, lite nödvändigheter. Köpte även ett fint smyckeskrin till mig, DET behövs, har ingenstans och ha mitt shit. Det är en svart box och så står det "Diamonds" på den i diamanter. Fint ska det va!

Käkat en god middag, fläskfilé och potatisgratäng och druckit lite vitt vin. Jag och A var ute med Dex en lite längre runda precis och jag är så trött men Dex har inte bajsat än så vi måste ut en gång till. Så är det och ha en liten valp vettni. Imorgon ska A spela match och alla ska gå och titta utom jag, jag får sitta i soffan och gossa med min bebis framför brasan och kolla på tv istället. I detta vädret klagar jag faktiskt inte (och faktumet att jag har en finne på kinden och inte vill visa mig bland folk spelar också in).

Så ja, gossedag imorgon också. Kanske drar och tränar på kvällen efter matchen för att känna mig duktig. Jag har varit så jävla kass denna veckan att jag skäms, SHAME ON ME.

Nej, ut en sväng nu sen kallar sängen.
XOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0