Godmorgon!

Aaa jag vet inte vad som hände idag. Vaknade vid lite över tio men bestämde mig för att blunda lite till, lite ångest då och vakna halv ett! Ooops! Kanske behövde det, har flängt runder mkt på sistone och igår hade jag en jädrans huvudvärk och kände mig hängig så lite sömn kanske var bra för mig. Igår vaknade jag av att två män knackade på dörren, snabb som jag var sprang jag upp och öppnade (notera yrvaken) i min hello kitty pjamas och med världens fulaste frisyr som stod åt alla håll. Männen skrattade lite lätt och förklarade högljutt att de skulle spola våra avlopp, jag frågade snällt om de klarade sig själva sen låste jag in mig på mitt rum tills de var klara sen drog jag och solade.
 

Min hello kitty pjamas och en söt ekorre som jag fångade på bild på väg till solariet.

Senare mot halv ett snåret träffade jag Carro på lunch i stan, sen gick vi på Hanna.K på Gina som jag senare hängde med till Maxi/Skopunkten som jag gick hemmåt ifrån. När jag väl kommit innanför dörren så ringer Donna och tvingar ner mig i stan igen. Vi dricker kaffe på K&Co i sällskap med Charlotte och Mina och då ser vi min söta kusin och Sara utanför så det blir lite affärer med dom och sen drog jag och Emelie hem till henne och lagade och käkade tacos och vid åtta tiden kom pappa och hämtade mig. Puh vilken dag, med massor av vänner :)

Försöker hålla i shoppingpengarna men det blev ändån 3 trosor på Lindex och ett nagellack på HM, det var väl inte så farligt?

Nej om man ska dra och sola igen? Jag har ångest över att A möjligtvis är brunare än mig och det får inte hända. Snackade med E på msn precis och hon sa att det skulle bli upp mot 20grader i älskade Holland i helgen, yeeiiyy!
Ha en bra dag!
XOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0