Meet me halfway

Hello babes!

Vaknade av solen fortfarande berusad av lycka och skrek rakt ut "Vi ska till Vegas baby", Andy som låg och sov blev rätt irriterad över mitt jobbiga skrikande, haha. Hoppade in i duschen sen drog vi ner i stan och mötte upp Ella och Fredda för lunch, shopping och fika. Nu är nästan alla julklappar klara vettni! Man får ju ge lite gåvor till sina nära och kära ;) Jag tänkte ge något litet till den delen av släkten som min familj firar med så det blir lite klappar :) Älskar verkligen och ge presenter, det är det bästa som finns!

Iallafall så åkte vi till IKEA Swedishfoodshop efter stan och köpte hem julskinka, leksand knäckebröd, en aladin chokladbox och.... kräftor och räkor! Haha, vi ska ha kräftskiva imorgon, det är ju så gott och vi blev så sugna när de hade kräftor kvar!!!

Har också precis kommit tillbaka från en halvtimmes promenad. Det märks att det är den 1:a december. Det är kallt, skönt kallt, det kommer rök ur munnen när man andas ut, det känns isande att andas in, himlen är stjärnklar och det är fullmåne. Väldigt skön promenix i vintermörkret faktiskt :)


Fin fullmåne jag fick med på bild va? Hihi.

Nej, väntar ett samtal från Lelle sen ska jag börja med en fläskfilégryta. So long!
XOXO


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0