OJ OJ OJ

Gud vilket samtalsämne mina putvanor har blivit. Haha, finns en som stör sig verkar det som. Om du nu stör dig så mkt så kolla inte in på min underbara blogg? För jag kommer aldrig sluta gasta och fjanta mig på foton, jag tycker det är skoj och det är mest en intern grej mellan mig och mina fantastiska vänner. Dagen till ära så bjuder jag på lite bilder från helgens bravader, då jag hade sjukt sinnessjukt skoj med mina underbara babes. Blev Hampan och Cardan... Många glas vin och många goda drinkar. Me like. :)




Nu ska jag och Carro ner i stan och dricka latte sen ska vi hem till LillEmma ikväll och hälsa på henes lilla vovve. Elena, hoppas du har det bra i das groningen utan mig. :) Längtar tills jag kommer tillbaka och vi ska börja träna och greja. :)
xoxo


Kommentarer
Postat av: M

du får puta hur mkt du vill, jag ville bara göra dig uppmärksam på att du ser blåst ut när du gör det. Im outta here!!

2008-08-18 @ 15:20:05
Postat av: Alex

alltså ja shit du borde nog sluta med det liksom. Jag menar jag är ju skitsnygg när jag gör grejen med läpparna men du..nej liksom.. gud vad bra skrivet M, du är så himla bra!!!! Är det M som i modig lr mogen lr vad?

2008-08-18 @ 15:33:35
URL: http://alexandraliving.blogg.se/
Postat av: Helena

hahah, palla M...

hon är nog bara avundsjuk.. :P hahaha



Jag tycker iaf att Sofie är skitsnygg & du verkar vara en rolig & galan typ =)=)



Haaaa det braaaa snygging !!

2008-08-18 @ 15:36:03
Postat av: Elena

Bra att du har roligt hemma:) Här är det grått och trist.. Drar till Amsterdam och shoppar på ons när grabbarna drar till Grekland!! Synd att du inte är här så du kan följa:( men när du är back in town ska vi åka dit ofta! Våra kläder kommer nämligen ramla av våra kroppar efter all träning :P (eller not) haha. Kom hit snart!!. Kramar

2008-08-18 @ 16:37:53
Postat av: Nina_14

Jag läser din blogg varje dag och den är såå bra! Den där bitchen M. verkar ha värsta problemen ju, säkert avundsjuk som fan. För bara titta på ditt liv där nere i Belgien på gröningen, du lever som värsta fotbollsproffsfrun, typ sveriges Victoria Beckham. Och varför skulle du sluta puta?? Jag putar varje gång jag ska in på Tempel och alla gånger släpper vakterna in mig även om jag e 14! Min kille säger att han tycker det e assexigt när jag gör det, och vad gör det om man nu råkar se lite blåst ut? A girl gotta do what a girl gotta do lixom!



Ps. Hade lätt köpt din parfym om du hade släppt en!

2008-08-18 @ 17:08:29
Postat av: Anonym

åh herregud, "Nina_14", alltså Sofie är i HOLLAND inte i BELGIEN! Och "a girl gotta do what a girl gotta do lixom!", vill du någonsin bli tagen på allvar, eller för seriös, kanske till och med intelligent?, i sådana fall ska du nog tänka till lite. Inget fel med putandet, men du får det att låta som att du lika bra hade kunnat suga av vakterna bara för att komma in...

2008-08-18 @ 19:03:29
Postat av: Anonym

för hon är nog seriös..

2008-08-19 @ 17:38:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0