Shopping och god mat

Nu har vi fixat en stationär data och ett fint skrivbord, så laptopen är praktiskt taget min :) Hehehe. *lömskt leende* Jag och Rose lekte mega kockar och fixade till en storslagen middag, sprödbakad torkfilé, potatis, sås och "stir fried" grönsaker. Mega gottis. Nu är man mätt som en bulle och funderar på sängen...

Mikie, jag saknar också de gamla dagarna, då allt var lätt och bekymmersfritt.. Då inga kontinenter eller mil stod som hinder eller lika mkt fotboll för den delen.. Men allt är som det är, får försöka göra det bästa av det. Ni kommer ju snart hit :) Ska bli jätte skoj!!!

Lämnade in mitt CV idag på BAY trading company. Liten affär med tjejkläder för ungdomar. Verkade mys.. Men jag har väl en chans på hundra om jag ska gissa.. Men det är bara och leta vidare! I wanna have MONEY! Man kan liksom inte shoppa utan dem har jag kommit på ;) Smart jag är va? Aaaahh, jag är ju brunett! Jag kan ett och annat! Hahahaha! Nej jag är mega trött, som ni kanske märker.. Kanske sängen lockar mer än soffan... I don't know..

Godnatt mina prinsessor och prinsar!
Ni vet att jag älskar er!
KISSES


Jag vill pussa er så som Nicole pussar kyllingen ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0