Och jag är bar om bena precis som det ska va!

Kom precis hem från en promenix på stan, och jag gick BARBENT! Det är verkligen mega skönt väder i Februari, kan inte fatta det! Folk går runder i t-shirts och vissa håller kvar vinterkappan. Massor med folk sitter längs gatan och spelar och sjunger vackra låtar, alla ler och kisar mot solen som bara ger en en sådan glädje som jag inte kan beskriva alls! Solen gör mer än vad många tror, en slags ljusterapi, man blir så himlans lycklig. Har varit och köpt hostmedicin (2 flarror), lösnaglar och massa saker till tacos ikväll då jag tydligen ska laga mat till 3 killar och mig själv.

Andreas är sur på mig för att han inte fått sova inatt pga min hosta, han förstår inte riktigt att jag inte kan hjälpa att jag hostar och att det inte är mitt fel. Nu surar han och ligger i soffan och sover. När han vaknar ska vi ner en sväng på stan igen och försöka hitta några badbyxor till honom, det hade han tydligen inte. Jag har iallafall min svarta bikini, en räcker väl?

Sitter och käkar vattenmelon, helt sjukt gott och somrigt! Imorgon blir det mer sommar :) Wiii. Jag ska lätt slörpa i mig Piná Coladas och Cosmos medans jag ligger vid poolen/stranden och gottar mig, mini-semestrar måste man utnyttja till fullo för det är förmodligen den enda jag får.

Nej om man ska packa tills imorgon, det är nåt av det tråkigaste men det måste faktiskt bli gjort.


xoxo
image917


Kommentarer
Postat av: alex

hej snäckan! vår??? vad är de jag hör, fan va underbart. snart är det sommar alltså :) wiii. det är fint väder här med men inte lika varmt antar jag. Ha det super på Teneriffa, sola för mig.. o ha en bra alla hjärtans dag mitt hjärta (v)

2008-02-14 @ 08:00:30
URL: http://alexandraliving.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0