Min goda kycklinggryta
Fick en kommentar om min kycklinggryta.
Du behöver:
Två till tre kycklingfiléer
Piffiallkrydda & lökpulver
Grädde (matlagnings el vispgrädde)
Cream Fraiche
Cream Bonjour med smak av Scharlottenlök & Gräslök
Såhär gör jag (till mig och A, brukar bli lite över tills nästa dag):
Skär upp två till tre kyckling-filéer i små tärningsbitar
Steker upp kycklingbitarna i en stekpanna och kryddar med piffiallkrydda & lökpulver
När kycklingen är genomstekt så häller jag på lite grädde (ca 1dl) och blandar i en cream fraiche samt en halv burk av cream bonjour med smak av scharlottenlök och gräslök, låt det koka upp i ca 5 minuter sen är det klart! Mumsigt gott.
nej nu blev jag hungrig. ska laga lite mat nu.
XOXO
Du behöver:
Två till tre kycklingfiléer
Piffiallkrydda & lökpulver
Grädde (matlagnings el vispgrädde)
Cream Fraiche
Cream Bonjour med smak av Scharlottenlök & Gräslök
Såhär gör jag (till mig och A, brukar bli lite över tills nästa dag):
Skär upp två till tre kyckling-filéer i små tärningsbitar
Steker upp kycklingbitarna i en stekpanna och kryddar med piffiallkrydda & lökpulver
När kycklingen är genomstekt så häller jag på lite grädde (ca 1dl) och blandar i en cream fraiche samt en halv burk av cream bonjour med smak av scharlottenlök och gräslök, låt det koka upp i ca 5 minuter sen är det klart! Mumsigt gott.
nej nu blev jag hungrig. ska laga lite mat nu.
XOXO
Kommentarer
Postat av: Anonym
shalotten heter det. inte charlotten
Postat av: Emilia
Låter gott!! Tack för tipset!
Postat av: DD
Tack! Ska testas! Och du besserwissern (som kommenterade först), ska du klaga på detaljer kan du åtminstone komma med rätt stavning själv. Schalottenlök stavas det. Om det nu spelar någon roll.
Postat av: sofie
svar DD: haha jag tyckte också den kommentaren var lite kul! ;)
Trackback