Panik på mig själv

27377-133

Gateway to heaven?

Är det bara jag eller får ni också ibland panik på er själva? Idag efter Andy hade stuckit till sin match så satte jag mig här och njöt av ensamheten, ibland är det skönt och vara själv faktiskt, men inte mer än nån timme :) Iallafall så började jag äta jordgubbar och kom på den brillianta (?) idéen att smälta choklad och doppa jordgubbarna i. Det gjorde jag, sen fick jag panik på min fethet och började göra situps och sen städade jag badrummet kliniskt rent men jag var fortfarande inte nöjd, så jag tog på mig och gick ut och gick en lång skön promenad och när jag kom hem tog jag en sval skön dusch, så nu är jag nöjd. Andy kom precis hem, de förlorade i sista minuten mot Manchester City. Tråkigt men sant. På Torsdag kommer Danne och jag har övertalat honom att ta tåget hit från Manchester så jag inte behöver stångas i trafiken för att komma och hämta honom. Så jag hämtar honom i Wigan Town istället. :)

Nu ska jag slänga mig framför teven och sluta leka i Photoshop som ni kanske ser på bilden att jag gör hela tiden? Det är som en drog!!!

Sleep well (cykelställ)

Saknar dig daniella.

Kommentarer
Postat av: Karin

han då, proffs eller?;)
ah vad roligt.. nu kan du "photoshoppa" lika mycket som jag:)
kram

2007-02-28 @ 13:03:59
URL: http://karinolofsson.blogg.se
Postat av: Karin

coolt! sen vill jag ha autograf;)

2007-02-28 @ 13:21:54
URL: http://karinolofsson.blogg.se
Postat av: Sara

Heeeeeej Sofie!

Det verkar som om du har det bra i England trots mycket surfande :-) Själv ligger jag hemma i bingen och är sjuk, sååå himla tråkigt! Tur att jag har din sida, e nog en av dom som besöker den flest gånger, hahaha!! Vad skulle man gjort utan internet?!?!?!? Verkligen fina saker du fått och shoppat! Oh du förresten, GRATTIS i efterskott! Antar att du hade en lovely day!!!

Ha det så bra sötis!!! Puss o kramis

2007-02-28 @ 13:58:06
Postat av: Anna*

hej hej!är det du på bilden uppe i högra hörnet? i så fall tycker jag du är väldigt lik någon av systrarna Ohlssen (vet inte hur det stavas:S)..du förstår säkert ändå:) Ha en fortsatt bra dag! kramar /ANNA

2007-02-28 @ 14:53:30
URL: http://annaslillarum.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0