Sjuka dumma drömmar

Vaknade skrikande av att min bästa vän och pojkvän hade hookat upp! Palla drömma det??!! Skickade ett argt sms till Carro som snällt svarade att det aldrig kommer hända. Tur hon är så förstående :) Hon och jag har förresten en dejt ikväll, en sex dejt. (Sex & the City) dejt... För er som inte förstod min förkortning! Vaknade sju idag, helt klarvaken och mega hungrig. Gick upp och tog en macka sen somnade jag gott igen :) Idag ska jag hem till Andy och fika med min svärmor ;) Ingen andy hemma dock!

Nu är förresten min biljett beställd, 1 augusti drar jag, alla snälla själar är välkomna att hälsa på när de behagar! Andy fixade lägenhet igår, är mega glad. Fick en av de två saker jag ville ha; badrum i sovrummet!!! Den andra saken, walk in closet, fanns tyvärr inte! Låg dock precis vid vattenkanalen, så vi har utsikt mot vattnet! Och den var stor, nyrenoverad och nice helt enkelt. Mitt inne i centrum. Går man utanför dörren så är man på shoppinggatan, ME LIKE! Han tänkte iallafall lite på mig där ;)

Så samtidigt som jag inte vill lämna hbg så jag kan knappt vänta till att få se mitt nya hem där min pv sitter så snällt och väntar! Nu ska jag käka lite frulle, sen kommer pappa hem med bilen, och då ska jag till Påarp och fika :)

Bor snett över detta hotellet där bla Kylie och Mr.Larsson har bott;


Nej, so long. Kisses

Kommentarer
Postat av: carro

du är en groda!

2007-07-05 @ 12:54:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0