I am so so so very happy

Idag eller imorgon bokar jag och Andy en resa till Teneriffa!!! Jag är mega lycklig, en minitripp dock men jag ska får sola och bada och dricka drinkar!!! Så välbehövligt så det är inte sant!!! Tre hela dagar med sol, värme och mys!! Bästa alla hjärtans dag present någonsin!! Åker på alla hjärtans dag och kommer hem söndag natt. Så perfekt. Be nu till gud att detta kommer hända, man vet aldig om ngt annat skit dyker upp. Men det tror jag inte! :)

I NEED SUN!!

Är så sur att de har ändrat Arsenal matchen till en annan dag när min familj redan har bokat, min famme har världens otur alltid! Älskar er så mkt....  Carrsan ringde och snacka massa skit innan och beklagade sig över räkningen på telefonen då hon ringer till england, sen kom hon på att det är gratis för vi båda har 3! Haha. Du är så söt puppe. Saknar dig massor, kommer bli en mysig  vecka!!!

Andy ligger och vilar och vinden bara viner i lägenheten, ska nog glo lite top model. Gjort en mega stor skål med fruktsallad som jag går och knaprar på, bättre än godis iallafall! Jag är en småätare och äter oftast typ en bit choklad där och en där. Bättre och käka god fruktsallad istället!! Så blir man icke så fet! Haha. Gick ut innan och handlade massa frukt och en latte och det blåser såå sjukt mkt. Usch! Iallafall, top model nu.



xoxo
image917

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0